כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,975 דיונים בפורום זה
-
האם בעזרת הכרטיס NVIDIA GeForce 9600GT של ASUS יראו כמו שצריך מבחינת HD בטלוויזית LCD של טושיבה 42 אינץ HD READY? אודה לכם אם תוכלו לעזור לי אם יש לכם המלצות אחרות אני אשמח
-
- 4 תגובות
- 613 צפיות
-
-
שלום, חשבתי לקנות את הX1800XT 512 מגה שעולה בסביבות ה2000.. אבל ראיתי את הX1900XT 512 ב2100! (קרדיט לdennis) http://www.pcglob.com/scripts/prodView.asp?idproduct=132 יש מצב שזו טעות? ואם לא אז שווה לקנות אותו במקום הכרטיס שיש בנועה שעולה 2400? תודה.
-
- 7 תגובות
- 917 צפיות
-
-
שלום לכולם בקרוב אני עומד לקנות מחשב, ורציתי לדעת איזה מבין הכרטיסים הבאים כדאי לקנות?, השימושים הם עריכת סרטים, OC ומשחקים כבדים: Sapphire ATI Radeon X2900XT 512MB HDCP PCI-E http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=7637 מחיר בחנות: ¤2,500.00 או: BFG GeForce 8800 GTS 640MB PCI-E OC2 VERSION http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=7254 מחיר בחנות: ¤2,190.00 עדיף לחכות קצת לירידת מחירים?, אם כן, מתי? מתי עומד לצאת הHD2900XTX ומה יהיה מחירו? איך משתמשים בטכנולוגיית הCROSSFIRE?, שמעתי על איזה כבל, איפו ניתן להשיג אותו והאם אפשר לעשות CROSSFIRE על לוח SLI? מה עדיף? הHD2900XT או ה8800GTS 640MB? מה יהיו מחיריהם של המוצרים הנ"ל בעוד כחודש? הנה הפרטים:…
-
- 13 תגובות
- 972 צפיות
-
-
שלום, הייתי רוצה לדעת איזה כרטיס מסך מומלץ לקנות בתקציב של עד 1000 ש"ח, ולמה? מסך - 22 אינצ'.
-
- 5 תגובות
- 833 צפיות
-
-
-
מעוניין בהמלצה למסך LCD בתקציב של עד 1600 ש"ח שיהיה טוב בעיקר למשחקים ( אני יודע שמסכי CRT טובים יותר אך יש לי בעיית מקום ),ומומלץ עם המסך יהיה עם יציאת DVI . אודה לכמה תשובות מכם לגבי מסכי LCD ,אני פשוט לא מבין בהם כלכך טוב: 1.האם במשחקים ובסרטים יש הבדלים משמעותיים בין LCD ל CRT ? 2.מה אורך חיים ממוצע של מסכי LCD ? (היו לי שני CRT שהלכו לאחר 3-4 שנים כ"א ). 3.מה זה פיקסלים שרופים ועד כמה זה נפוץ במסכי LCD ? ( לא מתאים שאחרי שבועיים אני אתקל בזה ). 4.האם ליציאת DVI תהיה השפעה חזקה על האיכות,בעיקר של משחקים ? 5.האם מומלץ לכבות את המסך בזמן שלא משתמשים בו ? ( ע"י לחצן POWER ). תודה לעוזרים.
-
- 22 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אהלן יש לי LG FLATRON 17" שקניתי ב 9 ל 2004 .. שזה בערך שנתיים וחצי והוא התחיל לעשות בעיות בהתחלה חשבתי שזה המחשב לא עלה בדעתי שזה המסך אני רואה פסים שקופים מעל כל אות.. מעל כל פיקסל... כמו "הד" .. שיש להכל .. מאז החלפתי כרטיס מסך כי היו לי בעיות והסתבר שזה זה .. אז חשבתי שזה יסדר לי את הבעיה .. כי חשבתי שזה קשור אבל זה לא שינה אז מישהו אמר לי שזה כנראה המסך כי הוא מכיר את התופעה.. אז חיברתי את המחשב שלי למסך אחר .. שיש בבית.. ובאמת אין את הבעיה.. על המסך השני ראיתי בסדר גמור.. ככה שזה באמת המסך הוא גם מוציא אוויר חם כל הזמן ומתחמם שזה מלחיץ אותי קצת השאלה אם זה משהו ש מתקנים..? אני מקווה שכן .. אשמח לתשובות ממכם כי אתם אנשים שמבינים תודה מראש רונ…
-
- 7 תגובות
- 813 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש מה עדיף לי? gforce ti 4200 או להוסיף עוד 400 שקל ולקנות radeon 9500 pro מה יותר כאדי גם מבחינת ביצועים והאים זה שווה את ההשקעה בכמה ה-radeon יותר טוב תודה רבה!!! ;D ;D ;D
-
- 7 תגובות
- 773 צפיות
-
-
AMD Athlon XP 3200+ 2.2 GHz Gigabyte GA-7NPro2 Hercules 3D Prophet 9800Pro Series Creative Audigy2 platinum Kingston Hyperx 512Mb Maxtor 80Mb 8Mb SATA Scsi WindowsXp 3Dmark03 Pro: 5300 בלי שום אובקלוק זה הגיוני???
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אני חשבתי לשדרג את המחשב שלי בעיקר את הכטיס מסך שכבר מתחילים להרגיש משחקים שטיפה כבדים עלייו עקרונית חשבתי על ati 4850 או 4870 ויש עוד אופציה 9800gtx+ אז אם אפשר בבקשה עזרה בלהחליט מי מהם יותר טוב
-
- 5 תגובות
- 635 צפיות
-
-
מישהו מכיר אחד?? אני פשוט רוצה למחוק לחלוטין את הדריבר הקיים ולהתקין אחד אחר.
-
- 0 תגובות
- 545 צפיות
-
-
אני מעוניין לדעת אם כדאי לי לקנות SLI של 9600 ואם לא יספיק הביצועים אני יוכל להוסיף עוד אחד אני עובד על מסך די גדול 24" וכנראה שאני קונה מסך בכלל גדול סביבות ה 50" לסלון שאני ישתמש בו הרבה גם למחשב יש לי לוח של NVIDIA ככה שאני יכול לעשות SLI רגיל וגם 3WAY SLI וכמובן גם QUAD SLI מה כדאי לי לעשות :s05: :s05: אני ישתגע אם אני יקנה מסך ענק ולא יוכל להשתמש בו
-
- 2 תגובות
- 574 צפיות
-
-
לאחר חיפושים אינסופיים ברשת, אני נאלץ להגיע לכאן, אולי מישהו יוכל לעזור לי. קניתי מחשב חדש ולפני זה, במחשב הקודם שהיה מבוסס על X1950XTX, לא הייתה לי שום בעיה. עכשיו אני עם HD4890 והכרטיס מזהה את המסך LCD שלי כ-CRT ולכן מגביל אותי מלהגיע לרזולוציה של 1920*1080. המסך מחובר באמצעות כבר VGA דרך מתאם DVI. הדרייברים מעודכנים לחלוטין, אני משתמש ב-Catalyst האחרון. אין לי אופציה לעשות Scale בתוכנה בגלל בעית הזיהוי הזאת. כשאני מגיע לאותה רזולוציה אז הוא התצוגה יוצאת לי אל מחוץ למסך. אני באמת כבר אובד עצות. אין לי מושג מה לעשות. המפרט המלא רשום פה בצד אם צריך...
-
- 1 תגובה
- 676 צפיות
-
-
שלום! ברשותי כרגע hd5850 בודד,אני שוקל קניית עוד כרטיס וספק חדש ולעשות crossfire. או מצד אחר לרכוש כרטיס בודד עד 1500 ש״ח. גיימינג נטו על רזולוציית 1680x1050
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני עם שתי 9600GT SLI . Q6600 ו 4 GB אם זה חשוב . וגם בהגדרת ישום ספציפית, לגביי ביושוק איזה הגדרות כדאי להריץ אותו ? עוד משהו אחרון, בזמן משחק.. יש לי מד כזה בצד שמאל בצבע ירוק מד SLI כזה שמפריע בזמן המשחק, איך לעזאזל מוציאים אותו ? אני לא מוצא שום אפשרות בדרייבר . [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 719 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות כרטיס מסך עד 1000 שקל ואני מתלבט Sapphire ATI Radeon HD5770 Vapor-X 1024MB DDR5 PCIe או Gainward nVIDIA GeForce GTX 460 768MB DDR5 PCIe + Just Cause 2 Coupon מה אתם ממליצים???
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, שאלה שלא יודע אם שייכת לפורום כאן..אבל זה הכי נראה לי..אם יש בעיה אז אנא העבירו לפורום המתאם. ברשותי כרגע לוח אם עם כרטי מסך מובנה : GIGABYTE GA-G31M-ES2L ומסך 19 אינץ' LG אני מעוניין להחליף את המסך במסך 22 אינץ' של סמסונג 2230EW ולא יודע האם חובה יהיה לשדרג גם את הכרטיס מסך ה-OB שלי , לכרטיס נפרד שאינו מובנה . כלומר האם בגלל המעבר למסך 22 והשארות עם הכרטיס המובה , איכות התמונה תשתנה ממה שקיימת היום (שמספיקה לי בהחלט לשימושי גלישה וסרטים) בגלל שאצטרך כרטיס עם תמיכה ברזולוציות גבוהות יותר למסך ?
-
- 4 תגובות
- 630 צפיות
-
-
היי, אוקי אז ככה, לפני בערך 4 שנים אבא שלי קנה ג'י פורס אמאיקס 400 (לא בטוח בקשר לזמנים), עד כאן בסדר, היום, הכרטיס התקלקל ואני כאיש מחשבים טוב מיהרתי להוריד את ההיט סינק ולמצוא לו שימוש. כעבור שעתיים שיעמם לי והלכתי להסתכל על הכרטיס ולהתפער מפלאי הטכנולוגיה, בהיתי בכרטיס כאשר שמתי לב לפתע בD גדולה חרוטה על המעבד שהייתה מוכרת לי מאיפהשהוא.... מיהרתי להוריד את הגריז הטרמי מהמעבד וראיתי את סמל החברה 3DFX!!!, מצד שני, ישנו הסטיק של הביוס (היה נהוד באותה תקופה לשים את הביוס על שבב כזה שאפשר להוציא....) ועל הסטיק רשום שזה ביוס של סדרת הMX. מה אתם חושבים? יאיר.
-
- 22 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום חבר'ה ! חבר שלי רוצה לקנות כרטיס מסך חדש במקום הג'יפה 4 מ.אקס420 64 . עכשיו בקשר לג'יפה FX6600 בתקציב של 750 שקל אפשרי למצוא ? לא לשכוח זה בתקן AGP שיהיה חברה טובה , זכרונות מהירים , וקירור טוב ... טוב עד כאן תודה רבה לעוזרים ל"ט !
-
- 7 תגובות
- 890 צפיות
-
-
טוב זה מ-FXP פתחתי שמה נושא ויש להם כזה טופס שאהבתי אותו אז אני יעתיק פשוט לפה פרטים על תקציב הקונה : זה התקציב לכרטיס מסך.. אם אפשר להכניס פה שדרוג גם לדוגמה של ספק או משו לא מאמין שהסכום יספיק אבל אם אפשר אז בכיף תקציב: 600 חריגה מקסימלית: 50 מה השימושים העיקריים שלך מהכרטיס(הדגישו את מה שאתם צריכים): מעצב גרפי עיצוב 3D האם תהיו מעונינים לבצע OC לכרטיס מסך ? (אתם לא יודעים מה זה ? אל תתיחסו לזה) לא חנות: האם יש חנות ספציפית שהקונה מעוניין לקנות ממנה ?: מעדיף KSP או אייבורי זה הכי קרוב אליי.. אם יש משו אחר אז גם סבבה עניין התשלום(אין צורך לרשום איך אתם משלמים): מזומן מפרט של המחשב: Intel® CoreTM 2 Duo Processor E8200 (2.66GHz,1333MHz FSB, 6MB L2) Chipset:…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://www.nvidia.com/object/adobe_PremiereproCS5.html GTX 470 מופיעה ברשימה סוף-סוף
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום יש לי בקשה מוזרה. יש לי חבר שרוצה לקנות מסך חדש למחשב ויש לו CRT MAG 17" אבא שלו אומר שאין בעיה כספית אבל כל עוד המסך מתפקד אז הוא לא רואה שום טעם להחליף איך אפשר להרוס את המסך? בעזרת מכות? מאיפה? לא משהו גלוי כמו לשבור את המסך וכו', משהו שניתן לעשות מבחוץ. תודה. זה נורא חשוב כי הבנאדם קנה מחשב חדש עם 8800GTX והוא מאוד רוצה לנצל אותו..
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הלך לי הכרטיס מסך במחשב ישן: כרטיס Gefore 6600 לוח k8nf-9 של gigabyte מעבד AMD 3000 אני פשוט צריך כרטיס חדש , שיהיה יותר טוב/אותו דבר. זה מחשב עבודה ללא משחקים , אבל אם כבר אני קונה משהו הייתי מעדיף שלפחות יצליח להריץ סרטים 720p בצורה טובה (ה 6600 קצת התקשה בזה). בינתיים ראיתי משהו כזה: http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=10313 מה אתם אומרים? סביר?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
As if PC gaming wasn't expensive enough, Nvidia have unveiled a graphics card that will be known to shooter fans simply as 'God'. The $18K Quadro Plex 1000. How's your e-penis now? You could buy a pretty decent sports car for that kind of money. Or, according to Nvidia, you can have 12 mega pixel hi-def video, and a card (actually it's more like a series of cards) that will run every PC game due for release in the next century. "According to Nvidia, a node can achieve up to 64x full scene anti-aliasing (FSAA), deliver a performance of up to 148 megapixels on 16 synchronized digital-output channels and eight HD SDI channels. The firm says that the fill rate reaches 80 bill…
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-