כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,975 דיונים בפורום זה
-
אני לא רוצה לפרסם אבל זה לא נראה הגיוני מישהו יכול לבדוק אם זה בסדר http://www.isracomp.com/define.asp?idd=2210 מחיר מגוחך בטח יש טעות
-
- 22 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לשדרג את הכרטיס מסך שלי. יש לי HD4850 512MB ואני מעוניין להקפיץ את הביצועים במשחקי מחשב כבדים לכן חשבתי מה כדאי יותר. לעשות מערך קרוספייר ע"י קניית HD4850 נוסף (יש לי כבר לוח אם שתומך). או למכור את הכרטיס מסך שלי ולקנות 280GTX משומש.
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
Nvidia is ‘excited’ about ‘Pascal’ and next-gen process technologies. Jen-Hsen Huang, chief executive officer of Nvidia Corp. said this week that he is excited about the company’s next-generation graphics processing units code-named “Pascal” as well as next-generation process technologies. Nevertheless, while the CEO of Nvidia is confident of the company’s roadmap, he notes that current-gen “Maxwell” family of GPUs is only beginning its journey. “We have got lot of great surprises for you guys and I am excited about our next generation GPUs,” said Jen-Hsun Huang during quarterly conference call with investors and financial analysts. “But right now we are enjoying rampin…
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
עובד על 40% גם כשהכרטיס בטמפ' 30 מעלות בלבד. האם ואיך אפשר להוריד את הערך המינימלי של ה RPM למאווררים? תודה
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
דרייבר ה FORCEWARE האחרון של NVIDIA , חשף מספר פרטים לגבי התוכניות העתידיות של NVIDIA לגבי השקת כרטיס המסך החדש , מבוסס ה G80, אשר זכה לשם GEFORCE 8800 ULTRA, בעוד הערכות ברחבי האינטרנט גרסו כי הכרטיס יהיה גרסה מוחלשת של ה 8800GTS, הרי שככל הנראה הוא יהווה את חוד החנית של כרטיסי המסך של NVIDIA, ואמור להתחרות ב R600 של ATI , כשיושק בסופו של דבר. כמו כן נמסר כי ביום השקתו , NVIDIA תשחרר מספר כרטיסי מסך חדשים , כמו Geforce 8600, Geforce 8500, Geforce 8400, Geforce 8300. פרטים רשמיים לגבי הכרטיס לא נחשפו, אך ההערכות גורסות כי ה GPU יגיע במהירויות שעון גבוהות יותר מה 8800GTX, וככל הנראה יזכה לזכרונות GDDR-4 במקום ה GDDR-3. כמו כן , שמועות נוספות גורסות כי NVIDIA מתכננת להכר…
-
- 24 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, האם יש חשיבות לכרטיס מסך לצורך קידוד סרטים? כרטיס מסך טוב יותר ישפיע על איכות/מהירות הקידוד? תודה מראש... 8)
-
- 3 תגובות
- 614 צפיות
-
-
-
בס"ד שלום הייתי מעוניין לדעת איך המסך הבא: samsung lcd tft 710n למשחקים בעיקר...
-
- 3 תגובות
- 648 צפיות
-
-
יש לי ראדון 9800 פרו של MSI ליבה של R360. איבדתיח את המפצל הזה של MSI של היציאת SVIDEO זה לא חיבור SVIDEO רגיל זה כנראה כבל מיוחד של MSI.. למישהו יש מושג איזה קבל זה ואמיהפ להשיג תודה?
-
- 0 תגובות
- 568 צפיות
-
-
איזה גרסא של דריברים אתם ממליצים לי ל asus geforce 3 ti200 כי הכי מעודכנים מורידים לי ת'ביצועים ואני לא יודע באיזה דריבר להשתמש
-
- 2 תגובות
- 630 צפיות
-
-
כי אני כל הזמן שומע על זה אבל עדיין לא הצלחתי להבין וגם לא מצאתי בחיפוש שום דבר שיסביר לי. למה חברות מסויימות מייצרות ראדון ואחרות GF 4?
-
- 4 תגובות
- 807 צפיות
-
-
אז ככה .. אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש או 2 המערכת שלי היא : לוח אם : Asus P5NSLI מעבד : Pentium D 3.4Ghz זכרונות : Kingston 1GB 677Mhz DDR 2 X2 ו עוד אחד של 512 מאותו הסוג ספק : ג'נרי 500W ללא חיבורי 6PIN וכאלה הכרטיס הנוכחי : ATI Radeon 1650X והוא דיי חלש לפי מה שכבר הבנתם אני לא גיימר מטורף אבל אוהב לשחק במשחקים עם גרפיקה טובה וגבוהה בלי שזה ירוץ על 10 FPS אני בור בכרטיסי מסך וצורץ בעזרתכם אם זה כרטיס אחד או 2 שירוצו בSLI ומה בכלל ההיתרון ב SLI לפני שאני קונה כרטיסי מסך אני אקנה ספק טוב כך שאפשר להתעלם מבעיית חיבורי הכוח תודה ;D
-
- 10 תגובות
- 960 צפיות
-
-
-
שמעתי שזה לכרטיס מסך אם יש כרטיס מסך שדורש 50 נגיד ו agp יש בו רק 40 w אזצריך להוסיף חיבור כזה לא? מה עושים אם חיבור כזה הוא ק'שה להרכבה לאן מרכיבים אותו? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
-
6600GT, מה יותר כדאי? (PCI-E) לא חשוב לי המשחקים שמגיעים עם הכרטיס, הכרטיס עצמו הוא זה שחשוב
-
- 4 תגובות
- 653 צפיות
-
-
שלום, חבר שלי מחפש כרטיס מסך agp x8 למחשב הישן שלו. פנטיום 4 ליבה כפולה.מפרט מלא יהיה בקרוב כשהטמבל יסיים להוריד everest . תקציב בסביבות 450 -500 ש"ח. מצאתי לו את זה: http://skypc.co.il/pl_product~GV083~8~0.htm איך הוא? יש יותר טובים? תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 534 צפיות
-
-
אני כבר הייתי בטוח שאני הולך לקנות את ה- PowerColor Radeon 9700 OEM שזה יוצא 1450 ש"ח אבל כל העולם אומר לי כמה שהכרטיסי מסך של POWERCOLOR לא מומלצים ואני ממש לא מבין למה. חוץ מזה שכולם אומרים שזו חברת קבר לא שמעתי שום טענה אחרת. אני אפילו לא יודע מה זה אומר (חברת קבר). תעזרו לי בבקשה אני רוצה לקנות כרטיס כמה שיותר מהר בסוף הג'יפורס 2 הזה ישגע אותי ואני עוד יבוא על המחשב עם פטיש :asthanos: :-\ בבקשה אם למישהו יש את הכרטיס שיגיד לי איך הוא.
-
- 23 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות כרטיס מסך חדש שמיועד בעיקר למשחקים, התקציב הוא בין 700-ל-1000 ש"ח. המפרט של המחשב: מעבד:AMD Athlon 64 3000 venice 939 לוח אם:Gigabyte ga-k8nf-9 זיכרון:512MB 400MHZ x 2 ספק כח:Hec compucase 300w
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
והאם יכול להיות ש9600gt יותר חזק מ-8800gt ? סתכלו: http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1101
-
- 11 תגובות
- 990 צפיות
-
-
כי הבנתי שהוא מציג אותם ביצועים כמו ה2600 שרציתי. אני מתכנן להריץ את המשחקים הבאים: Crysis COD4 Supreme Commander זה לפחות כרגע. אני ארצה להריץ את הרד אלרט הבא ואת GTA4, אולי גם את הNFS האחרון. השאלה היא בעצם האם ב1650 תומך באותן טכנולוגיות של ה2600. גם ד"א, למעבד הגרפי המובנה שלי יש 348 מגה ראם[בערך, לא זוכר בדיוק], זה הרבה לדעתי, האם זה יכול לסייע לכרטיסים עתידיים?
-
- 19 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי לוח של ג'יגבייט G31M עם מתאם גרפי מובנה ללא יציאת DVI. רכשתי מסך 2209WA שתומך בחיבור דיגיטלי, ורציתי לשאול אם זה ישפר לי במשהו את איכות התצוגה אם אוסיף למחשב כרטיס מסך תומך DVI. השימושים הם גלישה ועבודה עם טכסטים.
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום! אז ככה כרגע אני עם זוג 6950 פתוחים ל 6970. וכרטיס פיזיקה 460GTX עלה לי בראש האם כדאי לי למכור את ה 460 ולהביא כרטיס פיזיקה חזק ממנו 580GTX? אני מחפש ביד שניה. יש לכם המלצות עצות ?? בעקרון אני נעול על הסדר הזה של המערך הכוונה שני כרטיסי מסך ואחד פיזיקה. אבל אני רוצה לשמוע דעות מה האופציה הטובה ביותר בשבילי לקבלת מירב הביצועים במשחקים בהתחשב שבכוונתי בעתיד לשלב מספר מסכים יחד.
-
- 22 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
כל פעם שאני מכבה את המסך או שהוא נכנס להמתנה,הוא חוזר לגודל המקורי ז"א שהוא לא מתוח על כל המסך,מה יכולה להיות הבעיה? יש לי מסך F700B LG תודה מראש...
-
- 2 תגובות
- 665 צפיות
-
-
היי! היום קיבלתי את הSamsung 710T ב1900 שקלים... מחיר טוב לא? דווקא מחנות מקומית... בכולופן, הכל עובד סבבה אני ממש נהנה ממנו הכל חד ויפה. יש רק כמה בעיות קטנות: 1. האייקונים בTaskBar עקומים לאללה 2. חלק מהפונטים נראים קצת מוזר... 3. מהו קצב הרענון הכי מתאים לשים? 4. שיחקתי למשל בSWAT 4... עכשיו בטעינה יש תמונה כהה יחסית, ועל השחור הוא מראה פסים ירוקים מזה אומר? כשאני לוקח סקרינשוט הוא לא מראה אותם יותר... ניסיתי להתקין מחדש דרייברים לכרטיס המסך... 5. ת'אמת קצת קשה לי לקרוא... כמו כשיש קצב ריענון בתדירות נמוכה במסך CRT זהו חוצמזה הכל פנאן תודה על המלצתכם אני מאד מרוצה ממנו
-
- 6 תגובות
- 827 צפיות
-