עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by yoahe,

חברה אני צריך המלצה למסך LSD טוב (איך FUJITSU 17 אינץ 8MS במחיר עד 1300 שקל

• 8 תגובות
    • 748 צפיות
  2. Started by T-Flash,

אתמול הופיעו 3 סקירות על Quad-SLI באתרים X-bit Labs, techPowerUp!, The Inquirer. בבנצ'מארקים בדקו ביצועים במשחקים עם פילטרים עד AA*16 ו AF*32... שווה להכנס ולראות. כמובן, יש צוואר בקבוק ענק בגלל הגבלת המעבד...

3. Started by Hydr0,

מה קורה אוקי אחרי שהצעתם לי לקנות את הכרטיס מסך 7600GT.. קניתי אותו היום, חיברתי אותו והתקנתי דרייברים כמו שצריך. נכנסתי למשחק MAPLE STORY והוא עובד מעולה. אבל כל פעם שאני נכנס ל- GUNZ המחשב עושה ריסט אחרי שהמסך של ה- LOGIN נעלם והחלק הגרפי אני חושב צריך לעלות.. בדקתי מעלות והכרטיס על 51 מעלות.. זה טוב? מישהו יודע מה הבעייה? גם המחשב עולה לאט.. נגיד אני מעלה תיקייה אז זה עולה בקווים.. נגיד קו קו לפעמים תודה

• 10 תגובות
    • 748 צפיות
  4. Started by rrroonnii,

8200 זה טוב?

• 13 תגובות
    • 748 צפיות
  5. יש עוד אחת על אותו עקרון? אני רוצה לבדוק בכרטיס שלי....ואם אין אז כמה זמן צריך להשאיר אתatitool בבדיקה? ושמעתי שהתוכנה הזאת גורמת לפעמים לשרפה של הכרטיס זה נכון?

6. Started by smood,

אוקי קיבלתי לא מזמן את ה9800PRO שלי שמעתי שאפשר לעשות לו צריבה אומשהו כזה ל9800XT אם יש לו ליבה מסויימת מישהו יכול לעזור לי בזה בבקשה? איך לבדוק איך לצרוב אולי בכלל לא צריך לצרוב ואפשר אחרת....תודה לעוזרים:

• 10 תגובות
    • 748 צפיות
  7. Started by Wheel,

אני רוצה לדעת מה ההבדל בין שתי הכבלים האלה יותר נכון איזה הבדלים אני יראה בתצוגה אם יש לי כרטיס מסך DVI ומסך LCD 17" תודה

• 0 תגובות
    • 748 צפיות
  8. Started by Nitrous90,

חיברתי את הלפ-טופ שלי לטלוויזיה עם איזשהו כבל, ורואים תמונה בסדר חוץ ממתי שאני מעלה סרטים, שאז אני רואה במקום הסרט ריבוע ריק, איך אני מסדר את זה?

• 10 תגובות
    • 748 צפיות
  9. Started by AMD-GUY,

למשחקים כבדים... קחו בחשבון שיש לי ספק 300 וואט של HEC אז... אם חייבים לשדרג ספק תנו לי כרטיס וספק באלף, ואם ממש אבל ממש שווה לחרוג קצת, זרקו הצעות.. תודה מראש

• 10 תגובות
    • 748 צפיות
  10. או משהו טוב יותר בתקציב של עד 1500 ש"ח. זה-ATI RADEON X1800GTO2 512 mb ? \או זה -ATI RADEON X1900GT 256 ? בקיצר אני קונה את שלושתם באותו מחיר , מה עדיף ?

• 11 תגובות
    • 748 צפיות
  11. Started by guyfaran,

שלום אני מחפש כרטיס מסך איכותי בתקציב של עד 600 שקל ל-PCI-E פחות בשביל משחקים האמת כמעט בכלל לא ויותר לגרפיקה! תודה לכולם

• 6 תגובות
    • 748 צפיות
  12. Started by igal_nazar,

יש לי במחשב כרטיס מסך 6600gt ואני רוצה להפעיל סרט מסוים במחשב ולראותו בטלויזיה . הא אני יכול בכלל עם הכרטיס מסך שיש לי ? אם כן אז איזה כבלים אני צריך אם בכלל כדי לחבר מחשב לטלויזיה??

• 9 תגובות
    • 748 צפיות
  13. בין כרטיסי ה-X1800GTO השונים. קיבלתי המלצות מאוד חמות על הכרטיס אבל כאשר חיפשתי אותו בזאפ מצאתי כמה וכמה דגמים ורציתי לדעת מה ההבדל ומהו המומלץ מכולם. אגב, מדובר בכרטיס בחיבור PCI או PCI-E? http://www.zap.co.il/models.asp?sog=&keyword=x1800gto&radio1=on

• 10 תגובות
    • 748 צפיות
  14. Started by NIR36,

האם האנמרקס ליברטי 500 יחזיק מערכת כזו (E6600 זיכרון 2 גיגה 800 PC6400 HDD צורב DVD 5 התקני USB 1 כרטיס PCI 3 מאווררים 120 מערך CROSS FIRE X1900XT ניר

• 4 תגובות
    • 748 צפיות
  15. Started by Hydr0,

שלום. דודה שלי רוצה לקנות כרטיס מסך חדש. המפרט של המחשב שלה הוא: לוח אם : Asus P4S533-MX Intel Celeron 1.7 Memory : 256MB RAM כרטיס קול מובנה התקנתי להם סימס2 וזה כתב משהו על DIRECT 9X והמחשב לא תומך בזה וכו'.. זה בגלל שאין כרטיס מסך נכון? אני צריך כרטיס מסך במחיר נמוך העיקר שיריץ סימס 2. תודה

• 9 תגובות
    • 747 צפיות
  16. Started by pergola,

צריך הרי חיבור מיוחד כדי שהכרטיס יתמוך בעריכה יש לכרטיס הזה את החיבור הזה?

• 9 תגובות
    • 747 צפיות
  17. היה קשה אבל כאן Brazuka [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 747 צפיות
  18. אני רוצה ליקנות מחשב ואני מיטלבת בקשר לכרטיס המסך ורוצה לישאול את דעתכם שתי 6600GT בSLI (אם איפשר) או 7800GT אחד

• 14 תגובות
    • 747 צפיות
  19. Started by Avi313,

אני לא מצליח להבין מה ההבדל בין שני כרטיסי המסך הללו: http://www.asus.com/products4.aspx?l1=2&l2=6&l3=0&model=1097&modelmenu=1 לבין- http://www.asus.com/products4.aspx?l1=2&l2=6&l3=0&model=1078&modelmenu=1 שניהם בעלי אותם תכונות בערך (חוץ מגוף הקירור), רק שה- Silent עולה באיזה 300 ש"ח פחות מיריבו עם גוף קירור שונה. עד כה אסוס עושים רושם שהסיילנט מתחמם פחות מיריבו, אז למה ה7600GT הרגיל עולה יותר?

• 9 תגובות
    • 747 צפיות
  20. Started by neo690,

איך אפשר להוריד אבק מהמסך הדק? ???

• 9 תגובות
    • 747 צפיות
  21. שמעו חברים אני רוצה לקנות כרטיס מסך של משהו כמו 2000 עד 2500 ואני יודע שאני אלך כנראה על ה 7800 gt אבל של איזה חברה ללכת והשאלה הכי חשבוה שלי לכמה שנים הוא ישרוד עכשיו אני ודע שהוא אוכל כל משחק ב high בוא נגיד מתי הו יריץ טוב על low medium

• 12 תגובות
    • 747 צפיות
  22. השאלה היא לגבי Sapphire ATI Radeon 5850 Xtreme 1GB GDDR5 ו Sparkle GTX460 1024MB GDDR5 Dual DVI SE ה5850 יותר חזק, אבל גם יותר יקר. השאלה אם למסך 22 1080*1920 הGTX מספיק ? מה לגבי 1680X1050, האם הוא מספיק? שאלה נוספת היא לגבי הספק הנדרש לכל אחד מהם. אם זה ספק מחברה איכותית, האם צריך 500W או שמספיק פחות?

• 5 תגובות
    • 747 צפיות
  23. אהלן. לפני כחודשיים רכשתי Radeon HD3650 בחיבור AGP. מאז שהתקנתי את הכרטיס, שמתי לב לבעיה מוזרה ומעצבנת נורא: כאשר 2 או יותר אנשים מחוברים למחשב בו זמנית (מצב Fast-Switching) ואני מנסה לנתק אחד מהם (Log Off)-במקום מסך הפתיחה, אני מקבל מסך שחור. מיותר לציין כשאשר מופיע המסך השחור, שום דבר לא מגיב ואני חייב לעשות Reset. חיפשתי בגוגל שעות רבות ולא מצאתי שום פתרון, הסרתי את הדרייברים במצב Safe Mode, ניקיתי את כל העקבות שלהם והתקנתי את העדכניים ביותר- כל זאת ללא הועיל. אני מבקש את עזרתכם כמוצא אחרון לפני פירמוט (שלא בטוח ב-100% שיפתור את הבעיה). (ד"א, אני מפרסם את ההודעה בפורום זה כי איני בטוח אם זו בעיית תוכנה או חומרה. הדבר היחיד שאני בטוח בו הוא שזה לא קרה לי אף פעם עם ה-FX…

• 0 תגובות
    • 747 צפיות
  24. לפני כ שבועים קניתי מחשב חדש(I5+4GB+4870 512MB ).... מסך 24"... בהתחלה ניסיתי משחקים די פשוטים ו הם עבדו יפה ברזולוציות מקסימליותץץ עד שהגעתי למשחקים כמו CRYSIS ו MODERN WARFARE2... עכשיו CRYSYS בהתחלה עבד לא רע... אך פתאם הפסיק לעבוד לגמרה... היום ניסיתי לשחק ב CD MODERN WARFARE ופה אכלתי סרט כאשר 640*480 הוא בקושי זז.... אני צריך עזרא ממכם.... איפה הבעיהץץ העם זה כרטיס מסך? או דרייברים??? או עוד משהו.....

• 2 תגובות
    • 747 צפיות
  25. אני חושב על משהו בסגנון ATI 5570, או חלופה אחרת ב600 ש"ח גג. הקטע שכל הכרטיסים היום נראים ארוכים- איך אפשר לדעת מראש אם זה נכנס למארז? 10x

• 2 תגובות
    • 747 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.