כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,982 דיונים בפורום זה
-
http://www.asus.com/news_show.aspx?id=9192 http://www.asus.com/news_show.aspx?id=9038
-
- 7 תגובות
- 799 צפיות
-
-
שלום שמי עדן וברצוני לשאול כמה שאלות ראשית איני מבין גדול בכרטיסי מסך ולכן אני זקוק לעזרתכם בנושא. המחשב שלי נמצא אצלי לא מעט זמן, בערך 3-4 שנים. כמו שניתן להבין החומרה במחשב לא מדהימה ובעקבות זאת יכולות הרכיבים להרצת משחקים חדשים לא מספיקות. בבעלותי מעבד: Q8200 כ"מ:NVIDIA GeForce 9500 GT לוח אם: UNKNOWN זיכרון: 4GB RAM דיסק קשיח: 500GB ספק כוח: cidev power supply p4 500W אני בעיקר משחק משחקי ספורט כגון: 2K13, PES Need For Speed גם כמו COD וכדומה.. הבנתי שאני צריך להחליף את הספק כיוון שהוא מאוד חלש והוא לא יתאים לכ"מ חדש, בנוסף אני מתכנן לעשות OC חמוד למעבד שלי כדי לסחוט ממנו את המקסימום כי גם הוא לא מדהים ולחבר למחשב כרטיס מסך שיספק אותי לשנתיים שלוש הבאים אשמח להכוונות…
-
- 1 תגובה
- 799 צפיות
-
-
מה כדאי לי לקנות? אני רוצה לשחק משחקים כגון דיאבלו 3! ודה וויצ'ר 1+2..איזה כרטיס מסך עדיף לי..300-400 שקל תודה
-
- 3 תגובות
- 799 צפיות
-
-
סוף סוף בעזרת הדרייברים החדשים של nVidia, הבטא 91, הצלחתי לחבר את הטלוויזיה למחשב בתור צג שני. הבעיה היא שרואים בשחור לבן. אני יודע שזו לא בעיה בחיבור או בכבל, מכיוון שכאשר ה-XP עלה [המסך השחור עם הפס הכחול הנע] ראיתי צבעים על הטלוויזיה, אבל אחרי שהווינדוס עולה - שחור לבן. אבא שלי אמא שאולי זו בעיה של NTSC ופאל, אבל אני לא מוצא איך לסדר את זה בדרייברים. מישהו יכול לעזור? בנוסף, הרזולוציה בטלוויזיה גבוהה מדי, אפילו ב-640X480, ואני לא רואה חלק מהמסך, יש דרך לפתור את זה?
-
- 5 תגובות
- 799 צפיות
-
-
היי! במחשב השני שלי (Athlon XP 1600+, 512MB RAM) שבק חיים כ. מסך RADEON 8500LE 64MB. האם GFORCE 6200 256MB http://www.gibornet.co.il/?page=shop/flypage&product_id=1648&category_id=28e13897d453264ab8e556534c418d47& ייתן לפחות אותם ביצועים? השימוש במחשב הינו OFFICE, INTERNET, משחקים ישנים. אני יודע ששאלה קצת מוזרה, אך עם כל הבלגן בדגמי כרטיסים והמשחקים של היצרנים, לך תדע... תודה.
-
- 9 תגובות
- 799 צפיות
-
-
בבקשה המליצו לי על כרטיס מסך לגיימר ממוצע עם מסך 19 - 2MS המחשב חזק 6600 עם 2G זיכרון. ההשקעה עם מקסימום 1000 ש"ח מוכן לסטות קצת רק אם זה יהיה ממש כדאי- אבל לא ב -600 ש"ח ל 8800 ההתלבטות הגדולה היא בעצם בין ב 8600GT לבין X1950pro שכן האחד עולה 800 והשני 1200 בהתאמה. האם יורגש החוזק של 1950 או שבעצם אני יהנה יותר בשימוש 8600 ב DX10 ??? המלצות התקבלו בחום ! לגבי השאלה במה אני אשחק , אני עדין לא יודע אני לא אוהב לסגור אופציות. [move]תודה מראש[/move].
-
- 3 תגובות
- 799 צפיות
-
-
-
אני מחפש כרטיס עם VIVO ראיתי שיש R9250 השאלה שלי האם הוא יעשה תמטרה שלו- צפיה בטלויזיה על גבי המסך באיכות טובה וגם הוא ידע להקליט באיכות טובה. תודה לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 799 צפיות
-
-
הכוונה היא לכל הסדרה כולל 4200 וכולל כל סדרת הTI
-
- 9 תגובות
- 799 צפיות
-
-
לקחנו לבדיקה את כרטיס המסך החדש של NVIDIA עבור קהל השוק הבינוני-גבוה, ה-GeForce RTX 4070 אשר מבוסס על ארכיטקטורת Ada המודרנית, במהדורה מבית אסוס. האם תג המחיר הנגיש משל אחיו יסייע להפוך אותו ללהיט במכירות?לכתבה
-
- 1 תגובה
- 799 צפיות
- 1 follower
-
-
-
אז ככה אני רוצה לקנות את כרטיס מסך חדש עד 1000 שקל. אני רוצה לברר איזה כרטיס יתאים לי למארז/ספק/לוח אם שיש לי עכשיו... http://www.liranics.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=274 זה המארז (99% זהה לו) ולוח האם הוא : ASRock ConRoe945G-DVI תודה רבה לעונים... ואל תבקשו ממני את שאר המפרט כי אני רוצה לדעת רק לגבי החלקים האלו ספציפית. האם אני צריך להחליף את החלקים בשביל לקנות?
-
- 9 תגובות
- 799 צפיות
-
-
שלום לכולם וחג שמח! יש לי כרטיס RADEON 9600 PRO בן כשנה ועד היום ראיתי סרטים בלי בעיה דרך חיבור המחשב לרסיבר עם כבך S-VIDEO איכותי. לפני מספר ימים התחלתי לראות מן גלים כאלו על מרקע הטלויזיה תוך כדי צפייה. וזה מאוד מפריע . האם הכרטיס המסך נדפק? יכול להיות שמה שדפק אותו הוא שכל פעם שאני רוצה לראות סרט אז אני משנה את הגדרות הרזולוציה של המסך כך שיתאים לגודל הטלוויזיה ובנוסף גורם לכך שיראו את התמונה רק על הטלויזייה ולא גם בטלויזיה וגם במחשב ( שידור תמונה יחיד.) ניסיתי להוריד דרייבר לכרטיס שמתאים ל XP ואין שום שינוי . מה יכול לגרום לזה להדפק, זה אמור להיות כרטיס מספיק חזק ובטח לא כזה שידפק כל שנה . יש מצב שזה שכל פעם שינוי ההגדרות דפק את הכרטיס , אולי זה משהו בהגדרות ? זקוק לע…
-
- 1 תגובה
- 799 צפיות
-
-
זה במחשב של אח שלי עם הכרטיס של PALIT HD4870 (לדגם מלא יש במפרט למטה) זה התחיל מאתמול ככה סתם נכנסתי לCS1.6 והופיעו סתם ככה מרובעים סגולים כאלה מציקים... היום בדקתי ב3DMARK 06 מה התוצאה וגם שמה זה היה ככה כאלה עם סגולים אבל עם הגזמה עכשיו התקנתי דרייבר חדש שיצא 9.1 נראה לי וסתם ראיתי בתוך הדרייבר (ראו תמונה) וזה גם שמה ככה רק בקטן: http://i40.tinypic.com/33m4s2a.jpg מה לעשות ????
-
- 5 תגובות
- 799 צפיות
-
-
איזה כרטיס מסך יהיה הכי טוב עד 1200 שקל יש לי העדפה ל ג'יפורס אבל אם יש כרטיס רדייון שאוכל את הג'יפורס לא ממש יהיה אכפת לי.. המפרט ככה P4 2.4HT 4*256 זיכרון וזהו זה מה שצריך לדעתי.. אני לא רוצה שהמעבד יהווה"צוואר בקבוק" אם אפשר ב800 ששקל גם טוב העיקר שהמעבד לא יגביל את כל המחשב..
-
- 7 תגובות
- 799 צפיות
-
-
יש לי איזה הזדמנות ל8800GTX בזול מאוד.
-
- 2 תגובות
- 799 צפיות
-
-
טוב זה סיפור ארוך מה שקרה במחשב שלי השבוע.... אז בקיצור- היה לי וירוס, פירמטתי את c ועכשיו אחרי שפירמטתי המחשב עולה ואז אחרי כמה שניותנתקע עם אני עושה איזה פעולה בסיסית כמו לחיצה ימינית על משהו... אז התקנתי את כול הדרייברים שצריך את המקורי ואז את החדשים של קאטאליסט (דרך אגב יש לי radeon 9800pro) אבל עדיין אותה בעייה. אז עשיתי טראבלשוט בווינדוס בקשר לזה והגעתי למצב שאמרו לי להוריד את ה- hardware acceleration לnone אז עשיתי זאת ועכשיו הכול טוב ויפה....אבל מכאן באה שאלתי.... האם אני צריך אני יכול להמשיך להשתמש במחשב בלי הדבר הזה? אני משחק משחקים....משתמש באינטרנת ועושה כמעט הכול במחשב....אין לי מושג עם זה משפיע או לא אבל אני מניח שזה כן אז אני מבקש עזרה. תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 799 צפיות
-
-
ראיתי שבהרבה הודעות בפורומים שואלים איזה כרטיס מסך יותר חזק מהשני, אני חושב שכדי להפוך את הת'ארד הזה לדביק ולהשאיר אותו ולעדכן כשיוצא כל כרטיס מסך חדש. אחרי ה ATI 9500 אני אישית נהייתי מבולבל לגמרי מהכרטסי מסך שיש היום. אני רק יודע של NVIDIA יש את החזק ביותר שזה ה 5900 ULTRA ול ATI זה ה 9800PRO. מישהוא יכול לתת את הסדר של הכרטיסים של שני החברות עד ל GF 3 TI ו RADEON 8500LE?
-
- 5 תגובות
- 799 צפיות
-
-
http://www.elitebastards.com/cms/index.php?option=com_content&task=view&id=593&Itemid=27&limit=1&limitstart=6 לפי זה הGTX לוקח... זה אמין?
-
- 3 תגובות
- 799 צפיות
-
-
מה עדיף בין שני אלה: מKSP יש 6600GT של XFX ב1180ש"ח, נראה לי שזה AGP, אם לא אז זה לא רלוונתי. ומZIGZAG יש 9800PRO ב1300ש"ח. אתם מכירים עוד 9800PRO או 6600GT במחיר טוב מאיפהשהוא? לAGP...
-
- 7 תגובות
- 799 צפיות
-
-
למשל בכרטיס 6200 למה הם לא עושים שלא יהיה ניתן לפתוח צינורות? ואיך זה נוצר בכלל אפשרות לפתוח צינורות רדומים?נגיד יש עכשיו 4 פעילים ו4 רדומים למה הם שמים ת 4 רדומים בכרטיס בשביל שנפתח אותם? ואגב אילו כרטיסים חוץ מ 9800se ו 6200 agp אפשר לפתוח להם צינורות עוד שאלה פתיחת צינורות נעשת באמצעות תוכנה נכון?זה רק פעיל אצל נבידיה פתיחת הצינורות
-
- 7 תגובות
- 799 צפיות
-
-
שלום אני מחפש כרטיס מסך חדש ואני לא יודע מה כדאי לקנות במחיר של 600 ש"ח המפרט הטכני של המחשב הוא: Operating System: Windows XP Professional BIOS: Phoenix - AwardBIOS v6.00PG Processor: AMD Athlon 64 Processor 3000+, MMX, 3DNow, ~1.8GHz Memory: 1024MB RAM Card name: ATI Radeon X300/X550/X1050 Series Display Memory: 128.0 MB החיבור הוא : pci express נראה לי 1.1 . כמו כן אני מבין שיש עיניין של "צברי בקבוק" וכדאי להיתחשב גם בהם. אשמח לקבל יעוץ בנושא . תודה
-
- 11 תגובות
- 798 צפיות
-
-
אז ככה יש לי את הכרטיס הזה Sparkle Geforce GTX260, 896MB DDR3, Calibre ואני רוצה לשאול כמה שאלות רציתי לדעת האם הכרטיס תומך ב 1080p עכשיו, אם אני רוצה לראות בHD בטלויזיה מתאימה אני פשוט מחבר כבל HDMI מהכרטיס לטלויזיה ואז מה? שאלה נוספת לפי מה שאני שם לב (בSPA Tune) הכרטיס תמיד נמצא במצב של OC... רציתי לשאול אם אני לא במחשב או שלדוגמא אני כן במחשב אבל לא משחק במשחק כל שהוא עדיף לשנות את מצב הכרטיס? ל Green Mode או ל Standard Mode? למה אני צריך שזה יהיה על OC? שאלה נוספת ואחרונה באיזה כבל עדיף להישתמש (מה יותר איכותי) לחיבור מסך המחשב D-SUB או DVI-D ? בנוסף הייתי רוצה לשמוע כמה טיפים למשתמש בכרטיס הזה תודה לעורים!
-
- 6 תגובות
- 798 צפיות
-
-
שלום אני קניתי את הכרטיס מסך הזה מ-KSP ?xfx 6600 128MB DVI,TV,PCI-E? אז רציתי לדעת אך אני פותך לו צינורות. ואם אפשר גם הסבר מה בדיוק עוזר בביצעוים שלו. ומה צה בעצם הצינורות האלה וכמה צינורות יש לו ולכמה אני יכול לפתוח. והדבר הכי חשוב בפתיחת צינורות יש סכנה לזה שהכרטיס יערס כמו ב-OC
-
- 3 תגובות
- 798 צפיות
-
-
היי כידוע יש בעיה קשה עם הAA בכרטיסי סידרה X1950 ניסיתי דרך הדרייברים לסדר את הבעיה וזה די עבד,הוריד קצת ביצועים באובליביון ומעבר לזה זהו עריכה מוזר מאוד אבל זה לא עזר בכלל בדיקה בBF2 העלתה שהצללים עדיין מפוקסלים ננסה את דרייבר 7.9 [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 798 צפיות
-