עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by manz11,

אם יש הבדל מהותי ובמה הוא מתבטא בכול הנוגע למישחקים וכאלה...

• 14 תגובות
    • 737 צפיות
  2. Started by Pure-Gold,

שלום, שאלתי היא מה יותר חשוב לסימולטורים, זיכרון יותר מהיר ( DDR or DDRII, 125Bit Or 256Bit ) או מעבד גרפי יותר חזר ? מה ההבדל בין 128Bit ל 256Bit תודה מראש ויום נעים.

• 3 תגובות
    • 633 צפיות
  3. Started by emofun,

http://specialtech.co.uk/spshop/customer/search.php?substring=x1950 זה יוצא עם משלוח לארץ 284 יורו שזה 1500 שקל כלומר קיבלת במחיר של 1950 החלש את הx1950xtx הרצחני ועד הבית ...

• 5 תגובות
    • 635 צפיות
  4. נמאס לי מה 5700LE הישן והמאעפן שלי... הוא בקושי מריץ PES על הגדרות בינוניות... אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש ולהוסיף זיכרון וככה לשרוד עם המחשב עוד שנה ואז לקנות מחשב חדש. מה אתם אומרים? 7600GS נכנס בתקציב? או שכדאי 6800NU ולנסות לפתוח לו צינורות?

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by hck,

שלום! יש לי את המחשב הנ"ל: ABIT AI7 p4 2.8 HT 2x512MB 500Hz Dual FX 5900XT משום מה, כאשר אני מגיע לשלבים מסויימים במשחק שיש שם הרבה כוחות בשטח שנעים ולחמים במקביל, המחשב מתחיל "לקרטע" והתמונות רצות במקוטע. אני גם חושב שזה לא תמיד קורא. מישהו מעלה על דעתו מה יכולה להיות הבעיה?

• 9 תגובות
    • 757 צפיות
  6. Started by cold fire,

יש לי נייד אם 1.66Ghz ליבה כפולה t5500 זכרון של 1GB וכרטיס מסך x1400 וקבלתי 1060 איך זה הגיוני ציפיתי לפחות 1500... מאוד מוזר...

7. Started by nazgull,

נדפק לי ה8800 לפני שבוע מהחנות התקשרו ואמרו שהם מחליפים אותו ב 9600gt 512mb לפי הניסיון שלי ה9600 אמור להיות יותר חזק בכמה אחוזים וגם יותר קריר . כמובן כדי להיות בטוח אני שואל בפורום עם החלופה היא בסדר או שלא?

• 12 תגובות
    • 959 צפיות
  8. אהלן, אני צריך את עזרתכם במציאת כרטיס מסך העונה לדרישות הבאות low profile (גם הכרטיס וגם מסגרת) half length (עד 6.6 אינטש) תמיכה ב DX10 דרייברים לserver 2003 תודה [br]פורסם בתאריך: 13.08.2009 בשעה 20:04:02 אוקיי, כל דרייבר שמתאם ל XP רץ על סרבר 2003 אז הדרישה הזאת נופלת

9. Started by gnagar,

איזה כ.מסך יותר טוב ? SAPPHIRE PCI-EX RADEON X1950PRO 256MB DDR3 DUAL DVI VIVO TV/O - RETAIL CONNECT3D Radeon® X1950 PRO 256MB GDDR3 DVI-I + DVI-I + VIVO

• 13 תגובות
    • 989 צפיות
  10. זה אומר שזה DDRAM או SDRAM? אני רוצה לקנות את ה-9800PRO ובכרטיס של MSI רשום "DDR SDRAM" ובכרטיס של SAPPHIRE רשום "DDR Memory"!! מה זה אומר? תודה לעונים!!! ד"א מה יותר כדאי MSI או SAPPHIRE?? (מבחינת הכל) SAPPHIRE http://www.sapphiretech.com/vga/9800proult.asp MSI http://www.msicomputer.com/product/p_spec.asp?model=RX9800PRO-TD128&class=vga

11. הבעיה מוכרת לי ,אבל לא מצאתי פיתרון לזה. חיברתי את המחשב לטלויזיה ואני רואה את כל מה שקורה בוינדוס אבל כאשר אני מנסה לראות סרטים רואים מסך שחור בלי הסרט עצמו. יש לי רדאון 9700 פרו ודרייברים הכי חדשים! בבקשה עזרה,תודה!

• 4 תגובות
    • 560 צפיות
  12. לאחרונה התחילו תופעות מעצבנות במחשב כמו שאני פותח אותו והווינדאוז נפתח ברזולוציה מינמלית של פעם כאילו לא מותקן דרייבר של כרטיס מסך, מדי פעם לסירוגין גם מופיע המסך הכחול הזה, עדכנתי דרייברים, פירמטתי את המחשב, אך התופעות חוזרות ועושה הרושם שהכרטיס מסך התעייף. בכל מקרה מדובר במחשב קצת ישן, לא יודע איזה מהכרטיסים החדשים מתאים אליו הכרטיס מסך המדובר הוא: Gigabyte Geforce 9600GT 512MB GDDR3 הדגם המדוייק הוא: GV-NX96T512HP הלוח אם שיש לי: Gigabyte GA-P35-DS3L השימוש שלי בכרטיס המסך הוא בעיקר צפייה בסרטי HD בטלויזיה, לא משחקים ולא כלום, אין צורך בכרטיס מסך יקר ומפוצץ. חשוב שיהיה יציאת DVI פעמיים או אחד DVI ואחד HDMI תודה רבה מראש לכל העוזרים

• 2 תגובות
    • 688 צפיות
  13. Started by Adirz,

יש לי מסך דק MAG MS776 ואני מחפש הרבה זמן כבר דריוור בשבילו , אני צריך את עזרתכם . תודה לעוזרים.

• 5 תגובות
    • 718 צפיות
  14. Started by shefi,

שלום לכולם, אני חדש בפורום ויש לי שאלה לכל המבינים: יש לי כרטיס מסך GF 6600gt agpx8 מעבד פנטיום 4 3.0 ולחבר שלי ישאותו כרטיס מסך עם אותו מעבד עם אותו לוח אם רק הכרטיס שלו זה PCI EXP והביצועים של הכרטיס מסך שלו עולים בהרבה על שלי...וההבדלים ממש נראים לעין! האם באמת יש הבדל בין agpx8 ל- PCI EXP?????

• 21 תגובות
    • 2.5k צפיות
  15. שלום אני חדש פה מקווה להישתלב ולעזור במה שאני יכול.. ברצוני להתייעץ איתכם על משהו... בקרוב אני קונה מחשב עם המפרט הבא: E7200 P31-DS3L 320GB 2GB RAM LG GH20NS מארז ATX לא יודע איזה. ספק כוח: THERMALTAKE TR2 POWER 430W SILENT כל מה שאני צריך זה לבחור כרטיס מסך וזאת הבעיה: אני בחור שמחפש איכות(HIGH-V.H)אך מעוניין כמה שיותר לחסוך...=/ ואני לא יודע איזה כרטיס לקחת.. יש את 9600GT או 9800GT שזה בעצם 8800GT עם שינוי שם. יש 8800GT עם OC ויש את 9500GT. ואני לא יודע מה לקחת תראו מחירים: Twintech 9600GT XT OC 512MB DDR3 שעולה 540 ש"חבפוקס פיסי. MSI Geforce 8800GT OC 512MB DDR3 שעולה 695 ש"ח. TWINTECH 9800GT 512MB DDR3 או פשוט TWINTECH 9500GT 512MB DDR3. שעולה 375. אני לא יודע באיזה …

16. Started by THE FOX,

מעוניין בכרטיס מסך זול ובסיסי שיציג וידאו באיכות HDTV.

• 7 תגובות
    • 696 צפיות
  17. Started by Lapland,

כמה W הוא צורך במאמץ ? וכמה HD 4770 צורך במאמץ ? ובכמה ה4770 חזק מה9500 ? ספק של HEC 300W יחזיק HD4770 עם E7300 בלי OC ?

18. Started by tigerex,

יכול להיות ש- 6800 gt ? או שזה - http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3042

• 21 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. Started by see4,

שניהם 19" ה AOC עולה 880 ו SAMSUNG 1092 , בקיצור אני מחפש מסך למשחקים וסרטים בסביבות 1000 ש"ח ... תודה על העזרה ....

• 0 תגובות
    • 536 צפיות
  20. מדובר במערכת הבאה: Pentium 4 3.0 HT (פרסקוט על 775) כרטיס מסך X600pro של ג'יגבייט לוח של ג'יגבייט 8I925X 1024 זיכרון פנימי (2x512 dual channel) ספק OCZ שזה לא ממש ג'נרי אבל גם לא משהו מיוחד - 450 וואט כביכול (אני מניח שהמערכת שלי כרגע זולל עד 200 וואט) אני מעוניין לרכוש כרטיס מסך עד 1500 ש"ח. שמתי עין על זה: http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=2167 או על 7900GS של ג'יגבייט. השאלה אם המערכת ראויה לכרטיסי מסך אלו או עדיף כבר לחכות כשנה ואז להחליף את כל המערכת?

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. אהלן! (אני מקווה שאני במקום הנכון) לאמא שלי יש כמה קלטות ישנות של וידאו והצעתי לה לגבות אותם על DVD בשביל לשמור על אורך חיים טוב יותר ובכלל להתקדם קצת ולנסות לאט לאט לעבור לעידן ה DVD. אני צריך קצה חוט מאיפה להתחיל... יש לי 3 מכשירי וידאו (הכי משוכללים שקיימים היום) צורב DVD-R. כונן DVD (סלון) השאלה היא איך אני מקשר בין הוידאו למחשב שלי... בטח צריך להעביר קודם את הקלטת לקובץ דיגיטלי במחשב... ואז לצרוב אותו ל DVD. השאלה היא איזה חומרה צריך ועם איזה חיבורים אני צריך לעבוד בשביל לקבל גם AUDIO וגם VIDEO. איזה תוכנות אני צריך בכדאי לשפר את האיכות של הקלטת אם זה אפשרי בכלל... אם כבר העברה אז גם אולי נשפר את האיכות. אחרי זה איך אני צורב את הקובץ שנוצר לי... אני לא רוצה VCD. אני …

• 8 תגובות
    • 950 צפיות
  22. Started by Lanzar,

שלום... חיברתי 6800U ללוח אם של אסוס עם ספק כוח פשוט, הרגע שהמחשב עולה לווינדוס הוא נותן התראה שיש בעיה והוא מוריד את התדרים של הכרטיס כדי לשמור עליו מנזקים, החלפתי ספק כוח לאחד חזק ועדיין אותה בעיה, מצד שני שאני בודק ב RIVATUNER תדרים זה מופיע 400/1100, שזה מהירות נכונה לאולטרה... יכול להיות שהבעיה בלוח ? אוליי בגלל שהוא AGP X4 ולא X8 הוא מספק פחות חשמל ? מה יכולה להיות הבעיה ואך לבדוק אם הוא באמת מוריד תדרים ? כמה הכרטיס הזה אמור לקבל ב 3DMARK 2003 עם מעבד PENTIUM 4 2800 ? ( פחות או יותר ) כדי שאני יוכל לבדוק את התוצאה...

• 0 תגובות
    • 574 צפיות
  23. Started by Spirox,

אצטרך בבקשה עזרה לגבי קריסה של הכרטיס הנ"ל. קניתי מלפני שבועיים את הכרטיס מדגם ג'יגהבייט, 2gb,gddr5,265 bit. פתחתי אותו ל6970 ללא כל בעיה, הריץ לי משחקים והכל היה תקין עד לרגע שבו עדכנתי את הדרייבר ע"י windows update(אני חושב שזה היה הגורם לתקלה..) ישר לאחר מכן, בכל פעם שהדלקתי את המחשב, המערכת קרסה בדיוק בשלב שלאחר starting windows. לדעתי הבעיה היא בדרייבר, כי בsafe mode המחשב עובד תקין, וגם כאשר אני עושה uninstall לדרייבר דרך הdevice manager המחשב עולה ללא כל בעיה. ניסיתי להעלות את הגיבוי של הביוס שלקחתי מלפני פתיחת הכרטיס - לא עזר. אח"כ ניסיתי לעדכן את הדרייבר דרך האתר של ati ולמרבה הפלא הכל חזר לעבוד, אז ניסיתי לפתוח שוב את הכרטיס - ומאז שוב חזרה הקריסה בעצם. ני…

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. אני מחפש לקנות לעצמי מסך 17-20'' LCD אשר יצטרף למסך טלוויזיה LCD 27'' בחדר שלי. בגלל שהמסך ישמש לעבודה ולפעמים למשחקים, אך לא לתצוגת סרטים(בשביל זה יש לי את המסך טלוויזיה), אני חושב לקנות מסך 19'' בגלל שיש סתם קפיצה עצומה במחיר של 19'' לעומת 20''. ולכן אני חושב שעדיף לקנות מסך 19'' טוב. חשוב לי גם שהמסך היה יפה חיצונית, אז אם מדובר בתוספת של קצת כסף בשביל יופי נטו בלי ביצועים, אז סבבה. המון תודה מראש, ניב..

• 0 תגובות
    • 536 צפיות
  25. Started by yanivsk,

ניראה מדהים

• 0 תגובות
    • 694 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.