כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,952 דיונים בפורום זה
-
המחירים מתחילים לצנוח או שהם התבלבלו ? http://www.wcs.co.il/Product.asp?productid=422
-
- 9 תגובות
- 726 צפיות
-
-
הרבה פעמים הביאו פה את האתר הזה של ההשוואות של ה fps בין הרבה כרטיסי מסך עכשיו חיפשתי חצי פורום ואני לא מוצא אותו... אז אם למישו יש את האתר הזה.... תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 566 צפיות
-
-
שלום חבר'ה! אני ממשיך את הסבר הדילמה שלי בפורום זה מהדיון הקודם שלי: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=244916.0 בדגש על סוף עמוד מס' 2. והתגובה של STINGER ושוב הנה המפרט שלי: P4 3.2 PRESCOTT AUDIGY 2 ZS ASUS P4P800SE X800 XT 256 AGP 2GB DDR 400MHZ בשני סטיקים תכננתי לשדרג לכרטיס X1950 512MB בתצורת AGP אך ייעצו לי לעשות שדרוג מאסיבי כבר ללוח של PCI-E ואז לקנות את אותו כרטיס בטכנולוגיה החדשה. תכלס...אין לי הרבה כסף....פשוט התחלתי לחשוב על השדרוג איך שראיתי את RAINBOW 6 VEGAS. זה המשחק הראשון שנתן לי בום בפרצוף כשהבנתי שהוא הראשון שאני לא יכול לשחק בו [בגלל שאין לי תמיכה ב SHADER 3.0 בכרטיס הנוכחי]. אז נפתחה לי האופציה למכור את הכרטיס X800 XT AGP שלי...אז אני רצי…
-
- 7 תגובות
- 761 צפיות
-
-
שלום אנשים, בימים הקרובים אני מתכנן לקנות את הכרטיס האגדי 8800GTX אך איני יודע של איזה יצרן. הייתי מעוניין לדעת מהי המלצתכם לגבי היצרן והאם מסובך להרכיב כרטיס מסך באופן פרטי.
-
- 14 תגובות
- 999 צפיות
-
-
Hi all. I need your help regarding this specific model of palit, i know it has superb scores, if anyone have this card and can tell me his impression of it it'll be much appreciate. Here some review: http://www.tweaktown.com/articles/942/9/page_9_palit_7300gt_sonic/index.html
-
- 1 תגובה
- 499 צפיות
-
-
יש לי פשוט אחד שיצא ממחשב פנטים 4 עכשיו וחשבתי להחליף אותו במה שיש אצלי שזה Ti4200 מה אתם אומרים? תודה
-
- 5 תגובות
- 487 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת מה ההבדל מבחינת ביצועים בין ה 7600GT 256 לבין ה 7600GS 512 ? וכן האם ישנו כרטיס אחר שנימצא ברף המחירים שלהם (גג 850) או שעומד לצאת אחד כזה..? תודה
-
- 1 תגובה
- 504 צפיות
-
-
אני פשוט רוצה לקנות כרטיס מסך שיריץ אותו על הגדרות גרפיות גבוהות אז משהו ניסה להפעיל את הדמו על 7600gt אגב מי שיודע גם על nfs Carbon' איך הוא עובד עם הכרטיס מסך הזה? אני מבקש בלי השערות רק מי שניסה להפעיל את המשחקים האלה עם הכרטיס הזה שיענה לי אני מדבר על רזולציה של המסך שלי 1284 1024
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הסתכלתי ב ZAP.....ראיתי את האופציות - האם יש מקומות יותר זולים האלו שב ZAP? כתובות וטלפון יעזרו - באיזור המרכז.... תודה מראש לכלום
-
- 2 תגובות
- 620 צפיות
-
-
הייתי במעבדת מחשבים לפני כמה ימים לצורך תיקון המחשב שלי. כשהגעתי לשם הטכנאי עסק בבדיקת ה8800GTX שלקוח הזמין למחשב שלו. הטכנאי בדק את הכרטיס ב3DMARK גירסא 6 שזה הגירסא הכי כבדה נכון לעכשיו (אם אני לא טועה). תוצאות הבדיקה הם:.... 8400+ !!!!! מה שיותר הדהים אותי הוא שהציון של 8800GTS שנבדק על אותה מערכת היה 4000+ !!! מה שאומר שהביצועים של ה8800GTX גדולים בערך ב50% מהGTS!!! אני פשוט מרגיש שאני חייב להגיד את זה מכיוון שראיתי באתר הרבה אנשים שאומרים שכמעט אין הבדל בביצועים - אז תדעו שיש!!! והוא ענקקקקקק
-
- 26 תגובות
- 2k צפיות
-
-
מה הרזולוציה + קצב הרענון מסך המומלצים? יש לי מסך MAG 19, וכרטיס מסך שביחד מגיעים ל 1600X1200, מה לדעתכם מומלץ ע"מ שיהיה נוח ולא יהרוס את העיניים?
-
- 20 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
עם כל הבלאגן שיש בפורום על כרטיסי ה DX10 הייתי חייב לקפוץ ולהתייעץ בעצמי יש לי אפשרות לקנות את ה BFG 8800 GTS 320 בכ1200 שקל כרגע אני עובד עם ה ATI 800XL שהוא כרטיס סבבה לגמרי אבל (!) לא תומך בכלל ב SM3 דבר שמאוד מאוד מבאס אותי וזה עוד לפני שהזכרתי שקניתי מחשב לפני מספר חודשים (אפשר לראות בלינק למפרט בצד) והכרטיס מסך שלי מהווה חתיכת צוואר בקבוק עכשיו, אני הבנתי עם השנים, שממש לא משתלם להשקיע בכרטיס מסך מעל 2000 שקל.. עדיף לקנות משהו בינוני ולהחליף בטווח של כשנה ל 8800 GTS אני מחכה כבר כ"כ הרבה זמן.. לפחות 3 חודשים אבל המחירים היו פשוט לא שפויים אז עכשיו כשיש לי את הדיל הזה מולי, אני מאוד מתפתה ללכת עליו ולוותר על ההשקה של ה R600 אז מה אתם אומרים? ללכת על זה או לא ?
-
- 14 תגובות
- 818 צפיות
-
-
היי, התקנתי ויסטה ultimate וכן את הדרייבר העדכני לכרטיס מבית ATI-AMD אך תכונת האירו (Flip 3D) לא עובדת משום מה. לחיצה עך alt+tab מעבירה את החלונות כמו ש XP היתה עושה ולא בתלת מימד. עברתי על ה help בויסטה וביצעתי כל מה שנאמר שם (מעבר ל theme שתומך ב AERO וכו' וגורנישט, כלום. בציון של ויסטה לכרטיס מסך אני מקבל 4.6 נקודות שזה נראה לי מספיק לא? מה קורה? מה עשיתי לא נכון? אופיר נ"ב, לא שזה משנה אך הכרטיס שהוא של sapphire.
-
- 4 תגובות
- 484 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות הרבה זמן כבר את המסך הזה http://zap.co.il/model.asp?model_id=471978 (אם יש לכם המלצה למסך יותר טוב סביב המחיר הזה תציעו לי ..) קיצר לעניין..! אני מגיע לחנות מחשבים שממנה קניתי את המחשב,ביקשתי מבעל החנות אם הוא יכול להזמין לי את המסך של סוני הזה והוא אמר לי שזה לא מסך מקורי בכלל והסוני המקוריים עולים 1000 שקל יותר . אני לא כזה מאמין לו כי הוא איש מחשבים אחרי הכל חח אבל עשיתי חיפוש בגוגל על הדגם וכל מה שמצאתי זה תוצאות בעברית אם אני יראה את הדגם באתר של סוני מה שלא הצלחתי לראות..אז אני ידע שזה מקורי אבל בנתיים אני ממש בספק אם לקנות את המסך או לא בבקשה תעזרו לי ! תודה..
-
- 5 תגובות
- 798 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני לא בטוח איזה פורום אמור לכסות נושא זה אבל אני אנסה להתחיל כאן. הסיפור הוא כזה, אני היום מחובר לכבלים גם לטלויזיה וגם לתשתית האינטרנט. אני בקושי צופה בטלויזיה אז רציתי לנתק ולהשאר רק עם האינטרנט. שאתה מתנתק מהכבלים הם אמורים לחבר אותך חזרה לאנטנה של הביניין ואז תוכל לקלוט את ערוצים 1,2 ו10. איפה הבעיה שלי? מכיוון שיש לי רק כבל מידע אחד שרץ בבית (הוא מתפצל לכל טלויזיה ולמודם) לטכנאי יש רק שתי אפשרויות. או לחבר אותו לאנטנה, או לחבר אותו לכבלים. קיצר, או שאני מתנתק לגמרי מהכבלים ומתחבר לאנטנה (אין אינטרנט) או שאני נשאר רק עם הכבלים אבל אז הטלויזיות בעקרון לא מחוברות לכלום. עכשיו עולה השאלה, במידה ואני אחליט להתנתק מהטלויזיה (שיקחו את הממירים) ולהשאר רק עם האינ…
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אין לו בעיית תקציב ,אין לו גם זמן לחפש. חיפשתי לו באינטרנט ולא מצאתי. זה הכרטיס: http://www.mvktech.net/content/view/3552/39/1/0/
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום כולם חיברתי לכרטיס מסך (geforce fx 5200 מפרט מלא בימין) ליציאת VIVO את הטלווזיה, אבל אפשר לראות רק בsingle display אפשרויות אחרות לא מופיעות כשמעבירים לטלווזיה האיכות סבירה, אבל הצבעים נמרחים והכול ניראה בגווני אדום, ניסיתי לשנות את ההגדות ולא עזר, יש פתרון? אחרי זה ניסיתי לחבר את הממיר ישירות למחשב, אבל הוא נתקע ורק ריסטוט עזר יש אפשרות לקלוט טלווזיה במחשב בלי כרטיס טלווזיה? (הקלטה לא חשוב כרגע)
-
- 0 תגובות
- 546 צפיות
-
-
-
היום כרטיסי הרדיאון 1950 פרו = נמצאים במחירים מצחיקים ונותנים את התמורה הטובה ביותר למחיר לדעתי יחד עם זאת הם לא דירקט איקס 10 אז אני לא ממש יודע מה לעשות - מתי כל הדירקט 10 יהיה אפקטיבי ? מה כדאי לעשות? אני עומד לירכוש מחשב חדש...ודי מתלבט אם לחכות חודש....? תודה למי שעוזר
-
- 9 תגובות
- 791 צפיות
-
-
שלום לכולם ,אני חדש כאן .... מקווה שתוכלו לעזור. אני צריך לחבר שני מסכים למחשב אחד (בכל מסך משהו אחר). הבנתי שאני זקוק לכרטיס מסך דואלי,ואמרו לי שכל כרטיס מסך שיש לו שתי יציאות -אנלוגית ו-dvi יעשה את העבודה (כמובן בתנאי שלפחות באחד המסכים יש כניסת dvi ) .כרגע יש לי מסך אחד 19 אינץ' 1920P של LG והוא מצויין. קניתי לפני כמה חודשים כרטיס של גיגהבייט ATI 9600pro(בין השאר בגלל שהוא בלי מאוורר -יש לי מחשב שקט במיוחד אז למה לקלקל...) ולהפתעתי התצוגה היתה הרבה פחות טובה . לא ציפיתי לניסים ונפלאות מכרטיס של 400 ש"ח אבל לפחות ציפיתי שהוא לא יראה תמונה גרועה יותר מהכרטיס הפשוט שהיה לי, במיוחד שסוף סוף היתה לי הזדמנות לחבר אותו ב- DVI .....! אבל לא עזר .שיחקתי עם ההגדרות של הדרייבר, …
-
- 0 תגובות
- 557 צפיות
-
-
שלום עברתי על הנתונים של מסכים באתרי מכירות שונים והחלטתי שעדיף לשאול בפורום מה כדאי לי לחפש במסך החדש, האם רזולוציה של 1024X1280 מספיקה או שעלי לחפש מסך של 1200X1600 ? למה עוד צריך לשים לב במיפרט של המסך מלבד הגודל (17 או 19 ) ? האם מסך של 17 עם רזולוציה של 1024X1280 מספיק טוב עבור צפיה בסירטי DVD ומישחקים ? תודה
-
- 10 תגובות
- 643 צפיות
-
-
אממ אז ככה אני מחפש כ. מסך Agp למערכת הבאה P4 3.0 Presscot 1024mb ddr400 אני חשבתי על ה1950p אך אני לא בטוח כי זו הבחירה הנכונה זה די חשוב שיהיה בכ. אם אפשר 512 מגה בייט אשמח לעזרה בנושא
-
- 12 תגובות
- 651 צפיות
-
-
8600GTS מוציא 57XX 8600GT מוציא 47XX http://www.vr-zone.com/?i=4775 [attachment deleted by admin]
-
- 12 תגובות
- 771 צפיות
-
-
יש VIVO בכרטיסים 88GTS\GTX?? ועם כן בשל איזה חברה מדובר ??
-
- 2 תגובות
- 654 צפיות
-
-
לאחרונה רכשתי מחשב חדש עם לוח אם ASUS M2NPV-VM ומסך Samsung 19 LCD 931C. שמתי לב כי הצבעים לא נראים "טבעיים", הם בהירים מידי ואין הפרדה טובה בניהם. נסיון לשחק בהגדרות המסך התצוגה והחלפת סוגי החיבורים לא שיפר את המצב ולכן פניתי לחנות שממנה רכשתי את המחשב. שם הם אכן התרשמו שיש בעיה בהצגת הצבעים, אך טענו שהדבר נובע מכך שאין לי כרטיס מסך נפרד ואני לא יכול לצפות לקבל צבעים טבעיים בעזרת מאיץ מובנה וכדאי לי לרכוש כרטיס מסך נפרד. כהוכחה הם חיברו למחשב GeForce 7300GT ואכן בעיית הצבעים נפתרה. אני לא מבין בנושא אבל זה לא נראה לי הגיוני שאכן הבעיה היא בכך שאין לי כרטיס נפרד ושהמאיץ המובנה בלוח לא מסוגל להציג צבעים כראוי, מה גם שהלוח כולל מאיץ מובנה ברמה סבירה לפי מיטב ידיעתי (המחשב ל…
-
- 0 תגובות
- 506 צפיות
-