עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by daniel9876,

יש לי ספק 460W של Cooler Master... האם הוא יחזיק את ה-GTX460 768MB של GIGABYTE?... תודה לעונים.

• 1 תגובה
    • 749 צפיות
  2. Started by euphoria,

שלום חברים, המחיר של ה-680 ירד קצת, האם כדאי לקנות ב-2700 או שעדיף לחכות? האם בתקציב הזה עדיף ללכת על משהו אחר (SLI) ? אשמח לעזרתכם, http://www.ret.co.il/category/672-%D7%9B%D7%A8%D7%98%D7%99%D7%A1%D7%99-%D7%9E%D7%A1%D7%9A.aspx?orderby=10&keyword=680

• 1 תגובה
    • 749 צפיות
  3. שלום, התכוונתי לקנות בשבועות הקרובים מחשב שיכיל את כרטיס המסך GTX 560 TI, התקציב שלי הוא עד 1350 שקל. ייעוד הכרטיס הוא עבור עריכה גרפית במהלך קורס עריכת וידאו, דרך התוכנה Adobe Premiere. בניגוד לציפיות שלי, ראיתי שGTX 660 TI של Gigabyte יצא במחיר שערורייתי של 2119 שקל בTMS, וזה של Gainward במחיר 1746 שקל (סביר יחסית) ב-IQPC. לא נראה לי הגיוני שבTMS כרטיס של 300 דולר יהיה כ"כ יקר וכ"כ צמוד לGTX 670 שעולה 100 דולר יותר בחו"ל. זה צריך לדעתי להיות בסביבות 1500-1700 שקל בארץ. בכל מקרה, מה דעתכם? האם המחירים של GTX 560 TI וGTX 570 צפויים לרדת בעקבות ההשקה של GTX 660 TI? מתי יצא GTX 660/GTX 650 TI ואיך הוא ישפיע על המשוואה לדעתכם?

• 0 תגובות
    • 749 צפיות
  4. Started by panda00,

שלום, לפני מספר חודשים רכשתי כרטיס מסך - gigabyte GTX560 TI 1G הוא עבד טוב לכמה שבועות ולאחר מכן נאלצתי לפרמט את המחשב עקב תקלות. כשהתקנתי אותו מחדש הוא עבד טוב אבל עם פיקסיליזציה קטנה בתצוגת תמונות שחשבתי שתעבור, והיא לא. אחרי תקופה המחשב התחיל לשלוח לי הודעות כל כמה זמן שמנהל התצוגה הפסיק להגיב וביצע שיחזור בהצלחה, זה מתלווה גם עם כיבוי/השחרת המסך לכמה שניות וחזרה למסך התצוגה הרגיל עם זמן תגובה איטי עד שהוא מתאפס על עצמו. בהתחלה זה קרה רק כאשר השתמשתי בתוכנות כמו פוטושופ/אילוסטריטור אבל אחר כך אפילו בנסיון לגלוש באתרי אינטרנט. נכנסתי לאתר של NVIDIA והורדתי את העידכוני גירסא הכי חדשים ו... כלום. אתמול החלטתי להסיר טוטאלית את הכרטיס מהמחשב ולהעלות אותו שוב, בשביל …

5. Started by hai97,

היי, אני עושה שדרוג כללי למחשב שלי, החומרה הנשארת היא: מעבד Q9300 לוח אם MSI X48-C מסך סמסונג 1680*1050 החומרה החדשה היא G SKILL 8GB DDR3 1333MH ספק כח SEASONIC 620W מארז NZXT LEXA S בעיקרון אני לא גיימר מחשבים גדול, אבל עם התיישנות הפלייסטיישן אני רוצה שתהיה לי את האופציה להריץ משחקים חדשים ברמה טובה פחות או יותר, כך שחשוב לי בעיקר עד כמה משתלם הכרטיס מבחינת עלות/יכולת. בדרך כלל המשחקים שאני משחק לא דורשים יותר מידי ועבדו עד עכשיו סביר (COD, GTA,אססין קריד) ראיתי את השלושה האלה שנראו לי משתלמים, אבל יכול להיות שהם יותר מדי: 1195 ש"ח- gigabyte hd6950 1gb @870mh http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=7468&CatCode=531 HIS Radeon 6870 Fan 1GB GDDR5 מחיר בחנות: 8…

• 2 תגובות
    • 749 צפיות
  6. Started by Zelig,

האם יש הערכות או מידע רשמי מתי יצא הדור החדש של כרטיסי Nvidia? המליצו לי לחכות עם שדרוג מ-GTX470, אבל מתי יצאו החדשים?

• 4 תגובות
    • 749 צפיות
  7. Started by oha81,

לצורך עריכת 3D ,במה עדיף להשתמש ב-SLI של GTX590, או בכרטיס QUADRO אחד FX-4800? תודה.

8. Started by chizbat,

Gforce 9500GT 1gb vs Radeon x1950xtx 512mb מה עדיף לי מביניהם לpc ומה לhtpc?

• 0 תגובות
    • 749 צפיות
  9. אז ככה, בעוד כחודש +- אני מתכנן לקנות מחשב חדש בעיקר לסימולטור FSX/FS2004, עם זה אני מתכנן לקנות עוד שלושה מסכים 23" FHD. זאת חתיכת מערכת, המטרה שלי היא שהכל יעבוד חלק עם כל התוספים וכל המשאבים שהFSX צורך. אני מתלבט אם לקחת שני 470 או ש570 אחד יעשה את העבודה? תודה מראש, ואם יש עוד עצות אשמח לשמוע.

• 5 תגובות
    • 749 צפיות
  10. ^ המפורט לעיל. תודה ושבת שלום!!

• 2 תגובות
    • 749 צפיות
  11. Started by dino,

הנה כמה שורות ממה שרשום בעמוד הראשי של האתר: למצוא גם כוח בכרטיס הנ"ל כאשר הזכרונות מגיעים במהירות של 600Mhz מכובדים בהחלט בניגוד ל-500Mhz הרגילים למדיי בכל שאר הג'י פורס 4 MX44-0 השונים בשוק. הזכרונות יבואו בתצורת 2.8Ns ובסטנדרט של SGRAM מה שאמור בהחלט לתת את קפיצת הביצועים הרצינית אותה חיפשנו בכרטיסים החדשים... לפי הנתונים האלה הוא יהיה יותר טוב מהג'יפורס ti4200 ואמור להיות ברמה של geforce 4 ti4600. זה הגיוני, או שיש גם דברים אחרים שישפיעו על הביצועים של הכרטיס?

• 4 תגובות
    • 749 צפיות
  12. Started by ovego,

אוקיי,לאחר שיטוט קל ברשת הבנתי שהמסכים הטובים הם מסביבות ה2300 ש"ח,לכן השאלה שלי היא....איזה? ובבקשה אל תפציצו אותי בIIYAMA 454 PRO הוא הכי טוב,קראתי עליו ביקורת שהיתה די פושרת. הבנתי שסמסונג הם ממש טובים.מה אתם אומרים על ה959NF? נ.ב. יש לי מסך 15 ישן,ואני רוצה לשדרג למשהו קצת יותר רציני,בנוסף יש לי GTS2 של ASUS,אבל ברור לי לחלוטין שהוא לא ממש יוכל לסחוב מסך 19" ולכן יחד עם המסך יבוא R9700 של ג'יגהבייט,ולכן כ"כ חשוב לי שהמסך יהיה טוב עד כמה שאפשר. בתודה מראש. http://www.pcworld.com/reviews/article/0,aid,90703,00.asp

• 0 תגובות
    • 749 צפיות
  13. Started by urich,

קניתי נייד מחדש ibm המסך נחמד מאוד בהיר חד וכו' אליש לי כמה אזורים קטנים (2-3) שבהם הוא טיפה יותר בהיר כאילו הוא לחוץ אלו לא deadpixels נכון ? האם יש דרך לטפל בבעיה (לא חמור) בנוסף האם יש כללים שעלי לזכור בקשר למסך של הנייד? תודה מראש urich

• 0 תגובות
    • 749 צפיות
  14. חיברתי את הכל, והתקנתי דרייברים של ATi שתומכים בזה, אך לצערי התמונה מופיעה בשחור לבן. נתקלתי בבעיה זו בעבר בשימושי ב-98, והבעיה נפתרה ע"י שינוי סוג הכבל (או משהו דומה) ל-Composite Video Out. לצערי אבל אני לא מצליח למצוא את הפראמטר ב-XP. אנא הושיעני!

• 2 תגובות
    • 749 צפיות
  15. Started by Bessmertniy,

ש לי בעיות גאמא במשחקים שרואים מאוד חשוך.... העם יש איזה fix לזה?

• 4 תגובות
    • 749 צפיות
  16. Started by Pure-Gold,

שלום לכולם, יש לי בעיה שאני רואה יותר מידי כהה במסך שלי ( זה לא רק במסך זה אלא גם במסכים אחרים ) ושאני משחק למשל ב Far Cry כאשר יש אזורים חשוכים כמו מנהרות אני לא רואה כלום. הכוונה ללא רואה כלום היא שאני אולי רואה את הכוונת של האקדח וחוץ מזה הכל שחור. או שאני צופה בסרטים והם כהים מידי ואני לא יכל לראות כלום. אם אני רואה את זה בטלויזיה ע"י ה Tv Out אני רואה את זה מצויין ולא חשוך. אם יש למישהו מושג מה ניתן לעשות פה נא ידעו אותי. תודה מראש לכל העונים.

• 4 תגובות
    • 749 צפיות
  17. Started by passo,

שלום שלום... לאחרונה חזרתי לעולם התלת (עיצוב ואנימציה, לא משחקים..) ואני מעוניין לדעת אילו כרטיסי מסך טובים ישנם בזוק כרגע ואם מישהו יוכל אולי להמליץ לי על אחד אני מדבר על טווח מחירים של 1000-1500 ש"ח...משהו לא יקר מידי ולא זול מידי אני עובד בעיקר על MAYA ו-MAX. תודתי האינסופית נתונה למי שיכול לעזור...

18. Started by scabc,

התקציב שלי לכרטיס מסך נמוך מאוד - כ400 ששקל - ככה שנראה לי שזה מה שאני יכול לקנות בסכום הזה. השאלה אם אני צריך והאם הכרטיס הזה שווה משהו. יש לי כרגע פנטיום 3 733 עם 256 מ"ב SDRAM וכרטיס GEFORCE 2 MX 32 MB ASUS 7100. אף משחק חדש לא זז לי. הציעו לי להחליף לATHLON 1800 + לוח אם (לא יודע איזה, דרך אגב האם תוכלו לתת לי המלצה לדגם טוב וזול)+ החלפת זכרונות ל DDR.- כל זה ב550 ש"ח תמורת טרייד אין. האם הGEFORCE הישן יפעל הרבה יותר מהר במחשב החדש? או להחליף לGEFORCE 4? האם GEFORCE4 יהיה עליית מדרגה ושיפור רציני או שיהיה אפשר להסתדר בלעדיו? תודה מראש לכל המייעצים שרון

• 7 תגובות
    • 749 צפיות
  19. שמתי עין על LG ו BENQ. יש לכם עוד הצעות? משתלמות אולי זולות? אם יש לכם ניסיון, עוד יותר טוב. מסכי 18.1 אינץ' יקרים לי מדי, אז אני הולך על ה 17". אז תודה לכל העוזרים מראש.

• 5 תגובות
    • 749 צפיות
  20. Started by tom123,

לא LCD

• 3 תגובות
    • 749 צפיות
  21. Started by puki,

יש לי כרטיס מסך עם VIVO. אני משתמש בו כדי להשתמש במחשב כמעין PVR) TIVO). עד היום השתמשתי בתוכנה בשם SHOWSHIFTER. הכל עבד כשורה - הצלחתי להקליט, להקפיא זמן, ולצפות בטלויזיה באיכות סבירה (לא מדהימה), קידוד DIVX שיצא כ-1GB לשעה בערך. לאחרונה עדכנתי את הדרייברים של הכרטיס מסך, ואחרי זה התקנתי דרייברים של OMEGA מאותו רגע נוצרה בעיה בתוכנה - בסוף ההקלטה, כשאני לוחץ על STOP, המחשב מתרסק עם מסך כחול (בלי רמז ממשי לבעיה). התייאשתי - ניסיתי תוכנה שונה - WinDVR, שלשמחתי נותנת תוצאות טובות יותר - גם בצפיה וגם בהקלטה, וטיפול מעולה ב-Interlace. עכשיו יש 3 בעיות שונות: 1. במצב של TIMESHIFTING בלבד - יש מעין רשת דקה על התמונה (לא צפופה), לא תמיד רואים את זה, אבל כשרואים זה מעצבן. בהקלטה…

• 2 תגובות
    • 749 צפיות
  22. Started by KF,

שלום היום קניתי באופיס דיפו מטליות למסך LCD של חברת Fellowes.... האם המטליות האלה טובים ? האם יכול להיגרם נזק למסך ? תודה!

• 6 תגובות
    • 749 צפיות
  23. הכרטיס מסך שלי כנראההולך לשבוק חיים כי הוא עושה כל הזמן בעיות וכאלה ואנ ירוצה לדעת מה הטמפרטורה שלו יש לי NVIDIA GEFORCE 2 MX 100/200

24. Started by the kon,

שלום מה מצב? טוב אני קונה מחשב חדש ורציתי לדעת מה עדיף? x600pro של ספייר VS 6600gt של אלברטון וגם אם אתם ממליצים על ה6600 אז איזה חברות שמייצרות את הכרטיס יש כבר בארץ? *עריכה תעבירו את זה בבקשה פשוט נכנסתי לאחסון בטעות במקום לתצוגה

• 6 תגובות
    • 749 צפיות
  25. שלום לכולם, שיטוט בפורום וקצת מאמרים הביאו אותי לבחירה סופית בין 2 המסכים הנ"ל. אני רוצה מסך איכותי, אמין ויפה שישב לי על השולחן. כמובן שהמסך יהיה מחובר למחשב בחיבור DVI. מטרות המחשב הן : מוסיקה , אינרנט (ICQ וכו..) ומשחק אחד ששמו הוא UNREAL TOURNAMENT אם יש מישהו מכיר את המסכים הנל מנסיון זה גם יעזור.. נתוני המסכים : Samsung 17 LCD SyncMaster 710TM http://www.samsung.com/at/products/monitors/tftmonitors/710tm.asp ViewSonic 17 LCD VG712S http://www.viewsonic.com/products/desktopdisplays/lcddisplays/graphicseries/vg710s/ תודה קובי.

• 9 תגובות
    • 749 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.