עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by ranrubin1,

קניתי מחשב חדש עם R9 280X VAPOR X פתחתי את הCPU-Z וכתוב בכלל 7970 .. () מה זה ?

• 3 תגובות
    • 800 צפיות
  2. Started by TheReaper,

אני מנסה לבטל לחלוטין את הAA והAF ואני רק מוצא אפשרות לעשות את זה application controlled ניסיתי גם הATI TOOLS וגם בCCC(שאגב,עדיין גרוע כמו בגרסא 6.X שהיה לי 9250PRO)

• 0 תגובות
    • 800 צפיות
  3. שלום רציתי לדעת אם הכרטיס הזה טוב והוא לא יעשה לי בעיות xfx 6600GT 128MB DVI,TV DDR3,PCI-E? תודה מראש

• 9 תגובות
    • 800 צפיות
  4. Started by dfffgfg2,

http://folding.stanford.edu/ מה התוכנה הזאת עושה , הייתי באתר ועדיין לא מבין

• 3 תגובות
    • 800 צפיות
  5. הורדתי מספר סרטים ואני מעוניין לבדוק באיזו רזולוציה הם מנוגנים. חיפשתי המון ולא מצאתי שום שיטה לבדוק את זה, אשמח לעזרה

• 2 תגובות
    • 800 צפיות
  6. Started by rony1880,

היי האם 4870 512 מגה זיכרון חזק בהרבה מכרטיס 9800GTX PLUS

• 6 תגובות
    • 800 צפיות
  7. Started by POD,

שלום לכם, אני פונה רק למי שיש לו את הכרטיס הנ"ל: רציתי לדעת את המהירות של המעבד ושל הזיכרון. תודה מראש.

• 9 תגובות
    • 800 צפיות
  8. Started by Parallel,

אוקיי שלום לכם התקנתי את מדל אוף הונור וכשבאתי להעלות את המשחק ...קיבלתי את ההודעה could'nt load open-gl subsystems עכשיו הכרטיס כן תומך ב-open gl יש לו גם 16 mb זיכרון ניסיתי להוריד דרייברים חדשים עם open gl ועדיין זה לא עזר האם ישנו סיכויי שאני כן אוכל להריץ את המשחק הזה במחשב {אני ממש רוצה לקרוע את אחי ברשת בבית :-\ } תודה רבה מראש למגיבים

• 7 תגובות
    • 800 צפיות
  9. Started by Black_Citadel,

http://www.galtech-it.net/Product.asp?productid=373 http://www.memorypc.co.il/default.asp?catid={25FF7269-B46D-4639-A8E9-16200A589771}&details_type=1&itemid={C07249DD-511F-4BAA-9981-2FD729F3169A} מקווה לשמוע שהVIEWSONIC

10. Started by MOFRA,

http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=6522 או זה http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=25_342_346&products_id=2894

• 6 תגובות
    • 800 צפיות
  11. שלום.. ברשותי אינטל פנטיול 4 2600 , 512 RAM , גם 80 GB כונן קשיח ושאר "חמוצים".. לפני כ4 חודשים שידרגתי לכרטיס מסך חדש ( RADEON 9600XT TV,DVI 128MB ) המחשב היה בסדר גמור עד שהתקנו אותו ( בנוסף אליו התקנו מאוורר ) כך שמאז התקנת כרטיס המסך והמאוורר המחשב התחיל להתחמם יותר מהם ( הרבה יותר מהר ) זה לא ממש שינה לי חוץ מזה שהמארז "להט" .. עד לפני כשבוע שהמאיץ הגרפי התחיל להתחרפן.. אחרי שהמחשב דולק יותר מבסביבות ה5 שעות , הוא ממש רותח אבל גם התצוגה מתחילה "למות" *יש לציין שהכרטיס עדיין באחריות *יש לציין שזו לא בעיה במסך הוא עובד בסדר גמור *יש לציין שהכרטיס עלה בזמנו 840 ש"ח *יש שוב לציין שהכרטיס נקנה בKSP ( סניף חיפה ) תמונות : זה מה שקורה כאשר המחשב מתחמם ( רק שה…

• 6 תגובות
    • 800 צפיות
  12. יש לי כרטיס מסך GFORCE 4 ויש לו יציאה לטלויזיה, ויש ברשותי את התוכנה TV TOOL V6.8 ומשם מה אני לא מצליח לראות כלום על הטלויזיה לאחר שחיברתי את הכרטיס מסך לטלויזיה עם הכבל שקיבלתי,בקיצור אני לא רואה שום תמונה על המסך וכל זה לאחר שניסיתי להעביר ערוצים וכו' מה עלי לעשות!!!! עזרה בבקשה!

• 1 תגובה
    • 800 צפיות
  13. על איזה כרטיס מסך אתם ממליצים בתקציב של כ400 שקל? חשבתי על G-FORCE 4 64MB אבל שמעתי גם על כרטיסי ATI שאין לי כל כך מושג לגבי הביצועים שלהם.. מה אתם אומרים? אני מצפה מהכרטיס שיעמוד בכבוד גם מול משחקים חדשים מבחינת זיכרון אני מסודר עם 256 וחושב להגדיל ל512

• 5 תגובות
    • 800 צפיות
  14. Started by Director,

שלום לפי ביקורת שראיתי באתר מסויים ה-XFX לוקח את ה סאפיר . (גם ב-OC גם ב-ביצועים) מה דעתכם ?

• 3 תגובות
    • 800 צפיות
  15. Started by okarmi,

שלום, חיפוש קצר בזאפ הראה לי שיש הרבה יותר יציאות קיימות לכרטיס מסך ממה שחשבתי. מישהו מוכן לתת הסבר קצר למה משמשת כל יציאה? AVIVO cvbs D-Sub/VGA Dual DVI DVI HDMI HDTV SPDIF S-Video TV Out Video-in VIVO תודה!

• 6 תגובות
    • 800 צפיות
  16. Started by shovel_xxx,

אני רוצה להחליף את הכ.מסך שלי 6600 GT בכ.מסך יותר טוב עד 600 ש"ח ( לבינתיים עד שה DX10 יצא ) ומצאתי את ה X800XL הוא יותר טוב ?!? ואם למישהו יש הצעות למשהו אחר שיציע לי בבקשה!!??

17. שלום לכולם מפרט המחשב - ספק ג'נרי 350W, פנטיום משהו עם לוח אם משהו עם 1 GB זיכרון (DDR2), כרטיס מסך ati hd 2400 pro - כרגע המחשב מריץ סרטים ב- 1080P על הטלוויזיה. אני מחפש למחשב של חבר כרטיס מסך, הדרישות: שיהיה עם יציאת HDMI ו- VGA שיהיה סאונד ביציאת ה- HDMI שיריץ סרטים 1080P שלא יקריס את הספק הכי זול שאפשר - חדש/משומש טווח המחירים שלא יעלה על 250 שקל (אשמח לכיוון ה- 100/150 שקל אם אפשרי\ תודה רבה !

• 5 תגובות
    • 800 צפיות
  18. Started by סהרר,

אני חושב לקנות RADEON 9550 אבל השאלה עם הוא לא כרטיס שיפעיל משחקים לכמה חודשים. העם הוא יפעיל מחקים שיצאו בעוד שנה כמו הניד פור ספיד החדש ועוד??

• 3 תגובות
    • 800 צפיות
  19. Started by yoss100,

core=980 mem=1160 לאיזה כרטיס הוא משתווה מסדרה 6xxx ?

• 3 תגובות
    • 800 צפיות
  20. Started by gamer-8,

LG 775ft....יש לי אותו כבר 5 שנים (פעם אחת נשרף שם משהו, אבל הייתה אחריות). לאחרונה קניתי מחשב חדש (שאמור להגיע עוד מספר ימים)...המסך הזה טוב עדיין בשביל משחקים? מה החסרונות שלו? (בניגוד למסכים שיש היום), ומה משמעות החסרונות?

• 6 תגובות
    • 800 צפיות
  21. Started by ftzahi22,

מה שראיתי נורמלי זה Gigabyte FX7600GS http://www.logicpc.co.il/eng/Itdetail.aspx?icom=9176 מה דעתכם ? דעות ? הצעות? לצערי שונה התקציב ...

22. Started by Zeper,

סליהח שזה עוד נושא אבל הפעם יש לי בעיה אחרת. קניתי את הכבל 6PIN ל 4PIN (יש לי 7600GS AGP) עכשיו אני מחבר את ה 6 PIN לכרטיס מסך אחד מהם לכבר שיוצא מה CPU ואיפה אני מחבר את ה 4PIN האחר? אם אתם יכולים בבקשה לעזור לי כי חיברתי רק לCPU ןנכנסתי ל WOW ולמשו זה עדיין נותן כותב שזה 4X ואין את ה 8X האם חיברתי בכלל נכון?< מה לא נכון? טוב ז הו תודה למישעוזר.

• 6 תגובות
    • 800 צפיות
  23. Started by redti,

אני מתלבט בין gainward ל power color + pcs ? או שאתם חושבים על אחד שהוא טוב יותר בכלל..אבל שלא יחרוג הרבה במחיר כמו הTOXIC של SAPPHIRE .

• 9 תגובות
    • 800 צפיות
  24. Started by cleric,

יש מישהו עם הכרטיס שיכול לאמר לי בוודאות אם הוא מעביר סאונד דרך יציאת הHDMI? (מדובר על הכרטיס הזה: http://www1.sapphiretech.com/us/products/products_overview.php?gpid=291&grp=3)

• 2 תגובות
    • 800 צפיות
  25. שלום לכולם.. רציתי לשאול האם ניתן לחבר שתי צגים למחשב אחד שיעבדו בצורה הבאה : נקווה שזה יהיה ברור : למשל שאני יוכל לשחק על מסך אחד בקרייסיס לדוגמא ובשני זה יהיה באיסי או שאני יפתח באחד חלון אחד שיהיה על כל המסך ועל השני חלון שני ואני יוכל לעבור עם העכבר מאחד לשני ולעבוד במקביל ובכלל האם ניתן לשנות את הצורה של התצוגה יענו אם אני ארצמה פעם עם שתיים ופעם עם מסך אחד וכ"ו והאם המצב שתיארתי בהתחלה בכלל אפשרי

• 5 תגובות
    • 800 צפיות

דיונים חדשים בפורומים