עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. (אולי זה מתאים לפורום מודינג, אבל אין שם נושאים דומים) הכרטיס מקורר פאסיבית, יפה מאוד אני חייב לציין,אך אין קירור לזכרונות כלל, לכן הוספתי היטסינק קטן שהיה לי על שניים מתוך 4 הסטיקים. בנוסף שמתי עוד אחד על אחד משלוש ההיטסינקים הגדולים הקיימים על הכרטיס. *ועוד תמונה של כל הכרטיס ללא הקירור שהוספתי [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 649 צפיות
  2. Started by Oranili,

אני מחפש כרטיס מסך חזק וטוב ל AGP תקציב 1200 זהו . תודה רבה חשבתי על זה X1950 Pro 256MB DDR3 TVout, DVI, AGP איך ? http://www.powercolor.com/global/main_product_detail.asp?id=137

• 5 תגובות
    • 521 צפיות
  3. Started by Jhonta,

טוב אז כרגע זכיתי ב BFG 8800 GTS 640 באיביי כנראה שעוד לפני שהצעתי, הייתי צריך לברר סופית מה דרישת הספק לכרטיס הזה.. כרגע יש לי את ה Neo 430W שמחובר לE6600 והארדיסק אחד האם זה יספיק בשביל להפעיל את הכרטיס ? האם זה יספיק להפעיל את ה GTX ?? תודה ומחכה לתשובה

• 8 תגובות
    • 716 צפיות
  4. Started by nondos,

שלום בעת שיטוט באתר של ATI נתקלתי בכרטיס מסך הנ"ל ATI Mobility Radeon X2300 משיהו שמע עליו משהו ויודע איך היכולת שלו??? מצורף קישור http://ati.amd.com/products/MobilityRadeonx2300/index.html

• 2 תגובות
    • 611 צפיות
  5. במנוחה-100 מאמץ- 125 עם ארטיפקטים. עכשיו אתם שואלים את עצמכם איך זה הגיוני ככה פתאום, והתשובה היא שעד עכשיו שמתי עליו 120MM שקירר אותו בצורה משמעותית, ופשוט הסרתי אותו עכשיו. אני בלי OC וזה עדיין קורה. כמובן שנשאר לי שנה וחצי של אחריות אצל GigaByte. מה כדאי לי לעשות? א: להביא אותו לחנות(במטרה שיחליפו לי אותו(בתקווה במשהו מתקדם יותר כי לא ישאר להם את הדגם)) תוך כדי שאני אומר להם שהוא מתחמם? ב: להחזיר את המאוורר ולשכוח מכל העסק? ג: לנסוע לקנדה(סתם אופציה לא קשורה)?

• 23 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by lmlm,

vr-zone מדווח שאנוידיה תשחרר את G90 להלחם בR600 או בכרטיס מסך אחריו (לא ארכיטקטורה חדשה) ואת G100 שהוא ארכיקטוטרה חדשה לגמרי כנגד R700. אין מידע עדיין על G100 ועל G90 אפשר לדעת שהוא ימסופר כסדרת 8900. אפשר לצפות לG100 בבר ברבעון הראשון של 2008 כנגד R700 . מקור: http://vr-zone.com/?i=4769 ההכנות לSM5: אנודיה שחררה השבוע האחרון את SDK10 אשר כולל CG פרופילים ( Fragment50,Vertex50,Geometry50)כ מה שאומר תמיכה ב Pixal Shader 5.0 ,Vertex Shaders 5 ו Geometry Shaders 50 אפשר לקרוא על SDK10 באתר: http://hwzone.co.il/news/1173723685/62253/ לפי זה אפשר לראות שבקרוב יצרני המשחקים ישתמשו בזה וישתמשו בSM5 במשחקים הבאים. VR-ZONE עוד מדווח שG90 יבוא דיי מהר כנראה בגלל R600 וי…

• 57 תגובות
    • 3.7k צפיות
  7. Started by edbd,

אוקיי התקנתי את הxp מההתחלה עכשיו רציתי לשנות את הורטיקל סיינס אז אני נכנס לקונטרול פאנל וזה ג'יפורס 7600 GT ובצד שם בהגדרות יש לי רק 2- Lunch Page Control Panel Use Interface וכל השאר פשוט לא מופיעים.. למה זה? (הורדתי דרייבר והתקנתי יכול להיות שהוא לא טוב? כי שפוט לא ידעתי מה להוריד מהאתר של ניוידיה אז עשיתי שם חיפוש ג'יפורס 7600 ג'יטי דרייבר וזה מצא לי משהו הורדתי והתקנתי..

• 1 תגובה
    • 528 צפיות
  8. Started by laufgas,

יש לי גרסת AGP של ה-6800 GT ורציתי לדעת אם ואיך (יש לי תוכנת לכידה) אפשר להקליט מהטלויזיה למחשב. אני מצליח רק לשלוח תמונה לטלויזיה מהמחשב ולא אל המחשב. תודה, שי.

• 0 תגובות
    • 616 צפיות
  9. מי שלא שמע\ידע, שחררו מידע על כל סוגי כרטיסי המסך של נוודיה שיתמכו בדירקסט 10. בכל מקרה, מדובר על סדרת כרטיסי המסך, המפרט את כל הנושאים על הכרטיסים הבאים: המחיר הוא מחיר יפני ;D טוב, שמח שיכולתי לעזור. ודרך אגב, למישהו יש ניחוש מתי יצא כרטיס המסך 8950GX2? ועם הכרטיס של השתי ליבות, אז תכפילו את הכל ב2 חוץ מהמחיר הכרטיסים במחיר USD המקור: http://www.tweaktown.com/news/7055/geforce_8900gtx_and_8950gx2_pricing_and_information/index.html תמונת המקור:

• 22 תגובות
    • 2k צפיות
  10. Started by Born2Kill,

שלום, רציתי לבחון את הכרטיס מסך שלי (X1900XT 512MB GDDR3) במשחק Compamy Of Heroes, הנה לפניכם התוצאות: Test Performance: לפני OC: Average Frame Rate: 63.5 fps Maximum Frame Rate: 118.8 fps Minimum Frame Rate: 32.1 fps אחרי OC 660Mhz/1700Mhz: Average Frame Rate: 65.3 fps Maximum Frame Rate: 118 fps Minimum Frame Rate: 31.1 fps מישהו מכם עשה גם טסט ב-CoH? מה התוצאות של 8800GTS 320MB אם מישהו מכם יודע?

• 5 תגובות
    • 715 צפיות
  11. 1 מוצר: כרטיס מסך 6600 GT חברה: GIGABYTE. NVIDIA דגם: GV-NX66T256DE תיאור: במצב חדש .כרטיס פצצה mb 256.bit 128 silent pipe 2 2 מוצר: כרטיס מסך gf6600gt של ג'גה בייט עם סיילנסר 5 עליו. חברה: gigabyte דגם: 6600gt תיאור: הכרטי מגיע עם קירור שקט לחלוטין עליו. יש גם את המאוורר המקורי, יש עליו עוד אחריות לשנה ומשהו. 3 מוצר: Leadtek GeForce 6600 TD 256MB PCIe חברה: Leadtek דגם: GeForce 6600 TD 256MB PCIe תיאור: Leadtek GeForce 6600 TD 256MB PCIe אריזת RETAIL שלמה (אריזה, הוראות, כבל HDTV ושני משחקים). שמור, כחדש. עוד שאלה מזה הסיילנסר 5 והsilent pipe 2 ושאלה אחרונה כמה FS יש ל3

• 20 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. Started by aofer,

שלום אני עומד לקנות מחשב חדש בחודש הקרוב ואני מתלבט בין ה8800 GTX לGTS בגירסת ה640 מגה ראיתי בכתבה שההבדלים בביצועים בין שני הכרטיסים, במשחקים שיש היום לא כאלה גדולים, הבדל של כמה נקודות בלבד, מישהו יודע בערך בכמה אחוזים מתבטא ההבדל בביצועים? כרגע התקציב לא חשוב, יש לי כסף לקנות את היקר יותר אבל אני לא יודע אם זה נחוץ בשביל הכמות שעות שאני בכלל יושב על משחקי מחשב רוב הזמן אני עובד בתלת, בעקרון אני שוקל לרדת כי נראה לי שההבדל לא כזה משמעותי ואני רוצה לשמוע את הכסף למשהו אחר.. כמו WACOM למשל. מקווה שתוכלו לעזור לי בדילמה.. תודה מראש עמית

• 10 תגובות
    • 877 צפיות
  13. Started by yosizach,

http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=486479

• 20 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. רוצה ליקנות מחשב חדש = בשבוע הקרוב....חיכיתי כבר יותר מידי זמן = הלשון בחוץ... וזה הלוח שאני קונה http://www.asus.com/products.aspx?l1=3&l2=101&l3=308&model=1181&modelmenu=1 אני יודע שליקראת סוף החודש הבא = כבר יהיו כרטיסי מסך עם DX10 השאלה שלי היא האם כדאי ליקנות כרטיס מסך פושטי ( בכל מיקרה שידרוג עבורי כרגע) = 7300GS ב 350 ש"ח ואז בתוך חצי שנה = כשכבר יהיו כאן כל האלופים = להחליט אז על כרטיס ראוי? ובכלל מה שאני לא סגור עליו = זה האם DX10 קשור איכשהו גם ללוח האם ? תודה מראש - לכל מי שעוזר

• 3 תגובות
    • 703 צפיות
  15. יש לי כרטיס מסך של לידטק גרסת אקסטרים מהירות ליבה 590 מהירות זכרון 1600 יש הבדל משמעותי בין הכרטיס הנ"ל ל 7900GT? שווה לשלם 350 שקל ?

• 3 תגובות
    • 664 צפיות
  16. אז ככה המחשב שלי כבר ממש עגלה ובעוד כחצי שנה אני מתכנן לקנות מחשב חדש אבל לבינתיים אני לא יכול להפעיל שום משחק כימעט במחשב בגלל הכרטיס המפען שלי... geforce 440mx ויש לי תקציב דיי חנוק של 400 שקל לשדרוגים אז כנראה שאני יקנה את הכרטיס הזה TDH 6800 יד שניה ממישו באתר אבל גם שאר החומרה שלי בעייתית אז אני רוצה לדעת אם אני יוכל להפעיל משחקים כמו C&C3 F.E.A.R Combat CSS על FPS גבוהה שיעבוד לי חלק אז ככה שאר החומרה שלי היא מעבד 2.4GH 512 RAM ספק לא יודע בינתיים אבל נראה לי שג'נרי אז אתם אומרים כדאי לי לקנות את הכרטיס או ששאר החומרה תגביל אותו?

• 14 תגובות
    • 824 צפיות
  17. Started by HeDesXs,

אני מעוניין לקנות 8600GTS אבל אני לא יודע אם הספק יתאים איך אני יכול לבדוק איזה ספק יש לי ואם מישהו יכול להביא לי קישור לקניה לספק הכי זול והכי מתאים לכרטיס מסך? תודה!

• 2 תגובות
    • 689 צפיות
  18. זאת בעיה שיש לי כבר שנה מאז שהחלפתי את הNVIDIA, כל פעם קיויתי שאולי הדרייבר הבא יפתור את הביעה. אני יכול לראות רק בשחור לבן, גם אחרי שאני משחק עם על התקני תצוגה והאפשרויות. מישהו בפורום של תפוז אמר לי שאני צריך מתאם מיוחד, אבל בחנויות מחשבים לא יודעים על מה מדובר... מישהו אולי יכול לעזור? תודה

• 4 תגובות
    • 498 צפיות
  19. לפני כמה ימים המחשב שלי שבק חיים. מנסיוני הבנתי שמדובר בבעיה בספק (ספק גנרי 350w). כשפתחתי את המחשב ראיתי שהמאוורר של כרטיס המסך בולט החוצה מהתושבת שלו. הוצאתי את הכרטיס, הפכתי אותו ואופס.... המאוורר פשוט נפל החוצה. כל הסימנים מורים שהמייסבים המיקרוניים של המאוורר פשוט נשחקו (המאוורר מסתובב כשיש מתח חשמלי, אבל מחליק לאיטו החוצה). האם יש דרך להחליף את המאוורר או שפשוט צריך להשלים עם רוע הגזירה ולקנות כרטיס מסך חדש? נ.ב. גם ככה חשבתי על קניית מחשב חדש עוד שבועיים-שלושה, השאלה אם לקנות כרטיס חדש או להמתין בסבלנות?

• 3 תגובות
    • 673 צפיות
  20. הכרטיס הוא en 7950 של אסוס והוא מחובר למסך אלסידי 32' עכשיו אני רוצה לעבוד עם שני מסכים במקביל , זאת אומרת לקנות אלסידי 19'. השאלה שלי אם הכרטיס יודע להוציא רזולוציות שונות למסכים שונים במקביל והאם זה יקשה עליו באופן מסוים ?

• 1 תגובה
    • 520 צפיות
  21. אהלן, המעבר למחשב חדש היה יחסית חלק. אבל אי אפשר בלי בעיות. עכשיו אני לא יכול לחבר את הטלויזיה למחשב כמו שצריך. מערכת הפעלה ויסטה. כרטיס נוידיה 8800GTS של leadtek. יציאת svideo מהמחשב מתחבר לחיבור הכי פשוט שיש בטלויזיה (רק שני כניסות, צהוב ולבן...מישהו יכול להגיד לי איך קוראים לזה בהזדמנות?) הכבל חדש. וגם בדקתי אותו בחנות "תמבור" ואמרו שהכבל בסדר (בדיקה עם טסטר...) איך אתם מצילים אותי הפעם? לפני שאתם אומרים דרייבירים, הורדתי והתקנתי עוד שתי גרסאות בטה של הדרייברים הכי חדשים של נוידיה בלי שזה עזר. בהזדמנות אולי תגידו לי אם אני צריך לעשות איזה מחיקה יסודית של הדרייברים האלה ולהתקין גרסאה אחת נורמאלית? ואיך עושים את זה כמובן. פעם או פעמיים שחיברתי את הכבל למחשב הוא הצליח לז…

• 4 תגובות
    • 514 צפיות
  22. Started by asafasaf29,

מה יותר עדיף נראה לכם? הכרטיסים החדשים של nvidia תומכי DX10? או הכרטיסים החדשים של ATI תומכי DX10?

• 69 תגובות
    • 4.4k צפיות
  23. שלום חברים , יש לי כרטיס מסך Quadro FX1100 ועדיין לא הצלחתי להבין אם יש אפשרות של TV-Out. יש איזשהו חיבור בכרטיס שאין לי מושג מהו מה שבטוח זה לא S-Video מישהו יכול להגידלי מה זה החיבור הזה???? תודה !

• 6 תגובות
    • 553 צפיות
  24. Started by avihneo,

הכל בכותרת תודה !

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. מצטער על הבורות - אבל בכל זאת: מה ההבדל בן שני סוגי הPCI אקספרס? אני יודע שזה שהוא מיסיכ 16 = הוא לכרטיסי המסך החדשים אבל למה משמש זה שהוא PCI אקספרס X 1 ? איזה סוגי כרטיסים THX

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים