עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. שלום, יש לי לוח אם עם כרטיס מסך מובנה של ATI ( עם תמיכה ב Hybrid ) כמוכן יש לי כרטיס מסך ATI HD4870 512. אני יודע שמבחינה טכנית יש אפשרות להפעיל את שניהם ביחד, אבל אני לא ממש סגור על איך לעשות את זה. אשמח לקבל המלצות, אגב הלוח אם הוא : ga-m78sm-s2h (הלקוח הקודם עבר מחשב ga-m56s-s3 ) תודה .

• 0 תגובות
    • 785 צפיות
  2. Started by Zakash,

http://www.elitebastards.com/cms/index.php?option=com_content&task=view&id=593&Itemid=27&limit=1&limitstart=6 לפי זה הGTX לוקח... זה אמין?

• 3 תגובות
    • 785 צפיות
  3. הקלטתי ממצלמת וידיאו דיגיטלית (שכחתי את המותג והדגם) לוידיאו מולטיסיסטם של פיליפס. הכל היה בסדר, ראיתי את ההקלטה באותו הוידיאו. אך כאשר ניסיתי להפעיל את ההקלטה שהכנתי בוידיאו אחר, לא ראיתי כלום. היה פשוט שלג. בוידיאו נוסף, היה מסך שחור. אני משער שזה בגלל פערים של NTSC ו PAL (המצלמה משדרת ב NTSC). אולי מישהו יכול להסביר לי כאן מה קרה בדיוק, והאם אני יכול לפתור את הבעיה הזאת? איך אוכל לגשר בין ה NTSC של המלצמה ל PAL בוידיאו שכנראה לא תומך במולטיסיסטם? תודה

• 0 תגובות
    • 785 צפיות
  4. Started by tphss,

מה עדיף בין שני אלה: מKSP יש 6600GT של XFX ב1180ש"ח, נראה לי שזה AGP, אם לא אז זה לא רלוונתי. ומZIGZAG יש 9800PRO ב1300ש"ח. אתם מכירים עוד 9800PRO או 6600GT במחיר טוב מאיפהשהוא? לAGP...

• 7 תגובות
    • 785 צפיות
  5. למשל בכרטיס 6200 למה הם לא עושים שלא יהיה ניתן לפתוח צינורות? ואיך זה נוצר בכלל אפשרות לפתוח צינורות רדומים?נגיד יש עכשיו 4 פעילים ו4 רדומים למה הם שמים ת 4 רדומים בכרטיס בשביל שנפתח אותם? ואגב אילו כרטיסים חוץ מ 9800se ו 6200 agp אפשר לפתוח להם צינורות עוד שאלה פתיחת צינורות נעשת באמצעות תוכנה נכון?זה רק פעיל אצל נבידיה פתיחת הצינורות

• 7 תגובות
    • 785 צפיות
  6. Started by gjook,

שלום , האם ל8800 320m יש VIVO ?... ואם כן , באיזה רמה הוא, האם הוא יכול להחליף כרטיס עריכת ווידאו , שעולה 400-300 ש"ח?

• 6 תגובות
    • 785 צפיות
  7. לדעתי הFX לוקח בגלל התמיכה המלאה שלו בDX9... בביצועים אני לא ממש יודע

• 4 תגובות
    • 785 צפיות
  8. אני כנראה הולך להחליף את הכ.מסך שלי (8800GTS 512) בזמן הקרוב אבל השאלה שלי אם לפי המפרט שלי הספק כח יוכל להתמודד איתו? אני שוקל להחליף אותו ל280 של NVIDIA למרות שלא פסלתי גם אולי ללכת על משהו של ATI... אז האם המפרט שלי (מופיע בצד) יעמוד בדרישות של איזה מהכרטיסים? תודה מראש על העזרה!!!

• 4 תגובות
    • 784 צפיות
  9. היי כידוע יש בעיה קשה עם הAA בכרטיסי סידרה X1950 ניסיתי דרך הדרייברים לסדר את הבעיה וזה די עבד,הוריד קצת ביצועים באובליביון ומעבר לזה זהו עריכה מוזר מאוד אבל זה לא עזר בכלל בדיקה בBF2 העלתה שהצללים עדיין מפוקסלים ננסה את דרייבר 7.9 [attachment deleted by admin]

10. Started by igalch,

אני קונה עכשיו מחשב חדש ומתלבט איזה כרטיס עדיף לי לקחת 8800GTS 320 או 7950GT 512. אם יש משהו שמכיר את שניה הכרטיסים ויודע מה עדיף לקחת אז שיכתוב כי אני צריך תשובה למחר. ??? תודה מראש לכולם.

• 2 תגובות
    • 784 צפיות
  11. 1. כהמסך נדלק הוא עושה רעש....ושהוא בדיוק נדלק הוא עושה כמו DEGAUSS...ככה זה גם אצלכם ? 2. אחרי כמה זמן שהשארתי תמסך מכובה אבל המחשב דלוק שנאי מדליק אותו בבוקר (אחרי לילה) כל התצוגה משתנה זתומרת הערכיםםם של הSIZE והPOSITION משתנים כולל הHZ מ85 ל60...זה לא תמיד ככה...אבל זה קורה ! קורה לכם? חוויתם? פתרתם? ספרו לדוד סינק

• 10 תגובות
    • 784 צפיות
  12. Started by Idan-h,

שלום, ברשותי הכרטיס הנ"ל, שאר המפרט בחתימה. הכרטיס הוא של Inno3D, כרטיס מוחלש עם זכרונות 666 במקום 800. בכל מקרה כשהמחשב היה על XP, הייתי עושה לו OC של 70MHZ לליבה (470 במקום 400) ו74MHZ לזכרון (740 במקום 666), הOC נבדק עם 3DMARK והכל היה בסדר. משחקים שהייתי משחק הם טראקמניה בהגדרות בינוניות, פיפא 09 ופרו 09. כל המשחקים רצו בלי שום בעיה. היום, הטראקמניה (עם אותן הגדרות כמו בXP) ממש מקרטע, כנל הפרו (דמו 2010), והפיפא (דמו 10) מידי פעם פועלת סביר והרבה פעמים גם יש פתאום ירידות FPS רציניות. יש לציין שבעיות חום אין בכלל, אני ביטלתי את המאוורר המקורי והצמדתי 80MM לכרטיס, שעובד ב53 מעלות במנוחה ולא עובר את ה60 בLoad. אני בסה"כ מאוד מרוצה מוינדוס 7 ולא ממש בא לי לחזור לXP, אבל ה…

• 2 תגובות
    • 784 צפיות
  13. שלום רציתי לדעת אם הכרטיס הזה טוב והוא לא יעשה לי בעיות xfx 6600GT 128MB DVI,TV DDR3,PCI-E? תודה מראש

• 9 תגובות
    • 784 צפיות
  14. Started by ward,

ה BENCH נעשה על מערכת כזו : מעבד ATHLON XP 1600+ לוח אם 7VTXE של גיגהבייט זיכרון של 384 (שני סטיקים) וכרטי מסך GF2 MX 440 והתתוצאה היתה 2841 מה עליי לשדרג או להוסיף או כל דבר אחר כדי לעלות בביצועים ןמה הם תוצאות טובות במבחן זה ? תמונה מצורפת!~!

• 7 תגובות
    • 784 צפיות
  15. Started by jonathan_l,

שלום, התפרק לי קבל מהכ.מסך, אך הכ.מסך עדיין עובד . רציתי לדעת האם זה אמור להשפיע על הביצועים/עבודת הכרטיס :s05:. האם יש אפשרות לתקן את זה. כי אין לי אפשרות לאחזיר אותו. תודה מראש,

• 10 תגובות
    • 784 צפיות
  16. אולי יהיה דגם חדש יותר? יש לי LG1732TQ +DVI 1:1400 4MS

• 4 תגובות
    • 784 צפיות
  17. Started by barry,

היי שאלה קטנה אליכם אני מחפש crossfire bridge שיתאים ל HD7770 עם למישהו יש מיותר אשמח לרכוש או משהו מכיר חנות בארץ שמוכרת? תודה

• 0 תגובות
    • 784 צפיות
  18. קניתי LCD 32 דגם LG סקרלט מי שמכיר HD READY עכשיו אני רוצה לחבר אותו למחשב דרך כרטיס מסך אני מעונין בכרטיס מסך חזק שאני יוכל לשחק ולראות סרטים באיכות HD גבוה מאד דרך המסך . המפרט של המחשב שלי: E8400 intel core 2 duo 3GB זיכרון כרגע יש לי כרטיס מסך NVIDIA 9500 שאני רוצה לשדרג אותו. עכשיו השאלה היא איזה כרטיס יספיק ב1000 שקל?? או שאני יצטרך ביותר. בעיקרון אני מחפש עד 1000 שקל .סכום כזה יספיק לדרישות?!?!

• 13 תגובות
    • 784 צפיות
  19. Started by broke_overclocker,

מה זה BULK,RETAIL,SLI מה זה אחים שליי תענו אני חדש ולא מבין! VIVO מה זה?

• 6 תגובות
    • 784 צפיות
  20. אהלן, יש לי בעיה כלשהי שנתקלתי בה, או יותר נכון שאלה של כיצד זה ייתכן? אז כך, כרגע מותקן לי חלונות XP על המחשב, והרזולוציה המקסימלית אשר אני יכול להשתמש בה היא 1024X768. יש לי את הלפטופ כבר הרבה זמן, וכל הזמן הזה אני משתגע מהרזולוציה, אבל לא פניתי לקבל עזרה מאחר וחשבתי שאין מה לעשות, כי זה מה שרשום במפרט של המחשב, רזולוציה מקסימלית 1024X768. אבל, לאחרונה התקנתי בדואל-בוט לינוקס על המחשב שלי. הופתעתי במיוחד לגלות שאני יכול להריץ על הלינוקס ללא כל בעיה רזולוציה של 1280X1024, ייתכן מאוד שאני יכול גם להשתמש ברזולוציה גבוהה יותר, לא בדקתי את העניין כי לא רציתי להיות חמדן מידי... השאלה היא כזאת: כיצד זה ייתכן? האם יש דרך כלשהי להגדיל את הרזולוציה גם בחלונות? תודה.

• 1 תגובה
    • 784 צפיות
  21. Started by zolder,

שלום! אני מחפש כרטיס מסך טוב ואיכותי גם למשחקים אבל בעיקר לראות סרטים שאני מוריר אבל אני רוצה לראות אותם דרך הטלוויזיה שלי(21'') האם זה אפשרי? איך האיכות?התקציב שלי הוא בערך 1000 ש"ח אבל אם יש משהו ממש מומלץ בקצת יותר אז זה אפשרי. .תוכלו לתת לי בבקשה המלצות על כרטיסים ומה בדיוק אפשר לעשות איתם? אני רוצה גם שיהיה בכרטיס אפשרות של עריכה. תודה

• 4 תגובות
    • 784 צפיות
  22. Started by Killer Storm,

R9800XT NV40 R420 XGI Volari V8 !!! http://gamer.co.il/gamer2/php/topic.php?topicid=234934

23. Started by RX7,

שלום אני רוכש מחשב חדש בקרוב לשימושים של גלישה, האזנה למוזיקה וצפייה בסרטים אני מתלבט בקשר לכרטיס מסך, מכיוון שאני צריך שיהיו לפחות 2 יציאות של DVI או 1 DVI ואחד HD על הכרטיס. יפעיל T220P של סמסונג מתלבט בינתיים בין ZOTAC 8400GS 512MB לGeForce 210 512MB מה עדיף? האם ישנם דגמים נוספים שמומלצים? אם כן כוונו אותי לחברה מסויימת תודה מראש

• 3 תגובות
    • 784 צפיות
  24. Started by SpiritKnight,

הם מופיעים רק לכרטיסי BBA, מה שאומר שאני לא יכול להוריד, נכון? כי אם אני נכנס לדף של הPBA של הדריברים, אז אני מוריד את ה6200, מה שיש לי עכשיו, ובBBA אני מוריד את ה2.5... ??? מה הקטע, הם תומכים רק בכרטיסים שלהם?

• 1 תגובה
    • 784 צפיות
  25. Started by marking,

אני לא מוצא באתר החברה את הסוג הזה מישהו יכול להביא לינק? תודה.

• 4 תגובות
    • 784 צפיות

דיונים חדשים בפורומים