עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by avihneo,

מה יותר טוב ?! והאם יש סתתיסטיקות או משהו כזה המתאר את כל זה לפי משחקים או משהו כזה ?!

• 6 תגובות
    • 801 צפיות
  2. Diamond Multimedia Stealth s3 trio64 כמובן-זה פריט אספנות- אז כמה אני יכול לקבל עליו?

• 10 תגובות
    • 801 צפיות
  3. מישהו בדק אותם? האם הם עושים בעיות? אני כרגע עם Catalyst 3.2 (בגלל ש-3.6 ו-3.5 עשו לי בעיות) והכל עובד, אבל האם בכל זאת כדאי להתעדכן? כל מי שהתקין אותם מוזמן לתת חוות דעתו בכלליות, ובפירוט לגבי בעיות תאימות (אם קיימות). תודה.

• 8 תגובות
    • 801 צפיות
  4. Started by ha,

קניתי MSI1070 משומש לפני כשנתיים למערכת בבניה, דבר ראשון אחרי התקנת הדריוורים שמתי את ה NVIDIA LED Visualizer כדי לכבות את הלדים המציקים שמפוזרים עם הכרטיס. מפה לשם, בניתי את המערכת שוב ושוב (האצה, קירור, החלפת דיסקים ובקרי RAID) עם התקנת WIN 10 מחדש. ניסיתי השבוע הקמת מערכת סופית (בתקווה...), הכל פחות או יותר עובד חוץ מהכיבוי לדים. חיפשתי ברשת וגיליתי שאני לא היחידי שמתלונן על כך, אלא מה, הפתרון המוצע הוא שימוש ב NVIDIA LED Visualizer אלא שהוא פשוט לא עובד. התוכנה מותקנת ועולה אבל לא מכבה את הלדים הדפוקים! מישהו יודע איך פותרים את זה? -תוכנת LED Visualizer מעודכנת שעובדת? אני לא מצליח למצוא שום דבר כזה ואני חורש את הפורומים כבר כמה ימים. -לא אכפ…

5. Started by maor0247,

יש לי לוח אם מסוג Abit AW9D-MAX ..ורציתי לדעת אם הוא יתמוך את הכרטיס מסך GeForce 240GT 512MB GV-N240D5-512I קישור ללוח אם: http://www.abit.com.tw/page/en/motherboard/motherboard_detail.php?pMODEL_NAME=AW9D-MAX&fMTYPE=LGA775 קשיור לכרטיס מסך: http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3253#sp

• 0 תגובות
    • 801 צפיות
  6. Started by CoolOne,

עד כמה משפיעה כמות הזכרון על ביצועי הכרטיס? - או - האם 128MB יספיקו?

• 7 תגובות
    • 801 צפיות
  7. Started by liavliavliav,

סליחה לא ידעתי שיש פורום של OC

• 8 תגובות
    • 801 צפיות
  8. Started by X1000P,

מאיפה אני מוריד את הדריבר 4.9 החדש... הורדה ישירה אבל בלי קונטרול סנטר הזה.. ושאני מוריד בלי הקונטרול סנטר הזה אז אני צריך למחוק את הדריבר הקודם?ואז להתקין את החדש?

• 2 תגובות
    • 801 צפיות
  9. Started by rafizil,

אני מחפש מחשב נייד שישמש אותי לעבודה שבה אני צריך לערוך וידאו, קיבלתי הצעות של כמה מחשבים עם כרטיסי מסך של AMD, ושל ATI Mobility Fire. איך הם והאם יש כרטיסים טובים אחרים שמתאימים לעבודה בעריכת וידאו?

• 0 תגובות
    • 801 צפיות
  10. יש בויסטה דברים שפועלים רק עם כרטיסי DX10 ? (אני מדגיש, לא משחקים)

• 7 תגובות
    • 801 צפיות
  11. קיבלתי 1624 זה ציון טוב למערכת שלי? intel pentium 4 2.4b 512 ddr 2700 radeon 9500 pro 128mb xp sp2

• 14 תגובות
    • 801 צפיות
  12. Started by dddd211,

לשנות כותרת? איזה מסך הכי טוב בה 1000 שקל מסך 17-19

• 5 תגובות
    • 801 צפיות
  13. Started by דודי הסטלן,

שלום לכולם. אתמול הופיעה לי בעייה חדשה עם הכרטיס החדש שקניתי לפני שבוע. הפעם הבעייה היא שכ-2-4 דקות אחרי הפעלת המחשב, כל התמונה מתעוותת, הכל מרוח, יש כל מיני פסים שחורים לרוחב המסך, ואי אפשר לראות כלום בקושי. רציתי לדעת אם זאת בעייה של הספק או בעייה בכרטיס, בטוח שלמישהו שקנה את הכרטיס הזה הייתה את הבעייה הזאת. בתודה רבה, דודי. מצטער אם יש שגיאות דפוס פשוט אני בקושי רואה כאן משהו ברור.

• 9 תגובות
    • 800 צפיות
  14. Started by WhateverX,

9800GTX 512MB VS 9600GT 512MB X2 SLI מה לדעתכם יותר טוב מבחינם מכל הבחינות (ביצועים, הדור של עכשיו ובעוד כמה שנים, שאר החלקים במחשב צריכים להיות תואמים וחזקים, והכל) מה אתם חושבים, האם כרגע עדיף את אחד מהם, וזה ישתנה בעתיד? למי ביצועים יותר גבוהים? אשמח אם תוכלו לפרט ולעזור לי, תודה.

• 9 תגובות
    • 800 צפיות
  15. שמעו חברים אני רוצה לקנות כרטיס מסך של משהו כמו 2000 עד 2500 ואני יודע שאני אלך כנראה על ה 7800 gt אבל של איזה חברה ללכת והשאלה הכי חשבוה שלי לכמה שנים הוא ישרוד עכשיו אני ודע שהוא אוכל כל משחק ב high בוא נגיד מתי הו יריץ טוב על low medium

• 12 תגובות
    • 800 צפיות
  16. Started by TomerPerez,

כל גרסאות הרפרנס על הgtx 670 יצאו על pcb קצר יותר לעוצת כרטיס המסך עם קירור הaftre market. אם ישנו הבדל בין הpcbים השונים שישפיע על ביצועים?

• 3 תגובות
    • 800 צפיות
  17. Started by FireHawK,

GFX - 4221 CPU - 8301 TOTAL 33,650 is that good? im runnin on 6600GT 256mg pci-express oh and sorry for the english its only until ill install hebrew lang pack

• 5 תגובות
    • 800 צפיות
  18. Started by swg,

^^^^^^ הם נדפקו לגמרי? אני ציפיתי לזה ב"כליון עיניים", ממש התאכזבתי לראות שהם לא הצהירו משהו, אפילו לא פרט קטן, בקשר לשחרור גרסת הכרטיסים האלו יש תאריכים או מידע כלשהו לגבי הכרטיסים שאני מחכה להם (ואני מניח שעוד רבים בעלי חיבור ותיק כזה שואלים את עצמם את אותה השאלה) ? תודה ולילה טוב, swg

• 13 תגובות
    • 800 צפיות
  19. היי יש לי לוח אם Z77 שיש לו 2 PCI E ,האם יש אפשרות לחבר בו את שתייי הכרטיסים האלו ?

• 2 תגובות
    • 800 צפיות
  20. Started by Game5,

שלום , http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=410888 למה הטווח מחירים בין 1500 ל 2500? כלומר , מה ההבדל בין 7900GT ב 1600 ש"ח לבין אחד של 2100 ש"ח? ואם יש הבדל , מה הכי מומלץ לקנות? עד כמה ה 7900GT יותר טוב מ 7600GT ו x1800 ? יש בנצ'מרק לזה?

• 4 תגובות
    • 800 צפיות
  21. Started by ktbnus,

סוף סוף קיבלתי את הכרטיס מסך החדש שלי ה 6600GT הדרייברים שבאו איתו עשו קצת בעיות...אז התקנתי את החדשים.... משום מה הם בעברית - למות שכל המחשב והווינודס באנגלית אבל ניחה.. קראתי בפורום על הפילטרים AA AF... אבל אני לא מוצא את ההגדות שלהם או איזשהו דבר אל השימוש בהם ב control panel של nvidia איפה אני מוצא אותם, ואיך אני מפעיל אותם?

• 3 תגובות
    • 800 צפיות
  22. Started by AppleJack,

איך יכול להיות שאיזה סיני מוכר 21 כרטיסי 7900gtx חדשים באריזה (אחריות ייצרן) ב-140-160$ ליחידה? ... עם משלוח 30$ לישראל אין פידבקים, המוכר נרשם לפני כחצי שנה, וללא פידבקים בכלל. הכרטיס נמכר ע"י 2-3 מוכרים בעלי שם שונה, אותו תאריך הרשמות וללא פידבקים. http://search.ebay.com/search/search.dll?sofocus=unknown&sbrftog=1&catref=C5&frpp=50&fss=0&sacqyop=ge&fcl=3&nojspr=y&nojspr=y&from=R10&saslop=1&saaff=afdefault&sacur=0&sorefinesearch=1&satitle=7900gtx&sacat=-1%26catref%3DC6&sargn=-1%26saslc%3D2&sadis=200&fpos=49435&sascs=2&ftrt=1&ftrv=1&saprclo=&saprchi=&salic=45&fhlc=1&…

• 3 תגובות
    • 800 צפיות
  23. אני מנסה לראשונה בחיי להשתמש בדרייבר הזה, עם הכרטיס הנוכחי שלי. כרגע אני מנסה את RISEN, אבל אני לא מצליח לקנפג אותו כמו שצריך ככה שאני אוכל להשתמש במשקפי האדום-ציאן שלי. עזרה כלשהי?

דיונים חדשים בפורומים