עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. מחפש כרטיס מסך חדש, כרגע יש לי HD4870. מפרט: מעבד E8400 מומהר ל - 4.00 לוח P5Q זיכרונות 4GB ספק חזק, של קורסייר. המערכת קצת ישנה, אבל חשוב לי שהכרטיס יהיה יותר חזק מהנוכחי. תודה.

• 7 תגובות
    • 764 צפיות
  2. תגידו יש טעם להחליף את הגי פורס ברדאון 9000pro יש לי הזדמנות להשיג אותו ב-660 ש"ח פשוט הרדאון 9500 פרו הוא באמת עולה הרבה מידי ואני עדיין מתלבט לא החלטתי סופית אבל עם אין הבדלים בין מה שיש לי עכשיו לרדאון 9000 אז פשוט חבל להוציא את הכסף אז תציעו לי אני מוכן לחכות קצת אולי עם הרדאון 9500 פרו אם זה באמת שווה מה אתם אומרים?? ???

• 2 תגובות
    • 764 צפיות
  3. למחשב הקיים מפרט בסיס מאוד: E5200 2x2GB ram generic MB - ASUS P5KPL-CM המשפחה מעוניינת בקניית כרטיס מסך למשחקים פשוטים השאלה שלי היא איזה כ.מ לא יתבזבז על כזה לוח ז"א מהו החזק ביותר שעדיין יעיל

• 6 תגובות
    • 764 צפיות
  4. Started by froben,

שלום. אני מתלבט אם לקנות SLI של GTX 560 Ti או אם לקחת כרטיס אחד של GTX 570 . אני יודע שתיאורטית SLI של GTX 560 הוא חזק יותר מאשר כרטיס בודד של 570. אבל, מישהו אמר לי ש SLI זה סיוט ושיש מלא הסתבכויות עם זה ושאם אתה לא מבין בזה הרבה אז יש לך עם זה בעיות ושהרבה דברים יכולים להסתבך ולהידפק. השאלה שלי היא האם זה נכון שיש עם זה הסתבכויות, כי אני לא ממש מבין ב SLI ואני לא רוצה לקנות מחשב שאחרי חצי שנה יהיה לי איתו סיבוכים בגלל ה SLI. מה אתם אומרים? למישהו היה בעיות עם ה SLI? מה הסכנות ב SLI?

• 5 תגובות
    • 764 צפיות
  5. Started by Avidar.R,

אני קונה מחשב חדש למטרת גימינג אני רוצה להשקיע סכום של 1300 שח איזה כרטיסי מסך הכי טובים יש בסכומים האלה

• 2 תגובות
    • 764 צפיות
  6. Started by marking,

אני לא מוצא באתר החברה את הסוג הזה מישהו יכול להביא לינק? תודה.

• 4 תגובות
    • 764 צפיות
  7. שלום לכולם, שיטוט בפורום וקצת מאמרים הביאו אותי לבחירה סופית בין 2 המסכים הנ"ל. אני רוצה מסך איכותי, אמין ויפה שישב לי על השולחן. כמובן שהמסך יהיה מחובר למחשב בחיבור DVI. מטרות המחשב הן : מוסיקה , אינרנט (ICQ וכו..) ומשחק אחד ששמו הוא UNREAL TOURNAMENT אם יש מישהו מכיר את המסכים הנל מנסיון זה גם יעזור.. נתוני המסכים : Samsung 17 LCD SyncMaster 710TM http://www.samsung.com/at/products/monitors/tftmonitors/710tm.asp ViewSonic 17 LCD VG712S http://www.viewsonic.com/products/desktopdisplays/lcddisplays/graphicseries/vg710s/ תודה קובי.

• 9 תגובות
    • 764 צפיות
  8. Started by chubaka,

שלום לכולם, יש לי היום כרטיס מסך TI4200 שבהחלט עבד ועובד עדיין יפה מאוד אך בכל זאת אני מעוניין לשדרג. אבקש לשמוע הצעות לכרטיסים כמה שיותר עדכניים ושיחזיקו לתקופה ארוכה בעלות של עד 1000 ש"ח. המפרט שלי: לוח nf-s2 מעבד xp 2000 זכרונות 2x256 לצערי עוד לא ב dual אך ישודרגו בקרוב... wd 80G 2 צורבים וכו' השאלה היא איזה כרטיס טוב בעלות זאת יהיה הכי משתלם עם המערכת הזאת שבינתיים נשארת...

• 9 תגובות
    • 764 צפיות
  9. Started by cleric,

יש מישהו עם הכרטיס שיכול לאמר לי בוודאות אם הוא מעביר סאונד דרך יציאת הHDMI? (מדובר על הכרטיס הזה: http://www1.sapphiretech.com/us/products/products_overview.php?gpid=291&grp=3)

• 2 תגובות
    • 764 צפיות
  10. Started by Shtupel,

אני לא מצליח למצוא באתר הרשמית והאחד שאני כן מוצא (לWIN8.0) פשוט לא עובד על 8.1. בקשה עזרה.

• 0 תגובות
    • 764 צפיות
  11. Started by roeiw,

איך אני מנקה מסך דק בלי לפגוע בו?

• 6 תגובות
    • 764 צפיות
  12. Started by oha81,

לצורך עריכת 3D ,במה עדיף להשתמש ב-SLI של GTX590, או בכרטיס QUADRO אחד FX-4800? תודה.

13. Started by Lanzar,

השארתי גם שאלה בפורום לוחות אם, ולא קיבלתי תשובה... אני מנסה את מזלי גם בפורום הזה... זה הכרטיס... http://www.zive.cz/files/obrazky/2005/2/3d1/fotky/gigabyte_3d1/karta_zepredu.jpg הכרטיס כולל שני ליבות 6600GT, שאמורים לפעול יחד בלוח תומך SLI, יש ברשותי לוח אם DFI LAN PARTY SLI-D... שני כרטיסים 6800GS עובדים ללא שום בעיה... מה יכולה להיות הבעיה..?

14. שלום, 1. רציתי לדעת מה ההבדל בין שני הכרטיסים הנ"ל בביצועים. 2. שאלה שיושבת לי הרבה זמן בראש: מה זה אומר ה- GT/GTS/GTX/GS האלה? מה ההבדל בין כל גרסא לגרסא? תודה רבה ושבת שלום.

• 5 תגובות
    • 764 צפיות
  15. https://www.tomshardware.com/news/nvidia-ceo-geforce-rtx-3080-and-3090-shortages-to-last-until-2021

16. Started by scabc,

התקציב שלי לכרטיס מסך נמוך מאוד - כ400 ששקל - ככה שנראה לי שזה מה שאני יכול לקנות בסכום הזה. השאלה אם אני צריך והאם הכרטיס הזה שווה משהו. יש לי כרגע פנטיום 3 733 עם 256 מ"ב SDRAM וכרטיס GEFORCE 2 MX 32 MB ASUS 7100. אף משחק חדש לא זז לי. הציעו לי להחליף לATHLON 1800 + לוח אם (לא יודע איזה, דרך אגב האם תוכלו לתת לי המלצה לדגם טוב וזול)+ החלפת זכרונות ל DDR.- כל זה ב550 ש"ח תמורת טרייד אין. האם הGEFORCE הישן יפעל הרבה יותר מהר במחשב החדש? או להחליף לGEFORCE 4? האם GEFORCE4 יהיה עליית מדרגה ושיפור רציני או שיהיה אפשר להסתדר בלעדיו? תודה מראש לכל המייעצים שרון

• 7 תגובות
    • 764 צפיות
  17. ... יומי התקציב כמובן כמה שפחות . אני משחק C&C3 BF2 CS:SOURCE , לא יותר מזה וכמובן שאני לא באטרף של המשחקים. מסך 971P של SAMSUNG תודה

• 10 תגובות
    • 764 צפיות
  18. Started by ibb,

אני מחפש המלצה למסך בתקציב עד גג 1800 ש"ח .. אתם יכולים להמליץ לי על משהו טוב ? תודה ! :-*

• 3 תגובות
    • 764 צפיות
  19. Started by llime,

מצורפת מודעה שהתפרסמה ביד שניה שבא המוכר טוען כי הכרטיס שלו עובד עם AGP (מה שיש לי) וגם עם PCI. התקשרתי אליו והוא טוען בתוקף שהגם שהיום הכרטיס עובד עם PCI-E (הוא כתב בטעות PCI בלי ה-E ) ,הוא עבד קודם לכן עם מחשב אחר בעל חיבור AGP. הייתכן כדבר הזה?.. אני לא ראיתי בשום מקום אחר כ.מסך 6600GT AGP עם קירור פאסיבי..דווקא היה יכול להתאים לי.... [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 764 צפיות
  20. Started by NIR36,

האם האנמרקס ליברטי 500 יחזיק מערכת כזו (E6600 זיכרון 2 גיגה 800 PC6400 HDD צורב DVD 5 התקני USB 1 כרטיס PCI 3 מאווררים 120 מערך CROSS FIRE X1900XT ניר

• 4 תגובות
    • 764 צפיות
  21. Started by passo,

שלום שלום... לאחרונה חזרתי לעולם התלת (עיצוב ואנימציה, לא משחקים..) ואני מעוניין לדעת אילו כרטיסי מסך טובים ישנם בזוק כרגע ואם מישהו יוכל אולי להמליץ לי על אחד אני מדבר על טווח מחירים של 1000-1500 ש"ח...משהו לא יקר מידי ולא זול מידי אני עובד בעיקר על MAYA ו-MAX. תודתי האינסופית נתונה למי שיכול לעזור...

22. Started by ran123,

יש לי כרטיס רדאון 9800XT אם 256 מגה שאלתי היא כמה הוא שווה מבחינה כספית אני רוצה למכור אותו ואני לא יודע בכמה יש לי אותי קצת יותר מחצי שנה

23. Started by hai97,

היי, אני עושה שדרוג כללי למחשב שלי, החומרה הנשארת היא: מעבד Q9300 לוח אם MSI X48-C מסך סמסונג 1680*1050 החומרה החדשה היא G SKILL 8GB DDR3 1333MH ספק כח SEASONIC 620W מארז NZXT LEXA S בעיקרון אני לא גיימר מחשבים גדול, אבל עם התיישנות הפלייסטיישן אני רוצה שתהיה לי את האופציה להריץ משחקים חדשים ברמה טובה פחות או יותר, כך שחשוב לי בעיקר עד כמה משתלם הכרטיס מבחינת עלות/יכולת. בדרך כלל המשחקים שאני משחק לא דורשים יותר מידי ועבדו עד עכשיו סביר (COD, GTA,אססין קריד) ראיתי את השלושה האלה שנראו לי משתלמים, אבל יכול להיות שהם יותר מדי: 1195 ש"ח- gigabyte hd6950 1gb @870mh http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=7468&CatCode=531 HIS Radeon 6870 Fan 1GB GDDR5 מחיר בחנות: 8…

• 2 תגובות
    • 764 צפיות
  24. Started by barbaresh,

הדרישות שלי מהמערכת: 1.להריץ את המשחקים שיוצאים בקרוב על רזולוציה בינונית+ עד גבוהה. רזולוצית מסך: 1280X1024 יש לי ספק כוח גנרי של EZcool 450W, אני יודע שאני צריך להחליף גם אותו ואני מאוד אשמח אם תמליצו לי יחד עם הכרטיס מסך גם ספק שיתאים לו. windows7 x64 Intel Core 2 Quad Q9300 @ 2.50GHz 4.0GB Dual-Channel DDR2 @ 399MHz Gigabyte Technology Co., Ltd. EP43-DS3L 512MB GeForce 8800 GT התקציב שלי לכרטיס מסך: עד 1000 ש"ח (אפשרות חריגה של 200 ש"ח) התקציב לספק כוח: עד 500 ש"ח (אפשרות חריגה של 200 ש"ח) תודה לכולם

• 4 תגובות
    • 764 צפיות
  25. אני עומד לקנות מחשב חדש. המשחק היחידי שאני משחק הוא FLIGHT SIMULATOR. מה דעתכם על הכרטיס מסך הזה בשביל המחשב החדש שלי? Gigabyte RADEON 9000 Pro 64MB DDR Retail VideoCard הוא עולה 479 ש"ח ב PCHARDWARE. תודה לכל המגיבים.

• 2 תגובות
    • 764 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.