עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by qpalzm,

איך ייתכן שהכרטיס הזה מגיע עם שני חיבורי מולקס, בניגוד לשאר הכרטיסים מסוגו? ???

• 11 תגובות
    • 750 צפיות
  2. אוקיי תראו,עד היום היה לי R9600P של GIGABITE החלפתי ל - R9700NP,עשיתי בנצ'מארקים קיבלתי ב - 3dmark01 : 15k עם החדש שעם הקודם היה לי 12k ובאקווה מארק קיבלתי 35k עם החדש שבקודם קיבלתי 26k. עכשיו מה שמוזר זה שמחקים עובדים לי פתאום לאט יותר...אני משחק הרבה ב - NFS-U ואני יודע בדיוק איך הוא אמור לרוץ. עם ה - 9600 הוא רץ לי חלק על רזולוצייה מקסימלית ועם החדש {9700} הוא רץ לי עם עצירות...כנ"ל לגביי דום 3. אני משתמש עכשיו בדרייברים של אומגה,אבל ניסיתי גם את הקאטליסט 4.7,4.8 לא עזר...הכרטיס לא סתום בדקתי את זה. מה זה עוד יכול להיות? תודה רבה לעוזרים ולאלו שמנסים לפחות...אני מזה מבואס השקעתי הרבה כסף על הכרטיס הזה =\\

• 10 תגובות
    • 750 צפיות
  3. תגידו יש טעם להחליף את הגי פורס ברדאון 9000pro יש לי הזדמנות להשיג אותו ב-660 ש"ח פשוט הרדאון 9500 פרו הוא באמת עולה הרבה מידי ואני עדיין מתלבט לא החלטתי סופית אבל עם אין הבדלים בין מה שיש לי עכשיו לרדאון 9000 אז פשוט חבל להוציא את הכסף אז תציעו לי אני מוכן לחכות קצת אולי עם הרדאון 9500 פרו אם זה באמת שווה מה אתם אומרים?? ???

• 2 תגובות
    • 750 צפיות
  4. Started by darkman,

אני מחפש כרטיס עם VIVO ראיתי שיש R9250 השאלה שלי האם הוא יעשה תמטרה שלו- צפיה בטלויזיה על גבי המסך באיכות טובה וגם הוא ידע להקליט באיכות טובה. תודה לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 750 צפיות
  5. Started by Wreckovski,

אממ, חבר שלי קנה את הכרטיס הזה עם מחשב חדש לחלוטין, קיבל אותו ממש היום.. AMD 3000 VENICE מבחינתי, תיארתי לעצמי איזה 100-150 FPS בסיאס, מינימום, אבל משום מה הוא נשאר קבוע על 60. החיבור אינטרנט שלו בסדר (אבל לא רואה שום קשר בין זה לבין התצוגה), ויש לו 1024 ראם של קינגסטון. מה קורה כאן? :\

• 7 תגובות
    • 750 צפיות
  6. Started by RayZ,

הזמנתי לפני שעה מחשב חדש במזל טוב. וקניתי כרטיס שלא ממש הייתי בטוח בו. Pointofview Geforce 6200 256MB DDR (128Bit) TV OUT/DVI - PCX זה הכרטיס. איך?

• 7 תגובות
    • 750 צפיות
  7. Started by eliasfen1,

יש לי כרטיס מסך רדאון 9700 פרו לעיתים כאשר אני מדליק את המחשב או עושה רייסט, כאשר המחשב נדלק מופיעים לי כל מיני קישקושים על המסך windows עולה כרגיל אני רואה קישקושים . הבעיה נפתרת כאשר אני מכבה את המחשב ומדליק שוב השמח לקבל עזרה בנושא

• 7 תגובות
    • 750 צפיות
  8. Started by idan007,

מה קורה? שמעו רציתי לבקש שמישהוא ימליץ לי על כרטיס מסך שתואם לAGP X4, כרטיס סביר שיוכל לסחוב משחקים בכבוד בלי לזחול ואני עדיין לא יודע מה התקציב........

• 9 תגובות
    • 750 צפיות
  9. Started by alextomin,

Nvidia מתכננת להוציא כרטיס מסך שיתחרה ב-X-1600XT! ה 6800GS. בניגוד ל X-1600XT, ל 6800GS יהיה 256BIT. http://www.theinquirer.net/?article=26929

• 2 תגובות
    • 750 צפיות
  10. נא לרכז את כל הדיונים של ה6600GT וכל הדיונים על פתיחת צינורות ל6800הרגיל ואיזה לקנות מה איפה ולמה כאן , מבקש מהמנהלים לעשות את זה סטיקי...(איך לא חשבו על זה עד עכשיו , זה כבר בלתי נסבל כמה שאלות יש על ה6600GT)

• 0 תגובות
    • 750 צפיות
  11. Started by L1ron,

אני חייב להבין משהו , ברגע שתצא סדרה חדשה של מעבדים של INTEL\AMD רק אז באמת המעבדים האחרונים שלהם יורדו במחיר? כי אני כבר עוקב חודשיים וחצי אחרי הI5 והI7 ואותו דבר לגבי ה965 ו955 של AMD ובחודשיים וחצי האלה המחיר ירד בקושי ב80 שקל לכל מוצר.. ברגע שתצא סדרה חדשה הירידה במחירים תהיה הרבה יותר דרסטית? ובין היתר מתי יוצאת הסדרה החדשה של מעבדי INTEL? אוי להעביר לפורום מעבדים וזכרונות ולוח אם בבקשה

• 0 תגובות
    • 750 צפיות
  12. Started by ido88000,

ביקשתי מפרט והביאו לי את הכרטיס מסך הזה: כרטיס גרפי Gigabyte ATI Radeon HD4850 512MB DDR3 PCIe ₪545 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=44020 איך הוא? מה אני יכול לקנות טוב יותר בערך בסכום הזה? תודה ויום טוב *****אני ממש לא מבין בזה... זה יתאים למסך 20" ~ ? זה יראה באיכות טובה? יחזיק יותר משנה? שורה תחתונה- יש יותר טוב במחיר בסדר גודל כזה?

• 3 תגובות
    • 750 צפיות
  13. Started by idan79,

הרבה זמן עבר מאז שעסקתי בשידרוגים אז מראש סליחה על חוסר הידע שאני אפגין פה מחפש כרטיס למערכת הנל לוח gigabyte ga-ep43-ud3l מעבד intel core quad q9450 זיכרון 8gb ram ספק 450w היום אני עם 4850 המזעזע,,, מחפש חלופות ראליות עד 800שח ואף עדיף פחות תודה

• 5 תגובות
    • 750 צפיות
  14. אני באמצע משחק ולפעמים זה עושה תקיעות, שמתי את המאוורר על 100 אחוז כמו שרואים בתמונה, מה לעשות עם ההגדרות האחרות? אין לי מושג מה הם http://imageshack.us/f/215/66912632.jpg/

• 3 תגובות
    • 750 צפיות
  15. יש כמה דגמים בחנות אנא עזרו לי לבחור אחד מהם שנראה לכם הכי טוב...... 1)אז הנה הראשון מתוצרת ASUS שעולה 1230 ש"ח אז הנה הלינק לשיפוטכם....... http://www.asus.com/products.aspx?l1=2&l2=6&l3=271&model=1078&modelmenu=1 2)הדגם השני מתוצרת GIGABYTE הוא בלי מאוור אלא עם סוג כלשהו של קרור שקט והוא בא גם עם תוכנת אוברקלוקינג ועוד כמה דברים http://tw2005.giga-byte.com/VGA/Products/Products_GV-NX76T256D-RH.htm והוא גם עולה 1230 ש"ח תודה רבה על העזרה נ.ב מצטער על הניסוח

• 12 תגובות
    • 750 צפיות
  16. Started by ^Z^,

כותרת

• 5 תגובות
    • 750 צפיות
  17. אם המחשב שלי מספיק חזק וגם הכרטיס מסך שלי, יש משהו שאני יכול לעשות כדי לחדד סרטים או איכשהו לקבל תמונה יפה יותר

• 4 תגובות
    • 750 צפיות
  18. Started by dragon772,

מפרט: p4-2.8 512m gigabyte GA-8SG800 ינצל אותו?

• 12 תגובות
    • 750 צפיות
  19. Started by assassino,

מה שבטוח שאני רוצה אחד http://www.anandtech.com/mobile/showdoc.aspx?i=2742

• 4 תגובות
    • 750 צפיות
  20. http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=4937 זה קצת מוזר לא..? בכל מקום אחר אני רואה אחריות לשנתיים...או מקסימום 3 איך יכול להיות שפה זה לכל החיים...יש פה איזה קאץ' אתם אומרים?

• 7 תגובות
    • 750 צפיות
  21. Started by T-Flash,

שלום האתר HEC PC פירסם ידיעה על יציאת הליבות RV560 ו RV570. הליבות ייוצרו בטכנולוגית 80 ננומטר. רוב הסיכויים שזה יהיו הכרטיסים ממשפחת X1700 והם יצאו איפשהו בחודש מאי. לא ידוע כלום על הנתונים של הכרטיסים בינתיים. מאוחר יותר, האתר DailyTech הודיעה כי הכרטיסים בעלי הליבות RV560 ו RV570 לא יצטרכו כרטיס "מאסטר" בשביל להפעיל CrossFire.

• 5 תגובות
    • 750 צפיות
  22. שלום, קיבלתי מחשב שקיים בו הכרטיס הנ"ל אני קניתי מתאם בין היציאת dvi לhdmi ולפי אתר החברה הכרטיס תומך באודיו דרך hdmi. אך שחיברתי את הכבל אין שום סאונד. רציתי לדעת איך מפעילים אותו ואם לא ניתן ואני קונה כרטיס חדש האם צריך להתאים את השבב (nvidia/ati) לחברת המעבד. תודה. ניצן

• 5 תגובות
    • 750 צפיות
  23. הR9 280X יהיו חזקים יותר או חלשים יותר מהR9 280? מי יהיה יותר חזק בעיקרון?

• 2 תגובות
    • 750 צפיות
  24. Started by Shtupel,

אני לא מצליח למצוא באתר הרשמית והאחד שאני כן מוצא (לWIN8.0) פשוט לא עובד על 8.1. בקשה עזרה.

• 0 תגובות
    • 750 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.