עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. כמובן שלהשתדל שכמה שפחות בתקציב.. אני מחפש כרטיס מסך AGP, עם TV-IN\OUT מה שיש (לא אכפת לי כאלו ישנים של ATI READON 9600\800 וכו') זיכרון 256 MB ושפשוט יציג לי עבודות גרפיות ומידי פעם משחקי מחשב כמו ניד פור ספיד החדש וכו'.. תודה רבה

• 2 תגובות
    • 640 צפיות
  2. Started by weissby,

אם אני רוצה להריץ משחקי רשת בגרפיקה גבוהה יחסית אז המ עדיף? לקנות לדוגמה מעבד מסדרת הפנטיום D וכרטיס מסך תותחי לדוגמה ה 8800GTX ? או לקנות איזה מעבד תותחי מסדרת הcore 2 duo' ולקנות כרטיס מסך בינוני יותר, לוגמה ה7600 GT? ועוד דבר - מתי הכרטיס מסך עושה את המקסימום מאמץ שלו? הצגת סרטים? עבודה עם פוטושופ? או משחקים? תודה

• 2 תגובות
    • 594 צפיות
  3. אני מתלבט אם לקנות את הכרטיס הזה BFG PCI-EX GeForce PX8800GTS OC2 320MB GDDR3 320 BIT TV/O DUAL DVI - DX10 - RETAIL גרסה עם OC רציני יש לי מסך 19" הציעו לי את הכרטיס ב2000 שח קישור לאתר החברה http://www.bfgtech.com/8800GTSOC2_320_PCIe.html תודה למגיבים

• 20 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by UNDERDOG,

http://www.vr-zone.com/?i=4830 the 3DMark06 score at 1600x1200 resolution is 97xx on the R600XTX compared to 95xx on the 8800GTX

• 4 תגובות
    • 824 צפיות
  5. כמו שראיתם אם ראיתם יש לי מחשב לא רע(מפרט בצד) בקיצור, יש לי קצת כסף, התקציב עד 1300 ש"ח. אני צריך כרטיס די חזק שיסחב משחקים על MED+ ללא תקיעות. אה ומה אתם אומרים על הכ.מסך שלי? הוא עדיין טוב? חריץ AGP

• 9 תגובות
    • 988 צפיות
  6. אני מעוניין לרכוש כרטיס מסך למחשב שלי (פנטיום 3 - 1 ג'יגה הרץ, זכרון פנימי של 512 מגהבייט). התקציב העומד לרשותי הינו כ 400 שקל ואני מעוניין לקנות כרטיס מסך טוב במחיר זה שיתאים לי: הצורך שלי בכרטיס מסך הינו לטובת צפייה בסרטים במחשב בעיקר, ולטובת משחקים מהדור הישן יותר. כמו כן, אני מעוניין שלכרטיס מסך יהיו מספר יציאות בדגש על דיויאיי.

• 4 תגובות
    • 561 צפיות
  7. Started by Born2Kill,

אם אני מדליק את המחשב כאשר הכרטיס מסך לא מחובר, אז יש נזק?

• 2 תגובות
    • 519 צפיות
  8. Started by enzo,

אני יודע שזה קשור לכרטיסי מסך. מישהו מוכן להגיד לי מה זה?

• 2 תגובות
    • 784 צפיות
  9. שלום לכולם... אני צריך לדעת מה הכרטיס מסך הכי טוב בשוק לAGP בלבד... תודה...

• 3 תגובות
    • 588 צפיות
  10. לאחרונה רכשתי מסך רחב 16:9 21 אינטש. אני הייתי רוצה להפוך את המסך מחשב גם לטלויזיה. איזה כרטיס מסך הייתים ממליצים לי? תקציב של כ250 שקל (עדיף שלא יותר) אבל שיהיה טוב ואיכותי, שיהיה אפשר לצפות בו גם בשידורי לווין (HOT סרטים וכאלה), מבלי לחבר אותו לממיר. אולי אתם מכירים כרטיס מסך כמו זה של נטוישיין שאפשר לצפות דרכו בערוצי HOT (הייתה פרסומת על זה). ח'ברה תייעצו...לא אכפת לי שלא יהיה שם תוכנות לעריכת וידאו אלא רק רב שידורי הלוין של HOT ושיהיה ניתן להקליט ולצפות בזה באיכות סבירה. נ.ב. יש לי מחשב חדש וחזק כך שאין בעיה בנושא הזה. תודה!

• 0 תגובות
    • 545 צפיות
  11. Started by b127,

קניתי אותו והוא נראה על הפנים, ממש זוועה, אולי שגיתי בהגדרות או משהו? כוונו אותי אם אפשר.. הבעיה בעיקר בסרטים, כרגע הוא מכוון על רזולוציה מקסימלית רענון 60, 16 סיביות,

• 3 תגובות
    • 495 צפיות
  12. Started by chenrp,

יש לי 7600GS של INOO3D. PCIE 256MB. הTVOUT שלו לא עובד ונראה לי שהכרטיס דפוק. אני אלך לחנות להחליף במסגרת אחריות. איזה כדאי מבין כל ה 7600GS והאם כדאי להוסיף כמה שקלים כדי לקבל משהו יותר טוב? תודה.

• 3 תגובות
    • 495 צפיות
  13. שלום רב, הכרטיס מסך הקודם שלי (GF6800GT) התקלקל בנסיבות מצערות. מאפייני המחשב: * חיבור מסוג AGP. * מעבד AMD 3500 השאלה: האם אפשר לחבר כרטיס מסוג Pci-e? אני יודע שהמעבד שלי תומך בזה, אבל האם אני יוכל לחבר? אם לא, איזה חלקים צריך להחליף כדי שהוא יתמוך. שאלה 2: אני צריך כרטיס מסך חדש, תקציב: בלי מוגבל. אני רוצה את הכרטיס הטוב ביותר שאפשר לקנות. תמליצו על כרטיסים. תודה

• 2 תגובות
    • 562 צפיות
  14. Started by davido,

אין לי תקציב למחשב חדש ואני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש להשאר איתו עוד שנה ואז אולי לקנות מחשב חדש אני לא מחפש עכשיו כרטיס DX10 כי זה יקר לי יספיק לי כרטיס AGP שיריץ ויסטה את כל משחקי 2006 וכמה מ2007 תודה לממליצים המפרט של המחשב 1 G זכרון 140 דיסק קשיח 2.4 מעבד כ. מסך Gforce 4 MX עד600שח

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. שלום רב, הכרטיס מסך הקודם שלי (GF6800GT) התקלקל בנסיבות מצערות. מאפייני המחשב: * חיבור מסוג AGP. * מעבד AMD 3500 השאלה: האם אפשר לחבר כרטיס מסוג Pci-e? אני יודע שהמעבד שלי תומך בזה, אבל האם אני יוכל לחבר? אם לא, איזה חלקים צריך להחליף כדי שהוא יתמוך. שאלה 2: אני צריך כרטיס מסך חדש, תקציב: בלי מוגבל. אני רוצה את הכרטיס הטוב ביותר שאפשר לקנות. תמליצו על כרטיסים. תודה

• 0 תגובות
    • 573 צפיות
  16. Started by weissby,

האם קיים כבל כלשהו שימיר לי מRCA למסך המחשב בDVI?פשוט תהיתי אם אני אוכל לשחק בפלייסטיישן ולחבר אותו לLCD שלי פה..

• 0 תגובות
    • 563 צפיות
  17. Started by susuFOX,

שלום לכולם רציתי לדעת אם Raddeon X9250 יכול להריץ Windows Vista עם ה Aero Glass המחשב שלי בעל מעבד פנטיום 4 2.8g לא HT ועם 1G זיכרון

• 6 תגובות
    • 763 צפיות
  18. Started by UNDERDOG,

http://www.theinquirer.net/default.aspx?article=38346 The raw scores are 5500 3DMark06 for the GTS and 4800 for the GT, blurred slightly to protect the guilty. That is the good part. The bad part is when you start using heavy textures, performance drops off notably, and I mean notably. Think cliff.

19. שלום, ברצוני להרכיב מפרט לעריכת וידאו הכולל לכידת שידורי טלויזיה. 3 שאלות לי: 1. האם אפשר לכלול את שתי האפשרויות בכרטיס אחד? 2. איזה כרטיס מומלץ לצורך יישום שכזה (תקציב: 500-700 ש"ח). 3. אם אי אפשר - יש ברשותי כרטיס טלויזיה ישן של Avermedia - איזה כרטיס מסך מומלץ לקנות אם אעשה שימוש בשניהם? המחשב החדש יהיה מבוסס אינטל בעל ליבה-כפולה (E6300). תודה,

• 0 תגובות
    • 482 צפיות
  20. Started by KiDi,

אני קונה לאבא שלי מחשב בשביל אינטרנט ומשחקי פוקר/שש בש און ליין בלבד... בלי יותר מדי בלאגן הלוח אם שאני קונה הוא Foxconn 865GV7MC, שהוא אחלה בשבילי רק שהחסרון היחיד שלו הוא שאין לו AGP. רציתי להביא את הכרטיס מסך הישן שלי מהמחשב הישן ולחבר לזה, יש לי את הRADEON 9100 הישן ישן ישן.. קיצור רציתי לשאול אם הכרטיס המשולב של אינטל יותר טוב מהכרטיס שכתבתי למעלה ומה כבר יהיה אפשר להפעיל איתו? חשוב לציין שמסך LCD אמור להתחבר למחשב הזה.. תודה

• 1 תגובה
    • 596 צפיות
  21. Started by Born2Kill,

איך הציון ב-3DMark06? ראיתי שבגאומטרי יורד לי ה-FPS הרבה, יכול להיות שזה בגלל ה-Vertex Shader? [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 694 צפיות
  22. Started by nadav1379,

יש לי רדון 9600XT ואני רוצה לחליף אותו. אני משחק הרבה במשחקים אם גרפיקה ואני רוצה לדעת איזה כרטיס טוב יש במחיר 1100 שח אני רוצה כרטיס אם 256MB ו256BIT יש לי עוד שאלה הכרטיסי מסך של רדון X1600 ומעלה טובים בהרבה מהרדון שלי?

• 7 תגובות
    • 623 צפיות
  23. Started by the_big,

לגבי כ.מסך X1950 PRO

• 6 תגובות
    • 694 צפיות
  24. Started by Haflo,

מאיפה אני יכול להשיג רשימה שמציגה רזולוציות שונות של מסכים שונים ובאיזה תדר הם עובדים...? מהו התדר המקסימלי שמסך 17 ממוצע יכול להגיע? (ובאיזו רזולוציה?)

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. שלום אני בזמן הקרוב קונה מחשב חדש ומטלבת בין כרטיס מסך עם vivo או כרטיס מסך בנפרד וכרטיס טלויזה יש לי כמה שאלות עם כרטיס מסך עם vivo יכול להקליט מהטלויזה ובאיזה איכות ועם יש לו טימייר להקלטות

• 5 תגובות
    • 600 צפיות

דיונים חדשים בפורומים