עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. שלום אני מעוניין להחליף את כרטיס המסך במחשב המדיה סנטר שלי. התקציב עד 500 שקל (אם אפשר לחסוך - אז לחסוך) ואלה הצרכים: א. יציאת HDMI כדי שאני יוכל לחבר אותו לרסיבר בכבל HDMI ויוכל להעביר גם קול וגם תמונה על הכבל. ב. אפשרות להרצת משחקים לא כבדים, כגון FIFA או פרו אבולשיין, כמובן שרצוי על הגדרות טובות (ביחס לתקציב), והרצת סרטים כבדים (10 גיגה ויותר). ג. כרגע ברשותי ספק כוח של EZCOOL - לדעתי 300 וואט (אני כרגע לא בבית בגלל זה אני לא יכול להגיד במדויק) - אני מתכנן כמובן להחליף אותו. האם אתם מכירים חברה בשם Seasonic או FSP ? האם ספק שלהם נחשב לטוב ? ד. חשוב שתרשמו איזה ספק צריך בשביל הכרטיס. ה. אשמח לדעת גם לאיזו חברה יש יותר יתרונות בתחום המדיה סנטר - ATI או NVIDIA. כמובן שפה …

• 3 תגובות
    • 802 צפיות
  2. Started by source,

ברשותי 8500ל אי 128 הבעיה היא שבמשחק ניד פור ס אנדרגרואנד המשחק ניתקע לי אחרי 10 דקות משחק בערך יצוין שיש לי את הדרייבר החדש ביותר 4.2 ומחשב 3ג עם 512מ כך שלא נראה לי שהבעיה במחשב לאחר ריסטרט מופיע לי תיבה שהמחשב ניסגר בגלל חוסר יציבות של הכרטיס מסך שעובד ללא oc מה הבעיה לדעתכם?

• 5 תגובות
    • 802 צפיות
  3. Started by doldol360,

אני רוצה לקנות כרטיס עד 700-800 (800 שקל בלחץ רק אם יהיה הבדל משמעותי בתמורה) ואם אפשר, איזה יצרנית הכי טובה כאילו ASUS? MSI?EVGA וכו' ובקשה קטנה אם אפשר מאתר KSP.co.il

• 13 תגובות
    • 802 צפיות
  4. Started by n1ka,

מה אתם אומרים ? http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_1943_1944_2316&products_id=18196 עולה 2300 מגיע עם OC במהירות Shader Clock 1500 MHz Clock rate 600 MHz Memory Clock 1.9 GHz יותר מהיר מ GTX ובמחיר דיי זול לא מוזר כי עשו לו OC דיי גדול והמחיר שלו נמוך יחסית חירטוט של פנדס ?

• 4 תגובות
    • 802 צפיות
  5. שלום, אני זקוקה לכרטיס מסך שיוכל להתחבר ל-4 מסכים לצורך עבודה בבורסה, כאשר מינימום 20 חלונות פתוחים בוזמנית עם גרפים שמתעדכנים בנתונים ובתוצאות חישובים. בנוסף אצטרך להפעיל עריכת וידיאו ביתי וארצה גם לשמור את האופציה למשחקים בעתיד. המפרט שנבנה עד עכשיו כולל: מעבד: INTEL CORE i5 S1156 3.3GHz 660 : "SLBLV" - BOX ₪988 או לחילופין מעבד ללא ליבה גרפית במידה ואני זקוקה ממילא לכרטיס מסך טוב. לוח אם: GIGABYTE GA-H57M-USB3 ₪729 זיכרון: KINGSTON 2048MB DDR3 1333MHZ ₪271 צורב DVD: SAMSUNG SH-S223FBLK x22 SATA BLACK ₪110 מארז: ANTEC P183 w/o PSU ₪715 רמקולים ואוזניות: ALTEC-LANSING 2.1 BXR1221 ₪202 מערכות הפעלה: XP יש רשיון ספק כוח: ENERMAX PRO82+ 425W ₪432 וידאו וטלוויזיה: HAU…

• 0 תגובות
    • 802 צפיות
  6. שלום היה לי לוח אם של Gigabyte, דגם H55M-USB3, והלוח נשרף. קניתי לוח אם חדש, גם של Gigabyte, דגם B75M-D3H. שני הלוחות דומים, בכך ששניהם כוללים OnBoard Graphics, שעובד בשיתוף עם המעבד - core i3, ובשניהם לא היה לי כרטיס מסך, אלא השתמשי רק ב-onboard graphics. עכשיו יש בעיה אחת: גלילה של עמודי web, זזה לאט.. (אפילו כאן ב-hwzone.co.il..) בלוח הקודם זה היה זז ב-"real time", ועכשיו זה זז ב"קפיצות".. התקנתי כמובן את כל הדרייברים של הלוח, כולל הדרייבר של ה-onboard graphics. האם אפשר לפתור את זה? יהיה מאד מבעס להשאר ככה מקווה שמישהו יודע.. תודה רבה card

• 1 תגובה
    • 802 צפיות
  7. Started by גיימרית,

עברתי על הת'רדים האחרונים, אבל יש לי סלט ענק בראש אז אני פשוט אשאל ספציפית - אני זקוקה לכ.מסך טוב למשחקים בעיקר (אני פשוט לא מאמינה שR6VEGAS טוען שהכ.מסך הנוכחי שלי לא מספיק טוב בשבילו ). התקציב: 1000 ש"ח, אבל אני גמישה טיפה. (בפרופיל שלי יש את הרכיבים העיקריים במערכת שלי)

• 4 תגובות
    • 802 צפיות
  8. שלום, לאחר יגיעה קניתי כבלים שיתאימו לטלוויזיה שברשותי. יש לי כרטיס מסך של חברת HIS radeon x1950 VIVO בכל מקרה, ניסיתי לתצוגה שמס' 2 יהיה פעיל - לא מאפשר לי . פתחתי את התוכנה היעודית של ati (סיסיסי) ובאפשרות הבסיסית של ההגדרות הוא שואל אותי עם מסך אנלוגי או הטלוויזיה כאשר אני בוחר בטלוויזיה אני רואה ! (כך שאני יודע שהחיבורים בסדר) אבל אז כמובן שאני לא רואה את המסך הרגיל... הלכתי ל"אדוונס" ושם הוא מזהה לי את הטלוויזיה כ"דיסאייבלד" ואני אמור להפוך אותו ל"אנאייבלד" בעזרת הכפתור הימני - אך הכפתור לא מגיב.... חיפשתי ברשת ולא מצאתי תשובה. עדכנתי את הדרייברים (וז לא זיהה לי את הטלוויזיה בכלל) . מישהו יכול להושיע ?

• 12 תגובות
    • 802 צפיות
  9. אחרי שאני יוצא ממשחק כששיחקתי זמן רב אני בודק את הטמפרטורה והיא מראה לי שהכרטיס עומד על 66 מעלות. מהירות לבה = 675MHZ מהירות זכרון = 1060MHZ במצב WINDOWS(מנוחה) הוא נמצא ב-54 מעלות. האם זה נורמלי?(למי שמבין)

• 9 תגובות
    • 802 צפיות
  10. איך הכרטיס הזה ביחד ל X1300? יותר טוב?? יותר גרוע ובכמה?? ועכשיו השאלה היותר חשובה... בכמה כרטיס הזה יותר טוב מהכרטיס ATI X1050 ? תודה לעונים

• 6 תגובות
    • 802 צפיות
  11. Started by RayZ,

עד היום, עבדתי עם מחשב סלרון זמני, עם GeForce 4 שהריץ דווקא NFSMW יפה, עם גראפיקה שבאמת נראת לי די פשוטה.. עכשיו, כשמחשב ה AMD שלי חזר.. אמא'לה! אני לא מזהה את המשחק. קודם כל, אני רואה כל מיני אפקטים מדהימים, מהירות לא מהעולם הזה, שמים שמשתנים לשקיעה וגשם, וכמו אפקט מהירות כזה, וצלליות מתחת למכוניות ולחפצים, וסרטוני DVD שלא היו במחשב הקודם. מה הסיבה שבמחשב הזה אני רואה את המשחק יותר יפה? במחשב הזה יש GIGABYTE GeForce 6600 256MB. צירפתי תמונה מהמשחק. ד"א, הוא מריץ את זה על 30FPS, אני לא מאמין.. הכרטיס הזה כזה טוב! (בלי עין הרע.. כן, אני מאמין :) הנה תמונה עם איכות טובה, לקחתי אותה מהת'רד הרשמי, ככה בדיוק זה נראה אצלי: http://img339.imageshack.us/img339/8549/lamb…

• 9 תגובות
    • 802 צפיות
  12. Started by אמתי,

היה לי HD4870 לקחתי אותו לתיקון ואמרו לי שאין להם במלאי ואמרו לי שהחליפו לי ל260GT משו עם 64 BIT זה יותר טוב מהHD4870 ?

• 2 תגובות
    • 802 צפיות
  13. Started by pergola,

אני רוצה לקנות כרטיס מסך X1800XT 512MB איזה חברה אבל לקנות?? מישהו יכול להביא לי גם לינק לאתר

• 9 תגובות
    • 802 צפיות
  14. Started by evy,

שלום לכל חברי הפורום... איך אני יכול לדעת מהו קצב הפריימים שפועלים במשחק מסויים? אם למשל אני רוצה לדעת על כמה פריימים פועל לי ה nfs-u והמשחק unreal t 2003 איך אני בודק את זה? ואם אתם רוצים לדעת למה אני שואל...זה מפני שבמשחקים האלה יש מצבים מסויימים שקצב הפריימים שלהם יורד וזה ממש מורגש :-\

• 3 תגובות
    • 802 צפיות
  15. ובכן,השאלה בכותרת...האם שווה להשקיע כ200 שקל בכרטיס שעלה 750,בתקווה לקבל תוספת ממשית ומורגשת באוברקלוק?

• 3 תגובות
    • 802 צפיות
  16. Started by Lanzar,

http://www.comp-il.co.il/Product.asp?PID=VDASN6600GT&Cat2ID=1312&Cat2Cat1ID=888 ניראה נחמד... לא ???

• 5 תגובות
    • 802 צפיות
  17. אודה מאוד למי שיוכל לספק איזה באנץ'...

• 6 תגובות
    • 802 צפיות
  18. Started by yoniY100,

אהלן, אני בדיוק רוצה לשדרג את הTOXIC 5770 שלי (שאגב עבד אששש והריץ הכל חלק על המקס' עד היום) אני עובד ברזו' 1080P (FULL HD) נתוני מערכת: E8400 GIGABYTE EP45 SEASONIC 550W מהדגמים הכי מודולרים 4GB CM690 תמיכה מלאה בCF חקרתי קצת דווקא את הHD6870 שנותן ביצועים טובים מאוד ביחס למחיר שלו אז לפי סקר מחירים זה מה שמצאתי: HD6870 מעט זול יותר מהHD5870 (מדובר על סכום של כ100 ש"ח) לכן להפרש זה אני לא יתן חשיבות (המחירים של שניהם נע בין 1070-1350 ש"ח) HD6970 לעומת זאת יקר יחסית אליהם (הפרש של עד 700-800 ש"ח שלדעתי זה לא מצדיק את ה10%-30% ביצועים יותר מהHD6870) לעומת זאת הHD6970 הוא בעל 2GB (אני לא בטוח כמה זה באמת משפיע ברז' 1080P) לפי מבחני ביצועים שמצאתי (שהרוב הם לפני 2-4 חודשים) …

• 2 תגובות
    • 802 צפיות
  19. מה יותר חזק הכרטיס שבא עם הלוחות של GIGABYTE במקרה הזה 6100 או FX 5200 לא מובנה עם 128MB. שמעתי שהמובנה בקושי מריץ מריו לעומת הFX שאומנם כרטיס חלש מאוד אבל עדיין מצליח להריץ פה ושם משחקים.

• 5 תגובות
    • 802 צפיות
  20. אהלן חברים... אז ככה אני חושב להשתדרג בכרטיס מסך כי כמו שאתם שמים לב שלי מאוד מאוד חלש אני מחפש כרטיס בסכום של עד 400 ש"ח של NVIDIA בלבד.... חשוב לי מאוד CUDA ו PYSIX או איך שלא קוראים לזה זה ישמש אותי מאוד בתוכנות גרפיות ו3D שאני משתמש בהן... אני נותה לכיוון ה 430 כי הוא מסדרה חדשה יותר תומך DX11 מותאם יותר לWIN7 ולפיצ'רים החדשים שהחברה מוצאים כל הזמן בדרייברים ועוד דבר... חשוב לי שהספק שלי SeaSonic 400W SS-400ET-APFC-F3 יחזיק את הכרטיס.. כי אין לי כסף מיותר לספק ועניינים... לקחת בחשבון שאני מתכנן גם תוספת של עוד 4GB זכרון ולא מתכונן אף פעם OC על כל דבר במחשב המפרט שלי: Intel Core 2 Quad Q9400 Box GIGABYTE GA-EP43-DS3 Westren Digital WD1001FALS 3.5" 1000GB SATA2 3…

• 0 תגובות
    • 802 צפיות
  21. שלום רב , מאז שהתקנתי את הדרייבר האחרון 10.12 מהאתר AMD לכרטיס המסך שלי HD5870 , כל כמה שעות , וגם באמצע העבודה המחשב פתאום נכבה ומבצע הפעלה מחדש , ואחרי שחלונות 7 עולים ברקע יש הודעה שאומרת Windows ביצע יציאה בלתי צפוייה ויש אפשרות לראות את הפרטים של השגיאה ולסגור את ההודעה ב X מה עושים חברים יקרים למישהו יש פתירון מישהו נתקל בבעיה הזאת הכרטיס שלי 5870 ! *למכירה קיים מדור TRADEZONE* http://hwzone.co.il/tradezone/index.php

• 1 תגובה
    • 802 צפיות
  22. Started by adam1234,

שלום לכולם, הציעו לי 2 כרטיסי מסך באותו המחיר: XFX ATI Radeon 6950 695X-CDFC DualFan 2GB GDDR5 או HIS 6950 IceQ X 2GB GDDR5 + DIRT3 אני אשמח לדעת איזה מהם הוא הממולץ ביותר. תודה.

• 9 תגובות
    • 802 צפיות
  23. Started by Inzagi,

שלום אני עומד לקנות מחשב חדש ויש לי התלבטות אני מבין שעוד מעט (מתי?) יוצאת סדרה או טכנולוגיה חדשה של כרטיסי מסך של NVIDIA חשבתי על שתי אפשרויות למחשב החדש שלי: 1. לקנות עכשיו 9600GT ויותר מאוחר לשדרג לכרטיס מהסדרה החדשה. 2. לקנות עכשיו 8800GTS ולשדרג רק עוד הרבה זמן אם בכלל. מה לדעתכם כדאי ולמה?

• 9 תגובות
    • 802 צפיות
  24. שלום לכולם, היום הגיע המחשב החדש יחד עם מערך כרטיסים CF של Radeon HD 6870, התקנתי את הדרייברים שלהם והכל בסדר, איך אפשר לדעת ש2 הכרטיסים מותקנים? איך זה הולך? שמעתי משהו על גשר? האם זה קשור? אה ועוד משהו הרצתי בדיקה באתר canyourunit על המשחק BF3 וזה הראה לי בדרישות מומלצות שהכרטיס מסך מסוגל להריץ את המשחק בצורה מינימלית, דבר שהוא נראה לי לא כל כך הגיוני מאחר ואני עם מערך כרטיסים חזק, זה אמור להריץ לי על High, לא? אני חושש שלא התקנתי כראוי את הכרטיסי מסך. תודה רבה מראש לעוזרים

• 8 תגובות
    • 802 צפיות
  25. שלום, ברשותי הלוח Gigabyte P35-DS3L (שכידוע תומך ב-PCI-E 1.0 X16 אחד) ואני מעוניין לקנות HD4870X2.. אני יודע שעוד קצת מוקדם לשאול כי הכרטיס לא הושק.. אבל בכל זאת לאור כרטיסי PCI-E 2.0 שקיימים כבר היום בשוק, האם הלוח יהווה צוואר בקבוק לכרטיס ותהיה ירידת ביצועים משמעותית על מסך 24 או שאין ממש משמעות לדבר ?

• 7 תגובות
    • 802 צפיות

דיונים חדשים בפורומים