כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,958 דיונים בפורום זה
-
שלום וחג שמח! יש לי כרטיס GFORCE 2 המחובר לטלויזיה בכבל S-VIDEO (משני הקצוות). הכבל באורך של 2 מ' עם ציפויי זהב במחברים. העניין הוא שאיכות התמונה די ירודה, מתבטאת ב"גלים" מאוד קלים אבל עדיין מפריעים לאיכות הסרט. הכרטיס מוגדר על PAL-B. אציין שכאשר חיברתי את המחשב עם כבל בננה קצר (חצי מטר) ראו באיכות מעולה. האם יש איזשהו מגבר אות או אפשרות אחרת כדי שאוכל לראות טוב? תודה!
-
- 5 תגובות
- 751 צפיות
-
-
-
נגיד עכשיו יש לי כרטיס 7800GT ואני קונה עוד אחד כזה ואז אני סם אותם ביחד ? זה SLI או שיש כרטיס אחד שמחובר אליו שתי כרטיסים ?
-
- 6 תגובות
- 751 צפיות
-
-
מטלבט מה לקנות יש לי 1900שח בערך 6800GS.6800GT.X800XL.GTO2.3D1. ואני הולך לאיבוד חייב כרטיס ומהר
-
- 9 תגובות
- 751 צפיות
-
-
מה ההבדל בין 2 גירסאות אלו ?
-
- 2 תגובות
- 751 צפיות
-
-
יש לי את המסך הנ"ל כבר כמה ימים , קניתי אותו לאחר קריאת אין ספור ביקורות מעולות עליו ועל היכולות שלו . אבל לא יודע מה ... אני קצת מאוכזב , אני לא יודע אם זה בגלל שאין לי ניסיון בכלל עם מסכי LCD ואין לי למה להשוות אותו בדיוק אבל כשאני משווה אותו ביחס למסך ה CRT הישן שלי של סמסונג 753DF לסמסונג יש יותר איכות בכללי , וזה מעצבן שהשקעתי קצת יותר מ 3k על מסך כשמסך ישן ב 700 שקל מציג יותר איכות מימנו לא יודע אולי אין כניראה מה להשוות בכלל בינהם ... אבל למה למשל כל קבצי הוידאו שלי נראים הרבה יותר גרוע על ה LCD ? ואני מדבר על דברים שנראו במסך CRT באיכות של DVD וב LCD נראים דיי גרוע שלא נדבר על קבצים שלא באיכות DVD שנראים בכלל גרוע .... :-\ בנוגע לכתב גם יש הבדלים אבל זה בוודאי בגל…
-
- 12 תגובות
- 751 צפיות
-
-
חבר'ה חשבתי לשדרג את המחשב ויחד עם זאת התלבטתי בין 2 מסכים... אני עברתי בין כל מיני מקומות והתרשמתי מ-2 מסכים עיקריים....: 1) מסך מחשב W2261VוLG 2) T220PוSamsungו בסוף בחרתי באפשרות הראשונה LG עכשיו רציתי לדעת איזה כרטיס מסך יתאים למסך שכזה... מי שלא מכיר אז זה 22 אינצ' lcd עם רזולוציה מקסימלית : 1920x1080 השאלה שלי היא האם ללכת על : Club3D ATI Radeon HD4850 OC Edition 512MB DDR3 אוו Club3D ATI Radeon HD4870 OC Edition 512MB DDR5 עכשיו ברור שה 4870 טוב יותר וחזק יותר השאלה שלי האם ה4850 יעשה את העבודה על המסך הזה.... המטרה העיקרית של הכרטיס תיהיה להפעיל משחקים כבדים וחזקים,סרטים,שירים,אינטרנט.... בקיצור אני מתכנן שידרוג גדול של המערכת ואני מחפש השקעה בטוחה וטובה עכשי…
-
- 8 תגובות
- 751 צפיות
-
-
http://skypc.co.il/pl_product~44430~8~0.htm בקצב הזה לא אתפלא אם עד סוף החודש הבא, גם ירד ל2000 שקל ואולי אפילו 1800 עכשו, במחיר הזה, אפילו לבנות מערך SLI זה כבר לא מחיר נורא בשמיים. (נניח 4.3 לשניים כאלו + לוח אם וזכרונות שלצערנו עדיין הם DDR3 בלבד ל790I) בכל מקרה יכול להיות ש4870X2 אכן נותן ביצועים יותר טובים, אבל המחירים האלו ממש ברצפה, מי שלא זוכר הכרטיס עלה בהתחלה 3000 שקל בארץ! אפילו גרסאות OC עולות היום כבר פחות. אז, מה כשיצא ה 4870X2 נראה את הכרטיס ב1800 ? כמה שטוב שיש תחרות, מאפשר ללקוחות לקנות כרטיסים מעולים במחירים טובים (260GTX עולה כבר כמעט כמו 4870 כ1400-1600 שקל)
-
- 5 תגובות
- 751 צפיות
-
-
-
אני מעונין לקנות כרטיס מסך למערכת חזקה ואני לא יודע על איזה ללכת. הראשון gtx 285. השני ati 4890hd הכרטים מיועד למשחקים כבדים מאוד ועריכות, השאלה מופנת הן לגבי ביצועים והן לגבי תמיכה. אם תוכלו לכתוב לי את היתרונות והחסרונות של כל כרטיס ביחס לשני.
-
- 3 תגובות
- 751 צפיות
-
-
יש מישהו עם הכרטיס שיכול לאמר לי בוודאות אם הוא מעביר סאונד דרך יציאת הHDMI? (מדובר על הכרטיס הזה: http://www1.sapphiretech.com/us/products/products_overview.php?gpid=291&grp=3)
-
- 2 תגובות
- 751 צפיות
-
-
חשוב שיהיה לפחות ברמה של הx1950p ושיהיה עם 512 ראם בשביל רזולוציות גבוהות במשחקים, אני יודע שהתקציב נמוך אבל יספיק כרטיס שלא ירד מה1950 תודה
-
- 9 תגובות
- 751 צפיות
-
-
שנה טובה לכולם שמעו, יש לי את הבעיה הזאתי שיש לרוב הילדים שיש להם כרטיס מסך חדש וצריכים לשנות את ההגדרות וכל החארטה הזה קיצור אני משחק במשחק Counter Strike כבר עם הכרטיס מסך הזה איזה 10 חודשים והתחיל לרדת לי ה FPS משהו מפחיד, הלכתי לחנות אמרו לי להחליף כרטיס ואני לא רוצה להחליף אותו כי הוא רק חצי שנה אצלי הוא עוד צעיר ATI RADEON XPRESS 200 Series למרות שהוא ישן (הדגם עצמו) יש אפשרות שאני יכול לשנות את ההגדרות בכרטיס הזה ? או שיש דרך אחרת בלי לקנות כרטיס חדש ? או... לעשות סנכרון אנוכי?! אני לא יודע איפה עושים פה את הסנכרון בכרטיס הזה.. בבקשה נסו לעזור לי ובלי לכתוב תקנה חדש! שנה טובה
-
- 10 תגובות
- 751 צפיות
-
-
אוקיי, אז החלטתי בסוף לרכוש למחשב החדש כרטיס מסך חיצוני פשוט, ולא כ. מסך מובנה בלוח אם. אני צריך כ. מסך בעיקר לעבודה משרדית וסרטים וקצת משחקים - תקציב 300-400 איזה כרטיס עדיף: 9400GT או 9500GT ? ההבדל במחיר בין הכרטיסים הוא כ-100 ש"ח. האם לשני הכרטיסים האלה יש גם יציאת VGA וגם יציאת DVI? ועוד משהו: האם Zotac היא חברה אמינה וטובה או שאני צריך להשקיע קצת יותר ולרכוש GIGABYTE? תודה רבה.
-
- 4 תגובות
- 751 צפיות
-
-
שלום. שיחקתי איזה 4 שעות במשחק the godfather 2 הכל היה מצויין פתאום הגיע איזה קטע שיש סרטון כזה וזה התחיל להתקע יצאתי לוינדוס וזה הביא לי שגיאה כזאת http://www.siz.co.il/my.php?i=udg2miynm0d1.jpg ניסיתי לעשות ריסטרט לא עזר.. התקנתי שוב את הדרייבר הכי חדש של ATI ולא עזר... זה עדיין נתקע ויוצא מהמשחק וכיאילו הדרייבר מפסיק לאחר שסרטון הזה.. מה אפשר לעשות ?? מה זה יכול להיות ??
-
- 6 תגובות
- 751 צפיות
-
-
אז ככה אני רוצה לקנות את כרטיס מסך חדש עד 1000 שקל. אני רוצה לברר איזה כרטיס יתאים לי למארז/ספק/לוח אם שיש לי עכשיו... http://www.liranics.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=274 זה המארז (99% זהה לו) ולוח האם הוא : ASRock ConRoe945G-DVI תודה רבה לעונים... ואל תבקשו ממני את שאר המפרט כי אני רוצה לדעת רק לגבי החלקים האלו ספציפית. האם אני צריך להחליף את החלקים בשביל לקנות?
-
- 9 תגובות
- 751 צפיות
-
-
בקניית כרטיס מסך האם אני צריך לקחת בחשבון את גודל המסך שלי ? כלומר, נניח ואני משתמש בכרטיס חלש יחסית, משחקים יראו טוב יותר אם אני מציג במסך "19 לעומת "22 ? מן הסתם, אם יש לי כרטיס מסך חלש הדבר הטוב ביותר לעשות יהיה להקטין את הרזולוציה. אבל אם אני נאלץ להקטין אותה, עדיף שזה יהיה על מסך קטן יותר, לא ? שלא לדבר על נתון נוסף של מרחק מהמסך: ככל שהמסך גדול יותר, כדי לקבל את אותו אפקט צריך להתרחק ממנו (הבעיה שלא ניתן כל כך להתרחק ממסך מחשב). בקיצור... גודל המסך אמור להיות שיקול בקנייית כרטיס מסך או לא ??
-
- 1 תגובה
- 751 צפיות
-
-
לא יודע איך הצלחתי אבל שיגעתי משו בצבעים של המחשב... הכל רגיל חוץ מכשאני פותח סרטים הכל כאילו ממש כהה זה קורה רק בסרטים שעל המחשב...youtube נגיד עובד בסדר עריכה: זה קורה גם באינטרנט....
-
- 0 תגובות
- 751 צפיות
-
-
מה ההבדל מבחינת ביצועים עבור סרטים (לא עבור משחקים) מה היתרונות והחסרונות בכל דבר? תודה.
-
- 4 תגובות
- 751 צפיות
-
-
מישהוא משחק פה oblivion על גרפיקה מקסימלית אם כרטיס מסך geforce 8800 gts 640mb והכל הולך חלק??...
-
- 7 תגובות
- 751 צפיות
-
-
שיהיה לו אפשרות לקבוע שתחנה מסויימת תהיה בערוץ מסויים. כלומר ערוץ הסרטים 3 יהיה במספר 4.
-
- 13 תגובות
- 751 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני חדש פה ויש לי שאלה.. אני רוצה לקנות כרטיס מסך וההתלבטות שלי זה בין הכרטיס 8800 gt של nvidia או hd 2900 pro של ati .. אם אפשר בבקשה שתגידו לי מה עדיף ולמה ואיזה חברה לקנות.. תודה מראש.
-
- 9 תגובות
- 751 צפיות
-
-
המפרט העכשווי בצד,הכרטיס מסך HD5850 עובר למחשב אחר ואני ממילא מרגיש צורך לשדרג אותו. כותרים חדשים לא עובדים על הגדרות מקסימליות וזה משהוא שאני כן רוצה,התקציב הוא כ2000 ש"ח. אני משחק על רזולוצייה של 1680x1050.
-
- 5 תגובות
- 751 צפיות
-
-
שלום. אני רוצה לרכוש כרטיס מסך חדש לגמניג כבד מאוד האם הכרטיסים GTX660 ורדדון 7870 יכלו להריץ לי על אולטרה משחקים כבדים ומי עדיף מבניהם? ועם זה בכלל יתאים למערכת שלי זה המערכת: 1. לוח אם H55 2. ספק כוח טרמלטיק 550W לא זוכר תדגם 3. 4 זיכרון ראם 4.מערכת הפעלה וינדוס7 64 Bit 5. מעבד I5 750 6.מארז טרמלטיק V3 תודה לעונים בברכה מתן וסליחה על פתיחת עוד אשכול פדוט לא עניתם לי
-
- 4 תגובות
- 751 צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות מחשב נייד שיתאים גם למשחקים. ובדקתי שני כרטיסים בwww.notebookcheck.net http://www.notebookcheck.net/Mobile-Graphics-Cards-Benchmark-List.844.0.html AMD Radeon HD 8870M NVIDIA GeForce GT 740M הראשון במקום 74 והשני ב109 שאלתי היא - עד כמה ההפרש בדירוג מעיד על הביצועים בשטח..? האם לדוגמא הפרש כזה צריך להיות שיקול בקנית מחשב כזה או אחר או שמא זה הבדל זניח? ובכלל ... אני רואה הרבה נתונים על כרטיסים שונים בבנצ'מארקים (דוגמת gpuboss) ואני ממש לא יודע על אילו אני צריך לשים דגש.. אשמח לדעת מהם הנתונים שבאמת עושים את ההבדל המשמעותי. תודה רבה ושבוע טוב!
-
- 3 תגובות
- 751 צפיות
-