כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,978 דיונים בפורום זה
-
פרטי המערכת: ספק כח: codegen 600w הכרטיס המדובר תודה והמשך יום נעים.
-
- 3 תגובות
- 786 צפיות
-
-
http://folding.stanford.edu/ מה התוכנה הזאת עושה , הייתי באתר ועדיין לא מבין
-
- 3 תגובות
- 786 צפיות
-
-
שלום, יש לי לוח אם GIGABYTE GA-P31-S3G. אני רוצה לקנות כרטיס מסך טוב יותר ממה שיש לי כרגע (GT8500 512MB) כרטיס שיהיה לו DDR3 השאלה אם ללוח אם אין בעיה להתמודד עם כרטיס מסך כזה? שאלה שניה: מה ההבדל בין כרטיס HD 46XX לכרטיס שיש לי כבר? ובקשה אחרונה: המלצה לכרטיס בתקציב של עד 600 ש"ח כמובן אם מתאים DDR3. המעבד שלי E-4500.
-
- 8 תגובות
- 786 צפיות
-
-
ראיתי במדור יד שניה את הכרטיס שמצויין בכותרת. אני מצייין שאני לא גיימר וגם המוכר ציין בגדול שזהו לא כרטיס למשחקים.אם זאת אני חובב לכידת וידאו ויש לי כרטיס לכידה חצי מקצועי.את הקידוד עושה המעבד עצמו (אופטרון דואלי 170) שאלתי היא האם כדאי לי לרכוש כרטיס כזה - לפי מה שהמוכר מציין שהוא מרנדר וידאו ומקודד ברמה מאד גבוהה לשימוש יחסית ביתיים ולהוריד את הקידוד מהמעבד (זה לוקח המון כח מהמחשב) או לקנות מעבד 4 ליבות חדש.חשוב לציין שאני לא ממש רוצה מחשב חדש וטוב לי עם מה שיש לי כרגע.
-
- 2 תגובות
- 786 צפיות
-
-
הנה כמה שורות ממה שרשום בעמוד הראשי של האתר: למצוא גם כוח בכרטיס הנ"ל כאשר הזכרונות מגיעים במהירות של 600Mhz מכובדים בהחלט בניגוד ל-500Mhz הרגילים למדיי בכל שאר הג'י פורס 4 MX44-0 השונים בשוק. הזכרונות יבואו בתצורת 2.8Ns ובסטנדרט של SGRAM מה שאמור בהחלט לתת את קפיצת הביצועים הרצינית אותה חיפשנו בכרטיסים החדשים... לפי הנתונים האלה הוא יהיה יותר טוב מהג'יפורס ti4200 ואמור להיות ברמה של geforce 4 ti4600. זה הגיוני, או שיש גם דברים אחרים שישפיעו על הביצועים של הכרטיס?
-
- 4 תגובות
- 786 צפיות
-
-
שלום לכם, אני פונה רק למי שיש לו את הכרטיס הנ"ל: רציתי לדעת את המהירות של המעבד ושל הזיכרון. תודה מראש.
-
- 9 תגובות
- 786 צפיות
-
-
שלום, יש לי MSI 5900XT 128VTD ורציתי לדעת איך הוא ביחס לכרטיסי מסך חדשים יותר. כלומר, האם הביצועים שלו דומים ל- X300 או 6200 או אפילו לכרטיסי מסך טובים יותר מאותו דור. חיפשתי השוואות באינטרנט, אבל מצאתי רק השוואות מחירים. תודה.
-
- 8 תגובות
- 786 צפיות
-
-
על איזה כרטיס מסך אתם ממליצים בתקציב של כ400 שקל? חשבתי על G-FORCE 4 64MB אבל שמעתי גם על כרטיסי ATI שאין לי כל כך מושג לגבי הביצועים שלהם.. מה אתם אומרים? אני מצפה מהכרטיס שיעמוד בכבוד גם מול משחקים חדשים מבחינת זיכרון אני מסודר עם 256 וחושב להגדיל ל512
-
- 5 תגובות
- 786 צפיות
-
-
יש לי את האפשרות הזו בלוח אם(Robust Graphics Booster) ויש בתוכה 3 אפשרויות לבחירה Auto (default) Fast Turbo כתוב לי שם שאם אני ישים על טורבו אני יקבל ביצועים יותר גבוהיים(X800XL PCI-E) השאלה האם זה נחשב כאוברקלוק??או מה זה עושה בדיוק??
-
- 0 תגובות
- 786 צפיות
-
-
http://europe.hercules.com/showpage.php?p=32&b=1&f=1 למסך יש עיצוב מדליק... והוא בה מחברה איכותית... מה אתם אומרים עליו?
-
- 0 תגובות
- 786 צפיות
-
-
העם הכרטיס מסך ג'יפורס 7600 GT הוא חזק מאוד העם הוא יריץ את ניד פור ספיד קרבון על ההגדרות הכי גבוהות? והעם את crysis הוא גם יריץ על ההגדרות הכי גבוהות?
-
- 7 תגובות
- 786 צפיות
-
-
היי אני רוצה לקנות כרטיס מסך לגיימינג עד 2200ש''ח היציעו לי על הMSI RTX 2060 SUPER VENTOS אבל בכל החנויות בארץ ובארצות הברית אין אותו והם לא הולכים להחזיר אותו אני רוצה שהכרטיס מסך יריץ לי RDR2 בגרפיקה טובה ולפחות ב 60 FPS אני גם רוצה לשדרג מעבד בשביל שהכרטיס מסך יעבוד במלוא הפוטנציאל שלו (המליצו לי על I5 8400) החומרה של המחשב שלי- תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 786 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני כמעט בכלל לא יודע על כרטיסי מסך ורציתי לשאול מספר שאלות ולהרחיב את הידע שלי כדי לדעת מה לבחור. 1. על מה צריך להסתכל שבוחרים כרטיס מסך כדי לדעת אם הוא חזק, האם על הזיכרון או על משהו אחר, וא"כ מהו? 2. האם חזק זה אומר עם קירור של מאורר, או חזק זה עם קירור פסיבי של רדיאטור? 3. איזה סדרה ודגם אני יכול להיות בטוח שב- WINDOWS 7 הוא יתן לי ברמת ה- WEI את הדרגה 7.9? אני מאוד מאוד מודה לכל מי שיענה ויעזור לי. תודה רבה מראש.
-
- 3 תגובות
- 786 צפיות
-
-
לא מזמן מאסתי בהתעסקות עם תוכנות OC למיניהן, וצרבתי לכרטיס שלי ביוס חדש. הדבר הראשון שראיתי היה השיפור בביצועים. כשהרצתי OC לאותן מהירויות דרך תוכנה, לדוגמא, התוצאות היו נמוכות יותר (כנראה בגלל העומס על המעבד). בנוסף לכך, עם הצריבה נפטרתי מהצורך להמהיר את הכרטיס מחדש עם כל פרמוט, במעבר ממחשב למחשב וכו'. שאלה שהטרידה אותי לאחרונה - האם זה בריא לכרטיס לאורך זמן? הטמפ' נחשבת בסדר (56 במנוחה ו-69 במאמץ מלא עם מזגן על חימום ). גם המתח לא גבוה מדי, אבל בכל זאת...הכרטיס רץ על מהירויות מאמץ כל הזמן, ולא רק במשחקים. מה דעתכם?
-
- 11 תגובות
- 786 צפיות
-
-
אממ, חבר שלי קנה את הכרטיס הזה עם מחשב חדש לחלוטין, קיבל אותו ממש היום.. AMD 3000 VENICE מבחינתי, תיארתי לעצמי איזה 100-150 FPS בסיאס, מינימום, אבל משום מה הוא נשאר קבוע על 60. החיבור אינטרנט שלו בסדר (אבל לא רואה שום קשר בין זה לבין התצוגה), ויש לו 1024 ראם של קינגסטון. מה קורה כאן? :\
-
- 7 תגובות
- 786 צפיות
-
-
אני מתלבט בין X800XL של XpertVision שעולה 1300 שח ולביין 6800GS של PNY שעולה 1400שח תעזרו לי בבקשה להחליט
-
- 4 תגובות
- 786 צפיות
-
-
שלום רב, אני מעוניין לקנות כרטיס מסך, איך ה-4870 גרסת ה-512 ביחס למחיר שלו במובנים של עלות/תועלת? (מחיר: 840). ומה ההבדל העיקרי בין הגרסה של ה-512 לגרסה של ה-1024... כלומר במה זה בא לידי ביטוי. תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 786 צפיות
-
-
אוקיי, אז החלטתי בסוף לרכוש למחשב החדש כרטיס מסך חיצוני פשוט, ולא כ. מסך מובנה בלוח אם. אני צריך כ. מסך בעיקר לעבודה משרדית וסרטים וקצת משחקים - תקציב 300-400 איזה כרטיס עדיף: 9400GT או 9500GT ? ההבדל במחיר בין הכרטיסים הוא כ-100 ש"ח. האם לשני הכרטיסים האלה יש גם יציאת VGA וגם יציאת DVI? ועוד משהו: האם Zotac היא חברה אמינה וטובה או שאני צריך להשקיע קצת יותר ולרכוש GIGABYTE? תודה רבה.
-
- 4 תגובות
- 786 צפיות
-
-
שלום, אני צריך אתר או פורום בנצ'מארקים להשוואות של כל מיני כרטיסי מסך. כמו בעמוד הזה, רק ליותר כרטיסי מסך: http://hwzone.co.il/reviews/6800gt/7/ תודה.
-
- 2 תגובות
- 786 צפיות
-
-
אהלן. הבנתי שלמשחקים עם מסך של 22 אינצ' מומלץ לקנות את הכרטיס HD4850. עשיתי חיפוש באתר של KSP, וראיתי את הכרטיס הנ"ל בחברת Sapphire. האם החברה הזו איכותית?
-
- 8 תגובות
- 786 צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת האם הכרטיס הזה משתלם למחיר של עד 800 שקל. LEADTEK - Geforce FX 5700 128 mb 256BIT 810 שקל מזומן. מידע על הכרטיס : http://www.leadtek.com/3d_graphic/winfast_a360_td_1.html תודה. עריכה: *הלינק תוקן*
-
- 8 תגובות
- 786 צפיות
-
-
-
הכרטיס חדש OEM אך עם כל החומרה הנלווית והוא נראה ממש WOW. לא מצאתי עליו כלום ברשת :s05: משהו כאן מוזר לי. יש תוכנה לבדיקת הכרטיס עצמו לראות שהוא אכן כן 6600GT אגב, רכשתי אותו ב EBAY ולאחר המשלוח המאד מהיר יצא לי 650 ש"ח
-
- 10 תגובות
- 786 צפיות
-
-
המחשב מחפש את היורש- מה אתם אומרים? עומד לכבוש את הטלביזיה אה? אורי גלר הבא. טוב חזרה לעניין: אני מחפש כרטיס מסך והנה הקריטריונים: 1. כרטיס מסך לגיימרים. 2. שיחזיק לפחות לשנתיים/ שלוש הבאות וכשאני אומר זאת אני מתכוון שיריץ משחקים על MED+. 3.תקציב עד 1500/1600 ש"ח. 4. חובה להיות AGP 8 5. אני לא מבין בצינורות/OC וכו' ולכן אני מחפש משהו קצת חייתי ללא שינויים במבנה הטכני/תכנות של הכרטיס. אה ושיחזיק מעמד ושלא יתפוצץ לי כשהוא יראה את הסרטון של CRYSIS. המפרט בצד. תודה לעוזרים!
-
- 14 תגובות
- 786 צפיות
-
-
לא מזמן קניתי מחשב I5 3570K ו 7950 אני בנתיים משתמש רק בכרטיס מסך אבל רציתי לדעת אם אני ישתמש ב VIRTU MVP אני יקבל תוספת ביצועים מבלי לפגוע באיכות התמונה?
-
- 0 תגובות
- 786 צפיות
-