עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. שלום לחברי הפורום לאחרונה נדלקתי על משחק המחשב VANGUARD ( למי שלא מכיר זה MMORPG חדש) והדרישות של המשחק מאד מאד גבוהות עוד צפיתי בכמה משחקים ( טריילירים הכוונה ) והגראפיקה שלהם הדהימה אותי. אז חשבתי לרכוש כרטיס מסך כמו 8800 GTS או GTX כדי ( או אולי ה R600 הקרב ובא ) אבל הבעיה היא שהכיסים שלי לא כל כך עמוקים לרכוש גם מעבד חדש - אז רציתי לשאול האם אני אחווה צאוור בקבוק רציני עם המפרט הנוכחי שלי כלומר האם המעבד הנוכחי שלי יהווה פיגור רציני בביצועים הגראפים מול המעבדים החדשים של אינטל - ועד כמה ההבדל ( בערך כה ? ) הוא גדול. כי עד כמה שזכור לי מה שבאמת חשוב לביצועים גרפאים זה כרטיס המסך- ואולי אני טועה כאן ? בגדול הכוונה שלי היא עד כמה שווה לרכוש אחד מכרטיסי המסך הללו…

• 7 תגובות
    • 766 צפיות
  2. Started by ארקדי גאיידמק,

איזה כרטיס מסך יהיה הכי טוב עד 1200 שקל יש לי העדפה ל ג'יפורס אבל אם יש כרטיס רדייון שאוכל את הג'יפורס לא ממש יהיה אכפת לי.. המפרט ככה P4 2.4HT 4*256 זיכרון וזהו זה מה שצריך לדעתי.. אני לא רוצה שהמעבד יהווה"צוואר בקבוק" אם אפשר ב800 ששקל גם טוב העיקר שהמעבד לא יגביל את כל המחשב..

• 7 תגובות
    • 766 צפיות
  3. Started by nahonh,

התקציב שלי הוא גג 500 ש"ח ואלו הכרטיסים שיש בטווח המחירים שלי לכן אבקש לדעת איזה יותר טוב והאם ההשקעה(ההפרש בינהם הוא 100 ש"ח)כדאית

4. שלום ותודה על הקריאה. יש לי לוח אם של gigabyte MA-M56S-S3. לאחרונה דפקתי את כרטיס המסך שלי שהוא ATI Radeon 1950x pro של Sapphire. אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש ורציתי לשאול האם ה Geforce 9600 GT של gigabyte יתאים ללוח אם שלי מבחינת PCIe, כי הבנתי שיש לכרטיס PCIe 2.0 ובלוח אם שלי יש PCIe רגיל, או בלי קשר האם הכרטיס פשוט יתאים ללוח שלי בלי בעיות ? תודה על העזרה, קישורים : http://www.ciao.co.uk/Gigabyte_GA_M56S_S3__6736088 http://www.gigabyte.com.tw/Products/VGA/Products_Overview.aspx?ClassValue=VGA&ProductID=2774&ProductName=GV-NX96T512H-B

• 7 תגובות
    • 766 צפיות
  5. Started by rafizil,

אני מחפש מחשב נייד שישמש אותי לעבודה שבה אני צריך לערוך וידאו, קיבלתי הצעות של כמה מחשבים עם כרטיסי מסך של AMD, ושל ATI Mobility Fire. איך הם והאם יש כרטיסים טובים אחרים שמתאימים לעבודה בעריכת וידאו?

• 0 תגובות
    • 766 צפיות
  6. Started by kobibo,

לאחר התרד שפתחתי ולאחר תגובותיכם אני מתלבט בין שני מסכים (שיתאימו בעיקר למשחקים ) : 1. BenQ FP71G פלוס- עם ספק כח פנימי גודל נקודה - 0.264 זמן תגובה 8ms רמת ניגודיות (Contrast) גבוהה ביותר 1:500 בהירות cd/r260/300 זוויות צפייה - 140/130 רזולוציה מקסימלית 1280x1024 כמות צבעים 16.2 מליון 2.LG 1730B עם כולל DVI - יציאה דיגיטלית קצב רענון מדהים של 12MS קונטרסט 1:500 רזולוציה 1280X1024 כמות צבעים 16.2 מליון אודה לעזרתכם

• 8 תגובות
    • 766 צפיות
  7. Started by super4life,

power color ati hd 4890 1g or sapphire ati hd 4890 1g power color ati hd 4890 1g or sapphire ati hd 4890 vapor-x 1g

8. Started by Ace-of-spade,

שלום לכולם. יש לי את הכרטיס הנ''ל ואליו מחוברים 2 מסכים 24 של סמסונג+טלויזיה 40 סמסונג. אני מרגיש איטיות מסויימת בביצועים אפילו על הדסקטופ. יש לי את הדרייבר העדכני ביותר. מה יכולה להיות הבעיה? תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 766 צפיות
  9. מה הכרטיס המינימאלי שיכול לנצל את מסך ה24 שלי בצורה מלאה??????

• 8 תגובות
    • 766 צפיות
  10. Started by unfair,

של TWINTECH 3 שנים אחריות מבצע עד ה 25.12, לרגל פתיחת סניף FOXPC ברשלצ פרטים באתר שלהם אחלה מחיר לדעתי!

• 4 תגובות
    • 765 צפיות
  11. שלום! ברשותי מחשב שחגג לא מזמן 5 שנים להיווסדו. כרטיס המסך - Geforce 8800GTS הלך לעולמו והגיע הזמן לקנות אחד חדש. המפרט: מעבד: Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz לוח אם: Gigabyte P35-DS3L זכרונות: 4GB DDR2 ספק כוח: FSP ATX-450PNR שימושים - אני לא גיימר כבד ובטח לא מצפה להריץ משחקים על הגדרות Ultra, אבל רוצה לנצל כמה שיותר את המסך 23 אינץ' הרחב במשחקים כמו Sim City, BF3, GTA5 וכד'. אני מקציב כ-1000 ש"ח לכל הסיפור הזה, בתנאי שתהיה תועלת להשקעה. אני מודע לכך שהמחשב כבר די ישן ויכול להתפתח צוואר בקבוק - אז אם אין צורך להשתמש בכל התקציב ואפשר להתפשר על כרטיס מסך ב-800 שקל - הצמצום יהיה מבורך (אני בכל זאת סטודנט). תודה רבה

• 5 תגובות
    • 765 צפיות
  12. שלום אני רוצה לקנות כ.טלוויזיה עד כ200 ש"ח בבקשה רק מסקאי פי סי איזה כרטיס מתוך המגוון הרחב שלהם לקחת? המפרט שלי בצד אם צריך למרות שלא נראה לי מי יותר איכותי? חשוב לי איכות התמונה, ואמינות לאורך השנים וחשוב לי גם שתהיה יציאת RCA צהובה אם מישהו יכול לפרט לי בכרטיס שהוא המליץ איזה חיבורים יש מאחורה זה יהיה נחמד מצידו תודה מראש

• 5 תגובות
    • 765 צפיות
  13. אהלן, לא היתה לי את התקלה הזאת בעבר אף פעם, אבל כשאני יושב על המחשב, ופתאום המסך נקפא לשניה לשחור ומודיע לי את הדבר הבא : וממשיך לפעול בצורה רגילה , וככה הלוך וחזור כשאני מזיז את עכבר סתם ככה מפעולה לפעולה, הפעולות הראשונות שביצעתי הן : עידכנתי לדרייברים הכי חדשים של NVIDIA עידכנתי עידכונים אחרונים של Windows Update אני מחזיק ב GTX 670 של ASUS מישהו נתקל בדבר הזה ? או יודע איך לפתור את זה ?

• 8 תגובות
    • 765 צפיות
  14. Started by Matankzr23,

יש לי שאלה כללית לי אין את הבעיה אבל חשבתי על זה שאם יהיה למסך שלי פיקסל שרוף אז ב KSP לא מחליפים עד 4 אז יש דרך לשרוף פםיקסלים למסך? זה יהיה מאוד שימושי אם אתה רוצה להחליף מסך חח ;D

15. צריך עזרה לגבי BFG NVIDIA GeForce GTX260 OCX MAXCORE 896MB http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_2093&products_id=22799 אתם יכולים להביא לי ספק כוח שיחזיק אותו. כמה שיותר זול תודה

• 14 תגובות
    • 765 צפיות
  16. המחיר של hd6770 כיום נע סביב 560 ש"ח. האם הוא מהווה תמורה טובה למחיר זה או שכדאי לקנות משהו אחר בסכום זה?

• 2 תגובות
    • 765 צפיות
  17. Started by jambo7,

יש לי מחשב עם כרטיס מסך של ATI X550 עכשיו קיבלתי כרטים של NVIDIA אני צריך לחבר את שניהם השאלה האם אפשרי לחבר 2 כרטיסים כאלה מחברות שונות למחשב אחד והאים לא תהיה בעיה של דרייברים תודה

• 4 תגובות
    • 765 צפיות
  18. אהלן, יש לי בעיה כלשהי שנתקלתי בה, או יותר נכון שאלה של כיצד זה ייתכן? אז כך, כרגע מותקן לי חלונות XP על המחשב, והרזולוציה המקסימלית אשר אני יכול להשתמש בה היא 1024X768. יש לי את הלפטופ כבר הרבה זמן, וכל הזמן הזה אני משתגע מהרזולוציה, אבל לא פניתי לקבל עזרה מאחר וחשבתי שאין מה לעשות, כי זה מה שרשום במפרט של המחשב, רזולוציה מקסימלית 1024X768. אבל, לאחרונה התקנתי בדואל-בוט לינוקס על המחשב שלי. הופתעתי במיוחד לגלות שאני יכול להריץ על הלינוקס ללא כל בעיה רזולוציה של 1280X1024, ייתכן מאוד שאני יכול גם להשתמש ברזולוציה גבוהה יותר, לא בדקתי את העניין כי לא רציתי להיות חמדן מידי... השאלה היא כזאת: כיצד זה ייתכן? האם יש דרך כלשהי להגדיל את הרזולוציה גם בחלונות? תודה.

• 1 תגובה
    • 765 צפיות
  19. Started by zolder,

שלום! אני מחפש כרטיס מסך טוב ואיכותי גם למשחקים אבל בעיקר לראות סרטים שאני מוריר אבל אני רוצה לראות אותם דרך הטלוויזיה שלי(21'') האם זה אפשרי? איך האיכות?התקציב שלי הוא בערך 1000 ש"ח אבל אם יש משהו ממש מומלץ בקצת יותר אז זה אפשרי. .תוכלו לתת לי בבקשה המלצות על כרטיסים ומה בדיוק אפשר לעשות איתם? אני רוצה גם שיהיה בכרטיס אפשרות של עריכה. תודה

• 4 תגובות
    • 765 צפיות
  20. שלום, לא מזמן פירסמתם ידיעה של חדשות כאן באתר על כרטיס מסך מובנה חדש של אינטל הנקרא "..........3000" או משהו אחר.. מישהו יודע? מישהו ראה? עשיתי חיפוש אבל לא מצאתי. תודה.

• 1 תגובה
    • 765 צפיות
  21. אוברקלוקינג לכרטיסי מסך הוא לא תמיד הדבר הישיר והמובן ביותר - לקחנו את Sapphire RX 9070 PULSE OC 16GB והוספנו לו ביצועים בשימוש תוכנת Andrenalin של AMDלכתבה

22. Started by eranmof,

מפרט: לוח אם: DFI LANParty UT X48-T2R ראם: 4096MB כרטיס מסך: radeon hd5770 1024mb מעבד: Quad Q9550 דיסק קשיח: 500GB מסך: samsung bx2450 led אוקיי, שמתי לב שב- Catalyst Control Center יש אפשרויות "חדשות" בלשוניה של הגיימינג סימנתי באדום Morphologital filtering Enable Surface Format Optimization הבנתי בערך מה הם אבל הייתי רוצה קצת פירוט ואם זה מועיל (חסרונות יתרונות) עזרה -------------------------------------------------------------------------------- באפשרות Pixel format יש שם כמה אפשרויות מה ההבדל בין: Ycbcr 4:4:4 ל RGB 4:4:4 Full RGB אשמח לקבל על זה פרטים מה יותר טוב? מה מתאים למחשב שלי? על מה זה משפיע וכו' תודה לעוזרים ובכללי ממי שמבין, מה להגדיר ב-3D שיהיה הכי מת…

• 0 תגובות
    • 765 צפיות
  23. על איזה כרטיס מסך אתם ממליצים בתקציב של כ400 שקל? חשבתי על G-FORCE 4 64MB אבל שמעתי גם על כרטיסי ATI שאין לי כל כך מושג לגבי הביצועים שלהם.. מה אתם אומרים? אני מצפה מהכרטיס שיעמוד בכבוד גם מול משחקים חדשים מבחינת זיכרון אני מסודר עם 256 וחושב להגדיל ל512

• 5 תגובות
    • 765 צפיות
  24. Started by yanai9837,

אני מחפש כרטיס מסך למחשב גיימינג בעד 950 ₪. המפרט שלי הוא: מעבד:i5 3470 lvy bridge לוח אם:gigabyte ga-b75m-d2v זיכרון:hynix original 4GB DDR3 1600 תודה

• 0 תגובות
    • 765 צפיות
  25. Started by idan oren,

אני יודע שאפשר לפתוח את הכרטיס 6950 ל6970 ורציתי לדעת אם ניתן לעשות את זה גם עם 7850 ל7870ץ זה אפשרי או שAMD החכימו וחתכו בעזרת חומרה ולא תוכנה בתודה מראש עידן

• 4 תגובות
    • 765 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.