עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. חבריםי, בהינתן מערכת מעבד intel 3G 1core+2G ram על איזה כרטיס מסך הייתם ממליצים לי ללכת שהמעבד לא יהיה צוואר בקבוק (המקסימאלי, ללא תלות במחיר) תודה מראש

• 10 תגובות
    • 791 צפיות
  2. Started by HaVoC_850,

היום קניתי את הכרטיס מסך הזה ולומר לכם את האמת הוא על הפנים האתרים נגללים לי בצורה מזעזעת ואין כזה שיפור ברמת הFPS יש לי פנטיום 4 3.0 2 גיגה RAM דרייברים מעודכנים לכרטיס וללוח אם יש למישהו מושג מה נסגר ==================== עריכה לא משנה ריסט מסדר הכל =)

• 0 תגובות
    • 555 צפיות
  3. כי אני לא מוצא שום השוואה כזאת והחלפתי את המערכת שלי (בחתימה) ל Gigabyte 965P-DS3P + C2D E6600 + 2GB DDR II 800 + 8800GTX . אני מניח שלרוב ה 7900 בSLI יהיו חזקים יותר (?) אבל היות ושאר המערכת חזקה יותר אז אולי זה מתאזן. בכל אופן, ה"שדרוג" לא עלה שקל, אז לא לרדת עלי בבקשה עריכה טוב, אז אני כבר מצאתי מאמר בANANDTECH ושם נראה ה8800GTX מנשנש לו בנחת זוג 7900GTX ... אין שמח ממני http://www.anandtech.com/video/showdoc.aspx?i=2870&p=26 "A single GeForce 8800 GTX is more powerful overall than a 7900 GTX SLI configuration and even NVIDIA's mammoth Quad SLI."

• 6 תגובות
    • 773 צפיות
  4. Started by ¥«::Ru§§iaN_BoY::»¥,

חבר שלי רוצה לקנות מחשב ואני עוזר לו ליבחור את הפריטים...... אני רוצה לדעת מה ההבדל בין X1950PRO לבין.... X1800XT חוץ מהזיכרון.... ומה יותר טוב ביניהם ומה יותר שווה ליקנות.... תודה מראש... ואם כדאי לקנות כרטיס זול יותר או באותו מחיר שיותר מישתלם. המחשב בעיקר למשחקים....תודה

5. טוב אחרי ת'רד קודם שרשמתי שאחי איבד לי את הכבלים לחיבור הטלויזיה למחשב, לקחתי לו את הכ.מסך וכרגע אני עם 7600 gs של ג'יגהבייט בכל אופן, חיברתי את המתאם שהגיע עם הכ.מסך, ממנו הוצאתי בננה אל הטלויזיה כאשר המחשב עולה, רואים את התמונה על הטלויזיה, עד שהויסטה מופעלת ואז הוא מפסיק הצלחתי לגרום לזה לעבוד גם בויסטה, אבל כרגע זה בלי צבע בכלל וזה לא עושה לי שכפול אלא ממשיך את הדסקטופ אני מתעסק עם זה פה כבר שעה.. חייב שמישהו ייתן לי איזה טיפ כי אני משתגע פה.. תודה [br]פורסם בתאריך: 22.03.2007 בשעה 20:18:36 טוב יש עדכוןהצלחתי לחבר HDTV בעזרת שלושה בננות ורואים בצבע בטלויזיה אבל זה לא משכפל את התצוגה, אלא מאריך אותה אל הטלויזיה אין לי בעיה שיראו תצוגה רק בטלויזיה, ולא במסך מחשב…

• 1 תגובה
    • 558 צפיות
  6. והשאלה היא האם שווה הן מבחינה כספית והן לטווח הארוך והן מבחינת הכאב ראש והמורכבות שבחלקי מחשב להשקיע בכרטיס כמו ה-R600 או סידרת ה8000 שרק המחיר שלהם שווה לקנסולה מתקדמת כיום שנותנות תפוקה לפחות כמוהם אם לא יותר מה גם שבשביל כרטיסי מסך חזקים צריך מעבד חזק זיכרון מהיר וכו כלומר אין לדבר סוף לעומת קונסולה שהטווח שלה הרבה יותר ארוך ובנוסף הדבר הכי כואב הוא שלצערי הרב המשחקים למוחשב הולכים ומתמעטים ביחס לקנוסלה אז אני שואל מה הטעם להשקיע בכרטיס ששוה בין 3 ל4 + הוצאות חלקי מחשב שמחזיקים זמן קצר מאד ובנוסף אתה משקיע בכרטיס חזק אחרי הכל בשביל לשחק בו ואין לך למעשה משחקים, לעומת הקנוסלה שהשקעתה הרבה יותר מישתלמת כיום האם אני טועה???

• 7 תגובות
    • 820 צפיות
  7. שלום! אני רוצה לרכוש מסך 19 נוסף ולחבר אותו ואת המסך שכבר יש לי למחשב כדי שאוכל לעבוד עם שניהם בתור מסך אחד גדול אני צריך כרטיס שכולל חיבור Dual DVI הרזולוציה המקסימלית של כל מסך לבד היא 1024 על 1280 אני לא משחק במשחקי מחשב ולכן לא חשוב לי כל כך שהכרטיס לא מריץ את המשחקים הכי יפה/ומהר. מה שחשוב לי שהכרטיס יוכל להריץ את הרזולוציה של המסך החדש שנוצר ע"י חיבור שני המסכים !!! המסך שיש לי הוא מדגם Eizo s1910 ואני משיג עוד מסך מדגם זהה אני לא מתמצא כל כך בנושא ועם מישהו יכול להסביר לי איזה כרטיס או איזה דרישות אני צריך. אז אני אוכל לחפש כרטיסים ולבדוק האם הם מתאימים לצרכים שלי. תודה התקציב הוא עד 1300 ש"ח אבל יכול להשתנות מפני שאני חייב כרטיס שיכול לעשות את העבודה. קיצר אני אש…

• 6 תגובות
    • 776 צפיות
  8. שלום, עדכון עדכני! טוב עכשיו אני מתלבט בין שתי אופציות. 6600 יד שניה או 9800פרו AIW יד שניה. פרטים מלאים החל מעמוד 2! נושא ישן אני יודע שהם בחזקת ענתיקות אבל יש לי צרכים של ארכאולוג חובב. מה עדיף? 6200 http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=222&CatCode=145 או 9600 http://zap.co.il/models.asp?Sog=C-GraphicCard&orderby=price&DB112601=112635&DB68806=68807&DB68784=112599&DB188833=188842 - בפועל ה9600 מוצע למכירה בתור יד שניה ב300 שקל. האם יש הבדל מהותי? הערה: התקציב שלי הוא עד 300 לחדש או ליד שניה כאשר יד שניה שאני מוכן לקנות צריך להיות באזור ה50% מערכו של חדש לכרטיס במצב טוב. הדרישות שלי הן אפסיות. המשחק הכי "חדש" שאני משחק בו כיום זה WC3. הב…

• 21 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. היי לכולם זקוק להמלצה לכרטיס מסך לשימוש משרדי באפיק AGP ,במחיר זול. רק לצורך שימוש משרדי. בתודה מראש שי תקציב עד 200 ש"ח ועדיף פחות.

• 4 תגובות
    • 559 צפיות
  10. Started by Baz34,

לאחר סקר שוק מקיף ברשת לגבי ביקורות BENCHMARKS וכו החלטתי להזמין את הכרטיס הנדון, אך אני עדין מתלבט האם ללכת על הגירסה המואצת או הרגילה . ממה שהבנתי וקארתי הכרטיס הנ"ל זכה לשבכים רבים ונבחר כ-EDITOR CHOICE בהרבה אתרים מכובדים. אך עדין ישנה אסכולה שאומרת שכרטיסים בגירסה זו בעייתיים ולא יציבים ואורך החיים שלהם עלול להיות בעייתי וישנה אסכולה אחרת שאומרת שאם כבר כרטיס מואץ אז עדיף אחד שיצא ככה מבית היצרן כיוון שהדבר מחייב שעל מנת שיוכל לעמוד בביצועים מן הסתם נבחרים רכיבים אשר יכולים לעמוד בעומס השעון. שאלה נוספת , האם הכרטיס יכול לעבוד מה-SLOT ב-MB או שחייבים להצטייד בכבל מתאם לקונקטור מתח 6 פין חיצוני. אודה מאוד להתייחסותכם והמלצתכם, תודה מראש

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. יש לי את ה x800 XL של SuperColor כמובן שלכרטיס יש TV OUT עם איזה חיבור מוזר בצד של הכ.מסך שממנו אמור לצאת מתאם כזה שהופך את היציאה ל SVIDEO עכשיו אחי הקטן, איבד לי את המתאם הזה, ואני לא יכול עכשיו לחבר את הטלויזיה למחשב דבר מאוד חשוב היות והמחשב עובר הסבה ל HTPC מצאתי מתאם כזה של GIGABYTE בכלל מהכרטיס של אחי, אבל אני לא מצליח לגרום לזה לעבוד יש איזה פתרון חברים ???? אפשר לקנות כזה דבר או משהו ??? מעצבן מאוד

• 2 תגובות
    • 784 צפיות
  12. Started by דוקטור קוף,

שלחו לי אימל מחנות מחשבים עם הכרטיס הזה מחיר : 550 ש"ח שווה לקנות ? איך הביצועים שלו ולאיזה כרטיס גרפי של NVIDIA הוא מקביל ?

• 10 תגובות
    • 621 צפיות
  13. Started by nnfyrbsnss,

אם לא מתאים לפה תעבירו בקשה. אז ככה יש לי את הכרטיס מסך הבא: (ישן לא להבהל) Gigabyte ati 9550 128MB אז היה לי עליו OC של 438/244 ועכשיו צרבתי ביוס ערוך עם 385/238 ומהPOST עד עליית מערכת ההפעלה כתוב Out of range בLCD 17" ובCRT 21" הכל תקין שעולה מערכת ההפעלה הכל תקין ועובד. מה עושים?? (אגב ערכתי עם rabit וצרבתי עם atiwinflash בלי מדריכים) די דחוף , תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 507 צפיות
  14. Started by ofer40,

היי אני עובד עם מסך CRT 17 וטלוויזיה LCD 32 ותמיד ראיתי וידאו בטלוויזיה ועושה משהו אחר ב CRT. עכשיו משהו השתבש ואני לא מצליח לפתור את הבעיה. אני מצליח לראות וידאו רק בשני המסכים. ניסיתי את כל ההגדרות וזה לא עובד. מישהו יכול לעזור לי לפתור את הבעיה? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 516 צפיות
  15. Started by yaron266,

רציתילשאול מה יותר טוב 7600GSעד 512MB או 7600GT 256MB ומה ההבדלים בינהם?

• 6 תגובות
    • 521 צפיות
  16. שלום ברצוני לקנות כרטיס טלויזיה חיצוני חשובים לי הדברים הבאים 1.איכות כמובן 2.שידע לקודד בעצמו 3.שיקודד לxvid ולא ל divx 3.אפשרות לתזמן הקלטות קיים כזה דבר במחיר סביר ? הסכום שיש לי להשקיע הוא עד 600 שקל יש לכם משהו בסיגנון הזה? ראיתי את המוצר הזה למשל http://www.plonter.com/detail.tmpl?sku=XTV_2_0&affiliate=zap אבל אני לא בטוח שהוא תומך ב xvid אלא רק ב divx ולא ממש יודע לגבי איכות ההקלטה שלו יש למישהו הצעות\המלצות?

• 1 תגובה
    • 515 צפיות
  17. Started by דוקטור קוף,

EN7300GT Silient/HTD/256M ASUS יש לי אפשרות לקנות באותו מחיר את ה 7600GS ..של PALIT מה עדיף ?

• 16 תגובות
    • 779 צפיות
  18. Started by בטיטi,

למען הפשטות, נטשתי את רעיון חיבור הלפטופ, חיברתי את המחשב הנייח שלי ל LCD, בעזרת כבל SVIDEO רגיל, ללא מתאמים. הגדרתי את הדרוש (למיטב ידיעתי), העברתי ב LCD ל SVIDEO - אבל לא רואים את שולחן העבודה. להלן 3 תמונות המסכמות את כל המידע וההגדרות שבמחשב, מישהו יודע במה חטאתי ? :-) [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 565 צפיות
  19. Started by wwll soldier,

האם כדאי לי? המפרט amd 3200 1gb gigabyte k8n ultra 9 האם שווה במחיר הזה חדש מחברת XFX?? אני אקח את זה לכמה חודשים עד שיצאו משחקי DX10 ואז נקנה מחשב חדש...

• 9 תגובות
    • 588 צפיות
  20. הנה הכרטיס http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=H195PRQT512DDA-R&cart=1174542646874380〈=heb יש לי ספק HEC 425W לוח אם NFORCE 3 250gb Gigabyte AMD ATHLON 64 BIT 939

• 2 תגובות
    • 550 צפיות
  21. הנה הכרטיס http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=H195PRQT512DDA-R&cart=1174542646874380〈=heb יש לי ספק HEC 425W

• 1 תגובה
    • 565 צפיות
  22. Started by bigwave,

תקציב עד 1500 ש"ח.

• 0 תגובות
    • 512 צפיות
  23. Started by STRENGTH,

יש לי מסך CRT 17 אינץ ובזמן האחרון שאני שם על 85HZ המסך עובד על 60HZ ניסיתי להעביר ל-75HZ וגם ל-100HZ וזה לא עזר המסך עדיין עובד על 60HZ. איך אני יכול לסדר את זה?המסך שלי מהבהב כל הזמן וזה עושה לי כאב ראש

• 5 תגובות
    • 647 צפיות
  24. Started by shai7654,

הבעיה שלי שנראה לי לא שמתי את הכרטיס כמן שצריך השאלה שלי יש לי שני חיבורים בכרטיס שמתחברים לספק כח זה משנה איך אני מחבר אותם לספק באיזשהי צורה?

• 1 תגובה
    • 504 צפיות
  25. Started by jacobra,

אם אפשר לתת קישור מכאן http://www.hisdigital.com/html/vga.php תודה!

• 6 תגובות
    • 585 צפיות

דיונים חדשים בפורומים