כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,975 דיונים בפורום זה
-
שלום, מאז ומתמיד המחשב שלי היה מחובר לטלויזיה (כרטיס מסך N5200, מסך מחשב CTR AOC ומסך טלויזיה JVC) בשביל לצפות בסרטים. אף פעם לא נגעתי בהגדרות של הכרטיס מסך או משהוא. לאחרונה קניתי מקלדת ועכבר אלחוטיים והתחלתי לשחק עם הטלויזיה. קראתי קצת מדריכים והבנתי שיש מצב שנקרא DualView שבעצם ישנם שני מסכים ועל כל מסך מוצג משהוא בנפרד. הגדרתי והבעיה היא שאם אני רוצה להריץ משחק הוא רץ לי רק ב AOC ואני לא יודע איך להריץ אותו רק ב JVC. תודה על העזרה!
-
- 5 תגובות
- 591 צפיות
-
-
מי טוב יותר מהכרטיסים הנ"ל? אני יודע שה TI מהיר יותר השאלה היא אם מגבלת הזיכרון לא תבוא מהר יותר ממגבלת המהירות.... אני רוצה את הכרטיס יחסית לטווח ארוך והמשחקים מהר מאוד דורשים 128 מ"ב מה עדיף??
-
- 5 תגובות
- 720 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מתלבט בין 3 כרטיסי המסך אשר ציינתי בכותרת. אני גיימר ממוצע. משחק במשחקים לדוגמא, doom3, פיפא07, cod2, coh, ספיידרמן 3,need 4 speed. החיבור הוא PCI-Express. טווה מחירים הרצוי הוא עד 700 ש"ח ורוצה כרטיסי מסך של חברות ידועות (Msi,gigabyte וכו') האם ה-7300GTמספיק להרצת המשחקים הנ"ל?? האם עדיף7600GT או אולי שווה להשיע ב- 8600GT (למרות שאין הבדלי מחיר בינו לבין ה-7600GT) ? מה זה בכלל ה- 8600GT. מפרט המחשב שלי הוא: AMD socet754 (אתלון 3000+) 1 גיגה DDR1 לוח אם של גי'ה בייט (מתקדם) כיום, יש כרטיס מסך מובנה (6100). HD 80GB של WD. נא עזרתכם. תודה מראש
-
- 10 תגובות
- 914 צפיות
-
-
מחפש המלצות למכשיר אלחוטי ללא כבלים שנמכר עכשיו באולסייל ומאפשר לראות סרטים שהורדנו למחשב בטלויזיה. לינק למכשיר http://www.olsale.co.il/olsale/Description.aspx?auction_id=399343&type=2&product=1&=
-
- 2 תגובות
- 581 צפיות
-
-
שלום לכולם איזה כרטיס מסך נותן היום את התמורה הטובה ביותר לכסף עד 500 ש"ח? תודה!
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, ברשותי הכרטיס 260GTX סופרקלוקד עם ליבת 216 של EVGA. תהיתי אם ישנה אפשרות להפוך אותו לQUADRO FX שיתמוך ב CUDA ובמאיה\מקס בצורה יותר טובה ומבלי לפגוע בביצועי המשחקים האם ישנה אופציה לעשות סופטמוד ואשמח לשמוע על הצלחות \כשלנות ממישהו שכבר ניסה תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 699 צפיות
-
-
-
-
היי, ברצוני לשדרג את הכרטיס מסך שברשותי ואחרי בירור קצר הבנתי שאני צריך לשדרג גם ספק כוח, מפרט המחשב שלי הוא כבן שנתיים וחצי: intel core 2 duo e6300 1.86 3giga ram 667 twinmos nvidia geforce 7300 gt 256mb 128bit ספק כוח של hec 300w שהגיע מובנה עם המארז. עד היום הכרטיס מסך שלי היה נחמד אבל כעת אני לא יכול לשחק בשום משחק חדש שיוצא אודה לכם מאוד אם תוכלו לעזור לי לבחור כרטיס מסך נחמד וספק כוח מומלץ בתקציב של עד אלף ש"ח לשניהם,ניתן לחרוג במעט. תודה מראש. רועי.
-
- 2 תגובות
- 610 צפיות
-
-
טוב רציתי לעדכן דרייבר אז מחקתי את הדרייבר הקודם ועכשיו לא משנה איזה דרייבר אני מתקין אחרי שאני מפעיל מחדש את המחשב זה כאילו לא התקנתי דרייבר, נפתח לי חלון של חומרה חדשה אבל" בהוספה הסרה של תוכניות "יש את ההתקנה של הדרייבר. ניסיתי למחוק את הדרייבר אפילו Driver Cleaner ואז להתקין אבל גם זה לא עזר.... מה עושים ???
-
- 6 תגובות
- 688 צפיות
-
-
שלום רב חברים יקרים אני צריך עזרה מכם רכשתי לפני כמה ימים את כרטיס המסך HD5870 2 GB בטכנולגיית מסכים מרובים Eyefinity הנה היא התמונה אני נמצא בקונפילקט רציני (שימו לב שהכניסות הנ"ל בתמונה הנם כניסה די חדישה בשוק שנקראת MINI Display port ! אין לי מסך שיש בו חיבור DVI או Display port או HDMI מסך שיש בו רק חיבור VGA כלומר מסך VGA בלבד בחבילת המוצר לא היה כלול בתוכה מתאם DP ל VGA לצערי הרב למרות שאמר לי האיש מכירות שחייב להיות כלול אני לא מתכוון בשביל הדבר הזה להשים עכשיו 1500 שקלים למסך מחשב לפחות לא בחודשים האלה הרצתי חיפוש באינטרנט , אבל לא מצאתי מתאם מכניסות DP ל VGA - ואני צריך את עזרתכם קניתי בשביל הכרטיס מסך הזה ספק של 850W איכותי מאוד במחיר גבוהה אני ממש לא ר…
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בחיפושי אחר ה1950XT המושלם (הכולל גם HDCP וגם VIVO) נתקלתי במוצר הבא בSkyPC: http://skypc.co.il/sg_product~CLU1107~8~0.htm במפרט הטכני מצוין כך: Video-in HDCP לגבי הHDCP אין ספק הרי זה כתוב שחור על גבי לבן, אבל רק כדי להיות בטוח, זה הVideo-in אומר שהכרטיס בא עם VIVO?
-
- 3 תגובות
- 719 צפיות
-
-
לינק למוצר ומפרט טכני מלא שלה(גלול למטה): http://www.sapphiretech.com/us/products/products_overview.php?gpid=229 אני מאוד צריך עזרתכם וקניתי את הכרטיס מסך חדש הזה ממש לפני כמה ימים וגם היא מגיעה בקופסא עם דיסק של תוכנה וכנראה שהתקנתי אותה בתור הדרייבר ואני לא כל כל מבין טכני בעניין שאם צריך DX10 להתקין כי אין לי מושג אם היא כבר מותקנת. אגב,מערכת הפעלה שלי היא ויסטה אולייטמט. ראיתי שיש הרבה פונקציות במפרט המוצר הזה ואני לא יודע מה צריך להוריד את התכונות חסרות או באות בנפרד מיוחדת לכרטיס הזה. מטרה הכרטיס הזה מיועד לעבודות גרפיות אינמציות וידאו. אשמח לקבל תמיכה אם אתם יכולים. (ואני מקווה שלא עברתי חוקים וזה די מבאס שנועלים לי ואם צריך לערוך משהו רק תגידו ואני יערוך …
-
- 4 תגובות
- 572 צפיות
-
-
הרגע התקשרתי לחנות מחשבים ואמרו לי מחיר של gigabyte geforce 6600gt 128ddr3 agp ב1380 כדאי לי?
-
- 2 תגובות
- 670 צפיות
-
-
אני רוצה מסך CRT 17 או 19 אינטצ' של LG למשחקים המסך הכי טוב שיש מהו?
-
- 5 תגובות
- 587 צפיות
-
-
מפרט: מעבד: i7 5820 OC 4.5 לוח: ASUS sabertooth x99 זיכרון: Corsair dominator platinum DDR 4 3000mhz 32gb כרטיסי מסך 2: Gigabyte GTX1080 8G G1 GAMING הארדיסקים: Samsung SSD evo 250 WD 2T 3.5'' Sata3 Caviar BLUE ספק כוח: Corsair 1200W HX1200 מארז: nzxt switch 810 מסך: asus rog swift pg27aq קירור: קוסטום לופ כולל כרטיסי מסך הגעתי בינתיים ל OC יציב +150 לליבה +500 לזיכרון ללא מתח איך התוצאה?
-
- 18 תגובות
- 4.9k צפיות
-
-
שלום, אני מעונין לקנות מסך 15 LCD. מסך שמיועד אך ורק לגלישה באינטרנט (לא למשחקים) במחיד סביר. על איזה חברה ודגם הייתם ממליצים?
-
- 1 תגובה
- 586 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות כרטיס מסך HD5850 וראיתי שכתוב שהוא צריך ספק של 500W הספק שיש לי הוא MODU82+ II 425W הבנתי שהספק שלי הוא די חזק ומתקרב בנתונים לספק 500W אחר השאלה שלי היא אם הספק שיש לי מספיק חזק בשביל להחזיק את הכרטיס HD5850 ? שאר המפרט שלי רשום בצד תודה ערכתי את הכותרת
-
- 20 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני מתכוון לרכוש מחשב חדש (על בסיס E6300, וג'יגה זכרון 667 ) ועקב חריגה מהתקציב המקורי החלטתי לקנות כרטיס מסך מסוג GeForce 7600 GS הבנתי שהוא כרטיס מצויין מבחינת עלות\תועלת אבל האם הוא יגביל לי את המערכת במשחקים כבדים כדוגמת oblivion, ודומיו? או שאפשר לקנות אותו בראש שקט?
-
- 10 תגובות
- 728 צפיות
-
-
האם שפורפרת הTrinitron של המסך הזה: 17" Sony G220 Flat Monitor או שפורפרת הDiamentron של הMAG 796 FD2 17"?
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אז ככה יש לי מחשב רגיל , ויש לי מחשב נייד ישן נורא נורא ובקיצר המסך של המחשב הנייד נורא איכותי ויפה רואים בו פיצוץ אז השאלה שלי ככה אני יכול לחבר תמחשב שלי הרגיל למחשב הנייד שיראו תמחשב הרגיל במסך של הנייד ודרך אגב יש לנייד חיבור למסך רגיל כמו כולם תודה רבה גיל
-
- 3 תגובות
- 550 צפיות
-
-
כרגע יש לי ZOTAC 9800GTX+ והמפרט מופיע בחתימה למטה יש למישהו המלצות לגבי כרטיס מסך יותר טוב והאם יש הבדל משמעותי בין הכרטיס שיש לי עכשיו לכרטיס הזה HD 6850 1GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI DP PCI-E
-
- 3 תגובות
- 757 צפיות
-
-
אשמח לקבל המלצ/ות על כרטיס מסך בין 650-700 ש"ח לגיימרים/סרטים מפרט המחשב שלי: http://img844.imageshack.us/i/21384283.jpg/ כרטיסי זיכרון חדשים שאני הולך לקנות שלא מופיעים ברשימה: 2x2GB Corsair XMS2 TwinX CL5 Dual Channel יש הבדל בין גירסאות הHD של גיגבייט לבין הGeForce ??
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
החלטתי לקנות כרטיס של FX5900 בעלות של בערך 1200 ש"ח, כמה משקל בסך הכל יש לחברה המייצרת את הכרטיס? ואילו חברות נחשבות לחברות טובות ואמינות?
-
- 5 תגובות
- 635 צפיות
-
-
היתה לי בעיה בשפורפרת עם המסך הF700P הקודם והיום החליפו לי אותו לF700P חדש(אני מקווה). הקטע שבחדש יש USB HUB שלפי מה שהבנתי אלו ההוצאות הישנות יותר של מסכי F700P. בחדשים אין האב USB . לכן רציתי לשאול האם יש הבדלים טכניים בין שני המסכים פרט לUSB HUB? תודה
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-