כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,975 דיונים בפורום זה
-
עד היום היה לי ג'יפורס 4, והחלפתי אותו לradeon. האם אני צריך לפרמט את המחשב כדי שהמחשב יפעל כראוי? תודה לעוזרים, אלי
-
- 1 תגובה
- 557 צפיות
-
-
היי טוב אז אני רוצה להחליף את הכרטיס מסך שלי והבנתי כבר שרדאון של ATI זה הכרטיס בהי הידיעה. השאלה איזה מהם לקנות אני לא גיימר היסטרי וכבד מאוד אבל אני רוצה שרב המשחקים יעבדו לי חלק כי יש לי בעיות כיום עם חלק מהמשחקים מה אתם אומרים???? התקציב שלי הוא עד 600 ש"ח אבל אפשר לחרוג קצת פה ושם אבל לא להגזים!!!
-
- 5 תגובות
- 899 צפיות
-
-
שלום לכולם אני קונה בקרוב מחשב חדש ורציתי להתלבט בין שני כרטיסים... מבחינת תקציב אין לי תקציב גדול יותר מבין השניים האלו לכן אשמח לקבל עצה איזה מבינהם עדיף,או אלטרנטיבה באזור ה-650 שקל. אגב שניהם של חברת GIGABYTE. השימושים העיקריים שלי יהיו ברמה ביתית ולא מקצועית כמו פוטושופ/אוטוקאד,קצת משחקים,סרטי HD וכו'(אני סטודנט). יש לי מסך FULLHD 22. מה עדיף לדעתכם?
-
- 29 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
המליצו לי עד שני הדגמים הבאים 430gt 450gt של חברת גיינוורד, האם החברה מומלצת? תודה על התשובות
-
- 6 תגובות
- 906 צפיות
-
-
אני מתלבט בין GB ו-Asus. מה עדיף או שזה ממש לא משנה?
-
- 5 תגובות
- 630 צפיות
-
-
שלום, חבר שלי מחפש מסך דק, במחיר של 1000 ש"ח בערך. השימושים העיקריים שלו הם גלישה\צ'יטוט והדפסה. אפשרי למצוא מסך LCD במחיר הזה ? תודה
-
- 5 תגובות
- 724 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי התלבטות לגבי בחירת כרטיס לשדרוג המערכת שלי ??? האפשרויות הם: -Powercolor X800 PRO (256 BIT, 256 MB, 12 Pipelines) 2nd Hand -Leadtec WinFast A7600 GT TDH (128 BIT, 256 MB, 12 Pipelines) 1st Hand -PALIT 6800GS (128 BIT, 256 MB, 12 Pipelines) 1st Hand המחיר הוא זהה לשלושתם (כ-200 ש"ח). אני מודע לכך שבשביל לענות על השאלה שלי יהיה צורך להזכר בידע עתיק, אבל אני מסתמך על הנסיון המצטבר שלכם בכרטיסים אלו דרך אגב אני נוטה ללכת על ה-7600 מכיוון שהוא החדיש ביותר מבינהם, מה דעתכם ? כל עזרה תתקבל בברכה ------------------------------------------------------------ עדכון לשאלה, כרגע קיבלתי הצעה גם לקנות כרטיס Sapphire X1950PRO והוא נראה לי חזק משמעותית …
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מה ההבדל בין XFX GeForce 7600GT, 256MB, HDTV-Out, PCIe $243.00 ל- XFX GeForce 7600GT XXX - Edition, 256MB, HDTV-Out, PCIe $279.00
-
- 17 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם להחליף את ה6600GT ב7600GS למרות שהוא DDR2? ואני מתכנן לעשות OC.. אז מה עדיף? להחליף ל7600GS או להשאר עם ה6600GT? תודה
-
- 9 תגובות
- 705 צפיות
-
-
צריך המלצה לכרטיס מסך +VIVO +DVI + TVO-OUT לא למשחקים, מצידי שלא יהיו לו ביצועי משחקים בכלל רק שיפעיל בצורה מהירה את פוטושופ CS2 ושיהיה בעל איכות VIVO טובה, למטרת העברת קלטות VHS ל-DVD וכמובן...מחיר הכי זול שאפשר תודה
-
- 13 תגובות
- 786 צפיות
-
-
שלום חברה! אני עומד לפני קנייה של כרטיס מסך, ורציתי לדעת מה ההבדל בין 2 הכרטיסים האלו: Leadtek Geforce 7600GT Extreme 256MB DDR3 128bit PCI Express Leadtek Geforce 7600GT 256MB DDR3 128bit PCI Express ההבדל במחירים הינו 100 שקל למהדורת האקסטרים... האם ההפרש שווה?? יש למישו הצעה יותר טובה לכרטיס במחיר של עד 1300 ש"ח?? תודה ויום טוב ניר
-
- 12 תגובות
- 721 צפיות
-
-
מתחילים בקטנה 2 מסכי 21 אינץ של סמסונג רק 3000$ דולר משתדרגים קצת 4 מסכי 21 אינץ של סמסונג 5600$ דולר למה 4 שיש 6? 6 מסכי 21 אינץ של סמסונג 9000$ למה רק 6? למה רק 21 אינץ? כבר אין לי כוח לפרט - 10000$ דולר אתר חולמי, נראה לכם שהם עושים משלוחים לארץ? http://www.digitaltigers.com/tigervista.shtml
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני משחק HALF LIFE 2. הלכתי להגדרות ושיניתי הכל להכי גבוה.שמתי AA על x6 ו HDR על Full(if available). יש לי 7900GTX (נוודיה כמובן!) ואמרו פה שלכרטיסי נווידיה אין תמיכה בו זמנית גם ב AA וגם ב HDR. ??מה הולך פה? עריכה:הוספתי תמונה: http://i3.tinypic.com/x6if54.jpg
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום כלום ותודה ! יש ברשותי מסך F900P שעבד איתי כמעט שנתיים עכשיו אני חושב, קמתי בבוקר ופתאום ראיתי שבמקום לראות את המסך היני רואה פשוט סגול ירוק וכו, כאילו צבעים מגנטיים, ניסיתי להריץ את ה MENU אבל גם הוא מוסתר, אבל איכשהו הצלחתי לעשות DEGUSS ועדיין יש את הדברים האלה, מה לעשות? אהה ובדקתי חשמל וכבלים, לא זה
-
- 3 תגובות
- 552 צפיות
-
-
מעונין לקנות כרטיס גרפי אם תכונות של הALL IN WANDER מבחינת ביצועי הטלויזיה מה לקחת כרטיס משולב כמו הATI 8500 או 9700 או לקנות בניפרד כרטיס גרפי ובניפרד כרטיס טלויזיה אשמח לקבל התיחסות הן מבחינת טכנית וביצועים וגם מחיר אם יש כרטיסים אחרים מומלצים .
-
- 7 תגובות
- 844 צפיות
-
-
האם מישהו מכיר את הכרטיס ועד כמה הוא שווה בקיצור כל מידע יתקבל בברכה תודה
-
- 5 תגובות
- 749 צפיות
-
-
פרטי המחשב: Intel® Core2 CPU 6300 @ 1.86GHz RAM:1022 MB (אני מגדיל בעוד 2 גיגה) NVIDIA GeForce 7600 GT Motherboard:abit ib9 מסך LCD 19 אינץ (לא רחב) רזולוציה 1024X768 הכרטיס מיועד למשחקים. אני מוגבל בתקציב בסביבות 500 שח מה עדיף מבין 2 הכרטיסים הבאים: http://www.skypc.co.il/pl_product~CGAX-46724DD~8~0.htm או http://www.skypc.co.il/pl_product~28628~8~0.htm יש אפשרות לכרטיס אחר באותו מחיר. תודה לכם.
-
- 13 תגובות
- 911 צפיות
-
-
שלום, ברשותי מחשב שרכשתי לפני 3 שנים. רזולוציית המסך היא : 1680X1050. הכרטיס שהיה לי הוא 7600GT. בעקבות רצון לשחק ב-DRAGON AGE ORIGIN, חבר שלי הביא לי את הכרטיס שלו: QUADRO FX1700. להפתעתי הרבה המשחק עלה ואפילו רץ ממש טוב בהגדרות בינוניות (גם כשהעברתי להגדרות גבוהות הוא רץ סביר). אני מתלבט לאיזה כרטיס לשדרג. תכננתי לרכוש SAPPHIRE HD 4670 512MB, אבל הבנתי שהוא אזל. אני שוקל לרכוש SAPPHIRE HD 5670 512MB. המחיר שלו זה בסביבות 500 ש"ח וזה מקובל עליי. חבר שלי שהוא טכנאי מחשבים אמר לי שהוא יתאים ללוח אם (PCI-E X16). יש לי כמה התלבטויות: 1) איך חברת ATI לעומת NVIDIA בהתייחסות למשחקים. מי מבין החברות עדיפה? 2) אזה כרטיס מסך אתם ממליצים לי? 3) אני צריך כרטיס עם יציאת S VIDEO, כי ה…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
ההודעה הופיעה לי כבר פעמיים. מה לעשות? http://postimg.org/image/xgylfxjmd/
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
-
אני מעוניין לקנות כרטיס מסך 9800gt או 9800gtX+ האם החברה zotac תהיה מספיק אמינה בשבילי. מחפש value for money אמיתי.
-
- 3 תגובות
- 767 צפיות
-
-
בס"ד שבוע טוב ושלום לכולם... יש לי בעיה עם העדכון של הכרטיס מסך(מאתר GURO) ברגע שאני מתקין אותו קופצת הודעה של הXP ולאחר מכן המחשב לא נכבה כמו שצריך... כמו כן העדכונים באתר של NVIDIA ישנים(11/2004) ולכן לא מועילים בכלל.... מאיפה אני יכול להוריד עדכון חוקי לדריוור שלי(אני חייב לעדכן אותו כי כשהוא לא מעודכן יש לי בעיות במשחקים כמו פיפא וכו)?
-
- 1 תגובה
- 534 צפיות
-
-
היית ממליץ על הכרטיס הזה? (חשוב לי שיהיה שקט מאוד, ולמרות שאני לא משחק תמיד, אני לא רוצה לקבל שגיאה מבאסת כשארצה לשחק יום אחד, כמו הכרטיס הנוכחי שלי READON 9000) http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16814130062 זה קיבל הכי הרבה ביקורות חיוביות שם (700!) וזכה שם בפרס כמוצר הטוב ביותר נדמה לי.
-
- 6 תגובות
- 646 צפיות
-
-
אתמול עבדתי על המחשב , לפתע קיבלתי מסך כחול ומאז אי אפשר לראות באחת מהיציאות DVI בדוס (לא בדיוק דוס אלא לפני שהמחשב נכנס לוינדוס) הלכתי לחנות שקניתי והם טוענים שיש בכרטיסים האלה DVI אחד שהוא ראשי ורק בו ניתן לראות בדוס, למרות שאני בטוח לחלוטין שהיציאה התקולה עבדה לפני כן בדוס כרגע המצב שבשתי היציאות רואים בוינדוס, ורק באחת רואים בדוס. אין להם כרטיס זהה לבדיקה והם לא מוכנים לפתוח כרטיס חדש זהה כדי לבדוק את העניין , איך מוכיחים להם את הטענה שלי ? זה הכרטיס? http://www.gigabyte.com.tw/Products/VGA/Products_Spec.aspx?ClassValue=VGA&ProductID=2879&ProductName=GV-N95TD3-512H אולי יש למישהו כרטיס זהה שיוכל לבדוק את העניין עבורי?
-
- 2 תגובות
- 631 צפיות
-