עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by IP,

אם זה משנה, יש לי RADEON 9100.

• 2 תגובות
    • 767 צפיות
  2. Started by POD,

שלום לכם, אני פונה רק למי שיש לו את הכרטיס הנ"ל: רציתי לדעת את המהירות של המעבד ושל הזיכרון. תודה מראש.

• 9 תגובות
    • 767 צפיות
  3. Started by Bessmertniy,

מה יותר טוב מישהו יותר? איזה דרייברים יותר טובים? http://softmod.ocfaq.com/download.php או של www.omegacorner.com

• 0 תגובות
    • 767 צפיות
  4. Started by mosl,

מחיר עד 800 עדיף לחסוך לא משנה יד אוו חדש אוו eBay אני אשחק על led 42 של פנסוניק המחשב שלי : i5 4570 8 g ddr3 1600 לוח אם על h87 כונן ssd evo 250 קניתי הכל שבוע שעבר והתלהבתי טיפה אז התחלתי לשחק אחרי הרבה מאוד זמן והיה נחמד לי , אז הבנתי שכדאי לשדרג כרטיס מסך אשמח להמלצות הערות והארות ... בנוסף אני מעדיף לשחק עם גוייסטיק אלחוטי משהו מכיר משהו מומלץ ? שמעתי על ה סטים ולא הבנתי אם יש אותו בכלל בארץ אוו בעולם

• 1 תגובה
    • 767 צפיות
  5. Started by MORHAZAN,

יש לי כרטיס טלויזיה של TV Champ פירמטתי את המחשב ושמתי ויסטה וזה לא מקבל את הדרייבר שמסופק עם הכרטיס. מה אני צריך לעשות?.. תודה.!

• 8 תגובות
    • 767 צפיות
  6. (אני יודע שהשאלות פה מתחלקות לכמה פורומים, אבל הכי חשוב לי הספק והמארז כי אני קצת לא בטוח.) דבר ראשון אז ככה, אני בע"ש הולך לקנות את המערכת הבאה: מערכת בנה לך מחשב הכוללת את הפריטים הבאים מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 1.8GHz(E4300) 800MHz/FSB 2MB - BOX מחיר: ¤680 לוח אם: GIGABYTE GA-965P-DS3 REV3.3 מחיר: ¤624 כרטיס מסך: LEADTEK PCI-EX WINFAST GeForce PX8800GTS TDH 640MB GDDR3 320 BIT TV/O DVI - DX10 - RETAIL מחיר: ¤2117 דיסק קשיח: WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500KS מחיר: ¤380 צורב DVD: ASUS DVDRW DRW-1814BLT DOUBLE LAYERED X18 - LIGHT SCRIBE - WHITE - RETAIL מחיר: ¤223 זיכרון: OCZ 2048MB (1024MBX2) DDR2 800 CL5-5-5-15 - SYSTEM ELITE EDITION - OCZ2…

• 11 תגובות
    • 767 צפיות
  7. Started by smit,

שלום, אני מעוניין ליקנות מסך חדש, LCD בגודל 17" או 19" על זה עוד לא החלטתי.. אבל רציתי לישאול, על איזה נתונים אני צריך להסתכל הכי? הבנתי שה MS הוא משמעותי מבחינת משחקים, לכן אני לא רוצה להתפשר על יותר מ 8MS גג 10MS. חבר גם אמר לי לא ליקנות מסך ללא DVI, שזה משפר את איכות התמונה או משהו.. זה נכון? על איזה עוד נתונים כדי לי לשים דגש? תודה מראש לכל העוזרים.

• 11 תגובות
    • 767 צפיות
  8. Started by Snufkin,

מי שהוא מכיר את הכרטיס - PINNACLE PCTV 40I ?? שווה משהו?

• 4 תגובות
    • 767 צפיות
  9. Started by yanivsk,

הצלחתי להסיג אותו ב 414$ !!!! האים הוא שווה , האם זאת חברה טוב ? בבקשה אנו במהרה הוא צריך להגיעה ביום ראשון ועד אז אני יכול להתחרת.

• 11 תגובות
    • 767 צפיות
  10. Started by yoss100,

core=980 mem=1160 לאיזה כרטיס הוא משתווה מסדרה 6xxx ?

• 3 תגובות
    • 767 צפיות
  11. Started by stingeR-,

אוקיי , חבר שלי קנה אתמול מחשב מKSP הכולל כרטיס 9800SE של ספיר , באתי אליו , והופתעתי לראות שהכרטיס הוא בעל אפיק זיכרון של 256ביט! , אמרתי , בוא ננסה עליו את הסופטמוד של אומגה , לקחתי את הדרייברים , והופה! , הכל עובד! , הכרטיס על מהיריות ליבה של 324 וזיכרון 290 , ונותן 4900 נקודות ב3dmark03 , ללא ארטיפקטים ללא כלום! , אמרתי בוא נעלה אותו למהירות של 9800פרו , אז שמתי 380לליבה ו338לזיכרונות , ואללה! , עדיין אין תקיעות וארטיפקטים , והכרטיס מקבל 5600נקודות ב3dmark03 , וכל זה עם קירור סטוק וכרטיס שעלה 870שקל! הרצתי פאר קריי ודום 3 , והכל עובד חלק לגמרי!!! , אז , תחשבו על זה... , כנראה שתקופת ה9800SE עוד לא נעלמה , ועדיין ניתן למצוא כרטיסים עם 4צינורות תקינים לחלוטין!

• 8 תגובות
    • 767 צפיות
  12. Started by *grass*,

יש לי כרטיס מסך ge force fx 5 עם שתי יציאות הראשונה בננה צהובה והשנית כמו של המקלדת והעכבר ...אז האם אפשר לחבר ת די וי די למחשב ??איך ?? מאווד תודה ? יש לי גם מגבר ומערכת קולנוע ביתית מחוברות למחשב אם עוזר ...תודה

• 6 תגובות
    • 767 צפיות
  13. Started by Sake,

היי אני מתכוון לקנות משהו שיקרר את הradeon 9700 שלי...אולי תמליצו על משהו מפו בבקשה http://www.pchardware.co.il/docs/pi2002020707.htm

14. שלום רב, אני מעוניין לקנות כרטיס מסך, איך ה-4870 גרסת ה-512 ביחס למחיר שלו במובנים של עלות/תועלת? (מחיר: 840). ומה ההבדל העיקרי בין הגרסה של ה-512 לגרסה של ה-1024... כלומר במה זה בא לידי ביטוי. תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 767 צפיות
  15. Started by Dilbert Marker,

חבר שלי רוצה לקנות מסך CRT 17 אינץ' ב700-730 ש"ח, מקסימום 800. הוא אומר שאם ממש לא שוה לקנות במחיר כזה הוא לא יקנה. יש לכם הצעות למסכים די טובים במחיר הזה? משהו שכן משתלם לקנות? תודה רבה

• 12 תגובות
    • 767 צפיות
  16. שלום לכם חברי פורום יקרים. יש לי במחשב כרטיס מסך של Power color radeon hd5850 1GB , הכרטיס נמצא ברשותי קצת יותר מחצי שנה ועובד מצויין. עכשיו יש ברשותי 2 אופציות שחשבתי עליהן : או לקנות כרטיס מסך חדש חזק יותר וזה במידה שאצליח למכור את שלי כי תקציבי דיי מוגבל או פשוט לרכוש כרטיס מסך נוסף כמו שלי ולהוסיף אותו במערך Crossfire מה אתם ממליצים לעשות?! והאם בשביל Crossfire אני צריך בדיוק אותו כרטיס, מאותה חברה בדיוק (power color) ?! או שאני יכול גם להוסיף אותו הדגם רק של חברה אחרות כמו gigabyte ואחרות?! תודה רבה רבה לעוזרים !

17. Started by zomo,

שלום אני רוצה לקנות בשבוע הקרוב מסך חדש השימושים העיקרים שלי הם משחקים ולראות סרטים יש לי 800 שקל תקציב אני רוצה מסך שטוח וראיתי בוואלה שני מסכים שנראים נחמדים אחד 17 710BH LG FLATRON והשני FLATRON 776FM שניהם במחיר שלי ואממ אני מעדיף צבע כסוף אני גר בקריות יאנטו שיהיה חנות בצפון... תנו המצלצות בבקשה ולילה טוב

• 6 תגובות
    • 767 צפיות
  18. Started by noam25,

אהלן חברה אני מתכוון להשקיע בכרטיס מסך חדש בתקציב לא גרנדיוזי (עד 1000) . מפרט המחשב שלי כרגע : Intel quad core q8400 4GB ram ddr2 האמת אני לא זוכר יותר פרטים אני לא ליד המחשב, הלוח אם הוא של אינטל עם כרטיס מסך מובנה מעפן שרק קורס לי בזמן האחרון. אני משתמש במחשב אך ורק למטרות פיתוח תוכנה לאחרונה אני מריץ Visual Studio 2010 לפרוייקטים בWPF שצריכים עיבוד גרפי מסויים (כזה שהכרטיס המובנה משום מה מתאמץ בו....) בנוסף Microsoft Expression blend היא עוד תוכנה שאני עובד איתה די הרבה וגם היא מבצעת הרבה עיבודים גרפיים . אני רוצה כרטיס מסך חזק שלא יאכזב בתוצאות ויהיה מותאם לקונפיגורציה הכללית של המחשב.. רעיונות?

• 2 תגובות
    • 767 צפיות
  19. Started by DanielHatuka,

יש לי כמה אפשרויות לחבר את כרטיס המסך למסך ואני רוצה לדעת מה הכי כדאי שיהיה הכי מהיר ואיכותי. יש לי חיבור AVG מהמסך לכרטיס מסך עם מתאם של DVI-I (נראה לי משולב אותות אנלוגים ודיגיטלים) וחיבור DVI-D (אות יחיד). עכשיו התבלבלתי מגלל המתאם שצריך לחבר האם זה לוקח מהאיכות או שזה הכי כדאי?

20. Started by Or94,

השבוע אני רוצה להעביר למחשב מדיה סנטר שלי את המעבד QX9770 שהיה אצל אח שלי במחשב עד עכשיו. בנוסף אני גם רוצה לקנות כרטיס מסך חדש במקום הHD4850. ראיתי בKSP שלחברת sapphire יש HD5850 בגירסאת VAPOR-X עם 2GB זיכרון וגירסאת TOXIC עם 2 GB זיכרון ויש HD5870 VAPOR-X עם 1GB זיכרון. הרזולוציה שבה אני משחק היא 1920X1080 טלוויזיה 37 אינץ' FULL HD. איזה כרטיס מסך עדיף מ3 הכרטיסים שאמרתי? האם יש הבדל בין 1GB ל2GB? והאם הספק כוח שמגיע עם המארז Antec Sonata 3 הוא ספק כוח שיחזיק HD5850 או HD5870? אם לא איזה ספק כוח מומלץ עד 450 שקל?

• 2 תגובות
    • 767 צפיות
  21. הכרטיס חדש OEM אך עם כל החומרה הנלווית והוא נראה ממש WOW. לא מצאתי עליו כלום ברשת :s05: משהו כאן מוזר לי. יש תוכנה לבדיקת הכרטיס עצמו לראות שהוא אכן כן 6600GT אגב, רכשתי אותו ב EBAY ולאחר המשלוח המאד מהיר יצא לי 650 ש"ח

22. Started by dr_hofman,

התקציב שלי הוא לא גדול אמנם בערך כ500 שח פחות או יותר אבל רצתי לדעת איזה פרמטרים צריך לקחת בחשבון כשקונים כ.מסך.. הבנתי שעדיף ללכת על הATI.. תודה.

• 8 תגובות
    • 767 צפיות
  23. חבר שלי קונה כרטיס מסך התקציב מצביע ל REDON9550 עכשיו הציעו לו אחד עם 128 זיכרון שעולה 380 ואחד עם 256 זיכרון שעולה 460.... מה אתם אומרים שווה את ה80 שקל האלה בשביל להכפיל את הזכרון על הכרטיס?

• 9 תגובות
    • 767 צפיות
  24. Started by Danman,

מכיוון שאני לא מכיר את החברה הזאת ואני מתכנן לקנות כרטיס מסך חדש רציתי לשאול אם הכרטיס הזה הוא שווה. תודה

• 2 תגובות
    • 767 צפיות
  25. Started by Blacknight,

שלום לכולם אני רוצה לקנות מסך . יש לי תקציב של 1500 שקל אפשר לצאת מהתקציב עד 150 שקל. אני רוצה מסך 17 אינץ אני פתוח להצעות : אני מתלבט בין מסך טוב של LG או משהו נחמד והרבה יותר זול של proview ??? ??? מה אתם מציעים ?

• 5 תגובות
    • 767 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.