כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,978 דיונים בפורום זה
-
סליהח שזה עוד נושא אבל הפעם יש לי בעיה אחרת. קניתי את הכבל 6PIN ל 4PIN (יש לי 7600GS AGP) עכשיו אני מחבר את ה 6 PIN לכרטיס מסך אחד מהם לכבר שיוצא מה CPU ואיפה אני מחבר את ה 4PIN האחר? אם אתם יכולים בבקשה לעזור לי כי חיברתי רק לCPU ןנכנסתי ל WOW ולמשו זה עדיין נותן כותב שזה 4X ואין את ה 8X האם חיברתי בכלל נכון?< מה לא נכון? טוב ז הו תודה למישעוזר.
-
- 6 תגובות
- 788 צפיות
-
-
הזמנתי מTMS מחשב חדש לפני שבוע והם התקשרו אליי עכשיו ואמרו שהכרטיס שהזמנתי, 5870, דפוק ואין להם חלופי. הם רוצים לתת לי תGTX560 במקום באותו מחיר. ללכת על זה?
-
- 7 תגובות
- 788 צפיות
-
-
אהלן, שאלה - איך אני יודע אם כרטיס מסך ספציפי יעבוד כשאני אחבר אותו ללוח אם? על אילו פרמטרים אני צריך להסתכל? זה הלוח אם שיש לי: http://www.intel.com/products/desktop/chipsets/p965/p965-overview.htm זה הכרטיס מסך שאני צריך לכמה דקות: http://www.leadtek.com.tw/eng/hmd/specification.asp?pronameid=358&lineid=20&act=2 ללוח אם יש חיבור PCI-EXPRESS x16 & x1, ועל הכרטיס מסך כתוב Graphic bus: PCI Express (אני לא יודע מה המשמעות, אבל אני מניח שזה אומר שזה תואם מבחינת חיבורים) עוד דברים שאני צריך לבדוק או שאפשר להגיד בוודאות? MSI p965 express and winfast px8400 gs tdh תודה!
-
- 1 תגובה
- 788 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך ge force fx 5 עם שתי יציאות הראשונה בננה צהובה והשנית כמו של המקלדת והעכבר ...אז האם אפשר לחבר ת די וי די למחשב ??איך ?? מאווד תודה ? יש לי גם מגבר ומערכת קולנוע ביתית מחוברות למחשב אם עוזר ...תודה
-
- 6 תגובות
- 788 צפיות
-
-
קניתי מסך חדש התומך ב-HDMI אך התמונה של סרטים (בדקתי מספר סרטים) שהורדתי 1080P היא לא חלקה היא בעלת נקודות שחורות (נראה לי נקרא מגורענת). במחשב שלי יש כרטיס כרטיס מסך מובנה של אינטל עם יציאת Dvi. מחשב i3', 4gb. רציתי לדעת האם כדאי להחליף את הכרטיס מסך(אם זה ישנה משהו)ואם זה ישפר ת'תמונה, ואם להחליף אז לאיזה כרטיס. התקציב שלי בסביבות 300. המסך lg w2486l 24 אינץ
-
- 0 תגובות
- 788 צפיות
-
-
אז ככה קונה מחר כרטיס מסךך מה עדיף צריך תשובה דחופה למבינים!! 1 http://tms.co.il/product/5507 2 http://tms.co.il/product/5288 3 http://tms.co.il/product/4956 4 http://tms.co.il/product/4622 בכרטיס הזה אנייכול להביא באותו מחיר ת8800gts <פה באתר רשום 8800gt תחשבו זה gts תודה לעזורים!!! אם אפשר לדרג לי בבקשה מה מהם הכי עדיף לפחות 2 3 מהם ואני אחליט תודהה [=
-
- 4 תגובות
- 788 צפיות
-
-
הזמנתי את הradeon 9100 של sapphire וראיתי עכשיו שהradeon 9100 של connect3d יותר זול בכ100 ש"ח כדאי לנסות להחליף? ועוד שאלה איך זה הגיוני שהConnect3D 9000 Pro 128Mb DDR עולה יותר מConnect3D 9100 128Mb DDR Bulk
-
- 2 תגובות
- 788 צפיות
-
-
-
אני משתמש בכרטיס הטלויזיה שלי להקלטה בפורמט MPEG2 באיכות מצוינת דרך אגב. חשוב לי להשתמש בזה עם הMOVIE MAKER במיוחד וללא הפיכה לפורמט אחר שלוקח זמן רב ומוריד איכות. אני רוצה פשוט לפתוח קבצי MPEG2 דרך המובי מייקר 2 ללא בעיות. תעזרו בבקשה!!!! זה דחוף! תודה מראש 8)
-
- 2 תגובות
- 788 צפיות
-
-
אני מחפש המלצה למסך בתקציב עד גג 1800 ש"ח .. אתם יכולים להמליץ לי על משהו טוב ? תודה ! :-*
-
- 3 תגובות
- 788 צפיות
-
-
שלום כפתרון למסך התקול שלי(צהוב, כנראה כבל לא טוב) חשבתי לקנות F700B יד שנייה מפני שאין נתונים עליו באינטרנט ובאתר של LG כבר הוציאו אותו חשבתי לשאול אתכם מה דעתכם על המסך ? מה הרזולוציה המקסימלית שניתנת לשים במסך עם קצב רענון של 85Hz ? שווה לקנות מסך כזה ישן יד שנייה? כלומר גם אם הוא תקין לחלוטין, מה התוחלת חיים של מסך כזה בערך ? כי חבל שאני יעשה את ההשקעה ואחרי חודש הוא גם יתקלקל אותם שאלות לגבי ה-MAG והאם הוא עדיף? תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 788 צפיות
-
-
-
היי בהמשך לת'רד שלי בנוגע לSAMSUNG 710N, החלטתי להחליף אותו. יש לי האפשרות לקחת מסך חדש בתקציב שעד 1800-2000 שקל. אני מניח שהוא יהיה 17", מינימום 12MS רפרייש ושיוכל לעבוד בצורה נורמלית ב1024X768. בנוסף- אם יש טעם להתעקש על מסך עם DVI, אז עדיפות לDVI. תודה.
-
- 13 תגובות
- 788 צפיות
-
-
מה אתם אומרים ? http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_1943_1944_2316&products_id=18196 עולה 2300 מגיע עם OC במהירות Shader Clock 1500 MHz Clock rate 600 MHz Memory Clock 1.9 GHz יותר מהיר מ GTX ובמחיר דיי זול לא מוזר כי עשו לו OC דיי גדול והמחיר שלו נמוך יחסית חירטוט של פנדס ?
-
- 4 תגובות
- 788 צפיות
-
-
בכרטיסי NVIDIA או יותר נכון בדרייברים שלהם יש אפשרות לעשות שיפור צבע כללי ע"י שימוש בתכונה שנקראית digital vibrance. פעם הייתה תוכנה חיצונית שעושה את זה בשם NVMAX, והיום ניתן לעשות את זה דרך הדרייבר בתכונה color correction ואז בוחרים את רמת תיקון הצבע בכפתור אחד - דבר שמכניס חיים ועושר של צבעים למשחקים וללוח העבודה בכלל. אני מתכוון לקנות כרטיס של ATI ועד עכשיו לא ראיתי תכונה כזו שם והמשחקים נראים יותר "דהויים" לעומת כטיסי Nvidia עם התכונה הזו. זה חשוב לי מאד לדעת אם יש דבר דומה או תוכנה חיצונית שעוזרת, כי זה יתרון לא קטן לטובת Nvidia... תודה
-
- 3 תגובות
- 788 צפיות
-
-
אהלן התקנתי חלונות 7 ואני לא מצליח למתוח את התמונה על כל המסך בטלויזיה , לפני כן בחלונות ויסטה התצוגה הייתה על כל המסך ועכשיו לא, ניסיתי לשחק עם ההגדרות אך ללא הצלחה. הרזולוציה כרגע היא 1680*1050 ואני לא מצליח להגדיל אותה המסך מחשב הוא ASUS MW221C אשמח לשמוע רעיונות כיצד לפתור את הבעיה. כמו כן המסכים מוצגים כמולטי דיספליי ושניהם על דופליקייט ככה שמה שרואים במחשב וראים על שני המסכים תודה
-
- 2 תגובות
- 788 צפיות
-
-
שלום רב למדור גרפיקה ;D אני הולך לקנות 9800, העניין זה שמן הסתם אני מעוניין לבזבז כמה שפחות כסף ולקבל כמה שיותר ביצועים טובים. שאלת "סיר הבשר": האם ניתן לקחת SE לעשות לו OC ולקבל ביצועים של PRO? ואם יש רעיונות יותר טובים מהתותחים פה, אנא הגידו. ארז
-
- 7 תגובות
- 788 צפיות
-
-
עכשיו כמעט בכל החנויות לא מוכרים כרטיס הנקרא nvidia G-ForceXXXX אלה מוכרים כרטיסים כאלה Albatron G-ForceXXXX או Leadtek G-ForceXXXX מה ההבדל ולמה לא קוראים לזה NVIDIA הרי זה הכרטיס שלהם??
-
- 12 תגובות
- 788 צפיות
-
-
קניתי היום XFX 8600GT 256MB יד שניה ב-400 ש"ח. משתלם? הוא נקנה לפני חצי שנה במחיר כפול... ויש לו עוד שנתיים וחצי אחריות. יש קצת אבק באיזור המאוורר אבל חוץ מזה נראה תקין. נקנה עקב קניית מחשב חדש + DELL 24'' 2407WFP 1900X1200. מכיוון שהמסך יקר טילים קניתי כרטיס זמני שהמטרה שלי היא בעיקר סרטי HD, ושגם יריץ עליו משחקים בצורה "סבירה". אפשר להוריד קצת את הרזולוציה... משתלם לדעתכם?
-
- 2 תגובות
- 788 צפיות
-
-
מה הזמן תגובה של מסך LCD ?(בערך ) כמה רעינונים יש לכרטיס מסך ? (לדוג, 6800GT) (סערך) אני יודע שיש הרבה סוגים אבל בערך אל תתיננו לי מספר מדויק יתור חשוב לי יחידת המידה
-
- 3 תגובות
- 788 צפיות
-
-
הדרישות שלי מהמערכת: 1.להריץ את המשחקים שיוצאים בקרוב על רזולוציה בינונית+ עד גבוהה. רזולוצית מסך: 1280X1024 יש לי ספק כוח גנרי של EZcool 450W, אני יודע שאני צריך להחליף גם אותו ואני מאוד אשמח אם תמליצו לי יחד עם הכרטיס מסך גם ספק שיתאים לו. windows7 x64 Intel Core 2 Quad Q9300 @ 2.50GHz 4.0GB Dual-Channel DDR2 @ 399MHz Gigabyte Technology Co., Ltd. EP43-DS3L 512MB GeForce 8800 GT התקציב שלי לכרטיס מסך: עד 1000 ש"ח (אפשרות חריגה של 200 ש"ח) התקציב לספק כוח: עד 500 ש"ח (אפשרות חריגה של 200 ש"ח) תודה לכולם
-
- 4 תגובות
- 788 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לעשות OC לכרטיס מסך GTX 670 WINDFORCE ושמתי לב שאצלי בשונה מהסקירה שהייתה פה באתר, או כמעט בכל אתר שבדקתי רוב האנשים יכולים לשנות את ה Power limit עד 111-112 אחוז גג. אצלי לעומת זאת אני רואה שאפשר עד 122. האם מומלץ לי לשים על 122 אחוז בשביל עוד ביצועים? או שהדבר יכול לשרוף אות הכרטיס או לפגוע בו בצורה כלשהי? Uploaded with ImageShack.us
-
- 0 תגובות
- 788 צפיות
-
-
היי, אני רוצה לקנות מחשב ואני לא גיימר עצבני כך שרציתי לקנות כרטיס מסך Leadtek PX7300GT TD256Mb PCI-e bulk Video Card שעולה 499 ש"ח. דיברתי עם חבר שלי שהתייעץ עם אנשים ואמר שהוא לא ממש טוב ומשחקים חדשים לא יעבדו עליו ועוד שנה כבר לא ניתן לעשות איתו הרבה. האפשרות השנייה שלי היא: Leadtek PX7600GT TDH PX7600GT PCI-e 256MB bulk Video Card שעולה 989 ש"ח. או Leadtek PX7600GT TDH Extreme PCI-e 256MB bulk Video Card שעולה 1280 ש"ח. מה אתם אומרים הכרטיס המסך השני הוא סבבה או שעדיף להשקיע עוד ולקנות את אחד משני האחרים, או שבכלל אתם יכולים להמליץ על כרטיס מסך טוב שאני יהנה ממנו גם עוד 2,3 שנים. בתודה,
-
- 10 תגובות
- 788 צפיות
-
-
-
שלום מחפש לשדרג כרטיס מסך. מפרט מלא בחתימה. מעדיף כרטיס שלא מתחמם יותר מדיי, החדר של המחשב מאוד חם, רעש לא בעייתי.... בנוסף אני מחפש לשדרג מעבד ל-Q9XXX יד-2, צריך לקחת את זה בחשבון של צריכת החשמל ? מעדיף לא לשדרג ספק אם לא חייב. תודה.
-
- 5 תגובות
- 788 צפיות
-