כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,958 דיונים בפורום זה
-
יש לי עכשיו X1650PRO ובנתיים הוא הריץ משחקים ברמה סבירה אבל השאלה שלי היא מה יותר כדאי לי מבין האפשרויות ? 1.X1950PRO -256MB עולה 835 ש"ח בנועה . http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=6461 2. X1950PRO -512MB עולה 930 ש"ח בנועה . http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=7217 3.X1950XT - 256 MB עולה 1080 ש"ח בנועה . http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=6581 4. להשאר עם ה X1650PRO -256MB ולחקות שיצאו כרטיסים יותר כדאיים . 5.כרטיס מסך אחר בטווח המחירים הזה .(עד 1200 ש"ח ) .
-
- 10 תגובות
- 753 צפיות
-
-
היי! כרגע יש לי 7800GT, אני רוצה להחליף אותו בכרטיס אחר, פשוט יותר דוגמאת 8600GT, הבעיה היא שלא מצאתי עד עכשיוו 8600GT עם VIVO שמאוד יחסר לי וגם לא מצאתי נתונים על צריכת חשמל של הגרסא הפשוטה ביותר שלו (מצאתי רק של גירסאות בOC). אשמח לקבל קישור לבדיקת צריכת חשמל שנעשת על הכרטיס אם מישהוא מכיר. וקישור לחנות שמוכרת גירסא שלו עם VIVO. תודה!!
-
- 9 תגובות
- 753 צפיות
-
-
שלום... יש לי מספר סרטים בעלי קצב של 29.97fps. זאת בעיה מכיוון שנגן ה-DVD (העצמאי) שלי לא מסוגל לנגן אותם כמו שצריך, כנראה בגלל ה-FPS, ומה שקורה בשטח, בעצם, זה שהתמונה לא תואמת את הקול. בכל אופן, אני לא יודע עד כמה זה אפשרי, או קל, אבל אני מקווה שלא אצטרך לקודד מחדש לגמרי את כל הסרט\ים על מנת לשנות את קצב התמונות לשניה. אם למישהו יש הצעה כלשהי, זה יתקבל בברכה. תודה מראש. אגב, הקבצים עליהם אני מדבר הם קבצי AVI שקודדו בעזרת XviD.
-
- 5 תגובות
- 753 צפיות
-
-
איך הכרטיס 7200GS? 128MB up to 512MB יריץ פיפא ודברים פשוטים כאלה? כמה זיכרון בעצם יש לו?
-
- 7 תגובות
- 753 צפיות
-
-
כיצד אפשר להגדיר עם הכרטיס הזה DUAL DISPLAY, אם בכלל? זאת אומרת שאוכל לראות סרט במסך טלויזיה ולעבוד על המחשב במסך המחשב? ניסיתי לעשות CLONE ולראות את המסך על המחשב והטלויזיה אבל מה שקורה זה שהמסך בטלויזיה נמתח מחוץ לגבולות שלו. איך אפשר לסדר שבמסך של המחשב תהיה רזולוציה של 1280X960 ובטלויזיה 1024X768? עכשיו שאלה לגבי הביצועים של הכרטיס: עשיתי בדיקה עם 3D MARK 06 וקיבלתי את התוצאות הבאות (תמונה): http://img504.imageshack.us/img504/7456/3dmr20907yf6.jpg האם התוצאות האלה טובות יחסית למפרט שלי? אני מתכוון להוסיף בקרוב עוד ג'יגה זיכרון למפרט הזה, האם יהיה שיפור ניכר או שהמעבד יתקע אותי?
-
- 0 תגובות
- 753 צפיות
-
-
אני עומד לקנות מחשב חדש עם 8800GTS 640MB, וראיתי שיש לחנות את Sparkle ב 2050 שקל. ורציתי לשאול האם Sparkle היא חברה טובה? תודה, גיל
-
- 9 תגובות
- 753 צפיות
-
-
השווה ביןו לבין 7600GT מפסיד ולא מעט ב 70% ממשחקים http://www.legionhardware.com/document.php?id=637&p=5 Now has the 8600 GT carried on the success of the 6600 GT and 7600 GT graphics cards? Not at all, the 8600 GT is a joke in my opinion and does not deserve to be part of the x600 GT series. If anything, what we have see here today should have been performance delivered by the 8500 GT, not the 8600 GT. The results really spoke for themselves, as the GeForce 8600 GT was 12% slower in Far Cry, 17% slower in F.E.A.R, 7% slower in X3: Reunion and 19.5% slower in Company of Heroes. The only two games that the 8600 GT came out on top in was Prey (15.5%) and Supreme Comman…
-
- 4 תגובות
- 753 צפיות
-
-
מחיר עד 800 עדיף לחסוך לא משנה יד אוו חדש אוו eBay אני אשחק על led 42 של פנסוניק המחשב שלי : i5 4570 8 g ddr3 1600 לוח אם על h87 כונן ssd evo 250 קניתי הכל שבוע שעבר והתלהבתי טיפה אז התחלתי לשחק אחרי הרבה מאוד זמן והיה נחמד לי , אז הבנתי שכדאי לשדרג כרטיס מסך אשמח להמלצות הערות והארות ... בנוסף אני מעדיף לשחק עם גוייסטיק אלחוטי משהו מכיר משהו מומלץ ? שמעתי על ה סטים ולא הבנתי אם יש אותו בכלל בארץ אוו בעולם
-
- 1 תגובה
- 753 צפיות
-
-
למחשב הקיים מפרט בסיס מאוד: E5200 2x2GB ram generic MB - ASUS P5KPL-CM המשפחה מעוניינת בקניית כרטיס מסך למשחקים פשוטים השאלה שלי היא איזה כ.מ לא יתבזבז על כזה לוח ז"א מהו החזק ביותר שעדיין יעיל
-
- 6 תגובות
- 753 צפיות
-
-
הורדתי מספר סרטים ואני מעוניין לבדוק באיזו רזולוציה הם מנוגנים. חיפשתי המון ולא מצאתי שום שיטה לבדוק את זה, אשמח לעזרה
-
- 2 תגובות
- 753 צפיות
-
-
זה נכון שה9600GTירד מהפיתוח במיפעלים?ונכון שיוצאים גירסאות חלשות יותר של 280GTX? פשוט האיתי בחנות מחשבים ואמרו לי שה9600GT לא היה מוצלח ממש ושיוצאים גירסאות המחליפות את ה 9600GT בליבת הR200 כמו של ה 280GTX... זה נכון?
-
- 11 תגובות
- 753 צפיות
-
-
יש לי מחשב שמחובר לפלזמה 60 אינץ' בחיבור DVI ורואים מצוין והכל טוב ויפה עכשיו המחשב שמחובר לטלויזיה זה סתם מחשב פשוט עם לוח אם שכולל בתוכו יציאה של DVI, והמעבד של המחשב זה פנטיום 4 3ג'יגה הרץ הדבר היחידי שהוספתי למחשב הזה זה כרטיס קול שיתמוך במגבר (אופטי) עכשיו לשאלה יש לי כרטיס מסך NVIDIA 7800GTX 256MB כדאי לי להרכיב אותו על המחשב? זה יתן לי תמונה יותר טובה? אני מוריד בדרך כלל סרטים וסדרות בHD אם אני מרכיב אותו זה מצריך ממני לקנות ספק של 450W לפחות כדאי? זה ישפר?
-
- 3 תגובות
- 753 צפיות
-
-
בוקר טוב. קיבלתי מחשב בן שנתיים פחות או יותר, ואני רוצה לקנות לו כרטיס מסך,אני לא יודע איזה לוח אם יש לו. איך אני בודק את זה.? ואיזה כרטיס כדי לי לקנות.? ( גרפיקה תלת מימדית + דו מימדיד ). תודה רבה לכולם.
-
- 6 תגובות
- 753 צפיות
-
-
יש לי מערכת הפעלה וינדוס ויסטה (יולימייט) 64 ביט ואני צריך דרייברים לכרטיס מסך HD4870... איזה גירסא היא הכי מעודכנת? חיפשתי באתר של AMD - שהוא www.game.amd.com וזה נורא בלבל אותי הורדתי משהו אבל עדיין המשחק CRYSIS לא עובד טוב על V.HIGH רזולוציה גבוהה (1680 על לא זוכר מה חח). צריך דרייבר אחד שישמש לכל הדברים (משחקים,סרטים,גל� �שה באנטרנט...) או שלכל אחד יש דרייבר בנפרד? הקיצר זה מחשב חדש ובדקתי באתר www.systemrequirementslab.com אם אני יכול להריץ CRYSIS וכמובן שזה עבד אפילו את המומלץ אז אין סיבה שזה לא יריץ לי כמו שצריך... (ויש לי DIRECTX 10... יש אחד יותר חדש?) חחח סליחה על החפירה תעזרו בבקשה שבת שלום! עריכה: הורדתי את התוכנה GPU-Z שבעצם מראה לך הכל על הכרטיס מסך ו…
-
- 8 תגובות
- 753 צפיות
-
-
הנושא מדבר בעד עצמו, אני חושב. ה-LCD יעבור יחד עם המחשב הישן לחדר של אחותי, ואני אקבל מחשב חדש ואשאר עם ה-MAG 786FD שלי, למי שמתעניין בשביל מה אני צריך את זה. תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 753 צפיות
-
-
שלום אני צריך דגמים של מסכים בגודל של 17 אינטש שהעומק שלהם כמה שיותר קטן. הכוונה שלי שהמסך יהיה על שולחן וה"חלק האחורי" שמאחורי המסך יהיה כמה שיותר קטן. תודה
-
- 1 תגובה
- 753 צפיות
-
-
הזמנתי את הradeon 9100 של sapphire וראיתי עכשיו שהradeon 9100 של connect3d יותר זול בכ100 ש"ח כדאי לנסות להחליף? ועוד שאלה איך זה הגיוני שהConnect3D 9000 Pro 128Mb DDR עולה יותר מConnect3D 9100 128Mb DDR Bulk
-
- 2 תגובות
- 753 צפיות
-
-
לכדתי עבור אלו שמתלבטים איזה כרטיס מסך לקנות ואלו שהזמינו ומחכים ולכולם תמונות מהדמו של הקוף לכרטיסי 9800 יש לי 9500פרו אבל עדיין הוא מריץ את זה יפה מאוד וחלק, לא העלתי את הקבצים ישר לדף בגלל שיש כאלו עם 56K שאני מרחם עליהם, אז תבחרו איזה קובץ אתם רוצים ותורידו אותו. http://photos.walla.co.il/hwzonem
-
- 4 תגובות
- 753 צפיות
-
-
-
טוב אין ספק שיש להחליפו! אני כבר יכול לספור על יותר מכף ידי משחקים שאינם תומכים בו. השאלה היא כמובן מה מתאים? ובכן התקציב הוא בסביבות ה1000 ש"ח ואני צריך חוות דעת לגבי כרטיס מתאים. העדיפות הראשונה היא איכות דו מימדית! מערכת: Athlon 1.4 gigabyte 7DXR 256DDR CAS2.5 בתודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 753 צפיות
-
-
צריך כרטיס מסך טוב למשחקים ולסרטים בלבד
-
- 5 תגובות
- 753 צפיות
-
-
שלום, ''כרטיס מסך 9800Pro של חברת Elsa, 3 שנים אחריות! המחיר כולל מע'מ - 1330 שקל'' רציתי לשאול אם המחיר שווה את הכרטיס והאם חברת Elsa היא חברה טובה....... תודה.........
-
- 7 תגובות
- 753 צפיות
-
-
קבלו https://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=25_287&products_id=2306 זה כבר הגיע לארץ? ועוד ב- PCI-Express? אני מנחש שלא יהיו להם הרבה קונים, אפילו אין עדיין בנצ'מרקים לכרטיס הזה.
-
- 1 תגובה
- 753 צפיות
-
-
המצב בארץ עם המסכים הוא על הפנים.. אני רוצה לקנות מסך טוב במחיר טוב, שיהיה 17' CRT. SAMSUNG 757NF ן-VIEWSONIC אי אפשר למצוא.. על איזה מסך אתם ממליצים אנשים? LG או אולי איזה SAMSUNG אחר? תודה..
-
- 6 תגובות
- 753 צפיות
-
-
שלום לכולם ! חבר שלי מעוניין לקנות כרטיס מסך חדש , למשחקים כמו ET בעיקר אבל שאפשר יהיה לשחק משחקים חדשים אחרים שיצאו בעתיד. התקציב שלו זה 900 ש"ח . מה הכרטיס שיתן לו את הכי תמורה לכסף ? תודה בכל מקרה.
-
- 5 תגובות
- 753 צפיות
-