עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by noamb,

ברשותי כרטיס radeon 9700 שעד לפני כשבוע עבד ביעילות רבה (בין היתר עדכנתי ל-directx9 ו- catalyst 3.0). משום מה בשלב מסוים החלו להופיע לי 4 פסים אנכיים לא כל כך נחמדים כשאני רואה dvd(משתמש ב-powerdvd) , בערך באותו זמן כל המשחקים החלו גם להשתגע וכמעט בכל משחק שאני פותח המודלים התלת מימדיים מחליפים טקסטורות ללא הפסקה או נראים שבורים(קצת קשה להסביר את התופעה). ניסיתי כמובן לחזור לדרייברים הישנים וזה לא הועיל בכלום , ניסיתי להוריד refresh rate וגם זה לא עבד במיוחד , בקיצור אני אובד עצות. כל עזרה תתקבל בברכה!

• 4 תגובות
    • 804 צפיות
  2. Started by jhracham,

אז לאחרונה נשרך לי הכרטיס הקיים GeForce 4200 TI... ובמקומו קנינו את ה GeForce FX 5500... הבנתי שיש כמה הגדרות כיוון ב Bios ואני חושב שעל רובם השתלטתי... אולם יש לי אופציה ב Bios שאני לא יודע מה בדיוק לכוון אותה: Graphics Aperture Size... ורציתי לדעת איזה ערך אני שם שם? (הברירת מחדל היה על 64) אם ישנם עוד הגדרות שאתם ממליצים על מנת לכוון אני אשמח לשמוע... ורציתי לדעת גם איזה משני הכרטיסים שציינתי למעלה (4200 TI או FX 5500) לדעתכם יותר חזק. תודה!

• 5 תגובות
    • 804 צפיות
  3. Started by Wreckovski,

אממ, חבר שלי קנה את הכרטיס הזה עם מחשב חדש לחלוטין, קיבל אותו ממש היום.. AMD 3000 VENICE מבחינתי, תיארתי לעצמי איזה 100-150 FPS בסיאס, מינימום, אבל משום מה הוא נשאר קבוע על 60. החיבור אינטרנט שלו בסדר (אבל לא רואה שום קשר בין זה לבין התצוגה), ויש לו 1024 ראם של קינגסטון. מה קורה כאן? :\

• 7 תגובות
    • 804 צפיות
  4. תראו בתמונה את השגיאה יש לי x800gto [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 804 צפיות
  5. Started by ofcourse,

היי אני מתכנן לקנות מסך LCD 15. מה חשוב בבחירת מסך כזה ? מהם היתרונות ומהם החסרונות מסכים מהסוג הזה ? תודה

• 5 תגובות
    • 804 צפיות
  6. Started by xdbar,

Sapphire ATI Radeon 6850 1GB GDDR5 או PowerColor ATI Radeon 6850 1GB GDDR5 או HIS Radeon 6850 Fan 1GB GDDR5 זה מאוד חשובב!! המחשב אמור להריץ משחקים כבדים כמו שצריך תודה.

• 1 תגובה
    • 804 צפיות
  7. http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=4937 זה קצת מוזר לא..? בכל מקום אחר אני רואה אחריות לשנתיים...או מקסימום 3 איך יכול להיות שפה זה לכל החיים...יש פה איזה קאץ' אתם אומרים?

• 7 תגובות
    • 804 צפיות
  8. יש כמה דגמים בחנות אנא עזרו לי לבחור אחד מהם שנראה לכם הכי טוב...... 1)אז הנה הראשון מתוצרת ASUS שעולה 1230 ש"ח אז הנה הלינק לשיפוטכם....... http://www.asus.com/products.aspx?l1=2&l2=6&l3=271&model=1078&modelmenu=1 2)הדגם השני מתוצרת GIGABYTE הוא בלי מאוור אלא עם סוג כלשהו של קרור שקט והוא בא גם עם תוכנת אוברקלוקינג ועוד כמה דברים http://tw2005.giga-byte.com/VGA/Products/Products_GV-NX76T256D-RH.htm והוא גם עולה 1230 ש"ח תודה רבה על העזרה נ.ב מצטער על הניסוח

• 12 תגובות
    • 804 צפיות
  9. Started by ibb,

אני מחפש המלצה למסך בתקציב עד גג 1800 ש"ח .. אתם יכולים להמליץ לי על משהו טוב ? תודה ! :-*

• 3 תגובות
    • 804 צפיות
  10. Started by ori-silver,

אני יודע שהם לא באותו טווח מחירים אבל איך הכרטיסים הללו בהשוואה אחד מול השני?

• 2 תגובות
    • 804 צפיות
  11. Started by pinkmasta,

שלום , אני צריך המלצה למסך 19 אינץ' , המסך צריך להיות לצורך משחקים בעיקר. רק אם אפשר תפרטו היכן ניתן להשיג את המסך שאתם ממליצים.

• 1 תגובה
    • 804 צפיות
  12. בקרוב, ברירת המחדל הזולה ביותר של מפתחת השבבים הירוקה לעולם הניידים עשויה להיות מודרנית ומתקדמת הרבה יותר לכתבה

13. שלום, ברצוני להחליף את הכרטיס מסך הישן ולא מספיק חזק שיש לי כרגע. המחשב יחסית חדש, נקנה לפני 9 חודשים (דצמבר אשתקד) אולם החלטתי להתאפק עם הכרטיס מסך למצב מתאים יותר מבחינתי (כסף וכו'). להלן מפרט המחשב שלי: מארז: ANTEC Six Hundred 600 Gaming ספק כח: מובנה במארז, 450W מעבד: Intel Sandy Bridge Core i5 2400 Socket 1155 6MB 95W 3.1Ghz Tray לוח אם: ASROCK H61M-HVS S1155 VGA HDMI H61 CHIPSET קירור: מאוור Intel מקורי לתושבת 1155/1156 זיכרון: Kingston 4GB DDR3 1333MHZ CL9 KVR1333D3N9/4G כרטיס מסך נוכחי: Twintech Nvidia Geforce 9500GT DDR2 1GB http://www.shirion-computers.com/Product.asp?Pid=TWINTECH-9500GT-1024MB&Cat2Cat1ID=48&Cat2ID=290&aff=Zap〈=he אני רוצה כרטיס מס…

• 6 תגובות
    • 804 צפיות
  14. Started by neovo,

שלום לכולם , הרכבתי מחשב שלם בתוך מארז AEROCOOL הכל טוב ויפה עד שהגיע תור כרטיסי המסך המערכת תכיל שני כרטיסי מסך 4850 רגיל של ספיר. הלוח הוא של אסוס הדגם הנ'ל M4A79 Deluxe תעשו טובה ותסתכלו התמונות של הלוח פה http://www.asus.com/Product.aspx?P_ID=F8NXs2xIQloc5nrb&content=specifications הלוח מכיל 4 חיבורי PCI-E כאשר מה שרשום בחוברת שאם אתה רוצה שני כרטיסים שיעבדו ב 16X אתה צריך לחבר אותם בכחולים כלומר מס' 1 ו 3 אוקי חיברתי את הכרטיסים . אבל עכשיו הבעיה היא שהמתאם של ה CF ראו בקישור למטה לא מספיק ארוך בכדי לחבר בין שני הכרטיסים. http://www.arcade.co.il/shop/images/CrossFire_adapter.jpg את הכרטיס חיברתי ב חיבור מס 2' עם המחברים והכל עובד סבבה חוץ מהקטע ששניהם רשום ב GPU …

• 9 תגובות
    • 804 צפיות
  15. Started by alextomin,

שלום. בדרייברים של NVIDIA יש לי אפשרות רק AA*4 ו AA*8... ב AA*8 המחשב שלי קורס יש למישהו רעיון איך שלים AA*6?

• 5 תגובות
    • 804 צפיות
  16. Started by vitali02,

הזמנתי משם כרטיס מסך השאלה שלי היא איך החנות הזאת? מישהו יזמין ממנה פעם?

• 2 תגובות
    • 804 צפיות
  17. אפשר להריץ איתו משחקים? (לא גרפיים במיוחד...) ולאיזה שוק הוא מיועד בדיוק? ושאלה אחרונה - האם יש לו "מתחרה" או כ. מסך אחר שההפרש מחירים ביניהם מצדיק את השדרוג? תודה!

• 9 תגובות
    • 804 צפיות
  18. המחשב שלי: intel pentium 4 2.80 GHz לוח אם: palomar ms-6763 agp 8x memory: 512 ddr

• 14 תגובות
    • 804 צפיות
  19. WoW nvidia הולכת להכנס וחזק ב- ATI X1800GTO ירד ל- 179 $ OMGGGG כרטיסי מסך בחוזק של בין 7900gtx לבין7600gt ירדו ל299 $ ואווווווווווו הייתכן?!

20. היום קניתי Asus 8000 gts 512 לא יודע למה, משחק הכל על high, ועדיין, FPS של 36-45 rivatuner לא עובדת לי, הcostumize שלה לא עובד... חשבתי לעשות דרכה importing של זכרון מהRAM אולי זה היה עוזר קצת..

• 5 תגובות
    • 804 צפיות
  21. Started by elad26,

התקלקל לי הכרטיס מסך. יש לי מעבד e8400 ובגלל שהמחשב ישן עדיף לי להחליף את הכרטיס מסך?

• 3 תגובות
    • 804 צפיות
  22. Started by lipa,

שאני נכנס ללוח הבקרה ולמערכת אני מקבל את כל החומרה שיש לי ,ליד כל פריט יש סימן + שאני נכנס ל+ של הכרטיס מסך הוא מראה לי שיש לי שניים ,אחד ראשי והשני משני , שניהם זהים האם זה בסדר ,גם אצלכם זה כך ?

• 0 תגובות
    • 804 צפיות
  23. Started by ceyal99,

אהלן לכולם, יש לי פנטיום 3 ישן, 450MHZ. זיכרון 256MB אני רוצה לקנות לו כרטיס TV ולשים אותו בסלון מחובר לטלויזיה ככה שכל היום הוא יוריד סרטים ויראה אותם בטלויזיה. האם הדבר אפשרי? אם לא מה צריך לשדרג כדי שהוא יעבוד? זיכרון? איזה כרטיס TV לקנות? איך יודעים אם כרטיס TV מתאים לי לפנטיום 3?

• 8 תגובות
    • 804 צפיות
  24. משהו מוכן להסביר לי למה המסך הזה זול כל כך ? http://www.ivory.co.il/category.asp?catcode=117

• 6 תגובות
    • 804 צפיות
  25. הי, קיבלתי את הכרטיס מסך וחיברתי אותו כמו שנאמר, התקנתי את התוכנת באנדל שבאה איתו - Power Director של Cyberlink, לא ברור למה - התוכנה לא עובדת - גם קופצת לי הודעה של Windows שזה ביצע פעולה בלתי חוקית ויסגר, וגם אם אני לא נותן לו לסגור ומנסה לעשות Capture זה לא ממש עוזר. ניסיתי עם Nero Vision וזה גם לא הצליח, ניסיתי עם Power Cinema גם של CyberLink וזה גם לא עבד. התוכנה היחידה שהצלחתי איתה זה Windows Movie Maker, אבל הוידאו שנוצר נראה ממש ממש מעפן. ניסיתי את כל השיטות שידור שיש, אף אחת מהן לא הניבה תוצאה יפה. המקור וידאו הוא הממיר הדיגיטלי של הוט, זה מחובר לScart עם SVHS למחשב. מישהו יודע איך לגרום לזה לעבוד כמו שצריך ולהיראות נורמלי? תודה!

• 3 תגובות
    • 804 צפיות

דיונים חדשים בפורומים