עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by carman,

היי, יש לשכן שלי בעית צבעים במחשב והוא ביקש ממני לכתוב פה את הבקשה לעזרה. יש לו כרטיס מסך נ.וידיה ג'יפורס 6200 ווינדוס XP. הבעיה היא שהצבעים דומים מאוד לצבעים כמו בsafe mod. כלומר לא נכונים, הקרנה לא מדויקת בעיקר בצבע ירוק במקום שחור וכו'. בעיה קיימת לא רק בוינדוס, אלא גם בכל מקום אחר במחשב, מרגע ההדלקה עד לרגע הכיבוי. מישהו יודע מה הבעיה? אם צריך אני אספק מידע נוסף (רק לומר איזה). דניאל

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by 1900GT,

שלום, יש לי בעיה בזמן האחרון עם המחשב. אני מרגיש כאילו הוא יותר חלש מפעם. נגיד המשחק F.E.A.R COMBAT הייתי משחק על רזולוציה 1024X768 עם מקסימום בהכל והמשחק היה עובד מועלה על 60-100 פריימים ועכשיו הוא לא עובר את 40 ויש מלא תקיעות וממש על גבול ה 20 (ממש אי אפשר לשחק). ניסיתי להוריד את הרזולוציה ל800X600 אז לא היו תקיעות אבל זה היה רק בסביבות 40. בקיצור מה אפשר לעשות ??? אני עדכנתי דרייברים (7.2 של ATI). המחשב : כרטיס מסך 1900GT 256MB SAPPHIRE לוח אם ASUS M2N-E מעבד AMD 3800X2 64BIT ספק ENERMAX LIBERTY 400W זיכרונות TWINMOS 512X2 667MHZ ארדיסק 160GB WD SATA2 בבקשה תנו עצות

• 8 תגובות
    • 756 צפיות
  3. אני מעונין להוסיף כרטיס מסך למחשב שלי בתקציב של כ- 750 ש"ח לעריכת וידאו. המפרט של המחשב שלי הוא: מעבד - e6600 לוח אם - gigabyte 965p-ds3 זיכרון - 2gb 667 cl5 כרטיס מסך - bfg 8800 gts 320 oc דיסק קשיח - wd 250gb 16mb ספק - liberty 500w צורב - lg h30n מסך - mag 17 8ms אגב לדעתי על הלוח אם יש מקום רק ל- PCI-e אחד של 16. אשמח לשמוע המלצות על כרטיס טוב במחיר כאמור. תודה מראש

4. רציתי לשאול אם יש כרטיס זול בחיבור AGP למחשב הישן שלי שיריץ את המשחק HALF LIFE 2 בצורה חלקה (80-100FPS) בהגדרות מינימליות על רזולוציות 800X600 או אפילו יותר קטנה...? חשבתי על ה5500 או 5700... מה אתם אומרים איך הם יתמודדו עם HALF LIFE 2? למי שיש באנצ'ים מ2004 שיביא לי... דחוף תודה...!

• 6 תגובות
    • 583 צפיות
  5. שלום לכולם הלך לי הכרטיס AGP במחשב ישן של אחי P4 2.4 עם 512MB זכרון איזה כרטיס מסך כדאי לקנות שיריץ את רוב המשחקים בצורה סבירה עד 450 שקל +-

• 4 תגובות
    • 542 צפיות
  6. שלום חברים... קניתי לא מזמן כרטיס מסך של ג'יגבייט ATI Radeon 9250 128 mb עכשיו התקנתי ווינדוס וויסטה - אבל אין דריברים באתר הרישמי לכרטיס הזה לוינדוס שלי. מה לעשות ? להסתמך על הדרייבר המובנה של הווינדוס ? ??? תודה.

• 3 תגובות
    • 510 צפיות
  7. אם אני מחבר כבל s-video מהמחשב לDVD והDVD מחובר לטלוויזיה. האם אני יכול לראות סרטים מהמחשב בטמבלוויזיה? אין לי חיבור S-video בטלוויזיות :\

• 6 תגובות
    • 520 צפיות
  8. Started by krabby,

..

• 9 תגובות
    • 887 צפיות
  9. Started by assaf990,

זול, אמין. ייעוד: עבודה משרדית תודה

• 10 תגובות
    • 626 צפיות
  10. יש לי את הכרטיס 7300 אבל אני מסתבך עם התצוגה של NVIDIA וגם חסר לי כמה תפריטים כמו טמפרטורה ועוד כמה... אולי יש אפשרות להחליף את הסקין לישן יותר או להוסיף את התפריטים הנה תמונה [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 586 צפיות
  11. יש לי YES בבית ואני רוצה לראות גם תוכניות טלויזיה של HOT כמו "האלופה 2" וכו'. רציתי לדעת עם אני יכול לקנות כרטיס טלויזיה והאם אני יוכל לצפות בתוכניות של HOT. ערב טוב וחג פסח שמח וכשר ירון.

• 5 תגובות
    • 623 צפיות
  12. Started by oded900,

האם אני יכול לחבר ממיר דיגטלי ,נגיד של Yes לזה , ואם כן איך זה ישפיע על איכות התמונה? ואם אני מחבר מצלמת Video לVideo in של הכרטיס מסך...האם אני יוכל להעביר את צילום הוידאו למחשב?האם זה יפגע באיכות השידור...וזה לוקח הרבה זמן?

• 1 תגובה
    • 476 צפיות
  13. Started by sopwith,

אני מחפש כ.מסך זמני ל AGP, עד שיצאו תומכי DX10, מישהו יכול להמליץ על משהו זול - עדיף עד 200 ש"ח אפילו יד שנייה. דווקא עכשיו נהרס הרדאון 8500 הישן. וד"א איפה יש אתרי לוחות יד שנייה פעילים למחשבים כל הלוחות שמצאתי די ריקים. מפרט: סמפרון 3000, 1GB DDR2

• 15 תגובות
    • 923 צפיות
  14. Started by X-It,

New Features * GeForce 7 series SLI support * GeForce 6 series SLI support (pending QA review) * GeForce 7950 GX2 support (both GPUs are now operational) Key Bug Fixes * Brief corruption (flickering, boxes) on screen at Windows Vista login, CTR-ALT-DEL (Task Manager), or other function that requires Vista User Account Control * Playback issues when playing TV/DVD/video in Media Center with Aero enabled * Outputting via TV-Out shows only a black and white display * HDTV output does not keep HDTV resolution after restart * Adjusting Video Color settings from the NVIDIA Control Panel are not getting applied. * Change Flat Panel Scaling page does not correct…

• 8 תגובות
    • 724 צפיות
  15. Started by avner22,

כמובן שקראתי את כל המדריכים פה ולמדתי המון, אך לא הצלחתי להבין על החלק של ה Vivo - יש ברשותי כרטיס מסך HIS PCI-EX RADEON X1950PRO IceQ3 256MB GDDR3 DUAL DVI VIVO TV/O - RETAIL שבו יש את אפשרות ה VIVO כמו שאתם רואים, רציתי לדעת: 1. האם ישנה אפשרות לחבר את הכבלים (רגילים, ללא דיגיטלי וללא אנטנה או YES ) לכרטיס מסך ולראות טלויזיה במחשב ? קראתי במדריכים פה שבגרסת ה retail אמורים להגיע כל הכבלים המתאימים ורציתי לדעת אם זה יהיה אפשרי כי לא כל כך הבנתי את זה מהמדריכים פה. 2. האם יהיה אפשרי לקלוט את השידורים מאנטנה (כלומר אנטנה שקולטת ערוצים 11 ו 22 ) ולראות אותם במחשב. 3. האם זה יהיה אפשרי לחבר את מצלמת הוידיאו למחשב ולראות דרכה גם ? 4. אני לא בטוח שזה קשור לפה אבל אם יהיה א…

• 5 תגובות
    • 678 צפיות
  16. Started by Baz34,

אני צריך בבקשה חוות דעת לגבי כרטיס LEADTEK 8800GTS 320mb למערכת חדשה האם הכרטיס מומלץ, אחד התשובות שקיבלתי שזה ממש לא משנה וכעיקרון כל הכרטיסים בנויים פחות או יותר אותו דבר, האם באמת אין משמעות והאם כדאי לקנות את הכרטיס, אין לי ניסיון עם החברה הזאת. אנא עזרכם

• 13 תגובות
    • 923 צפיות
  17. Started by ronnie,

אני מתלבט בין כרטיס טלויזיה Hauppauge PVR-150 לבין Leadtek WinFast PVR2000 שמעתי על שניהם המלצות, וכרגע אני מעוניין לרכוש אחד מהם ולא ממש ברור לי מה עדיף, אנא עזרו לי.

• 1 תגובה
    • 485 צפיות
  18. Started by R0ck,

מקווה שפתרו את הבעיות עם טעינת ה CCC... http://ati.amd.com/support/drivers/xp/radeonx-xp.html

• 4 תגובות
    • 842 צפיות
  19. אני מתלבט לגבי כרטיס מסך, הזמנתי את XFX8800GTS XXX אבל הוא מתעקב כבר המון זמן כל פעם מסיבה אחרת לכן אני חושב על פתרון חלופי אשמח מאוד להמלצות לכרטיס מיצרן אחר תקציב: 1800 שח , המליצו לי על LEADTEK

• 5 תגובות
    • 703 צפיות
  20. נגיד יש לי ערכת השבבים של NVIDIA אני יכול לשים איזה כרטיס מסך שאני רוצה נגיד 6XXX או 5XXX או 7XXX ? ואם אפשר לשים כרטיס של ATI ?

• 4 תגובות
    • 515 צפיות
  21. Started by dr computer,

יש לי תקציב של 300-350 לכרטיס מסך חדש(AGP) והמליצו לי עליו איזה יותר טוב של פליט או גיקיוב או שיש כרטיס אחר במחירים האלה? של GECUBE: http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=1379 של PALIT: http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=1241

• 5 תגובות
    • 798 צפיות
  22. Started by Baz34,

חברים, אני מאוד מתלבט לגבי כרטיס מסך , הזמנתי XFX8800GTS 320 XXX והוא מתעקב כבר המון זמן במכס הוצא להחליף בכרטיס של LEADTTEK אשמח מאוד לקבל המלצות בנושא לגבי הכרטיס הנ"ל ולגבי כרטיסים אחרים תקציב סביב 1800 שח

• 1 תגובה
    • 477 צפיות
  23. איך אני יודע כמה זכרון יש לי בכרטיס מסך?

• 11 תגובות
    • 6.2k צפיות
  24. Started by or_doc,

היי אני חדש כאן יש לי מחשב פנטיום 4 3.0GHZ והוא פרסקוט שמתחמם רציתי לשדרג לו את הכרטיס מסך לכרטיס מסך שלא מיתחמם הרבה ולא יקפיץ לי את הטמפרטורה לגבוהה חשוב לציין שהכרטיס צריך להיות אפיק AGP X8 תקציב עם 400 ש"ח ועוד דבר אולי הכרטיס המעפן הקודם שלי היה MX4000 64MB AGP X8 של MSI יש לי גוף קרור של זלמן למעבד 2 דיסקים כשיחים אחד SATA1 ואחד IDE ספק לא זוחר איזה אבל עם 2 מאווררים המחשב בלי OC תנו לי תשובה למה לשדרג ? מה לעשות? (לא כ.מסך לOC) המטרה שלי העיקרית להריץ משחקים לעוד כמה שנים אני רוצה כרטיס מסך שעוד כמה שנים יעשה עבודה לא הכי טובה עבל שיעבוד עם המשחקים של העתיד כמו ש MX440 היה הרב שנים אז אני רוצה משהוא דומה וגם להריץ את המישחקים החדשים שחלק עובדים וחלק לא עובדים א…

• 2 תגובות
    • 514 צפיות
  25. 320MB או 640MB? רזולוציה 1680x1050

• 17 תגובות
    • 973 צפיות

דיונים חדשים בפורומים