כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
-
שלום לכולם, עקב זאת שה8800GT הזקן שלי החליט למסור את נשמתו לבורא, הוחלט להחליפו ביורש ראוי. את המפרט ניתן לראות בצד, תקציב 600 ש"ח עם אפשרות חריגה לכאן ולכאן. עריכה: הכרטיס חייב להיות NVIDIA. תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 769 צפיות
-
-
מהכתבה הזו : http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2903119,00.html אני מבין שאם יש לי מצלמת וידאו דיגיטלית, כניסת Firewire במחשב, ואת הכבל שמגיע עם המצלמה, יש לי את כל החומרה שנדרשת לעריכת ווידאו ! לא מזמן בלבלו לי את המוח עם כניסות VIVO, כרטיס עריכת וידאו ושאר בבל"ת, אני מבין מהכתבה, שע"מ לערוך את הסרטות הטיולים / ימי הולדת / פורנו שלי, מספיק רק החומרה הנ"ל ?!
-
- 1 תגובה
- 769 צפיות
-
-
שלום אני עומד לקנות מחשב חדש ויש לי התלבטות אני מבין שעוד מעט (מתי?) יוצאת סדרה או טכנולוגיה חדשה של כרטיסי מסך של NVIDIA חשבתי על שתי אפשרויות למחשב החדש שלי: 1. לקנות עכשיו 9600GT ויותר מאוחר לשדרג לכרטיס מהסדרה החדשה. 2. לקנות עכשיו 8800GTS ולשדרג רק עוד הרבה זמן אם בכלל. מה לדעתכם כדאי ולמה?
-
- 9 תגובות
- 769 צפיות
-
-
קניתי את המסך ורציתי להוריד דריוורים מעודכנים ונכנסתי לאתר לשהם והורדתי משמה וירד לי קובץ עם הרבה סוגים של מסכים אבל לא של המסך שלי יש קובץ שחשבתי שזה זה הוא נקרא HM903D והמסך שלי זה HM903DT וניסיתי להתקין עם הקובץ הזה HM903D והוא אומר לי שהוא לא יכול להתקין כי מה שמותקן אצלי עכשיו יותר מתאים ומה שמותקן אצלי עכשיו זה צג הכנס והפעל..
-
המממ.. משהו מוזר, הזזתי את המסך לפינה בשולחן ועכשיו הצד הימני העליון של המסך דהוי מעט בהשוואה לשאר המסך, ניסיתי להזיז חזרה וזה לא עוזר....
-
- 9 תגובות
- 769 צפיות
-
-
שלום. אני כרגע מתכנן מחשב למוזיקה בלבד.כלומר לבצע הפרדה כולל של המחשב הראשי שהוא כרגע להכל (עבודה סרטים מוזיקה אינטרנט בלבלבלה.) אני רוצה לדעת איזה כרטיס עדיף מהסדרה שציינתי בכותרת.חשוב לציין שעבודה שקטה הכרחית מאד.אז אני לא נעול על הדגמים האלה. ראיתי ששני התת סדרות טובות לסרטים גם סיומת 50 וגם סיומת 70.אבל יש הבדלים עלויות. הרעיון שלי הוא לשלוט במחשב הזה דרך הרשת ולא דרך חיבור ישיר. תודה מראש.
-
- 9 תגובות
- 769 צפיות
-
-
או קי זה הולך להיות קצת ארוך אז נא להעזר בסבלנות...... וכן זה קשור לרכישת כרטיס מסך הכל התחיל לפני שבוע בערך כשהמחשב שלי לפתע נתקע, המסך פשוט קפא ולא עזר כלום וכשביצעתי restart המחשב לא עלה כלומר המאוררים פעלו והגיע מתח אבל שום דבר לא עלה אלא רק נשמע רעש שחוזר על עצמו מה hard disk כל זה התרחש שבוע לאחר format , כיביתי את המחשב ניתקתי מהחשמל והדלקתי שוב אחרי 15 דקות התקלה חזרה על עצמה כעבור שעתיים-שלוש ושוב למחרת בבוקר ולכן לקחתי את המחשב הישר לחנות שממנה רכשתי אותו. כשהגעתי לחנות ולאחר בדיקה שכללה רק האזנה לאותו רעש וניתוק CD ממתח נקבע שהתקלה ב HD, ה HD עדיין באחריות אך העדפתי לרכוש חדש כי פשוט לא היה לי סבלנות לחכות .... אחרי החלפה של HD והתקנה מחדש של WIN התקלה נשארה …
-
- 7 תגובות
- 769 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך עזרה במשהו ספציפי, יש לי רשת של 2 מחשבים אחד תותח השיני לא משהו, המשפחה שלי משחקת גנרלס ברשת \ אבא, אח וכול^^ D: , עכשיו אנחנו ממש רבים מי יישחק על המחשב הטוב וזה נורא מעצבן המחשב הטוב : 3g radeon 9800pro 256 512 corsair ETC והמחשב השיני הוא p4 1.6 asus gf-2 pro 440 256 sdram ( זה אני משפר בלי שום קשר)\ עכשיו אחי מעוניין לקנות כרטיס מסך טוב, שיריץ את גנרלס טוב, ולא זוחל כמו הgf2 במחיר של סביבות 600 שקל + תודה :]]
-
- 2 תגובות
- 769 צפיות
-
-
שלום לכולם ! חבר שלי מעוניין לקנות כרטיס מסך חדש , למשחקים כמו ET בעיקר אבל שאפשר יהיה לשחק משחקים חדשים אחרים שיצאו בעתיד. התקציב שלו זה 900 ש"ח . מה הכרטיס שיתן לו את הכי תמורה לכסף ? תודה בכל מקרה.
-
- 5 תגובות
- 769 צפיות
-
-
אני יודע רק שזה זמן תגובה, אבל של מה? לי יש למשל 25 במסך
-
- 5 תגובות
- 769 צפיות
-
-
שלום,אני לא מבינה בכרטיסיי מסך, אבל רציתי לדעת איזה מבין השניים יותר טוב תודה,והמשך יום נעים
-
- 5 תגובות
- 769 צפיות
-
-
קיבלתי 460!!!!!! זה פעל אצלי על פריים אחד לשנייה! :asthanos:הדבר הזה נראה יותר אמיתי מהדרקון שיש שם באחד המבחנים..... מישהו קיבל פחות?!
-
שלום קניתי לא מזמן מחשב חדש עם כרטיס Evga Geforce 7900 GT. משום מה אני מקבל במשחקים FPS נמוך (מתחת ל100), למרות שאדם עם כרטיס 7600 GT (כרטיס פחו?ת מהכרטיס שלי) מקבל באותם משחקים עם אותם הגדרות FPS הרבה יותר גבוהה (מעל 300). פתחתי את המחשב לבדוק שהכל בסדר, הכרטיס נראה מקורי והכל נראה מחובר כמו שצריך (מחובר עם מולקס ללוח אם). כמו כן הרצתי בדיקה של 3DMark ואלה התוצאות שקיבלתי: 3DMark Score: 4014 SM2.0 Score: 1997 HDR/SM3.0 Score: 1989 CPU Score: 764 אני לא יודע מה גורם לזה וזה ממש מרגיז אותי כבר. אשמח אם תעזרו לי לאתר את התקלה. תודה רבה! עריכה: שאר הרכיבים המשמעותיים במפרט שלי: P4 820 2.8 Ghz DUAL-CORE GIGABYTE 8I945P-G (S-776+DDR2+SATA2+PCI-E)…
-
- 9 תגובות
- 769 צפיות
-
-
בגלל הפאק הרציני בכרטיס גיגהבייט שבר חשבתי ללכת חברה אחרת פליט , הכרטיס שווה משהו ?
-
- 3 תגובות
- 768 צפיות
- 2 followers
-
-
אז ככה יש לי את הכרטיס הזה Sparkle Geforce GTX260, 896MB DDR3, Calibre ואני רוצה לשאול כמה שאלות רציתי לדעת האם הכרטיס תומך ב 1080p עכשיו, אם אני רוצה לראות בHD בטלויזיה מתאימה אני פשוט מחבר כבל HDMI מהכרטיס לטלויזיה ואז מה? שאלה נוספת לפי מה שאני שם לב (בSPA Tune) הכרטיס תמיד נמצא במצב של OC... רציתי לשאול אם אני לא במחשב או שלדוגמא אני כן במחשב אבל לא משחק במשחק כל שהוא עדיף לשנות את מצב הכרטיס? ל Green Mode או ל Standard Mode? למה אני צריך שזה יהיה על OC? שאלה נוספת ואחרונה באיזה כבל עדיף להישתמש (מה יותר איכותי) לחיבור מסך המחשב D-SUB או DVI-D ? בנוסף הייתי רוצה לשמוע כמה טיפים למשתמש בכרטיס הזה תודה לעורים!
-
- 6 תגובות
- 768 צפיות
-
-
http://www.generation-3d.com/UserImgs/imgs/Nvidia/fake/humor.jpg wtf??? האם התמונה מקורית????
-
- 4 תגובות
- 768 צפיות
-
-
רציתי לקנות את VIEWSONIC P90F אבל אין אותו בשום מקום ואומרים שהוא יגיע רק עוד חודשיים! שמעתי על 455 של אימאה, אמרו לי שהוא יותר טוב בגלל ה- M2 משהו... זה נכון? הקצב רענון שלו טוב יותר? או שעדיף לחכות לVIEWSONIC? תודה!
-
- 8 תגובות
- 768 צפיות
-
-
שלום לכולם אני רואה סרטון ביוטיוב פתאום אני רואה פסים על המסך ונעלמים .. הסרתי את הדרייבר של הכרטיס מסך והופ . אין פסים ! אחר כך התקנתי תדרייבר האחרון ושוב חזרו הפסים..... אין לי מושג כבר מה לעשות חברה! הנה הסרטון שמופיע הפסים: http://www.youtube.com/watch?v=JH3MKwbZSgE&feature=related
-
- 1 תגובה
- 768 צפיות
-
-
1. כהמסך נדלק הוא עושה רעש....ושהוא בדיוק נדלק הוא עושה כמו DEGAUSS...ככה זה גם אצלכם ? 2. אחרי כמה זמן שהשארתי תמסך מכובה אבל המחשב דלוק שנאי מדליק אותו בבוקר (אחרי לילה) כל התצוגה משתנה זתומרת הערכיםםם של הSIZE והPOSITION משתנים כולל הHZ מ85 ל60...זה לא תמיד ככה...אבל זה קורה ! קורה לכם? חוויתם? פתרתם? ספרו לדוד סינק
-
- 10 תגובות
- 768 צפיות
-
-
אהלן, יש לי מחשב איטי יחסית - P3 800 Mhz, 256 mb עם לוח אם ASUS CUV-4X האם יש למישהו מושג אם כדאי לי לקנות כרטיס מסך GeForce 4 mx-440 או לחכות חודש שייצא הכרטיס מסך החדש Geforce FX ואז המחירים יפלו ? ? עזרו לי בדילמה....
-
קניתי מחשב חדש עם R9 280X VAPOR X פתחתי את הCPU-Z וכתוב בכלל 7970 .. () מה זה ?
-
- 3 תגובות
- 768 צפיות
-
-
מה לעשות? אני משתמש במחשב אחר כרגע אבל איך אני מחזיר את המחשב השני שלי לרזולוציה שהמסך יקלוט? כרטיס מסך 250GTS מסך LG2453
-
- 2 תגובות
- 768 צפיות
-
-
הכרטיס ישמש במחשב שמיועד בעיקר לעיבוד תמונה, ולעיתים רחוקות לקצת משחקים. האם יש כרטיס AGP עדיף בתקציב של עד 550 ש"ח? כמו כן, האם יש הבדל מהותי בין הגירסה עם DDR3 לזו שלא כוללת זכרון כזה?
-
- 5 תגובות
- 768 צפיות
-
-
שלום, אשמח אם מישהו יוכל לענות לי על השאלה הבאה מאחר וכל מוכר אומר וממליץ לי משהו אחר והאתר של NVIDIA לא ממש מרבה לדייק. יש ברשותי כרטיס GTX 192SP של EVGA ולוח אם עם 3WAY SLI. האם אמורה להיות לי בעיה כלשהי להוסיף כרטיס של יצרן אחר כדוגמת PALIT, ASUS וכו וכו'? ואם לא, אז מה בנוגע לכרטיסים עם 216SP? תודה לעונים. X
-
- 4 תגובות
- 768 צפיות
-