כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,978 דיונים בפורום זה
-
אהלן, לא היתה לי את התקלה הזאת בעבר אף פעם, אבל כשאני יושב על המחשב, ופתאום המסך נקפא לשניה לשחור ומודיע לי את הדבר הבא : וממשיך לפעול בצורה רגילה , וככה הלוך וחזור כשאני מזיז את עכבר סתם ככה מפעולה לפעולה, הפעולות הראשונות שביצעתי הן : עידכנתי לדרייברים הכי חדשים של NVIDIA עידכנתי עידכונים אחרונים של Windows Update אני מחזיק ב GTX 670 של ASUS מישהו נתקל בדבר הזה ? או יודע איך לפתור את זה ?
-
- 8 תגובות
- 789 צפיות
-
-
היי. החלפתי כרטיס מ GF2 MX400 ל XpertVision Radeon8500le ( 250/250). כמובן שלאחר התקנת הדרייברים (3.2) ישר הרצתי 3Dmark. בהתחלה קיבלתי בסביבות ה 59xx. זה היה סביר, אבל עקרונית אני אמור לקבל תוצאה טובה יותר. לכן היום בבוקר מחקתי את הווינדוס והתקנתי מחדש. הרצתי 3dmark ו... קיבלתי 55xx...... אין לי מושג מה הבעיה, אבל התוצאה היא ללא ספק נמוכה מדי. מה לעשות? Athlon Tbird b 1400Mhz ECS K7S5A 256MB SDRAM PC133 Radeon 8500 LE Directx 9.0a ATi Catalyst 3.2
-
- 3 תגובות
- 789 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש עם R9 280X VAPOR X פתחתי את הCPU-Z וכתוב בכלל 7970 .. () מה זה ?
-
- 3 תגובות
- 789 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לרכוש מחשב חדש, ומצאתי את עצמי מתלבט בעיקר בסוגיית הכרטיס מסך. אני לא משחק הרבה במחשב, רק מדי פעם (ובמשחקים יחסית דיי ישנים...TF2 וסוגיו) לעומת זאת, דרושה הרצה חלקה לגמרי של קבצי 1080i. כמה שאלות: בפורום מפרטי מחשב המליצו לי על כרטיס ATI Radeon HD4770 512MB DDR5 PCIe אבל ראיתי שאין לו HDMI אלא רק DVI. האם זה משפיע בצורה כלשהי על איכות התמונה? (כלומר, בחיבור המחשב לLCD בחיבור DVI TO HDMI) תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 789 צפיות
-
-
שלום לכולם ... עד שהחלטתי שאני קונה את הרדאון 9800 256 מ"ב ראיתי שהולך לצאת בקרוב גרסה עם דדר-2 מחיר של הרדאון 256 הוא 560 דולר , ובאתרים מסויימים אמרו שהגרסה עם דדר-2 תעלה כ600 דולר. חשבתי שאם אני מוציא כבר כ"כ הרבה כסף על כרטיס אז אני יקנה את הגרסה השנייה ... הבעייה שלא רשום בשום מקום מתי יוצא למישהו יש מושג ?
-
- 6 תגובות
- 789 צפיות
-
-
זהו מחר אני קונה את הכרטיס מסך שלי למערכת הזאת core i 5 750 gigabyte p55-usb3 g skill 2x2gb 1600mhz seasonic 650w עכשיו אני מתלבט מאוד בין gtx480 וגם אמרו לי וראיתי שהוא לא כזה חם כמו שהרבה אומרים לבין hd5870 vapor-x אני בנתיים הולך יותר לכיוון ה gtx480 אבל מה שמונע ממני לקחת אותו הוא החום שלו וגם אני רוצה שתגידו בתכלס מה יותר חזק עזבו משתלם ומה יותר יחזיק לעתיד
-
- 0 תגובות
- 789 צפיות
-
-
שלום לכולם , אני עדיין לא מצליח להבין ת'כרטיס הזה ... הביצועים במשחקים לא גבוהים כמו שצריכים להיות ( אפילו ב 9500 פרו הקודם שלי היה טוב יותר ) בכל מקרה אני חושב שיש לי איזה התנגשות חומרה אחרת זה לא ממש הגיוני. בקשר ל SMARTGART כאשר אני נכנס למאפיינים שלו דרך START - RUN .. הוא רושם לי שבכתיבת AGP הוא על מנותק! זה סביר וככה זה צריך להיות או שיש בעייה אצלי ? כי ניסיתי להשים אותו על מחובר ואחרי האתחול הוא לא מסכים והוא חוזר למצב מנותק.. אולי מזה נובעת הבעייה שהמשחקים לא מגיעים בכלל לביצועים שהכרטיס הזה יודע לתת? אבקש ממי שהמצב שלו ב SMARTGART שונה שיכתוב לי ואולי יעזור לי לשנות את זה .. למרות שקראתי כבר כמה פעמים את ה FAQ אני לא מצליח לעלות מה הבעייה אצלי. למי שיש רעיון …
-
- 10 תגובות
- 789 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך של אסוס V7700PRO DELUXE 64MB SGRAM (אפשר לראות במפרט מחשב) ויש בו שתי יציאות לטלויזיה אחד S VIDEO ועוד אחת צהובה כמו של וידיאו... עכשיו אני לפעמים מעביר TV OUT כששני טלויזיות מחובורת לשני היציאות וזה משדר לי טוב לשניהם... עכשיו השאלה שלי אם זה לא מזיק לכרטיס כשאני מעביר לשני טלויזיות בו זמנית ומפעיל סרט.. והאם אני יכול לפצל תכבל ולחבר יותר מ2 טלויזיות? תודה לכולם אוהד
-
- 3 תגובות
- 789 צפיות
-
-
אני רוצה לעשות אוברקלוק לכרטיס מסך שלי SAPPHAIRE RADEON 7850 והגבול של התדר CORE CLOCK שלו זה 1050 ושל הMEMORY זה 1450 עכשיו אם אני מגיע למקסימום שזה 1050@1450 לאיזה רמה של ביצועים אני יגיע? אני יעקוף את GTX 570? והאם כדאי בכלל להגיע למקסימום? כי אין אפשרות להשים מתחים בכרטיס
-
- 5 תגובות
- 789 צפיות
-
-
של איזה חברה? וכמה זכרון? 128 או 256? כולל ביצועי אוברקלוקינג. תודה.
-
- 5 תגובות
- 789 צפיות
-
-
שלום, מה ההבדלים בין הכרטיסים הנ"ל?
-
- 4 תגובות
- 789 צפיות
-
-
זה בעיקר כדי שאוכל להעביר את הקלטות וידאו לקבצים דיגיטליים במחשב וגם כדי שאוכל לצפות בחלון קטן בטלוויזיה במקום שאקום מהמחשב אל פינת הטלוויזיה (הטלויזיה אצלנו בחדר נפרד מהמחשב וזה מעצבן ללכת ולחזור כשיש פרסומות). זה לא נועד לראות טלוויזיה באיכות גבוהה אלא לראות באיכות סבירה וגם אפשרות להקליט. המליצו לי על זה http://www.shirion-computers.com/Product.asp?Pid=Leadtek-TV2000&Cat2Cat1ID=25&Cat2ID=119&aff=Zap〈=HE אפשר להיות שקט ולהזמין אותו עוד היום?
-
- 10 תגובות
- 789 צפיות
-
-
האם כרטיס זה מספיק טוב לשימושי OFFICE,אינטרנט,צפיה בסרטים,ומשחקים? (רזולוציה של המסך 1280X1024)
-
- 9 תגובות
- 789 צפיות
-
-
הזיכרון ראם על כרטיס מובנה במחשבים ניידים משתנה ממחשב למחשב? או שבכולם אותו דבר? כי אצלי יש 32mb במחשב נייד וזה נשמע לא הגיוני..
-
- 5 תגובות
- 789 צפיות
-
-
מה דעתכם על הכ.מסך הזה? ב2600 שקל ואם מישהו יודע מה TH מציין בדגם :
-
- 11 תגובות
- 789 צפיות
-
-
שלום.. תעזרו לי בבקשה בבחירת מסך.. התקציב שלי עומד על כ1000 ש''ח אבל אני מוכן למתוח אותו עד ל1100... על הכוונת שלי 763MB של סמסונג, שמעתי שזה מסך טוב.. אני הייתי רוצה מסך אם יו אס בי... אז ללכת על סמסונג או לבחור משהו אחר? חוץ מאל ג'י
-
- 8 תגובות
- 789 צפיות
-
-
X700 רגיל בסטוק או 6600 רגיל בסטוק שניהם לPCIE תודה
-
- 7 תגובות
- 789 צפיות
-
-
שלום, אני הולך להרכיב מחשב עבודה רציני בזמן הקרוב לעריכת וידאו, תלת מימד, הקלטות - ובגלל שאני גיימר בליבי - רציתי שיהיה גם חזק בתחום הזה. חשבתי על לוח אם (אוהב את Asus) עם 2x PCIx16, ולשים עליו QuadroFX1500 + GeForce 8800GTX יש לי 2 מסכי Samsung SyncMaster 931BF (19") . יש למסך כניסה אנלוגית ודיגיטלית. אם אני אחבר את שני כרטיסי המסך ללוח, אחבר כרטיס אחד לכניסות האנלוגיות של המסכים - וכרטיס שני לכניסות הדיגיטליות של המסך, תיאורטית- אני אוכל לעבוד עם הQuadro כשאני על "Input1" ולשחק על ה8800 כשאני ב"Input2" במסכים ? מה קורה אם לאפליקציה / משחק שאני מפעיל אין אופציה לבחור איזה כרטיס להפעיל ? האם כל זה בכלל יעבוד? ;D [עריכה] שכחתי לשאול - למישה יש הערכה איזה ספק יריץ לי מערכ…
-
- 9 תגובות
- 789 צפיות
-
-
-
שלום, חיפוש קצר בזאפ הראה לי שיש הרבה יותר יציאות קיימות לכרטיס מסך ממה שחשבתי. מישהו מוכן לתת הסבר קצר למה משמשת כל יציאה? AVIVO cvbs D-Sub/VGA Dual DVI DVI HDMI HDTV SPDIF S-Video TV Out Video-in VIVO תודה!
-
- 6 תגובות
- 789 צפיות
-
-
מפרט לוח - GA-G31M-S2L Gigabyte מעבד - Intel E7300 2.66 זיכרון - 2GB DDR2 800MHZ ספק -AB POWER P4-500W הכרטיס מסך הנוכחי הוא 9500GT, אני מחפש לשדרג את הכרטיס. אני יוסיף עוד 2GB זיכרון, ואני מחפש כרטיס בסביבות ה-500\600 ש"ח, על מה הייתם ממליצים הכי הרבה היום בשוק? אני יודע שהמחשב לא הכי חדש, אבל בכל זאת אני מעוניין להישאר איתו.
-
- 4 תגובות
- 789 צפיות
-
-
לפני כמה זמן פתחתי כמה וכמה אשכולות בנוגע לבעיה שלי, אני אספר שוב בקצרה, יש לי שלושה משחקים (הכי כבדים שאני משחק בהם) Metro 2033 Crysis 2 ו-BF 3. נתחיל ב-Metro, המשחק רוב הזמן לא רץ חלק ולפעמים הוא רץ חלק ולי יש שני כרטיסים של 6950 CF עם מעבד i5 2500K. Crysis 2 כנ"ל רץ נורמלי ועם אני מתחיל לירות על קיר ולהסתכל מקרוב המשחק פשוט נהיה ממש איטי ואז כשאני חוזר להסתכל על השטח זה חוזר לרוץ ויש עוד קטעים שאני נכנס למהרה עם עור ועשן נהיה איטי. BF 3, רוב המשחק רץ חלק אבל עם אני על מסוק ויש קטעים של עשן ופיצוצים המשחק איטי! אי אפשר לשחק ככה ועם שני 6950 זה לא אמור לקרות! אני רואה אנשים עם 6950 אחד רץ להם נורמלי, לפחות אין תתקיעות האלה. לפני כמה זמן אמרתי שה-OC של המעבד נמחק, לפני כי…
-
- 2 תגובות
- 789 צפיות
-
-
המסך ישמש למשחקים. אני יודע ש CRT נחשב יותר טוב, אבל די נמאס לי מהבלוק שיושב לי על השולחן. האם המסך שווה את המחיר (כ 2100 ש"ח)? http://zap.co.il/model.asp?model_id=410956 יש לכם הצעות טובות יותר? (רצוי 2ms)
-
- 12 תגובות
- 789 צפיות
-
-
היי בעבר עם המערכת החדשה שלי היתי מגיע ל46 FPS , היום עם אותה המערכת בדיוק אני מגיע כל הזמן רק ל42.3 FPS , ולא משהנ איזה דרייבר אני מתקין , זה ירידה של כ10% , מדוע זה?
-
- 1 תגובה
- 789 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות בשבוע הקרוב מסך חדש השימושים העיקרים שלי הם משחקים ולראות סרטים יש לי 800 שקל תקציב אני רוצה מסך שטוח וראיתי בוואלה שני מסכים שנראים נחמדים אחד 17 710BH LG FLATRON והשני FLATRON 776FM שניהם במחיר שלי ואממ אני מעדיף צבע כסוף אני גר בקריות יאנטו שיהיה חנות בצפון... תנו המצלצות בבקשה ולילה טוב
-
- 6 תגובות
- 789 צפיות
-