עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. שלום יש לי מעבד אינטל 1.8 512 rdram אני לא מעוניין לחכות לקנות מחשב חדש (לא בחודשים הקרובים לפחות) אבל כן מעוניין להפעיל את Rome Total War בצורה סבירה ואף טובה, גם את doom3 למשל וbattlefield 2 בגרפיקה נמוכה, למרות שאפשר גם לוותר עליו. האם יש איזשהו כרטיס מסך agp במחיר של עד 650 שקל שיכול לעזור לי? מה לגבי geforce 6600?...האם גרסת הLE תספיק?

• 12 תגובות
    • 805 צפיות
  2. Started by etelsh4,

לפני כמה זמן פתחתי כמה וכמה אשכולות בנוגע לבעיה שלי, אני אספר שוב בקצרה, יש לי שלושה משחקים (הכי כבדים שאני משחק בהם) Metro 2033 Crysis 2 ו-BF 3. נתחיל ב-Metro, המשחק רוב הזמן לא רץ חלק ולפעמים הוא רץ חלק ולי יש שני כרטיסים של 6950 CF עם מעבד i5 2500K. Crysis 2 כנ"ל רץ נורמלי ועם אני מתחיל לירות על קיר ולהסתכל מקרוב המשחק פשוט נהיה ממש איטי ואז כשאני חוזר להסתכל על השטח זה חוזר לרוץ ויש עוד קטעים שאני נכנס למהרה עם עור ועשן נהיה איטי. BF 3, רוב המשחק רץ חלק אבל עם אני על מסוק ויש קטעים של עשן ופיצוצים המשחק איטי! אי אפשר לשחק ככה ועם שני 6950 זה לא אמור לקרות! אני רואה אנשים עם 6950 אחד רץ להם נורמלי, לפחות אין תתקיעות האלה. לפני כמה זמן אמרתי שה-OC של המעבד נמחק, לפני כי…

• 2 תגובות
    • 805 צפיות
  3. 1אני מדבר על כרטיסים של AGP אם ה7600GT עולה יותר כסף כ100-200 שח יותר מי הX850XT שווה להוסיף ולקנות או לא?

• 11 תגובות
    • 805 צפיות
  4. Started by eladbu,

שלום לכולם קניתי 9800 פרו של 3DCLUB משום מה אין איזו תוכנה בפנים של tune האם אני אמור לקבל אולי בכלל אין כזאת יצוין שהקופסא הגיע מקורית וסגורה באריזה המקורית

• 10 תגובות
    • 805 צפיות
  5. שלום. שיחקתי איזה 4 שעות במשחק the godfather 2 הכל היה מצויין פתאום הגיע איזה קטע שיש סרטון כזה וזה התחיל להתקע יצאתי לוינדוס וזה הביא לי שגיאה כזאת http://www.siz.co.il/my.php?i=udg2miynm0d1.jpg ניסיתי לעשות ריסטרט לא עזר.. התקנתי שוב את הדרייבר הכי חדש של ATI ולא עזר... זה עדיין נתקע ויוצא מהמשחק וכיאילו הדרייבר מפסיק לאחר שסרטון הזה.. מה אפשר לעשות ?? מה זה יכול להיות ??

• 6 תגובות
    • 805 צפיות
  6. לא מזמן מאסתי בהתעסקות עם תוכנות OC למיניהן, וצרבתי לכרטיס שלי ביוס חדש. הדבר הראשון שראיתי היה השיפור בביצועים. כשהרצתי OC לאותן מהירויות דרך תוכנה, לדוגמא, התוצאות היו נמוכות יותר (כנראה בגלל העומס על המעבד). בנוסף לכך, עם הצריבה נפטרתי מהצורך להמהיר את הכרטיס מחדש עם כל פרמוט, במעבר ממחשב למחשב וכו'. שאלה שהטרידה אותי לאחרונה - האם זה בריא לכרטיס לאורך זמן? הטמפ' נחשבת בסדר (56 במנוחה ו-69 במאמץ מלא עם מזגן על חימום ). גם המתח לא גבוה מדי, אבל בכל זאת...הכרטיס רץ על מהירויות מאמץ כל הזמן, ולא רק במשחקים. מה דעתכם?

• 11 תגובות
    • 805 צפיות
  7. Started by *grass*,

יש לי כרטיס מסך ge force fx 5 עם שתי יציאות הראשונה בננה צהובה והשנית כמו של המקלדת והעכבר ...אז האם אפשר לחבר ת די וי די למחשב ??איך ?? מאווד תודה ? יש לי גם מגבר ומערכת קולנוע ביתית מחוברות למחשב אם עוזר ...תודה

• 6 תגובות
    • 805 צפיות
  8. R520 Taped Out, Yields are Key Risk ATI has completed test wafers on 90nm at TSMC and has hit its milestones to date for its next generation R520 product due out in Spring 2005, CSFB wrote. In early November a high-ranking source close to ATI Technologies confirmed that the chip known as the R520 had been taped out, which means that the completed design of the processor had been sent to an ATIs foundry partner. Key risk ahead is achieving strong yields on 90nm, a point too early to call but potentially less risky since low-k and copper issues were resolved at 130nm. ATI noted that the next two years will see major architectural jumps (likely Pixel Shader 3.0 in 05 and DX1…

• 2 תגובות
    • 805 צפיות
  9. היי בעבר עם המערכת החדשה שלי היתי מגיע ל46 FPS , היום עם אותה המערכת בדיוק אני מגיע כל הזמן רק ל42.3 FPS , ולא משהנ איזה דרייבר אני מתקין , זה ירידה של כ10% , מדוע זה?

• 1 תגובה
    • 805 צפיות
  10. Started by KMA12,

כן שלום אני חושב על לקנות את הכ-מסך הבא: Geforce FX5700 ULTRA 128 mb DDR3 Retail LEADTEK= 1200nis יש הערות הכרטיס טוב לא טוב .... האם הוא טוב לאובר-קלוקינג? http://www.leadtek.com/3d_graphic/winfast_a360_ultratdh_2.html

• 6 תגובות
    • 805 צפיות
  11. מתוך התעניינות כללית בנושא , רציתי לדעת האם שווה לקנות לוח אם תומך PCI-E 2 שהוא יקר כיום בישביל לנצל אותו בכרטיסים החדשים שתומכים בו ?

• 7 תגובות
    • 805 צפיות
  12. Started by saruengang,

המפרט שלי: Intel i5-3470 3.2ghz 8 GB Ram SeaSonic M12II 520 Bronze 520W והכרטיס שיש לי כרגע : ati radeon hd 4870 זקוק לכרטיס באותה רמה או יותר טוב להפעלת המשחקים החדשים שיוצאים כיום.

• 7 תגובות
    • 805 צפיות
  13. Started by prelly,

שאלות לגבי AA 16Q בקרייסיס מה הם בעצם ההבדלים בתמונה? האם האיכות תמונה תרד או תעלה משמעותית? האם פילטר זה גורם לכאבי ראש? כי לפעמים יש לי כאבי ראש ממשחקי FPS בתודה מראש לכל העונים כרטיס מסך: 8800 GTX ULTRA מעבד: Q6600

• 13 תגובות
    • 805 צפיות
  14. Started by amir24,

האם כרטיס מסך יכול להידפק או להתקלקל בצורה כלשהי? מאז ששמתי WIN7-32bit כל פעם שאני רואה סרטים בפורמט mkv אני שם לב שקצב הריענון של המסך איטי, כלומר התמונה מקרטעת לעיתים, ניתן מידי פעם לשים לב לפיקסלים. במחשב מותקן המקודד של MATROSKA, הדבר שמוזר הוא שעד שהתקנתי WIN7 (השתמשתי בXP) הכל עבד כמו שצריך וכעת יש כל מיני הפרעות קטנות כשרץ הוידאו. אשמח לקבל עזרה

• 5 תגובות
    • 805 צפיות
  15. Started by roeiw,

מה דעתכם על המסך הזה (אני מביא אותו ב 1800 ש"ח)

• 0 תגובות
    • 805 צפיות
  16. Started by Yossarian22,

איך הכרטיס 7200GS? 128MB up to 512MB יריץ פיפא ודברים פשוטים כאלה? כמה זיכרון בעצם יש לו?

• 7 תגובות
    • 805 צפיות
  17. היי אני מנסה מהאתר הרשמי להוריד וזה נותן לי רק 77 מגה הורדה , ידוע לכם היכן ניתן להורידו?

• 3 תגובות
    • 805 צפיות
  18. Started by bv500,

ניסיתי להזמין כרטיס וזכרונות דרך NEWEGG גם דרך המסטרקארד וגם דרך הפייפל, אבל מסתבר שהם מוכנים לקבל אותם רק אם הם חשבונות אמריקאים... מישהו יכול לעזור לי ולהביא לי אתרים שכן מקבלים מסטרקארד בינלאומי או פייפל בינלאומי ??? ידידה שלי עוד מעט מגיעה לשם, ואני צריך להזמין את זה כמה שיותר מהר למקום שבו היא הולכת לגור בשבועיים הקרובים על מנת שהיא תוכל להביא לי את זה תודה, אורי

• 13 תגובות
    • 805 צפיות
  19. Started by eladbu,

הורדתי את הדרייבר 3.8 אך אני רואה אותא באנגלית כיצד אפשר להפוך אותו לעברית? כוון שהוא תומך ב-24 שפות כiלל עיברית! בתודה מראש אלעד

• 0 תגובות
    • 805 צפיות
  20. Started by puyol,

היי אני חושב לשדרג את כ. המסך לHD5750 יש לי מארז ANTEC 2480 עם ספק 380 ואט ומעבד CORE I5 האם הספק יספיק לכרטיס הזה?

• 3 תגובות
    • 805 צפיות
  21. אני מתלבט בין שני המסכים האלה ולא מצליח להחליט מי יותר טוב LG L1710B או Samsung SyncMaster 171s

• 0 תגובות
    • 805 צפיות
  22. אהלן חבר'ה! אני מעוניין ליצור מערך של שני מסכים (מולטיסקרין בו התמונה נפרשת על רזולוציה של שני מסכים). חשבתי לחבר מחשב כמו V131 של DELL לשני מסכים דרך קופסת מיתוג בחיבורי HDMI. הבעיה היא שאני חושב שאקבל אותה תמונה בשני המסכים ולא שטח עבודה כפול. בנוסף, אני לא יודע אם כרטיס מסך מובנה שקיים ב-V131 ישרוד מערך של שני מסכים... אשמח אם מישהו ישפוך קצת אור על העניין. תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 805 צפיות
  23. שמעו.. אני יודע שהכרטיס המובנה שלי [6150 256MB] חלש.. אבל גם קארבון חלש.. הוא לא צריך להריץ על קצת יותר מההגדרות הבאות חלק? רזולוצייה: 800x600 Level of detail: LOW Brightness: 52% ללא פילטרים כמובן. וברזולוצייה הזו זה מקרטע... ברזולוצייה 640x480 עם שאר הגדרות הנ"ל רץ חלק.. אבל מגעיל :-X הכרטיס מעודכן לדרייברים הכי חדשים [93] מהאתר של אנוידיה אפשר לעשות משהו כדי לשחק חלק על הגדרות 1024 או לפחות 800x600? [אני על משחק 19"] תודה!

• 7 תגובות
    • 805 צפיות
  24. Started by dude1221,

עד 150ש''ח ושיחזיק OC

• 5 תגובות
    • 805 צפיות
  25. Started by Cyron,

שלום מחפש לשדרג כרטיס מסך. מפרט מלא בחתימה. מעדיף כרטיס שלא מתחמם יותר מדיי, החדר של המחשב מאוד חם, רעש לא בעייתי.... בנוסף אני מחפש לשדרג מעבד ל-Q9XXX יד-2, צריך לקחת את זה בחשבון של צריכת החשמל ? מעדיף לא לשדרג ספק אם לא חייב. תודה.

• 5 תגובות
    • 805 צפיות

דיונים חדשים בפורומים