כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,975 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, יש ברשותי כרטיס מסך Geforce 7300 GS. האם אני יכול לחבר אליו שני מסכי מחשב ולהרחיב את שולחן העבודה שלי? תודה מראש, אסף
-
- 0 תגובות
- 539 צפיות
-
-
הלוח בלי AGP. אז אם מישהו יכול להמליץ לי על כרטיס PCI מתאים, עם דגש על מחיר, לא צריך FPS, לא צריך איכות, רק שיראו וגם במה כרוך חיבור שכזה. תודה
-
- 10 תגובות
- 978 צפיות
-
-
שלום יש ברשותי מסך מיותר שאותו אני רוצה לחבר למחשב בנוסף למסך הקיים, השאלה שלי איך אפשר לעשות זאת, כאשר אין לי אפשרות לחבר כרטיס מסך נוסף. בתודה. ויום טוב לכולם!
-
- 3 תגובות
- 553 צפיות
-
-
איך אני מחבר שני מסכים למחשב אחד? הכרטיס שלי זה Asus ti 4400 Win XP דריברים 40.72 תודה לעונים
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, אני רוצה לחבר למחשב אחד שני מסכים. הראשון יהיה מסך למשתמש (outlook, explorer וכו') והשני יהיה מסך שיציג אפליקציה קבוע (דף Web). לצורך כך, רכשתי כרטיס מסך GeForce 7200 GS, בעל שתי יציאות וידאו (VGA ו- DVI). איך אפשר להגדיר שבכל log In למחשב , האפליקציה שאני רוצה, תופעל קבוע במסך 2 (לצורך העניין)? תודה לעוזרים! הילה.
-
- 0 תגובות
- 921 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב פשוט בן מס' חודשים עם כרטיס מסך על הלוח, וחריץ PCI-E פנוי. אני רוצה לחבר גם את הטלויזיה למחשב כך שאוכל לראות סרט בטלויזיה ולהמשיך לעבוד על המחשב, כמו שני מסכים. האם אני יכול להוסיף כרטיס מסך PCI ישן שיש לי? האם אני צריך לקנות כרטיס מסך PCI-E חדש? או שלא ניתן שני כרטיסים PCI-E במקביל? האם למשהו יש רעיון יותר טוב מאלו? תודה
-
- 1 תגובה
- 968 צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי שאלה בקשר לחיבור שני מסכים למחשב. אחד המסכים מחובר ל GeForce 4 mx 440 ויש לי כרטיס מסך מובנה בלוח אם ( Intel D815EEA) מה שאני לא מצליח לעשות זה להפעיל את הכרטיס המובנה בלוח. האם אפשר בכלל לעשות זאת או לא? תודה מראש לכל המייעצים.
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מנסה לחבר שני מסכים לעבודה: הראשון אמור להיות לעבודה רגילה כאילו הוא מחובר לבד. השני אמור רק להציג מצגת של PowerPoint שמחליפה תמונות אוטומטית כל 15 שניות. כרטיס המסך שאני משתמש בו זה GeForce 8400 GS בעל שלוש יציאות: VGA, DVI ו- HDMI, כאשר המסך הראשי מחובר ל- DVI והמסך המשני מחובר ל- VGA. גירסת דרייבר 266.58 (זה הכי מעודכן עבור הכרטיס הזה ולא ניתן להוריד עבורו גרסאות חדשות יותר באתר של nVidia). הצלחתי להגדיר בצורה נכונה את העבודה כ- Dual View והכל עובד תקין, רק מה, כשעובדים על המחשב המצגת מפסיקה להעביר תמונות לבד (אם אני יוצא מהמצגת, מפעיל אותה מחדש ולא נוגע במחשב היא עובדת כראוי). אולי יש איזו הגדרה ב- PowerPoint שאני מפספס? הגירסה של האופיס היא 2003 SP3.
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, יש לי שני מסכים: triniton ומסך lcd. כרטיס המסך שלי הוא GForce 2 GTS 64mb v7700 . שמתי לב שיש בכרטיס יציאת vga ושיש עוד יציאת vga על המחשב (מחוץ לכרטיס) יש לי גם מתאם מוזר שנשאר לי עוד מהימים שהיה לי מקינטוש, שצד אחד שלו הוא AGP והצד השני מוארך וצר יותר (2 שורות שבאחת יש 8 חורים ובשניה 7) במסך lcd אין עוד כניסה חוץ מזו של הVGA. בtriniton יש שתי כניסות VGA. זה כל מה שיש לי. השאלה היא אם אני יכול לחבר את שני המסכים למחשב כך שאוכל להפוך אותם למסך אחד רחב? אם לא, (כך נראה לי) איך כן אפשר לחבר אותם? בתודה רבה מראש לכל יועץ עצה ולכל מורה דרך באפלה
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אוקיי לפני חצי שנה בדיוק רכשתי את המסך של סמסונג 760BF 4MS תאמת אני אגיד לכם? אני די מאוכזב ממנו בגלל כל המריחות בווינדוס ובמיוחד במשחקים זה משהו נוראי המריחות האלה אי אפשר לתאר כמה! לפני המסך היה לי MAG שטוח CRT 17' השחור כסוף הזה אז מה שאני רוצה לשאול אתכם אם אפשר לחבר שני מסכים למחשב שלי יש לי שני חיבורים לכרטיס מסך כרגע אני מחובר בDVI ולCRT יש את החיבור הכחול האנלוגי שכולכם מכירים. אני צריך בנוגע לזה הסבר ברגע שאני מוסיף את הCRT איזה הגדרות אני צריך לעשות בכרטיס ולהגדיר את הצפייה במסך השני. הCRT ישמש לי למשחקים בעיקר! תודה רבה.
-
- 5 תגובות
- 659 צפיות
-
-
אני רוצה לחבר שני צגים לכרטיס מסך אחד רציתי לדעת האם יש מפצל ל-VGA או אם יש איזה אפשרות אחרת
-
- 5 תגובות
- 977 צפיות
-
-
היי! יש לי היום 8800GT על לוח Maximus Formula שתומך בcrossfire. אבל יש לי בעיה שאני לא מצליח לפתור והיא חיבור כרטיס המסך לטלוויזיה. לא משנה באיזה כבלים ובאיזה הגדרות השתמשתי, זה לא עבד. לאחר חקירה הבנתי שמדובר פה בבעיה של דרייברים, כי עם ה7800GTX הישן, עם דרייברים ישנים הכל היה עובד, עם חדשים לא. עכשיו, הפתרון שחשבתי עליו הוא חיבור כרטיס מסך זול נוסף של ati שלא סובל מהבעיות הללו ושימוש בו נטו כדי לצפות בטלוויזיה. אפשרי? אני מניח שזה יעזור לא רק לי.
-
- 1 תגובה
- 669 צפיות
-
-
שלום לכולם! לפי המלצתכם קניתי את המסכים http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=182008.0 וכרטיס מסך http://www.mardanit.co.il/item_prew.php?item_id=2117&lg=0 XFX GF 6600 256MB DDR2 DUAL DVI עכשיו, שתי המסכים יושבים אחד לעד השני והבעיה היא כאשר אני מגדיל את החלון זה גדל על שתי החלונות מה שממש לא נוח. לא הייתי מתלונן אלא שאצל חבר ראיתי שכל אחד מהם מתפרס רק על המסך שבו הוא נפתח ולא על שתיהם. אבי בטוח שזה איזה פיצר קטן איפה שהוא ואני לא מצליח למצוא אותו. תודה על עזרתכם.
-
- 2 תגובות
- 608 צפיות
-
-
-
קניתי מסך benq 22" עם חיבור DVI יש לי כרטיס מבך geforce 6600 gt ויש בו יציאת DVI הבעיה היא שבPCI המסך מקבל סיגנל אבל בDVI הוא לא מקבל, איך אני גורם לכרטיס מסך לשדר דרך הDVI?????? מישהו...עזרה...
-
- 5 תגובות
- 739 צפיות
-
-
אני מקווה שזה המקום הנכון לשאול. ידידה שלי קנתה מסך LCD למחשב ויש בעיה עם החיבור בין המחשב ל LCD החיבור בכרטיס מסך הוא השני מלמעלה בתמונה . כלומר DVI-I Dual Link החיבור במסך הוא הרביעי בתמונה. כלומר DVI-D DUAL LINK והכבל שהיא קיבלה עם המסך (מוזר מאוד) הוא השלישי בתמונה , כלומר DVI-D SINGLE LINK איך מחברים ביניהם ? תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 727 צפיות
-
-
אבקש להבין כמה דברים שלא הצלחתי לקבל תשובה מספקת בחיפוש. 1.האם בכל הכרטיסים שתומכים באופצית הtv out לא ניתן לראות טוב בטלווזיה אינטרנט ועבודה משרדית ? אלא זה ישמש רק לסרטים ומשחקים ? האם בכרטיסים הבינונים דוגמת 9600 יראו כבר יותר טוב ? 2.כנ"ל עד כמה רואים גרוע משחקים אם בכלל דרך הtv out ? 3.קראתי תר'ד שכביכול ספרו שבכרטיסים חלשים למרות שקיים TV OUT דוגמאת GF4 בכלל לא רצוי להשתמש שהכרטיס עצמו מתחמם וכתוצאה מכך ישרף ,האמנם ? אם כן מאיזה כרטיס ניתן להשתמש בtv out ללא חשש של התחממות ? 4.האם זה נכון שATI יותר טובים בקטע הזה ? 5.יש לי חיבור בטלווזיה של DVI .בהנחה שקיים חוט שיחבר את המחשב שלי לטלווזיה בבית.האם אני יוכל לראות הכול כמו באיכות של הצג של המחשב ? התמיכה בvga יש ל…
-
- 2 תגובות
- 589 צפיות
-
-
שלום,יש לי 2 בעיות,במחשב אחד יש לי כרטיס מסך שיש לו רק DVI,אבל המסך יכול להתחבר רק דרך VGA,ויש לי מחשב שיש לו VGA וגם המסך שלו VGA אבל מה יקרה שאני אחליף מחשב וכבר לא יהיה VGA ורק דואל DVI,אז מה אני אעשה?יש ממיר מ-DVI לVGA.?וכמה הוא עולה?
-
- 2 תגובות
- 831 צפיות
-
-
מה ההבדל ביניהם מי שיכול להכניס תמונה של החיבורים שיכניס ומי שיודע מה ההבדל מה שיש למה והכל שרק יגיד תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 570 צפיות
-
-
שלום, אני הולך לקנות לוח אם חדש ויש לי תהיות לגבי חיבורי וידאו. כרגע יש לי כרטיס מסך משולב והוא מספיק לי בגלל שאני משתמש במחשב בעיקר לצפייה בסרטים. חשבתי לקנות לוח אם של אינטל עם כרטיס מסך משולב - צ'יפסט 965G - הבעיה היא שיש לו רק יציאת VGA ובעתיד אני אצטרך חיבורים נוספים. האם בשביל חיבורי VIVO, SVIDEO, DVI וכו' אני חייב לקנות כרטיס מסך בנפרד? קראתי שה- 965G תומך בחיבורים האלה בעזרת מתאם ADD2 אבל לא מצאתי אותו בחנויות ברשת. (תיאור קצר בלינק - http://www.intel.com/support/graphics/intel915g/sb/cs-013296.htm ) מישהו יודע איפה אפשר לקנות אותו? תודה למבינים
-
- 1 תגובה
- 537 צפיות
-
-
שלום לכולם מדוע יש לכרטיס בכותרת חיבור 4 פינים בנוסף לחיבור ה-6 פינים. יש מקרה שמשתמשים בשניהם יחד? למה נועד ה-4 פינים? תודה
-
- 7 תגובות
- 734 צפיות
-
-
הדגם המדוייק הוא GALAXY GEFORCE GTS450 1GB DDR5 VGA/DVI/HDMI השאלה היא האם צריך ספק כח מיוחד עם חיבורים מיוחדים כדי להפעיל אותו ואם כן כמה חיבורי 6 פינים? ושאלה כללית איך אני יכול לדעת בכרטיסי מסך האם צריך חיבורי חשמל מיוחדים כי במפרט של הכרטיס מסך לא ראיתי שכותבים אז רק ליידע כללי איך יודעים?
-
- 3 תגובות
- 820 צפיות
-
-
לאחרונה קניתי מחשב ומסך חדשים, בכרטיס המסך ובמסך עצמו ישנם 2 סוגי חיבורים: אחד כחול ואחד לבן. כרגע המסך מחובר למחשב דרך החיבור הכחול. האם החלפה לחיבור הלבן(שלפי הבנתי הוא חדש יותר) תשפר את ביצועי המחשב? באפשרותי לחבר 2 כרטיסי מסך אל אותו המסך(כ.מסך מובנה וחיצוני). האם חיבור שכזה יועיל לטובת המחשב או יזיק לו? תודתי הצנועה לעונים.
-
- 1 תגובה
- 751 צפיות
-
-
בכרטיס מסך הנ"ל יש 2 חיבורי 6 פין עבור מתח. האם אני אמור להשתמש בשניהם? אין לי 2 כבלים כאלה בספק . הספק הוא Enermax modu 82+ 425W מה אני אמור לעשות? תודה על העזרה!
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
פירקתי ממחשב נייד ישן של טושיבה את המסך הזה ואני דיי צריך עזרה בלמצוא את המפרט של הפינים רשום מאחורי המסך vf0042p01 tlx-1641-g3b יש ג'וקים שרשום עליהם t7778a ו t7900 תודה מראש ???
-
- 0 תגובות
- 535 צפיות
-