עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by ציפורים בניוטרל,

אוקיי לפני חצי שנה בדיוק רכשתי את המסך של סמסונג 760BF 4MS תאמת אני אגיד לכם? אני די מאוכזב ממנו בגלל כל המריחות בווינדוס ובמיוחד במשחקים זה משהו נוראי המריחות האלה אי אפשר לתאר כמה! לפני המסך היה לי MAG שטוח CRT 17' השחור כסוף הזה אז מה שאני רוצה לשאול אתכם אם אפשר לחבר שני מסכים למחשב שלי יש לי שני חיבורים לכרטיס מסך כרגע אני מחובר בDVI ולCRT יש את החיבור הכחול האנלוגי שכולכם מכירים. אני צריך בנוגע לזה הסבר ברגע שאני מוסיף את הCRT איזה הגדרות אני צריך לעשות בכרטיס ולהגדיר את הצפייה במסך השני. הCRT ישמש לי למשחקים בעיקר! תודה רבה.

2. Started by m-o-r,

אני רוצה לחבר שני צגים לכרטיס מסך אחד רציתי לדעת האם יש מפצל ל-VGA או אם יש איזה אפשרות אחרת

• 5 תגובות
    • 946 צפיות
  3. היי! יש לי היום 8800GT על לוח Maximus Formula שתומך בcrossfire. אבל יש לי בעיה שאני לא מצליח לפתור והיא חיבור כרטיס המסך לטלוויזיה. לא משנה באיזה כבלים ובאיזה הגדרות השתמשתי, זה לא עבד. לאחר חקירה הבנתי שמדובר פה בבעיה של דרייברים, כי עם ה7800GTX הישן, עם דרייברים ישנים הכל היה עובד, עם חדשים לא. עכשיו, הפתרון שחשבתי עליו הוא חיבור כרטיס מסך זול נוסף של ati שלא סובל מהבעיות הללו ושימוש בו נטו כדי לצפות בטלוויזיה. אפשרי? אני מניח שזה יעזור לא רק לי.

• 1 תגובה
    • 647 צפיות
  4. שלום לכולם! לפי המלצתכם קניתי את המסכים http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=182008.0 וכרטיס מסך http://www.mardanit.co.il/item_prew.php?item_id=2117&lg=0 XFX GF 6600 256MB DDR2 DUAL DVI עכשיו, שתי המסכים יושבים אחד לעד השני והבעיה היא כאשר אני מגדיל את החלון זה גדל על שתי החלונות מה שממש לא נוח. לא הייתי מתלונן אלא שאצל חבר ראיתי שכל אחד מהם מתפרס רק על המסך שבו הוא נפתח ולא על שתיהם. אבי בטוח שזה איזה פיצר קטן איפה שהוא ואני לא מצליח למצוא אותו. תודה על עזרתכם.

• 2 תגובות
    • 587 צפיות
  5. Started by SweeT_EviL,

הסתדרתי, התבלבלתי יש לו 7 לא 5 PINS

• 0 תגובות
    • 570 צפיות
  6. קניתי מסך benq 22" עם חיבור DVI יש לי כרטיס מבך geforce 6600 gt ויש בו יציאת DVI הבעיה היא שבPCI המסך מקבל סיגנל אבל בDVI הוא לא מקבל, איך אני גורם לכרטיס מסך לשדר דרך הDVI?????? מישהו...עזרה...

• 5 תגובות
    • 715 צפיות
  7. Started by dror_gh,

אני מקווה שזה המקום הנכון לשאול. ידידה שלי קנתה מסך LCD למחשב ויש בעיה עם החיבור בין המחשב ל LCD החיבור בכרטיס מסך הוא השני מלמעלה בתמונה . כלומר DVI-I Dual Link החיבור במסך הוא הרביעי בתמונה. כלומר DVI-D DUAL LINK והכבל שהיא קיבלה עם המסך (מוזר מאוד) הוא השלישי בתמונה , כלומר DVI-D SINGLE LINK איך מחברים ביניהם ? תודה רבה

• 3 תגובות
    • 709 צפיות
  8. אבקש להבין כמה דברים שלא הצלחתי לקבל תשובה מספקת בחיפוש. 1.האם בכל הכרטיסים שתומכים באופצית הtv out לא ניתן לראות טוב בטלווזיה אינטרנט ועבודה משרדית ? אלא זה ישמש רק לסרטים ומשחקים ? האם בכרטיסים הבינונים דוגמת 9600 יראו כבר יותר טוב ? 2.כנ"ל עד כמה רואים גרוע משחקים אם בכלל דרך הtv out ? 3.קראתי תר'ד שכביכול ספרו שבכרטיסים חלשים למרות שקיים TV OUT דוגמאת GF4 בכלל לא רצוי להשתמש שהכרטיס עצמו מתחמם וכתוצאה מכך ישרף ,האמנם ? אם כן מאיזה כרטיס ניתן להשתמש בtv out ללא חשש של התחממות ? 4.האם זה נכון שATI יותר טובים בקטע הזה ? 5.יש לי חיבור בטלווזיה של DVI .בהנחה שקיים חוט שיחבר את המחשב שלי לטלווזיה בבית.האם אני יוכל לראות הכול כמו באיכות של הצג של המחשב ? התמיכה בvga יש ל…

• 2 תגובות
    • 567 צפיות
  9. Started by Shane McMahon,

שלום,יש לי 2 בעיות,במחשב אחד יש לי כרטיס מסך שיש לו רק DVI,אבל המסך יכול להתחבר רק דרך VGA,ויש לי מחשב שיש לו VGA וגם המסך שלו VGA אבל מה יקרה שאני אחליף מחשב וכבר לא יהיה VGA ורק דואל DVI,אז מה אני אעשה?יש ממיר מ-DVI לVGA.?וכמה הוא עולה?

• 2 תגובות
    • 806 צפיות
  10. Started by PuMbA,

מה ההבדל ביניהם מי שיכול להכניס תמונה של החיבורים שיכניס ומי שיודע מה ההבדל מה שיש למה והכל שרק יגיד תודה מראש

• 3 תגובות
    • 547 צפיות
  11. Started by ganymede,

שלום, אני הולך לקנות לוח אם חדש ויש לי תהיות לגבי חיבורי וידאו. כרגע יש לי כרטיס מסך משולב והוא מספיק לי בגלל שאני משתמש במחשב בעיקר לצפייה בסרטים. חשבתי לקנות לוח אם של אינטל עם כרטיס מסך משולב - צ'יפסט 965G - הבעיה היא שיש לו רק יציאת VGA ובעתיד אני אצטרך חיבורים נוספים. האם בשביל חיבורי VIVO, SVIDEO, DVI וכו' אני חייב לקנות כרטיס מסך בנפרד? קראתי שה- 965G תומך בחיבורים האלה בעזרת מתאם ADD2 אבל לא מצאתי אותו בחנויות ברשת. (תיאור קצר בלינק - http://www.intel.com/support/graphics/intel915g/sb/cs-013296.htm ) מישהו יודע איפה אפשר לקנות אותו? תודה למבינים

• 1 תגובה
    • 494 צפיות
  12. Started by ulan,

שלום לכולם מדוע יש לכרטיס בכותרת חיבור 4 פינים בנוסף לחיבור ה-6 פינים. יש מקרה שמשתמשים בשניהם יחד? למה נועד ה-4 פינים? תודה

• 7 תגובות
    • 711 צפיות
  13. הדגם המדוייק הוא GALAXY GEFORCE GTS450 1GB DDR5 VGA/DVI/HDMI השאלה היא האם צריך ספק כח מיוחד עם חיבורים מיוחדים כדי להפעיל אותו ואם כן כמה חיבורי 6 פינים? ושאלה כללית איך אני יכול לדעת בכרטיסי מסך האם צריך חיבורי חשמל מיוחדים כי במפרט של הכרטיס מסך לא ראיתי שכותבים אז רק ליידע כללי איך יודעים?

• 3 תגובות
    • 801 צפיות
  14. Started by oneil001,

לאחרונה קניתי מחשב ומסך חדשים, בכרטיס המסך ובמסך עצמו ישנם 2 סוגי חיבורים: אחד כחול ואחד לבן. כרגע המסך מחובר למחשב דרך החיבור הכחול. האם החלפה לחיבור הלבן(שלפי הבנתי הוא חדש יותר) תשפר את ביצועי המחשב? באפשרותי לחבר 2 כרטיסי מסך אל אותו המסך(כ.מסך מובנה וחיצוני). האם חיבור שכזה יועיל לטובת המחשב או יזיק לו? תודתי הצנועה לעונים.

15. בכרטיס מסך הנ"ל יש 2 חיבורי 6 פין עבור מתח. האם אני אמור להשתמש בשניהם? אין לי 2 כבלים כאלה בספק . הספק הוא Enermax modu 82+ 425W מה אני אמור לעשות? תודה על העזרה!

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by rock-night,

פירקתי ממחשב נייד ישן של טושיבה את המסך הזה ואני דיי צריך עזרה בלמצוא את המפרט של הפינים רשום מאחורי המסך vf0042p01 tlx-1641-g3b יש ג'וקים שרשום עליהם t7778a ו t7900 תודה מראש ???

17. Started by yotamavi,

אז ככה, אני קונה את המסך הרחב של ASUS ויש בו 2 כניסות DVI וVGA , עכשיו אני מעוניין לחבר לו גם מחשב וגם ממיר אז מה עדיף לחבר לDVI ומה לVGA? ואתם יודעים איפה אפשר לקנות מתאם מS.VIDEO/scart לDVI או VGA?

• 5 תגובות
    • 510 צפיות
  18. Started by ilanb0,

עד עכשיו חשבתי שכרטיסי מסך תוקעים לסלוט בלבד. ראיתי תמונות של כרטיסי מסך שיש להם חיבורים של חוטי חשמל ללוח. מה בדיוק זה עושה? האם זה לא מספיק לתקוע אותם לסלוט?

• 7 תגובות
    • 778 צפיות
  19. Started by Guyn,

שלום, מצורפת תמונה של חיבורי החשמל של ה-8800GTX שלי. ניתן לראות שכרגע רק 2 מתוך 4 האופציות שלו מחוברות לספק, האם המצב תקין? [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 646 צפיות
  20. Started by Guyn,

היי חברים, חבר שלי קנה מחשב עם 9800GTX. הוא קיבל עם הכרטיס שני מתאמים מ-6 פינים, שמתחברים לכרטיס: כלומר, יש 4 מולקסים בסה"כ, כאשר קיבלתי את הרושם מההסבר בחוברת שמספיק לחבר אחד מכל מתאם. האם אני צודק?

• 2 תגובות
    • 668 צפיות
  21. Started by tgen,

מה ההבדל בין 2 הכניסות שיש במסך LCD: D-Sub לעומת DVI-D???

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. שלום אני נתקלתי בבעיה ברשותי כ.המסך הנ"ל לכרטיס יש יציאת וידאו (מן כבל קצר שמצד אחד מתחבר לכרטיס ובסופו יציאת קומפוננט,3 כבלים קצרים אדום-ירוק-כחול חיברתי כבל קומפוננט ארוך מחיבור זה ךLCD העברתי לקומפוננט בטלוויזיה ובהגדרות NVIDIA הכרטיס לא מזהה את הטלוויזיה בהגדרות "שיחקתי" הגעתי למצב שמסך הטלוויזיה מוגדר כHDTV (עם חיבור קומפוננט אך אבוי עדיין הכרטיס לא מזהה את הLCD או שנקרא לכך שהטלוויזיה לא מקבלת סיגנל) אז האם שכחתי משהו?הכרטיס מעודכן בדרייבר האחרון,(ומי ששואל הסיבה שלא חיברתי DVI לHDMI זה כי ברשותי שני מסכי LG ((לצרכי עריכה))וכך ששני יציאות הDVI כבר תפוסות) לכול עזרה אודה......

• 0 תגובות
    • 549 צפיות
  23. Started by SciFi7,

שלום, לאחרונה התחלתי במבצע שיחזור הקלטות הישנות אז הצלחתי להפעיל את הוידיאו ואני רוצה לחבר אותו למחשב ולהפוך לדי.וי.די בחנות זה עולה 60 שקל קלטת ואני רוצה 15 קלטות כלומר יותר מדי כסף להוציא... איזה כבל אני צריך בשביל לחבר את הוידיאו למחשב? ועם צריך משהו מיוחד?

• 0 תגובות
    • 552 צפיות
  24. קניתי את הכרטיס מ ksp והוא עושה בעיות ליפעמיםם הוא ניתקע. ליפעמים ישר שאני ניכנס למשחק יש מלבנים סגולים וירוקים אבל זה נדיר ולדעתי זה מחוסר מתח שמעתי שצריך לחבר אותו עם חיבור של 2 של 6 פיניםם והמארז שלי שקוף אז שאני מיסתכלל מהחלון אז אני רואה שמחובר לכרטיס כבל PCI-E אחד אמור להיות לי 2 כאלה? זה תקין שחיברו לי אותו ככה?

• 2 תגובות
    • 688 צפיות
  25. אהלן חברים אז ככה בואו נתחיל: יש לי כרטיס מסך Shappire x800 gto 256mb, וטלויזית Samsung LA32R81 כמובן שהיא בגודל 32 אינץ'. הנה התמונה של גב הטלויזיה: חיברתי כמובן את הHDMI לחיבור מספר 2 וניסיתי גם את חיבור 1, אבל לא נקלט. אני משתמש בWINDOWS 7 ככה שהכרטיס מסך מותקן אוטומתית, למרות שניסיתי לחפש דרייבר ל-WINDOWS 7 לא מצאתי. אני משתמש בכבל שקניתי ב-60 ש"ח מKSP. שוב החיבור במחשב הוא DVI ובLCD מדובר ב-HDMI. במחשב שנכנסתי להגדרות קיים רק מסך אחד, ושלחצתי על "אתר" או "זהה" מופיע: בבקשה ממכם, אני מאוד רוצה להנות ממסך LCD בזמןש א ני רואה סרטים במחשב. HELP?

• 0 תגובות
    • 681 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.