כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,956 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם... אני מחזיק בביתי מצלמת וידאו פשוטה מבית סוני.. sony dcr h32e שמה. עכשיו, יש לה חיבור לDV כדי להעביר DVD למחשב. כפי שציינתי בכותרת, יש לי במחשב 8600GT ואלו המוצרים שמגיעים איתו: http://www.phoronix.net/image.php?id=789ℑ=gigabyte_8600gt_conts עכשיו, אני לא מבין איך לחבר את המצלמה למחשב.. חיברתי את 3 הכבלים (אדום צהוב לבן) האלו למפצל של הDV.. לא קרה כלום.. ניסיתי לחבר את המצלמה בUSB, לא קרה כלום (לפי מה שהבנתי החיבור USB נועד להעביר את התמונות בזיכרון ולא את הוידאו גם). פתחתי את ההוראות שימוש של הכרטיס מסך והיה כתוב שם לחבר את המצלמה לטלוויזיה ואת הטלוויזיה למחשב.. יכול להיות שזו באמת האפשרות היחידה? תודה מראש, תומר
-
- 2 תגובות
- 528 צפיות
-
-
צילמתי סרט במצלמת וידאו (הסרט עצמו די מצחיק) ואני רוצה להפןך אותו לפורמט מסויים (avi,mpeg וכו'...) יש לי GeForce 4200 Ti עכשיו יש לו את video in אני מסוגל לחבר את המצלמה ליציאה אבל לפני יש ליכמה שאלות: מה עם הסאונד איך אני מחבר אותו, האם יש לי כניסת סאונד בכרטיס קול? איזה תןכנה אני צריך בשביל להפוך את מה שצילמתי לפרומט שאני רוצה? כול טיפ יתקבל בברכה, בתודה מראש ;D
-
- 2 תגובות
- 839 צפיות
-
-
היי, יש לי מחשב בחדר סמוך לסלון בו הטלויזיה (קיר משותף) וברצוני לחברם כך שאוכל לשלוט על המחשב מהסלון וכמובן לראות את התוכן בטלויזיה (בעצם לחסוך לקנות מחשב סלוני נוסף). המרחק הפיזי בין המחשב לטלויזיה לאורך הקירות הוא כ-10 מטר. את השליטה אני מתכנן לעשות ע"י מקלדת אלחוטית כאשר המקלט USB שלה יהיה בפתח המזנון מתחת לטלויזיה (אורך הכבל של ה USB הוא כ- 6 מטר). כעת אני צריך לחבר את האודיו/וידאו בין המחשב ל TV. ב TV יש לי HDMI פנוי ובמסך יש DVI. חשבתי לרכוש כרטיס מסך עם יציאות DVI ן HDMI. כך אחבר את ה TV ל HDMI (אורך של כ- 10 מטר) מקווה שתוכלו לעזור לי עם: 1. האם הפתרון נשמע ישים באופן כללי? אשמח לפידבק ורעיונות בכלל... 2. האם בעצם אקבל את אותו מידע על ה TV כמו על מסך המחשב בו זמ…
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי ספק FSP400 THN ואני מתכוון לקנות מחשב חדש,ושמעתי שצריך חיבור מתח לכרטיס מסך שהוא לא מולקס..אלא חיבור אחר איך אני יודע אם יש לי אותו שם?
-
- 5 תגובות
- 691 צפיות
-
-
ברשותי נייד חדש מתוצרת ACER (Aspire 5102( עם כרטיס גרפי RADEON XPRESS 1100. למחשב יציאת VGA למסך נוסף, ורכשתי מתאם מVGA לRCA/SVIDEO. חיברתי את הכבלים למתאם כך שהמחשב מחובר, דרך המתאם, לכניסת RCA בטלוויזיה וניסיתי לשחק עם ההגדרות אך אני לא מצליח להגיע למצב בו אני רואה את מסך המחשב על פני הטלוויזיה. אני יודע איך לעשות את זה עם כרטיסי NVIDIA אבל זו הפעם הראשונה שיש לי מחשב עם כרטיס ATI ואני פשוט לא מצליח למצוא את הדרך... אודה על כל עזרה כי אני מתחיל ללמוד בקרוב ובתקופת הלימודים לא יהיה לי נגן DVD זמין ותכננתי להשתמש במחשב בחיבור לטלוויזיה...
-
- 4 תגובות
- 615 צפיות
-
-
יש ברשותי מחשב נייד hp pavilion ולו יציאת s-video.. רכשתי כבל שבצד אחד יש RCA צהוב וצד שני s-video.. חיברתי את הs-video למחשב הנייד ואתה הבננה לטלויזיה ולחצתי FN +F4 כפי שרשום אך המחשב מודיע כי לא נמצא התקן צג.. http://videoclub.tiscali.nl/img/svideo-rca.gif בבקשה מי שיש ברשותו נייד hp והצליח לחבר את המחשב לטלויזיה ויכול לעזור ... בתודה מראש
-
- 0 תגובות
- 527 צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשותי נייד. חיברתי אותו לLCD שלי (37 אינץ') וחשבתי שאני אראה את התצוגה על כל המסך. אך מה שקרה בפועל הוא שראיתי את מה שמציג המחשב על החלק האמצעי של הLCD. נכנסתי להגדרות תצוגה -> רזולוציית מסך, ולא משנה כמה שניתי שם, בLCD זה נראה כאילו יש גבולות בתוכה. ז"א נגיד ושיניתי ל רזולוציה 768X1024 החלק התחתון של התצוגה לא נראה בLCD. מה גם שברגע שלחצתי זהה, על הLCD הופיע 1, אך המסך של הנייד היה כאילו כבוי (שחור). בתצוגה יש לי לבחור ב"ריבוי צגים" 2 אופציות (שרשומות אותו הדבר), הראשונה משפיעה על ה"תצוגה הראשית" והשנייה על התוצגה המשנית (שמסומנת באפור - קרי לא פעילה). בעצם איך אני יכול לראות בLCD שלי כמו בתוצגה הטבעית שלה (16X9)??? מה אני צריך לעשות?
-
- 1 תגובה
- 495 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מחשב נייד dell vostro 3300 וכאשר אני מחברת אותו לטלוויזיה שלי דרך חיבור VGA אני רואה שתמיד ברזולוציות של המסך הרחב נחתכת התמונה באופסט אך ברזולוציה של מסך 3:4 התצוגה שלמה, זה מעוות את התמונה, הורדתי את הדרייבר הכי עדכני ועדיין הבעיה קיימת. בבקשה עזרו לי
-
- 0 תגובות
- 857 צפיות
-
-
יש לי את הכרטיס 7600GS אבל רק 2 צמות (4 מולקסים) כאשר צמה אחת מחוברת ל2 מאווררים והרד דיסק והשנייה לכונן DVD, מה הדרך הכי טובה לחבר את כולם?
-
- 1 תגובה
- 557 צפיות
-
-
איזה מתאם אני צריך בכדי לחבר סוני 2 למסך CRT של מחשב? החיבור שיש לי כרגע הוא חיבור בננות והוא מתאים רק לטלויזיות. תודה.
-
- 3 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום . קניתי את הכרטיס הנ"ל והוא מגיע עם מתאם לספק של 6 פינים קטן מצד אחד שמתחבר ישירות לכרטיס ומצד שני ישנם שתי יציאות של חיבור לספק כח . השאלה שלי היא האם אני אמור לחבר את שניהם או רק אחד מהם ? ( ואם כן אז איזה ? ) לפי מה שהבנתי זה כמו ה6800 gt או ultra . אז מי שיודע בבקשה עזרה ... מדובר בכרטיס leadtek winfast Px6800gs fci-x תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 519 צפיות
-
-
שלום לכולם! ברצוני לחבר מחשב ישן עם יציאת VGA לפלזמה בסלון שבה רק כניסות HDMI. חיברתי לכבל DVI-HDMI מתאם VGA-DVI אז זה לא עבד. רציתי לדעת אם כבל ישיר VGA-HDMI יפתור את הבעייה? תודה!
-
- 7 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום רב אני מחפש דרך טובה לחבר את ה PS2 שלי למחשב בהתחלה חיברתי אותו דרך הכרטיס טלויזיה שלי עם כבל רגיל שמקבלים עם ה PS2 ומשום מה הכל עבד לאט רואים ממש הילוך איטי ניסיתי בעוד מחשב עם אותו כרטיס טלויזיה וזה עבד לאט גם... מה לעשות ? תודה מראש,עידן.
-
- 1 תגובה
- 759 צפיות
-
-
הטלווזיה שלי התקלקלה =\ ואני רוצה לחבר תפלייסטשן למסך של המחשב [CRT]. משהו יודע אם יש כבל שמחר אותו למסך ואיפה אפשר להשיג אותו תודה.
-
- 2 תגובות
- 503 צפיות
-
-
שלום אז כמו שהכותרת אומרת לכרטיס המסך שלי(9600GT) מחובר חיבור צהוב&שחור שמתחבר ל2 פינים מצידו של הכרטיס מסך ול2 פינים נוספים על לוח האם. הייתי מעוניין לדעת מה החיבור הזה עושה בכלל? ואם אני אחליף כרטיס מסך בעתיד עדיין יהיה לי צורך באותו חיבור צהוב&שחור? העליתי תמונה(מצטער על האיכות :-\ ) תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 763 צפיות
-
-
אהלן יש לי Sharp LC-20B4M ואני כרגע בשלבים של קניית מחשב חדש. אני מעוניין באפשרות לחבר אותו ל-LCD, ולראות את השימושים השונים במחשב - על ה-LCD. (רק במקרים מסויימים, עבודה שוטפת על מסך למחשב). החיבור היחיד שפנוי בשביל חיבור המחשב הוא קומפוננט (AV1 תפוס ל-PS2, וממיר דיגיטלי תופס את כניסות AV2). איזה כבל אני צריך בשביל לחבר את המחשב ל-LCD? והאם אני צריך רכיב מסויים במחשב על הלוח אם / כרטיס מסך, על מנת שאוכל לעשות זאת? תודה.
-
- 1 תגובה
- 827 צפיות
-
-
שלום יש לי 2 כרטיסי מסך(4850) שברצוני לחבר אותם דרך CROSSFIRE והבעיה העיקרית שלי היא שאין לי את החיבור DMS-59 connector שיחבר ביניהם לבין המסך אז השאלה שלי היא היכן ניתן לרכוש\להשיג את החיבור הנ"ל תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 803 צפיות
-
-
השגתי לוח Pentium 2 ויש בו כרטיס מסך OB , הבעייה שאין לי את הקונקטור שלו ומה שעומד ברשותי זה להלחים לו לפי סדר מסויים את הפינים של היציאת VGA לחיבור שבלוח. את החיבור VGA אני מוציא מכרטיס מסך PCI שיש ברשותי. אני צריך סרטוט של החיבורים שבין היציאת VGA לקונקטור בלוח אם - לאיפה להלחים כל פין. הינה התמונה של החיבור VGA ->קונקטור בלוח אם (החיבור השמאלי בתמונה) , בVGA יש 15 פינים ובקונקטור בלוח יש 16 פינים (אחד לא בשימוש).
-
- 0 תגובות
- 874 צפיות
-
-
שלום לכולם.. אני מתכנן לקנות טלוויזית LCD 32 אינץ' מסוג Thomson Scenium.. הטלוויזיה היא HDTV READY. הכרטיס המסך המתוכנן הוא BFG 8800GT G92 OC 512MB DDR3 Retail (אני מעדיף אחד עם OC כי אין לי ביצים לעשות בעצמי. אם יש חברה אחרת עם OC שמומלצת יותר, הגידו נא...) אגב, הגרסא הזו היא עם הקירור החדש נכון? עכשיו לשאלתי העיקרית, אני רוצה לצפות בתכנים על HDDVD על המחשב (הורדת דיסק בעל איכות כזו -> צפייה במחשב-> צפייה בLCD) רציתי לדעת, איזה כבלים צריך... אם אני יחבר לSVIDOUT עדיין תתקבל איכות HDTV? האם אני צריך DVI TO VGA ואז כבל נסף של VGA לטל'? תודה מראש, ישראל תגיב תומר
-
- 1 תגובה
- 718 צפיות
-
-
ניסיתי לחבר בין כרטיס המסך והמחשב לטלוויזיה כדי "לראות" את המחשב על הטלוויזיה כך שיהיה יותר נוח לראות סרטים ואני לא אצטרך לצרוב אותם הטלוויזיה בחדר שלי ואני לא מצליח להפעיל במחשב אופציה של צפייה בטלוויזיה ובקיצר לא עובד מישהו יודע איך לגרום לזה לעבוד?? תודה.
-
- 3 תגובות
- 761 צפיות
-
-
שלום לכולם; במזל טוב, קניתי 8800GTS והוא אמור להגיע בימים הקרובים, עכשיו יש לי רק כמה שאלות קטנות: לכרטיס יש חיבור חשמל חיצוני? (ז"א כבל חשמל ישירות אליו מהספק) ואם כן אז איזה כבל זה? (הכבלים הרגילים שמתחברים גם לכוננים למיניהם? עם ה-4 פינים) יש לי כרטיס של רדאון כרגע במחשב, לפניי שאני מחבר את החדש, יש משהו שאני צריך לעשות מבחינת דרייברים וכיו'ב? (אני לא מתכוון לכיבוי המחשב... ) אילו בדיקות למיניהם צריך לבצע לכרטיס? (הכוונה היא האם צריך להריץ ישר 3DMARK?) עוד טיפים למיניהם יתקבלו בברכה תודה, רון
-
- 5 תגובות
- 632 צפיות
-
-
קניתי מסך TFT חדש (172T) ואני מעוניין לחבר אותו למחשב שלי דרך היציאה הדיגיטלית (DVI) אך מה שקרה שאתמול חבר שלי קנה מסך TFT נוסף לזה שיש לו וחיבר אותו עם DVI, עכשיו מה שראו על המסך הישן שלו (חיבור אנלוגי) זה את ההפעלה של המחשב (הרצת הזיכרון וכו...) והמסך הדיגיטלי התחיל לפעול רק כאשר ה XP עלה . האם כשמחברים מסך אך ורק לחיבור הדיגיטלי שלו כלומר ל DVI רואים את ההפעלה של ה BIOS? יש לי כרטיס מסך ATI RADEON 9000 PRO תודה. ;D
-
- 3 תגובות
- 776 צפיות
-
-
שלום חברים. יש לי שאלה לגבי חיבור של שני מסכים למחשב אחד כאשר שבמסך אחד תהיה מופעלת מצגת בעלת מחזור מסויים, ובמסך השני עבודה שוטפת של המחשב ללא הפרעה אחד לשני. וכמובן שליטה בו זמנית בשני המסכים עם עכבר אחד בעת ובוענה אחת. זה קצת דחוף!, תודה מראש. :
-
- 2 תגובות
- 775 צפיות
-
-
חיבור של 7970ghz edition יחד עם 7950 רגיל במערך crossfirex איזה ביצועים יתן לי? כמו של שני 7950 בגלל שה7970 יוריד את התדרים שלו? או שהם יתנו משהו בין 7970 ו7950? העם זה שווה בכלל? התקציב שלי מספיק רק ל 7950
-
- 3 תגובות
- 838 צפיות
-
-
שלום, יש לי כרטיס HD6850 של Gigabyte ניסיתי לחבר אותו לשלושה מסכים, ולא הצלחתי להשתמש ביותר מ2 בכל רגע נתון, כל פעם שרציתי להשתמש בשלישי נאלצתי לוותר על אחד אחר, יש הצעות ? חיבורים : HDMI , DVI , DVI שכמסך אחד חובר עם מתאם DVI->VGA
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-