עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by the kon,

שלום מה מצב?? טוב אז ככה חיברתי את הTV דרך הכבל העגול אני לא זוכר איך קוראים לו שנמצא על הכרטיס שלי ה-9200 נדמה לי וחיברתי את זה לטלויזיה דרך מתאם 21 פין וזה לא עובד אז רציתי לדעת למה? ומה אני צריך לעשות?

• 0 תגובות
    • 494 צפיות
  2. Started by phil,

שלום חברה. הוריי נמצאים כרגע באמריקה, וב"ה (אני נהיה פרנואיד), הם אמורים להביא לי מסך lcd- 172x (סאמסונג).. אני בטוח שיש לו שני חיבורים (?)- חיבור לכרטיס מסך (dvi, analog) וחיבור לחשמל. עכשיו, מבחינת החיבור למחשב זה בסדר. השאלה היא לגבי החיבור לחשמל. השיטה באמריקה היא שונה, אז האם אני צריך לרכוש מתאם מיוחד בכדי לחבר את ה-lcd לחשמל בארץ? תודה רבה לעונים.

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by hararim,

חיברתי את המחשב לטלוויזיה ורואים ממש גרוע?יש לי כרטיס מסך גיפרורס 6600 האם מישהו יודע מה לעשות ?

• 6 תגובות
    • 559 צפיות
  4. מספר שאלות תם - באם קניתי כרטיס מסך הכולל יציאת טלוויזיה - מה המרחק המקסימאלי שכדאי בין הטלוויזיה למחשב. בהנחה שיש כבלים איכותיים (מצופי זהב). שמעתי על חיבורים אל חוטיים בין מחשב לטלוויזיה. האם זה מוצלח - על איזה מרחקים מדובר ? טווח מחירים ? אשמח לשמוע את תגובתכם

• 3 תגובות
    • 494 צפיות
  5. Started by netivi,

שלום לכולם, :s05: :s05: ברשותי לפטופ עם יציאה ל VGA .... ... רציתי לדעת איך אני יכול לחבר את הלפטופ לטלויזיה על מנת לראות סרטים מבלי לצרוב על דיסק !!! אם ישנה דרך כלשהי לעקוף את הפרוצדורה להחליף כרטיס מסך מיוחד .... כרגע ברשותי כרטיס מסך Intal graphics media accelerator 950. תודה לעונים. ברק

• 0 תגובות
    • 531 צפיות
  6. Started by han98,

שלום, כאשר אני מחבר את המחשב הנייד שלי למסך LCD אני רואה תצוגה ,(כמו שצריך)כשאני סוגר את המכסה היא נשארת (כמו שצריך) אבל כשאני פותח אותו שוב (ממצב סגור) התצוגה נעלמת וחוזרת למסך הרגיל של הלפטופ וצריך לחבר כבל שוב כדי לקבל בחזרה תמונה בטלויזיה. win 7 geforce 8400M GS. חיבור HDMI to HDMI. איך מסדרים את זה ? תודה רבה

• 0 תגובות
    • 606 צפיות
  7. יש לי את הנייד ACER 5102 ובו יציאת VGA למסך נוסף. קניתי מתאם מVGA לSVIDEO וRCA וחיברתי הכול כמו שצריך. הבעיה היא שכשאני מגדיר למחשב להרחיב את התצוגה למסך הנוסף אני מקבל תמונה מעוותת על הטלוויזיה וזה לא משנה בכלל איזה רזולוציה או שיטת שידור אני בוחר. הדרייברים של הכרטיס מסך מעודכנים, זה ATI RADEO EXPRESS 1100 ואני לא יודע מה לעשות... אני אשמח לכל עזרה!

• 0 תגובות
    • 698 צפיות
  8. Started by roei88,

שלום ברשותי מחשב ניידLG X120 עם כרטיס מסך mobile intel 945 express. הדרך היחידה לחבר את המחשב לטלויזיה היא דרך חיבור VGA. השאלה שלי היא אם אני יכול לחבר את המחשב לטלויזיה עם כבל VGA-RCA? צריך ממיר מיוחד או משהו כזה או שמספיק הכבל? תודה!

• 0 תגובות
    • 580 צפיות
  9. שלום, לא בטוח אם הבעיה היא בכרטיס מסך או בהגדרות. יש לי לפטופ של טושיבה Satellite Z30 עם Intel 4600. הבעיה מתחילה כשאני מחבר את הלפטופ למסך חיצוני (Samsung S24C650) עם כבל HDMI. בכל תצורה (Duplicate/extend/מסך חיצוני בלבד) הרזולוציה נשארת "גדולה" מדי והאייקונים ענקיים. מה שקורה הוא שיש תוכנות שהמסך קופץ כל פעם שאני משתמש בו, או כשאני מנסה לראות משהו ביוטיוב לדוגמא זה עם קפיצות. אם אני עושה ריסט ללפטופ כשהמסך מחובר אז פתאום האייקונים קטנים יותר, אין קפיצות ביוטיוב וגם לא בתוכנות, ואז כשאני מנתק את המסך האייקונים בלפטופ ממש קטנים. גם הלפטופ וגם המסך מוגדרים על 1920X1080. ניסיתי לשחק עם תדירויות וזה לא עוזר. רוב הזמן אני עובד על מצב extend כשהם מחוברים. יש לציין שעם הלפטופ…

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  10. Started by kaktoos,

היי, יש לי כרטיס מסך, zotac geforce 9600gt, עם צ'יפ של Nvidia, מפני כמה שנים. יש לו שתי יציאות DVI (ועוד יציאת s-video שלא רלוונטית לעניננו). אני מחבר לו מסך מחשב אחד ב-DVI ועוד טלויזית LED בכבל DVI ל-HDMI (שזה אותו הדבר בעקרון), שעובר דרך הקיר לסלון הסמוך. הסאונד עובר בכבל אופטי נפרד למגבר קולנוע ביתי. כעת הגיע לידי עוד מסך עם חיבור DVI, והייתי מעוניין להעמידו ליד מסך המחשב כדי ליצור extended view. כאן נתקלתי בבעיה, איך עושים זאת? יש לי לוח אם של אסוס, מדגם p5ql-e, אשר אין לו כרטיס מובנה וסלוט אחד (שתפוס) לכרטיס מסך. נקודה חשובה היא שאין לי צורך שבאותו זמן התמונה תשודר גם למסך / מסכים של המחשב וגם לטלוויזיה, מספיק לי או זה או זה (כי אני לא עובד על המחשב בזמן שאני צופה בס…

• 10 תגובות
    • 2k צפיות
  11. Started by foxil,

יש לי כ. מסך GEFORCE 7600GS שמגיע עם חיבור לטלויזיה, החיבור נראה אחד יציאה ממחשב ו-4 כניסות לטלויזיה. 4 כניסות נראים בעל 4 צבעים אדום, ירוק, כחול וצהוב. ואני רוצה רק כניסה בעלת חיבור כבל Composite. יש קיים כזה שיאפשר לחבר את מ-4 כניסות אל כבל Composite או חיבור רגיל מיציאה של כ. מסך וכניסה כבל Composite? ואיפה ניתן להשיג? אני באיזור ת"א.

• 1 תגובה
    • 526 צפיות
  12. Started by shirNoshe,

בחלק מהכרטיסים ובייחוד סדרת ה-8XXX אני רואה שיש חיבור מולקס של מתח לכרטיס. האם זה חיבור נוסף למה שהכרטיס מקבל מאפיק ה-PCX או שזה רק ולא בנוסף? מה המתח באפיק ה-PCX?

• 4 תגובות
    • 617 צפיות
  13. אני מחפש כרטיס מסך שיאפשר לי לחבר מסך HD רגיל וטלוויזיית HD במקביל. הבנתי שהיום אפשר בכל מחשב פשוט לקנות מתאם DP-HDMI כי בכל הכרטיסים החדשים יש גם DP וגם HDMI, וכך הבעיה נפתרת. אשמח אם המומחים כאן יוכלו לאשר או להציע פתרון חלופי... רק אדגיש שהכוונה היא למצבים בהם אני רוצה לראות סרט על הטלוויזיה בלי לנתק כל פעם את המוניטור הרגיל. זו לא טלוויזיה עם זמן תגובה שמתאים למשחק... תודה!

• 2 תגובות
    • 720 צפיות
  14. אני מנסה לחבר מחשב וטלויזיה אבל כמה בעיות, ראשונה:אני רואה שחור לבן , מה עושים? שניה: המסך של הטלויזיה מטושטש קצת ,מה אני אמור לעשות אם זה? אם מישהוא יוכל לעזור אני ישמח מיכאל.

• 1 תגובה
    • 696 צפיות
  15. Started by 3liran,

שלום, אני קונה בקרוב טלוויזית 32" LCD שקיימת בה כניסת VGA יש לי מחשב עם כרטיס מסך Radeon X1950 Pro ורציתי לדעת על איזו רזולוציה אני אמור להגדיר אותו כדי שיעבוד עם הטלוויזיה? במפרט כתוב שהטלוויזיה עובדת ברזולותיה של 1366X768, שזה לא סטנדרטי למחשבים... מישהו יודע אם כרטיס המסך שלי תומך ברזולוציה הזו, או שיש איזה טריק אחר? איך העסק יעבוד? תודה רבה

16. שלום, לאחר עיון בפורם לגבי משדרי הווידאו הייתי רוצה לדעת אם קימת אופציה לחבר את מחשב ה-HTPC שנמצא בסלון למסך מחשב רגיל Stand Alone שלא מחובר לכלום בחיבור VGA. תודה,

• 1 תגובה
    • 606 צפיות
  17. שלום אנשים אני מקווה שזה התרד הנכון לשאול את השאלה שלי. אם גם לקונסולות משחקים וגם למחשב יש מאיצים גרפיים למה כשמחברים מחשב לטלויזיה לא רואים טוב אבל בקונסולה כן ? תודה

• 0 תגובות
    • 734 צפיות
  18. Started by anafi,

אהלן עשיתי חיפוש בפורום אבל לא מצאתי תשובה חד משמעית .... יש לי כרטיס מסך RAEDON X1600 AGP עם יציאת DVI - קניתי כבל DVI HDMI חיברתי בין המסך למחשב ואין תגובה .... השאלה היא אם יש משהו שאני עושה לא נכון או שיש פתרון אחר לבעיה ... המסך LCD הוא PHILIPS PF32 5331 תודה מראש

• 32 תגובות
    • 1.9k צפיות
  19. Started by Lethal_Acid,

יש לי כ.מסך 9600 XT עם יציא ל TV שדרכה מחוברת הטלויזיה בחדרי. אורך הכבל בערך 5 מטרים ורואים מצויין!!! לאחרונה עלה לי רעיון לחבר גם כן את TV שבסלון למחשב להעביר כבל או לקנות את המכשיר האלחוטי הזה. אבל אני לא רוצה לנתק את החיבור לTV אצלי בחדר אלא לעשות פיצול. לא קשה במיוחד כולה לחתוך ולהוציא כבל נוסף. השאלות שלי: במידה ואני מנתק את החיבור לTV שאצלי בחדר ומעביר לסלון שבערך אני אצתרך לשהתמש בכבל באורך 20 מ' איך תהייה האיכות? במידה ואני מפצל את החיבור לTV ומעביר לסלון איך תהייה האיכות? האם משהו התנסה במכשי האלחוטי הזה? איך האיכות? תודה L.A

• 21 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. למחשב של לקוח יש 9500GT הוא רוצה לחבר לטלביזיה על DUAL יש לו מסך 22 SAMSUNG מחובר DVI טלביזיה CRT 21 אז שאני מחבר ומגדיר רואים שחור לבן

• 1 תגובה
    • 597 צפיות
  21. חיברתי כבל RCA RCA שבצד אחד יש לו מתאם לSVIDEO . הSVIDEO הולך לכרטיס מסך,הצד השני הולך ל VIDEO IN בטלווזיה. נכנס לדריברים של NVIDIA וכלום,הטלווזיה לא מזוהה ולא כלום. עשיתי FORCE DETECT ,אני מגדיר שם G\PAL ומנסה את כל ערוצי הAV ואף אחד לא קולט. עשיתי אותו דבר רק עם B\PAL וגם שום דבר. כל מה שניסיתי ,לא הצלחתי לראות דבר בטלוויזה. יש הצעות לפיתרון?

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by guysfa,

שלום, יש לי כרטיס מסך XFX 8800 GTS 640MB ואני רוצה לחבר אותו לטלוויזיה (כניסת RCA רגילה), זה מה שקיבלתי: וכבל כזה: שימו לב שהחיבור שבתמונה הראשונה לא אותו דבר כמו בתמונה השנייה (בתמונה הראשונה יש יותר פינים-שכנראה אמור להתחבר לכרטיס מסך שיש שם נקבה עם אותם חורים) תודה.

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by michaelgr,

שלום, יש לי כרטיס מסך GEFORCE 7300. קניתי כבל SVIDEO 4 פינים אבל משום מה אני לא מצליח לחבר אותו ליציאת TVOUT של הכרטיס מסך. הסתכלתי על הפינים בכבל והם נראים בסדר. מה יכולה להיות הבעיה? יכול להיות היציאה בכרטיס מסך בכלל לא מתאימה למחבר זה?

• 0 תגובות
    • 495 צפיות
  24. Started by wolf_silver,

אני לא מצליח לראות את המחשב דרך הטלויזיה חייב עזרה דחוף

25. Started by spinchicken,

ניסיתי לחבר את היציאה מהכרטיס מסך לטלוויזיה והתמונה ממש גרועה, הכל מרצד ומטושטש יש לי כרטיס radeon 9600 pro עם יציאת s-video שאמורה לעשות את העבודה והטלוויזיה היא toshiba 29VH36G. אולי יש איזה הגדרות שצריך לקנפג או משהו שלא עשיתי? מישהו יודע?

• 0 תגובות
    • 498 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.