כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,958 דיונים בפורום זה
-
שלום. ברשותי כרגע שני כרטיסי מסך שמיועדים לסרטים ומשחקים - 1.HD6530D - שהוא בעצם הגיע עם המעבד AMD החדש שקניתי. 2. HD5670 - כרטיס מסך בעל 1GB. אני מתלבט עם איזה מהם לעבוד, כאמור, בעיקר לסרטים ומשחקים (פיפא, פרו וכו'). מה אתם ממליצים? (שניהם בחיבור HD)
-
- 2 תגובות
- 758 צפיות
-
-
שלום אני רוצה להחליף כרטיס מסך מ7300SE לHD4670 אני לא משדרג יותר כי המערכת שלי חלשה מפרט Motherboard Name Intel Glen Ridge D915PGN CPU Type Intel Pentium 4 530, 3000 MHz (15 x 200) North Bridge Intel Grantsdale i915P South Bridge : Intel 82801FB ICH6 וזיכרון 1.5 GB DDR וספק MONO MODE , מודל ATX - 480 , הספק: (לפחות מה שרשום 480) אז יש הבדל גדול והאם זה יפעיל לי4 DEVIL MAY CRY על S"HIGH +AA4 ברזולוציה 1200 על 1600 ויהיה צבר בקבוק תודה לעוזרים
-
- 8 תגובות
- 758 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת עם הGeforce 9500GT 512 DDR2 טוב למשחקים כמו gta 4 counter fifa pes
-
- 8 תגובות
- 758 צפיות
-
-
-
היי טוב , אולי השוואה לא כל כך טובה , אבל זה משהו שמאוד עניין אותי לאחרונה . הכרטיס FX3700 הוא כרטיס עריכה וראיתי שקצב העברת הנתונים שלו מאוד גבוה - ולכן השימוש שלו בעריכה בא לידי ביטוי בצורה גדולה . אמנם כמות הזכרון שלו לא כל כך גדולה ולא מצאתי הרבה נתונים על המעבד הגרפי עצמו של הכרטיס , אבל משהו אומר לי שזה כרטיס מאוד חזק (אני לא מתמצא בנתונים טכניים כל כך טוב) . ואז ראיתי את המלך המעניין החדש - ATI HD4870X2 , שמאוד מפציץ , לעומת החבר הדק יותר שלמעלה מבית Nvidia ועליו יודעים הרבה , כנראה , מכל מיני בנצמארקים וסיקורים על כל מיני משחקים ושאר התעללויות . ואז חשבתי - הרי כרטיסי מסך (לא עריכה) הם דבר ש"מספיק" כיום לשנה / שנתיים יותר או פחות - בעקבות החידושים במשחקים / טכ…
-
- 3 תגובות
- 758 צפיות
-
-
אני רוצה לבצע צריבת ביוס לכרטס מסך של x1950pro של gigabyte. עכשיו בעדכון אוטומאטי מהשרת שלהם הוא לא עובד(רושם שהחיבור לשרת נכשל) מישהו יודע מה נסגר איתם?? זה עובד בכלל?
-
- 0 תגובות
- 758 צפיות
-
-
איך הכרטיס הזה ביחד ל X1300? יותר טוב?? יותר גרוע ובכמה?? ועכשיו השאלה היותר חשובה... בכמה כרטיס הזה יותר טוב מהכרטיס ATI X1050 ? תודה לעונים
-
- 6 תגובות
- 758 צפיות
-
-
שבת שלום לכולם!!! אני מעוניין לקנות כרטיס מסך חדש, התקציב שלי בערך 700-800 ש"ח (אפשר חריגה קטנה במקרה הצורך). הבעיה היחידה שלי היא שכרטיסי המסך החדשים עובדים בטכנולוגיית pci ex 2.0 אבל הלוח אם שלי עובד על pci ex 1.0, השאלה שלי היא האם כרטיס מסך חדש יעבוד וימצה את הפוטנציאל שלו על לוח אם כזה? תודה מראש!!! נ.ב. הלוח אם שלי הוא GIGABYTE GA-965P-DS3.
-
- 9 תגובות
- 758 צפיות
-
-
אולי בקרוב אני משיג אותו כרגע יש לי מובנה ה7050 עכשיו יש לי תספק CM 420W מה שיש בפוקס כבאנדל ממי שאני קונה אמר לי שצריך חיבור 6PIN איך זה הולך בידיוק? יש לי את זה כבר בספק או שצריך לקבל את זה עם הכרטיס או משהו? ואיך ישר שאני מקבל את הכרטיס מסך אני עושה לו בדיקות יציבות כמו בדיקה שלא יהיה ארכיפקטים לבדוק טמפ' אפשר עם EVEREST/GPU-Z אשמח אם יענו לי
-
- 9 תגובות
- 758 צפיות
-
-
שלום , מהו כרטיס המסך המומלץ ל- PCIE 1 ? רצוי ש: עד 300 ש"ח תומך DVI , HD אומנם אני לא גיימר אבל משחק המון fifa , ולמעשה מחפש כרטיס מסך שיתאים ל-FIFA09 . האם הכרטיס הנ"ל ATi Radeon HD4350 Silent LP יתאים ל-PCIE1 ? תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 758 צפיות
-
-
אם בודקים ביצועים במשחקי מחשב, גם כאלו שיש היום וגם כאלו שיצאו בשנה הקרובה. מה נותן יותר ביצועים? כרטיס 280GTX אחד שעולה כ3000 שקל (ויש גם יותר לגרסאות עם OC וכו') או שני כרטיסי 4870 במערך CF ?
-
- 10 תגובות
- 758 צפיות
-
-
עם 2 יציאות DVI כאן יש מידע על הFX570 http://www.nvidia.com/page/qfx_el.html תודה
-
- 3 תגובות
- 758 צפיות
-
-
קניתי LCD 32 דגם LG סקרלט מי שמכיר HD READY עכשיו אני רוצה לחבר אותו למחשב דרך כרטיס מסך אני מעונין בכרטיס מסך חזק שאני יוכל לשחק ולראות סרטים באיכות HD גבוה מאד דרך המסך . המפרט של המחשב שלי: E8400 intel core 2 duo 3GB זיכרון כרגע יש לי כרטיס מסך NVIDIA 9500 שאני רוצה לשדרג אותו. עכשיו השאלה היא איזה כרטיס יספיק ב1000 שקל?? או שאני יצטרך ביותר. בעיקרון אני מחפש עד 1000 שקל .סכום כזה יספיק לדרישות?!?!
-
- 13 תגובות
- 758 צפיות
-
-
היי! במחשב השני שלי (Athlon XP 1600+, 512MB RAM) שבק חיים כ. מסך RADEON 8500LE 64MB. האם GFORCE 6200 256MB http://www.gibornet.co.il/?page=shop/flypage&product_id=1648&category_id=28e13897d453264ab8e556534c418d47& ייתן לפחות אותם ביצועים? השימוש במחשב הינו OFFICE, INTERNET, משחקים ישנים. אני יודע ששאלה קצת מוזרה, אך עם כל הבלגן בדגמי כרטיסים והמשחקים של היצרנים, לך תדע... תודה.
-
- 9 תגובות
- 758 צפיות
-
-
היה לי 880GT של Albatron שהיה פגום אך לפני שנהרס הוא היה מאוד שקט. החליפו לי אותו לכרטיס 8800GT של Twintech, אבל הוא רועש הרבה. יש לי מארז antec p182 ואם 4 מאוורים על המינימום והכרטיס מסך של albatron בחדר שקט לגמרי בקושי היה רעש. עכשיו עם הכרטיס מסך של twintech, גם שיש רעש בחדר ממש שומעים את המאווררים של הכרטיס. אני רוצה להחליף אותו לכרטיס שקט יותר. מה הכרטיס 8800GT\GTS\GTX הכי שקט שיש כיום?
-
- 3 תגובות
- 757 צפיות
-
-
שמעתי שיש בעיה לכרטיס הזה להריץ קריסיס בגרפיקה גבוהה עם DX10 זה נכון.?
-
- 2 תגובות
- 757 צפיות
-
-
שלשום שאלתי לגבי כרטיס מסך עד 500 ש"ח ואמרו לי 9600 שזה כבר יותר מ550 + ספק כוח חדש שזה עוד איזה 200 ואין לי את התקציב הזה אז אם אפשר המלצה על כרטיס מסך סבבה בסביבות ה400-500 ש"ח תודה דואל קור 2גי'גה 3.2הרץ 300W PSU
-
- 8 תגובות
- 757 צפיות
-
-
זה מה שאמר לי מוכר, באחת החנויות בארץ. הדגם של הכרטיס הוא: geforce 9400GT. למה הוא התכוון בדיוק והאם זה יתכן בכלל?
-
- 9 תגובות
- 757 צפיות
-
-
יש לי כמה אפשרויות לחבר את כרטיס המסך למסך ואני רוצה לדעת מה הכי כדאי שיהיה הכי מהיר ואיכותי. יש לי חיבור AVG מהמסך לכרטיס מסך עם מתאם של DVI-I (נראה לי משולב אותות אנלוגים ודיגיטלים) וחיבור DVI-D (אות יחיד). עכשיו התבלבלתי מגלל המתאם שצריך לחבר האם זה לוקח מהאיכות או שזה הכי כדאי?
-
- 2 תגובות
- 757 צפיות
-
-
אוקי תראו..... יש לי CF 4850 עושה לי המון המון בעיות זאת אומרת ריצודים וכאלה דברים, אפילו FS 2004 אני לא יכול להריץ בלי ריצודים! החלפתי כרטיסים לא עזר, פירמטתי מיליון פעם אפילו עברתי לויסטה לא עזר, ניסיתי כל מיני דרייברים לא עזר אז שמתי לב רק היום שהכרטיסי מסך נופלים כאילו אין מה שיחזיק אותם הנה תמונה כאשר שני הכרטיסים "נופלים": http://www.uploadfileyou.com/files/456v5z7kjpq49kis9fsj.jpg http://www.uploadfileyou.com/files/uxb9zv7ergmi86lg1jj9.jpg וזה מה שקורה כשאני מחזיק אותם: http://www.uploadfileyou.com/files/eq6us57w3n0x2iv05epw.jpg אולי זה ישמע אידיוטי, אבל אם הכרטיסים ככה יכול להווצר מצב שהחיבור לא טוב וזה מה שגורם לכל הריצודים ולהפרעות? בבקשה עזרה.
-
- 8 תגובות
- 757 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה חמה תרתי משמה יש לי כרטיס של ATI ספייר 1800x הקיצר שהוא במצב "מנוחה" זאת אומרת סתם ישומי ווינדוס רגילים אינטרנט וכאלה הטמפרטורה שלו היא 71 מעלות עכשיו אם אני מריץ משחק ומשחק בו משהו כמו 10 דקות הטמפרטורה קופצת ל 93 מעלות!!! ומתחילים לי ריקושטים במשחק למשל אם הדמות מחזיקה אקדח אז יורד מלמעלה קו אנכי (נראה כאילו הנשק קשור מחוט מהתקרה). הדרייברים הכי חדשים המארז מאוורר היטב תראו במפרט של המחשב שלי הטמפרטורה של המעבד היא 43 מעלות הדיסקים הקשיחים הם 36-39 רק הכרטיס מסך רותח !! מה אפשר לעשות האם יש איזה כרטיס מסך שכבר בא מהחברה עם קירור מסיבי איכותי ? כי גם ככה אני מתכנן להחליף אותו ברקוב אם יש אמלצות אשמח לשמוע תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 757 צפיות
-
-
שלום חבר שלי עומד לקנות מסך 24 או 26, חשבתי על HD4890 1GB או GEFORCE GTX275 בשבילו, אני צריך שני המלצות בנפרד לכרטיס מסך שיש הכי טוב על מסך 24 ו26, להלן T240/T260.
-
- 5 תגובות
- 757 צפיות
-
-
עוד כמה ימים אני קונה מחשב מTMSFOX עכשיו יש שם את הכרטיס מסך HD4890 מבית ATi עכשיו השאלה שלי היא האם יש הבדל בין הגרסא של ATi לבין הגרסא של SAPPHIRE אם בקירור או בביצועים אחרים, מחכה לתשובה בדחיפות
-
- 3 תגובות
- 757 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מרכיב מערכת לעריכת וידאו ותמונה שצריכה להריץ AFTER EFFECTS, CS4 וAVID MEDIA COMPOSER ו XPRESS PRO. הכרטיסים שמומלצים לAVID הם NVIDIA בלבד (CERTIFIED) http://www.avid.com/products/Media-Composer-Software/system-requirements.asp הבנתי שה FX580 מומלץ, אבל שיש יתרון ל260 בAE ובתוכנות אחרות. אני לא משחק משחקים בכלל, זה פחות מעניין אותי. האם להיות שלם עם הבחירה של הFX580 או שכדאי ללכת על ה260? תודה עדי.
-
- 4 תגובות
- 757 צפיות
-
-
אני צריך לקחת כרטיס מסך. זה או HD4850 או Sapphire 9600GT מה אתם אומרים? זה למשחקים ופוטושופ עכשיו אם את ה4850 אז של איזה חברה?למשל sapphire או איזה? ואם התבלבלתי ויכול להיות שזה בכלל 6900GT אז שתדעו. תודה
-
- 2 תגובות
- 757 צפיות
-