כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,982 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, אני מעוניין לרכוש כרטיס מסך לעבודה מקצועית (אדריכלית) בעיקר עם תוכנות כדוגמת MAYA ו-AUTOCAD. יש המלצות עד 1000-1200 ש"ח? האם כרטיסים מסדרת 4850 (RADEON) יעשו את העבודה או שמא יש לפנות לכרטיסים "מקצועיים"? תודה, בן
-
- 1 תגובה
- 808 צפיות
-
-
הזמנתי את הradeon 9100 של sapphire וראיתי עכשיו שהradeon 9100 של connect3d יותר זול בכ100 ש"ח כדאי לנסות להחליף? ועוד שאלה איך זה הגיוני שהConnect3D 9000 Pro 128Mb DDR עולה יותר מConnect3D 9100 128Mb DDR Bulk
-
- 2 תגובות
- 808 צפיות
-
-
יש דגם של כרטיס שנקרא XFX HD 6870 BLACK EDITION כשחיפשתי עליו מידה בגוגל ראיתי אותו בשני צורות . מה זה אומר ומה ההבדל? http://www.techfresh.net/xfx-radeon-hd-6870-black-edition-graphics-card-shipped-in-europe/ http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16814150507 תודה מראש לעוזרים.
-
- 5 תגובות
- 808 צפיות
-
-
-
-
שלום לכולם, אני קונה שבוע הבא מחשב חדש שהדגש בו הוא כמה שפחות חלקים נעים (אני לא יכול אפילו לתאר כמה השקט חשוב לי ). בכל מקרה, חיפשתי המלצות פה בפורום על כרטיסים שקטים אבל כל ההמלצות שניתנו הם רק למחשבים סלוניים או לחילופין לאנשים שלא משחקים. אומנם אני לא שחקן מטורף אבל מידי כמה חודשים אני מוצא איזה משחק חדש שיוצא ומבזבז עליו קצת זמן בכל מקרה, לענייננו, אני מחפש את הכרטיס מסך ה"חזק ביותר" בתקציב של 500 שקל בערך עם קירור פאסיבי. בנוסף, אם יש לכם זמן ומעוניינים לעזור לי להבין, הייתי שמח לדעת איפה החשיבות גבוהה יותר, במספר הMB של זיכרון הכרטיס או הDDR3\2 כי ראיתי לדוגמא כרטיסים כמו ה: Radeon 4650 GDDR3 512MB Radeon 4650 GDDR2 1GB ותהיתי האם העובדה שהראשון GDDR3 הו…
-
- 3 תגובות
- 808 צפיות
-
-
מפרט: מעבד אינטל פנטיום 4 CPU 3.00GHz לוח AGP PCI IMB USB i2c/SMBus 1 ג'יגה זיכרון RAM הבעיה היא שאין לי חיבור PCI-E. יש למישהו המלצה?
-
- 6 תגובות
- 808 צפיות
-
-
-
-
אוקיי יש לי בעיה במשחק שכל פעם שאני פונה לאנשהו במשחק כל המסך מטשטש ואני לא רואה כלום הבעיה פחות רצינית ככל שאני מעלה את הרזולוציה אבל אז הכרטיס לא סוחב הבעיה היא רק במשחק הזה לא היה לי אותה אף פעם עד עכשיו למישהו יש רעיון? [attachment deleted by admin]
-
- 14 תגובות
- 808 צפיות
-
-
אני עומד לקנות מחשב חדש ואני ממש רוצה מסך טוב עם איכות טובה......... אלה ההצעות שיש לי..... mag 19 lg 19 aoc 19 או בכלל להתפשר על 17??? אני יכול להוציא עד 1000 עד 1300
-
- 7 תגובות
- 808 צפיות
-
-
אחרי NVIDIA הבניה שאין לה מענה ראוי לרמת הביצועים של כרטיסי 48XX nvidia משחחרים כנראה באמצע יולי כרטיס GTX 9800+(ליבה החדשה ) אשר אמור לתת מענה ראוי ל HD 4850 מחירו יהיה מוזל ויעמוד ככל הנראה.... 229$ 9800 הרגיל יעמוד על 199$ הנתונים הם מהירות ליבה תעמוד על 738MHz מהירות שעון 1836MHz http://www.vr-zone.com/articles/GeForce_9800_GTX%2B_To_Fight_Radeon_HD_4850/5896.html
-
- 6 תגובות
- 808 צפיות
-
-
שלום.. אני מתלבט בין nVidia Based: GeForce 7800 GSX לבין ה- ATI Based: Radeon X1800 XT לא הבנתי מה ההבדל בניהם ומי מתעלה על מי... אז מה יותר שווה לקחת? בין אם בגרסאות ה256MB או ה512MB... תודההה
-
- 10 תגובות
- 808 צפיות
-
-
אז אני מבין שזה ככה לכולם הורדתי את ה"HOTFIX" באתר שלהם זה לא ממש עזר איך אני משנה את מהירות המאוורר? ראיתי מדריכים באנגלית וזה לא עזר (למרות שאני יודע אנגלית ברמה של שפת אם [בלי מבטא]) מישו יכול להביא מדריך שהוא יותר USER FREINDLY? עם תמונות? נ.ב. מזל שאני קונה לו קירור מים בקרוב 120% ביצה מטוגנת על זה =]
-
- 6 תגובות
- 808 צפיות
-
-
אז ככה אני צריך את הכרטיס הכי טוב שאפשר ל חיבור pci וזה לא צחוק יש לזה מטרה זה למוד אבל ל אחשוב בקיצר יש כץמסך בעל ביצעוים טובים ב pci ברמה של ti4200 או אם יש דרך לחבר כרטיסי agp ל pci תביוא דוגמאות ומחירים בקקקקקקקקקקקקקששששששששה תודה
-
- 7 תגובות
- 808 צפיות
-
-
התקנתי את הוינדוס לאחרונה לפני קצת יותר מחודש. עד לפני שבוע הכל עבד בסדר גמור אבל לפני שבוע שמתי לב שהוא לא מריץ לי איזה משחק אחד בגלל שאני עובד משום מה על 16BIT של צבעים. ניסיתי להתקין דרייברים מחדש ועכשיו אני יכול לעבוד עד 32BIT אבל הבעיה היא שהרזולוציה המקסימלית שלי היא נמוכה בהרבה ממה שהיה לפני כחודש לדוגמה. יש לי כרטיס ממש חזק ומערכת הפעלה שאמורה להיות ממש טובה (X850XT PE & 2003 SERVER) יש למישהו מושג מה הבעיה ? אגב, זה לא אמור להיות על 64BIT של צבעים ??
-
- 0 תגובות
- 808 צפיות
-
-
מכיוון שאני לא מכיר את החברה הזאת ואני מתכנן לקנות כרטיס מסך חדש רציתי לשאול אם הכרטיס הזה הוא שווה. תודה
-
- 2 תגובות
- 808 צפיות
-
-
אני בקרוב קונה מחשב חדש ורציתי לדעת איזה כרטיס מסך יותר טוב X800 או X800GT. את הX800GT מוכרים עכשיו ב1160 ואת הX800 ראיתי שכבר מוכרים ב1300 את הגירסא של ה256bit אז זה שווה את התוספת או שהוא בכלל לא יותר טוב מהX800GT.
-
- 6 תגובות
- 808 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי תקציב עד סביבות ה-500 ש"ח לכרטיס מסך חדש (יכול להיות גם יותר). אני די סגור על זה שאני רוצה nVidia, אבל אני מתלבט מאיזה תוצרת, והייתי רוצה קצת עזרה בזה. הדרישות הכלליות הן לכרטיס עם 128 מגה לפחות, ו-AGPX8. רצוי גם תמיכה ב-DDR ויציאת טלויזיה, ואם אפשר VIVO אז בכלל טוב. תודה!
-
- 5 תגובות
- 808 צפיות
-
-
-
עד עכשיו זה מה שמשך את עניי IIyama 17 E-431S בסביבות ה1800 BENQ FP71G 8ms גם בסביבות ה1800 LG LCD 17 1730S בסביבות ה1700 (יש לו DVI אבל?) Samsung 17 LCD SyncMaster 710N בסביבות ה1900 (יש DVI?) SONY LCD 17 SDM-HS75 בסביבות ה2000 למרות שזה כבר דיי חורג (יש DVI וכמה MS הוא?) על מה אתם אומרים כדי לי ללכת מכל המסכים שנתתי פה או שיש מסך אחר שעדיף באיזור ה1800 שקל? ועוד שאלה, כדי לי להתאמץ ולנסות לקנות את הviewsonic VP171B? הוא באמת שווה עוד 600 שקל?
-
- 4 תגובות
- 808 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לחבר את המחשב שלי לטלויזיה בחדר עכשיו יש לי crt 37 של Pilot לא יודע למה שאני מחבר את המחשב זה מה שאני רואה http://www.siz.co.il/my.php?i=z5wzd5nxuana.jpg
-
- 5 תגובות
- 808 צפיות
-
-
היום קיבלתי את הלידטק החדש שלי ( ) (שעלה בארה"ב 139$ לא כולל משלוח) שקיבלתי מתנה מדודה בארה"ב (סיפור ארוך) והנה קצת חוויות מהכרטיס: הכרטיס בא בחבילת RETAIL (מכיל את כל הציוד הדרוש + משחקים ותוכנות לא נחוצות) רגילה - קופסת קרטון עם תאים מקרטון מבפנים וללא כל אמצעי הגנה על הכרטיס מפני זעזועים, סתם שקית ניילון רגילה לא מחוזקת לאריזה אלא סתם שוכבת לה שם, מה שגורם לכרטיס "להתעופף" לו ברחבי האריזה בכל פעם שהיא מקבלת מכה! - חיסרון עצום עקב העובדה שהכרטיס נשלח מארה"ב. הכרטיס בעצמו נראה נהדר - היטסינק פשוט *ענק* מכסה את כל הכרטיס, כולל הזכרונות, גם מלמעלה וגם מלמטה (מה שתורם גם בעצם למשקלו היחסית כבד של הכרטיס). למרות שקצת התאכזבתי מהמאורר הדי חלש על הכרטיס (והלא רועש!), בגלל שק…
-
- 1 תגובה
- 808 צפיות
-
-
רכשתי לילד מיד 2 מחשב גיימינג סביר+ RYZEN 5 3600 16GBRAM המחשב הגיע עם כרטיס מסך gigabyte GeForce gtx1650 4GB https://www.gigabyte.com/Graphics-Card/GV-N1650OC-4GD/sp#sp במחשב הקודם שלו יש כרטיס Saphire Nitro RX580 8GB. https://www.sapphiretech.com/en/consumer/nitro-rx-580-8g-g5 המסך שישתמש בו הוא gigabyte G27F בגודל 27" https://www.gigabyte.com/Monitor/G27F/sp#sp הילד משחק בעיקר פורטנייט, וואלורנט - עדיין לא משחקים כבדים יחסית....(ככה אני מבין...) השאלה שלי מבחינת ביצועים/FPS ושאר מילים שאני פחות מבין.... בלי שום קשר לזה שסביר להניח ששניהם מתאימים לצרכים שלו. ----> איזה כרטיס מסך עדיף שיהיה לו במחשב? מה יתן לו ביצועים יותר טובים…
-
- 1 תגובה
- 808 צפיות
- 2 followers
-
-
השאלה: האם התקנה של windows xp pro על כונן שיש בו כבר מידע (היה כונן גיבוי בעבר) תהרוס את כל הקבצים שבו? או שזה יתקין ווינדאוס וכל הקבצים ישארו? והבקשה: אני רוצה לקנות מסך שטוח (לא דק) 17 אינץ, טוב. תקציב? אני מניח שעד 900 שקל אני פשוט לא יודע בדיוק בין איפה לאיפה נעים המחירים של המסכים הטובים, אחרי שתגידו לי אני אדע תקציב בוודאות.
-
- 13 תגובות
- 808 צפיות
-