כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
שלום, יש לי את הלוח אם הבא: GA-P55-USB3 http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3440#ov האם ניתן לחבר אליו כל כרטיס מסך? (760, R9, 7950 וכו' )? או שיש כאלה שלא ניתן? עזבו כרגע עניין של ספק.. השאלה אם פידזית אפשר לחבר והם יעבדו? תודה
-
- 2 תגובות
- 772 צפיות
-
-
שלום. בדרייברים של NVIDIA יש לי אפשרות רק AA*4 ו AA*8... ב AA*8 המחשב שלי קורס יש למישהו רעיון איך שלים AA*6?
-
- 5 תגובות
- 772 צפיות
-
-
היי בהמשך לת'רד שלי בנוגע לSAMSUNG 710N, החלטתי להחליף אותו. יש לי האפשרות לקחת מסך חדש בתקציב שעד 1800-2000 שקל. אני מניח שהוא יהיה 17", מינימום 12MS רפרייש ושיוכל לעבוד בצורה נורמלית ב1024X768. בנוסף- אם יש טעם להתעקש על מסך עם DVI, אז עדיפות לDVI. תודה.
-
- 13 תגובות
- 772 צפיות
-
-
ארכיטקטורת ה-Hopper מוצגת רשמית במסגרת עולם ה-HPC עם 80 מיליארד טרנזיסטורים, זכרון HBM3 ותהליך ייצור חדיש מבית TSMC - ונותנת לנו את האות להתחיל בנבואות אודות דור כרטיסי ה-GeForce RTX 4000 לכתבה
-
- 6 תגובות
- 772 צפיות
- 2 followers
-
-
שלום אני מעוניין להחליף את כרטיס המסך שיש לי כרגע, RADEON 1600XT כי הוא בא תקול (מהמפעל, למה לא השתמשתי באחריות...) וכל הזמן קורס בזמנים רנדומליים במשחקים. המעבד הוא AMD ATHLON 64 3200 הזיכרון 1GB DDR 400 אני מחפש כרטיס מסך שיתאים למעבד, אפילו קצת יותר חזק ממנו, בתקציב של 400 ש"ח אולי יותר בסוף החודש. אני לא בטוח מה לקחת כיוון שאמנם המטרה העיקרית היא אמנם להיפתר מהבעיה המעצבנת אבל עדיף שיהיה גם שיפור בביצועים. אשמח להצעות
-
- 9 תגובות
- 772 צפיות
-
-
שלום שמי עדן וברצוני לשאול כמה שאלות ראשית איני מבין גדול בכרטיסי מסך ולכן אני זקוק לעזרתכם בנושא. המחשב שלי נמצא אצלי לא מעט זמן, בערך 3-4 שנים. כמו שניתן להבין החומרה במחשב לא מדהימה ובעקבות זאת יכולות הרכיבים להרצת משחקים חדשים לא מספיקות. בבעלותי מעבד: Q8200 כ"מ:NVIDIA GeForce 9500 GT לוח אם: UNKNOWN זיכרון: 4GB RAM דיסק קשיח: 500GB ספק כוח: cidev power supply p4 500W אני בעיקר משחק משחקי ספורט כגון: 2K13, PES Need For Speed גם כמו COD וכדומה.. הבנתי שאני צריך להחליף את הספק כיוון שהוא מאוד חלש והוא לא יתאים לכ"מ חדש, בנוסף אני מתכנן לעשות OC חמוד למעבד שלי כדי לסחוט ממנו את המקסימום כי גם הוא לא מדהים ולחבר למחשב כרטיס מסך שיספק אותי לשנתיים שלוש הבאים אשמח להכוונות…
-
- 1 תגובה
- 772 צפיות
-
-
-
- 1 תגובה
- 772 צפיות
-
-
שלום רב. יש ברשותי כרטיס מסך Radeon X1950PRO . הכל עבד לי כמו שצריך, על ההגדרות הכי גבוהות בCatalyst, והכי גבוהות במשחקים. ראו נהדר משחקים כמו Medal Of Honor החדש וStranglehold . עד שיום אחד התקנתי לאחי את Microsoft Flight Simulator, כרגיל ההגדרות בCatalyst היו מכוונות על הכי גבוה, גם בהגדרות של המשחק שמתי הכל על הכי גבוה. אלא שמאז החלה להיות לי בעיה מציקה ברוב המשחקים. הנה לדוגמה תמונה מתוך מדאל אופ הונור שממחישה את הבעיה. יש לציין שניסיתי להסיר את הדרייברים ולהתקין מחדש. עוד יש לציין שכאשר אני מוריד את ההגדרות בCatalyst לDefault (הגדרות נמוכות יותר ) ובמשחקים אני משאיר הכל על Very High וכו', הבעיה לא עולה . תמונה להמחשה. יש מצב שנהרס לי משהו בכ. מסך? תודה מראש!! עריכה…
-
- 6 תגובות
- 772 צפיות
-
-
בבקשה המליצו לי על כרטיס מסך לגיימר ממוצע עם מסך 19 - 2MS המחשב חזק 6600 עם 2G זיכרון. ההשקעה עם מקסימום 1000 ש"ח מוכן לסטות קצת רק אם זה יהיה ממש כדאי- אבל לא ב -600 ש"ח ל 8800 ההתלבטות הגדולה היא בעצם בין ב 8600GT לבין X1950pro שכן האחד עולה 800 והשני 1200 בהתאמה. האם יורגש החוזק של 1950 או שבעצם אני יהנה יותר בשימוש 8600 ב DX10 ??? המלצות התקבלו בחום ! לגבי השאלה במה אני אשחק , אני עדין לא יודע אני לא אוהב לסגור אופציות. [move]תודה מראש[/move].
-
- 3 תגובות
- 772 צפיות
-
-
אודה מאוד למי שיוכל לספק איזה באנץ'...
-
- 6 תגובות
- 772 צפיות
-
-
-
שלום לכולם :] רכשתי מסך חדש בו יש יציאת חיבור לכבל HD כמו כן לכרטיס המסך שרכשתי, 9800gtx+ 1gb, קיבלתי מתאם בין יציאת DVI ליציאת HD, מכיוון שלכרטיס עצמו אין יציאה של HD. השאלה שלי היא אם כדאי לשים כבל HD במקום ה DVI. והאם זה משנה שבכרטיס מסך שלי אין חיבור לHD, רק מתאם. האם זה ישאיר את זה באיכות DVI? תודה רבה =]
-
- 6 תגובות
- 772 צפיות
-
-
השאלה היא : כל עוד שהVPU RECOVER מופעל בכרטיסי ATI הכרטיס לא יכול להפגם או שקראו דברים כאלה
-
- 1 תגובה
- 772 צפיות
-
-
מאיפה אני מוריד את הדריבר 4.9 החדש... הורדה ישירה אבל בלי קונטרול סנטר הזה.. ושאני מוריד בלי הקונטרול סנטר הזה אז אני צריך למחוק את הדריבר הקודם?ואז להתקין את החדש?
-
- 2 תגובות
- 772 צפיות
-
-
כשקניתי את ה-4400Ti שלי אני זוכר שהכרטיסים של Gainward ל-NVIDIA נחשבו עם האיכות הכי טובה ועלו בהתאם. כיום אני מתכנן לקנות את ה-8600GT ואני רואה שהמחירים בין החברות משתווים ולפעמים אפילו גיינוורד זולה יותר. אז איזו מהן עדיפה כיום?
-
- 4 תגובות
- 772 צפיות
-
-
שלום, ברשותי הלוח Gigabyte P35-DS3L (שכידוע תומך ב-PCI-E 1.0 X16 אחד) ואני מעוניין לקנות HD4870X2.. אני יודע שעוד קצת מוקדם לשאול כי הכרטיס לא הושק.. אבל בכל זאת לאור כרטיסי PCI-E 2.0 שקיימים כבר היום בשוק, האם הלוח יהווה צוואר בקבוק לכרטיס ותהיה ירידת ביצועים משמעותית על מסך 24 או שאין ממש משמעות לדבר ?
-
- 7 תגובות
- 772 צפיות
-
-
טוב אין ספק שיש להחליפו! אני כבר יכול לספור על יותר מכף ידי משחקים שאינם תומכים בו. השאלה היא כמובן מה מתאים? ובכן התקציב הוא בסביבות ה1000 ש"ח ואני צריך חוות דעת לגבי כרטיס מתאים. העדיפות הראשונה היא איכות דו מימדית! מערכת: Athlon 1.4 gigabyte 7DXR 256DDR CAS2.5 בתודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 772 צפיות
-
-
אני רוצה להשתמש בכל 3 היציאות שב9500 פרו שלי. שני מסכים וטלוויזיה באותו זמן אבל כל פעם שאני מפעיל את המסך השני, התצוגה מהטלוויזיה נעלמת ולהפך. השאלה שלי היא האם מישהו יודע איך אני יכול לצפות ב3 המסכים בו זמנית והאם בכלל זה אפשרי? תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 771 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב עם רדיאון 9800 פרו ואני שומר את המסך מהמחשב הקודם , מסך ג'נרי אבל מתפקד דיי טוב. האם אתם חושבים שאני לא יוכל לנצל את הכרטיס עד הסוף עם המסך הזה? נ.ב. המסך של AOC אבל אני לא יודע איזה דגם (אין לו אפילו כפתור כיבוי) תודה על התשובות.
-
- 9 תגובות
- 771 צפיות
-
-
-
- 5 תגובות
- 771 צפיות
-
-
המצב בארץ עם המסכים הוא על הפנים.. אני רוצה לקנות מסך טוב במחיר טוב, שיהיה 17' CRT. SAMSUNG 757NF ן-VIEWSONIC אי אפשר למצוא.. על איזה מסך אתם ממליצים אנשים? LG או אולי איזה SAMSUNG אחר? תודה..
-
- 6 תגובות
- 771 צפיות
-
-
אני צריך לקנות כבל VGA חדש, מכיוון שכאשר אי מזיז אותו טיפה, אני רואה הכל בגוונים תכולים ( ואני רואה שהפלסטיק מסביב לכבל כזה מעוקם ) . מאיפה אפשר לקנות? וכמה זה אמור לעלות? תודה.
-
- 4 תגובות
- 771 צפיות
-
-
-
היי יש לי לוח אם Z77 שיש לו 2 PCI E ,האם יש אפשרות לחבר בו את שתייי הכרטיסים האלו ?
-
- 2 תגובות
- 771 צפיות
-
-
Hi Guyz, Im getin A GTX275 and everyones keep sayin i must get the ספקי כח SeaSonic 550W SS-550HT A.PFC 120mm Fan 2xPCI-E 6+8 6xSata 80Plus ¤429 so it would work 500W SPU wont be enough
-
- 4 תגובות
- 771 צפיות
-