עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. שלום לכולם ! אני צריך כרטיס מסך למשחקים בתקציב של 1200 שקל.. אני מתלבט בין Nvidia וATI... אני יותר נוטה לכיוון של ATI והכרטיס שחשבתי עליו הוא Radeon X800 מה אתם אומרים ??? תודה רבה B-man

• 8 תגובות
    • 793 צפיות
  2. קיבלתי 1624 זה ציון טוב למערכת שלי? intel pentium 4 2.4b 512 ddr 2700 radeon 9500 pro 128mb xp sp2

• 14 תגובות
    • 793 צפיות
  3. אני מעוניין לקנות כרטיס מסך, עדיף של ATI, כי ממש שחיפוש בגוגל מעלה ישנה בעיה רצינית עם כרטיסי מסך של NVIDIA ויציאת טלביזיה, בעיקר לטלביזיות ישנות של מחזירות התנגדות של OHM מסויים. לכן, לפי לפחות, שיש לי טלביזיה בת 12+ ואין לי כל כוונה להחליף אותה, כרטיס מסך של NVIDIA הוציא אליה כל עוד הדרייבר לא נטען(כלומר נכנסתי למערכת ההפעלה), את הBIOS יכולתי לראות על המסך של הטלביזיה כמו כן את הטעינה של מערכת ההפעלה(כל מערכת הפעלה בין אם לינוקס כלשהי או XP או VISTA). ברגע שהדייבר עלה הכל נתקע. לכן, אני מחפש כרטיס שלא עושה את הבעיה הזאת, וכמו הכרטיס הGEFORCE 2 והGEFORCE MX הישנים והטובים פשוט אוכל לבחור להפעיל את יציאת את הטליביזיה וסוג הPAL שאני רוצה שיוציא אליה, בלי השטויות של ניסיון …

• 0 תגובות
    • 793 צפיות
  4. Started by H-nover,

שלום קניתי לא מזמן מחשב חדש עם כרטיס Evga Geforce 7900 GT. משום מה אני מקבל במשחקים FPS נמוך (מתחת ל100), למרות שאדם עם כרטיס 7600 GT (כרטיס פחו?ת מהכרטיס שלי) מקבל באותם משחקים עם אותם הגדרות FPS הרבה יותר גבוהה (מעל 300). פתחתי את המחשב לבדוק שהכל בסדר, הכרטיס נראה מקורי והכל נראה מחובר כמו שצריך (מחובר עם מולקס ללוח אם). כמו כן הרצתי בדיקה של 3DMark ואלה התוצאות שקיבלתי: 3DMark Score: 4014 SM2.0 Score: 1997 HDR/SM3.0 Score: 1989 CPU Score: 764 אני לא יודע מה גורם לזה וזה ממש מרגיז אותי כבר. אשמח אם תעזרו לי לאתר את התקלה. תודה רבה! עריכה: שאר הרכיבים המשמעותיים במפרט שלי: P4 820 2.8 Ghz DUAL-CORE GIGABYTE 8I945P-G (S-776+DDR2+SATA2+PCI-E)…

• 9 תגובות
    • 793 צפיות
  5. Started by TomerPerez,

כל גרסאות הרפרנס על הgtx 670 יצאו על pcb קצר יותר לעוצת כרטיס המסך עם קירור הaftre market. אם ישנו הבדל בין הpcbים השונים שישפיע על ביצועים?

• 3 תגובות
    • 792 צפיות
  6. Started by SOLIDUS SNAKE,

מסך 17 סוני האם כדאי או סתם חתול בשק

• 6 תגובות
    • 792 צפיות
  7. Started by silverhawk27,

מצטער שאני פותח נושא חדש, אבל נראה לי שהסטיקי כבר מת מעומס ייתר וההודעות שם לא נענות... אז... Proview CA787K - 17, 8ms, 1:700 מה דעתכם על המסך? האם סרטים ו\או משחקים רצים עליו כמו שצריך או שהם נמרחים? כנ"ל לגבי acer 17 8ms תודה מראש ;D

• 1 תגובה
    • 792 צפיות
  8. Started by House M.D.,

היי. יש לי SLI ASUS GTX 560 עם OC מהמפעל. דרייבר 304.79. לאחרונה התחלתי לשחק במשחק sleeping dogs, שהוא משחק כבד שמנצל לי 98-99% מהכרטיסים. לאחר כ20 דקות של משחק, הוא קורס. לפעמים הוא פשוט קורס ולא קורה כלום. לפעמים אחרי זה תוכנות כמו הדפדפן וסקייפ מתחילות להיתקע, ואני נאלץ לעשות ריסטארט. ואז אני מתחיל לראות עיוותים בצבעים של המסך שאני חושב שזה ארטיפקטים, ובדרך כלל צריך להפעיל מחדש מספר פעמים כדי שהם ייעלמו. יש לציין שבמשחקים פחות כבדים כמו skyrim לעולם לא נתקלתי בבעיה. ממבט ראשון זה נראה כאילו הכבל של המסך לא מחובר טוב, אבל הוא כן וכאמור זה קורה רק לאחר שהמשחק קורס. מצורפת תמונה של הארטיפקטים. אשמח לעזרה.

• 0 תגובות
    • 792 צפיות
  9. קניתי מחשב חדש לאחי ויש בעיה עם הfps זהו מחשב i7 עם sli של שתי כרטיס מסך evga 260 הגירסא היותר חזקה שלהם... עכשיו יש לי משהו כמו 100 fps במשחק קאונטר סטרייק שבחשב הישן היה לי 130 וזה היה מחשב לפני חמש שנים... הורדתי את הדריבר מהאתר שלהם לפני כמה ימים והורדתי בהגרות את הsync למסך מה עוד צריך לשנות בהגדרות? יש לי ויסטה 64 ביט.. כמו כן מופיע לי מד בצבע ירוק רק כאשר אני נכנס למשחק ורשום לידו SLI והוא עולה ויורד כל הזמן איך אני מוריד את זה?

• 4 תגובות
    • 792 צפיות
  10. מה לעשות? אני משתמש במחשב אחר כרגע אבל איך אני מחזיר את המחשב השני שלי לרזולוציה שהמסך יקלוט? כרטיס מסך 250GTS מסך LG2453

• 2 תגובות
    • 792 צפיות
  11. Started by X_Dror,

קבלו https://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=25_287&products_id=2306 זה כבר הגיע לארץ? ועוד ב- PCI-Express? אני מנחש שלא יהיו להם הרבה קונים, אפילו אין עדיין בנצ'מרקים לכרטיס הזה.

• 1 תגובה
    • 792 צפיות
  12. יש ברשותי מחשב חדש, עם כרטיס 1950XT ודרייבר7.1, וk-lite ואני רואה סרטים ללא כל בעיה.. הבעיה מופיעה רק בסרטונים שיש למשל באינטרנט, כמו למשל בדף הראשי בנענע יש באמצע העמוד מין פינה שתמיד יש פה סרטון או למשל בדיון פה על crysis הסרטון.. http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=234859.20 כשאני מפעיל את הסרטונים הללו כל הסרט רק ושומעים מוזיקה, אבל התמונה ירוקה וכתומה והכל כזה מרוח ולא רואים כלום הורדתי את הסרטון של CRYSIS והשתמשתי בתוכנה media player CLASIC - תמונה ירוקה media player - תמונה ירוקה בquicktime שנתנה לי הודעת שגיאה - error -2048:the file is not a movie file חח רק בnero7 showtime רואים מעולה.. כאן אין שום בעיה mv2player- גם כאן התמונה ירוקה.. מישהו …

• 5 תגובות
    • 792 צפיות
  13. זה מה שאמר לי מוכר, באחת החנויות בארץ. הדגם של הכרטיס הוא: geforce 9400GT. למה הוא התכוון בדיוק והאם זה יתכן בכלל?

• 9 תגובות
    • 792 צפיות
  14. Started by oren,

איזו חברה עדיפה יותר? המחיר הוא 260 ש"ח לכל אחד מהם ואני מתלבט בין החברות. תודה.

• 6 תגובות
    • 792 צפיות
  15. Started by מירו,

קודם כל, חג שמח . ברשותי המפרט הבא: Q660 2.4 G0 INTEL DP35DP GainWard 8800GTS 512MB G92 Kingston 4GB 800MHZ CL5 antec 300 SeaSonic 500-HT המחשב נקנה לפני שנתיים וחצי והיה עם מארז גרוע של INTEL שמקבלים עם אינטל, וגם עם ספק כוח TT 400W שבקושי החזיק את המערכת, לאחר שנתיים וחצי המחשב הועבר אליי מאחי הקטן והחלטתי לעשות שינוי למחשב שכולל מארז + ספק כוח, תחילה כשרק קיבלנו את המחשב התוצאה שלו ב3DMARK06 הייתה 12,080 - הכי גבוהה. לאחר השינוי שעשיתי לעיל(ANTEC 300 + 500HT) התקנתי WIN7 32BIT והתוצאה הייתה 12.3K - שממש שימח אותי שהיא עלתה למרות שלא בגלל זה עשיתי את השינוי. את המחשב הרכבתי בעצמי, והכל עבד פיקס. הבעיה שהחיבור הקידמי השמע לא עבד - אוזניות/מיקרופון, אז ניסיתי לחבר…

• 0 תגובות
    • 792 צפיות
  16. Started by MasterDK,

היי לכולם! אני מחפש כרטיס מסך עד 700-800ש"ח שיריץ בצורה סבירה את המשחקים הבאים: Stalker, Metro 2033, The Witcher 2 (אני יודע שהוא עוד לא יצא ולא נראה לי שאני אחכה עד 2011 אז אני מהמר פה) מפרט המחשב בצד. המסך הוא LG 17" בעל רזולוציה 1280X1024 ולא נראה לי שהוא יתחלף בקרוב (גם אם כן לא נראה שאני יעשה שימוש ברזולוציה גבוה יותר). בהתחלה רציתי להגביל את עצמי רק ל NVIDIA בגלל PHYSX וכי אני FAN שלהם, אבל ראיתי של ATI יש יותר דברים להציע במחיר זול יותר לעומת NVIDIA. בכל מקרה אשמח להצעות משתי החברות. תודה רבה מראש וחג שמח! אא וכן, דיי חשוב לי השקט (אין צורך בקירור פאסיבי [למרות שלא יזעיק] אבל שלא יהיה מרעיש מידי), גם תמיכה ב DX11 די חשובה לי כי אני מאמין שזה יתפוס בעוד שנה שנתיים ו…

• 7 תגובות
    • 792 צפיות
  17. הבעיה ככה.. לדוגמא במשחק ספלינטר סל החדש תוך כדי משחק .. כאילו שהכרטטיס אחרי מאמץ גדול המחשב קורס.. הוא קורס ב2 דרכים.. לא דרך קבועה: 1. פתאום אני רואה על המסך מלא פיקסלים בכל מיני צבעים בעיקר ורוד/סגול.. וברקע המשחק עובד אבל עם כל הפיקסלים וזה מתגבר כל מזעור (alt+tab) בשביל לסגור בסיים משימא אך יש לי את אותם פיקסלים גם על השולחן עבודה ומסביב לחלונות ואייקונים וזה מסתדר רק אחרי שאני עושה הפעלה מחדש.... 2. קריסה (ריסט) .. המשחק נתקע.. אני רואה את אוותם פיקסלים ואז הוא מציג לי מסך כחול ועושה ריסט.. מה יכולה להיות הבעיה? המרפט שלי הוא: intel core 2 duo E8500 3.16ghz 64bit mother board: intel MS-7519 p45 4 gb ddr2 cl5-5-5ddr2800 5 Nvidia GeFroce 9800GT 512 Gddr3 נ.ב: אחרי שעש…

• 2 תגובות
    • 792 צפיות
  18. יש לי את המשחק BF 3 לפי הדרישות המינימליות המשחק כן אמור לעבוד לי חלק לפחות על LOW. ברגע שאני נכנס למשחק אפילו הסרטון פתיחה מקרטע לי בצורה מחרידה! הטמפ' של הכרטיס בסדר גמור וגם של המעבד בדקתי הכל כולל הכל והכל בסדר גמור, אני לא מבין מה פה לא בסדר. מישהו יודע מה באמת מפריע, תודה מראש

19. Started by T-Flash,

שלום האתר HEC PC פירסם ידיעה על יציאת הליבות RV560 ו RV570. הליבות ייוצרו בטכנולוגית 80 ננומטר. רוב הסיכויים שזה יהיו הכרטיסים ממשפחת X1700 והם יצאו איפשהו בחודש מאי. לא ידוע כלום על הנתונים של הכרטיסים בינתיים. מאוחר יותר, האתר DailyTech הודיעה כי הכרטיסים בעלי הליבות RV560 ו RV570 לא יצטרכו כרטיס "מאסטר" בשביל להפעיל CrossFire.

• 5 תגובות
    • 792 צפיות
  20. Started by AloN(-)KiLLeR,

http://www23.tomshardware.com/graphics_2007.html?modelx=33&model1=859&model2=722&chart=279 אין את גרסאת 512MB של 1950PRO. אני מתעניין בכרטיס הנ''ל. המסך שלי: Dell2407WFP. עד כמה הכרטיס חזק? האם יש כרטיס יותר משתלם בסביבות המחיר שלו? זיגזאג : 1,154.96 ש"ח חנויות אחרות הכי זול 902. http://www2.zap.co.il/model.asp?model_id=492307 אני התחלתי לעבוד עם זיגזאג, אבל בגלל שכל שקל מוריד לי מהתקציב, אני מעדיף את הזול ביותר. יש חנויות אחרות באזור המרכז מרשימת החנויות שם בזאפ שנחשבות טובות ואמינות? -צרכים- משחקים חדשים. שיראו יפה על המסך שלי בלי קרטועים - כל הפילטרים לא מעניינים אותי. העיקר הגדרות גבוהות. - רזולצית המסך שלי- תודה

• 11 תגובות
    • 792 צפיות
  21. Started by Mr.Pepo,

הכל נמצא בכותרת!

• 5 תגובות
    • 792 צפיות
  22. Started by zivgev,

אהלן, לאחרונה ראיתי שדרישות המינימום לכרטיסים החדשים R9 של AMD דורשים מינימום ספק 750W. השאלה שלי האם מערכת עם I7 4470K עם OC בסיסי יעלה עם ספק 620W של SEASONIC ? האם זה יתאים? תודה.

23. אני חושב ש-RADEON 9800 הכי טוב אבל יש כאלה שאומרים GEFORCE FX 5900 הכי טוב

• 2 תגובות
    • 792 צפיות
  24. Started by Access Denied,

לפני כמה זמן המליצו לי פה לקנות כרטיס ti4200 עד תקציב של 700 שח בערך... שמעתי עכשיו על כרטיס ti4800 או ti4800se... מה ההבדל?? ומה עדיף לקנות?? ה-SE וה-4200 אותו מחיר בערך, למי משניהם ביצועים טובים יותר?

25. Started by almor12,

אחרי התעסקות ארוכה עם שדרוג של המחשב שלי, נשאר לי רק לשדרג את הכרטיס מסך. אני מתלבט בין שני כרטיסים של GTX 770 הראשון הוא של MSI בגרסת lighting עם 2gb השני הוא של GAINWARD בגרסת phantom עם 4gb הכרטיס מתחבר לשני מסכים ברזולוציה של 1920X1080 אחד לניתור חומרה ושרתים והשני למשחקים. את הGAINWARD אני יכול לקבל עם הנחת עובד של חבר ככה שעולה כ2000 ש"ח ואת הMSI במחיר מלא כנראה מק. ס. פ או מאייבורי במחיר של 2400 השאלה איזה מהם עדיף מבחינת ביצועים? דרך אגב הספק שלי הוא seasonic s12ii 520W

• 7 תגובות
    • 792 צפיות

דיונים חדשים בפורומים