כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,975 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם... קיבלתי מחבר כרטיס מסך שאני עדין לא יכול להתקין (אין PCI-E) ורציתי לדעת מה הוא שווה.. הכרטיס הוא Asus EAX800GTO 256MB GDDR3 ... הכרטיס שלי קיום הוא GeForce FX 5200 128MB אז אני בטוח שהוא יותר טוב השאלה היא מה באמת קיבלתי.. כי אני לא מבין בזה הרבה,
-
- 8 תגובות
- 729 צפיות
-
-
שלום, לפני כמה ימים ניסיתי לחבר טלוויזיה בנוסף למסך מחשב לכרטיס המסך שלי. היו לי בעיות עם זה וניסיתי כל מיני המלצות שראיתי ברשת (התקנת גירסאות ישנות של ati catalyst, לנקות את הדרייברים עם תוכנות כגון driver sweeper ןכדומה). בסוף פתרתי זאת ע"י חיבור הטלוויזיה למחשב בעזרת כרטיס המסך onboard. הבעיה עכשיו היא שכרטיס המסך החיצוני שמחובר לא מזוהה טוב ע"י ווינדוס. בdevice manager יש סימן קריאה לידו, ובסטטוס כתוב: Windows cannot start this hardware device because its configuration information (in the registry) is incomplete or damaged. (Code 19) ניסיתי להתקין את הגירסא האחרונה של הדרייברים וזה לא עזר. ניסיתי להסיר את הדרייברים בעזרת amd cleanup utility ואז להתקין וגם זה לא עוזר. …
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מה חזק יותר? זה ה3870.. http://www.mardanit.co.il/item_prew.php?item_id=5974 זה שני כרטיסי מסך יחד?
-
- 3 תגובות
- 921 צפיות
-
-
מבקשת יעוץ לקניית מסך LCD 19 אינץ... תקציב- עד 2500 בעיקר למשחקים ואינטרנט בבית חשבתי על סמסונג 930B 913 N מה דעתכם? תודה :-*
-
- 1 תגובה
- 671 צפיות
-
-
שלום , בגלל אופציה שיש לי עכשיו למכור את הכרטיס מסך הקיים שלי במחיר טוב החלטתי לשדרג , הייתה לי הזדמנות היום להביא הביתה כרטיס gecube 9800pro 128mb , התקנתי אותו בזריזות ורצתי להפעיל את FARCRY ,חיכתה לי אכזבה גדולה. כשהעלתי את הגרפיקה למקסימות המשחק לא זז עד כדי כך שאי אפשר היה לשחק , ניסיתי בעוד כמה משחקים בהבעיה חזרה על עצמה . אחרי שקראתי פה בפורום איזה ת'רד שאנשים דיברו על התוצאות שלהם עם כרטיסים שונים ב3DMARK החלטתי לנסות ולראות לאיזה תוצאות אני מגיע . התוצאות הם נוראיות לפחות בהשוואה לתוצאות של אנשים מהפורום פה , המפרט שלי הוא כזה : לוח - asus p4p800 deluxe זיכרון - kingston 256X2 400MHz מעבד - pentium 4 3.0GHzc fsb 800MHz HT HD - seagate 120GB SATA 7200 8mb כרטיס…
-
- 3 תגובות
- 585 צפיות
-
-
זה יכול להיות 9800 יותר חזק מ 4850 http://www.tweaktown.com/reviews/1523/4/palit_geforce_9800_gt_sonic_512mb/index.html
-
- 5 תגובות
- 629 צפיות
-
-
אני רוצה לראות סרטים בטלוזיה עכשיו מכמה שאני זוכר לא ראיתי באיכות DVD על הטלוזיה >< אז השאלה שלי היא אם הכרטיס הזה אני יכול לראות באיכות מספיק טובה בטלוזיה .. (כי יש יציאה לטלוזיה פשוט לא ראיתי טוב בו..) או שאני יקנה פשוט משו יותר מתקדם ויש לי כבר כיוון .. http://www.akr.co.il/details.asp?id=522 תמליצו לי בבקשה אני מה זה חלש בחומרה
-
- 6 תגובות
- 617 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מחשב די ישן לפי המפרט הבא: לוח אם gigabyte GA-K8N Pro-SLI: זיכרון:4GB. מערכת הפעלה: windows 7 64 bit מעבד: AMD Athlon 64 X2 Dual Core Processor 3800+ כרטיס מסך (עד לא מזמן): Zorac GeForce 9800 gtx+ ספק כוח: antec HCG 900W "מסך": טלוויזה של פנסוניק 37 אינטש חיבור HDMI לטלוויזה עם כבל לממיר לDVI לכרטיס המסך. למרות שהמחשב די ישן אני מצליח לשחק איתו לא רע, אולי לא באיכות הכי גבוהה אבל סחב לי באופן סביר משחקים. לצערי אחרי הפסקת חשמל המחשב הפסיק לעבוד, חשבתי (בטעות...) שזה הספק אז קניתי את הספק הנ"ל היום (לפני זה היה לי Tough power 600w thermaltake) אבל אחרי שפירקתי את הישן והרכבתי את החדש המחשב עדיין לא נלדק. הפעם הייתי פחות שחצן ועשיתי בדיקות יותר לעומק, ח…
-
- 26 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי אפשר להוריד את התוכנה בקישור הזה http://www.cpuid.com/cpuz.php לאחר ההתקנה , יש לשונית גם של סוג כרטיס המסך במדויק (לדוגמא יהיה רשום 4850 , ולא 4800 ) רוני
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי בעיה במסך. המחשב חזר משדרוג במעבדת מחשבים, ומאז כל כמה דקות המסך משתתק ונהייה חשוך לשנייה וחוזר שוב. הטכנאי אמר לי להיכנס ללוח בקרה ושם לשנות משהו שהוא מאפס את המסך ולהפוך את כל הדברים שם ל NEVER. עשיתי זאת. לאחר מכן, התקנתי את הדרייבר של כרטיס המסך (ג'יפורס MX 440). הבעיה כרגע שעדיין מידי פעם זה עושה את זה (מסך שחור), והרבה פעמים כשאני גולש באינטרנט, גם לפני השדרוג, המסך נתקע, ואי אפשר לעשות כלום רק להתחיל את הממחשב מחדש. מישהו יכול לעזור לי מה לעשות כבר? אולי יש בעיה עם ההגדרות של כרטיס מסך? אני אשמח לקבל תשובה ישירות לאימייל שלי: erez_sots@012.net.il בתודה מראש, ארז
-
- 0 תגובות
- 543 צפיות
-
-
טוב ככה קודם כל בוקר טוב לכלם תקשיבו אני לחוץ על כרטיס מסך חזק שיחזיק לי עתידי ככה לאיזה שנתיים קיצר אני ביררתי עם 2 חברים ו2 החברים מדברם הפוך לגמרי ואני לא יודע מה לעשות האחד אומר לי לקחת HD-4870 512 MB+מעבד כי יש לי מעבד ולוח אם ישנים וחלשים המעבד נקרא E2180 עם 2 Ghz והלוח אם ga-945gcm-s2l gigabyte ואז המצב שיהיה לי הוא שיהיה לי צוואר בקבוק ואז זה יהיה אותו ביצועים כמו הכרטיס שהשני אומר לקחת טוב ככה השני אומר לקחת HD-4890 1GB+ספק הוא אומר שהצוואר בקבוק זה בלבולי שכל לא יהיה לי יהיה לי אחלה יאללה והביצועים יהיו גבוהים יותר. יאללה אנשים מה אתהם חושבים כמו הראשון או כמו השני או משהו אחר דברו איתי ראשון - HD-4870 512 MB+ספק שני - HD-4890 1GB+ספק אגב יש לי 19" ריבוע ! בוק…
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הכל כתוב בכותרת שיהיה לWindows XP ותודה אני מקווה שתעזרו לי ובבקשה שזה יהיה לינק ישיר
-
- 3 תגובות
- 593 צפיות
-
-
היי, לפי הבנתי מסכי 120Hz או תלת מימד דורשים חיבור מסוג Dual Link DVI. השאלה היא האם כרטיס מסך מסוג Gigabyte GTX 560 TI Ultra Durable תומך במסך כזה (120hz/תלת מימד) וב-Dual Link DVI. הכוונה היא לכרטיס מסך כזה אם אני לא טועה: http://www.tms.co.il/product/10579 תודה.
-
- 12 תגובות
- 741 צפיות
-
-
יש משהו שאני צריך לבדוק עליו פיזית בשביל לדעת אם אני יכול לפתוח לו את הצינורות הנוספים לפני שאני מתקין את הכרטיס? תודה.
-
- 21 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה מוזרה מאוד פתאום זה התחיל, אני נכנס לFIFA11 ופתאום מתחילים באגים, פעם הדשה בצבע שחור, פעם לשחקנים אין שער ועוד מלא דברים באותו סגנון,חשבתי משהוא קרה למשחק, אבל אחרי זה נכנסתי למשחקים אחרים וקרתה לי אותה בעיה אז אני נכנסתי לאתר של NVIDIA והורדתי את הדריבר האחרון 266.58 מחקתי קודם את הישנים עשתי הפעלה מחדש,נכנסתי לSAFE MODE הפעלתי את התוכנה Driver Cleaner Pro ומחקתי את כל השעיריות מהדריבר הישן, עוד פעם הפעלתי מחדש והתקנתי את הדריבר החדש. אבל הבעיות לא נעלמות, עפילו יותר גרוע, אז החזרתי את הדרייבר שבה עם כרטיס מסך, אז נהיה עוד יותר גרוע, עכשיו אחרי 20 שניות המשחק נתקע, וגם כש אני נכנס למערכת הפעלה הוא כותב לי שיש לי איזה שהיא בעיה עם הדרייברים חייב עזרה…
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום, אני לא כל כך מעודכן במה שקורה בשוק הכרטיסים הגראפיים (מלבד העובדה שהמחירים עדיין גבוהים והזמינות נמוכה יחסית) והגיימינג ואודה על עזרתכם. מדובר במחשב שעבר בירושה לילד בן 7 שלאחרונה התחיל לשחק Minecraft. המחשב שימש בעבר לעבודה משרדית ככה שנכון לעכשיו הוא רץ על השבב הגרפי המובנה בלוח שהוא HD4200. ממחקר קצר שעשתי הבנתי ש-Minecraft תלוי יותר במעבד מאשר בשבב הגרפי כל עוד לא נכנסים לכל עניין ה-Shader Modes. המעבד סוחב את המשחק בסדר לעת עתה, רק שהשבב הגרפי המובנה בלוח קצת בעייתי. אין לו דרייברים עדכניים והוא לא מצליח להציג אפילו את שולחן העבודה ברזולוציה של 1080p בלי קריסות תכופות. למחשב מחובר מסך Dell 2515H ברזולוציה של 2560x1440 אבל Min…
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
קניתי 9600 GT ומתלבט איזה לוח אם שיהיה טוב יותר : 1.P5QL-E s775 C2Q 1600Mhz, Intel P43, DDRII 1066, PCI-E 2.0, 1394a שתומך ב CROSS FIRE ----האם הלוח הזה לא תומך ב NVIDIA ???? 2.EP43-DS3L s775 C2Q 1333Mhz, Intel P43, DDRII 1066, PCI-E עכשו השאילה היא שהלוח הראשון יותר כדאי אני חושב אני לא מתכוון ל-CROSS FIRE....
-
- 3 תגובות
- 805 צפיות
-
-
בהמשך לדיון שצורף קניתי כבל DP חדש עלה לי 40 ש"ח(כנראה זה הבעיה...) עד עכשיו היה מחובר בכבל MINI DP מקורי של המסך שהתקלקל כל עוד שהכבל מחובר בין הכרטיס מסך למסך המחשב לא נדלק ורק כשאני מנתק את הכבל, המחשב נדלק ואז אני מחזיר את הכבל והכל בסדר האם הבעיה היא רק איכות הכבל או שלפי מה שהבנתי צריך כבל של 19 פין ולא 20? מישהו יכול להביא לי קישור של כבל איכותי לקניה בארץ, או בEBAY אם ההפרש במחיר גדול. תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
אוקי, ביומיים האחרונים ביליתי בלקרוא כמעט את כל מה שיש לגבי הכרטיסים האחרונים של ATI והחלטתי שאני הולך על ה- 6850. עברתי ככה בין הגרסאות שיש וראיתי כל מיני סרטוני unboxing וכו' והבנתי שהכרטיס של ASUS והכרטיס של GIGABYTE שניהם מוצרים טובים שעובדים שקט יחסית. אז עכשיו השאלה, איזה מהם לקחת? בעיקרון אני רוצה לבצע את הרכישה מחר (לפני הסופ"ש) אז מי שיכול תיקתק לתת את החוו"ד שלו אני אשמח ! הדגמים המדוברים הם: Gigabyte GV-R685OC-1GD Asus EAH6850 DC/2DIS/1GD5/V2
-
- 2 תגובות
- 725 צפיות
-
-
המפרט שלי: AMD 4200+ x2 (oc 5.2ghz 2gb ddr400 corrsair cl2 Asus a8n32 deluxe (pcie 1.0 x16) לשים לב לpcie 1 ולא 2 ספק enermax 535w מארז thermaltake shark מסך 22 רחב 1650X1080 יעוד משחקים בגפיקה מקסימלית וסרטי HD אני מחפש כרטיס מסך שיתאים למערכת שלי, שיהיה לי הכי פחות צוואר בקבוק. התקציב הוא עד 1500 מה שבנתיים נראה לי זה HD4870 או gtx260 לא בדקתי עדיין אם הם מתאימים
-
- 20 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אז ככה כולם פה מציאים לי geforce 6600 של ג'יגביט שעולה 680 ש"ח בארך ולי אין ממש תקציב ומצאתי את זה http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=5938 אז רציתי לדעת אם הוא מספיק בשביל משחקי מחשב חדשים כי לי יש עכשיו 5200 Gforce (לא לצחוק) וזה לא סוחב כלום.!
-
- 9 תגובות
- 699 צפיות
-
-
שלום לכולם! מה אני יכול לעשות במסך הזה כדי להוציא מהכרטיס מסך שלי את המקסימום . תודה עריכה: אני עובד בעיקר בעבודות גרפיקה כבדות..... בבקשה עזרה [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 0 תגובות
- 541 צפיות
-
-
יש לי שאלה חברים אני רוצה לקנות SAPPHIRE ATI Radeon HD5850 ויש לי ספק של 500W, הספק יחזק מעמד??? ועוד דבר יש לי לוח האם עם PCI-Express 2.0 ויש 2.1 מה הבדל בינהם אם אני יכול לשים כרטיס שהוא 2.1 על 2.0? בכרטיס זה יש שני כניסות מתח PCIE אני צריךלחבר לשניהם מתח??? איזה חברה כדי לקחת ASUS או SAPPHIRE?
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום ישנם 3 כרטיסי מסך משולבים בלוח שנחשבים הכי טובים: NVIDIA 6100/ 6150 ATI Radeon X1250 INTEL X3000 מי מביניהם נחשב הכי טוב בביצועים ?
-
- 2 תגובות
- 796 צפיות
-
-