כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,978 דיונים בפורום זה
-
אם בודקים ביצועים במשחקי מחשב, גם כאלו שיש היום וגם כאלו שיצאו בשנה הקרובה. מה נותן יותר ביצועים? כרטיס 280GTX אחד שעולה כ3000 שקל (ויש גם יותר לגרסאות עם OC וכו') או שני כרטיסי 4870 במערך CF ?
-
- 10 תגובות
- 794 צפיות
-
-
שלום לכולם. ראשית אני רוצה לציין שקראתי את המאמר הנחמד מאוד שנמצא בסטיקי בתארד, ומסביר על כרטיסי מסך. משם ראיתי את הכרטיס : GeForce 6600GT שמומלץ ככרטיס בינוני~מתקדם הכי טוב שיש, מחיר שפוי (כמו שרשום). אני צריך כרטיס עם אפיק AGP8X (בזה הלוח שלי תואם), ומכיוון שאני לא גיימר מטורף ולא מריץ משחקים מטורפים, אין לי צורך בכרטיס מטורף לחלוטין בתקציב ענק. התקציב שלי בעיקרון עומד של 1000 שקל ככה. אפילו שאני לא רואה סיבה להשקיע יותר מ800. הגיפורס 4 MX שלי הכי הכי פשוט שיש 64MB SDR, עובד סבבה לחלוטין, אבל בכל זאת יש הרבה משחקים שהוא פשוט צולע, מין הסתם. לכן רציתי להתייעץ לגבי כרטיס מסך חדש. ראיתי בפנדה את הכרטיס : Gigabyte Nvidia GeForce 6600GT AGP 128MB GV-N66T128D Bulk …
-
- 6 תגובות
- 794 צפיות
-
-
הנגשנו את דרישות המערכת של Pragmata יחד עם מערכת מתקדמת בשביל לנתח את איכות גרסת המחשב האישי של הכותר החדש ויש לנו חדשות טובותלכתבה
-
- 0 תגובות
- 794 צפיות
- 1 follower
-
-
האם כדאי לקנות בנפרד כרטיס לכידה או בשילוב עם כרטיס מסך VIVO ? אני מדבר מבחינה כספית (למרות שההפרש לא נראה לי גדול) ומבחינת איכות לכידה ואפשרויות/הגדרות. אשמח לתשובה מפורטת במידה ואפשר. במידה ואני אקנה PCI אני אלך על ה-Leadtek Expert, השאלה היא האם כדאי לקנות בכלל כרטיס מסך VIVO במקום במידה ואני קונה כרטיס מסך חדש (PCI-e כנראה ולא AGP).
-
- 3 תגובות
- 794 צפיות
-
-
האם כרטיס מסך יכול להידפק או להתקלקל בצורה כלשהי? מאז ששמתי WIN7-32bit כל פעם שאני רואה סרטים בפורמט mkv אני שם לב שקצב הריענון של המסך איטי, כלומר התמונה מקרטעת לעיתים, ניתן מידי פעם לשים לב לפיקסלים. במחשב מותקן המקודד של MATROSKA, הדבר שמוזר הוא שעד שהתקנתי WIN7 (השתמשתי בXP) הכל עבד כמו שצריך וכעת יש כל מיני הפרעות קטנות כשרץ הוידאו. אשמח לקבל עזרה
-
- 5 תגובות
- 794 צפיות
-
-
אני מעוניין לרכוש כרטיס טלוויזה שיאפשר לי לראות YES בחלון או במסך מלא. יש מספר כרטיסים בשוק במבחר מחירים (300-600 שח) אבל לא מצאתי אתרים עם השוואות או המלצות. אשמח לקבל המלצות ממכם.... תודה על העזרה.
-
- 1 תגובה
- 794 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות כרטיס עד 700-800 (800 שקל בלחץ רק אם יהיה הבדל משמעותי בתמורה) ואם אפשר, איזה יצרנית הכי טובה כאילו ASUS? MSI?EVGA וכו' ובקשה קטנה אם אפשר מאתר KSP.co.il
-
- 13 תגובות
- 794 צפיות
-
-
היי הרכבתי לחבר שלי מפרט למחשב והכרטיס ששמתי לו זה SPARKLE 8600GT. הוא הלך לחנות ואמרו לו שאין את הכרטיס הזה והציעו לו לקחת את ה X1650 הוא לא יודע בדיוק איזה דגם. בחנות אמרו לו שהוא יותר טוב אבל הוא לא DX10 ואין לו את המעבד החדש או שיש תגידו לי אתם. תודה
-
- 11 תגובות
- 794 צפיות
-
-
-
ניסיתי לחבר בין כרטיס המסך והמחשב לטלוויזיה כדי "לראות" את המחשב על הטלוויזיה כך שיהיה יותר נוח לראות סרטים ואני לא אצטרך לצרוב אותם הטלוויזיה בחדר שלי ואני לא מצליח להפעיל במחשב אופציה של צפייה בטלוויזיה ובקיצר לא עובד מישהו יודע איך לגרום לזה לעבוד?? תודה.
-
- 3 תגובות
- 794 צפיות
-
-
שלום, נעזרתי בפורום מפרטי מחשב לקניית מחשב עבודה למסחר היומי אבל נשאר לי רק לקבל החלטה איזה כרטיס מסך לקחת! הכרטיס/ים צריכים להיות בעל יכולת להפעיל 4 מסכים(המסכים קיימים כבר NU 20" עם יציאות DVI) ואין צורך שיתמכו בגרפיקה מיוחדת או משהו.. הכי פשוט והכי זול שאפשר. זה המפרט שנבנה עבורי על ידי smalul(תודה!) רק נשאר לבדוק אם הכרטיס שבמפרט מספיק או שעדיף משהו אחר? תקציב לכרטיס/ים: 700 ש״ח~ מעבדים - Intel Socket LGA1150 CM8064601464303 - Intel - i7-4770 Quad core CPU - LGA1150 - 3.4 GHz - 8MB cache - 22nm - 84W TDP - Integrated HD Graphics 4600... כמות: - 1 - 1354/ 1327 ₪ לוחות אם - Intel LGA1150 Fatal1ty-B85-Killer - ASRock - Fatal1ty B85 Killer - Socket LGA1150 CPU - In…
-
- 1 תגובה
- 794 צפיות
-
-
הזמנתי משם כרטיס מסך השאלה שלי היא איך החנות הזאת? מישהו יזמין ממנה פעם?
-
- 2 תגובות
- 794 צפיות
-
-
כרטיס נוסף שיצטרף אל רמות מחיר מיועדות של פחות מ-500 דולר עשוי להקל במעט על עומס הביקוש הקיים בתחוםלכתבה
-
- 1 תגובה
- 794 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום אני רוצה לחבר את המחשב שלי לטלויזיה בחדר עכשיו יש לי crt 37 של Pilot לא יודע למה שאני מחבר את המחשב זה מה שאני רואה http://www.siz.co.il/my.php?i=z5wzd5nxuana.jpg
-
- 5 תגובות
- 794 צפיות
-
-
היי חברה, אני מתלבט בקניית כ.מסך חדש ורוצה לוודא שהוא מתאים למחשב שלי. (יש פירוט בצד אבל בכל זאת) מעבד: AMD 3700 לוח: DFI nforce4 ut זיכרון: 2X1GB DDR G.SKILL מארז: HEC 6A19 ספק: TT 650W TP מסך: 2007WFP בעקרון יש לי העדפה לATI ודי שמתי עין על ה 4830 של SAPPHIRE שעולה 690 ש"ח: http://ksp.co.il/hmain.php?uin=6919 מבחינת התאמה אני יודע שהוא מתאים, אך כמה קריטי שיש לי מעבד חד-ליבה? ואיך הוא יסתדר עם המסך (רזולוציה 1680X1050)? משחק בעיקר R6, MOTOGP08, CSS, NFS, אולי בהמשך COD5, NFL09, GRID, WINGS OVER ISRAEL. תודה לכולם, יוסי.
-
- 9 תגובות
- 794 צפיות
-
-
הכותרת אומרת הכל בעיקרון... תודה לעוזרים פשוט זה מעניין יש לי את שניהם ואני לא רואה ממש הבדלים במשחקים וכו' (3dmax \ maya)... נ.ב לאנשים שאין להם משהו חכם להגיד כמו: Grave_Digger שלא יגידו כי זה רק מראה כמה הם טיפשים...(ביקשתי עזרה לא בא לך לעזור אז אל תגיב בכלל!)
-
- 9 תגובות
- 794 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי את הכרטיס RADEON 8500LE ןלאחר התקנתצ הדרייבר החדש הציון ירד מ 6050 נק' ל 5900 נק' מדוע? האם הדרייבר לא אמור להעלות את הציון? לא שיניתי כלום בהגדרות הכל אותו דבר והשוויתי גרסא מול גרסא ואלו הם הציונים.
-
- 6 תגובות
- 794 צפיות
-
-
שלום אני צריך דגמים של מסכים בגודל של 17 אינטש שהעומק שלהם כמה שיותר קטן. הכוונה שלי שהמסך יהיה על שולחן וה"חלק האחורי" שמאחורי המסך יהיה כמה שיותר קטן. תודה
-
- 1 תגובה
- 794 צפיות
-
-
האם שווה לי לקנות עכשיו Leadtek GeForce 7950GX2 ב3K שקל או לחכות לכ.מסך של DX10? וכמו שהבנתי הGX2 קומבליד ל VISTA אז לא יהיו לי בעיות איתו והוא כ.מסך מאוד חזק =] אז לחכות או לקנות ב3K ? כי נראה לי שהכרטיסי DX10 יעלו הרבה יותר בארץ ועכשיו אני בקנדה עוד שבועים אני חוזר לארץ עד אז אני צריך להחליט =\ אז מה אתם מציעים ?
-
- 11 תגובות
- 794 צפיות
-
-
-
רציתי לשאול, אם מסך CRT 17" ברזולוציה מומלצת על 100 הרץ יכול להזיק לעין.. האם הסתכלות על המסך הזה כמה שעות ביום יכולה לפגום בראייה? לגרום לצורך במשקפיים? מה מומלץ לעשות כדי שזה לא יזיז לעין בכלל? אני עכישו מתחיל להבין את הסיבה למה לכל החנונים יש משקפיים 8)
-
- 3 תגובות
- 794 צפיות
-
-
שלום לכם אשמח לעצה. * קודם כל, לכל אלו שישר יציעו לי Raedon אנא ממכם, אני לא יכול לרכוש Raedon כי אין לו תמיכה טובה לתוכנות תלת-מימד וזה עיקר עיסוקי, רק ה- Firegl נתמכים כמו שצריך. לכן לא מעוניין, תודה. עכשיו, אני רוצה ללכת על ה- highend אבל מתוכם יש הרבה אפשרויות יש את ה- 5950Ultra 5900Ultr 5900 5900XT איזה מהם אתה חושבים נותן את הכי הרבה תועלת יחסית למחיר? על מה הייתם הולכים אם היה לכם תקציב יחסית גדול? ואיזה חברה? כרגע אני מסתכל על שני דגמים- MSI 5900VTD 128MB - הוא דגם מוחלש, אבל הבנתי שיש לו יכולות OC מדהימות שהוא יכול לעבור את ה- 5950Ultra או - Leadtek 5950Ultra TDH 380 - אני מת על החברה וברור שזה דגם חזק מאוד, אבל זה כמעט 1000 שקל יותר, יש לו אוור …
-
- 7 תגובות
- 794 צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני כ-4 חודשים רכשתי מחשב חדש, רכשתי כרטיס מסך בסיסי שישרת אותי עד שאחליט להתחיל לשחק. הכרטיס שרכשתי הוא של Gecube - RADEON HD3650 http://www.gecube.com/products-02.php?prod_search=GC-RX365XTG3-D3 לאחר כחודש עבודה התחלתי להרגיש שהרעש שבוקע מהמאוורר שלו ממש מפריע לי, פניתי לספק והחלפתי את הכרטיס לכרטיס זהה בתקווה שזה יפתור את הבעיה. גם הכרטיס החדש שקיבלתי מרעיש באותה המידה. ביקשתי להחליף את הכרטיס במוצר אחר והיום קיבלתי אישור לשדרוג (עלי להוסיף רק את הפער) ואני צריך את עזרתכם. מכיוון שאני מעוניין להתחיל לשחק במחשב אני רוצה לקחת כרטיס איכותי התקציב של עד 1200 ש"ח. 1. האם סביר שכל כרטיס מהיר או מתקדם יותר שאקח יעשה יותר רעש ? טיפה על המחשב שלי כדי שתוכלו לעזור ל…
-
- 6 תגובות
- 794 צפיות
-
-
מדובר על 7800GT מומהר מהמפעל, אם אפשר להגיד גם כמה ה 8800GTS יותר חזק ממנו? והאם הוא יסחוב חלק קריסיס?
-
- 9 תגובות
- 794 צפיות
-
-
מכיוון שאמרו שDX10 תומך רק ב'ויסטה', לא?
-
- 12 תגובות
- 794 צפיות
-