עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. אהלן! אני צריך כרטיס מסך PCI-E שיעזור לי לערוך/לקודד סרטים מDV לDVD (בייתיים לא בכמות היסטרית) שיפעיל משחקים כמו PES ופיפא בצורה טובה שתהיה לו יציאת DVI + VGA או שיגיע עם ממיר לVGA ושיהיה נחמד, ספונטני, קריר, ויצרוך חשמל נורמלי. אני מניח שעד 600 ש"ח. המחשב שאליו הוא יצטרף מכיל: מארז של HEC ספק איכותי 400W (לא זוכר את השם אבל יש לו אחד) אינטל 6700 לוח גיגה ביט GA-965G-DS4 2X1GB של טווינמוס דיסקים קשיחים: IDE SEAGATE 160 GB SATAII WD 250 GB וחדש חדש SATAII WD 500 GB הIDE הולך לצאת לפנסיה בקרוב. צורב SATA של LG המסך שלי הוא 19" של SAMSUNG 959NF מסוג CRT - לא הולך להתחלף בקרוב... עד עכשיו השתמשתי בONBOARD של אינטל. יש לי הצעות של noacomp: כרטיס מסך כולל קירור מיוחד ובגירס…

• 10 תגובות
    • 773 צפיות
  2. שלום מה אומר http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=316448.0 1. STREAM PROCESSORS ??? 2. TEXTURE UNITS ??? ואיך הוא 32 טובים מ-16 3. RENDER BECK - ENDS ??? 4. TRANSISTORS ??? במה מה זה מועיל שיש יותר ? או זה סתם איפיון טכני ?

• 9 תגובות
    • 773 צפיות
  3. Started by KiDi,

הבנתי שהדבר העיקרי בבחירת זיכרון לכ. מסך זה לאיזה מסך הוא מתחבר ובאיזו רזולוציה... נראה לכם ש256 מגה יספיקו ל19 אינץ' ברזולציה טיפה גבוהה מ1024*768?

• 5 תגובות
    • 773 צפיות
  4. כמובן PCIE.

• 12 תגובות
    • 773 צפיות
  5. Started by Access Denied,

לפני כמה זמן המליצו לי פה לקנות כרטיס ti4200 עד תקציב של 700 שח בערך... שמעתי עכשיו על כרטיס ti4800 או ti4800se... מה ההבדל?? ומה עדיף לקנות?? ה-SE וה-4200 אותו מחיר בערך, למי משניהם ביצועים טובים יותר?

6. Started by almor12,

אחרי התעסקות ארוכה עם שדרוג של המחשב שלי, נשאר לי רק לשדרג את הכרטיס מסך. אני מתלבט בין שני כרטיסים של GTX 770 הראשון הוא של MSI בגרסת lighting עם 2gb השני הוא של GAINWARD בגרסת phantom עם 4gb הכרטיס מתחבר לשני מסכים ברזולוציה של 1920X1080 אחד לניתור חומרה ושרתים והשני למשחקים. את הGAINWARD אני יכול לקבל עם הנחת עובד של חבר ככה שעולה כ2000 ש"ח ואת הMSI במחיר מלא כנראה מק. ס. פ או מאייבורי במחיר של 2400 השאלה איזה מהם עדיף מבחינת ביצועים? דרך אגב הספק שלי הוא seasonic s12ii 520W

• 7 תגובות
    • 773 צפיות
  7. Started by FPSbanana,

לפי מה שהבנתי הX2900XTX2 יעלה 550$ בחו"ל והX2900XTX כמה הוא יעלה? ואפשר עוד פרטים על X2900XTX כמה זיכרון כמה BIT וכמה הוא חזק מ8800GTX מתי הוא יצא?

• 6 תגובות
    • 773 צפיות
  8. Started by srolik,

צריך עזרה דחוף .... למישהו יש מסך דק של חברת COMPAL חמשעשרה או שבעעשרה אינץ אני חייב לדעת קצת יותר פרטים או נתונים או תמונה עליו , לא מצאתי בשום מקום באינטרנט אפילו לא באתר של COMPAL תמונה או מפרט אם מישהו מכיר מקום כזה או שיש לו מסך כזה אשמח לעזרה ...

• 2 תגובות
    • 773 צפיות
  9. Started by Denver,

סדר המחירים שלהם די דומה... אבל ה 2600 תומך dx10 וה7600 מפגין ביצועים יותר טובים... מה עדיף? כעקרון... לא גיימר גדול, אבל בכל זאת משחק במשחקים פה ושם גם חדשים גם ישנים... יותר עדיפות לפוטושופ בעיקר, ועבודה מהירה באופיס הרגיל גם כן....

• 14 תגובות
    • 773 צפיות
  10. Started by Tommy,

סוף סוף קיבלתי את הכרטיס שהזמנתי LEADTEK 6800NU עכשיו שאלה לי אליכם .. איך פותחים צינורות ואיזה תוכנת אוברקלוקינג הכי מומלצת ?

• 9 תגובות
    • 773 צפיות
  11. רכשתי היום ספיר R9800PRO עם 128MB ואמרו לי שזה הדגם עם ה256BIT אבל אני רוצה לברר בעצמי אז מה הדרכים? תודה.

• 3 תגובות
    • 773 צפיות
  12. Started by oreinis,

שלום יש לי כרטיס מסך אחד bfg gtx 280 oc והייתי רוצה לדעת אם אני קונה עןד כרטיס מסך עם מעבד שונה אם אני אוכל להשתמש בשניהם (בכרטיס מסך אחד למסך ראשי ומסך משני ובכרטיס השני למסך טלוויזיה)? אני לא רוצה לחבר אותם ב-SLI.

• 3 תגובות
    • 773 צפיות
  13. במסגרת שיפור המחשב הוותיק שלי החלטתי לקנות כרטיס מסך חדש, אך איזה ? בהתחלה חשבתי על RADEON 9100 SAPPHIRE שהומלץ פה אבל לבסוף הגעתי ל[GE FORCE TI 4200 LEADTEK 128MB DDR ]816.70 NIS, מה אתם חושבים <?> האם יהיה הבדל בינו לבין הרדאון כאשר אפעיל אותם על המחשב שלי ? ??? יש אולי כרטיס יותר טוב במסגרת אותו המחיר ?? תודה לכל מי שיענה נ.ב תוסיפו עוד 128 זיכרון למפרט שלי <=======

• 8 תגובות
    • 773 צפיות
  14. Started by BONO,

כשהתקנתי את הדרייברים לכרטיס מסך שלי מהדיסק שקיבלתי איתו ( GigaByte Radeon 9700 Pro ) כשהייתי נכנס למאפיינים של שולחן עבודה משם להגדרות ומשם למתקדם היו מופיעול לי הלשוניות הרגילות מסך וכאלה והיו מופיעות עוד הרבה לשוניות של הכרטיס מסך כמו תצוגות שהייה מאפשר לי לחבר טלוויזיה והלשונית OpenGL שהייתי יכול דרך שם להפעיל את ה AA עכשיו שאני מוריד דרייבר חדש ואני מתקין אותו כל הלשוניות האלה נעלמות ונשארות רק הרגילות ככה אני לא יכול להפעיל את ה AA או לחבר את הטלוויזיה יש למישהו מושג איך לסדר את זה?

• 4 תגובות
    • 773 צפיות
  15. Started by dan K,

שלום, אני חדש בפורום ובאמת שאני האחרון שמתמצא בחלקי מחשב. אז ככה, לפי המצב של הכרטיס מסך שלי ימיו ספורים, (כשאני מדליק את המחשב אני שומע רעשים של מכונית ספורט) וגם רואים את זה בהרצת משחקים ( אני משחק הכל טוב ונחמד ופתאום הפרים יורד ל2 למרות שלפני דקה הרצתי את זה על 60 וזה נשאר תקוע ככה) אז מה אני מחפש? אני מחפש כרטיס מסך בסביבות 600-1000 שקל ושיוכל להריץ את המשחקים האחרונים (cod black ops) וכל השאר על קצב יציב וטוב. עצות? (סליחה אם משהו לא טוב פשוט הנושא הראשון שלי)

• 8 תגובות
    • 773 צפיות
  16. Started by Legendary_Undertaker,

שלום חבר שלי עומד לקנות מסך 24 או 26, חשבתי על HD4890 1GB או GEFORCE GTX275 בשבילו, אני צריך שני המלצות בנפרד לכרטיס מסך שיש הכי טוב על מסך 24 ו26, להלן T240/T260.

• 5 תגובות
    • 773 צפיות
  17. אם בודקים ביצועים במשחקי מחשב, גם כאלו שיש היום וגם כאלו שיצאו בשנה הקרובה. מה נותן יותר ביצועים? כרטיס 280GTX אחד שעולה כ3000 שקל (ויש גם יותר לגרסאות עם OC וכו') או שני כרטיסי 4870 במערך CF ?

• 10 תגובות
    • 773 צפיות
  18. לאחר שקניתי את BF3 וראיתי שהוא לא עובד הכי טוב בעולם אני רוצה להחליף את הכרטיס מסך שלי למשהו יותר רציני בתקציב של 1000 שקל בערך המפרט שלי הוא Intel® Core2 CPU 6400 @ 2.13GH 4GB זיכרון DDR2 כ. מסך נוכחי 5750 ספק כוח crosair tx 750W מסך 22" אני מתלבט בין כרטיסי המסך האלה: http://tms.co.il/product/10197 ואח"כ אני יוכל לפתוח אותו ל6970 לפי המדריך שבנעוץ או את הכרטיס הזה http://tms.co.il/product/10709 מה עדיף?

• 8 תגובות
    • 773 צפיות
  19. Started by dan9,

מה יותר חזק ומשתלם גם במחיר? 3650 512MB GDDR2 ב288שח http://www.sapphiretech.com/uk/products/products_overview.php?gpid=241&grp=2 לא AGP אלב PCIX... או 8600GT Magic 512MB GDDR2 ב330שח http://www.asus.com/products.aspx?modelmenu=2&model=1896&l1=2&l2=6&l3=514&l4=0 או 8600GT 512MB GDDR3 ב355 שח http://www.asus.com/products.aspx?l1=2&l2=6&l3=514&l4=0&model=1701&modelmenu=2 תודה מראש...

• 7 תגובות
    • 773 צפיות
  20. Started by janluca,

אני מביא מאמר מקיף + ביקורת על הכרטיסים הנ"ל הנה http://motherboards.org/articlesd/hardware-reviews/1273_1.html אם זה לא שייך לכאן תעבירו לאן שצריך .... חיפשתי איך להוסיף ידיע האו מאמר ולא מצאתי תודה ........ ותהנו 8) אייל

• 2 תגובות
    • 773 צפיות
  21. שלום לכולם! ברשותי כרטיס מסך GIGABYTE GEFORCE 5200FX 128MB ומסך ASUS MW221C WIDESCREEN, מערכת ההפעלה-WINXP. למיטב ידיעתי ברירת המחדל של המסך היא הרזולוציה 1050*1680, ובה אני עובד בחיבור אנלוגי. כאשר אני מחבר ב-DVI איני מצליח לכוונן את המסך לעבודה ברזולוציה זו- התמונה גולשת ואינה נכנסת במסך לכן אני צריך הזיז את העכבר בכדי לראות את המשך התמונה. מס' שאלות: א. האם הרזולוציות שבהן כרטיס המסך/המסך תומך שונות בין חיבור DVI לחיבור אנלוגי? ב. המסך יחסית חדש (פחות משבוע) אצלי אבל לפי מה שאני רואה לא ניתן לכוונן את המסך בצורה ידנית, האם בכל זאת יש דרך לעשות את זה? ג. האם זה קשור בדרייבר של המסך? (לפי מה שראיתי הדרייבר של הווינדוס של ה-P&P הוא מעט ישן מ-2001, אז חשבתי שאולי פשוט …

22. שלום אני מעוניין להחליף את כרטיס המסך במחשב המדיה סנטר שלי. התקציב עד 500 שקל (אם אפשר לחסוך - אז לחסוך) ואלה הצרכים: א. יציאת HDMI כדי שאני יוכל לחבר אותו לרסיבר בכבל HDMI ויוכל להעביר גם קול וגם תמונה על הכבל. ב. אפשרות להרצת משחקים לא כבדים, כגון FIFA או פרו אבולשיין, כמובן שרצוי על הגדרות טובות (ביחס לתקציב), והרצת סרטים כבדים (10 גיגה ויותר). ג. כרגע ברשותי ספק כוח של EZCOOL - לדעתי 300 וואט (אני כרגע לא בבית בגלל זה אני לא יכול להגיד במדויק) - אני מתכנן כמובן להחליף אותו. האם אתם מכירים חברה בשם Seasonic או FSP ? האם ספק שלהם נחשב לטוב ? ד. חשוב שתרשמו איזה ספק צריך בשביל הכרטיס. ה. אשמח לדעת גם לאיזו חברה יש יותר יתרונות בתחום המדיה סנטר - ATI או NVIDIA. כמובן שפה …

• 3 תגובות
    • 773 צפיות
  23. Started by matan147,

שלום. אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש. ואני רוצה לדעת עם הוא מתאים למערכת שלי שנקנתה בשנת 2010 התקציב הוא 1000-1400 שקל המערכת היא: 1. לוח אם H55 2. ספק כוח טרמלטיק 550W לא זוכר תדגם 3. 4 זיכרון ראם 4.מערכת הפעלה וינדוס7 64 BIT 5. מעבד I5 750 6.מארז טרמלטיק V3 האם כרטיס סך כמו רדון 7870 יתאים למערכת? תודה לעונים בבקשה תעזרו לי אני רוצה לרכוש השבוע תכרטיס

• 2 תגובות
    • 773 צפיות
  24. כותרת. אני חשבתי עד עכשיו שהדגמי GS של NVIDIA הם בנויים ל-AGP, אבל נוכחתי לדעת שלא... ו-ATI בכלל, כבר הפסיקו לתמוך בזה ככל הנראה... אז, מהו הכרטיס הטוב ביותר ל-AGP? והאם יש איזשהו סוג של דגם שניתן להבין ממנו שהוא AGP, חוץ מאשר "כתוב במפרט"?

25. Started by zachbachar,

אהלן. יש לי כ.מסך 5870 שמחוברים אליו 3 מסכים: LG 22" FHD וSAMSUNG 22" 1680X1050 שמציגים ביחד את שולחן העבודה במצב EXTEND ובנוסף מסך טלוויזיה LG HD Ready. עכשיו לבעיה: במצב הנורמאלי מחוברים שני מסכי ה22" וככה אני עובד ביום יום,וכשאני רוצה לראות בטלווזיה אני צריך בהגדרות במחשב(!) לנתק אחד מהם ולהפעיל את מסך הטלווזיה שיחליף אחד מהם.(2 המסכים הקטנים מחוברים ב 2 יציאות DVI והטלווזיה ביציאת HDMI,הם תמיד מחוברים,אני רק משחק בהגדרות) עכשיו,רציתי לדעת אם יש דרך שכל 3 המסכים יהיו תמיד מוגדרים ביחד בו זמנית ככה שכשאני רוצה לראות משהו בטלווזיה אני לא צריך לנתק אחד מהם בהגדרות במחשב ולהחליף אותו עם אחד המסכים. המטרה היא שכולם יציגו את שולחן העבודה (המצב האופטימלי הוא במצב EXTEND)…

• 3 תגובות
    • 773 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.