כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,958 דיונים בפורום זה
-
דוד שלי קנה משם את המחשב שלו עם הכרטיס הנ"ל, מה הסיכויים שהוא קיבל את ה 9800 עם ליבת r360?
-
- 8 תגובות
- 760 צפיות
-
-
הכותרת אומרת הכל בעיקרון... תודה לעוזרים פשוט זה מעניין יש לי את שניהם ואני לא רואה ממש הבדלים במשחקים וכו' (3dmax \ maya)... נ.ב לאנשים שאין להם משהו חכם להגיד כמו: Grave_Digger שלא יגידו כי זה רק מראה כמה הם טיפשים...(ביקשתי עזרה לא בא לך לעזור אז אל תגיב בכלל!)
-
- 9 תגובות
- 759 צפיות
-
-
זה מראה מסביב לכל צמח או איש או כל דבר שזז.. מסגרת כזו של ריבועים שחודרת דרך אובייקטים כאילו אם יש צמח ומאחורייו בית.. אז זה מראה מסביב לצמח מה שיש מאחרויי הבית... :s05: נראה לי זה קשור לדרייברים! לא יודע מה לעשות!
-
- 5 תגובות
- 759 צפיות
-
-
http://www.overclockercafe.com/Articles/NVidia_6600GT/NVidia_Anomaly.htm
-
- 6 תגובות
- 759 צפיות
-
-
מישהוא ראה אי פעם ביקורת על הכרטיס ? אי יודע שהוא יותר חלש מהGT אבל בכמנ אחוזים ? ואיך הוא בהשוואה ל9600XT?
-
- 5 תגובות
- 759 צפיות
-
-
היי בהמשך לת'רד שלי בנוגע לSAMSUNG 710N, החלטתי להחליף אותו. יש לי האפשרות לקחת מסך חדש בתקציב שעד 1800-2000 שקל. אני מניח שהוא יהיה 17", מינימום 12MS רפרייש ושיוכל לעבוד בצורה נורמלית ב1024X768. בנוסף- אם יש טעם להתעקש על מסך עם DVI, אז עדיפות לDVI. תודה.
-
- 13 תגובות
- 759 צפיות
-
-
http://www.tomshardware.com/hardnews/20050526_155843.html
-
- 4 תגובות
- 759 צפיות
-
-
התקנתי את הוינדוס לאחרונה לפני קצת יותר מחודש. עד לפני שבוע הכל עבד בסדר גמור אבל לפני שבוע שמתי לב שהוא לא מריץ לי איזה משחק אחד בגלל שאני עובד משום מה על 16BIT של צבעים. ניסיתי להתקין דרייברים מחדש ועכשיו אני יכול לעבוד עד 32BIT אבל הבעיה היא שהרזולוציה המקסימלית שלי היא נמוכה בהרבה ממה שהיה לפני כחודש לדוגמה. יש לי כרטיס ממש חזק ומערכת הפעלה שאמורה להיות ממש טובה (X850XT PE & 2003 SERVER) יש למישהו מושג מה הבעיה ? אגב, זה לא אמור להיות על 64BIT של צבעים ??
-
- 0 תגובות
- 759 צפיות
-
-
הי אני רוצה לבנות HTPC הבסיס הולך להיות P3 אני רוצה לדעת עם לקנות כרטיס טלביזיה רגיל או שצריך משהוא מיוחד כדי שאני יוכל להקליט סרטים מהממיר ואם יש עוד חומרה חשובה שאני צריך לגעת עליה אז בבקשה תגידו לי תודה
-
- 0 תגובות
- 759 צפיות
-
-
האם יש הבדל בין גרסאת ה128 ביט ל256 והאם הוא משמעותי {אם הוא קיים} ??? ??? ???
-
- 12 תגובות
- 759 צפיות
-
-
לפני כמה זמן המליצו לי פה לקנות כרטיס ti4200 עד תקציב של 700 שח בערך... שמעתי עכשיו על כרטיס ti4800 או ti4800se... מה ההבדל?? ומה עדיף לקנות?? ה-SE וה-4200 אותו מחיר בערך, למי משניהם ביצועים טובים יותר?
-
- 8 תגובות
- 759 צפיות
-
-
מה המצב חברים יש לי בעייה אני צריך את העזרה של התותחים של הפורום בקיצור היה לי על המחשב חלונות גירסה רגילה היה לי בעיות אז מחקתי והתקנתי xp profetional עד לכן הכול בסדר התקנתי את כול הדרברים על המחשב הכול עובד בסדר התחלתי להריץ את 3DMark2001 SE SE והתוצאות שאני מקבל בפשוט על הפנים אני רושם לכם את התוצאות של לפני מחיקה ואחרי לפני 3DMark2001 SE-19300 3DMark2003-6700 אחרי 3DMark2001 SE-16500 מה בדיוק הולך פה מה לא בסדר? אני משתמש בגירסה ATI 3.9 אני ממש לא יודע מה לעשות זה בגלל הגירסה של החלונות? זהו אני מודה לכול העוזרים
-
- 2 תגובות
- 759 צפיות
-
-
אני מתלבט בקניית מסך LCD או סמסונג 151S או LG 1510S כמו כן אבקש מכם לתת לי אתר טוב לביקורות מסכים
-
- 1 תגובה
- 759 צפיות
-
-
אהלן אתם בטח זוכרים את הבעיה עם ה REFRESH RATE ב XP שקבע תדר של 60HZ במשחקי D3D ו OGL, לפי הטענה של MS הנושא תוקן ב SP1, ובכן הוא לא! ניסיתי הכול, כמו כן ניסיתי לקבוע את ה RR בחלון המידע של DIRECTX (בדף האחרון יש אפשרות ל OVERIDE של ה RR) אותו כנ"ל. מה שיותר מוזר הדרייבר של ATI (RADEON 9700 PRO) ישנה אפשרות לקבוע RR למוניטור שגם לא עובדת. כרגע אני משתמש בתוכנה שנקראת REFRESHLOCK ועובדת יופי, השאלה האם פיספסתי משהו? תודה!
-
- 1 תגובה
- 759 צפיות
-
-
הייתי רוצה לישאול איפה אני יכול לשנות בכרטיס את ה: System memory avalible AGP device revision ו-Transfer mechanism תודה
-
- 0 תגובות
- 759 צפיות
-
-
המחשב שלי עושה רעשים מוזריים, כשפתחתי את המארז כדי לבדוק מה הבעיה הבנתי שהרעש מגיע מהכרטיס מסך שלי (GF4 440), אני חושב שיש לו בעיה עם המאוורר כי הוא לא מסתובב רצוף, כל שניה וחצי בערך הוא עוצר וזה עושה רעש מעצבן. הוא נשמע כך: וווווו...וווווווו...ווווווווו...ווווווווו המודגש זה הרעש החזק הלא מודגש זה הנורמלי. מה אני צריך לעשות כדי שיפסיק ??? הוא נישמע כמו GF FX5800 U או משהו .
-
- 2 תגובות
- 759 צפיות
-
-
אז יש לי מחשב פנטיום ארבעה מעבד 2.4 משחקים עובדים על המחשב שלי מצויין אבל הכרטיס מסך שיש הוא geforce 4mx ddr לא זכור לי כמה ועכשיו ידוע לי ש ti זה ביצועים מקסימלים נותן יופי יותר למשחק כרטיס מסך פצצה אבל אני רוצה ללכת בכייון הראדון עכשיו יש ברשותי עד 1300 שקל כדי לקנות כריס מסך טוב על איזה אתם אומרים כדי לי? [glow=red,2,300]תודה מראש לעוזרים[/glow] ועוד משהו כמה כסף הוא עולה?
-
- 5 תגובות
- 759 צפיות
-
-
לאור תערכות E3 שנפתחה היום ראיתי לנכון לפתוח את התראד הזה במטרה שיאפשר לגולשים כאן לעדכן בנוגע לכל פיסת מידע שתגיע אליהם ... ;D אז אני מניח שאני ראשון - עדכון 1 - MaxPayne2 הולך לצאת, וקרוב יותר ממה שחשבנו, או ליתר דיוק עוד בסתיו השנה! נתון יותר מעניין הוא שהמשחק יוצג בדלתיים סגורות בתערוכה. http://www.gamespot.com/pc/action/maxpayne2/news_6027039.html ועדכון אפילו יותר מעניין - Sam&Max מקבל גרסה חדשה ובתלת מימד! המשחק מתוכנן לצאת באביב 2004... וכבר יש תמונות וסרטון וידאו! http://www.gamespot.com/pc/adventure/samandmaxfreelancepolice/news_6027256.html
-
- 0 תגובות
- 759 צפיות
-
-
http://www.hwzone.co.il/archive.php?file=newsid1069345294,94056, הידיעה הזאת ממש מוזרה לי, ואני בחשש מברר האם זה קרה לכם, קריסות וכו'. לי יש 8500 והכל עובד ועבד כמו שצריך, לא הייתה לי שום בעיה, ואני גם לא מתכנן להוריד שום קובץ של 22 מגה. בכל מקרה, זה ממש עצוב שכזה דבר קורה, זה יכול להרוס לATI הרבה דברים, פשוט חבל. יש לכם תלונות לגבי זה או שזה רק כמה טיפשים מחו'ל שהתקינו wareforce 52.16 ?
-
- 2 תגובות
- 759 צפיות
-
-
של איזה חברה? וכמה זכרון? 128 או 256? כולל ביצועי אוברקלוקינג. תודה.
-
- 5 תגובות
- 759 צפיות
-
-
במסגרת שיפור המחשב הוותיק שלי החלטתי לקנות כרטיס מסך חדש, אך איזה ? בהתחלה חשבתי על RADEON 9100 SAPPHIRE שהומלץ פה אבל לבסוף הגעתי ל[GE FORCE TI 4200 LEADTEK 128MB DDR ]816.70 NIS, מה אתם חושבים <?> האם יהיה הבדל בינו לבין הרדאון כאשר אפעיל אותם על המחשב שלי ? ??? יש אולי כרטיס יותר טוב במסגרת אותו המחיר ?? תודה לכל מי שיענה נ.ב תוסיפו עוד 128 זיכרון למפרט שלי <=======
-
- 8 תגובות
- 759 צפיות
-
-
כרטיס מסך Sapphire Radeon X1950GT אמור להתאים ללוח - ga-m61vme-s2 או שלא מתאים?
-
- 1 תגובה
- 759 צפיות
-
-
לא מזמן קניתי מחשב I5 3570K ו 7950 אני בנתיים משתמש רק בכרטיס מסך אבל רציתי לדעת אם אני ישתמש ב VIRTU MVP אני יקבל תוספת ביצועים מבלי לפגוע באיכות התמונה?
-
- 0 תגובות
- 759 צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום אני עורך וידאו העוסק בזה לפרנסתי, עובד עם קבצי HD בעיקר, על תוכנת adobe premiere קיבלתי המלצה לכרטיס המסך: NVIDIA GEFORCE GTX 570 מחיר בחנות: 1,780.00 ₪ מי שהמליץ לי על הכרטיס אומר שהוא מרוצה ממנו אם כי בקבצים מסוימים של HD העבודה מעט איטית יותר. האם שדרוג לכרטיס יקר יותר ישפר ביצועים בצורה משמעותית? תודה רבה מראש לכל העונים
-
- 3 תגובות
- 759 צפיות
-
-
לפני כמה זמן פתחתי כמה וכמה אשכולות בנוגע לבעיה שלי, אני אספר שוב בקצרה, יש לי שלושה משחקים (הכי כבדים שאני משחק בהם) Metro 2033 Crysis 2 ו-BF 3. נתחיל ב-Metro, המשחק רוב הזמן לא רץ חלק ולפעמים הוא רץ חלק ולי יש שני כרטיסים של 6950 CF עם מעבד i5 2500K. Crysis 2 כנ"ל רץ נורמלי ועם אני מתחיל לירות על קיר ולהסתכל מקרוב המשחק פשוט נהיה ממש איטי ואז כשאני חוזר להסתכל על השטח זה חוזר לרוץ ויש עוד קטעים שאני נכנס למהרה עם עור ועשן נהיה איטי. BF 3, רוב המשחק רץ חלק אבל עם אני על מסוק ויש קטעים של עשן ופיצוצים המשחק איטי! אי אפשר לשחק ככה ועם שני 6950 זה לא אמור לקרות! אני רואה אנשים עם 6950 אחד רץ להם נורמלי, לפחות אין תתקיעות האלה. לפני כמה זמן אמרתי שה-OC של המעבד נמחק, לפני כי…
-
- 2 תגובות
- 759 צפיות
-