כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,975 דיונים בפורום זה
-
שלום אני רוצה לשדרג את הכרטיס מסך שלי מה אתם ממליצים? פרטים על תקציב הקונה: תקציב : 3800 כולל לספק חדש חריגה מקסימלית : 200 מה השימושים העיקריים שלך מהכרטיס? (הדגישו מה שאתם צריכים): גיימינג - אם בחרת בגיימינג, באילו משחקים תשחק? GTA - AC- FIFA -COD -BF - NBA - האם תהיו מעוניינים לבצע OC לכרטיס המסך? (לא יודעים מה זה? אל תתייחסו לזה). *מהו OC וכיצד לבצעו, ראו כאן (תגובה 2). כרגע לא בעיקר שאני לא ממש יודע איך עושים את זה וקצת מפחד לעשות את זה חנות: האם יש חנות ספציפית שהקונה מעוניין לקנות ממנה?: KSP מפרט המחשב: מעבד : I5 2500 3.3 GHZ לוח אם : ASUS P8H67-M כרטיס מסך נוכחי : GTX 560…
-
- 21 תגובות
- 3.3k צפיות
- 1 follower
-
-
כניתי: G-Force FX 5900 מבית אלבטרון האם נדפקתי או שהם ספקים דיי טובים?
-
- 7 תגובות
- 758 צפיות
-
-
היי, אני לפני שדרוג כרטיס מסך, בודק המון ולא מצליח לבחור, מבין כל הגרסאות - Strix של אסוס, G1 Gaming של גיגהבייט, ועוד של MSI ו-EVGA, איזה גרסא הכי מומלצת בהתחשב לביצועים בלבד, מכיוון שכל הגרסאות של הכרטיסים הם 100 ש"ח לפה ולשם אז זה פחות מעניין אותי כרגע, רוצה באמת לדעת איזה גרסא הכי שקטה, מקוררת, ומומהרת וכל מה שבעצם עושה גרסא אחת עדיפה על פני האחרות.. תודה מראש
-
- 15 תגובות
- 2.5k צפיות
- 1 follower
-
-
הי חברים הכרטיס מסך שלי עד היום היה HD 7950 3G הייתי מרוצה ממנו עד שהוא כמו שנראה כרגע התקלקל. אני מחפש כרטיס מסך חדש, לא יקר, אבל גם לא מחפש משהו זול מידי אלא משהו איכותי, למשחקים ו HD לא מחפש ביצועים גבוהים מאוד, אבל כן ביצועים טובים יחסית. עדיפות ל AMD. לא משחק במשחקים חדשים ממש, יותר ישנים אבל כן רוצה שיהיה אפשרות.. תקציב עד 1000 שקל. יש משהו כזה? המחשב שלי win 11 i5-14500 16 GB ספק כוח CoolerMaster MWE GOLD 750W תודה רבה
-
- 7 תגובות
- 3.3k צפיות
- 2 followers
-
-
האלן חברה.. חבר שלי קנה מחשב פיצוץ כולל כרטיס מסך RADEON 9700PRO. אך הבעיה היא שב3DMARK התוצאה שלו נמוכה יחסית!! הוא גם גילה שבאתר התוצאות של 3DMARK בשורה AGP: כתוב לו: NOT AVAILBLE!.. ואנו חושדים שזו יכולה להיות הבעיה לירידה בביצועים?! חיפשנו בביוס אפשרו לשנות את הAGP (לוח EPOX שתומך נראה לי עד AGPX8) אך לא מצאנו אותה בשום מקום! גם בדרייברים האו חיפש ולא מצא אפשרות זו.. אנחנו חושדים שבכלל הכרטיס פועל ללא האצה מהצד של AGP או משהו כזה.. האם למישהו יש שיטה לבדוק מה מהירות הAGP וכיצד לשנות אותה??? תודה מראש.
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מעבד: E4300 אפיק תקשורת PCI-E זכרונות: 1024MB 667MHZ ספק כוח: כאן מתחילה הבעיה, אין לי מושג לגבי השם של הדגם/החבקה של הספק, הדבר היחיד שאני יודע (בדקתי) זה שזה 500W ו-36A במסילת ה-12V. מסך: LG L1919S אני מתכוון לקנות או את ה- 8800GTS 320MB / HD3850 256MB. 1. מה יותר חזק בביצועים, ומה יותר חזק בכללי? 2. האם הספק יצליח להחזיק את שניהם? 3. האם יהיה לי צוואר בקבוק? תודה לעוזרים.
-
- 10 תגובות
- 705 צפיות
-
-
כפול ליבה של AMD ג'יגה זיכרון 2 ד"א כרגע יש לי 7800GT והוא לא מחזיק את זה עוד שאלה, האם הרטיס הזה מסוגל להחזיק כל משחק שקיים כרגע בשוק בצורה יפה מסך 1650/1080
-
- 9 תגובות
- 819 צפיות
-
-
אהלן אנשים! אני ממש רוצה לקנות כרטיס מסך חדש , אבל אני כ"כ מתלבט ואני רוצה שתעזרו לי להחליט. ההחלטה העקרונית שלי היא להוציא 1300 שקל על ATI RADEON9500pro , התמורה הכי טובה בעד האגרה. או שבעצם כדאי לי להיות חסכן ולקנות RADEON9000 באיזה 500 שקל ולשדרג עוד חצי שנה (או יותר) אחרי שיצאו כל ה GFFX , ati r350? נכון שלא שווה לחכות לכלום ולהזמין עכשיו משהו טוב - אבל הכרטיסים החדשים שיבואו - לפחות הרושם שלי מGFFX שהוא מביא גרפיקה משופרת יותר מכל כרטיס כיום(גרפיקה ברמה קולנועית...) הכ.מסך הנוכחי שלי : gf2mx 32mb , לידטק ישן נושן - אני כבר לא יכול יותר איתו - אני חייב לקנות השבוע כרטיס. מתלבט... מה הייתם עושים?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, חיברתי את החלקים.. בפעם הראשונה שהדלקתי את המחשב הכל היה בסדר.. הוא אפילו התקין דרייברים אוטומטית וזיהה את הכרטיס... כיביתי את המחשב.. והדלקתי שוב פעם .. לפני העליה לוינדוס הוא נכבה .. עדיין לא הדלקתי מאז.. מה עושים ? תודה
-
- 51 תגובות
- 4.4k צפיות
- 1 follower
-
-
מאיפה אני משיג הגבהה לכרטיס מסך כמו שיש לmotzart SX ? כמו זה: http://www.thermaltake.com/product/Chassis/desktop/mozart_SX/+moz_image/02_Build-inRiserCard.gif https://linitx.com/images/865_pci_express_flexi_riser_7cm_large.jpg עריכה: סליחה, פשוט חשבתי שזה יותר מתאים לפורום מארזים כי זה חלק מהמארז....
-
- 1 תגובה
- 737 צפיות
-
-
יש הבדל של כ-50 שקל פחות לטובת ה-sapphire האם יש הבדל בינהם? או שפשוט עדיף לי לקנות את הזול מבינהם?
-
- 2 תגובות
- 754 צפיות
-
-
בהדלקת המחשב מופיע 'No Signal' על המסך (המאוור בכרטיס מסתובב). ניסיתי להחליף מסך וכל כבל אפשרי - אך לשווא. בנוסף יש איזה חלק משוחרר בכרטיס מסך מצורפות תמונות להנאתכם: הוא רופף וכבר לא מולחם לכרטיס מסך, האם הכרטיס מסך אבוד? האם זה בר תיקון? מה החלק הזה? תודה. [attachment deleted by admin]
-
- 15 תגובות
- 996 צפיות
-
-
אהלן אהלן, לפני משהו כמו חודש נשרף לי כרטיס המסך הקודם שלי, Club 3D Geforce 9800GTX מתוקף האחריות, החליפה חנות המחשבים שלי את כרטיס המסך בכרטיס מסך חלש ממנו, HD 5670. אחרי מריבה קצרה עם החנות, הם הסכימו להחליף לי את כרטיס המסך בכרטיס מסך שווה ערך בביצועיו, והתקינו לי Geforce 250GTS. הבעיה היא, שמהרגע שהכרטיס הותקן, התחלתי להרגיש ירידות ביצועים מוזרות שהלכו והחריפו עם הזמן. התופעה המוזרה ביותר היא "ירידות FPS" בזמן שימוש בווינדוס. למשל אפקט הגלילה בתלת מימד ממש מקרטע לפתע וכן אפילו מזעור ופתיחה של חלונות חדשים מקרטע לחלוטין. גם תוכנות כמו PHOTOSHOP CS4, שמסתמכות על המעבד הגראפי, לפתע מקרטעות, וגלילה ע"ג תמונה בתוכנה יהיה מקרטע. [יש לי ווינדוס 7, למקרה ותהיתם] במשחקים המצב …
-
- 4 תגובות
- 920 צפיות
-
-
אני מחפש...
-
- 1 תגובה
- 608 צפיות
-
-
שאלה כרגע תקציב ל 6850 אין לי אבל סמתי לב שיש כמה כרטיסי מסך מדגמים ישנים למשל GEFORCE 9600 לינק http://www.tamlil2100.co.il/Product.aspx?cid=615&pid=13419 במחירים של 400 500 ש"ח כדאי לא כדאי? הבנתי דרך קריאה באינטרנט שהכרטיס הזה בזמנו היה המילה האחרונה תעזרו לי אשמח לקבל הסבר מה ההבדל בעצם בקנית כרטיס ישן לחדש ולמה זה שווה עוד 400 ש"ח המפרט שלי בפרופיל שאלה נוספת יש הבדל בין 4GB RAM ל6GB במשחקים ברזולוציה גבוהה? כרגע אני עם 4 תודה !
-
- 4 תגובות
- 872 צפיות
-
-
טוב תראו... הייתה לי תקלה כלשהי במשחקים, ולא ממש הייתי בטוח מי האשם... אז העברתי את הכרטיס מסך שלי למחשב אחר, והבעיה המשיכה... הכרטיס הוא 1950PRO, והוא קורס במשחקים, וגם כשניסיתי לעשות scan for artifact (אם ככה כותבים) ב-ATITOOL, הייתה קריסה אחרי 10 שניות... חשדתי בבעיית טמפרטורה, למרות שהטמפ' בקריסה היא רק 60-70 (יחסית מעט ל-1950PRO), אז העליתי את מהירות המאווררים, והקריסה הייתה רק לאחר 50 שניות... בקיצור, זו כבר פעם שנייה שיש תקלת התחממות עם הכרטיס, בפעם הקודמת הבאתי את הכרטיס לחנות, ששלחה אותו ליבואן, שהחזיר אותו אחרי חודש.. הדבר היחיד שהיבואן עשה זה לנקות אותו... אז ניקיתי את הכרטיס והבעייה המשיכה... אז אחרי החפירה הארוכה, מה כדאי לעשות? לשלוח לחנות שתביא לי כרטיס חל…
-
- 5 תגובות
- 763 צפיות
-
-
כמו: [h=2]Gigabyte R9 280X WindForce 3X OC 3GB ?[/h] אני יודע שאפשר לעשות OVERCLOCK לכמעט כל כרטיס, אבל שיש OC בשם זה אמור להיות דגם עם יחוד כלשהו, או סתם חלק מהשם ?
-
- 4 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
-
אני זקוק לכרטיס מסך חדש.. עכשיו התקציב שלי בין 300 ל-600... http://www.donkey.co.il/Briefcase/Uploads/22849.חומרה1.rar זה המפרט שלי.. תודה רבה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 542 צפיות
-
-
שלום, דברתי עם בחור שאני לא מכיר והוא טוען שיש לו כ.מ. gigabyte gtx 980 g1 gaming חדש באריזה שלא נפתח והוא מעוניין למכור אותו ב-2000 ₪, זה מאוד מפתה אבל גם מאוד מפחיד (בכל זאת 2000 ₪) . איך אפשר לאמת את הדברים שלו והאם בכלל כדאי להכנס להרפתקה הזו? תודה
-
- 14 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
לפני כשבוע שלחתי תגובה ושאלתי על מסך LCD אם הוא טוב או לא וככה והאם יש הצעות יותר טובות... לא שמתי לב שיש דיון מיוחד, אז הם אמרו לי שאסור לשאול פה ומחקו את ההודעה... הלו? מישהו עונה לי? כשאני שם הודעה חדשה קוראים אותה הרבה ושולחים לי תשובות... אבל כשאני שם אותה בדיון של 240 תגובות אתם חושבים שמישהו ישים לב בכלל? במיוחד כשהיא נעלמת לשני דפים אחורה בגלל התגובות החדשות? כדאי שתחשבו פעמיים! אני חושב שאני לא היחיד שנתקלתי בזה... תמצאו פתרון כמו לפתוח פורום במיוחד למסכים, למרות שאני אוהב את זה יותר עם התצוגה וגרפיקה, אז אל תגבילו ת'אנשים רק בדיון.
-
- 6 תגובות
- 660 צפיות
-
-
האם הATI HD3690 כבר יצא ?? והם כן מתי הוא יהיה בחנויות בישראל??? תןדה לכול העוזרים
-
- 10 תגובות
- 984 צפיות
-
-
אני לא מוצא בRIVA TUNER 2 איפה אני פותח צינורות עיבוד (יש לי 6800NU)
-
- 12 תגובות
- 803 צפיות
-
-
כי יש אותו לסבא שלי במחשב ואני רוצה למכור לו את הכרטיס שיש לי ,לכן אני רוצה לדעת האם הכרטיס שיש לי עכשיו יעבוד אצלו!?
-
- 3 תגובות
- 594 צפיות
-
-
שלום אנשים השאלה שלי היא האם כרטיס מסך תומך PCI EXPRESS יכול לעבוד על PCI רגיל או שחייבים לוח אם תואם (PCI EXPRESS)? בתודה מראש
-
- 3 תגובות
- 853 צפיות
-