עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by Paradox,

הזיכרון ראם על כרטיס מובנה במחשבים ניידים משתנה ממחשב למחשב? או שבכולם אותו דבר? כי אצלי יש 32mb במחשב נייד וזה נשמע לא הגיוני..

• 5 תגובות
    • 774 צפיות
  2. Started by October,

היי חברה.. קניתי מחשב חדש ובכמעט כל המשחקים כמו modern warefare 2 ו unreal tournament 3 יש לי ריצודים כאלה בצל.. כאילו הוא מקפץ ומופיע בריבועים.. צירפתי תמונה.. יש לצין שהכרטיס חדש דנדש והותקנו הדריברים האחרונים מאתר החברה... מה אפשר לעשות זה מחרפן אותי.. שימו לב לצל על הרובה.. מופיע כריבועים שמקפצים להם [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 774 צפיות
  3. צריך לקנות כרטיס מסך בסביבות ה500 ש"ח (כלומר, אחד מהכרטיסים שבכותרת), ומה שחשוב לי הוא לדעת איך איכות הTVOUT של שני הכרטיסים האלה - עד כמה היא מושפעת מהפרעות מגנטיות, עד כמה כל אחד מהכרטיסים יודע להתמודד עם DUALVIEW (מבחינת עומס מעבד), האם הם מוציאים סיגנל לטלויזיה בfullscreen או שיש את השולים השחורים המעצבנים? (דרך אגב - אם הGFX נותן תצוגה עם שוליים שחורים, האם TVTOOL יודע להפוך אותו לFULLSCREEN?)

• 6 תגובות
    • 774 צפיות
  4. אז מי מהכרטיסים נותן יחס תועלת למחיר(המצוין למעלה) הכי טוב? אני מחפש כרטיס למערכת חדשה שאני אקנה השבוע, בתקווה שיוכל להריץ משחקים בהגדרות גבוהות על 1920/1080 ... ועוד שאלה, האם יש דגם שנחשב לשקט יותר-לפחות במנוחה?

• 4 תגובות
    • 774 צפיות
  5. Started by Darkey,

אני לא בטוח שזה הפורום הנכון ככה שאני ישמח אם יעבירו את זה במקרה שטעיתי אני רוצה לשדרג את המחשב שלי מכיוון שהביצועים בעייתים בגיימינג המחשב שלי : מפרט intel p4 2.8ghz מעבד asus p4s800 ddr 800mhz לוח אם maxtor 80gb 7200rpm דיסק קשיח ddr 512 400mhz זיכרון radeon 9200 128mb ddr+tv כ.מ חשבתי להתחיל בזה שאני ישנה את הכרטים מסך למשהו שעולה בסביבות ה800~ שקל אלא אם אני יכול להשיג משהו זול יותר עם ביצועים יותר טובים בנוסף לזה אני אשמח לקבל עוד עצות אם כדאי לי להחליף עוד דברים,בכל מקרה אני רוצה מחשב שיריץ משחקים כמו wow,hf2 על 1024x768 עם הכל על לפחות מדיום,ואם זה יהיה אפשרי אז אולי אפילו עם 2AA... למרות שזה כבר נראה לי יותר מדי לגרוטאה הזו :< בקיצור אני צריך כרטיס מסך ב800 וע…

• 11 תגובות
    • 774 צפיות
  6. Started by masteryoda91,

שלום! לקהילה הכי טובה בארץ מזמן לא כתבתי כאן אשמח לקבל עזרה ממבינים. המפרט של המחשב שלי הוא לוח אם: Gigabyte P55-UD6 מעבד: Intel I5 750 זכרון: 4GB מערכת הפעלה: win7 32b כרטיס מסך: BFG 285GTX OC2 ספק: FSP 700W את הכרטיס הדגשתי באדום מכיוון שאותה אני רוצה להחליף. אני מעוניין בכרטיס שיתן לי ביצועים טובים למשחקים ברמה של battlefield 3,4 מעוניין לשחק במישחק עם FPS 60-80 ברזולוציית מסך 1680X1050 עם הגדרות גבוהות פחות או יותר מה תמליצו חברים?

• 6 תגובות
    • 774 צפיות
  7. Started by Chura,

אני מעוניין לקנות מחשב נייד וראיתי את הIBM Z60m שיש לו X600 128mb מצד שני ראיתי את הt43p עם 128MB ATI FireGL V3200 Video Graphics Adapter מה יותר טוב ? ראיתי שגם יש X700 אז אשמח לדעת גם עליו... תודה מראש, חן.

• 8 תגובות
    • 774 צפיות
  8. Started by Borat,

http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=14911 http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=14910

• 4 תגובות
    • 774 צפיות
  9. Started by huber,

http://en.expreview.com/?p=160 שלום אנשים. כפי שאתם רואים בלינק הבא - בקרוב יוצאים כרטיסי 8800GS. מה שמעניין אותי זה ה 8800GS עם ה 768MB זיכרון. על פניו נראה שהוא יהיה כמעט זהה בביצועים ל 8800GT 512 (פחות ROPS אבל מהירויות יותר גבוהות יותר בליבה, בזיכרון ובשיידר קלוק). השאלה היא אם אוכל להשיגו במחיר זול יותר - האם כדאי? ה 768 מגה זיכרון כדאיים יותר ברזולוציות גבוהות עם AA ו AF גבוהים ככל האפשר?

10. קניתי מסך חדש התומך ב-HDMI אך התמונה של סרטים (בדקתי מספר סרטים) שהורדתי 1080P היא לא חלקה היא בעלת נקודות שחורות (נראה לי נקרא מגורענת). במחשב שלי יש כרטיס כרטיס מסך מובנה של אינטל עם יציאת Dvi. מחשב i3', 4gb. רציתי לדעת האם כדאי להחליף את הכרטיס מסך(אם זה ישנה משהו)ואם זה ישפר ת'תמונה, ואם להחליף אז לאיזה כרטיס. התקציב שלי בסביבות 300. המסך lg w2486l 24 אינץ

• 0 תגובות
    • 774 צפיות
  11. Started by -CosmicFire-,

אחים שלי אני מחפש משחק LCD שיהיה עד 2000שקל מה אתם הכי ממליצים קניתי את המחשב לפני 10חודשים בערך ואז אמרו לי תחכה המסכים לא טובים למשחקים יקרים מדי וכל מני כאלה שטויות היום אנחנו קונים מחשב חדש ואני מנצל את ההזדמנות לקנות מסך LCD איזה מסך אתם הכי ממליצים מכל הבחינות רזולוציה איכות תמונה ופיקסלים זווית ראיה רחבה וכמובן זמן תגובה קצר... אני מצטער אם הדרישות שלי נשמעות לכם מוזרות פשוט מאז שקניתי את המחשב שלי יצאתי מהתחום של חומרה ומודינג וכו' אז אין לי מושג מה קורה בשטח היום..

• 13 תגובות
    • 774 צפיות
  12. Started by benhaklai,

שלום לכולם, אני מעוניין לרכוש כרטיס מסך לעבודה מקצועית (אדריכלית) בעיקר עם תוכנות כדוגמת MAYA ו-AUTOCAD. יש המלצות עד 1000-1200 ש"ח? האם כרטיסים מסדרת 4850 (RADEON) יעשו את העבודה או שמא יש לפנות לכרטיסים "מקצועיים"? תודה, בן

13. Started by chenvaiss,

התקנתי את הכרטיס חדש מהקופסא והבנתי שיש לו משהו שנקרא ארטיפקטים. זה כרטיס מחו״ל והשאלה אם אין מה לעשות חוץ מאשר להחזיר? לא תמיד הקווים/פסים מופיעים אבל זה מופיע ישר שמפעילים את המחשב.

• 0 תגובות
    • 774 צפיות
  14. שלום לכולם, אני קונה שבוע הבא מחשב חדש שהדגש בו הוא כמה שפחות חלקים נעים (אני לא יכול אפילו לתאר כמה השקט חשוב לי ). בכל מקרה, חיפשתי המלצות פה בפורום על כרטיסים שקטים אבל כל ההמלצות שניתנו הם רק למחשבים סלוניים או לחילופין לאנשים שלא משחקים. אומנם אני לא שחקן מטורף אבל מידי כמה חודשים אני מוצא איזה משחק חדש שיוצא ומבזבז עליו קצת זמן בכל מקרה, לענייננו, אני מחפש את הכרטיס מסך ה"חזק ביותר" בתקציב של 500 שקל בערך עם קירור פאסיבי. בנוסף, אם יש לכם זמן ומעוניינים לעזור לי להבין, הייתי שמח לדעת איפה החשיבות גבוהה יותר, במספר הMB של זיכרון הכרטיס או הDDR3\2 כי ראיתי לדוגמא כרטיסים כמו ה: Radeon 4650 GDDR3 512MB Radeon 4650 GDDR2 1GB ותהיתי האם העובדה שהראשון GDDR3 הו…

• 3 תגובות
    • 774 צפיות
  15. Started by asaf747,

אני מעוניין לקנות בקרוב מאוד כרטיס מסך למחשב P4 עם לוח אם GIGABYTE בעל חריץ הרחבה 8*AGP . השאלה היא האם ניתן להתקין על חריץ הרחבה כזה כרטיס מסך בעל חיבור PCI EXPRESS ? איזה כרטיסים ניתן באופן כללי להתקין על חריץ הרחבה שכזה ? חשבתי על אחד הכרטיסים מסדרת GEFORCE 7600GT אשמח לעזרה אסף

• 5 תגובות
    • 774 צפיות
  16. אוקיי יש לי בעיה במשחק שכל פעם שאני פונה לאנשהו במשחק כל המסך מטשטש ואני לא רואה כלום הבעיה פחות רצינית ככל שאני מעלה את הרזולוציה אבל אז הכרטיס לא סוחב הבעיה היא רק במשחק הזה לא היה לי אותה אף פעם עד עכשיו למישהו יש רעיון? [attachment deleted by admin]

• 14 תגובות
    • 774 צפיות
  17. Started by bv500,

ניסיתי להזמין כרטיס וזכרונות דרך NEWEGG גם דרך המסטרקארד וגם דרך הפייפל, אבל מסתבר שהם מוכנים לקבל אותם רק אם הם חשבונות אמריקאים... מישהו יכול לעזור לי ולהביא לי אתרים שכן מקבלים מסטרקארד בינלאומי או פייפל בינלאומי ??? ידידה שלי עוד מעט מגיעה לשם, ואני צריך להזמין את זה כמה שיותר מהר למקום שבו היא הולכת לגור בשבועיים הקרובים על מנת שהיא תוכל להביא לי את זה תודה, אורי

• 13 תגובות
    • 774 צפיות
  18. Started by monya2007,

אז אני מבין שזה ככה לכולם הורדתי את ה"HOTFIX" באתר שלהם זה לא ממש עזר איך אני משנה את מהירות המאוורר? ראיתי מדריכים באנגלית וזה לא עזר (למרות שאני יודע אנגלית ברמה של שפת אם [בלי מבטא]) מישו יכול להביא מדריך שהוא יותר USER FREINDLY? עם תמונות? נ.ב. מזל שאני קונה לו קירור מים בקרוב 120% ביצה מטוגנת על זה =]

• 6 תגובות
    • 774 צפיות
  19. Started by ponti,

השאלה פשוטה. ביחס לביצועים, מה עדיף לי. חיבור כפול של כרטיס המסך הבא, כלומר, אני קונה שניים מהכרטיס הזה ומחבר את שנייהם למחשב אחד Gigabyte nVIDIA GeForce 8500GT 256MB PCIe או לחילופין, לקנות ולחבר יחידה אחת של הכרטיס מסך הבא: Gigabyte nVIDIA GeForce 8800GTS 320MB PCIe בבקשה להגיב ביותר מ"כן" ו"לא". תודה מראש =)

• 13 תגובות
    • 774 צפיות
  20. Started by neovo,

שלום לכולם , הרכבתי מחשב שלם בתוך מארז AEROCOOL הכל טוב ויפה עד שהגיע תור כרטיסי המסך המערכת תכיל שני כרטיסי מסך 4850 רגיל של ספיר. הלוח הוא של אסוס הדגם הנ'ל M4A79 Deluxe תעשו טובה ותסתכלו התמונות של הלוח פה http://www.asus.com/Product.aspx?P_ID=F8NXs2xIQloc5nrb&content=specifications הלוח מכיל 4 חיבורי PCI-E כאשר מה שרשום בחוברת שאם אתה רוצה שני כרטיסים שיעבדו ב 16X אתה צריך לחבר אותם בכחולים כלומר מס' 1 ו 3 אוקי חיברתי את הכרטיסים . אבל עכשיו הבעיה היא שהמתאם של ה CF ראו בקישור למטה לא מספיק ארוך בכדי לחבר בין שני הכרטיסים. http://www.arcade.co.il/shop/images/CrossFire_adapter.jpg את הכרטיס חיברתי ב חיבור מס 2' עם המחברים והכל עובד סבבה חוץ מהקטע ששניהם רשום ב GPU …

• 9 תגובות
    • 774 צפיות
  21. Started by digitalseeker,

שלום רב, בעבר רכשתי GF 7950GT 512MB AGP של חברת BFG , זה מה שיש לי היום ואני דווקא מרוצה מאוד , הוזמן מEBAY וממש בזיל וזול. עכשיו שוטטתי בEBAY שוב על מנת להשוות מחירים ל280 , והופה יש לBFG כרטיס 280 ב1500 ש"ח (פלוס מינוס) שאפשר לומר ממש במחיר של 260. השאלה היא , מדוע לא לקנות ? אני העלתי לבד לראש את נושא האחריות , פרט לזה יש למישהו עוד רעיון ?

• 6 תגובות
    • 774 צפיות
  22. שלום אני רוצה לחבר את המחשב שלי לטלויזיה בחדר עכשיו יש לי crt 37 של Pilot לא יודע למה שאני מחבר את המחשב זה מה שאני רואה http://www.siz.co.il/my.php?i=z5wzd5nxuana.jpg

• 5 תגובות
    • 774 צפיות
  23. Started by loopital,

ברשותי PNY Quadro 4 980XGL, שמור כמעט ללא שימוש. מעוניין להחליפו תמורת משהו אחר. הצעות ל: XXX

• 1 תגובה
    • 774 צפיות
  24. שלום לכל קהילת HW אשכול זה מיועד לחבר שביקש ממני לפתוח תא'רד זה אז נתחיל יש לבן אדם מערכת מחשב דיי חלשה E2140 2G 945-S2 של גיגה 7300GS הבן אדם רוצה לקנות 4850 הסברתי לו על הצואר בקבוק הענקי שיגרם לו עכשיו יש לו מסך 17LCD במשחקים הוא ישחק ברז' של 1280-1024 מן הסתם גודל המסך המקסימלי... הצעתי לו 9600GT גם בגלל המסך וגם בגלל המעבד שלא יווצר לו פה צ.ב יש לכם איזה דעה בנושא אולי עדיף משהו אחר? אשמח לתגובות מהמומחים תודה

• 9 תגובות
    • 774 צפיות
  25. Started by אמתי,

היה לי HD4870 לקחתי אותו לתיקון ואמרו לי שאין להם במלאי ואמרו לי שהחליפו לי ל260GT משו עם 64 BIT זה יותר טוב מהHD4870 ?

• 2 תגובות
    • 774 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.