עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by Chenbell,

שלום לכולם, כמה שאלות קטנות: 1. האם כבל HDMI מעביר סאונד? 2. כיצד אפשר לחבר את הכבל מהמחשב למסך הטלוויזיה ולשמוע סאונד מבלי לחבר רמקולים למיניהם אלא פשוט להשתמש ברמקולים של הטלוויזיה עצמה

• 0 תגובות
    • 810 צפיות
  2. Started by aderet,

שלום!! בשעה טובה התקנתי את ה 7600gt החדש שלי(leadtek)-יחד עם ה 6300 והלוח החדש. הבנתי שתהיה בעייה לכרטיס שלי עם dx10.(לא תומך??!!??) האם תהיה אפשרות פתרון בדמות עדכון דריבר למשל או שפשוט אכלתי אותה?

3. Started by מירו,

קודם כל, חג שמח . ברשותי המפרט הבא: Q660 2.4 G0 INTEL DP35DP GainWard 8800GTS 512MB G92 Kingston 4GB 800MHZ CL5 antec 300 SeaSonic 500-HT המחשב נקנה לפני שנתיים וחצי והיה עם מארז גרוע של INTEL שמקבלים עם אינטל, וגם עם ספק כוח TT 400W שבקושי החזיק את המערכת, לאחר שנתיים וחצי המחשב הועבר אליי מאחי הקטן והחלטתי לעשות שינוי למחשב שכולל מארז + ספק כוח, תחילה כשרק קיבלנו את המחשב התוצאה שלו ב3DMARK06 הייתה 12,080 - הכי גבוהה. לאחר השינוי שעשיתי לעיל(ANTEC 300 + 500HT) התקנתי WIN7 32BIT והתוצאה הייתה 12.3K - שממש שימח אותי שהיא עלתה למרות שלא בגלל זה עשיתי את השינוי. את המחשב הרכבתי בעצמי, והכל עבד פיקס. הבעיה שהחיבור הקידמי השמע לא עבד - אוזניות/מיקרופון, אז ניסיתי לחבר…

• 0 תגובות
    • 810 צפיות
  4. מצטער על הבורות יש לי כרגע כרטיס 7300 GT > רוצה לירכוש כרטיס חדש שהוא PCI-Express 2.0 1. האם זה אותו חיבור לוח ולא תהיה בעיה? 2. בהיזדמנות זו איזה כרטיס כדאי יותר לדעתכם? זה http://www.amazon.com/EVGA-512-P3-N977-TR-GeForce-PCI-Express-Graphics/dp/B001QCYNW2/ref=sr_1_6?ie=UTF8&s=electronics&qid=1259698636&sr=8-6 או זה http://www.amazon.com/BFG-BFGE98512GTGE-GeForce-Graphics-EcoIntelligence/dp/B00288BH9A/ref=sr_1_11?ie=UTF8&s=electronics&qid=1259698636&sr=8-11 או זה http://www.amazon.com/Sparkle-SX98GT512D3G-VP-GeForce-PCI-Express-Graphics/dp/B002FU5RRE/ref=sr_1_10?ie=UTF8&s=electronics&qid=1259698636&sr=8-10 על איזה מותג ללכת?

• 3 תגובות
    • 810 צפיות
  5. Started by MasterDK,

היי לכולם! אני מחפש כרטיס מסך עד 700-800ש"ח שיריץ בצורה סבירה את המשחקים הבאים: Stalker, Metro 2033, The Witcher 2 (אני יודע שהוא עוד לא יצא ולא נראה לי שאני אחכה עד 2011 אז אני מהמר פה) מפרט המחשב בצד. המסך הוא LG 17" בעל רזולוציה 1280X1024 ולא נראה לי שהוא יתחלף בקרוב (גם אם כן לא נראה שאני יעשה שימוש ברזולוציה גבוה יותר). בהתחלה רציתי להגביל את עצמי רק ל NVIDIA בגלל PHYSX וכי אני FAN שלהם, אבל ראיתי של ATI יש יותר דברים להציע במחיר זול יותר לעומת NVIDIA. בכל מקרה אשמח להצעות משתי החברות. תודה רבה מראש וחג שמח! אא וכן, דיי חשוב לי השקט (אין צורך בקירור פאסיבי [למרות שלא יזעיק] אבל שלא יהיה מרעיש מידי), גם תמיכה ב DX11 די חשובה לי כי אני מאמין שזה יתפוס בעוד שנה שנתיים ו…

• 7 תגובות
    • 810 צפיות
  6. היצרנית הטאיוואנית גייסה את מפתחת אמצעי הקירור האוסטרית עם החיבה לצבעי חום ובז' לשיתוף פעולה ראשון מסוגו עבור כרטיס GeForce RTX 3070 מאסיבי ביותרלכתבה

7. לא רלוונטי יותר אפשר למחוק! לא הצלחתי למחוק את זה בעצמי

8. Started by yanivd28,

היי ברשותי כרטיס מסך geforce gt220 מחובר ב-hdmi לlcd גדול בסלון ,מחובר בdvi למוניטור מחשב. כל ניסיונותיי להגדיר לכל אחד מהמסכים רזולוציה נפרדת בעוד התצוגה נשארת העתק מדוייק ( כל האייקונים על שולחן העבודה וכו...) עלו בתוהו. שעות של חיפושים השאירו אותי עם סוגיה לא פתורה למישהו יש מושג אם זה בכלל אפשרי בכרטיס הזה? תודה

9. אז מי מהכרטיסים נותן יחס תועלת למחיר(המצוין למעלה) הכי טוב? אני מחפש כרטיס למערכת חדשה שאני אקנה השבוע, בתקווה שיוכל להריץ משחקים בהגדרות גבוהות על 1920/1080 ... ועוד שאלה, האם יש דגם שנחשב לשקט יותר-לפחות במנוחה?

• 4 תגובות
    • 810 צפיות
  10. אני מעוניין לקנות כרטיס מסך GTX 260 896MB TOP GDDR3 DX10 HDTV DVI PCI-E והבנתי שהמתח שהוא דורש ב full load הוא 309 וואט וב idle הוא בערך 184 והספק שאני רוצה לקחת הוא VX 450W Active PFC 12cm Fan השאלה שלי האם המתח שלו יספיק לי לכרטיס מסך ולשאר המחשב ?

• 7 תגובות
    • 810 צפיות
  11. Started by finish,

ביום רביעי קיבלתי את הכרטיס החדש שלי אחרי שנתיים בATI אני לא ממש יודע איך להפעיל את הטלוויזיה אבל היסתדרתי בסוף וכשאני מפעיל את זה אני רואה שחור לבן... ניסיתי את כל הPAL ואף אחד מהם לא עוזר.. הכרטיס הוא A7600GT של LEADTEK גירסת AGP ואיך כדי לחבר דרך הכל שהגיע עם הבנדל או ישר לכרטיס מסך ומהכרטיס זה מחובר לרסיבר...

• 1 תגובה
    • 810 צפיות
  12. לפני שנה קניתי את Oblivion בתקווה שאצליח להריץ אותו על מחשבי הישן. התאכזבתי לגלות שהכרטיס הנוכחי, 5900XT, אינו מאפשר חווית משחק סבירה אפילו ברמת פירוט נמוכה מאוד. אני לא רוצה להשקיע הרבה כסף באפיק AGP גוסס ולכן 1950Pro לא בא בחשבון. X800GTO עולה היום 600 ש"ח. הוא יצליח להריץ את המשחק ברזולוציה 1440X900 + AA? (המפרט המלא נמצא בפרטים אישיים)

13. צריך דרייבר לכרטיס radeon 4850 לוינדוס 7 - 64bit - מצטער אם אני לא במקום הנכון

• 5 תגובות
    • 810 צפיות
  14. Started by Chura,

אני מעוניין לקנות מחשב נייד וראיתי את הIBM Z60m שיש לו X600 128mb מצד שני ראיתי את הt43p עם 128MB ATI FireGL V3200 Video Graphics Adapter מה יותר טוב ? ראיתי שגם יש X700 אז אשמח לדעת גם עליו... תודה מראש, חן.

• 8 תגובות
    • 810 צפיות
  15. במסגרת שיפור המחשב הוותיק שלי החלטתי לקנות כרטיס מסך חדש, אך איזה ? בהתחלה חשבתי על RADEON 9100 SAPPHIRE שהומלץ פה אבל לבסוף הגעתי ל[GE FORCE TI 4200 LEADTEK 128MB DDR ]816.70 NIS, מה אתם חושבים <?> האם יהיה הבדל בינו לבין הרדאון כאשר אפעיל אותם על המחשב שלי ? ??? יש אולי כרטיס יותר טוב במסגרת אותו המחיר ?? תודה לכל מי שיענה נ.ב תוסיפו עוד 128 זיכרון למפרט שלי <=======

• 8 תגובות
    • 810 צפיות
  16. Started by Shtupel,

אני לא מצליח למצוא באתר הרשמית והאחד שאני כן מוצא (לWIN8.0) פשוט לא עובד על 8.1. בקשה עזרה.

• 0 תגובות
    • 810 צפיות
  17. Started by darkie,

יש לי בעיה עם הOpenGL כשאני משתמש בדרייברים חדשים משחקים ישנים כמו CS 1.6 וכו' עובדים בצורה לא טובה עם כל מיני ארטיפקטים ומריחות של הטקסטורות וכו' בכל מקרה השאלה שלי אם יש דרך ליצור מין פרופיל של OpenGL ומתי שאני ירצה לשחק משחקים ישנים כמו CS אני פשוט יוכל לשנות את הפרופיל של הOpenGL לגרסא ישנה יותר ולשחק בלי בעיות כי כרגע אני עם CATALYST 3.8 ובשביל לשחק משחקים חדשים אני צריך לעדכן את הדרייבר לגרסא יותר חדשה. אני יודע שיש בחלק מהדרייברים הישנים של NGO יש OpenGL Switcher אבל אני מעדיף להשתמש בדרייברים חדשים של ATI ולא עם כל מיני אופטימיצזיות וכדו'.

• 2 תגובות
    • 810 צפיות
  18. Started by Tomer75,

קראתי את המדריכים וההמלצות והתחלתי להתבלבל בין GS לGT, "פתיחת צינורות" וכיוצא בהללו... אז אולי אפשר קצת עזרה חבר'ה: יש לי AMD ATHLON 2600 עם 1GB זכרון, לוח-אם של Gigabyte וכרטיס מסך FX5700 עם 256MB. התקציב שלי להחלפת כרטיס המסך הוא עד 900 ש"ח וכמובן רק AGP. יש רעיונות מה הכי כדאי לי? תודה אנשים.

• 8 תגובות
    • 810 צפיות
  19. Windows Vista ultimate דרייברים לא עידכנתי כבר חודשיים(לכרטיס מסך). מפרט בצד ואני משתמש ב WMP11 עם איזה קובץ REG שאיתו הצלחתי להפעיל פורמאט mkv. עכשיו ניתן לציין שיש לי על המחשב גם Windows XP Pro עם נגן VLC שהתופעה מתרחשת בו גם. יש למישהו רעיון? נ.ב אם אני מוריד רזולוציה אותו דבר קורה, הקירטועים לא מפסיקים.

• 8 תגובות
    • 810 צפיות
  20. Started by K0sTa,

?PINE? - ?xfx 6800Ultra 512MB +DVI, +VIVO, DDR3, PCI-E? או PINE XFX 7800GTX עם 256 ?

• 11 תגובות
    • 810 צפיות
  21. Started by tronado,

?

• 5 תגובות
    • 810 צפיות
  22. לצד ההתחזקות ההדרגתית של המתחרה האדומה, נראה שגם מפתחת כרטיסי ה-GeForce נמצאת בשיא הפריחה שלה לכתבה

23. Started by t d,

שלום, אני בעל כרטיס מסך sapphire radeon 9800 pro 128mb 256bit אני רוצה לעדכן את הדרייברים של הכרטיס, וראיתי שיש באתר של ati את catalyst 4.9 , תיארתי לעצמי שזה הדרייבר שאני צריך, אבל ראיתי שיש גם באתר של sapphire catalyst 4.9 ששוקל פחות מבחינת מקום... מה ההבדל בינהם, איזה אני צריך להוריד...? בנוסף ראיתי שיש איזשהו דרייבר עם סימנים של "אומגה" איזה דרייבר זה? האם הוא עדיף? ולמה? תודה!

• 1 תגובה
    • 810 צפיות
  24. Started by H.I.V,

איזה כרטיס יהיה יותר טוב: 9500פרו ו9800NP שיש לשתיהם מה''צ כמו ל9800 אחרי OC ל9500פרו? האם שתהים יעבדו אותו דבר? או של9800 יש עוד יתרונות עליו?

• 7 תגובות
    • 810 צפיות
  25. באותו המחיר. האם הSONIC אמין כמו 7600GT הרגיל? של חברת PALIT.

• 13 תגובות
    • 810 צפיות

דיונים חדשים בפורומים