כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,958 דיונים בפורום זה
-
הכרטיס חדש OEM אך עם כל החומרה הנלווית והוא נראה ממש WOW. לא מצאתי עליו כלום ברשת :s05: משהו כאן מוזר לי. יש תוכנה לבדיקת הכרטיס עצמו לראות שהוא אכן כן 6600GT אגב, רכשתי אותו ב EBAY ולאחר המשלוח המאד מהיר יצא לי 650 ש"ח
-
- 10 תגובות
- 760 צפיות
-
-
כשיראו חלק ולא ישארו שום סימנים על המסך? מה הכי כדאי?
-
- 13 תגובות
- 760 צפיות
-
-
שלום לכולם עקב מות כרטיס המסך הנוכחי שלי בטרם עת, אני עומד לרכוש כרטיס חדש. (AGP) קיבלתי המון המלצות על 6600GT, אבל יש כאלה שאומרים שה 6600 מספיק לגיימר ממוצע שכמותי, שאין לו כ"כ הרבה זמן פנוי ובשיטוטיי באתר נתקלתי גם ב6800...שמשום מה הוא יותר זול מה6600GT מישהו יכול לעשות לי סדר? מה הכי חזק מבין אלו? אין זה שה6800 יותר זול מה6600GT? וברגע האחרון התווסף גם ה6800GS לתחרות, עדיין במסגרת התקציב...אבל מה עם הביצועים? בכל מקרה, אתם גם מוזמנים לזרוק כרטיסים מומלצים אחרים (תקציב עד 800 ש"ח) מפרט: Intel Pentium 4 630, 3000 MHz (15 x 200) ASRock 775VM800 (3 PCI, 1 AGP, 1 AMR, 2 DDR DIMM, Audio, Video, LAN) 512 MB עריכה:טעות שלי, ה6800GS ממש לא במסגרת התקציב. נפל אח…
-
- 5 תגובות
- 760 צפיות
-
-
הכרטיס הוא Radeon 9250 256MB 128Bit של חברת ספיר תומך ב-AGP 8X. הלוח אם הוא INTEL GARIBALDI D850GB . מחיפוש שעשיתי בגוגל הבנתי שהלוח אם תומך ב-4X, אני לא מבין בלוחות אם אבל שמעתי שחלק מלוחות האם בעלי תמיכה ב-4X יכולים "לקבל" גם כרטיס של 8X, האם גם הלוח אם שרשמתי לעיל יכול לקבל כרטיס כזה? עוד שאלה אחת בהזדמנות, שמעתי שההבדל בין 4X ל-8X מבחינת ביצועים הוא לא כל כך ממשי, האם זה נכון ?
-
- 10 תגובות
- 760 צפיות
-
-
שלום קניתי לא מזמן מחשב חדש עם כרטיס Evga Geforce 7900 GT. משום מה אני מקבל במשחקים FPS נמוך (מתחת ל100), למרות שאדם עם כרטיס 7600 GT (כרטיס פחו?ת מהכרטיס שלי) מקבל באותם משחקים עם אותם הגדרות FPS הרבה יותר גבוהה (מעל 300). פתחתי את המחשב לבדוק שהכל בסדר, הכרטיס נראה מקורי והכל נראה מחובר כמו שצריך (מחובר עם מולקס ללוח אם). כמו כן הרצתי בדיקה של 3DMark ואלה התוצאות שקיבלתי: 3DMark Score: 4014 SM2.0 Score: 1997 HDR/SM3.0 Score: 1989 CPU Score: 764 אני לא יודע מה גורם לזה וזה ממש מרגיז אותי כבר. אשמח אם תעזרו לי לאתר את התקלה. תודה רבה! עריכה: שאר הרכיבים המשמעותיים במפרט שלי: P4 820 2.8 Ghz DUAL-CORE GIGABYTE 8I945P-G (S-776+DDR2+SATA2+PCI-E)…
-
- 9 תגובות
- 760 צפיות
-
-
היי יש לי לוח אם Z77 שיש לו 2 PCI E ,האם יש אפשרות לחבר בו את שתייי הכרטיסים האלו ?
-
- 2 תגובות
- 760 צפיות
-
-
שלום קנית מחשב עם כרטיס מסך asus rtx 3060 ti tuf gaming oc . למחשב יש שימושים שונים ולעיתים כשיש זמן אני משחק. השאלה האם ניתן לבטל את oc ולהפעיל אותו רק כשאני משחק ? ובכך להוריד את הטמפרטורה במארז בזמן גלישה או כתיבת מסמכים וכדומה. תודה
-
- 3 תגובות
- 760 צפיות
-
-
התקנתי את הכרטיס חדש מהקופסא והבנתי שיש לו משהו שנקרא ארטיפקטים. זה כרטיס מחו״ל והשאלה אם אין מה לעשות חוץ מאשר להחזיר? לא תמיד הקווים/פסים מופיעים אבל זה מופיע ישר שמפעילים את המחשב.
-
- 0 תגובות
- 760 צפיות
-
-
מרבית יצרניות הכרטיסים הגראפיים בשוק מצטרפות אל המהלך של Gigabyte ומציעות את כרטיסי ה-Turing הזולים ביותר כשהם מצויידים בזכרונות גראפיים מודרניים ומהירים משמעותית - אל תצפו לזינוק בביצועים, אך זו עדיין בשורה חשובה לכתבה
-
- 0 תגובות
- 760 צפיות
-
-
אהלן. הבנתי שלמשחקים עם מסך של 22 אינצ' מומלץ לקנות את הכרטיס HD4850. עשיתי חיפוש באתר של KSP, וראיתי את הכרטיס הנ"ל בחברת Sapphire. האם החברה הזו איכותית?
-
- 8 תגובות
- 760 צפיות
-
-
סליהח שזה עוד נושא אבל הפעם יש לי בעיה אחרת. קניתי את הכבל 6PIN ל 4PIN (יש לי 7600GS AGP) עכשיו אני מחבר את ה 6 PIN לכרטיס מסך אחד מהם לכבר שיוצא מה CPU ואיפה אני מחבר את ה 4PIN האחר? אם אתם יכולים בבקשה לעזור לי כי חיברתי רק לCPU ןנכנסתי ל WOW ולמשו זה עדיין נותן כותב שזה 4X ואין את ה 8X האם חיברתי בכלל נכון?< מה לא נכון? טוב ז הו תודה למישעוזר.
-
- 6 תגובות
- 760 צפיות
-
-
מה הכי משתלם מבחינת מחיר? GTX 260 1450 ש"ח HD4850 X2 1590 ש"ח HD4870 1GB TOXIC 1415 ש"ח עוד שאלה HD4850X2 לוקח את הGTX משמעותית?
-
- 1 תגובה
- 760 צפיות
-
-
היום התקנתי תכרטיס רציתי לדעת איך אפשר לבדוק תטמפרטורות שלו.. ולמה שאני משחק הוא עושה רעש מוזר כזה? כמו צרצור כזה...
-
- 10 תגובות
- 760 צפיות
-
-
אהלן פורום יקר ושבוע טוב שאלה שאלתית לי אליכם לאחרונה קניתי לוח אם חדש של ספיר 780G שכולל בתוכו אונבורד את ה3200 כמו כן יש לי כרטיס מסך GIGABYTE HD3850 ואני מריץ את המערכת XP ניסיתי לשחק בביוס לעדכן אותו וגם לעדכן כמובן את כל הדרייברים, הצלחתי לגרום למחשב לזהות את שני הכרטיסי מסך אבל משומה באף מצב לא הצלחתי לגרום לCCC לאפשר לי לבחור בcrossfire המיוחל האם אני טועה אולי איפשהו או שבכלל אי אפשר לעשות את זה בXP ואם אי אפשר האם יש איזה דרך לעקוף את הבעיה?
-
- 3 תגובות
- 760 צפיות
-
-
תשמעו לפני 3 ימים זה התחיל לי אני משחק נגיד cs ובסמוק או ראיית לילה ה fps יורד לי ל 70 80 או שב world in conflict ה fps תמיד נמוך וגם ב gears of war אי אפשר לזוז לפני 3 ימים הכל היה בסדר תמיד היה לי fps נורמלי בכל המשחקים בהגדרות הכי גבוהות הורדתי דרייבר לא עזר הכרטיס מסך שלי זה x1950PRO הטמפרטורה שלו זזה בין 51 ל 64 מעלות... לא נראה לי שזה קשור אבל לפני 3 ימים גם קניתי G5 עזרה בבקשה! :'(
-
- 6 תגובות
- 760 צפיות
-
-
חשבתי על זה:http://www.plonter.com/detailz.tmpl?sku=8866&affiliate=zap בעיקר בגלל שהוא שקט, אבל אני מתלבט אם לקנות כרטיס מסך מהליבות החדשות של Nvidia אתם חושבים שאני צריך? המחשב עתיד להריץ 1080P.
-
- 4 תגובות
- 760 צפיות
-
-
האם מישהו נתקל בבעיה כזאת? נ.ב. אני מאמין שהבעיה היא בכ. מסך מכיוון שהתופעה התחילה מאז שהכרטיס הוחלף. תודה מראש, עומר שקדי.
-
- 0 תגובות
- 760 צפיות
-
-
שלומות! ;D אני צריך המלצה למסך CRT 17'' עד 1200 שקלים
-
- 6 תגובות
- 760 צפיות
-
-
http://www.pcarena.org/viewPicbig.php?pic=gecube9550.jpgמה זה? ממתי יש R9550XT? ממתי הוא מגיע עם גוף קירור כזה?
-
- 9 תגובות
- 760 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך ge force fx 5 עם שתי יציאות הראשונה בננה צהובה והשנית כמו של המקלדת והעכבר ...אז האם אפשר לחבר ת די וי די למחשב ??איך ?? מאווד תודה ? יש לי גם מגבר ומערכת קולנוע ביתית מחוברות למחשב אם עוזר ...תודה
-
- 6 תגובות
- 760 צפיות
-
-
טוב זה סיפור ארוך מה שקרה במחשב שלי השבוע.... אז בקיצור- היה לי וירוס, פירמטתי את c ועכשיו אחרי שפירמטתי המחשב עולה ואז אחרי כמה שניותנתקע עם אני עושה איזה פעולה בסיסית כמו לחיצה ימינית על משהו... אז התקנתי את כול הדרייברים שצריך את המקורי ואז את החדשים של קאטאליסט (דרך אגב יש לי radeon 9800pro) אבל עדיין אותה בעייה. אז עשיתי טראבלשוט בווינדוס בקשר לזה והגעתי למצב שאמרו לי להוריד את ה- hardware acceleration לnone אז עשיתי זאת ועכשיו הכול טוב ויפה....אבל מכאן באה שאלתי.... האם אני צריך אני יכול להמשיך להשתמש במחשב בלי הדבר הזה? אני משחק משחקים....משתמש באינטרנת ועושה כמעט הכול במחשב....אין לי מושג עם זה משפיע או לא אבל אני מניח שזה כן אז אני מבקש עזרה. תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 760 צפיות
-
-
אחים שלי אני מחפש משחק LCD שיהיה עד 2000שקל מה אתם הכי ממליצים קניתי את המחשב לפני 10חודשים בערך ואז אמרו לי תחכה המסכים לא טובים למשחקים יקרים מדי וכל מני כאלה שטויות היום אנחנו קונים מחשב חדש ואני מנצל את ההזדמנות לקנות מסך LCD איזה מסך אתם הכי ממליצים מכל הבחינות רזולוציה איכות תמונה ופיקסלים זווית ראיה רחבה וכמובן זמן תגובה קצר... אני מצטער אם הדרישות שלי נשמעות לכם מוזרות פשוט מאז שקניתי את המחשב שלי יצאתי מהתחום של חומרה ומודינג וכו' אז אין לי מושג מה קורה בשטח היום..
-
- 13 תגובות
- 760 צפיות
-
-
חשבתי לקנות לאח שלי את הכרטיס הבא PNY GeForce 6800GT 256MB DDR III אייך החברה הזו שווה משהו ? חברה טובה? הכרטיס עולה בחנות 430 דולר COMPUSA אני קונה את הכרטיס בזול קישור לאתר http://www.pny.com/products/verto/performance/6800gt.asp http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_1358&products_id=8039
-
- 5 תגובות
- 760 צפיות
-
-
היי אחים שלי, יש לי תקציב שעומד על 300 שקל בערך. עם הכסף הזה אני רוצה לקנות כרטיס מסך - הכי טוב שאפשר, בסכום כזה. חשבתי על ATI Radeon 9600SE מתוצרת PowerColor (לא שמעתי עליהם, דרך אגב, הם בסדר?), למרות שעם הדמי משלוח הוא קצת חורג מהסכום אבל הוא נראה לי ממש טוב: http://www.p1000.co.il/hot_sale_product.asp?g_id=4942585&g_kind=0 וגם שתי ההצעות האלה, שעולות אפילו פחות: http://www.p1000.co.il/hot_sale_product.asp?g_id=5057351&g_kind=0 http://www.p1000.co.il/hot_sale_product.asp?g_id=5104706&g_kind=0 עכשיו, בגלל שאני לא מבין בתחום ההארד-וור בכלל, ובכרטיסי מסך בפרט, אני צריך את עזרתכם. אם תוכלו למצוא בהקדם לי אחד טוב, מי יודע אולי אפילו 256 מ"ב, זה מאד יעזור לי!
-
- 10 תגובות
- 760 צפיות
-
-
דוד שלי קנה משם את המחשב שלו עם הכרטיס הנ"ל, מה הסיכויים שהוא קיבל את ה 9800 עם ליבת r360?
-
- 8 תגובות
- 760 צפיות
-