כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,978 דיונים בפורום זה
-
-
אחרי NVIDIA הבניה שאין לה מענה ראוי לרמת הביצועים של כרטיסי 48XX nvidia משחחרים כנראה באמצע יולי כרטיס GTX 9800+(ליבה החדשה ) אשר אמור לתת מענה ראוי ל HD 4850 מחירו יהיה מוזל ויעמוד ככל הנראה.... 229$ 9800 הרגיל יעמוד על 199$ הנתונים הם מהירות ליבה תעמוד על 738MHz מהירות שעון 1836MHz http://www.vr-zone.com/articles/GeForce_9800_GTX%2B_To_Fight_Radeon_HD_4850/5896.html
-
- 6 תגובות
- 795 צפיות
-
-
יש לי מחשב שמיועד רק לעריכת וידאו . כרטיס המסך הוא GTX 570 המחשב משמש רק לעריכות וידאו . באיזה דרך אני יכול לחבר מסך שלישי ? תפקיד המסך השלישי לתת פריוויו / רפרנס שך התמונה כרגע מחוברים 2 מסכים שנותנים מענה למערכת העריכה . תודה !
-
- 4 תגובות
- 795 צפיות
-
-
הורדתי את הדרייבר 3.8 אך אני רואה אותא באנגלית כיצד אפשר להפוך אותו לעברית? כוון שהוא תומך ב-24 שפות כiלל עיברית! בתודה מראש אלעד
-
- 0 תגובות
- 795 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי תקציב עד סביבות ה-500 ש"ח לכרטיס מסך חדש (יכול להיות גם יותר). אני די סגור על זה שאני רוצה nVidia, אבל אני מתלבט מאיזה תוצרת, והייתי רוצה קצת עזרה בזה. הדרישות הכלליות הן לכרטיס עם 128 מגה לפחות, ו-AGPX8. רצוי גם תמיכה ב-DDR ויציאת טלויזיה, ואם אפשר VIVO אז בכלל טוב. תודה!
-
- 5 תגובות
- 795 צפיות
-
-
היי אני חושב לשדרג את כ. המסך לHD5750 יש לי מארז ANTEC 2480 עם ספק 380 ואט ומעבד CORE I5 האם הספק יספיק לכרטיס הזה?
-
- 3 תגובות
- 795 צפיות
-
-
האם הכרטיס חזק מספיק עבור מסכי 22 אינץ'? מיועד לשימושים כמו סרטים ומשחקים.
-
- 8 תגובות
- 795 צפיות
-
-
לפני כמה ימים החלפתי את הכרטיס מסך ל HD4870 ויש איתו תופעה מוזרה: כל פעם בזמן טעינה של משהו עם גרפיקה, בעיקר משחקים, המסך קופץ, התמונה כאילו לשניה יורדת או עולה זה קורה כל הזמן במסך טעינה של CRYSIS ו CNC 3 וגם לפעמים עם סרטים או תמונות.. מישהו יודע למה זה קורה ואיך עושים שזה לא יקרה?
-
- 4 תגובות
- 795 צפיות
-
-
השאלה: האם התקנה של windows xp pro על כונן שיש בו כבר מידע (היה כונן גיבוי בעבר) תהרוס את כל הקבצים שבו? או שזה יתקין ווינדאוס וכל הקבצים ישארו? והבקשה: אני רוצה לקנות מסך שטוח (לא דק) 17 אינץ, טוב. תקציב? אני מניח שעד 900 שקל אני פשוט לא יודע בדיוק בין איפה לאיפה נעים המחירים של המסכים הטובים, אחרי שתגידו לי אני אדע תקציב בוודאות.
-
- 13 תגובות
- 795 צפיות
-
-
אני עומד לקנות מחשב חדש. המשחק היחידי שאני משחק הוא FLIGHT SIMULATOR. מה דעתכם על הכרטיס מסך הזה בשביל המחשב החדש שלי? Gigabyte RADEON 9000 Pro 64MB DDR Retail VideoCard הוא עולה 479 ש"ח ב PCHARDWARE. תודה לכל המגיבים.
-
- 2 תגובות
- 795 צפיות
-
-
היום קניתי Asus 8000 gts 512 לא יודע למה, משחק הכל על high, ועדיין, FPS של 36-45 rivatuner לא עובדת לי, הcostumize שלה לא עובד... חשבתי לעשות דרכה importing של זכרון מהRAM אולי זה היה עוזר קצת..
-
- 5 תגובות
- 795 צפיות
-
-
-
האם כדאי, בתקופה הזאת להשקיע בכ. מסך של DX 9 ולא 10 או שעדיף לחכות שירדו המחירים או כמו שכתוב באחד הפוסטים שיצא סידרה 9 ?
-
- 3 תגובות
- 795 צפיות
-
-
בחנות מסוימת באינטרנט המאוד מוכרת... מוכרים בנדל של מעבד 939 + לוח אם NF4 + זכרונות בפחות מ 2000שח כתוב מתחת לזה "האם אתה מעוניין להוסיף?" Gigabyte Geforce FX6600GT 128MB Bulk GV-NX66T128D 318 ש"ח או Leadtek WinFast PX6600GT PCIe GeForce 6600GT SLI 128MB 318ש"ח גם האם זה הגיוני שאם קונים את הבנדל אז אפשר לקנות את הכרטיס המסך בכזאת מציאה?
-
- 5 תגובות
- 795 צפיות
-
-
אחרי בדיקות והתלבטויות ארוכות החלטתא לבחור בין 2 כרטיסים שעונים לתקציב ולדרישות שלי. Pine - XFX nVidia GeForce 9600GT 512MB DDR3 XXX Alpha Dog Edition 740MHZ/2000MHZ או Twintech nVidia GeForce 9800GT 512MB DDR3 600MHZ/1800MHZ איזה יותר חזק ומהיר? עושה רושם שה9600GT אלפא דוג מה דעתכם? איזה נוטה פחות להתחמם תחת עומס או שימוש ממושך?
-
- 9 תגובות
- 795 צפיות
-
-
המחשב שאני קונה יהיה של אינטל (לא רק למשחקים) ואם אפשר בהגבלת הסכום הזאת(1500 גמיש קצת) לתת לי את הכרטיס הטוב ביותר לדעתכם. תודה
-
- 11 תגובות
- 795 צפיות
-
-
פעם איזה מנהל נתן לי מדריך ממש טוב עם תמונות. שעזר לי מאוד אך לא הצלחתי למצוא אותו. אם מישהו יוכל לעזור לי אז שיפרסם את הכתובת. תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 795 צפיות
-
-
הנה הלינק מנעה http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=7481 נראה לי מוזר שהוא כזה זול.. בהתחשב שתכננתי לקחת 7300GT של POV ב420 ..מה אתם אומרים ?
-
- 6 תגובות
- 795 צפיות
-
-
שאלה בלתי אפשרית אנא תשובה מהירה: מה עדיף לקנות היום: את ה 7600 GT extrem המיושן אך המואץ \ או את ה x1950 XT החדש והמהיר ? עצות אחרות בטווח המחירים הנ"ל יתקבלו בברכה. תקציב לא עובר את ה 1000 ש"ח. תודה.
-
- 9 תגובות
- 795 צפיות
-
-
הי, קיבלתי את הכרטיס מסך וחיברתי אותו כמו שנאמר, התקנתי את התוכנת באנדל שבאה איתו - Power Director של Cyberlink, לא ברור למה - התוכנה לא עובדת - גם קופצת לי הודעה של Windows שזה ביצע פעולה בלתי חוקית ויסגר, וגם אם אני לא נותן לו לסגור ומנסה לעשות Capture זה לא ממש עוזר. ניסיתי עם Nero Vision וזה גם לא הצליח, ניסיתי עם Power Cinema גם של CyberLink וזה גם לא עבד. התוכנה היחידה שהצלחתי איתה זה Windows Movie Maker, אבל הוידאו שנוצר נראה ממש ממש מעפן. ניסיתי את כל השיטות שידור שיש, אף אחת מהן לא הניבה תוצאה יפה. המקור וידאו הוא הממיר הדיגיטלי של הוט, זה מחובר לScart עם SVHS למחשב. מישהו יודע איך לגרום לזה לעבוד כמו שצריך ולהיראות נורמלי? תודה!
-
- 3 תגובות
- 795 צפיות
-
-
מה הולך עם המחירים של ה X800 PRO ? הם לא יורדים.. במקום זה הם אפילו עלו בכמה אחוזים... אני דחיתי קניה של כ.מסך כדי לקנות את ה XL מארה"ב וגם הוא משווק ב 400$ כרגע... 100 דולר יותר ממה שהובטח... וזו גירסתם PCIE כך שלא נראה לי שישתלם בכלל לקנות AGP... מה יהיה איתם ? הם רוצים לשבור את NVIDIA בכך שהם מבלבלים ת'ציבור ? דמיט!
-
- 5 תגובות
- 795 צפיות
-
-
יש לי ארד דיסק שעושה בעיות אם החשמל יכול להיות שהוא גורם גל לבעיות גרפיקה כי שאני מצליח להפעיל יש קווים אדומים מעצבנים וקצת נקודות ירוקות אני הייתי בטוח שזה בגלל הכרטיס מסך עד שראיתי שהארד דיסק עושה בעיות אם הספק וצרים לנסות כמה פעמים עד שהמחשב נידלק אבל שאני מוציא תארד דיסק הספק פועל מצוין אבל אין לי איך לבדוק תכרטיס מסך [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 795 צפיות
-
-
יש סיבה להעדיף אחד על השני? הבדלים בOC או ברעש של המאוורר? המחירים לשניהם זהים- XFX http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_1943_1945&products_id=15449 Leadtek http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=2113 הריפר.
-
- 9 תגובות
- 795 צפיות
-
-
האם SLI של 8800GTS 512MB מוגבל בביצועים במסך 22? אוברקיל ?
-
- 7 תגובות
- 795 צפיות
-
-
אתם מומזמנים לציין איזה ובאיזה חנות אפשר לקנות תודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 795 צפיות
-