עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by omrit,

שלום לכולם, יש לי כרטיס מסך Asus Geforce4 Ti V8420, רציתי לשאול אם יש אפשרות לחבר גם מסך וגם חיבור של TVOUT? על מנת לחבר את ה TVOUT אני צריך לחבר את הכבל (של הTV), ולנתק (!!) את הכבל של המסך, ולעשות RESTART. האם יש אפשרות לעבוד עם שניהם בו זמנית? או לפחות להחליף ביניהם מבלי לעשות RESTART? כשניסיתי להגדיר 2 מסכים בדריבר (Nview) הוא לא זיהה את החיבור השני.... תודה רבה עמרי.

2. Started by idodi10,

שלום, חיברתי טלויזיה למחשב ושאני מזיז את העכבר ימינה זה עובר לטלויזיה אבל אם אני גורר חלון של MSI DVD או WINDVD (או כל תוכנה אחרת) אני לא רואה על הטלויזיה את הסרט. איך פותרים את הבעיה?

• 1 תגובה
    • 535 צפיות
  3. Started by NEO...,

אז ככה שלום לכולם הרבה זממן לא ההתי פה אבל לא נורא יהיה טוב , קיצר תראו אני רוצה לחבר את הטלויזיה שלי לכרטיס מסך )GEFORCE MX 2 יש שם יצאיה נוספת של S-video אבל האיכות בטלויזיה היא חרא של דבר רואים שם תמונה אבל לא ברורה וען צבעים עקומים משהו פחד איך אני יכול לסדר את זה נ.ב חשבתי זה בגלל הדרייברים אבל הורדתי עכשיו מהאתר של nvidia את האחרונים

• 9 תגובות
    • 843 צפיות
  4. Started by Arnold,

שלום אנשים!!! יש לי יצאת TVOUT . חיברתי ואני לא מצליח לראות תמונה . תגידו מה צריך לעשות ואיך לחבר ואת מה? תודה. נ.ב אם יש תדר כזה אז תסלחו לי מפני שלא מצאתי :-\

• 2 תגובות
    • 841 צפיות
  5. Started by sagioto,

הי, יש לי hd4850, אני רוצה לחבר את הממיר שלי לכרטיס מסך כINPUT ולראות TV במחשב, יש אפשרות לעשות זאת או שאני חייב כרטיס TV? תודה,

• 5 תגובות
    • 699 צפיות
  6. שלום, אחרי שחרשתי על הפורומים לתשובות, קיבלתי יידע דיי נרחב, הבעיה שלי היא כזו, אני לא מצליח לראות סרט גם המסך של המחשב וגם בטלויזיה, תמונות רגילות DESKTOP ותוכניות אין בעיה, אבל כשמדובר בסרט אז במסך של הטלויזיה רואים שחור ובמסך של המחשב רואים את הסרט, בעיה זו נפתרת רק כאשר קובעים ב NVIEW את ה-TV כ-PRIMARY במצב זה לא רואים במחשב את הסרט אך רואים אותו בטלויזיה. השאלה היא כיצד ניתן לראות בשניהם ביחד, כך שאני לא יצטרך כל פעם להחליף בין אחד לשני (זה עבד לי פעם לפני שהתקנתי את המחשב מחדש אני פשוט לא זוכר את ההגדרות המדוייקות). לגבי התוכנה TVTOOL אני מנסה להסתדר בלעדיה, שהרי היא לא MUST והפונק' שאני נותנת ניתנות להשגה ע"י הPROPERTIES של הכרטיס מסך. תודה מראש, רן.

• 3 תגובות
    • 577 צפיות
  7. Started by J0HNiE,

יש לי כ.מסך Leadtek 6800NU 128MB והנה תמונה של הכבלים שקיבלתי ואני לא בדיוק יודע איך לחבר TV-OUT קראתי חוברת הדרכה ולא ממש הבנתי אם תוכלו לעזור לי לחבר אני אשמח http://www.bjorn3d.com/Material/ReviewImages/LeadtekA400/a4bundle2%20(Medium).JPG בנתיים אני עשיתי ככה חיברתי את הצהובים לכבל שיש בו צד אחד שחור וצד אחד צהוב ונראה לי שאני אמור לחבר את זה לS-Video יש כאן מידע על הכרטיס http://www.bjorn3d.com/read.php?pageID=1157&Submit=Go&cID=726

• 1 תגובה
    • 581 צפיות
  8. Started by SuB,

שלום! לפני כשנה וחצי רכשתי את המחשב שלי החנות מחשב באיזור מגורי. עם המחשב קיבלתי את כרטיס מסך MSI GeForce4 TI4400 אך קיבלתי אותו ללא כל הבאנדל שלו. לאחרונה עלה בדעתי להעביר את כל קלטות הוידאו שלי אל DVD, ולכן ביררתי אם לכרטיס שלי יש VIDEO IN ואכן יש. אך בשביל ה-VIDEO IN יש צורך במחבר הזה שמגיע עם הבאנגל של הכרטיס, ואותו אין לי: רציתי לדעת איפה אפשר לקנות/להזמין כזה מחבר? חבל להשקיע הרבה כסף בכרטיס עריכה כשיש כבר VIDEO IN.. :-\ הנה לינק לעמוד הכרטיס באתר של MSI ששם תוכלו לראות את הכבלים שמגיעים איתו: http://www.msicomputer.com/product/p_spec.asp?model=G4Ti4400-VTD תודה מראש לכולם.

• 4 תגובות
    • 559 צפיות
  9. Started by 1900GT,

שלום, יש לי מחשב עם כרטיס מסך 1900GT SHAPIRE עם VIVO ואני רוצה לחבר אותו לממיר YES. אני ניסיתי לפי הדרך הבאה וזה לא עבד: 1. לכרטיס יש יציאה\כניסה של S-VIDEO ממנו חיברתי מתאם שבא עם הכרטיס לRCA. 2. את הכבל RCA חיברתי לממיר YES בחיבור של VCR וכיביתי את הממיר. 3. פה אני לא כל כך יודע מה לעשות ... ניסתי להגדיר את מסך 2 (שולחן עבודה => מקש ימני=> מאפיינים=> הגדרות ) כראשי אבל זה לא עובד. בקיצור איך עושים את זה ואם אפשר שלב שלב תודה

• 6 תגובות
    • 656 צפיות
  10. Started by scylla,

יש לי כרטיס מסך מסוג 9800SE של הרקולס. שהוא AIW, כלומר כרטיס טלויזיה מלא עם כל החיבורים, תוכנות ומה שנלווה לזה. היום התקינו לי YES בחדר, ולא הצלחתי לחשוב על דרך לחבר את המפענח למחשב. למישהו יש רעיון?

• 0 תגובות
    • 678 צפיות
  11. Started by shemshem,

היי ברשותי כרטיס מסך GTX260 ויש שם חיבור אודיו של כבל קטן מצ"ב דוגמא רק אצלי הכבל הוא בצבע אדום ולבן שהאדום הוא פלוס והלבן מינוס יש לי לוח של אינטלDP35DP ואין לי מושג לאן אני מחבר את הפינים צירפתי מתוך החוברת את לוח החיבורים תודה תודה. האא כל המטרה היא שאני אשמע בטלויזיה דרך כבל HDMI [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 646 צפיות
  12. שלום רב...לאחי יש את המחשב P2.4 256 DDR 80GB (המחשבים שפעם היו מוכרים בעיתונים) בקיצור הוא קונה אחד חדש ומפלצתי בקרוב ואני מתכנן להפוך את המחשב הנ"ל למחשב לסרטים שיהיה מחובר למערכת קולנוע ביתי... אז אני מחפש חיבור איכותי שאני יוכל לעשות זאת כי אני זוכר שפעם ניסיתי tv out וזה פשוט נוראי ! תודה מראש לעוזרים.

• 6 תגובות
    • 634 צפיות
  13. שלום קניתי חיבור אנלוגי של טלוויזיה למחשב שנקרא DAZZLE TV HYBRID STICK DVB-T הכנסתי את המכשיר דרך כניסת היואסבי, הופיעה לי רשת חדשה אבל היא לא עובדת ואני פשוט אין לי מושג איך להפעיל את הרשת ולראות במחשב טלוויזיה, אתם יכולים בבקשה לעזור לי בפתרון הבעיה הזאת?

• 0 תגובות
    • 590 צפיות
  14. אני לא בטוח שזה הפורום המתאים אבל זה הכי מתאים שמצאתי.. בכל מקרה, חיברתי היום רך כבל HDMI את המחשב לטלויזיה העניין הוא שאני לא רואה פול סקרין על הטלויזייה, יש קצוות במצד ימין שמאל שלא מנוצלים וכשרואים סרטים זה ממש מציק ! הרזולוצייה מקסימאלית - 1920X1200 ניסיתי להקטין ולא עזר.. אגב, כשאני שם את סרט ישירות דרך ה USB של הטלויזיה עצמה רואים פרפקט הבעיה היא שאין תמיכה בכל סוגי הקבצים.. מה יכולה להיות הבעיה ?

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by ofer40,

היי שאלה לכל המומחים. יש כרטיס מסך RADEON 9600XT וחיברתי אותו בחיבור DVI למסך פלזמה מדגם NEC VR5. והתמונה שאני מקבל קטנה מידי. איך אני מגדיר את כרטיס המסך כדי שאוכל לראות על כל המסך? תודה

• 4 תגובות
    • 652 צפיות
  16. כן גם אני צריך מידי פעם עזרה , והנה הסיפור. יש לי בTI 4600 S חיבור S-VIDEO רגיל, עכשיו יש לי טלויזיה מעל המחשב בלי חיבור S-VIDEO. עכשיו חבר הביא לי קבל שבקצה אחד מתחבר לS וידאו ובקצה השני יש 2 יציאות (אדומה ושחורה) ששניהם לטלויזיה ורשום DIGITAL. עכשיו בטלויזיה שלי יש רק כניסה אחת לוידאו, ושאני מחבר את האדום, לא רואים כלום, ושאני מחבר את השחור אז יש תמונה מרצדת ולא ברורה. עכשיו (מיספר 3), האם יש כבל S-VIDEO שבקצה אחד שלו יש רק יציאה אחת לוידאו? יש למישהו רעיון איך לסדר תמונה ברורה עם הכבל הקיים? תודה MOOMOO נ.ב מישחק עם השיטות שידור לא עוזר.

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by Potter,

יש לי מחשב ניייד IBM עם יציאת S-video ולTV יש כניסת RCA (אם אני לא טועה ככה קוראים לזה היציאה העגולה הזו) אז קניתי מתאם וכבל וחיברתי וזה עובד , אבל אני רואה בTV תמונה רק בשחור לבן!!! וכמו כן סרטים בכלל לא עוברים לTV!!! מה עושים???

• 1 תגובה
    • 560 צפיות
  18. Started by arpa,

יש לי בבית 2 כרטיסי מסך, אחד מהם לא בשימוש. רציתי לדעת אם אני יכול להפיק תועלת כלשהי בכך שאני אחבר את הכרטיס השני למחשב.. אם יש דרך כלשהי לחבר בין השניים, או לנצל את הזכרון גם של השני, או משהו בסגנון. תודה.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by vitali02,

יש איזה חיבור בקופסא: http://eliad.org/viewer.php?id=1270209980.jpg צריך לחבר אותו לאנשהו??

• 6 תגובות
    • 697 צפיות
  20. שלום יש לי כרטיס חלש יחסית 8600gts אני שוקל לשדרג אבל חשבתי לפני כן , האם חיבור של 2 כרטיסים כאלה במקביל יתן לי ביצועים המשתווים לכרטיס מדור 9 כמו 9600 gt ? מה דעתכם ?

• 10 תגובות
    • 737 צפיות
  21. Started by jenia11,

שלום רב.שאני מנסה לחבר מסך בחיבור דיגיטאלי מקבל הודעה שאני צריך להיות ברזולוציה 1280x 1024 ו60HZ.אלו ההגדרות שאני עובד איתם.בחיבור אנאלוגי המחשב מזהה את המסך ו דיגיטאלי לא.יכול להיות אני מפספס משהאו?

• 0 תגובות
    • 565 צפיות
  22. Started by MasterGamerFX,

קניתי קירור של ARCTIC שמתאים לכרטיס הזה וחיברתי את ה 4 PIN של המאוורים לכרטיס והמאווררים משום מה לא עובדים יכול להיות שקרה משהו ליציאה הזאת יציאת ה 4 PIN של הכרטיס ? אם כן מה אפשר לעשות תודה

• 3 תגובות
    • 752 צפיות
  23. Started by War-Hammer,

החלטתי היום (אחרי שבועיים שה HTPC שלי היה מוכן) לקחת את הנושא לידיים ולהפעיל את הכל שיהיה מוכן לסרטים. מפרט ה HTPC : Pentium 3 600mhz 256k Mother board - MSI N1996 192mb of SDRAM 133mhz WD 2.4gb (soon will be replaced)5400RPM Voodoo 3 3000 16mb TV-Out Intel lan card 10/100 350W Generic PSU DVD - LG 16X win 2000 ומארז שוכב של IBM שעומד לעבור המון המון מודינג, קודם כל שהכל יעבוד לי טוב (תמונות יהיו...) עד כאן הכל נחמד... התקנתי את הדרייבר האחרון לכרטיס מסך מהאתר www.voodoofiles.com קניתי כבל של S-Video (אני לא בטוח שככה קוראים לזה אבל זה מה שיוצא מהכרטיס מסך) אל 21 פינים שמתחבר לטלוויזיה. הכבל אמור להיות איכותי, מוזהב וכל זה, ורואים שהוא איכות (גם המחיר - 180…

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by ayden,

היי, אילו סוגי שידור הכרטיס ASUS GeForce 8600 gt מוציא מיציאת ה-VIDEO שלו? S-VIDEO או COMPONENT ? והאם ניתן לחבר אותו לטלויזיה ע"י מתאם ל-RCA? תודה והמשך יום נעים.

• 0 תגובות
    • 537 צפיות
  25. Started by naknir,

אהלן חברים, יש לי את הכרטיס Gigacube Radeon 9600 Pro VIVO וקיבלתי איתו גם כבל כזה לחיבור הכרטיס לטלוויזיה/מצלמת וידאו וכו'. אבל מה - הכבל קצר מדי בשבילי היות והטלוויזיה די רחוקה מהמחשב. הבנתי שניתן לקנות כבל כזה רק באורך שאני בוחר. אני צריך כבל שיהיה בערך 4 מטר.... איפה אפשר לקנות כזה כבל ומה טווח המחירים? ועוד שאלה: אם אני אראה סרט באיכות DVD שיש לי על המחשב, על הטלוויזיה - האם הוא יוצג באופן יותר טוב מאשר על המחשב? ניר.

• 12 תגובות
    • 810 צפיות

דיונים חדשים בפורומים