עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by shemshem,

היי ברשותי כרטיס מסך GTX260 ויש שם חיבור אודיו של כבל קטן מצ"ב דוגמא רק אצלי הכבל הוא בצבע אדום ולבן שהאדום הוא פלוס והלבן מינוס יש לי לוח של אינטלDP35DP ואין לי מושג לאן אני מחבר את הפינים צירפתי מתוך החוברת את לוח החיבורים תודה תודה. האא כל המטרה היא שאני אשמע בטלויזיה דרך כבל HDMI [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 623 צפיות
  2. שלום רב...לאחי יש את המחשב P2.4 256 DDR 80GB (המחשבים שפעם היו מוכרים בעיתונים) בקיצור הוא קונה אחד חדש ומפלצתי בקרוב ואני מתכנן להפוך את המחשב הנ"ל למחשב לסרטים שיהיה מחובר למערכת קולנוע ביתי... אז אני מחפש חיבור איכותי שאני יוכל לעשות זאת כי אני זוכר שפעם ניסיתי tv out וזה פשוט נוראי ! תודה מראש לעוזרים.

• 6 תגובות
    • 611 צפיות
  3. שלום קניתי חיבור אנלוגי של טלוויזיה למחשב שנקרא DAZZLE TV HYBRID STICK DVB-T הכנסתי את המכשיר דרך כניסת היואסבי, הופיעה לי רשת חדשה אבל היא לא עובדת ואני פשוט אין לי מושג איך להפעיל את הרשת ולראות במחשב טלוויזיה, אתם יכולים בבקשה לעזור לי בפתרון הבעיה הזאת?

• 0 תגובות
    • 566 צפיות
  4. אני לא בטוח שזה הפורום המתאים אבל זה הכי מתאים שמצאתי.. בכל מקרה, חיברתי היום רך כבל HDMI את המחשב לטלויזיה העניין הוא שאני לא רואה פול סקרין על הטלויזייה, יש קצוות במצד ימין שמאל שלא מנוצלים וכשרואים סרטים זה ממש מציק ! הרזולוצייה מקסימאלית - 1920X1200 ניסיתי להקטין ולא עזר.. אגב, כשאני שם את סרט ישירות דרך ה USB של הטלויזיה עצמה רואים פרפקט הבעיה היא שאין תמיכה בכל סוגי הקבצים.. מה יכולה להיות הבעיה ?

• 11 תגובות
    • 989 צפיות
  5. Started by ofer40,

היי שאלה לכל המומחים. יש כרטיס מסך RADEON 9600XT וחיברתי אותו בחיבור DVI למסך פלזמה מדגם NEC VR5. והתמונה שאני מקבל קטנה מידי. איך אני מגדיר את כרטיס המסך כדי שאוכל לראות על כל המסך? תודה

• 4 תגובות
    • 631 צפיות
  6. כן גם אני צריך מידי פעם עזרה , והנה הסיפור. יש לי בTI 4600 S חיבור S-VIDEO רגיל, עכשיו יש לי טלויזיה מעל המחשב בלי חיבור S-VIDEO. עכשיו חבר הביא לי קבל שבקצה אחד מתחבר לS וידאו ובקצה השני יש 2 יציאות (אדומה ושחורה) ששניהם לטלויזיה ורשום DIGITAL. עכשיו בטלויזיה שלי יש רק כניסה אחת לוידאו, ושאני מחבר את האדום, לא רואים כלום, ושאני מחבר את השחור אז יש תמונה מרצדת ולא ברורה. עכשיו (מיספר 3), האם יש כבל S-VIDEO שבקצה אחד שלו יש רק יציאה אחת לוידאו? יש למישהו רעיון איך לסדר תמונה ברורה עם הכבל הקיים? תודה MOOMOO נ.ב מישחק עם השיטות שידור לא עוזר.

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by Potter,

יש לי מחשב ניייד IBM עם יציאת S-video ולTV יש כניסת RCA (אם אני לא טועה ככה קוראים לזה היציאה העגולה הזו) אז קניתי מתאם וכבל וחיברתי וזה עובד , אבל אני רואה בTV תמונה רק בשחור לבן!!! וכמו כן סרטים בכלל לא עוברים לTV!!! מה עושים???

• 1 תגובה
    • 537 צפיות
  8. Started by arpa,

יש לי בבית 2 כרטיסי מסך, אחד מהם לא בשימוש. רציתי לדעת אם אני יכול להפיק תועלת כלשהי בכך שאני אחבר את הכרטיס השני למחשב.. אם יש דרך כלשהי לחבר בין השניים, או לנצל את הזכרון גם של השני, או משהו בסגנון. תודה.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by vitali02,

יש איזה חיבור בקופסא: http://eliad.org/viewer.php?id=1270209980.jpg צריך לחבר אותו לאנשהו??

• 6 תגובות
    • 670 צפיות
  10. שלום יש לי כרטיס חלש יחסית 8600gts אני שוקל לשדרג אבל חשבתי לפני כן , האם חיבור של 2 כרטיסים כאלה במקביל יתן לי ביצועים המשתווים לכרטיס מדור 9 כמו 9600 gt ? מה דעתכם ?

• 10 תגובות
    • 714 צפיות
  11. Started by jenia11,

שלום רב.שאני מנסה לחבר מסך בחיבור דיגיטאלי מקבל הודעה שאני צריך להיות ברזולוציה 1280x 1024 ו60HZ.אלו ההגדרות שאני עובד איתם.בחיבור אנאלוגי המחשב מזהה את המסך ו דיגיטאלי לא.יכול להיות אני מפספס משהאו?

• 0 תגובות
    • 545 צפיות
  12. Started by MasterGamerFX,

קניתי קירור של ARCTIC שמתאים לכרטיס הזה וחיברתי את ה 4 PIN של המאוורים לכרטיס והמאווררים משום מה לא עובדים יכול להיות שקרה משהו ליציאה הזאת יציאת ה 4 PIN של הכרטיס ? אם כן מה אפשר לעשות תודה

• 3 תגובות
    • 729 צפיות
  13. Started by War-Hammer,

החלטתי היום (אחרי שבועיים שה HTPC שלי היה מוכן) לקחת את הנושא לידיים ולהפעיל את הכל שיהיה מוכן לסרטים. מפרט ה HTPC : Pentium 3 600mhz 256k Mother board - MSI N1996 192mb of SDRAM 133mhz WD 2.4gb (soon will be replaced)5400RPM Voodoo 3 3000 16mb TV-Out Intel lan card 10/100 350W Generic PSU DVD - LG 16X win 2000 ומארז שוכב של IBM שעומד לעבור המון המון מודינג, קודם כל שהכל יעבוד לי טוב (תמונות יהיו...) עד כאן הכל נחמד... התקנתי את הדרייבר האחרון לכרטיס מסך מהאתר www.voodoofiles.com קניתי כבל של S-Video (אני לא בטוח שככה קוראים לזה אבל זה מה שיוצא מהכרטיס מסך) אל 21 פינים שמתחבר לטלוויזיה. הכבל אמור להיות איכותי, מוזהב וכל זה, ורואים שהוא איכות (גם המחיר - 180…

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by ayden,

היי, אילו סוגי שידור הכרטיס ASUS GeForce 8600 gt מוציא מיציאת ה-VIDEO שלו? S-VIDEO או COMPONENT ? והאם ניתן לחבר אותו לטלויזיה ע"י מתאם ל-RCA? תודה והמשך יום נעים.

• 0 תגובות
    • 494 צפיות
  15. Started by naknir,

אהלן חברים, יש לי את הכרטיס Gigacube Radeon 9600 Pro VIVO וקיבלתי איתו גם כבל כזה לחיבור הכרטיס לטלוויזיה/מצלמת וידאו וכו'. אבל מה - הכבל קצר מדי בשבילי היות והטלוויזיה די רחוקה מהמחשב. הבנתי שניתן לקנות כבל כזה רק באורך שאני בוחר. אני צריך כבל שיהיה בערך 4 מטר.... איפה אפשר לקנות כזה כבל ומה טווח המחירים? ועוד שאלה: אם אני אראה סרט באיכות DVD שיש לי על המחשב, על הטלוויזיה - האם הוא יוצג באופן יותר טוב מאשר על המחשב? ניר.

• 12 תגובות
    • 784 צפיות
  16. Started by mx-3,

שלום, כשמחברים את ה5850 למחשב, צריך לחבר לו גם מתח חיצוני, נכון? בכרטיס מאחורה, יש 2 חיבורים של מתח חיצוני. צריך לחבר את שניהם? אחד מהם? או בכלל לא? תודה

• 2 תגובות
    • 521 צפיות
  17. Started by roniok,

שלום. אחרי מריבות קשות אבי קנה לי 730BF. עכשיו שמתי לב שהכבל DVI הוא DVI-D .חיבור בודד (9 פינים רבועים מופרדים ופין אחד גדול בצד) ואצלי בכרטיס מסך החיבור הוא DVI-I חיבור כפול (24 פינים בשלוש שורות וחמישה פינים גדולים בצד). רציתי לדעת אם צריך לקנות מתאם :screwy:

• 0 תגובות
    • 689 צפיות
  18. Started by dan9,

היי (קצת שאלה מפגרת ) יש לי 8800GTS 512 במחשב ומסך LCD 7" עם חיבור שנקרא RCA אני חושב או ליתר דיוק חיבור אנלוגי!! איך אני מחבר בינהם? ניסיתי בעזרת החיבור שיש מאחורי הכרטיס דומה לSVIDEO כזה וןעוד מחבר שבינהם... אבל הכרטיס לא מזה כלום וגם לא פותח לי את החיבור? יש פה אחד שיודע איך עושים את זה? ותודה

• 4 תגובות
    • 663 צפיות
  19. Started by vico05,

שלום קניתי כרטיס מסך חדש ATI Radeon HD 5500 Series וחיברתי אותו לטלויזיה אבל אני לא שומע כלום דרך הטלויזיה (פוג'קום) מישהו יכול לומר לי מה אני יכול לעשות בכרטיס מסך יש לי חיבור displyport ובטלויזיה יש לי HDMI אני משתמש בווינדוס 7 בעברית

• 2 תגובות
    • 569 צפיות
  20. Started by Doron404,

מישהו יודע באיזה חיבור חשמל הכרטיס הזה משתמש? http://www1.sapphiretech.com/us/products/products_overview.php?gpid=262&grp=2

• 6 תגובות
    • 897 צפיות
  21. Started by TheStriker,

שלום, כשאני מחבר את ה- Laptop לטלוויזיה (גם רגילה וגם פלזמה) ומפעיל סרט רואים באיכות לא טובה (כנראה בגלל עיניין הרזולוציה - רואים קווים כאלה לרוחב המסך). הבנתי שזה המצב שאין מה לעשות... אז חיפשתי קצת וראיתי שקיימים מכשירים שמתאמים מכבל רשת (Ethernet \RJ-45) ליציאת וידאו (RCA) כמו זה - http://www.hauppauge.com/html/mediamvp_datasheet.htm (אגב, המכשיר הספציפי הזה לא טוב מהסיבה שהוא לא מנגן הרבה סוגי קבצים). מכשיר כזה יכול לעזור לאיכות הצפייה בטלוויזיה? או אולי הבעיה היא בחיבר הטלוויזיה למחשב נייד במקום לחבר ל- PC רגיל ? בגדול, יש לי פלזמה שלידה יש נקודה של כבר רשת. ורחוק מהם יש מחשב רגיל. בנוסף, יש ברשותי גם מחשב נייד. ל-2 המחשבים יש יציאת וידאו. איך אני מצליח לצפות בסרטים…

22. Started by nVIDIA70,

שלום. אם ונגיד אני רוצה לחבר את הטלוויזיה למחשב כלומר שיראו נגיד סרט שמנוגן על המסך של המחשב על הטלוויזיה. איך אני עושה את זה. (מפרט שלי בצד... אם זה קשור בכלל) איך אני מגדיר את המסך של הטלוויזיה של כמסך ואת המסך של CLONE? (בבקשה זה דחוף :-[)

• 1 תגובה
    • 587 צפיות
  23. Started by athi,

יש לי טלויזיה ליד המחשב איך אני יכול לחבר אותה למחשב ושאני יראה בה סרטים... תודה למי שיעזור. זה אחלה פורום(לא קשור)

• 2 תגובות
    • 496 צפיות
  24. Started by hichcock,

היי. מישהו יכול לעזור לי ולהגיד לי איך אני מחבר את הטלוויזיה למחשב ומשתמש בה בתור מסך? יש לי כרטיס מסך מדגם radeon 9800xt אם זה משנה משהו.... תודה מראש!!

• 15 תגובות
    • 939 צפיות
  25. שבת שלום לכולם. הוריי רכשו לאחרונה טלוויזית lcd של sony דגם u2000. (הטלוויזיה תומכת בחיבורים הבאים: 9pin?-?serial?-?RS232ו, Componentו, HDMIו, RCAו, Scart?-?21pin?x?2ו) כרגע אני מעוניין לחבר את הטלוויזיה לdvd, את הדיוידי עצמו עדיין לא קנינו, ולפני הקנייה אני רוצה לדעת איזה כבל עדיף לקנות. רציתי לדעת איזה יציאה תתן לי את האיכות הטובה ביותר ע"י המלצה שלכם אתאים את עצמי לdvd שאני אקנה ויציאות שהוא יתמוך בהן. כמובן (חשוב ביותר!!) שאני רוצה שהכבל יציג איכות גבוהה בחיבור לממיר הכבלים (בעל יציאת scrat וrca). בחנות שממנה קניתי את הטלוויזיה המליצו על כבל scrat to scrat של חברת לקסוס בעל חיבורי זהב בעלות של כ250 ש"ח. לינק: http://www.hi-fi.co.il/sg_product~XT4~10~154.htm רציתי ל…

• 3 תגובות
    • 668 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.