עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. שלום לכולם, רכשתי מחשב שהורכב בנפרד וכרטיס מסך רכשתי בנפרד. נתקלתי בבעיה בחיבור כרטיס המסך לספק הכוח - בכרטיס מסך יש 16 (8 כפול 2) כניסות של PCI-E ואילו מהספק הכוח יש לי: חיבור של 8 פינים שהוא נראה כמו PCI-E אבל הוא לא מתאים לחיבור של ה-8 בכרטיס מסך, אז חיברתי כבל אחד של 6+2 פינים (מפוצל) ועוד כבל של 6. מה שאומר שכרגע בכרטיס מסך יש 2 כניסות ריקות שלא מחוברות לספק כוח. בעייתי? איך יכול לקרות מצב כזה שה-8 פינים שיוצאים מהספק כוח לא מתאים? :[ תודה על העזרה

• 4 תגובות
    • 993 צפיות
  2. Started by GodLike,

שלום. קיבלתי היום את הרדיאון פרו של סאפיר ( מזיגזג ). ראיתי שיש כבל עם צד אחד מפוצל וצד אחד רגיל. זה כבל מתח שמתחבר לכרטיס מסך אחרי זה לספק ואחרי זה להארדיסק. לא הבנתי מה הקטע ולמה צריך את כל הקומבינה הזאת. זה ככה בכל הכרטיסים של ה 9800 pro ?

• 13 תגובות
    • 759 צפיות
  3. Started by lover323,

איך אני עושה את זה?

• 2 תגובות
    • 615 צפיות
  4. Started by lidor111,

יש לי בעיה יש לי כרטיס מסך eforce 5900ואני לא יודע לאן לחבר את כבל rca בvivo יש לי חיבור של rca in וout ושל s-video in\out

• 1 תגובה
    • 618 צפיות
  5. Started by Wood-Elf,

יש לי חיבור אס ווידאו (גיליתי מזה! D:~) בכ"מ. שמעתי (או קראתי פה בפורום >< לא זוכר) שיש כבלים שמעבירים מ-SV לבננה. האם אני יכול ככה להקליט למחשב? (עם הכבל הזה) האם ה-SV בכלל מאפשר העתקה למחשב? ><

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by אופיר,

ברשותי כרטיס מסך - Sapphire Atlantis Radeon 9600 PRO עם חיבור s-video. הענין הוא שזהו חיבור בעל 7 פינים, בעוד בטלויזיה החיבור הינו בעל 4 פינים. ברצוני לשאול אם אפשר להשתמש בכבל רגיל בעל 4 פינים (ניסיתי, אבל נראה לי שזה לא מתאים) או אולי קיים כבל או מחבר מיוחד.

• 3 תגובות
    • 539 צפיות
  7. Started by shar00750,

שלום לכולם רציתי לדעת כמה דברים: 1) האם ניתן לחבר שני כרטיסים שונים בחיבור SLI? לדוגמא: GT9800 ביחד עם GTS450 ואם כן האם זה יוסיף משהו לביצועים? 2) הלוח שלי(MSI P45 NEO2) תומך CF האם זה אומר שאין לי אפשרות לחבר ב-SLI?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by spiidx117,

אהלן, הזמנתי השבוע טלויזיה והבנתי שכדי לעביר סאונד מהכרטיס מסך לטלויזיה אני צריך לחבר כבל SPDIF מהכרטיס ללוח אם. איפה החיבור אמור להכנס בלוח אם? תודה מראש. כרטיס מסך - GTX 260 לוח אם - P55A-UD3

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. יש לי לפטופ של IBM עם יציאת SVIDEO והוא מריץ WIN 2000. אבא שלי בדרך כלל משתמש בחיבור הזה להצגת מצגות על מסך ענק והכל עובד פיקס בבית לעומת זאת הסיפור שונה ניסיתי לחבר לטלויזיה(טושיבה אם זה משנה גם לה יש כניסת SVIDEO) אבל היא פשוט מראה מסך כחול המחשב לעומת זאת מכבה את המסך כאילו הוא משדר לטלויזיה ניסיתי להעביר ערוצים AV מה שלא יהיה ופשוט לא רואים כלום

• 6 תגובות
    • 836 צפיות
  10. Started by omerha,

היי, עברתי מחנה אחרי הרבה זמן, יש לי HD4870 שך ספייר, רציתי לשאול יש יציאת שמאוד דומה ל SVIDEO רגילה, והמחבר שמגיע איתו מתאים רק לקומפוננט או לחיבור ל RCA האם יש דרך להתשמש בכבל SVIDEO או שרק קומפוננט ו RCA ? תודה.

• 0 תגובות
    • 575 צפיות
  11. שלום קניתי מחשב חדש ובו כרטיס המסך Leadtek 8600 GTS 256MB PCI אבל כשאני מחבר מתאם SVIDEO לRCA(הבננה הצהובה) לצג הטלוויזיה(טלוויזית שפורפרת רגילה)מקבל מסך שחור לבן עברתי כל ההגדרותת באשף שמגיע עם הכרטיס עברתי שיטות שידור PAL שונות אבלל ללא הצלחה אולי פיספסתי משהו אשמח לעזרה :s05:

• 1 תגובה
    • 713 צפיות
  12. Started by pringles,

יש לי 4200 של לידטק ובקיצור אבד לי הקבל זה שיש שם וידאו אין ואאוט אז איך אחשיו אני יכול לחבר את המחשב לטלויזיה האם קבל של כרטיס מסך אחר כמו רדאון יתאים?

• 0 תגובות
    • 441 צפיות
  13. Started by Cranchh,

4 בקשות - נתחיל מהפשוטה: 1-אפשר לחבר גם מסך טלויזיה וגם מסך מחשב בו זמנית לאותו המחשב כדי לראות את אותו הדבר על כרטיס אחד GF3TI200 Delux? 2-אפשר לחבר את שניהם ולראות משהוא אחר בכל אחד מהם? 3-יש 2 יציאות לTV אחת ריגלה ואחת S-VIDEO יש אפשרות לראות בשתיהן בו זמנית עם המסך? 4-יש אפשרות לחבר הכל(מחשב+2TV) ולראות בכל אחד מהם משהוא אחר? אפילו אם תענו על אחת מהבקשות אני יהיה הבנאדם הכי ;D בעולם

• 5 תגובות
    • 779 צפיות
  14. Started by niknaz,

שלום חיברתי את הטלויזיה שלי לכרטיס מסך GEFORCE MX 440 128 MB. (חיברתי את הכבל לשקע VIDEO בטלויזיה). משום מה התמונה המתקבלת לי בטלויזייה היא בשחור לבן וקופצת לגמרי.. הורדתי דרייברים מהאתר של nvidia אך לא קיבלתי שום שינוי הבעיה לדעתי בהגדרות ה-PAL - באופציה של שינוי הגדרות התצוגה האופציה היחידה לטלויזיה היא NTSC ושאר האופציות אינן קיימות..מה עושים ? האם מישהו יוכל לסייע ?? תודה !

• 5 תגובות
    • 606 צפיות
  15. Started by shoeyal,

האם יש תחליף אלחוטי במחיר נורמלי להעביר תמונה ממחשב ל TV

• 2 תגובות
    • 587 צפיות
  16. Started by omrit,

שלום לכולם, יש לי כרטיס מסך Asus Geforce4 Ti V8420, רציתי לשאול אם יש אפשרות לחבר גם מסך וגם חיבור של TVOUT? על מנת לחבר את ה TVOUT אני צריך לחבר את הכבל (של הTV), ולנתק (!!) את הכבל של המסך, ולעשות RESTART. האם יש אפשרות לעבוד עם שניהם בו זמנית? או לפחות להחליף ביניהם מבלי לעשות RESTART? כשניסיתי להגדיר 2 מסכים בדריבר (Nview) הוא לא זיהה את החיבור השני.... תודה רבה עמרי.

17. Started by idodi10,

שלום, חיברתי טלויזיה למחשב ושאני מזיז את העכבר ימינה זה עובר לטלויזיה אבל אם אני גורר חלון של MSI DVD או WINDVD (או כל תוכנה אחרת) אני לא רואה על הטלויזיה את הסרט. איך פותרים את הבעיה?

• 1 תגובה
    • 495 צפיות
  18. Started by NEO...,

אז ככה שלום לכולם הרבה זממן לא ההתי פה אבל לא נורא יהיה טוב , קיצר תראו אני רוצה לחבר את הטלויזיה שלי לכרטיס מסך )GEFORCE MX 2 יש שם יצאיה נוספת של S-video אבל האיכות בטלויזיה היא חרא של דבר רואים שם תמונה אבל לא ברורה וען צבעים עקומים משהו פחד איך אני יכול לסדר את זה נ.ב חשבתי זה בגלל הדרייברים אבל הורדתי עכשיו מהאתר של nvidia את האחרונים

• 9 תגובות
    • 819 צפיות
  19. Started by Arnold,

שלום אנשים!!! יש לי יצאת TVOUT . חיברתי ואני לא מצליח לראות תמונה . תגידו מה צריך לעשות ואיך לחבר ואת מה? תודה. נ.ב אם יש תדר כזה אז תסלחו לי מפני שלא מצאתי :-\

• 2 תגובות
    • 811 צפיות
  20. Started by sagioto,

הי, יש לי hd4850, אני רוצה לחבר את הממיר שלי לכרטיס מסך כINPUT ולראות TV במחשב, יש אפשרות לעשות זאת או שאני חייב כרטיס TV? תודה,

• 5 תגובות
    • 667 צפיות
  21. שלום, אחרי שחרשתי על הפורומים לתשובות, קיבלתי יידע דיי נרחב, הבעיה שלי היא כזו, אני לא מצליח לראות סרט גם המסך של המחשב וגם בטלויזיה, תמונות רגילות DESKTOP ותוכניות אין בעיה, אבל כשמדובר בסרט אז במסך של הטלויזיה רואים שחור ובמסך של המחשב רואים את הסרט, בעיה זו נפתרת רק כאשר קובעים ב NVIEW את ה-TV כ-PRIMARY במצב זה לא רואים במחשב את הסרט אך רואים אותו בטלויזיה. השאלה היא כיצד ניתן לראות בשניהם ביחד, כך שאני לא יצטרך כל פעם להחליף בין אחד לשני (זה עבד לי פעם לפני שהתקנתי את המחשב מחדש אני פשוט לא זוכר את ההגדרות המדוייקות). לגבי התוכנה TVTOOL אני מנסה להסתדר בלעדיה, שהרי היא לא MUST והפונק' שאני נותנת ניתנות להשגה ע"י הPROPERTIES של הכרטיס מסך. תודה מראש, רן.

• 3 תגובות
    • 554 צפיות
  22. Started by J0HNiE,

יש לי כ.מסך Leadtek 6800NU 128MB והנה תמונה של הכבלים שקיבלתי ואני לא בדיוק יודע איך לחבר TV-OUT קראתי חוברת הדרכה ולא ממש הבנתי אם תוכלו לעזור לי לחבר אני אשמח http://www.bjorn3d.com/Material/ReviewImages/LeadtekA400/a4bundle2%20(Medium).JPG בנתיים אני עשיתי ככה חיברתי את הצהובים לכבל שיש בו צד אחד שחור וצד אחד צהוב ונראה לי שאני אמור לחבר את זה לS-Video יש כאן מידע על הכרטיס http://www.bjorn3d.com/read.php?pageID=1157&Submit=Go&cID=726

• 1 תגובה
    • 555 צפיות
  23. Started by SuB,

שלום! לפני כשנה וחצי רכשתי את המחשב שלי החנות מחשב באיזור מגורי. עם המחשב קיבלתי את כרטיס מסך MSI GeForce4 TI4400 אך קיבלתי אותו ללא כל הבאנדל שלו. לאחרונה עלה בדעתי להעביר את כל קלטות הוידאו שלי אל DVD, ולכן ביררתי אם לכרטיס שלי יש VIDEO IN ואכן יש. אך בשביל ה-VIDEO IN יש צורך במחבר הזה שמגיע עם הבאנגל של הכרטיס, ואותו אין לי: רציתי לדעת איפה אפשר לקנות/להזמין כזה מחבר? חבל להשקיע הרבה כסף בכרטיס עריכה כשיש כבר VIDEO IN.. :-\ הנה לינק לעמוד הכרטיס באתר של MSI ששם תוכלו לראות את הכבלים שמגיעים איתו: http://www.msicomputer.com/product/p_spec.asp?model=G4Ti4400-VTD תודה מראש לכולם.

• 4 תגובות
    • 533 צפיות
  24. Started by 1900GT,

שלום, יש לי מחשב עם כרטיס מסך 1900GT SHAPIRE עם VIVO ואני רוצה לחבר אותו לממיר YES. אני ניסיתי לפי הדרך הבאה וזה לא עבד: 1. לכרטיס יש יציאה\כניסה של S-VIDEO ממנו חיברתי מתאם שבא עם הכרטיס לRCA. 2. את הכבל RCA חיברתי לממיר YES בחיבור של VCR וכיביתי את הממיר. 3. פה אני לא כל כך יודע מה לעשות ... ניסתי להגדיר את מסך 2 (שולחן עבודה => מקש ימני=> מאפיינים=> הגדרות ) כראשי אבל זה לא עובד. בקיצור איך עושים את זה ואם אפשר שלב שלב תודה

• 6 תגובות
    • 631 צפיות
  25. Started by scylla,

יש לי כרטיס מסך מסוג 9800SE של הרקולס. שהוא AIW, כלומר כרטיס טלויזיה מלא עם כל החיבורים, תוכנות ומה שנלווה לזה. היום התקינו לי YES בחדר, ולא הצלחתי לחשוב על דרך לחבר את המפענח למחשב. למישהו יש רעיון?

• 0 תגובות
    • 646 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.