עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by --Shadow--,

שלום לכולם, אני מנסה להבין איך לחבר את הכרטיס מסך MSI GTX 780 לספק כוח של Antec TP-750 TruePower 750W http://www.techpowerup.com/reviews/msi/gtx_780_tf_gaming/ הוספתי תמונה של ספק כוח: יש שני חיבורים זהים (שחורים) של 6PIN - מסומן בתמונה כ 12V1 יש עוד שני חיבורים זהים (אדומים) בספק של 8PIN - מסומן בתמונה כ 12V3 ו 12V4 חיבור שחור 6PIN אחד תפוס כבר לHDD/SSD כך שלפני התקנה של הכרטיס, תהיה לי יציאה אחת 6PIN פנויה + 2 יציאות אדומות של 8PIN (שתמיד היו פנויות מחיבורים). עכשיו הבנתי שכבל אחד אני אמור לחבר מ 6PIN מהיציאה השחורה של הספק לכרטיס מסך. ועלי לחבר עוד כבל מהספק מיציאת 8PIN האדומה לכרטיס מסך האם עד כאן נכון ? הכבל הראשון כבר יש לי - 6PIN ל 6PIN . הכבל השני, שאמור להיות 8PI…

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. Started by mskladman,

הורדתי את הדרייבר המעודכן. הבעיה היא שהרזולוציה של הטלוויזה היא 1366X768 ואין בדרייבר את הרזולוציה הזאת. ככה שאו שרואים טוב אבל לא על כל המסך, גם שעושים סטרץ' או שרואים מעולה אבל מעבר לגבולות מסך. מה לעשות ? איזו רזולוציה הכי מתאימה בערך ל1366X768?

• 0 תגובות
    • 564 צפיות
  3. Started by MoRtZkInG,

היי, אני רוצה לחבר את המחשב לטלוויזיה בחדר השני. מדובר בטלוויזיה CRT "שמנה" של טושיבה, דגם 29VH36G, ובכרטיס HD 3870. א. לטלוויזיה יש מחברי 21 פינים [sCART] (כשאחת מוגדרת ככניסת 21 פינים שמאפשרת חיבור SVHS אליה, לפחות לפי ספר ההוראות שצירפתי בלינק קודם) או חיבור SVHS ו-RCA מקדימה (למרות שאני מעדיף לעשות שימוש בחיבורי ה-SCART מאחורה). יש לי ממיר SCART ל-SVHS ו-RCA. אז... איך מומלץ לחבר את המחשב? ב.כרגע יש לי פה רק כבל RCA מספיק ארוך. אני מבין ש-RCA מוריד את האיכות ככל שהכבל יותר ארוך, אבל השאלה היא בכמה (מדובר באורך של 5 מטרים, ואם אני אעביר כבל קבוע לאורך הקירות, אז 10 מטרים). האם קניית כבל SVHS תעלה את האיכות משמעותית? ג. מה ההבדל בעצם בין SCART, SVHS ו-RCA? אני רואה שהמ…

• 1 תגובה
    • 526 צפיות
  4. אוקיי אז ככה יש לי LCD 32" של פיליפס עם חיבור HD, עכשיו עם הכרטיס מסך קיבלתי מתאים DVI->HDMI, אני מתכוון לחבר את הטלוויזיה למחשב בכבל HDMI-HDMI עכשיו המסך מחשב מחובר למחשב בחיבור DVI->DVI השאלה היא האם אני יכול לחבר את 2 המסכים כך שיראו בהם בו זמנית ? האם זה אפשרי ? האם צריך לקנות חומרה נוספת[כרטיס טלוויזיה ?] תודה [br]פורסם בתאריך: 28.11.2008 בשעה 14:26:24 שכחתי לציין שהרזולוציה של הLCD היא HDREADYשנראלי זה 1366*768 משהו כזה, אבל זה לא נראלי ממש משנה

• 4 תגובות
    • 656 צפיות
  5. אז ככה.. יש לי מערכת טובה עם HD4870 עכשיו חיברתי אותה לטלויזיה lcd 32 hd ready עם כבל HDMI עכשיו רואים מצויין והכל סבבה.. הבעיה היא שהכרטיס מסך מחובר בכבל DVI למסך t220p של סמסונג FullHD 1920X1200 .. עכשיו הבעיה היא כזאת- אני לא מצליך להגדיר בcatalyst control center שהרזולוציה במסך לא בטלויזיה תיהיה 1920x1200 זה פשוט לא נותן לי האופציה היחידה היא 1080I משמע 1920x1080 .. אז איך אני מגדיר שהמסך יהיה 1080p והטלויזיה תתן 720p?

• 2 תגובות
    • 642 צפיות
  6. Started by suspect,

יש לי ספק corsair ‎550vx ‎‏ והזמנתי hd4870 הבנתי שיש לו 2 חיבורים של 6 פינים ובספק יש לי רק חיבור 1יעודי של pci e ‎‏ ועוד אחד רגיל של 6 מה אני עושה?

• 5 תגובות
    • 609 צפיות
  7. Started by AliceInChains,

הי כולם. אני הולך לקנות מחשב בקרוב ואני מתלבט אם לקצץ במעבד ולקחת HD4870X2 או לקחת מעבד חזק יותר ולהסתפק רק בHD4870 אחד...... בכל אופן, לא מצאתי לוח אם שיתמוך ב 2 ליבות של ה HD4870 אז אשמח אם מישו יעזור לי. אני מתכוון לקנות P43 אבל אם 45 כן תומך אז אני אלך עליו.............. ובכלל, אם מישו יכול קצת לספר לי על סוג החיבור וכמה וואט הכרטיס דורש. תודה מראש.....

• 4 תגובות
    • 652 צפיות
  8. Started by A-L-o-n,

יש לי ממיר מדיויאיי ל-hdmi השאלה שלי היא האם זה מכביד על הכרטיס יותר? קצת התבלבלתי... תקנו אותי

• 8 תגובות
    • 715 צפיות
  9. Started by redead,

עד היום המחשב שלי היה מחובר לטלויזיה בכרגע מסך ישן יותר באמצעות S-VIDEO וחיבור בננה לסאונד מיציאת הסאונד במחשב.. עכשיו אחרי שעברתי לATI 5850 ולא הייתה לי יותר האופציה של הS-VIDEO אני מקבל בימים הקרובים טלויזיה חדשה FULL HD ואני כמובן ירצה לחבר שוב למחשב.. השאלה אם באמצעות חיבור הHDMI אני גם יקבל סאונד? אם לא אני בבעיה קצת..

10. שלום, יש לי כרטיס מסך evga geforce 550 ti , וכרטיס קול on board . על הכרטיס מסך יש לי יציאה מיני HDMI , ויש לי מתאם HDMI to MINI HDMI שבעזרתו אני מחבר את המחשב ל TV. שאני מחבר אני רואה תקין ב TV אך אין sound ברמקולים של ה TV. אני יודע שאני אמור לחבר בין הכרטיס קול לכרטיס מסך בשביל שיהיה לי sound מהכרטיס מסך - אך לא הצלחתי למצוא חיבור כזה על הכרטיס. מישהו יודע איך אני פותר את זה ? תודה!!

• 2 תגובות
    • 867 צפיות
  11. למחשב HTPC שמחובר לפלזמה. דרך כרטיס מסך במחשב. האם חשוב שיהיה HDMI על הכרטיס? או שניתן לחבר בכרטיס שיש לו רק DVI גרך כבל או מעביר מסוג DVI ל-HDMI? אמשח לתגובות. תודה.

• 8 תגובות
    • 992 צפיות
  12. ה9800GT שלי הגיע ללא המתאם/כבל לחיבור SPDIF מלוח האם לכרטיס (אבל יש מקום לחיבור) ואני צריך חיבור HDMI בהתחלה חשבתי להחליף ל240GT שמגיע עם HDMI (וכרטיס קול מובנה) אבל במחשבה שניה, גם להוסיף 200 ש"ח (פחות או יותר) וגם לקבל כרטיס פחות חזק? אני מבין שמדובר במתאם יחודי (כמו שהיה בעבר בכרטיסי ATI) ולא במשהו סטנדרטי השאלה היא איפה משיגים כבל ומתאם כאלו (עדיף בארץ אבל אם קיים מקום בחו"ל שעושה משלוחים גם טוב) או לחילופין, אם למישהו יש כאלו ספייר אני אשמח לקנות ממנו

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by itamarz_,

איך עובר הSOUND מהמחשב לטלוויזיה אם משתמשים בחיבור HDMI ?

• 0 תגובות
    • 586 צפיות
  14. היי לכם, יש לי לוח אם ASUS M2A VM-HDMI שכולל מעבד גרפי ATI Raedon X1250 מובנה. יש לי 2 מסכים שמחוברים במקביל, אחד מסך מחשב והשני טלוויזית LCD עם כניסת HDMI. עד לא מזמן הכל היה כמו שצריך, ופתאום בלי שאני יכול להצביע על משהו מסויים שקרה - אני רואה בטלוויזיה רק בשחור לבן. הייתי מאשים את הטלוויזיה או את הכבלים, אבל בזמן שהמחשב עולה - אני רואה מסך צבעוני, (המסך של הביוס הוא ירוק) וגם הלוגו של Windows הוא צבעוני בעליה. רק בזמן שמופיע שולחן העבודה המסך הופך לשחור לבן. ניסיתי לקנפג דרך ה CATALYST אבל או שאני לא יודע איך, או שזה פשוט לא זה. למרבה הפלא, משהו שגיליתי רק עכשיו - עשאני רואה וידאו - דרך מדיה פלייר - אני רואה בצבע... למישהו יש עיצה? המון תודה, אייל

• 1 תגובה
    • 708 צפיות
  15. היי. יש לי כרגע מסך רחב 19 אינץ' של BENQ והרזלונציה שלו היא 1440X900 וכרטיס מסך HD4870 1GB. כרגע אני מחובר בחיבור DVI ולמסך יש חיבור HDMI אז החלטתי לחבר אותו (וכמובן להוציא את הDVI) ולראות אם יש שיפור משמעותי, ומשום מה הוינדוס נמתח ונחתך, כמו שעושים רזלונציה 800X600 על מסך שהוא יותר גדול. למה זה קורה? הסתכלתי בהגדרות והן על הרזלונציה המקסימלית וזה עדיין אותו הדבר. בנוסף, אני לא קניתי 4870 סתם, אני עוד מעט אני הולך לקנות לי את הT220 המפורסם או שאני אקנה את הT240, עדיין לא החלטתי מה יותר ישתלם לי. את המסך החדש אני מתכוון לחבר בDVI ובצג הנוכחי לחבר HDMI (או שאני אשתמש בממיר שקיבלתי עם הכרטיס ואמיר את הHDMI לDVI) ורציתי לשאול אם אני יכול לעשות ככה שמשחקים ותוכנות יעבדו על המס…

• 1 תגובה
    • 823 צפיות
  16. Started by ac1240,

איזה חיבור אני צריך לקנות יש לי כרגע ATI RADEON 4850 ומסך LCD

• 0 תגובות
    • 589 צפיות
  17. Started by Nemesis,

הי, כתבתי קטע קצר על הנושא בפורום אוברקלוקינג ומודינג, אתם מוזמנים להעיף מבט: http://www.hwzone.co.il/community/index.php?board=2;action=display;threadid=51631

18. Started by sniper434,

שבוע שעבר רכשתי טלויזיה חדשה 32 אינצ',וכשחברתי אותה ל כרטיס מסך עם כבל HDMI,קבלתי תצוגה,או על הטלויזיה או על המסך מחשב.. יש אפשרות לסדר ששניהם יעבדו במקביל ? .נסיתי עם הCatalyst.. וכשקבלתי את התצוגה בטלויזיה מהכרטיס מסך, לא היה סאונד בטלויזיה (במשחק למשל) למרות שחברתי HDMI. קצת מתסבך.. תודה

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by ניב200,

סוף סוף הגיע הכבל hdmi-=> dvi כאשר אני עושה CLONE אני מקבל את הרזולוציה של המסך מחשב שלי שהיא 1680X1050, זה אומר שלא כל שולחן העבודה נכנס במסך שהרזולוציה הטבעית שלו היא 1280x720, כאשר אני מגדיר את הטלויזיה להיות הפריימרי ברזולוציה הטבעית, רואים ממש מצויין האם יש מצב של CLONE כאשר שני המסכים יעבדו ברזולוציה הטבעית ושולחן העבודה יהיה מלא בשניהם? ואני לא מתכוון ל daulview....

• 0 תגובות
    • 509 צפיות
  20. היי ברשותי מחשב בעל מפרט: Intel Pentium E C2D Technology E5200 2.5Ghz @ OC 30% 3.3Ghz 2x2GB OCZ Kingston Dual Channel 800Mhz Orgenl 640Mhz Abit IP35-E Point Of View 8400GS 256MB GDDR2 DVI AverMedia AVerTV Super 007 FM 32" PILOT LCD DVI AOPEN RW ND-3550A Western Digital 250GB 7200RPM 16MB SATA II Microsoft Remote Control VMC HEC 6A21 Midi Tower Gold 480W 12cm Fan 12cm Case Fan CREATIVE SBS A200 2.1 MS VISTA Ultimate SP1 32Bit את הLCD קניתי לפני יומים ויש לי בעיה די מעצבנת ולא מובנת.. חיברתי את המחשב לLCD מ VGA -VGA DVI - DVI ו DVI - HDMI בקיצור כל חיבור שרק אפשרי.. והתמונה לא טובה היא מרצדת ואיכות הצבע לא משהו בכלל בכל רזולוציה! על איכות הצבע עוד אני י…

• 6 תגובות
    • 904 צפיות
  21. שלום לכולם. יש לי מחשב ישן יחסית שהרבה זמן לא שדרגתי, עד כה הוא מילא את תפקידו כמו שצריך אבל לאחרונה הכ.מסך התחיל לעשות בעיות (GEFORCE 3 TI 500) ובנוסף קיבלתי TV "22 וחשבתי לחבר את המחשב לTV רק שהכ.מסך הישן לא מאפשר זאת. אני צריך כרטיס בינוני שיתחבר לTV ויתן תמונה טובה וחדה עד כמה שאפשר. אני אשתמש בו לאינטרנט מדיה וקצת משחקים. לTV יש חיבור VGA DVI ו HDMI, הציעו לי כמה כרטיסים שיש להם חיבור HDMI להלן: Asus Radeon HD4650 1GB 128bit DDR2 AGP AH4650/DI/1GD2 Asus Radeon HD3450 512MB 128bit DDR2 AGP AH3450/DI/512M אשמח לחוות דעתכם בנושא.

• 0 תגובות
    • 615 צפיות
  22. השאלה בכותרת,ואם כן באיזה כרטיס כדאי לי להשתמש? תודה ושבת שלום.

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by big_fishy,

יש לי מכשיר פלייסטיישן 2 ואני רוצה לחבר אותו למסך מחשב שלי ולרמקולים ולשחק על מסך המחשב... איך לעזעזל אני עושה את זה?

• 6 תגובות
    • 761 צפיות
  24. Started by nine tails fox,

היי, הייתי מעוניין לדעת מה צריך לעשות כדי שהפליסטישן 2 שלי יוכל להציג על מסך המחשב שלי

• 7 תגובות
    • 742 צפיות
  25. Started by guy877,

שלום, יש לי Quadro 2000D וGeforce 9800GT אני מעוניין לחבר אותם ביחד לא SLI מן הסתם. אם אני קונה לוח אם עם 2 חיבורי PCIe האם אפשרי מבחינת תוכנה שכשאני יפעיל SOLIDWORKS הרינדור יתבצע מהQUADRO וכשאני משחק העיבוד הגרפי יהיה מהGeforce ? תודה לעוזרים

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.