עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. יש לי בעיה להפעיל תפילטרים במשחקים ואני מחפש תוכנה חיצונית האמתי הבעיה היא שהפעלתי שיידר 3 במשחק scct ואי אפשר להפעיל פילטר AA אז אני צריך תוכנה חיצונית, להפעלת הפילטרים. ותודה מראש

• 6 תגובות
    • 763 צפיות
  2. Started by FireHawK,

GFX - 4221 CPU - 8301 TOTAL 33,650 is that good? im runnin on 6600GT 256mg pci-express oh and sorry for the english its only until ill install hebrew lang pack

• 5 תגובות
    • 763 צפיות
  3. Started by s1nus,

אני מעוניין לקנות כרטיס מסך מדגם x800xl מצאתי את הכרטיס ב noacomp במחיר זול יחסית, עם קירור רציני אבל האם החברה הזאת his טובה? שווה לקנות את הכרטיס מחברה כזאת? ;{ http://noacomp.co.il/Product.asp?productid=3568&catcode=

• 2 תגובות
    • 763 צפיות
  4. Started by tb0001,

שלום, החלטתי לרכוש מסך חדש, השימושים העיקריים שלי במסך הם לראות טקסט - יעני, גלישה באינטרנט, איי סי קיו וכאלה, וקונסולים (לינוקס) - תכנות וכו'.. אני לא משחק משחקים בכלל (אם כי, אם אני ארצה אולי בעתיד, אז הייתי רוצה שזה יהיה אפשרי עם המסך) ואני כמעט ולא רואה סרטים (אבל אם אני כן רואה, בדרך כלל זה סרטים של אופניים - והכל ממש מהיר, אז צריך שהמסך יסחוב).. התקציב הוא עד 2,000 שקל בעקרון, ונראה לי בסכום הזה אין מסך 19 אינטש, אז חשבתי להתפשר על 17. (אם כי, באמת הייתי מעדיף 19). המסך המעניין היחיד שראיתי בנתיים הוא הBenQ LCD 17" - FP71G+ , יש אפשרות להביא אותו פלוס רמקולים Altec Lansing ATP3 ב1800 שקל. אשמח לחוות דעת על המסך הזה והמלצות למסכים אחרים עד 2,000 שקל. הייתי רוצה…

• 3 תגובות
    • 763 צפיות
  5. Started by haim85,

הכל עובד כמו שצריך תענוג אבל למה יש רעשים מהמסך כאשר אני מוציאת חיבור dvi הרעש ניפסק! כאשר גם משחק בהגדרות רצולוציה זה גם ניפסק לשניה וחוזר למה זה?בקיצור כאשר הdvi מחובר למסך! נ.ב קצת קשה לי לתאר תרע אבל ננסה בערך .. כמו ממיר שעובד dvd שמקריבים תאוזן יש רעש של פועל משהו כזה בערך די מעצבן סיבה לכך?+פתרון?

• 0 תגובות
    • 763 צפיות
  6. Started by masteryoda91,

שלום! לקהילה הכי טובה בארץ מזמן לא כתבתי כאן אשמח לקבל עזרה ממבינים. המפרט של המחשב שלי הוא לוח אם: Gigabyte P55-UD6 מעבד: Intel I5 750 זכרון: 4GB מערכת הפעלה: win7 32b כרטיס מסך: BFG 285GTX OC2 ספק: FSP 700W את הכרטיס הדגשתי באדום מכיוון שאותה אני רוצה להחליף. אני מעוניין בכרטיס שיתן לי ביצועים טובים למשחקים ברמה של battlefield 3,4 מעוניין לשחק במישחק עם FPS 60-80 ברזולוציית מסך 1680X1050 עם הגדרות גבוהות פחות או יותר מה תמליצו חברים?

• 6 תגובות
    • 763 צפיות
  7. Started by zivgev,

אהלן, לאחרונה ראיתי שדרישות המינימום לכרטיסים החדשים R9 של AMD דורשים מינימום ספק 750W. השאלה שלי האם מערכת עם I7 4470K עם OC בסיסי יעלה עם ספק 620W של SEASONIC ? האם זה יתאים? תודה.

8. Started by Nachum987,

שלום לכולם, אני מעוניין לשדרג את הכרטיס מסך הנוכחי שלי היות והוא לא מעלה לי משחקים חדשים כגון Watch Dogs. חשוב לי שהכרטיס יכלול תמיכה ב-DirectX 11. כמו כן, המחשב מחובר לטלוויזיה בתצורת HDMI לצורך צפייה בסרטים. המחשב שלי: מערכת הפעלה: Windows 8.1 PRO מעבד: Intel Core 2 Quad Q8200 לוח אם: DFI LANParty BI P45-T2RS ספק כח: Standard Workstation 550W מסך: Acer X223W זיכרון ראם: 4GB DDR2-800 קישור לספק: http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=138&products_id=17429 התקציב הינו 600-700 ש"ח וגמיש במידה ודורש זאת. תודה מראש

• 3 תגובות
    • 763 צפיות
  9. האם כל אותן שמועות אודות דגם RTX 3090 שיוביל את מתקפת הדור הבא מ-NVIDIA היו שגויות? לכתבה

• 0 תגובות
    • 763 צפיות
  10. מצטער על הבורות יש לי כרגע כרטיס 7300 GT > רוצה לירכוש כרטיס חדש שהוא PCI-Express 2.0 1. האם זה אותו חיבור לוח ולא תהיה בעיה? 2. בהיזדמנות זו איזה כרטיס כדאי יותר לדעתכם? זה http://www.amazon.com/EVGA-512-P3-N977-TR-GeForce-PCI-Express-Graphics/dp/B001QCYNW2/ref=sr_1_6?ie=UTF8&s=electronics&qid=1259698636&sr=8-6 או זה http://www.amazon.com/BFG-BFGE98512GTGE-GeForce-Graphics-EcoIntelligence/dp/B00288BH9A/ref=sr_1_11?ie=UTF8&s=electronics&qid=1259698636&sr=8-11 או זה http://www.amazon.com/Sparkle-SX98GT512D3G-VP-GeForce-PCI-Express-Graphics/dp/B002FU5RRE/ref=sr_1_10?ie=UTF8&s=electronics&qid=1259698636&sr=8-10 על איזה מותג ללכת?

• 3 תגובות
    • 763 צפיות
  11. Started by adam1234,

שלום לכולם, הציעו לי 2 כרטיסי מסך באותו המחיר: XFX ATI Radeon 6950 695X-CDFC DualFan 2GB GDDR5 או HIS 6950 IceQ X 2GB GDDR5 + DIRT3 אני אשמח לדעת איזה מהם הוא הממולץ ביותר. תודה.

• 9 תגובות
    • 763 צפיות
  12. שלום, רכשתי מחשב חדש עם לוח אם Asus p8p67 pro B3. בלוח אם מותקנים סלוטים של PCI-E 2 עבור כרטיסי מסך. ברשותי כרטיס מסך SAPPHIRE RADEON X1950 XTX, שיושב על bus של PCI-E 1. עקרונית אני יודע שאמורה להיות תאימות לאחור של תקן PCI-E. כשאני מנסה להתקין פיזית את הכרטיס, אני לא מצליח להבריג אותו לחלק האחורי של המארז כי הרווח גדול מדי, בלוח אם הישן זה היה בסדר. אני מפחד להפעיל כוח גדול מדי מחשש שאשבור את הכרטיס. כשאני מחבר מתח הכל עובד בסדר. האם זו בעיה ידוע?

• 1 תגובה
    • 763 צפיות
  13. Started by Cynicoren,

שלום, איך ניתן לדעת אם הקרוספייר שלי עדיין תקין, ז"א 2 הכרטיסים עדיין מחוברים ועובדים ? תודה

• 3 תגובות
    • 763 צפיות
  14. אז מי מהכרטיסים נותן יחס תועלת למחיר(המצוין למעלה) הכי טוב? אני מחפש כרטיס למערכת חדשה שאני אקנה השבוע, בתקווה שיוכל להריץ משחקים בהגדרות גבוהות על 1920/1080 ... ועוד שאלה, האם יש דגם שנחשב לשקט יותר-לפחות במנוחה?

• 4 תגובות
    • 763 צפיות
  15. Started by inrock,

שלום לכולם מבקש עצתכם לשדרוג כרטיס מסך לפי המפרט שלי. תקציב 1200-1300 שיריץ משחקים בצורה טובה וחלקה תודה

• 7 תגובות
    • 762 צפיות
  16. Started by sbarbz,

היי חבר'ה, מה שלומכם?? השתדרגתי בכרטיס מסך חדש nvidia 9800gt הבעיה שלא חשבתי עליה שהספק כוח שלי סטנדרטי ואולי מדי אפילו לכרטיס כזה.. בעיקרון בספק כוח אפילו אין את החיבור של ה6pin pci-e אבל לא בעיה לקנות מתאם בין molex ל6pin השאלה שלי אם זה כדי? הספק כוח יוכל להחזיק כרטיס מסך כזה? אה ואגב, הספק הוא generic atx 500w אני כבר משתוקק להריץ את battlefield החדש תודה רבה על הייעוץ והעזרה!

• 3 תגובות
    • 762 צפיות
  17. Started by TomerPerez,

כל גרסאות הרפרנס על הgtx 670 יצאו על pcb קצר יותר לעוצת כרטיס המסך עם קירור הaftre market. אם ישנו הבדל בין הpcbים השונים שישפיע על ביצועים?

• 3 תגובות
    • 762 צפיות
  18. אני רוצה לעשות אוברקלוק לכרטיס מסך שלי SAPPHAIRE RADEON 7850 והגבול של התדר CORE CLOCK שלו זה 1050 ושל הMEMORY זה 1450 עכשיו אם אני מגיע למקסימום שזה 1050@1450 לאיזה רמה של ביצועים אני יגיע? אני יעקוף את GTX 570? והאם כדאי בכלל להגיע למקסימום? כי אין אפשרות להשים מתחים בכרטיס

• 5 תגובות
    • 762 צפיות
  19. אוקיי המפרט שלי הוא: E8400 EP45 DS3L 4GB RAM RADEON X1800XT 512MB Enermax Noisetaker 535W מסך 22" של אסוס, אני חושב שהדגם הוא VW222U. אני חושב שהכרטיס מסך כבר לא סוחב מספיק במשחקים החדשים, אז כמה שאלות: 1) יש טעם לשדרג עכשיו את הכרטיס בתקופה הזו? או שעומדים לצאת כרטיסים חדשים בקרוב? 2) יש תיכנונים לירידות מחירים כלשהן שכדאי לחכות להן? 3) שוב, השדרוג הוא למשחקים אז - קנייה של כרטיס מסך חדש תתן בוסט במשחקים? או שהמעבד גם נחשב "חלש" היום? התקציב לא כ"כ מוגדר, זרקתי 800 ש"ח כי ראיתי את כל סוגי ה- HD4XXX בטווח מחירים הזה, אני אשמח לקבל המלצות, ואם יש כרטיסים מומלצים במחירים גבוהים יותר (אבל ההשקעה שווה) אפשרי להעלות את התקציב. תודה רבה.

20. Started by neovo,

שלום לכולם , הרכבתי מחשב שלם בתוך מארז AEROCOOL הכל טוב ויפה עד שהגיע תור כרטיסי המסך המערכת תכיל שני כרטיסי מסך 4850 רגיל של ספיר. הלוח הוא של אסוס הדגם הנ'ל M4A79 Deluxe תעשו טובה ותסתכלו התמונות של הלוח פה http://www.asus.com/Product.aspx?P_ID=F8NXs2xIQloc5nrb&content=specifications הלוח מכיל 4 חיבורי PCI-E כאשר מה שרשום בחוברת שאם אתה רוצה שני כרטיסים שיעבדו ב 16X אתה צריך לחבר אותם בכחולים כלומר מס' 1 ו 3 אוקי חיברתי את הכרטיסים . אבל עכשיו הבעיה היא שהמתאם של ה CF ראו בקישור למטה לא מספיק ארוך בכדי לחבר בין שני הכרטיסים. http://www.arcade.co.il/shop/images/CrossFire_adapter.jpg את הכרטיס חיברתי ב חיבור מס 2' עם המחברים והכל עובד סבבה חוץ מהקטע ששניהם רשום ב GPU …

• 9 תגובות
    • 762 צפיות
  21. אני עומד לקנות כרטיס מסך חדש למחשב ואני מתלבט בין HD5770 1GB לבין GTX460 768MG, עד כמה קריטי כמות הזיכרון בכרטיס? הנה האופציות שלי (או למעשה כל כרטיס בטווח מחיר הזה) http://ncix.com/products/index.php?sku=44932&vpn=HD577AZNFC&manufacture=XFX&promoid=1260 http://ncix.com/products/index.php?sku=54626&vpn=N460GTX%20Cyclone768D5/OC&manufacture=MSI/MicroStar http://ncix.com/products/index.php?sku=54534&vpn=ZT-40401-10P/10X&manufacture=Zotac הכי חשוב לי בעצם לדעת כמה יהיה שווה ה1GB זיכרון לעומת ה768MG שנמצא בכרטיס חזק יותר, ה1GB ב460GTX כבר עובר את ה200$. תודה.

• 8 תגובות
    • 762 צפיות
  22. Started by xdbar,

Sapphire ATI Radeon 6850 1GB GDDR5 או PowerColor ATI Radeon 6850 1GB GDDR5 או HIS Radeon 6850 Fan 1GB GDDR5 זה מאוד חשובב!! המחשב אמור להריץ משחקים כבדים כמו שצריך תודה.

• 1 תגובה
    • 762 צפיות
  23. יש לי חבר שצריך כרטיס מסך, משדרג ממובנה כנראה של אינטל. די ננעלתי על ה-HD 5570 GDDR5 או GT 240 GDDR5, הקטע הוא שאני צריך אותם (או משהו יותר חזק אם תצליחו למצוא) מחנות בבאר שבע. ספק כוח הוא לא מגבלה (לא בכרטיסים מהטווח הזה), הוא משחק על 1280X1024, על XP ככה שלא משנה אם זה יהיה DX10 או 11. בהצלחה

24. Started by RonenIL,

שלום לכולם, יש לי מחשב ישן לפני 5 שנים שזה פחות או יותר המפרט שלו: מעבד : Intel Pentium D 3.0 Ghz לוח אם : Gigabyte GA-8i945p-pro זיכרון : 3GB כרטיס המסך שלי כרגע הוא Gigabyte 7600gt , אני לא גיימר אבל אני אוהב משחקים הבעייה שאין לי יותר מידי זמן לזה, כרגע הבחירה שלי היא כרטיס מסך שיריץ משחקים בצורה סבירה בעלות של עד 500 ש"ח , הסיבה כי אני מתכנן לקנות מחשב עוד שנה וזה הסכום שאני מוכן להשקיע. איזה כרטיס מסך כדאי בגדר התקציב ותואם את הלוח אם? כמו כן השאלה שלי אם אני יכול באופן תיאורטי לקנות כל כרטיס מסך עם חיבור PCI? תודה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 762 צפיות
  25. שלום אני מעוניין להחליף את כרטיס המסך במחשב המדיה סנטר שלי. התקציב עד 500 שקל (אם אפשר לחסוך - אז לחסוך) ואלה הצרכים: א. יציאת HDMI כדי שאני יוכל לחבר אותו לרסיבר בכבל HDMI ויוכל להעביר גם קול וגם תמונה על הכבל. ב. אפשרות להרצת משחקים לא כבדים, כגון FIFA או פרו אבולשיין, כמובן שרצוי על הגדרות טובות (ביחס לתקציב), והרצת סרטים כבדים (10 גיגה ויותר). ג. כרגע ברשותי ספק כוח של EZCOOL - לדעתי 300 וואט (אני כרגע לא בבית בגלל זה אני לא יכול להגיד במדויק) - אני מתכנן כמובן להחליף אותו. האם אתם מכירים חברה בשם Seasonic או FSP ? האם ספק שלהם נחשב לטוב ? ד. חשוב שתרשמו איזה ספק צריך בשביל הכרטיס. ה. אשמח לדעת גם לאיזו חברה יש יותר יתרונות בתחום המדיה סנטר - ATI או NVIDIA. כמובן שפה …

• 3 תגובות
    • 762 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.