עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by Shiker,

שלום חבר'ה אני מחפש כרטיס במחיר 600 ש"ח שיהיה AGP שיציג ביצועים טובים ואפילו נהדרים אם אפשר כמובן למשל בהגדרות של Comany of heros שיהיה לפחות כמה High וכמה Medium רצוי NVIDI אבל אפשר גם ATI תודה רבה לעוזירם

• 5 תגובות
    • 526 צפיות
  2. Started by drbrain,

שמתי לב במפרטי מחשב נותנים הרבה את לידטק ולא את BFG ה-BFG הוא OC2 מהיר יותר מלידטק לא? מישהוא יכול להסביר לי מה קורה פה

• 23 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. מישהו יכול לתת חוות דעת על הכרטיס? האם יש ברמה הזאת משהו טוב יותר? בקשר למאוורר שלו עד כמה הוא רועש? כי הנושא של הרעש חשוב לי, ואולי כדאי ללכת על כרטיס ללא מאוורר.. תודה

• 15 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by aad11,

ברשותי טלוויזיית LCD עם חיבור HD, האם כדאי לי לרכוש כרטיס-מסך התומך ב-HD - במידה וכן, מהו הכרטיס המומלץ בטווח המחירים שלהלן? מבקש המלצה לכרטיס מסדרה 7, היות והמחיר המירבי לכרטיס אסור שיעלה על 600 שח. במידה ואין כרטיס שעונה לדרישה של HD ובמחיר כזה - מה הכרטיס שהייתם ממליצים לי עליו לצפייה מיטבית בסרטים? (כאשר הצפייה נעשית ב-LCD המחובר למחשב). הערה - הכרטיס לא אמור להריץ משחקים כבדים, או חדשים - אני משחק אולי פעם בשבוע במשחקי ספורט ואסטרטגיה בעיקר. לא משהו היסטרי. תודה וחג-שמח לכולם! אבירם

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by OutRaGe,

השימוש הוא כמובן משחקים-בינוניים עד כבדים המפרט הוא P4 2.8Ghz עם ג'יגה ראם וכרגע יש FX5200 תודה מראש

• 22 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by azalin,

היי לכולם אני קונה מחשב חדש והתלבטות שלי היא בחלק של הכרטיס מסך בין HIS 1950 XTX 512 MB לבין 8800GTS עם 320 MB השימוש העיקרי הוא משחקים אודה מאד לעצתכם

• 13 תגובות
    • 750 צפיות
  7. Started by asaorgad,

אני רוצה ליקנות את ה8600gt ואני לא יודע של איזה חברה כדאי אם זה משנה בכלל ואין לי כסף ל 8800 .. אז איזה חברה כדאי?

• 3 תגובות
    • 537 צפיות
  8. שלום, בזמן הקרוב אני קונה INTEL C2D E6600 & וזיכרונות 2GB 800MHZ, ולדעתי לא שווה לקנות עכשיו כרטיס מסך ביגלל שאני יקנה כרטיס מסך DX10 ואין משחקים כך שלא ניתן לדעת מה 8800 או X2900 יהיו שוים. ואני חושב שאולי הסתפק לכמה חודשים בכרטיס און בורד, INTEL GMA 950, ואני רוצה לדעת אם הוא יריץ לפחות איזה CSS על 1024*768 ובלי AA וHDR? והוא בערך בעוצמה של GF 5200 ? או שווה להשקיע באיזה כרטיס זמני ב600 שקל? תודה מראש, אנטון.

• 6 תגובות
    • 821 צפיות
  9. Started by olegr,

יש לי מע: atlon64 3500 לוח:asus mvpmx ( GFORCE6150 on board) 1G ram 677mhz קינגסטון צריך המלצה לכרטיס מסך שישפר לי קצת את הביצועים במשחקים מתחת ל1000שקל? תודה מראש חבר'ה.

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. שלום לכולם יש לי נייד של HP 6160 יש לו כרטיס מסך של NIVIDIA GO7400 שאלתי היא כך יש למחשב חיבור S- VIDEO והצלחתי לחבר את הנייד לטלוזיה שלי בחיבור זה על מצב של בחירה 2 צגים ואז הוא עושה העתקה לטלוזיה מהנייד משום מה אני לא מצליח לעשות זאת יותר ניסיתי ב3 טלוזיות אחרות ועדיין הבעיה קיימת ושאני מחבר את הDVD לטלוזיה אין בעיה בחיבור הנ"ל ניסיתי לשחק קצת בהגדרות אם שינתי משהו ולא מצאתי השאלה אם תוכלו לכוון אותי אן להסביר לי את הבעיה כמו כן שאני עושה זאת הוא מראה כאילו הוא במצב אבל בטלוזיה מסך שחור

• 0 תגובות
    • 490 צפיות
  11. Started by the brick,

אבא שלי רוצה להמיר את קלטות הוידאו הישנות לדיסקים של DVD המחשב שיש הוא P4 2.4GHz זכרון 512Mb מישהו מכיר כרטיסי טלויזיה מתאימים, יכול להגיד יתרונות וחסרונות של usb לעומת PCI מבחינת נוחות התקנה ועבודה לעומת איכות או כל מידע אחר... חוץ מזה האם צפויות בעיות בגלל המחשב? או שהוא אמור להספיק? תודה לעונים

• 0 תגובות
    • 667 צפיות
  12. Started by ROTEMan,

מיכוון שאני לא מבין הרבה במסכים אני צריך את העזרה שלכם.. החלטתי לקנות מסך 19 שטוח אבל אין לי מושג במסכים אז בבקשה אני רוצה לדעת מה יותר טוב.. , LG FLATRON F900B או SyncMaster 900NF של סמסונג ועוד שאלה .. יש לי את הכרטיס מסך fx5200 אני יודע שזה כרטיס מסך ישן , זה משנה לביצועים של המסך עצמו כלומר אם אני יקנה מסך עם קצב ריענון גבוהה או רוזולציה גבוהה והכרטיס מסך שלי לא תומך בוא אז לא יהיה טעם לקנות אותו תודה מרותם

• 5 תגובות
    • 548 צפיות
  13. Started by weissby,

א. לאחותי יש מחשב עם כ.מסך מובנה (הלוח אם זה ‏P5B-VM של אסוס), בהמשך היא תוסיף לו כ.מסך נורמלי, האם יהיה חלוקה של העבודה בין שני הכ.מסך? כמו סוג של SLI או CF כזה? וד"א אגב ,פתחתי אצלה את הcondition zero ועוד בקטע של התפריטים (עוד לפני שנאי מגיע למשחק עצמו) זה זז ממש לאט, האם זה בגלל שאין כרטיס מסך נורמלי? כי לא נראה לי שזה בגלל המחשב עצמו, כי יש לה אחלה מחשב - E6600, 2GB 533 MHz. כי חשבתי שהעבודה של הכרטיס נעשית ממש במהלך המשחק עצמו (ולא כשאני זסתם עוד על התפריטים =\ ב. יש לי LCD של טושיבה 32" 32WL55, קיים אצלה הנתון של HDTV, אבל לא מוזכר HDMI.. אז קודם מה זה HDMI? כי אני מפחד שזה לא תומך בעצם בהיי דפינישן הזה, כי עד כמה שאני מבין שניהם (HDTV ו-HDMI) קשורים להיי דפינישן א…

• 5 תגובות
    • 552 צפיות
  14. Started by TaLTooL17,

אני מעוניין לקנות כרטיס מסך חדש שמיועד בעיקר למשחקים, התקציב הוא בין 700-ל-1000 ש"ח. המפרט של המחשב: מעבד:AMD Athlon 64 3000 venice 939 לוח אם:Gigabyte ga-k8nf-9 זיכרון:512MB 400MHZ x 2 ספק כח:Hec compucase 300w

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. Started by PzD,

אוקיי יש לי כרטיס מסך X800xl 512mb ושאני ניכנס למשחקים לפעמים זה עושה לי מלא צבעים כאלה פתאום ואז מסך כחול כזה ואז ריסט .. אין לי חיישן על הכרטיס אז אני לא יכול להגיד לכם מה הטמפ'. אבל עשיתי בדיקת ארטיפקטים ב ATI TOOL ל-10 דק' ולא מצא כלום .. אז... זה יכול להיות אולי משו אחר במחשב ? תעזרו לי אני כבר נואש ולא יודע מה לעשות

• 7 תגובות
    • 600 צפיות
  16. היי יש לי היום RADEON 7000 ישן AGP שעובד עם CATALYST מלפני 3 שנים בערך... WIN XP המחשב שלי מחובר *רק* לטלויזיה דרך TV-OUT S-VIDEO אני מחליף את הכרטיס ל RADEON X1600PRO AGP, ורציתי לדעת: 1. אם אני פשוט מחליף כרטיסים, האם הדרייבר הישן יעבוד, ואני אראה תמונה במסך ה-TV ? 2. אני רוצה לעשות UPGRADE לדרייברים לגירסה האחרונה, באתר של ATI כתוב לעשות REMOVE לדרייברים הישנים לפני ההתקנה של החדשים. האם שאני אעשה REMOVE אני לא אקבל יותר תמונה ב-TV? כלומר... איך אוכל להתקין את הדרייבר החדש ? תודה

• 8 תגובות
    • 680 צפיות
  17. יש לי טלויזיית LCD של שארפ שמרוחקת כ 8 מטרים מהמחשב ונמצאת בחדר מקביל. עד עכשיו המחשב והטלויזיה הישנה היו מחוברים בעזרת RCA, אבל לטלויזיה החדשה אני רוצה משהו יותר איכותי. האופציות שיש לי כפי שאני רואה אותם: 1. המרה של DVI ל HDMI וחיבור כבל HDMI באורך של 10 מטר מהמתאם לטלויזיה. עלות: כ 310 ש"ח. 2. כבל DVI TO HDMI באורך של 10 מטר מהמחשב לטלויזיה. עלות: כ 180 ש"ח 3. כבל S-VIDEO באורך של 10 מטר מהמחשב לטלויזיה. עלות: כ 60 ש"ח 4. המרה מ S-VIDEO ל RCA וחיבור לטלויזיה. עלות: 0 ש"ח (קיים כבר) 5. המרה מ S-VIDEO ל RCA, המרה ל SCART וחיבור לטלויזיה. עלות: כ 50 ש"ח. 6. כבל VGA באורך של 10 מטר מהמחשב לטלויזיה. עלות: כ 80 ש"ח. דרגו לי בבקשה את הדרכים לפי האיכות, ואם אפשר המלצות לשיפור …

• 48 תגובות
    • 3.8k צפיות
  18. Started by DakloN,

שלום.. אני רוצה לחבר את המחשב לLCD שבחדר שלי, ניסיתי לחבר אותו דרך היציאה של הוידאו עם כבל קומפוננט.. האיכות הייתה ממש טובה אבל הייתה בעיה עם הרזולוציה.. הוא נתן רק 1920/1080.. ומכיוון שהטלויזיה לא תומכת בזה אז מה שיצא זה שהתמונה הייתה גדולה מידיי וחסרים הקצוות... רזולוצייה אחת מתחת הייתה 1600/900 אבל הייתה קטנה מידי והשאירה קצוות שחורים.. ניסיתי להגדיר רזולוציה מותאמת אישית שאני יבחר, אך משום מה הוא לא נותן לעשות את זה... איך אפשר לפתור את הבעיה? או לחבר בצורה שונה כדי שאני יראה תמונה הכי טובה שאני יכול לקבל וברזולוציה כזאת שתתלבש באופן מלא על כל המסך! רק אציין שבטלויזיה שלי יש כניסות VGA,DVI,HDMI,COMPONENT... האם כבל DVI--->HDMI יהיה החיבור הכי טוב? ואם לא אז …

• 0 תגובות
    • 603 צפיות
  19. שלום רב, שימושי במחשב עבורם אני צריך כרטיס מסך הם: * משחקים דוגמת civilization,heroes,fifa,nba (אני משחק ברזולוציות סטנדרטיות) * צפייה בסרטים על מסך הטלוויזיה כשחשבתי לעצמי על כרטיס מסך מתאים בשבילי, התלבטתי בין ה8600GTS ל8600GT. בפורום מפרטים אף המליצו לי מס' פעמים לפנות ל8800GTS(מה שבכנות, נראה לי מוגזם). אציין שאני לא בנאדם שמשדרג בתכיפות ולכן חשוב לי כרטיס תומך Directx10. אז מה היא לדעתכם הבחירה הנכונה ביותר? בכבוד רב, אורי

• 8 תגובות
    • 765 צפיות
  20. אני צריך כרטיס טלויזיה טוב שיאפשר לי להקליט שידורים מהממיר הדיגיטלי של הוט, שמתסנכרן טוב עם המערכת של הוט ושאני יכול לתכנן בו הקלטה מראש. אם יש לי טלויזית LCD וכרטיס מסך geforce 8600GTS האם אני צריך כרטיס טלויזיה נפרד כדי להקליט, או שאני יכול לחבר את הממיר או האלויזיה ישירות לכרטיס המסך וזה יספיק?

• 0 תגובות
    • 491 צפיות
  21. שלום. אני אמור ביום רביעי הקרוב לרכוש את המחשב הבא: זכרון: 667Mhz DDR2 1024mb Dual-Channel דיסק קשיח: 250GB S-ATA 2 7200Rpm מהירות מעבד: 3.0Ghz כרטיס קול: 7.1CH HD Audio משולב 5.1 כרטיס מסך: ATI 128 onBoard תמיכה במעבדים בטכנולוגיית 64Bit: כלול מארז: כולל ספק כוח 400W ATX לוח אם: msi-rc410m2 צורב: DVD±RW X16 כרטיס רשת: משולב 10/100 מעבד: Intel Dual core 925 בתחשב לכרטיס המסך שהוא משולב על גבי הלוח אם, האם משחקים כמו פיפא07, דום, Nfs, Cod ירוצו על המחשב הזה?

• 5 תגובות
    • 765 צפיות
  22. Started by simonsix,

הכרטיס עולה היום בסביבות ה-800 ש"ח . http://www.plonter.com/detail.tmpl?sku=SX19GT256V&cart=11772737181999997〈=heb לפי באנצ'מרקים שראיתי הוא מאוד קרוב ל1950PRO ואפילו משתווה אליו. מה ההבדל האמיתי בין הכרטיסים ,מלבד המיספור השונה. הבנתי גם שזה כרטיס מהיר יותר מ 1950GT (?!) למה? בכל מקרה ,על פי מה שקראתי והבנתי הוא משתלם יותר מה 1950PRO -עולה 200 ש"ח פחות יש פה בלינק מבחן ביצועים : http://forums.techpowerup.com/showthread.php?t=28123 [attachment deleted by admin]

• 11 תגובות
    • 938 צפיות
  23. Started by kip,

צריך בכלל לעדכן? גם לוח אם גם כרטיס מסך? סליחה על השאלה הירוקה.... שמעתי שלפעמים זה עושה בעיות בכל מיני דברים... אין לי זמן ליותר מדי בעיות כאלה...

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by alergic,

X1950 Pro 512MB, GDDR3, TV, 2xDVI, PCI-E מ SAPHIRE 7950GT 512MB GDDRIII, HDTV, 2xDVI, PCI-E מ ASUS מה יותר טוב?

• 5 תגובות
    • 604 צפיות
  25. Started by rikus,

דרך ה CATALYST CONTROL CENTER כי ללחוץ על המנעול לא ממש עוזר...

• 0 תגובות
    • 567 צפיות

דיונים חדשים בפורומים