עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by Thunder Child,

אהלן אתם בטח זוכרים את הבעיה עם ה REFRESH RATE ב XP שקבע תדר של 60HZ במשחקי D3D ו OGL, לפי הטענה של MS הנושא תוקן ב SP1, ובכן הוא לא! ניסיתי הכול, כמו כן ניסיתי לקבוע את ה RR בחלון המידע של DIRECTX (בדף האחרון יש אפשרות ל OVERIDE של ה RR) אותו כנ"ל. מה שיותר מוזר הדרייבר של ATI (RADEON 9700 PRO) ישנה אפשרות לקבוע RR למוניטור שגם לא עובדת. כרגע אני משתמש בתוכנה שנקראת REFRESHLOCK ועובדת יופי, השאלה האם פיספסתי משהו? תודה!

• 1 תגובה
    • 777 צפיות
  2. היי, חבר שלי קונה מחשב חדש וננעל על ה 1950XTX עם512 GDDR4. במעבד לעומת זאת, הוא מוכן להשקיע הרבה פחות, ולכן הוא לוקח את ה 6300 של אינטל. שווה לא להשקיע ולקנות גם את ה PHYSX? הו יראה שיפור בביצועים?

• 11 תגובות
    • 777 צפיות
  3. Started by darkie,

יש לי בעיה עם הOpenGL כשאני משתמש בדרייברים חדשים משחקים ישנים כמו CS 1.6 וכו' עובדים בצורה לא טובה עם כל מיני ארטיפקטים ומריחות של הטקסטורות וכו' בכל מקרה השאלה שלי אם יש דרך ליצור מין פרופיל של OpenGL ומתי שאני ירצה לשחק משחקים ישנים כמו CS אני פשוט יוכל לשנות את הפרופיל של הOpenGL לגרסא ישנה יותר ולשחק בלי בעיות כי כרגע אני עם CATALYST 3.8 ובשביל לשחק משחקים חדשים אני צריך לעדכן את הדרייבר לגרסא יותר חדשה. אני יודע שיש בחלק מהדרייברים הישנים של NGO יש OpenGL Switcher אבל אני מעדיף להשתמש בדרייברים חדשים של ATI ולא עם כל מיני אופטימיצזיות וכדו'.

• 2 תגובות
    • 777 צפיות
  4. Started by yossihaz1,

שלום חברים, מכיוון שהחלפת מחשב אינה באה בחשבון בעתיד הקרוב אני שוקל לשדרג כרטיס מסך בלבד הכרטיס הנוכחי הוא nvidia 9800gtx+ הצרכים שלי הם- צפייה בתכני hd מלאים (בלוריי מלא ו-1080) וכן ניגון סטרימינג באיכויות hd כך שאני צריך כרטיס שניגון hd זה הצד החזק שלו. כמובן קצת משחקי מחשב אני מניח שהוא צריך להתאים לשאר רכיבי החומרה שהם מעבד אינטל 8500 3.16 ghz לוח אם -g33 express chipest pci Express אשמח לשמוע דעתכם אם כרטיס מסך חדש ישדרג הביצועים בניגון תכני hd כבדים (סרטים וסטרימינג ) לעומת הכרטיס ה'קיים עדיפות לכרטיסי nvidia -חובה שיתמוך בהאצת חומרה עם טכנולוגיית cuda תקציב- עד 500 ש"ח (רצוי פחות) אם לדעתכם השדרוג מיותר, תגידו לי תודה

• 2 תגובות
    • 777 צפיות
  5. Started by miim17,

מצטער על החזרה ל 2005, אבל יש לי תהיה קטנה (בתור אחד שלא מבין ממש בכרטיסי מסך): יש לי על הלוח אם את ה 6100 ונפל לידי ה 6800GS . האם שווה הרעש הנוסף שהוא יעשה לי במארז למחשב שכל תכליתו הינה סרטים, PDF ולימודים ? האם אני ארגיש ביצועים יותר טובים ב סרטי HD ? או פידיאפים כבדים במיוחד ? אשמח לתגובות...

• 1 תגובה
    • 777 צפיות
  6. אפשר לגרום לכרטיס מסך שלא תומך בSM2.0 לתמוך בSM2.0 ? הכרטיס המדובר הוא RADEO 9250 .....

• 14 תגובות
    • 777 צפיות
  7. Started by urinka,

הי נתקלתי בכרטיס הזה http://www.pcnow.co.il/product.asp?productid=6870&CatCode=80 שמיועד לקליטת שידורי לוין באמצעות צלחת האם יש בארץ חנויות שמוכרים כרטיסים אחרים לשם השוואת תכונות ומחירים והאם משהוא ניסה את הכרטיס הספציפי הזה או אחד אחר שנמכר בארץ ישי לו חות דעת האם יש אתר שנותן סיקורי חומרה על רכיבי מחשב מסוג זה (רצוי מאוד בעברית) תודה מראש urinka

• 0 תגובות
    • 777 צפיות
  8. Started by DisinfectedDuck,

מישהו מכיר חנות שמוכרת את המסך הזה וכמה הוא עולה?

• 6 תגובות
    • 777 צפיות
  9. שלום לכולם... חבר שלי עומד לקנות מסך חדש 17" שטוח כמובן ועומד לבחירתו שני מסכים מצויינים: 17" LG F700P NEW Flatron Monitor + USB Hub או 17" CTX PR711F Flat Trinitron Monitor השאלה שלי היא כמובן מה יותר עדיף ומה יותר טוב (שניהם כמעט אותו מחיר) והאם גם ה- CTX יש לו USB! תודנ רבה לכל העוזרים...

• 3 תגובות
    • 777 צפיות
  10. Started by mc_elad,

איזה כ.מסך כפול ליבה יותר טוב???? אני די בטוח שאין מה להשוות אבל עדיין ל- 9800GX2 יש תוצאות יפות http://www.anandtech.com/video/showdoc.aspx?i=3341&p=13 תודה מראש למגיבים אם למשהו יש השוואה בין הביצויים של הכרטיסים זה יהיה נחמד

• 1 תגובה
    • 777 צפיות
  11. זה המפרט שלי :לוח אם: Intel Dragontail Peak DP35DP מעבד: QuadCore Intel Core 2 Quad Q6600 (cl5 800 hz)זיכרונות קורסייר : 4 ג'יגה כרטיס מסך: HD5850 של Club דיסק קשיח: ST3500641NS (500 GB, 7200 RPM, SATA-II) מסך: samsung syncmaster226bw 22" מאוורר למעבד : thermaltake bigtyp vp 120 מארז:Thermaltake Armor-Jr Middle Tower with Window - black ספק כוח pc power&cooling 610W עכשיו לשאלות: בתוכנה everst אני רוצה לדעת את הטמפ' של הכרטיס מסך ויש לי את אלה: (GPU Diode(dispI0) GPU Diode (MemI0 GPU Diode(shader) GPU vrm עכשיו רציתי לדעת מה כל אחד אומר וראיתי באפשרות של הcatalyst control center אפשרות ati overdrive זה אוברקלוק נכון? עם המפרט שיש לי אני יכול לשחק ע…

• 2 תגובות
    • 777 צפיות
  12. Started by prelly,

שאלות לגבי AA 16Q בקרייסיס מה הם בעצם ההבדלים בתמונה? האם האיכות תמונה תרד או תעלה משמעותית? האם פילטר זה גורם לכאבי ראש? כי לפעמים יש לי כאבי ראש ממשחקי FPS בתודה מראש לכל העונים כרטיס מסך: 8800 GTX ULTRA מעבד: Q6600

• 13 תגובות
    • 777 צפיות
  13. שלום, רציתי לדעת האם יש הבדל כלשהו בין הכרטיסים הבאים? ואם כן איזה מהם עדיף לקנות? Gigabyte GTX560 Ti 1GB GDDR5 Ultra Durable (1 Sparkle GTX560 Ti 1GB GDDR5 (2 תודה.

• 1 תגובה
    • 777 צפיות
  14. Started by amir24,

האם כרטיס מסך יכול להידפק או להתקלקל בצורה כלשהי? מאז ששמתי WIN7-32bit כל פעם שאני רואה סרטים בפורמט mkv אני שם לב שקצב הריענון של המסך איטי, כלומר התמונה מקרטעת לעיתים, ניתן מידי פעם לשים לב לפיקסלים. במחשב מותקן המקודד של MATROSKA, הדבר שמוזר הוא שעד שהתקנתי WIN7 (השתמשתי בXP) הכל עבד כמו שצריך וכעת יש כל מיני הפרעות קטנות כשרץ הוידאו. אשמח לקבל עזרה

• 5 תגובות
    • 777 צפיות
  15. Started by s.m.a.s.h,

אני עומד לקנות מחשב חדש ואני ממש רוצה מסך טוב עם איכות טובה......... אלה ההצעות שיש לי..... mag 19 lg 19 aoc 19 או בכלל להתפשר על 17??? אני יכול להוציא עד 1000 עד 1300

16. Started by eladbu,

הורדתי את הדרייבר 3.8 אך אני רואה אותא באנגלית כיצד אפשר להפוך אותו לעברית? כוון שהוא תומך ב-24 שפות כiלל עיברית! בתודה מראש אלעד

• 0 תגובות
    • 777 צפיות
  17. Started by nivster,

שלום לכולם, יש לי תקציב עד סביבות ה-500 ש"ח לכרטיס מסך חדש (יכול להיות גם יותר). אני די סגור על זה שאני רוצה nVidia, אבל אני מתלבט מאיזה תוצרת, והייתי רוצה קצת עזרה בזה. הדרישות הכלליות הן לכרטיס עם 128 מגה לפחות, ו-AGPX8. רצוי גם תמיכה ב-DDR ויציאת טלויזיה, ואם אפשר VIVO אז בכלל טוב. תודה!

18. Started by Vissor,

התחדשתי בכרטיס מסך Gigabyte GTX670. עשיתי לו מבחן ביצועים ב 3DMARK 11 וקיבלתי תוצאה הבאה: http://www.3dmark.com/3dm11/6307200 הכרטיס והמעבד נמצאים בסטוק! מה דעתכם התוצאה סבירה או נמוכה מידי??

• 1 תגובה
    • 777 צפיות
  19. Started by vitali02,

הזמנתי משם כרטיס מסך השאלה שלי היא איך החנות הזאת? מישהו יזמין ממנה פעם?

• 2 תגובות
    • 777 צפיות
  20. שלום לכולם, יש לי את הכרטיס RADEON 8500LE ןלאחר התקנתצ הדרייבר החדש הציון ירד מ 6050 נק' ל 5900 נק' מדוע? האם הדרייבר לא אמור להעלות את הציון? לא שיניתי כלום בהגדרות הכל אותו דבר והשוויתי גרסא מול גרסא ואלו הם הציונים.

• 6 תגובות
    • 777 צפיות
  21. Started by elad26,

התקלקל לי הכרטיס מסך. יש לי מעבד e8400 ובגלל שהמחשב ישן עדיף לי להחליף את הכרטיס מסך?

• 3 תגובות
    • 777 צפיות
  22. Started by Magneto,

בחנות מסוימת באינטרנט המאוד מוכרת... מוכרים בנדל של מעבד 939 + לוח אם NF4 + זכרונות בפחות מ 2000שח כתוב מתחת לזה "האם אתה מעוניין להוסיף?" Gigabyte Geforce FX6600GT 128MB Bulk GV-NX66T128D 318 ש"ח או Leadtek WinFast PX6600GT PCIe GeForce 6600GT SLI 128MB 318ש"ח גם האם זה הגיוני שאם קונים את הבנדל אז אפשר לקנות את הכרטיס המסך בכזאת מציאה?

• 5 תגובות
    • 777 צפיות
  23. Started by גד :),

כל הזמן מדברים על כרטיסים חזקים, אבל מה עם רמת הגראפיקה? ;D לדוגמא: 8400GS כרטיס חלש,גראפיקה גבוהה לעומת 7800GT כרטיס חזק, גראפיקה פחות טובה מהראשון אז לאיזה כרטיס יש רמת גראפיקה יותר גבוהה? 9800GTX+ או 4870 ?

• 5 תגובות
    • 777 צפיות
  24. Started by ccc,

רציתי לשאול, אם מסך CRT 17" ברזולוציה מומלצת על 100 הרץ יכול להזיק לעין.. האם הסתכלות על המסך הזה כמה שעות ביום יכולה לפגום בראייה? לגרום לצורך במשקפיים? מה מומלץ לעשות כדי שזה לא יזיז לעין בכלל? אני עכישו מתחיל להבין את הסיבה למה לכל החנונים יש משקפיים 8)

• 3 תגובות
    • 777 צפיות
  25. Started by Psyco_Dad,

היי . יש לי את ה9600P של gigabyte ובתוכנה שמגיעה עם הכרטיס מסך ראיתי את מושג הזה כאשר כרגע הוא נמצא על 5sec עם אופציה לשינוי................ מה זה אומר ?

• 1 תגובה
    • 777 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.