כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,982 דיונים בפורום זה
-
או קי קניתי את ה 9800 פרן הזה מה אתם אומרים http://www.shoptime.co.il/grItem.asp?Pid=59&Item_Id=18355 והאם המחיר לא מסריח כמעה?אפשר לבטל תמיד
-
- 5 תגובות
- 813 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לשדרג את הכרטיס מסך הנוכחי שלי היות והוא לא מעלה לי משחקים חדשים כגון Watch Dogs. חשוב לי שהכרטיס יכלול תמיכה ב-DirectX 11. כמו כן, המחשב מחובר לטלוויזיה בתצורת HDMI לצורך צפייה בסרטים. המחשב שלי: מערכת הפעלה: Windows 8.1 PRO מעבד: Intel Core 2 Quad Q8200 לוח אם: DFI LANParty BI P45-T2RS ספק כח: Standard Workstation 550W מסך: Acer X223W זיכרון ראם: 4GB DDR2-800 קישור לספק: http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=138&products_id=17429 התקציב הינו 600-700 ש"ח וגמיש במידה ודורש זאת. תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 813 צפיות
-
-
שלום רב אני מחפש דרך טובה לחבר את ה PS2 שלי למחשב בהתחלה חיברתי אותו דרך הכרטיס טלויזיה שלי עם כבל רגיל שמקבלים עם ה PS2 ומשום מה הכל עבד לאט רואים ממש הילוך איטי ניסיתי בעוד מחשב עם אותו כרטיס טלויזיה וזה עבד לאט גם... מה לעשות ? תודה מראש,עידן.
-
- 1 תגובה
- 813 צפיות
-
-
-
גיזמודו http://gizmodo.com/5356822/amds-eyefinity-graphics-card-drives-6-30+inch-monitors-at-once מדווח שכרטיסי DX11 של AMD כוללים תכונוה שנקראת eyefinity שמאפשרת לרמות את מערכת ההפעלה ולגרום לה לחשוב שמס'מסכים הם מסך פיזי אחד. הכרטיסים יתמכו ב-3 עד 6 יציאות תצוגה מסוגים שונים כגון DisplayPort, DVI ו-HMDI. נ.ב. - אשמח לקישור על איך מכניסים קישור פה לפוסטים. נשבר לי לנסות.
-
- 2 תגובות
- 813 צפיות
-
-
שלום לכולם, בניתי מפרט שכלל במקור כרטיס מסך SAPPHIRE HD 6870 1GB GDDR5 PCIE DVI HDMI ומי שמרכיב לי את המחשב יחליף לי אותו לאותו הכרטיס רק מתצורת Diamond. מה ההבדל?
-
- 8 תגובות
- 813 צפיות
-
-
ATI X1900GT או ATI X1950PRO מה עדיף?
-
- 11 תגובות
- 813 צפיות
-
-
טוב אז אני חושב על לקנות מסך חדש לאח שלי כי יש לנו כבר מסכים ישנים מאד כמו הסוני 200GS. אז אני לא יודע אם שווה לי לתקן אותו בעד 300 ש''ח. אז חשבתי לקנות כבר מסך חדש. יש לנו גם את המסך 786FD MAG. אבל השאלה אם המסך הזה מספיק טוב למשחקים וסרטים? או שכבר עדיף לקנות מסך חדש? תודה על העזרה
-
- 11 תגובות
- 813 צפיות
-
-
אוללה ... צ צ צ ... NV מחפשים את הזנב של עצמם. http://www.xbitlabs.com/news/video/display/20091102224952_Nvidia_Doing_Its_Best_to_Have_Working_Fermi_at_Consumer_Electronics_Show_Reports.html
-
- 7 תגובות
- 813 צפיות
-
-
אני צריך כרטיס מסך חצי גובה למחשב נייח לרוחב. צריך שיהיה כרטיס בינוני למשחקים איזה דגמים יש ? תודה.
-
- 1 תגובה
- 813 צפיות
-
-
התחדשתי היום ב2 מסכי Samsung S23C650D הגדרתי Eyefinity וזה פשוט לא זה... יש לי כמה שאלות / בעיות 1. בשונה מ-Extended Desktop כשאני מגדיל חלון מסויים לכל המסך הוא פשוט נמרח לי על 2 המסכים בעוד שאני רוצה שהוא יופיע בגודל מלא רק על מסך אחד, אפשר לסדר? 2. המסכים לא מחוברים כמו בExtended Desktop משמע החלק המת של המסך (פלסטיקה בין המסכים) עדיין נחשב כחלק מהתצוגה ודברים מסויימים לא מופיעים (מקווה שהצלחתם להבין...) 3. יש אפשרות שהמצב הזה יופעל אוטומטית רק במשחקים? תודה.
-
- 0 תגובות
- 813 צפיות
-
-
קניתי את המסך ורציתי להוריד דריוורים מעודכנים ונכנסתי לאתר לשהם והורדתי משמה וירד לי קובץ עם הרבה סוגים של מסכים אבל לא של המסך שלי יש קובץ שחשבתי שזה זה הוא נקרא HM903D והמסך שלי זה HM903DT וניסיתי להתקין עם הקובץ הזה HM903D והוא אומר לי שהוא לא יכול להתקין כי מה שמותקן אצלי עכשיו יותר מתאים ומה שמותקן אצלי עכשיו זה צג הכנס והפעל..
-
איזה מבין הכרטיסים עדיף? (כרגע מסך 19" בקרוב מחליף ל 32")
-
- 2 תגובות
- 813 צפיות
-
-
אני מתלבט בין 6600GT ל-6800GT. אני אשמח אם מישהו יכול להמליץ על דגם ספציפי. האפ ההבדל בין 6800 ל-6600 הוא משמעותי? כי המחיר ממש משמעותי. תודה מראש, נ.ב אם יש דגם מוצלח של ati אז אני אשמח לשמוע, פשוט לא מכיר אותם בכלל.
-
- 11 תגובות
- 813 צפיות
-
-
קראתי שהביצועים שלהם לא נורמלים. אני מקווה ש-ATI יעלו בחזרה על הסוס ויספקו מלחמה הולמת לכרטיסים המצויינים של NVIDIA. http://hwzone.co.il/news/1183830355/91639/
-
- 5 תגובות
- 813 צפיות
-
-
של TWINTECH 3 שנים אחריות מבצע עד ה 25.12, לרגל פתיחת סניף FOXPC ברשלצ פרטים באתר שלהם אחלה מחיר לדעתי!
-
- 4 תגובות
- 812 צפיות
-
-
שלום. ברשותי כרגע שני כרטיסי מסך שמיועדים לסרטים ומשחקים - 1.HD6530D - שהוא בעצם הגיע עם המעבד AMD החדש שקניתי. 2. HD5670 - כרטיס מסך בעל 1GB. אני מתלבט עם איזה מהם לעבוד, כאמור, בעיקר לסרטים ומשחקים (פיפא, פרו וכו'). מה אתם ממליצים? (שניהם בחיבור HD)
-
- 2 תגובות
- 812 צפיות
-
-
עד שהתחלתי להתעניין חשבתי שיצרן אחד מייצר סוג אחד של תקליטים. עכשיו אני מבולבל: יצרנים שונים מייצרים אותו פורמט של כרטיס (למשל GFORCE) וכיו"ב? אז איך אני אמור לדעת מאיזה חברה לקנות כרטיס ג'יפורס או רדאון? ומי החליט על השמות הללו של הכרטיסים? והאם השמות הללו אמורים לייצג משהו, או שזה "סתם" שם? למשל, מה אני אמור לדעת אם כרטיס הוא ג'יפורס, ולהבדיל - רדאון? בנוסף, נתקלתי במקרים בהם יש אותו מספר כרטיס, אבל יש בהם שוני. למשל: 1. כרטיס מסך מבית GIGABYTE דגם ATI RADEON 9250 128Mb 64 bit DVI bulk לעומת, 2. ATI RADEON 9250 128 mb BULK VIVO 128Bit TV-OUT DVI אז איך אני אמור לדעת שאני לא קונה כרטיס כזה שבסוף עלול שלא להתאים למחשב שלי? אני למשל, אחרי שהכרטיס שלי כנראה התבשל, קיבלתי …
-
- 8 תגובות
- 812 צפיות
-
-
שלום! ראיתי את המסך הזה LP717 Mag ב1500 שקל וזה נשמע לי מחיר יחסית טוב. הבעיה שאני לא מבין כל כך במסכים ואני רק יודע שצריך זמן תגובה נמוך וזווית ראיה גבוהה. הקיצר מה אתם אומרים על הדגם הזה? הפירוט שמצאתי עליו הוא: מאפיינים טכניים 16ומילי שניה זמן תגובה 1:450ו יחס ניגודיות 1280x1024וdpi רזולוציה מקסימלית 0.264ומ"מ גודל נקודה אולי אתם יודעים על פירוט נוסף ( זווית ראיה ועוד)ואתם יכולים להגיד לי אם הוא יספק אותי בצרכי שהם: סרטים משחקים גלישה אני לא רוצה שיהיה אפקט גוסט או משהו וגם שאם אני יסתכל קצת מהצד אני יראה שחור. תודה למי שיעזור..
-
- 3 תגובות
- 812 צפיות
-
-
התקנתי את הדריבר החדש (5.1) עם ה CCC ולעומת שאר הדריברים, הפעם ההתקנה הצליחה ויש לי איקון של ה CCC של שולחן העבודה אבל כל פעם שאני מנסה להפעיל את ה CCC אני מקבל שגיאה, למה? R9200SE , WIN XP PRO והשאר למטה [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 7 תגובות
- 812 צפיות
-
-
אני מתעסק אם תוכנות כגון מאיה ו3ds max אז הכרטיס הזה ייתן תשואה כלשהי או רק כרטיסים מסידרת quadro יעשו את זה?
-
- 9 תגובות
- 812 צפיות
-
-
השאלה בכותרת...
-
- 6 תגובות
- 812 צפיות
-
-
שוחררה עוד חבילת PhysX, קישורים להורדה ישירה: * Two new levels for Warmonger—Tombstone and Asylum * Crazy Machines 2—Featuring GPU-accelerated NVIDIA PhysX effects * Dark Basic Fluids Demo by Kenneth Bugeja * Dark Basis PhysX Soft Body Demo by Kenneth Bejega * NVIDIA PhysX Screensaver * Badaboom Media Converter 1.0 * Power Director 7.0 Trial—with NVIDIA CUDA-accelerated video effects * TMPGENC XPRESS 4.6.2.266 Trial—with NVIDIA CUDA-accelerated video effects הוראות הפעלה קישור להורדת החבילה מאנוידיה תהנו...
-
- 1 תגובה
- 812 צפיות
-
-
קיבלתי ב3DMARK06 עים geforce 7950gt 256mb ועים מעבד אטלון 4200 5800 זה טוב?
-
- 13 תגובות
- 812 צפיות
-
-
שלום וברכה! יש לי מחשב עם חיבור AGP , רציתי לדעת האם ייצאו גרסאות AGP של ה- 8300 האם צריך ספק מיוחד עבור ה- 8300 ? תודה רבה
-
- 10 תגובות
- 812 צפיות
-