עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by oran87,

אני מתלבט בין הGigabyte RADEON 8500LE PRO 64MB DDR DH TV-Out Retail VideoCard Gigabyte RADEON 9000 Pro II 128MB DDR Retail VideoCard Gainward Geforce 3 TI200 Cardexpert TI/500 128MB DDR Video Card MSI Geforce 3 TI200 128MB DDR Retail Video Card איזה מבניהם הכי טוב... ואל תגידו לי רידאון 9500 כי יש לי תקציב מוקבל...

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. יש לי 6800 gt כדאי לי להסתפק בדריבר הכי מועדכן של nvidia או להוריד דריבר אחר?? אמרו לי שforceware טוב... בכל מקרה תגידו לי את השם של הדריבר המומלץ והגירסא הכי עדכנית שלו תודה רבה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 793 צפיות
  3. Started by Yamabushi,

פתאום כל פעם שאני נכנס למשחק התצוגה שבמסך הפכה לכאילו המשחק יצא בזמניו של דום, וזה לא רק במחשק. הסתדר

• 5 תגובות
    • 569 צפיות
  4. המפרט שלי הוא זה P3 1000Mhz Gforce 2 MX 400 32MB 256MB SDRam 133mhz WinXP Professional Edition הלוח אם שלי עובד אם Apollo Pro Plus Chipset, ונדמה לי שזה הלוח, אבל אני לא בטוח.. 6VA693AM. אני מקבל ב 3DMARK 1482, וזה עוד עם אוברקלוק קטן לכרטיס מסך. אפשר להבין גם איך משחקים עובדים אצלי עם תוצאה כזו.. :-\ אני חיפשתי במאגר של 3DMark, וראיתי שיש אנשים שמקבלים עם אותו מעבד, ואותו כרטיס מסך, ואפילו רק 128 ראם, מעל 2500, ויש גם כאלה שעוברים את זה. 3000+.. אני חיפשתי בכל מיני מקומות אחרי טוויקים שונים, אבל שום דבר לא עזר לי, אז אני פונה אליכם כתקוותי האחרונה. מה יכולה להיות הבעיה ? מה עוצר את המחשב ? איך אני מעלה את הביצועים ? תודה מראש. :-X

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. שלום רב, לפני כמה חודשים קניתי מסך חדש, MAG-דגם 786PFs. המסך כוון, הבעיה היא שלפעמים הכיוון של המסך משתנה קצת, ז"א שהשוליים העליונים והתחתונים לפעמים בתצוגה זזים קצת, האם ישנה אפשרות לנעול את המסך כך שהתצוגה לא תשתנה ? הייתה לי את הבעיה גם במסך Proview במשרד, בגלל זה אני מניח שהבעיה אינה מהמסך אלא בהגדרות. מודה מקרב לב לעוזרים, אלעד.

• 2 תגובות
    • 716 צפיות
  6. Started by Sparkle,

המערכת בצד ימין. http://hwzone.co.il/community/view_pcspecs.php?ID=43954 עכשיו יש לי מסך PHILIPS 19" שהרוולוציה המכסימלית שלו היא 1240X1024 איזה כרטיס מסך יספק ביצועים טובים לרוולוציה הזאת בלבד? בגלל שזה רוולוציה נמוכה אין צורך בכרטיס מפלצתי.. תקציב:700, אבל אם יש כרטיס שעולה 400 שקל והוא יספק ביצועים דומים אז עדיף כי שוב הרוולוציה נמוכה אז אין צורך. תודה.

• 5 תגובות
    • 871 צפיות
  7. Started by G-SHOCK,

ערב זך לכווולם.על הפרק רכישת מחשב חדש,כאשר אחת ההתלבטויות הינה כרטיס המסך,אשר אמור לשמש למשחקים,סרטים ואינטרנט.האם הבדלי הביצועים בין שני הכרטיסים מצדיקים הפרש מחירים של מעל 60%?בנוסף,מהו היצרן המוביל לגבי כל אחד מן השניים?dרך aגב,מישהו שם לב שמספרי הדגם דומים לאלו של מכוניות סאאב?

• 7 תגובות
    • 949 צפיות
  8. שלום לא זוכר מאיזה גרסה אבל ממתי שהוא ATI מפרסמים באתר שלהם רק את הדרייבר עצמו בלי הפאנל שליטה (שוב יש את ה-CCC אבל אני לא מעוניין להתקין אותו) הכוונה שלי היא שהולכים ל Desktop -> properties ->settings -> Advanced צריכים להופיע יותר מ-5 טאבים איך אני מוסיף את זה ? תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 697 צפיות
  9. Started by ibb,

אני מחפש המלצה למסך בתקציב עד גג 1800 ש"ח .. אתם יכולים להמליץ לי על משהו טוב ? תודה ! :-*

• 3 תגובות
    • 774 צפיות
  10. כל השאלה בכותרת בעיקרון אני לפני רכישת טלוויזיה LCD שתשמש כמסך מחשב שלי. יש את זו: LG L3200A http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=150350 וזו, שבגללה אני שואל: SAMSUNG LA26R51B http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=374685 שהיא נראית לי סוף הדרך, אך לא אנצל אותה בלי כרטיס מסך מתאים...

• 6 תגובות
    • 576 צפיות
  11. XpertVision RADEON 8500LE - 64MB DDR ב- 467 שקל. האם ידוע לכם משהו רע על כרטיסים מתוצרת XpertVision ? אני יודע שהכרטיסים החדשים של ati הם אותו הדבר ,אבל מה לגבי הדורות היותר ישנים?

• 3 תגובות
    • 819 צפיות
  12. Started by devilh,

אני מתכונן לרכוש מחשב ואני מעוניין לדעת האם ההשימוש ב-CF יעלה את הביצועים או לא. אם לא,איזה כ.מסך לקחת שיהיה זול יותר וכן יעלה ביצועים ביחד עם 780G

13. Started by badmama,

לילה טוב (אני קצת שתוי אחרי אכזבה מהולה באלכוהול בת"א, אז אעשה את זה קצר). אני מעוניין להחליף את ה 6600 שלי (בן שנה וחצי) למשהו קצת יותר טוב. המפרט שלי: P4- 3.0. 2GB RAM (4*512). ABIT 925 3RD EYE. המארז די סולידי עם ספק כח 520W. אחרי הקרטוע הרציני שסבלתי מהדמו של GRAW, החלטתי לשדרג. הכוונה היא לא לרכוש את ההכי טוב היום, אלא לקחת משהו כרטיס משובח שבעתיד יפעל במערך SLI / CF עם מחשב חדש. המחיר: יכול גם להגיע ל 2,000 שקל. אני בפירוש לא רוצה משהו שיכביד על המערכת, כי אין לי כח להתעסק ב OC. אודה על כל עזרה. ואשמח גם אם תשלחו לי בפרטי חנויות שאתם ממליצים לקנות מהם.

• 18 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by moshe212,

מה דעתכם על הכרטיס הזה לעבודה עם אוטוקאד במחשב נייד?

15. Started by meital878,

היי,  יש לי מחשב עם המפרט הבא (לפחות חלק ממנו, אז תגידו לי אם יש עוד נתונים שאתם צריכים):  ספק כח- A.PFC 3Y 450W fan12 power man inwin לום אם- G41M-E43 DDR3 HDMI MSI מעבד- Intel pentium D.core E6500 2.93GHz 2MB זכרון- H/s value geil 2GB DDR3 1066MHz דיסק קשיח WD 500GB 32MB c.g SATA2   המאיץ הגרפי הנוכחי שלי מובנה בלוח אם- הוא מסוג intel X4500.   המאיץ הגרפי שלי התקלקל ואני צריכה לקנות אחד חדש. אני מעוניינת להריץ משחקים בצורה מינימלית ( guild wars 2 על הדרישות המינימליות ביותר) והתקציב שלי הוא מקסימום 600 ש"ח (מקסימום!!).  אשמח אם תוכלו להמליץ לי על כרטיס מסך שיתאים למפרט ולצרכים שלי   תודה רבה!!! מיטל.

• 6 תגובות
    • 842 צפיות
  16. Started by mako,

יש לי בעיה על מה ללכת, השימוש העיקרי הוא גרפיקה (פוטושופ) אבל גם שעשועי סרטים, תמונות, VCD. לא ראיתי גם איפה אפשר להשיג את ה-8500 AIW. תודה מראש לכל אלה שיעזרו לי.

17. Started by omri09,

היי יש לי בעיה עם הכרטיס הזה, המשחב שלי חדש, והמחשב הקודם הראה סרטים האיכות הרבה יותר טובה. מה שעם המחשב החדש סרטים מטושטשים הרבה יותר החלפתי דרייברים, עידכנתי CODEC, שום דבר לא עוזר. במשחקים אין את זה ככל הנראה אפשר לעשות משהו?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. {אני מקווה שזה המקום המתאים כי לא מצאתי} אני חושב לקנות כרטיס מסך בסכום הזה 1200 בערך .אבל תמיד חבר שלי אומר לי שזה ביזבוז כסף וחבל .הוא אומר שיש בסכום הזה סוני פלייסטיישן 2 שמריץ משחקים בהגדרות גבוהות לכמה שנים ומי שקונה כרטיס מסך בסכום כזה למשחקים הוא פשוט זורק את הכסף שלו ובכלל אלה שקונים ב 3000 ש"ח בקיצור כמעט שיכנע אותי . בגלל זה אני שואל האם באמת למשחקים עדיף כבר פלייסטיישן 2 ? ואם כן למה באמת אנשים משקיעים הרבה כסף על כרטיס מסך .מה היתרון שלו?

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by shimon1,

שלום אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש ואני חושב על ה6600gt כי הוא הכי חזק שאני יכול להרשות לעצמי מבחינת תקציב. אם אפשר אז תבדקו את הכרטיס בקישור http://www.pc-spot.co.il/guides/reobusguide1.php והאם זה הגיוני שבagp תהיה מהירות מעבד כזו והאם הוא יתן ביצועים טובים בdoom 3 בגרפיקה גבוהה ברזולוציה 1024*768 וב1280*1024 תודה רבה מראש שמעון

• 4 תגובות
    • 655 צפיות
  20. Started by roco,

אני קונה מחשב למטרה של סרטים ואני רוצה כרטיס טלויזיה איכותי במחיר סביר ,בסביבות ה300-400 ש"ח. איזה כרטיס כדי לקנות והאם חשוב כרטיס מסך סביר כגון: ATI 1659PRO ? ואם בשביל להקליט מהטלויזיה ולראות בו זמנית גם בטלויזיה וגם במחשב אני צריך יציאות מיוחדות כגון VIVO ו DUAL DVI ? תודה לכולם.

• 0 תגובות
    • 534 צפיות
  21. שלום לכולם, יש לי מחשב ישן יחסית (בן 3) והשבוע קניתי GeForce2 MX 400. הורדתי Driver מהאתר של nVidia ל - WinXP והתקנתי אותו. אחרי התקנת ה - driver לא הופיעה לי לשונית ה - TwinView ב - Properties --> Settings --> Advanced. אני מאד רוצה לחבר ת'מחשב לטלויזיה וזה מעכב אותי. בשבוע שעבר התקנתי WinXP במקום ה - 98 שהיה לי כך שהמחשב נקי. תודה מראש עבור כל תגובה.

• 3 תגובות
    • 838 צפיות
  22. שלום ברצוני לרכוש את הכרטיס הנ"ל ובאתר החברה בין יתר דרישות המערכת רשום: An available hard disk drive power dongle אשמח אם מישהו יוכל להסביר באופן מפורט למה הכוונה? תודה

• 1 תגובה
    • 587 צפיות
  23. Started by Sheirf,

אהלן חברה לפני שבועיים בערך קניתי 6600 של EVGA בקיצור חיברתי למחשב הכל טוב ויפה ,דרייברים חדשים יש , מעלות -במנוחה : 62-63 מאמץ: 68-72 עכשיו לבעיה.. , הביצועים שלו ממש מאכזבים אותי לפי מה ששמעתי מאנשים עם אותו כרטיס או אפילו פחות טוב ממנו מגיעים לביצועים טובים משלי.. היום בבוקר עשיתי בדיקה ב- 3DMARK05 יצא לי 1806 לפני חצי שעה עשיתי שוב בדיקה יצא לי 1719 .. במשחקים לא כבדים במיוחד אני לא מצליח לשמור אפילו על 85 FPS יציב (משחקים כמו UT99 ,פיפא 2006 וכו) אני לא רוצה לחשוב אפילו מה יקרה שאני ינסה לשחק ב-UT2004 בקיצור אנשים אני כבר משתגע פה כל הצעה תתקבל בברכה , תודה וחג שמח אנשים

• 11 תגובות
    • 726 צפיות
  24. קיבלתי ב 3dmark05 תוצאה שניראית לי עלובה 3290 או משו בסגנון wtf ? הכרטיס חדש, בן שבוע בקושי

• 2 תגובות
    • 532 צפיות
  25. היום התקנתי דריוור 3 הכל טוב ויפה... אני מנסה להיכנס למשחק הוא רושם לי u need pixel sharder 1.1.0 or higher הכרטיס הוא ג'יפה 4 .... עכשיו חשבתי לי ש ה 9550 עם 128 ביט וה 128/256 מגה יכול להתאים לי אבל אני לא ממש בטוח שהוא תומך ב pixel sharder הזה... עם אני לא טועה הוא pixel sharder 2 ....

• 8 תגובות
    • 714 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.