עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. יש לי בנתיים מסך 19 אבל עוד מעט אעבור ל22 או 23(לא בטוח) אני רוצה כרטיס מסך טוב שיריץ משחקים על VH בעוד כמה שנים וגם עכשיו(אם אפשרי בתקציב הזה) ואם אני כבר פה אז אם מישו יוכל להסביר לי מה ההבדל בביצועים בין 512 ל 1G אם יש בכלל ומה עדיף NVIDIA או ATI ?? ואם יש משו לשנות במפרט או שמישו מוצא משו יותר זול... תודה מעבד: [..] AMD PHENOM II X4 QUAD CORE 920 (2.8GHz) : HDX920XCGIBOX - BOX ¤1061 לוח אם: [..] BIOSTAR TA780G M2+ - RETAIL ¤377 כרטיס מסך: [..] GAINWARD HD4870 "GOLDEN SAMPLE" 1GB GDDR5 - RETAIL ¤859 דיסק קשיח: [..] SEAGATE BARRACUDA 7200.12 500GB 16MB SATA2 NCQ - ST3500<font color="red">418AS</font> - זמין במלאי ¤275 צורב: [..] SAMSUNG SH-S223B x22 SATA BL…

• 9 תגובות
    • 778 צפיות
  2. יש לי 6800 gt כדאי לי להסתפק בדריבר הכי מועדכן של nvidia או להוריד דריבר אחר?? אמרו לי שforceware טוב... בכל מקרה תגידו לי את השם של הדריבר המומלץ והגירסא הכי עדכנית שלו תודה רבה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 778 צפיות
  3. Started by aviadp,

צריך המלצה לכרטיס מסך +VIVO +DVI + TVO-OUT לא למשחקים, מצידי שלא יהיו לו ביצועי משחקים בכלל רק שיפעיל בצורה מהירה את פוטושופ CS2 ושיהיה בעל איכות VIVO טובה, למטרת העברת קלטות VHS ל-DVD וכמובן...מחיר הכי זול שאפשר תודה

• 13 תגובות
    • 778 צפיות
  4. האם כדאי לקנות בנפרד כרטיס לכידה או בשילוב עם כרטיס מסך VIVO ? אני מדבר מבחינה כספית (למרות שההפרש לא נראה לי גדול) ומבחינת איכות לכידה ואפשרויות/הגדרות. אשמח לתשובה מפורטת במידה ואפשר. במידה ואני אקנה PCI אני אלך על ה-Leadtek Expert, השאלה היא האם כדאי לקנות בכלל כרטיס מסך VIVO במקום במידה ואני קונה כרטיס מסך חדש (PCI-e כנראה ולא AGP).

• 3 תגובות
    • 778 צפיות
  5. Started by athi,

איזה redeon מישתווה לgeforce 7950gt האם redeon x1950 pro או משהו אחר ואיך הוא בכללgeforce 7950

• 4 תגובות
    • 778 צפיות
  6. Started by Rango,

כותרת

7. Started by qpalzm,

אתר גרמני חשף היום ארבע תמונות של מה שנראה כ7600GT (שתי העליונות) ו7600GS (שתי התחתונות) http://tweakers.net/nieuws/41117 הכרטיסים מיוצרים על PCB זהה לזה של סדרת 6600, מה שאמור לצמצם מחירים.

• 2 תגובות
    • 778 צפיות
  8. Started by 54321,

אני בקרוב קונה מחשב חדש ורציתי לדעת איזה כרטיס מסך יותר טוב X800 או X800GT. את הX800GT מוכרים עכשיו ב1160 ואת הX800 ראיתי שכבר מוכרים ב1300 את הגירסא של ה256bit אז זה שווה את התוספת או שהוא בכלל לא יותר טוב מהX800GT.

• 6 תגובות
    • 778 צפיות
  9. Started by GuyG,

שלום, אני קונה מחשב חדש (בתקציב מינימלי, בסביבות ה 1500-1800 שקל) כיוון שהמחשב מיועד לשנה המסך שאני אקנה (מחוץ לתקציב) הוא LG 19 9153TR רציתי לדעת אם יש הבדל בין ה 9400GT לבין ה 9500GT כמו כן, רציתי לשאול אם יש הבדל רציני בין גרסאותה DDR2 לבין ה DDR3, ואם כן, מהו (האם זה ישפיע על משחקים קלים). ד"א, כמה וואט כ. מסך כזה דורש?

• 3 תגובות
    • 778 צפיות
  10. Started by Tanya,

בוקר טוב. רכשתי את המחשב שלי לפני כחודשיים עם הכרטיס הנ"ל. [למשחקים] רציתי לדעת מה דעתכם על הכרטיס, כמה זמן הוא יצליח להחזיק את המשחקים עד שיתחיל לזייף?... ובכלל דעתכם עליו. תודה.

• 7 תגובות
    • 778 צפיות
  11. בכוונתי לרכוש מחשב חדש בזמן הקרוב מאוד ואני מעוניין לשמוע חוות דעת על כרטיס מסך מומלץ שאתם יכולים להמליץ לי אליו. חשבתי על הGigabyte Geforce GTX780 3GB OC WINDFORCE 3: http://www.tms.co.il/product/12847 מה אתם אומרים הוא ישרת אותי הרבה זמן? יתן לי מקסימום ביצועים במשחקים עתידיים? יש אולי משהוא יותר טוב בתמורה למחיר? תודה לעוזרים =]

• 0 תגובות
    • 778 צפיות
  12. radeon 9700 pro של גיגהבייט and radeon 9700 pro של הרקולס בתודה מראש אחלה פורום פעם ראשונה שלי פה

• 5 תגובות
    • 778 צפיות
  13. Started by ofer40,

היי הרכבתי לחבר שלי מפרט למחשב והכרטיס ששמתי לו זה SPARKLE 8600GT. הוא הלך לחנות ואמרו לו שאין את הכרטיס הזה והציעו לו לקחת את ה X1650 הוא לא יודע בדיוק איזה דגם. בחנות אמרו לו שהוא יותר טוב אבל הוא לא DX10 ואין לו את המעבד החדש או שיש תגידו לי אתם. תודה

• 11 תגובות
    • 778 צפיות
  14. Started by ronmiz,

האם הכרטיס חזק מספיק עבור מסכי 22 אינץ'? מיועד לשימושים כמו סרטים ומשחקים.

• 8 תגובות
    • 778 צפיות
  15. Started by ilay22,

לפני כמה ימים החלפתי את הכרטיס מסך ל HD4870 ויש איתו תופעה מוזרה: כל פעם בזמן טעינה של משהו עם גרפיקה, בעיקר משחקים, המסך קופץ, התמונה כאילו לשניה יורדת או עולה זה קורה כל הזמן במסך טעינה של CRYSIS ו CNC 3 וגם לפעמים עם סרטים או תמונות.. מישהו יודע למה זה קורה ואיך עושים שזה לא יקרה?

• 4 תגובות
    • 778 צפיות
  16. Started by Oranl,

Heya אני שוקל לשדרג את כ.המסך שלי אבל לשמור על מפרט המחשב הקיים.. האם GTX 560Ti יתאים למפרט Q6600, 4GB RAM, ספק TT 550W, לוח GB P35-DS3L? או שאולי כבר כדאי לשדרג את השילוש הקדוש?

• 5 תגובות
    • 778 צפיות
  17. Started by moshel7,

קיבלתי את ה- inno3D GeForce 9600GT 512MB DDR3 OC PCI-E אבל ב-CONTROL PANEL אין לי דרך לעקוב אחר טמפרטורת הכרטיס איך אני מוצא את הפונקציה של טמפרטורת כרטיס-המסך? האים יש תוכנה של NVIDIA שמראה את הטמפרטורה בכרטיס זה?

• 1 תגובה
    • 778 צפיות
  18. Started by yanivganor,

GIGABYTE 6600GT 128MB VIVO PCI-EXPRESS (קירור פאסיבי) או ALBATRON PC6600GT 128MB PCI-EXPRESS מי מבינהם הייתם בוחרים ? אני לא הולך לעשות אוברקלוק .

• 8 תגובות
    • 778 צפיות
  19. Started by MoRtZkInG,

http://www.pcarena.org/viewPicbig.php?pic=gecube9550.jpgמה זה? ממתי יש R9550XT? ממתי הוא מגיע עם גוף קירור כזה?

• 9 תגובות
    • 778 צפיות
  20. Started by Anfield,

;D

• 5 תגובות
    • 778 צפיות
  21. היי האם הספק שלי שהוא NZXT PP500W יוכל להתאים לכ. מסך הזה? יש לי גם intel 8400. http://www.skypc.co.il/pl_product~C3D-HD4890-1GD5E-HDMI-AC~8~0.htm ד.א עכשיו הלך לי הכרטיס מסך 4850HD בדיוק כשפוקס פי סי פשטו רגל. אין למי לפנות. להיזהר מהם. יש למישהו המלצה לכרטיס אחר? חשוב לי גם שיהיה כם קירור טוב כמו TWIN TURBO. תודה לעוזרים.

• 5 תגובות
    • 778 צפיות
  22. שלום אני משדרג את המחשב בשביל ביצועי הגרפיקה שלי (פוטושפ לעבודות כבדות מרובות שכבות ואולי בעתיד עריכת וידאו כגון אפטר אפקטס) וגם על מנת לשדרג את חיבור הטלויזיה למחשב שלי (כרגע כאשר תזוזה מהירה בסרט יש ריצוד קל במסך הטלויזיה). שידרוג המחשב לפוטושופ יהיה על ידי תוספת של 8 ג'יגה לזיכרון הראם וחשבתי גם לשדרג כרטיס מסך. אחרי בדיקות מרובות והשוואה עיקרית בין נתוני ה-cuda והזיכרון בביטים הגעתי לכרטיס gtx660 הבא: http://ksp.co.il/?select=.1044..35..46..859.&list=1&sort=2&glist=0&uin=22414&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0 וזה המפרט הנוכחי שלי שלי: מעבד אינטל 3.2GHZ 6MB CORE I5 1155 QUAD לוח GA-H77-D3H GIGABYTE דיסק קשיח טושיבה 500GB זיכרון C…

23. Started by Magic-Man,

אני רק אציין שיש לי בנוסף למסך מחובר למחשב גם טליוזייה 32 מחוברת ב HDMIהבעיה התחילה לפני שבוע בערך... כאשר אני מנגן תוכן HD (קבצי MKV) מידי פעם התמונה והסאונדנתקעים לשניה ואז מסתדר וגם במשחקים יחסית כבדים (DEUS EX, RAGE) כול כמה דקות יש תקיעה של שניה שתיים ומשתחרר... שמתי לב שהטמפרטורה של הGPU במצב המתנה היא 70 וזה נראה לי גבוה מידי פתחתי לראות אם המאווררים עובדים ואז ראיתי את זה על הכרטיס... יש מצב שכרטיס פגום?? יש לי אותו בערך 9 חודשיים הנוגע לדירייברים הייתי עם הגרסת בטה בישביל BF3B וחשבתי שזה מה שגורם לזה כי מידי פעם בניגון סירטונים ב יוטוב הדריבריים היו קורסים אבל החזרתי את הדריבריים הקודמים ועדיין יש את הבעיה בניגון MKV ובמישחקים תודה לעוזרים!

• 4 תגובות
    • 778 צפיות
  24. Started by cousinIT,

אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש שעולה לא יותר מ500 (לא בדיוק) ושתומך בטוח 100 אחוז בDIRECTX9 אם אתם מציינים כרטיס תוכלו בבקשה לציין אם הוא טוב בהשוואה ל.. וגרוע בהשוואה ל... חשבתי על 9100 אבל הוא תומך ב9?

• 9 תגובות
    • 778 צפיות
  25. Started by fuck off,

אני מתכנן עוד מעט לקנות מחשב חדש ואני לא בדיוק סגור על מה עדיף לקנות.. 2 כרטיסים לא כלכך חזקים ולהקים מערך SLI או אחד ממש חזק לבד. מה עדיף? ועוד שאלה, מה עדיף? קרוס פייר או SLI?

• 9 תגובות
    • 778 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.