כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,978 דיונים בפורום זה
-
אהלן חברים, המחשב שלי לא חזק כמו שהיה פעם וכנראה שהוא צריך שדרוג קטן אחרי שכמה משחקים מקרטעים לי קצת הבנתי שכדאי לשפר את הכרטיס מסך... כרגע הכרטיס מסך שלי הוא sapphire radeon hd 4870 512mb אמנם כבר לא חזק ממש אבל עד הוא עבד טוב האם כדאי לי לשדרג לכרטיס מסך יותר חדש או לקנות עוד אחד לקרוספייר?? אני אכתוב את המפרט שלי כדי שתגידו לי מה כדאי ומה לא יצור לי צוואר בקבוק ובנוסף אם יש צורך בספק חדש? intel Q6600 4 ג'יגה זיכרון ספק hec 500 radeon hd 4870 ASUS p5q pro לוח אם תודה על העזרה!
-
- 4 תגובות
- 799 צפיות
-
-
אהלן יש לי מחשב די פשוט עם מעבד dual 2.8 2 ג'יגה ראם מסך 22 ואני מחפש כרטיס לגיימיג קל סגנון league of legends , dota2 , guild wars 2 וכו' חשוב לי שמחיר הכרטיס לא יעלה על 350 ש"ח ושלא יהיה כרטיס חזק מידי שיצור צוואר בקבוק תודה רבה
-
- 9 תגובות
- 799 צפיות
-
-
הנסיקה של הביטקוין גוררת עניין גדול בשלל מטבעות קריפטוגרפיים, ועם המחסור החמור בכרטיסי מסך שולחניים מודרניים - נראה כי מחשבי גיימינג עם כרטיסי RTX 3000 הופכים לתחליף לגיטימילכתבה
-
- 2 תגובות
- 799 צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן יש לי מסך LCD אם זה משנה כל פעם שאני לוחץ ימני על האייקון של הדריבר למטה שמה איפה שהשעון אז המסך נהפך כזה לאור כתום נכבה ונדלק שוב וזה ממש עיצבן אז אמרתי נוריד את הדריבר הכי חדש אז הורדתי ועכשיו זה יותר גרוע עכשיו כל פעם שאני מדליק את המחשב זה מעלה את הווינדוס ועושה לי את זה ואותה בעיה גם נשארה מה החרא הזה?
-
- 2 תגובות
- 799 צפיות
-
-
שלום לכולם קיבלתי סוף סוף את המפלצת שלי radon 9800 pro והתקנתי את הדריור שקיבלתי מתוך הדיסק ועובד לי טוב אבל אני רוצה את הדריור החדש וזה לא מתקין לי הוא רושם לי this display driver is not compatible with the display adapter(s) installd in your system עריכה טעות שלי בסוג הדריור
-
- 8 תגובות
- 799 צפיות
-
-
אחד 3d של סמסונג והשני lg 1680 1050 768mb/1gb תודה לכם
-
- 8 תגובות
- 799 צפיות
-
-
עד כמה משמעותי ההבדל בין המסכים, בהנחה שאני עובד רק ב 1024x768@85hz ? האם הם זהים חוץ מקצבי הרענון? התנסיתי בעבודה עם ה-F700P, אבל אני רוצה לדעת אם אני אוכל לחסוך את ההפרש במחיר (200 ש"ח)
-
- 2 תגובות
- 799 צפיות
-
-
שאלתי היא ממש פשוטה אני סטודנט שרוב העיסוק שלי במחשב הוא תוכנות הרצה { שלא דורשות גרפיקה גבוהה אם משהוא מכיר אז כגון matlab } ואינטרנט במקרה ויש לי זמן אז המשחק היחיד שאני משחק כרגע הוא C&C 3 שאלתי היא ממש פשוטה יש לי כרגע כ.מסך RADEON 9800 pro עם 128 MB לאיזה כרטיס מסך אתם ממליצים לי לשדרג אשר יהיה בסוקט של AGP ? { אם זה חשוב אז בגדול המפרט של שאר המחשב הוא : AMD Athlon 64 processor 3200 Socket 939 Kingston 512MB 400Mhz PC 3200 C2.5 X4 =2 Giga Msi K8n Neo 2 } תודה מראש על העזרה
-
- 10 תגובות
- 799 צפיות
-
-
המפרט שיש כרגע הוא יצרן Athlon 64Bit AM2 4000 DualCore Box AM240DCB יצרן Asus M2A-VM HDMI יצרן Kingstone 2GB (2x1GB) DDR2-667 CL5 יצרן WD 160GB SATA II WD1600AAJS יצרן Gigabyte Nvidia Geforce 8400GS 256MB (Up To 512MB) Retail אוקי אז ברצוני כרגע להחליף את הכרטיס מסך לכרטיס שיתן תמורה מקסימלית לכסף שאני מוכן להשקיע ושיתאים למפרט הזה תודה רבה לעוזרים (אני אישית מעדיף את NVIDIA) אך לא שולל כל אפשרות אחרת
-
- 11 תגובות
- 799 צפיות
-
-
שלום לכולם! ------------ ברשותי מחשב עם המפרט הבא: motherboard: intel 945 חיבור PCIe processor: 2 * intel pentium dual cpu e2140 1.66 GHz ram:1GB ספק כוח 450W מדגם לא ידוע. מחובר למסך טלויזיה HD 1080p. אני מתכנן להגדיל את הזיכרון ל 2GB. ומעדיף שלא לשדרג את הרכיבים האחרים. המטרה היא לראות סרטים ב HD (יציאת HDMI) ובנוסף לשחק משחקים ברזולוציה גבוהה (אם אפשר HD אז נהדר) אני לא גיימר שיודע להתעסק עם overclocking וכדומה. השאלה היא איזה כרטיס מסך יהיה הטוב ביותר שבאמת יהיה מנוצל ע"י המחשב (המחשב לא יוכל לנצל כרטיס "חזק מידי" ) שמעתי דעות שכרטיס GeForce 9800GT יכול להתאים וגם שמעתי דעות שלא יותר מ GeForce 9600. אני מקווה שהעברתי את מירב האינפורמציה. אשמח להמלצה ספציפ…
-
- 6 תגובות
- 799 צפיות
-
-
רכשתי את הכרטיס hd 4850 של ATI לשימוש למשחקים וגרפיקה תלת מימדית, בעיקר solidworks. לפי מה שהבנתי, ישנם כרטיסי מסך ייעודיים לעיצוב ותחנות עבודה, אך הם עולים הרבה יותר באופן קיצוני. הפיתרון הוא softmoding אשר גורם לכרטיסי משחקים לתפקד ככרטיסי "עיצוב" בביצועים יותר נמוכים (אם כי בחלק מהמקרים לא בהרבה). תהיתי אם מישהו כאן מבין בזה משהו, התנסה בזה ומה הוא חושב על הכרטיס הספציפי שקניתי כמיועד ל-softmoding. בנוסף, לא הצלחתי למצוא מידע כיצד לבצע את זה על הכרטיס הספציפי, ולכן אשמח להפנייה או עצה. תודה. עריכה: האם בכלל יש צורך ב-softmodding בכרטיסים התומכים ב-openGL?
-
- 2 תגובות
- 799 צפיות
-
-
לאחרונה יצא לי להתעניין בקניית כרטיס מסך חדש, כדי לשדרג את העגלה שיש לי (פרטים במפרט...) התקציב שהצבתי לעצמי הוא עד 500 ש"ח, אולם אעדיף לצאת ב"נזק" כמה שיותר קטן, כיוון שאני לא ממש גיימר, אבל אני מרגיש שהכרטיס לא סוחב בעריכות וידאו כאלה ואחרות שאני עושה. כמו כן, אני מחפש כרטיס שתומך בDX10.1. בחיפושים שונים בפורום הזה וברשת גיליתי שעדיף לי ללכת על כרטיס מבית ATI על מנת להשיג תועלת גבוהה מול עלות נמוכה. הכרטיס ששמתי את העין עליו הוא, איך לא, HD4670. המחיר הכי נמוך שמצאתי הוא 430 ש"ח בKSP מתוצרת MSI. האם יש הבדל משמעותי בין היצרניות בכרטיס המסך הספציפי הזה? (אני לא ממש הבחנתי במשהו לפי המפרט, ולכן לא ברור למה יש הבדל של יותר מ50 שקלים בין היצרניות השונות) בנוסף, חשבתי לקחת כ…
-
- 8 תגובות
- 799 צפיות
-
-
שלום , קניתי כרטיס מסך GTX 660 ויש לי אותו פחות מי חודש ויש לי איתו איזה בעיה במשחקים ... כל המשחקים שקניתי עושים לי FPS נמוך מאוד של כימת 30-50 הכרטיס שרכשתי קניתי בIVORY . מפרט של המחשב שלי : http://img96.imageshack.us/img96/206...7250676923.png ספק כוח : A.PFC 550W FAN12 Ci-Power CWT ולכל השואלים הוא לא גינרי אז לא להגיד גינרי כי הוא לא . משחקים שיש לי בעיה איתם הם : Call of duty BO 1 / MW 3 / BO 2 Borderlands 2 Unreal Tournment III אני צילמתי את התמונות של הבעיה במשחק BO 2 אבל הבעיה הם בכל המשחקים . ואני רוצה לדעת למה ה-FPS הנמוך .... והמשחקים הם לא עם מנוע גרפי ממש חריף .. Borerlands 2 ו UT 3 זה משחקים שמשתמשים במנוע גרפי של Unreal En…
-
- 1 תגובה
- 799 צפיות
-
-
אני מנסה להגדיל Memory (VRAM) בכרטיס מסך לפי מדריך זה וזה לא קורה - למה ? המדריך מדבר על על דור ישן יותר אבל צריך לעבוד https://www.youtube.com/watch?v=iB9bKl8ptj4&list=LL&index=4 החומרה שלי UHD Graphics 770 (12th Gen) 12900K זיכרון גרפי זמין 16GB זכרון מערכת משותף 16GB סה"כ זכרון 32 GB זכרון RAM לא מצליח להעלות את VRAM מ 128MB
-
- 1 תגובה
- 799 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, יש לי ATI HD4870 של GIGABYTE גירסא 512MB, הורדתי את הדרייבר החדש,והמאורר של הכרטיס מסך לא מפסיק לרוץ על 100%!! אני מנסה לשנות פרופיל למאורר של 35% וזה לא משתנה! מה עושים??איך מתקנים את זה? זה עושה רעש מטורף וגלי חום של תנור בחדר! טוב לפחות יש לזה צד חיובי,שיא הטמפרטורה הכי נמוכה: 37 מעלות...
-
- 4 תגובות
- 798 צפיות
-
-
שלום. ברשותי כרגע שני כרטיסי מסך שמיועדים לסרטים ומשחקים - 1.HD6530D - שהוא בעצם הגיע עם המעבד AMD החדש שקניתי. 2. HD5670 - כרטיס מסך בעל 1GB. אני מתלבט עם איזה מהם לעבוד, כאמור, בעיקר לסרטים ומשחקים (פיפא, פרו וכו'). מה אתם ממליצים? (שניהם בחיבור HD)
-
- 2 תגובות
- 798 צפיות
-
-
עד שהתחלתי להתעניין חשבתי שיצרן אחד מייצר סוג אחד של תקליטים. עכשיו אני מבולבל: יצרנים שונים מייצרים אותו פורמט של כרטיס (למשל GFORCE) וכיו"ב? אז איך אני אמור לדעת מאיזה חברה לקנות כרטיס ג'יפורס או רדאון? ומי החליט על השמות הללו של הכרטיסים? והאם השמות הללו אמורים לייצג משהו, או שזה "סתם" שם? למשל, מה אני אמור לדעת אם כרטיס הוא ג'יפורס, ולהבדיל - רדאון? בנוסף, נתקלתי במקרים בהם יש אותו מספר כרטיס, אבל יש בהם שוני. למשל: 1. כרטיס מסך מבית GIGABYTE דגם ATI RADEON 9250 128Mb 64 bit DVI bulk לעומת, 2. ATI RADEON 9250 128 mb BULK VIVO 128Bit TV-OUT DVI אז איך אני אמור לדעת שאני לא קונה כרטיס כזה שבסוף עלול שלא להתאים למחשב שלי? אני למשל, אחרי שהכרטיס שלי כנראה התבשל, קיבלתי …
-
- 8 תגובות
- 798 צפיות
-
-
שלום לכולם ברשותי מחשב AMD 2800 עם כרטיס מסך ATI RADEON 9800 pro. כשאני משחק heroes 5 המסך נכנס למן מצב סטנד ביי (באופן ספונטני) וכלום לא מגיב אלא רק ריסט. ניסיתי לשנות הגדרות בתוך המשחק ואפשרויות גרפיקה שונות, כלום לא עוזר. שמעתי שקיימת בעיה עם הכרטיס מסך הזה בעוד מספר משחקים ושאפשר להוריד את הכח עיבוד מx8 לx6 או 4 וזה אמור לפתור תבעיה. כיצד נעשה הדבר והאם קיימות עוד אפשרויות? נ.ב לאחר הריסט טמפ' המחשב בערך 60 מעלות.. כשאני מציב אוורור בפתח המחשב הטמפ' יורדת לאיזור ה50, והמשחק עדין נתקע.
-
- 2 תגובות
- 798 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב עם רדיאון 9800 פרו ואני שומר את המסך מהמחשב הקודם , מסך ג'נרי אבל מתפקד דיי טוב. האם אתם חושבים שאני לא יוכל לנצל את הכרטיס עד הסוף עם המסך הזה? נ.ב. המסך של AOC אבל אני לא יודע איזה דגם (אין לו אפילו כפתור כיבוי) תודה על התשובות.
-
- 9 תגובות
- 798 צפיות
-
-
לא מצליח להתקין את הדרייבר החדש של ATI 8.9 וגם לא 8.8 ... יש לי 4850 CF . ההתקנה מסתיימת בהצלחה אבל אחרי האתחול ה CCC לא עולה ונותן הודעה ""No ATI graphics driver is installed,......" אני בויסטה 32bit ulti . מישהו מכיר את הבעיה ?
-
- 7 תגובות
- 798 צפיות
-
-
ראיתי של INNO 3D עם OC וכל השאר גרסאות רגילות .. אשמח לקישור לאתר שמוכר 9800GTX מומהר ולא גרסא רגילה תודה!
-
- 2 תגובות
- 798 צפיות
-
-
שלום רציתי לידעה אתכם על זה! נשמעו הרבה שמועות לאחרונה שה-HD4870 לא יגיע אלינו בקרוב, והשקתו תיהיה רק ב-8 ביולי, אך בינתיים ההשקה מובטחת למחר. חברת Force3D כבר היום הציגה את כרטיסיה, HD4850 ו-HD4870 אך כמובן שאותנו יעניין בעיקר ביצועיו של כרטיס ה-HD4870 החדש, לאחר שטעמנו מביקורות שונות של ה-HD4850. HD4870 של החברה יכיל כמובן זכרון חדש לראשונה מסוג GDDR5 בנפח של 512MB, תדר של 750MHZ לליבה ו-3600MHZ (אפקטיביים) לזכרונות (!!). בנוסף לכך גודל בקר הזכרון יהיה 256bit.
-
- 4 תגובות
- 798 צפיות
-
-
שלום רב לאבי מחשב נייד HP MobileBook 8530w. למרות שהמחשב מיועד יותר לעסקים, הוא מסוגל להריץ משחקים כגון Call of Duty 4 בצורה שבהחלט משביעת רצון. אני מעוניין לרכוש את המשחק GTA IV. מבחינת מפרט, הכל בסדר חוץ מדבר אחד שאינני בטוח לגביו. הכרטיס הגרפי המינימלי שצריך הוא 256MB NVIDIA 7900 או 256MB ATI X1900. במחשב המדובר ישנו כרטיס Quadro FX770M (512 MB of dedicated video memory) i. בדקתי, וראיתי כי הוא בעל ליבה G96M ומבוסס על הכרטיס 9600M-GT. אני לא ממש מומחה בתחום הזה, ולכן אני שואל- האם הכרטיס תואם את הדרישה הגרפית המינימלית למשחק? תודה רבה מראש!
-
- 1 תגובה
- 798 צפיות
-
-
שלום קראתי באיזה פורום שאפשר לחבר ממיר של HOT עם כבל USB זה נכון(עד היום חשבתי שחיבים כניסה של TV IN אם אני זוכר נכון את הכניסה) אם זה אפשרי כבל ה-USB שאני מכבל עם מצלמה דיגיטלית הוא טוב לזה? עכשיו אני צריך לחבר אותו גם לאנטנה אז רציתי לדעת אם יש כבל אל חוטי לכזה דבר כי אין לי יצאה בחדר.. ודבר אחרון אך אני יופה בממיר דרך איזה תוכנה ואך תודה מראש עריכה: אני מקווה שזה הפרום הנכון לשאול את זה אם לא אז תעבירו בבקשה
-
- 0 תגובות
- 798 צפיות
-
-
אם יש כאן למישהו כבל כזה מכרטיס מסך ישן שהוא לא צריך ומוכן להביא לי אותו\למכור לי בתשלום נמוך,אז אני מאוד אודה לו. מדובר בכבל שהוא יעודי לכרטיסי מסך של ati ויש לו חיבור יחודי לכרטיס המסך שדומה מעט לחיבור SVIDEO רק שיש בו 9 פינים במקום 4. הוא נמכר יחד עם כרטיסי המסך של ATI שיש להם אפשרות של VIVO ,כלומר : VIDEO IN,VIDEO OUT הוא הגיע מצורף לכרטיסי מסך ישנים כמו x800xt\pro\gt וגם יותר חדשים כמו x1900xt \x1950pro\xt\gt ויתכן גם שעם סדרות נוספות ישנות יותר\חדשות יותר. לחילופין אם אתם מכירים חנות\מעבדה שיתכן ומחזיקה כבל כזה,אז אנא תרשמו את שמה כאן. תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 798 צפיות
-