כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,978 דיונים בפורום זה
-
שלום,עד לא מזמן היה לי את הדרייבר של נוידיה 81.95,בכל מקרה ראיתי המון המלצות על 77.62 שהוא מתאים מאוד ל66GT אז התקנתי ובדקתי,הנקודות ב3DMARK עלו ביותר מ80 נקודות אבל מה שמטריד אותי זה האיכות תמונה,האם כדאי להשאיר את הדרייבר 77.62 או לחזור חזרה ל81.95 ואני אחד שאוהב איכות וגם מאוד חשוב לו משחק שעובד חלק,אז תודה לעונים
-
- 10 תגובות
- 799 צפיות
-
-
האם יש כרטיס מסך עד 1000 שקל שיריץ אתbc2 על הגדרות הכי גבוהות חלק? כרגע יש לי 8800gt ומעבד e6400
-
- 2 תגובות
- 799 צפיות
-
-
שלום אני בטוח ששאלו את מה שאני הולך לשאול אינספור פעמים, אבל אני לא מצליח למצוא פתרון חד משמעי. אז הנה: יש לי מחשב בחדר X וטלויזיה בחדר Y , איך אני רואה טלויזיה בחדר Y בלי להזיז את המחשב לשם? נניח והאפשרות לא קיימת מה אני צריך שיהיה לי על מנת שאני יוכל לראות את המחשב ב TV. תודה בן
-
- 9 תגובות
- 799 צפיות
-
-
שלום רב, רכשתי לי כרטיס מסך חדש - Gigabyte Radeon 9600 Pro ואחרי שהתקנתי אותו ואת הדרייבר התחילו הבעיות: מסביב לסמן העכבר יש ריבוע עם שורות. יש "שגיאות" בתצוגה בכל מני תוכנות וגם שולחן העבודה. במשחקים יש המון בעיות בתצוגה (שורות, פסים, צבעים...). זה מה שראיתי עד כה. ניסיתי להסיר את כל הדרייברים ולהתקין מחדש. ניסיתי גרסאות שונות כולל כמובן את הגרסא האחרונה. ניסיתי גם הדרייברים של Gigabyte וגם של ATI - אך הבעיה נשארת. אם אני מעלה את Windows ב Safe Mode רואים הכל כרגיל ואין את הבעיות (אך כמובן שמשחקים לא ניתן לבדוק ב Safe Mode). אודה אם יש עצות כלשהן מה צריך לבדוק, לשנות או להתקין כדי לנסות ולפתור את הבעיה... תודה מראש! עדכון: הוספתי שאלה כתגובה אחרונה...תודה!
-
- 10 תגובות
- 799 צפיות
-
-
הזמנתי מחשב חדש וביקשתי שיהיה עליו רדאון 9600 פרו לאחר ההתקנה והכל אני רואה שהשם שלו זה radeon 9600 series האם זה השם האמיתי של הפרו או האם זה 9600NP??
-
- 5 תגובות
- 799 צפיות
-
-
שלום רב, כרגע אני משתמש ב4850 והייתי רוצה לברר מה הן האופציות שדרוג שלי? וכן, על הכרטיס מסך שאתם ממליצים בבקשה תציינו את הספק הנדרש אליו.. כרגע אני עם 400W לא ג'נרי אבל כנראה שגם לא יספיק.. אגב, אני על E7300 C2D 4gb ram Gigabyte EP43-DS3L
-
- 1 תגובה
- 799 צפיות
-
-
לא מזמן קניתי מחשב עם המפרט הבא : מעבד : Core i5 2300 2.8Ghz, s1155, 6MB לוח אם : ASUS P8H61-M LE B3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel H61, DDR3 1333 זיכרון : G.SKILL 2x4GB G.Skill NT Dual Channel ספק כוח : ZUMAX דגם ZU-400W 12 הנה המפרט שלו באתר היצרן מארז : CoolerMaster עכשיו אני רוצה לקנות כרטיס מסך מספקי חזק כדי להריץ את המשחק BATTLEFIELD 3 על כול ההגדרות הכי גבוהות עם רזולוציה מקסימלית של 1280X1024 זה מה שהמסך שלי תומך ומעבר לרזולוציה הזו אני לא משתמש , התקציב שלי לכרטיס מסך הוא 1200 ש"ח אבל אני רוצה שהוא יענה על הצורך הזה של לשחק במשחק הזה ב MULTIPLAYER עם מקסימום שחקנים (64) על ההגדרות הגבוהות ביותר עם FPS בממוצע לפחות מעל 40 אז אם תוכלו בבקשה לעזור לי לבחור בכרטיס …
-
- 3 תגובות
- 799 צפיות
-
-
איזה כרטיס מסך יותר חזק - 6600GT (עם 128MB 128Bit) או כרטיס מסך שכולל שתי ליבות של 6600 רגיל (עם 128MB 128Bit לכל ליבה - סה"כ 256MB 256Bit)? מה לגבי כרטיס מסך 6600GT עם 256MB 128Bit? אני מבקש להרחיב את הדיון גם להשוואה מול 6800NU ו-6800GT. עריכה: מה ההבדל בין Gigabyte 3D1-XL ל-Gigabyte 3D1? האם הם מבוססים על 6600 רגיל או על 6600GT?
-
- 5 תגובות
- 799 צפיות
-
-
אז ככה באטל פילד 3 מתקרב ולפי מה שהבנתי כדי להריץ על הגדרות של high ו medium צריך יותר מhd4870 512 מה שיש לי כרגע מה שאני מתכנן כרגע לקנות זה gtx580 שמעתי שזה כרטיס מסך מצוין למשחקים או hd6950 כרגע אני לא יודע מה ההבדלים בינהם כל כך מבחינת ביצועים מה יותר שווה לי לדעתכם? דרך אגב בשביל לחסוך שאלות מיותרות המחשב שלי זה q9550 מעבד corssair 550vx ספק כוח לוח אם של P5q asus זיכרון 4 גיגה 800 mhz וזהו כאילו אני חושב שהספק יספיק לדעתי כי אני מכיר חבר שקנה את הgtx ויש לו 520 v של corssair
-
- 4 תגובות
- 799 צפיות
-
-
באותו המחיר. האם הSONIC אמין כמו 7600GT הרגיל? של חברת PALIT.
-
- 13 תגובות
- 799 צפיות
-
-
שלום לכולם! בשנה האחרונה התחלתי לשים לב שה-MAG 786FD שלי, בן ה-5 כמעט איבד מאוד מבהירותו ומציג תמונות ומשחקים ממש כהה. מה גם שבחדר שלי יש שתי חלונות שיושבים ממש ממול למסך ולצידו ובאור יום כמעט ולא ניתן לשחק בצורה נורמלית במסך, רק אחרי סגירת התריסים.. מעצבן ביותר.. לפני מספר ימים ראיתי אצל חברי כוכב (Carter) את המסך LG L1720B ודי התרשמתי ממנו. דבר ראשון הוא יפיפה. דבר שני הצבעים בו מעולים, ואין את התופעה שאם מסתכלים מהצד רואים כהה אלא ממש רואים טוב גם אם יושבים מהצד. כוכב ניסה להראות לי את תופעת "המריחה" ואני בכוונה שמתי את המילה במרכאות כי לי זה ממש ממש לא הפריעה ובעיני זאת לא מריחה אלא קצת חשמולים שממש לא שמתי לב אליהם, רק אחרי מספר צפיות. לא מזמן התחלתי לחסוך למסך חדש, …
-
- 4 תגובות
- 799 צפיות
-
-
מכיוון שמטרת המחשב בעיקר לגלישה/סרטים (והתעסקות מועטה מאוד בעריכת 2D שגם ענתיקה כ GForce FX5200 הספיק לה) ואולי משחקים פשוטים ללא התעקשות על פילטרים אין צורך בכרטיס חזק במיוחד אך יש לי צורך בתמיכה בסרטים באיכותHD ועדיפות ל 1080p ישנם לוחות אם LOW-END רבים עם כרטיס מסך מובנה ההפרש בינם לבין לוח דומה ללא כרטיס מובנה יכול להגיע לכ300 שקלים מה שגורם להתלבטות האם להשקיע מעט יותר ולקנות כרטיס מסך LOW-END חיצוני איפה ניתן לברר את רמתם של כרטיסי אינטל מובנים X3100 X4500 או X4500HD באופן יחסי לכרטיסי מסך חיצניים?
-
- 7 תגובות
- 799 צפיות
-
-
כרטיס מסך למשחקים שירוץ על מעבד PENTIUM D 3 GHZ ומסך LCD בגודל 19".
-
- 13 תגובות
- 799 צפיות
-
-
אני מחפש את רמת הביצועים הכי גבוהה אשר אפשר לקבל מהדרייברים אשר ניתן להוריד. אני משתמש כרגע בcatalyst 3.9. תודה.
-
- 5 תגובות
- 799 צפיות
-
-
מה הזמן תגובה שיש ל CRT? וכמה CONTRAST ו בהירות יש לו? :-\
-
- 13 תגובות
- 799 צפיות
-
-
קניתי עכשיו מסך MAG 796FD2 ואני לא יודע איך מנקים אותו. אפשר לנקות אותו באופן שוטף או שאסור? עם מה מנקים אותו כשהוא מתלכלך?
-
- 9 תגובות
- 799 צפיות
-
-
שבת שלום . לאחר שנה וקצת שנהניתי מהכרטיס, עקב החלפת מסך, ומיצוי סבלנותי לרעש והחום שלו, אני חושב שהגיע הזמן לשדרוג . כאן ההתלבטות: GTX260 בגרסתו האחרונה(216, 55n) או GTX285. מלבד זאת ניצבת השאלה האם המערכת שלי תגביל? את המערכת אתם יכולים לראות בצד, ולעצלנים שמביננו אני אסכם. Q6600@3Ghz P35 4G Ram Corsair Hx520. לדעתי כמה דברים עלולים להגביל פה: 1. הספק; 40A ו-480W רציף. האם הוא יספיק להחזקת המערכת? (משיטוטי הקצרים ב-google מצאתי שכן, אבל אשמח לאישורים נוספים). 2. המעבד; לפי הכתבה הטריה באתר, לצורך בדיקות כרטיסי מסך חדשים, הם נאלצו להחליף את המעבד מכיוון שהוא הגביל את הביצועים. האם האוברקלוק הקיים במעבד או OC יותר גבוה יפתרו את הבעיה הזו? 3.לוח אם; לפי תכונות…
-
- 7 תגובות
- 799 צפיות
-
-
או קי קניתי את ה 9800 פרן הזה מה אתם אומרים http://www.shoptime.co.il/grItem.asp?Pid=59&Item_Id=18355 והאם המחיר לא מסריח כמעה?אפשר לבטל תמיד
-
- 5 תגובות
- 799 צפיות
-
-
מחפש דרייבר nvidia geforce 9400 gt בבקשה תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 799 צפיות
-
-
שלום לכולם, בניתי מפרט שכלל במקור כרטיס מסך SAPPHIRE HD 6870 1GB GDDR5 PCIE DVI HDMI ומי שמרכיב לי את המחשב יחליף לי אותו לאותו הכרטיס רק מתצורת Diamond. מה ההבדל?
-
- 8 תגובות
- 799 צפיות
-
-
אני הולך על 7600GS של ג'יגבייט וראיתי שתי גירסאות ,אחד עם 256MB ואחד עם 512MB מה ההבדל בביצועים בין 2 הכרטיסים? שווה ללכת על ה512 בהפרש של 150ש"ח?
-
- 12 תגובות
- 799 צפיות
-
-
אז היום בשעה טובה הגיעו ללוג'יק הכרטיס הזה מתוצרת אלבטרון... אבל יימח שימם הם דפקו לו מחיר של 1550 ש"ח... ואני התכוונתי לקנות מחשב שם וחיכיתי רק שתגיעה אליהם גרסאת הAGP... והמחיר של 6600GT PCE-I הוא 1300 ש"ח.. הבדל של 250 ש"ח!!! כששאלתי אותם הם ענו לי שהמחיר יהיה כמעט אותו דבר ולא יותר מ50 ש"ח הבדל... קיצר השאלה שלי היא האם לדעתכם המחיר של הAGP ירד בזמן הקרוב? למה ממש כבר בניתי עליו ואין לי עוד 250 להשקיע
-
- 7 תגובות
- 799 צפיות
-
-
אהלן חברים, המחשב שלי לא חזק כמו שהיה פעם וכנראה שהוא צריך שדרוג קטן אחרי שכמה משחקים מקרטעים לי קצת הבנתי שכדאי לשפר את הכרטיס מסך... כרגע הכרטיס מסך שלי הוא sapphire radeon hd 4870 512mb אמנם כבר לא חזק ממש אבל עד הוא עבד טוב האם כדאי לי לשדרג לכרטיס מסך יותר חדש או לקנות עוד אחד לקרוספייר?? אני אכתוב את המפרט שלי כדי שתגידו לי מה כדאי ומה לא יצור לי צוואר בקבוק ובנוסף אם יש צורך בספק חדש? intel Q6600 4 ג'יגה זיכרון ספק hec 500 radeon hd 4870 ASUS p5q pro לוח אם תודה על העזרה!
-
- 4 תגובות
- 799 צפיות
-
-
אהלן יש לי מחשב די פשוט עם מעבד dual 2.8 2 ג'יגה ראם מסך 22 ואני מחפש כרטיס לגיימיג קל סגנון league of legends , dota2 , guild wars 2 וכו' חשוב לי שמחיר הכרטיס לא יעלה על 350 ש"ח ושלא יהיה כרטיס חזק מידי שיצור צוואר בקבוק תודה רבה
-
- 9 תגובות
- 799 צפיות
-
-
הנסיקה של הביטקוין גוררת עניין גדול בשלל מטבעות קריפטוגרפיים, ועם המחסור החמור בכרטיסי מסך שולחניים מודרניים - נראה כי מחשבי גיימינג עם כרטיסי RTX 3000 הופכים לתחליף לגיטימילכתבה
-
- 2 תגובות
- 799 צפיות
- 1 follower
-