עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by Gadster,

אני לא מבין יותר מדי בכרטיסי מסך אז אצטרך לבקש להמלצה ממישהו.אני רוצה לשדרג את המחשב שלי בבשביל משחקים וגיימינג במיוחד.תודה לכל מי שעוזר הנה הפרטים על המחשב שלי:תקציב:1300 חריגה מקסימלית:1500מפרט המחשב:מעבד:QuadCore Intel Core i7-2600, 3500 MHz (35 x 100)לוח אם:Intel Woodworth DH61WW (1 PCI, 1 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 2 DDR3 DIMM, Audio, Video, Gigabit LAN)כרטיס מסך נוכחי:Intel® HD Graphics (1853662 KB)מארז:אורך: 44 ס"מ רוחב: 19 ס"מגובה: 41 ס"מנקנה באייבורי (ivory) ב-2011ספק כוח:אני לא מבין גם בזה יותר מדי אז צירפתי תמונה של הספק כוח עצמו. http://i.imgur.com/d0n1q.jpgולגבי מסך: אני מתכננן לקנות מסך עם הכרטיס מסך אני קונה אתDELL U2312HM1920x1080 16:9 23inchאז תתאימו את ההצעה…

• 4 תגובות
    • 779 צפיות
  2. Started by puyol,

היי אני חושב לשדרג את כ. המסך לHD5750 יש לי מארז ANTEC 2480 עם ספק 380 ואט ומעבד CORE I5 האם הספק יספיק לכרטיס הזה?

• 3 תגובות
    • 779 צפיות
  3. Started by WarNet,

מתי בערך ייצא כרטיס מסך DX 11?

• 6 תגובות
    • 779 צפיות
  4. אני מתלבט בין שני המסכים האלה ולא מצליח להחליט מי יותר טוב LG L1710B או Samsung SyncMaster 171s

• 0 תגובות
    • 779 צפיות
  5. אפשר להריץ איתו משחקים? (לא גרפיים במיוחד...) ולאיזה שוק הוא מיועד בדיוק? ושאלה אחרונה - האם יש לו "מתחרה" או כ. מסך אחר שההפרש מחירים ביניהם מצדיק את השדרוג? תודה!

• 9 תגובות
    • 779 צפיות
  6. עם 3.10=3421 עם 4.2=3851 ואפילו לא הגדרתי הכל על OPTIMAL PERFORMANCE, השארתי את זה על BALANCED. מה אתם אומרים על זה?

• 8 תגובות
    • 779 צפיות
  7. מישהו יכול אולי לתת לי קישור לגרף השוואה בין כ.מסך AGP בבקשה?

• 6 תגובות
    • 779 צפיות
  8. אני מכוון את הרזולציה של המשחקים שלי לפי ההרגלים הישנים שלי והפלא ופלא! המחשב מועך ומעוות את רזולוציית המשחק דהיינו, שאני רואה את המשחק במרובע אפילו שייש לי מסך רחב ונותר לי מהצדדים שיריים שחורים.. אני חייב דחוף עזרה אנשים אני שחקן cod4 pro ואסור שאני יחמיץ את האימון השבועי שלי אנא עזרו

• 7 תגובות
    • 779 צפיות
  9. Started by r0075,

יש לי במחשב כרגע כרטיס מסך של NVidia 8400GS של MSI מה יכול להיות תחליף מתאים ? יש לציין- הסלוט הוא PCI express 16X תודה מראש

• 10 תגובות
    • 779 צפיות
  10. רציתי לדעת עם הבחירה של הרטיס מסך נכונה האם הכרטיב יוכל להריץ את כל המשחקים החדשים על רזולוציות גבוהות ? ורציתי לדעת עם ה חברה של הכרטיס Sapphire טובה האם החברה טובה ?

• 5 תגובות
    • 779 צפיות
  11. Started by natan805,

יש שני כרטיסי מסך באותו מחיר 6800xt 128 mb או 6600gt 128 mb מה יותר חזק ומומלץ לי לקחת?

• 5 תגובות
    • 779 צפיות
  12. הי, קיבלתי את הכרטיס מסך וחיברתי אותו כמו שנאמר, התקנתי את התוכנת באנדל שבאה איתו - Power Director של Cyberlink, לא ברור למה - התוכנה לא עובדת - גם קופצת לי הודעה של Windows שזה ביצע פעולה בלתי חוקית ויסגר, וגם אם אני לא נותן לו לסגור ומנסה לעשות Capture זה לא ממש עוזר. ניסיתי עם Nero Vision וזה גם לא הצליח, ניסיתי עם Power Cinema גם של CyberLink וזה גם לא עבד. התוכנה היחידה שהצלחתי איתה זה Windows Movie Maker, אבל הוידאו שנוצר נראה ממש ממש מעפן. ניסיתי את כל השיטות שידור שיש, אף אחת מהן לא הניבה תוצאה יפה. המקור וידאו הוא הממיר הדיגיטלי של הוט, זה מחובר לScart עם SVHS למחשב. מישהו יודע איך לגרום לזה לעבוד כמו שצריך ולהיראות נורמלי? תודה!

• 3 תגובות
    • 779 צפיות
  13. היי, כאשר אני מנסה לשחק במשחק, התצוגה נראית כמו בתמונה המצורפת. האם אלו ארטיפקטים? הטמפ' של הכרטיס מגיעה מקס' ל52 מעלות. מה יכולה להיות הבעיה? (אני משתמש בדרייברים 197.13). תודה! [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 779 צפיות
  14. Started by Cynicoren,

שלום, ברשותי כרטיס מסך של ATI. בהחלפת דרייברים לכרטיס מסך, האם עליי להסיר איכשהוא את הדרייבר הקודם, או שההתקנה של החדש תעשה זאת בעצמה ? האם להתקין לאותה ספרייה כמו הדרייבר הקודם ? תודה.

• 2 תגובות
    • 779 צפיות
  15. אני הולך על 7600GS של ג'יגבייט וראיתי שתי גירסאות ,אחד עם 256MB ואחד עם 512MB מה ההבדל בביצועים בין 2 הכרטיסים? שווה ללכת על ה512 בהפרש של 150ש"ח?

• 12 תגובות
    • 779 צפיות
  16. Started by jkigel,

אני מתלבט בין שני כרטיסי המסך הנ"ל ואשמח להמלצות ולביקורות. תודה

• 0 תגובות
    • 779 צפיות
  17. Started by momo777,

אני מתלבט בין כרטיס גרפי Sapphire ATI Radeon HD4870 512MB DDR5 PCIe ¤834 כרטיס גרפי Connect3D ATI Radeon HD4850 HDMI 512MB DDR3 PCIe ¤550 ההבדל במחירים משמעותי מבחינת הביצועים? אני הולך לשחק משחקים כבדים ברזולוציה 1680*1050 איך הקירור של כל אחד מהכרטיסים ואמינות?

• 4 תגובות
    • 779 צפיות
  18. לפי מה שרשום משתמשים רבים סובלים מבעיות של מסכים חומים/אפורים מעניין לדעת אם יש פה חברה שסובלים מהתופעה הזאת =ם http://www.tomshardware.co.uk/ATI-Radeon-Grey-Screen-Crash,news-32659.html

19. Started by giri71,

I know Nvidia got some problems with SLI running on LCD setup Anyone knows,if they fixed it with new drivers

• 0 תגובות
    • 779 צפיות
  20. Started by The Grey Matter,

לאור תערכות E3 שנפתחה היום ראיתי לנכון לפתוח את התראד הזה במטרה שיאפשר לגולשים כאן לעדכן בנוגע לכל פיסת מידע שתגיע אליהם ... ;D אז אני מניח שאני ראשון - עדכון 1 - MaxPayne2 הולך לצאת, וקרוב יותר ממה שחשבנו, או ליתר דיוק עוד בסתיו השנה! נתון יותר מעניין הוא שהמשחק יוצג בדלתיים סגורות בתערוכה. http://www.gamespot.com/pc/action/maxpayne2/news_6027039.html ועדכון אפילו יותר מעניין - Sam&Max מקבל גרסה חדשה ובתלת מימד! המשחק מתוכנן לצאת באביב 2004... וכבר יש תמונות וסרטון וידאו! http://www.gamespot.com/pc/adventure/samandmaxfreelancepolice/news_6027256.html

• 0 תגובות
    • 779 צפיות
  21. שלום, בקרוב אני קונה מחשב חדש...הוא יהיה מיועד למשחקים בעיקר וגם סרטים אינטרנט וכו'... בקרוב אני אעבד על מפרט...אבל כעת אני רוצה להתייעץ בקשר לכרטיס מסך.. המטרה שלי היא כרטיס של PCIEXPRESS שיהיה חזק למשחקים... מצד שני אני לא רוצה להשקיע יותר מדי מכיוון שבקרוב יצאו משחקים כמו QUAKE4 שידרשו כרטיסים ברמות גבוהות ואז אני אצטרך כבר לשדרג... אז השאלה מה אתם מציעים...בוא נניח שאני יכול להשקיע 1200 ש"ח עד 2200 ש"ח כאשר נראה לי שזה יהיה מוגזם בשביל זה... אם יש משהו באמצע זה יהיה מעולה ב1500-1700 אבל השאלה אם הוא יתן יותר תמורה מכרטיס ב1200, כמו ה6600GT... תודה לעוזרים, מצפה לתשובות.

• 5 תגובות
    • 779 צפיות
  22. Started by swisaman,

היי, אני עומד להזמין את הGTX670 מחול,וחשבתי על החנות tigerdirect יש שם מגוון אפשרויות עד 400 דולר, http://www.tigerdirect.com/sectors/campaigns/include/nvidia_gtx670.asp?srkey=gtx670 אני צריך את הגירסא הכי טובה שאפשר לקנות לOC,שתיהיה שקטה גם... עכשיו,יש לי שאלה קטנה,איך הולך כל עניין המכס והמעמ?לא הזמנתי משהוא מחול אף פעם כך שאני לא מתמצא בזה.. tigerdirect שולחים לארץ נכון?

• 6 תגובות
    • 779 צפיות
  23. אני רוצה חברה אמינה ושתיתן גם באנדל טוב.. 3 שנים אחריות גם.... מה אתם מציעים לי ?

• 8 תגובות
    • 779 צפיות
  24. http://www.arctic-cooling.com/vga2.php?idx=166 והמחיר שלו בארץ די זול (כ150-160) השאלה האם שווה להחליף את הקירור סטוק של ATI איתו? החסרון הכי גדול שאני רואה פה, שכל החום נשמר במארז, זה לא פתרון ש"מוציא" את החום החוצה בדומה לקירור STOCK מה דעתכם?

• 8 תגובות
    • 778 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.