עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by talvi8942,

מבחינת ביצועים , שקט , וקירור ? HD 6970 BFBC2 Edition 2GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI Mini 2xDP PCI-E‎ http://www.sapphiretech.com/presentation/ או GTX570 1280MB GDDR5 DX11 2xDVI Mini HDMI PCI-E http://www.zotacusa.com/zotac-geforce-gtx-570-1280mb-320-bit-732mhz-3800mhz-zt-50201-10p.html או GTX570 OC 1280MB GDDR5 DX11 2xDVI Mini HDMI PCI-E http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3685#sp כמובן המחשב מיועד לגרפיקה ומשחקים ברמה גבוהה+ בטעות נוסף פה אפשר לסגור

• 0 תגובות
    • 779 צפיות
  2. יש לי את המשחק BF 3 לפי הדרישות המינימליות המשחק כן אמור לעבוד לי חלק לפחות על LOW. ברגע שאני נכנס למשחק אפילו הסרטון פתיחה מקרטע לי בצורה מחרידה! הטמפ' של הכרטיס בסדר גמור וגם של המעבד בדקתי הכל כולל הכל והכל בסדר גמור, אני לא מבין מה פה לא בסדר. מישהו יודע מה באמת מפריע, תודה מראש

3. Started by אוריפ,

אני צריך כרטיס טלוויזיה פשוט שעולה מקסימום 300-400 ש"ח... יש לכם המלצה? השימוש העיקרי הוא להקליט מ-VCR למחשב...

• 0 תגובות
    • 779 צפיות
  4. Started by tomer-k,

שלום, אולי מי שמבין בכרטיסי מסך למחשבים ניידים יוכל לעזור לי מי מהשניים טוב יותר והאם יש הבדל משמעותי? ATI® Radeon X1100 up to 384MB NVIDIA GeForce Go 7300 with up to 256MB TurboCache, 128 MB dedicated VRAM תודה

• 1 תגובה
    • 779 צפיות
  5. השאלה בכותרת :hi: :hi: :hi: :hi:

• 6 תגובות
    • 779 צפיות
  6. יש לי כרטיס זה. עכשיו המהירות של הזיכרון שלו לפי החברה, ולפי מה שיש על המחשב היא 200X2. עכשיו שאני מסתכל על המהירות של הזיכרון שהכרטיס 9600PRO אמורה להיות 300)600(. גם של אסוס לדוגמה אותו כרטיס רשום שפועל במהירות 600. אז הכרטיס של PowerColor עבר DownClock, או אולי להפך או מה ? מה צריכה להיות המהירות של הזיכרון בלי אוברקלוק, ומה המהירות של הכרטיס שלי, של POWERCOLOR ? תודה, לירן * העניין הוא שהרבה פעמים הכרטיס הזה לא יציב אצלי, נתקע במשחקים אחרי זמן מה, עוצר לכמה שניות ל- VPU Recover, ואז ממשיך, אז חשבתי להוריד לו קצת את המהירות של הזיכרון, למרות שזה יפגע קצת בביצועים, ושהכרטיס יהיה יותר יציב, מה אתם אומרים ?

7. Started by eladbu,

שלום לכול םרציתי לדעת האם קיים מתאם מ: AGP ל-PCIE כמה זה עולה ?והאם חלה ירידה בביצועים?

• 4 תגובות
    • 779 צפיות
  8. Started by Aner,

האם 1280x1024 זה מספיק למסך 17", והאם יכול להיות לי איזשהו שימוש ב1600*1200 במסך 17"..? ??? אני פשוט מתלבט בין ה-LG F700B ל-LG F700P... ;D

• 8 תגובות
    • 779 צפיות
  9. Started by oreinis,

יש לי כרטיס מסך עם מעבד gtx 285 רציתי לדעת איזה כרטיסים אחרים ייתנו לי ביצועים טובים יותר בלפחות 20%. אני שוקל לקנות.

• 4 תגובות
    • 779 צפיות
  10. Started by sahargt,

מה המצב חברים יש לי בעייה אני צריך את העזרה של התותחים של הפורום בקיצור היה לי על המחשב חלונות גירסה רגילה היה לי בעיות אז מחקתי והתקנתי xp profetional עד לכן הכול בסדר התקנתי את כול הדרברים על המחשב הכול עובד בסדר התחלתי להריץ את 3DMark2001 SE SE והתוצאות שאני מקבל בפשוט על הפנים אני רושם לכם את התוצאות של לפני מחיקה ואחרי לפני 3DMark2001 SE-19300 3DMark2003-6700 אחרי 3DMark2001 SE-16500 מה בדיוק הולך פה מה לא בסדר? אני משתמש בגירסה ATI 3.9 אני ממש לא יודע מה לעשות זה בגלל הגירסה של החלונות? זהו אני מודה לכול העוזרים

• 2 תגובות
    • 779 צפיות
  11. Started by talul,

היי, כרטיס המסך שלי עשה בעיות עד שמת. מדובר על מחשב בן 5 שנים כמעט שעבד נהדר . הכרטיס מסך הוא די פשוט ATI X550, בתחילה היה מופיע מדי פעם מסך כחול עם בעיה בכרטיס מסך. פתחתי את המחשב הוצאתי את הכרטיס וחיברתי שוב ואז המחשב אפילו לא מראה תצוגה, הכל שחור המסך לא מקבל פקודה להדלק... מדובר על לוח אם Intel® Desktop Board DP965LT עם מעבד Intel® Core™2 Duo E6300. אני צריך כרטיס מסך זול ביותר, הצרכים שלי הם לגלישה באינטרנט בלבד. אשמח להמלצות, טלול

12. היי, אני לא ממש מבין ב-CF, אבל חשבתי שאם במילא יש לי 2 כרטיסי מסך אז למה לא לנסות. השאלה האם אפשר לעשות CF עם 2 כרטיסים שונים? והאם הספק שלי יחזיק את המערכת הזו? מפרט: Intel Core 2 Duo E6300 Box ABIT AW9D-MAX OCZ DDR2 PC2-5400 667MHZ Gold 2GB Dual Channel WD SATA2 250GB 7200 16MB 250KS Seagate 80GB 7200\8MB SATA 80JD NEC 5170A DVDRW ------ ATI SAPPHIRE PCI-E X1950pro 256M GDDR3 ATI SAPPHIRE PCI-E X1650pro ------ Enermax Liberty 400W המטרה של ה-CF הוא שיפור ביצועים ועבודה ברזולוציות גבוהות, בגלל שאני רוצה לחבר את המחשב למסך HD-FULL שיש לנו. שאלה נוספת, האם תהיה בעיה לצפות בסרטים HD-FULL עם המחשב הזה? תודה, אור. עריכה: טוב ראיתי את הטבלה הבאה, וכנראה שאי אפשר לעשות CF http:…

• 4 תגובות
    • 779 צפיות
  13. Started by FiRePOweR,

שלום. יש הרבה שאלות על מסכי LCD מה לקנות רציתי לצרף את השאלה ולתאר את הצורך שלי ואולי תתפרו לי מסך בבקשה. המחשב ישמש בעיקר לגלישה , קריאה וכתיבת מסמכים , יש לי כמה קבצי MPEG שאני רואה באופן קבוע ושלא תהיה בעיה לראות אותם. כמו כן אני משחק במשחקים אבל באופן מועט וגם כאלה די ישנים ( EYE OF THE BEHOLDER וכדומה) אבל רציתי אפשרות לשחק עם פגיעה נמוכה (משחקים יותר חדשים). אני מעדיף 17" ולא פחות . אני אישית לא רוצה רמקולים על המסך אני רוצה שיהיה הגודל בלי הרבה פלסטיק מסביב. אני מבקש גם אם אפשר לא להמליץ על מסכים יקרים מאד ( מעל 2500) אבל באיזר ה 2000+ אפשרי. ואם אפשר שתהיה לו יצאת DVI כמו כן יש לי כרטיס מסך 5600FX עם יציאה לשני מסכים ( DVI ורגיל) וכמו כן עם VIVO . יש לי בעי…

• 7 תגובות
    • 779 צפיות
  14. אפשר לקבל תצוגה גם בכרטיס המשמש לפיזיקה (המשני) כאשר הוא מחובר לטלויזיה, מערך של שני כרטיסי NVIDIA ? * הלוח אם שלי תומך ב CF ולא ב SLI .

• 6 תגובות
    • 779 צפיות
  15. Started by Anitz,

חבר שלי רוצה לקנות מחשב חדש בעיקר למשחקים אז מה הכרטיס מסך הטוב ביותר בארץ ובעולם שאפשר לקנות אותו כיום?

• 7 תגובות
    • 779 צפיות
  16. Started by tb0001,

שלום, החלטתי לרכוש מסך חדש, השימושים העיקריים שלי במסך הם לראות טקסט - יעני, גלישה באינטרנט, איי סי קיו וכאלה, וקונסולים (לינוקס) - תכנות וכו'.. אני לא משחק משחקים בכלל (אם כי, אם אני ארצה אולי בעתיד, אז הייתי רוצה שזה יהיה אפשרי עם המסך) ואני כמעט ולא רואה סרטים (אבל אם אני כן רואה, בדרך כלל זה סרטים של אופניים - והכל ממש מהיר, אז צריך שהמסך יסחוב).. התקציב הוא עד 2,000 שקל בעקרון, ונראה לי בסכום הזה אין מסך 19 אינטש, אז חשבתי להתפשר על 17. (אם כי, באמת הייתי מעדיף 19). המסך המעניין היחיד שראיתי בנתיים הוא הBenQ LCD 17" - FP71G+ , יש אפשרות להביא אותו פלוס רמקולים Altec Lansing ATP3 ב1800 שקל. אשמח לחוות דעת על המסך הזה והמלצות למסכים אחרים עד 2,000 שקל. הייתי רוצה…

• 3 תגובות
    • 779 צפיות
  17. Started by dudu_azran,

התקנתי את הגרסה האחרונה של NTUNE ופשוט לא מוצג לי בתוכנה כלום (כלומר קישורים לאופציות בצד השמאלי לא מובילים לכלום בצד הימני) אני חושב ששני האפשרויות היחידות הן אשף מיטוב התצוגה ובדיקת טמפ' מישהו גם כן נתקל בבעיה??

• 9 תגובות
    • 779 צפיות
  18. Started by JFord,

שלום, היום התקנתי GTA IV על המחשב, והתאכזבתי מאוד מהביצועים שלו על המחשב שלי. יש לי מעבד Q6600 @ 2.8Ghz, וכרטיס מסך Radeon X1950XTX 512MB. מההגדרות במשחק אפשר לראות שאני חייב יותר מ512MB על הכטיס בשביל לשים את ההגדרות על High. (בגלל הרזולוציה). ובכלל הייתי חייב לשים 3GB ראם במקום 2 בשביל שעל LOW המשחק ירוץ בסדר. אני שוקל לקנות כרטיס מסך חדש בשביל המשחק, אבל אני מפחד שגם הכרטיסים החדשים לא יעזרו.(לא סתם אנשים בוכים על הכובד של הגרפיקה). הבנתי שהHD4780 יותר טוב מהGTX260. השאלות שלי הן: א) האם עדיף GTX260 עם 800 מגה על הHD4780? ב) האם בכלל זה ישנה משהו בהשוואה לכרטיס שיש לי? כדאי פשוט לשכוח מכל העניין ולחכות לכרטיס יותר טוב? אני אשמח אם אנשים שניסו את הGTA החדש יגיבו. עוד לא…

• 2 תגובות
    • 779 צפיות
  19. Started by zpd,

איך ניתן לאבחן מהיכן התקלה.הצבע האדום נעלם ואז התמונה מורכבת משני צבעים וכמובן שזה נראה זוועה.החלפתי מסך לחדש , החלפתי גם כרטיס מסך,ניקיתי את הסלוט של כרטיס המסך,החלפתי כבל מסך. שום דבר לא עוזר.השקעתי יותר מדי כסף במחשב מכדי שאחליף אותו בחדש. יש לי לוח INTEL 845HV,כרטיס מסך ELZA, פנטיום 4 1.5 G,זכרון 256 M, תודה

• 1 תגובה
    • 779 צפיות
  20. Started by NetSpider,

אבא שלי צריך מסך חדש , והוא מצא כמה הצעות של מסכים יד שניה במחיר טוב . עכשיו המחירים של המסכים האלו כמעט זהים , אך אני לא יודע בדיוק איזה כדאי יותר . אין לי שום ניסיון עם המסכים האלו , כך שאני צריך דעה . 1.iiyama LS902UT Vision Master 1451 Samsung SyncMaster 955DF. 2

• 3 תגובות
    • 779 צפיות
  21. יש ברשותי מכשיר פלשטישן 2 כמו לרובכם אני חושב.... טוב ניגש לבעיה הגרפקיה במכשיר התישנה וזה לא מה שזה היה פעם העם יש דרך לשפר את הגרפיקה אני יודע שמעתי על כל מני כבלים שמשפרים והתבלבלתי.... אז אני שואל אותכם. עכשיו הגרפקיה של ה ps2 יפה אבל הטלויזה הורסת אותה העם יש איזה כבל שמשפר ?!

• 9 תגובות
    • 779 צפיות
  22. Started by Yaron-Cohen,

250MHZ זה בסדר??

• 2 תגובות
    • 779 צפיות
  23. יש לי כרטיס מסך 8600GT של NVIDIA 2 גיגה זיכרון על ויסטה . במשחקים משום מה בחלקים כהים במסך מופיעה לי ריבועים ירוקים שמכסים את כל התמונה .. רואים את המשחק אפשר לשחק ככה אבל למה זה קורה ? חשבתי שזאת בעיית דריברים אבל יש לי את הדריבר הכי חדש לכרטיס מסך הזה מה עוד צריכה להיות הבעיה מה לעשות ? '>http://www.2send.us/"]

• 10 תגובות
    • 779 צפיות
  24. המפרט שלי amd 64 - 3000 939 512x2 ddr 400 6800gs ספק TT420 התוצאה היא 2282 האם היא טובה ?

• 5 תגובות
    • 779 צפיות
  25. Started by doldol360,

אני רוצה לקנות כרטיס עד 700-800 (800 שקל בלחץ רק אם יהיה הבדל משמעותי בתמורה) ואם אפשר, איזה יצרנית הכי טובה כאילו ASUS? MSI?EVGA וכו' ובקשה קטנה אם אפשר מאתר KSP.co.il

• 13 תגובות
    • 779 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.