עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by cold,

שלום, כרגע יש לי 9700NP 128MB 256BIT, עכשיו אני מיתלבט אם לימכור את הכרטיס להוסיף כסף ולקנות 9800PRO משומש, או להשקיע את הכסף בקירור וליצרוב ביוס של PRO ולעשות עוד קצת OC?

• 12 תגובות
    • 765 צפיות
  2. אולי זו שאלה מטומטמת... אבל אין לי כל כך מושג בזה. אח שלי יכול לשלוח לי כרטיס מסך מארצות הברית. אני חושב ללכת על 6800 הם זולים בהרבה שם 280 דולר לכרטיס של ג'יגהבייט) אבל יש הבדלי מתח בין הארץ לארצות הברית, נכון? מה יקרה אם אחבר כרטיס זה למחשב בארץ? האם הכל יעבוד רגיל או שהכרטיס יעלה בלהבות וישרוף תוך כדי כך גם את חדרי?

• 2 תגובות
    • 765 צפיות
  3. Started by GrandMaster,

אהלן יש לי 512 מ"ב ראם ופנטיום 4 2.4 GHZ. בגלל שאני ממש פרנואיד כל יום אני מגלה דבר אחר שאולי יכול להשפיע לרעה על המחשב שלי.. הזמנתי כרטיס מסך 6600GT של ELSA בדיוק אתמול. הספק שלי הוא זה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_281_100&products_id=3137 (רשום שהיצרן הוא Generic) עכשיו, האם זה מספיק בשביל המחשב? האם לא צריך לצפות לבעיות ממשיות (קריסה או משהו בסגנון)? תודה מראש

• 6 תגובות
    • 765 צפיות
  4. Started by FiRePOweR,

שלום. יש הרבה שאלות על מסכי LCD מה לקנות רציתי לצרף את השאלה ולתאר את הצורך שלי ואולי תתפרו לי מסך בבקשה. המחשב ישמש בעיקר לגלישה , קריאה וכתיבת מסמכים , יש לי כמה קבצי MPEG שאני רואה באופן קבוע ושלא תהיה בעיה לראות אותם. כמו כן אני משחק במשחקים אבל באופן מועט וגם כאלה די ישנים ( EYE OF THE BEHOLDER וכדומה) אבל רציתי אפשרות לשחק עם פגיעה נמוכה (משחקים יותר חדשים). אני מעדיף 17" ולא פחות . אני אישית לא רוצה רמקולים על המסך אני רוצה שיהיה הגודל בלי הרבה פלסטיק מסביב. אני מבקש גם אם אפשר לא להמליץ על מסכים יקרים מאד ( מעל 2500) אבל באיזר ה 2000+ אפשרי. ואם אפשר שתהיה לו יצאת DVI כמו כן יש לי כרטיס מסך 5600FX עם יציאה לשני מסכים ( DVI ורגיל) וכמו כן עם VIVO . יש לי בעי…

• 7 תגובות
    • 765 צפיות
  5. Started by Magneto,

בחנות מסוימת באינטרנט המאוד מוכרת... מוכרים בנדל של מעבד 939 + לוח אם NF4 + זכרונות בפחות מ 2000שח כתוב מתחת לזה "האם אתה מעוניין להוסיף?" Gigabyte Geforce FX6600GT 128MB Bulk GV-NX66T128D 318 ש"ח או Leadtek WinFast PX6600GT PCIe GeForce 6600GT SLI 128MB 318ש"ח גם האם זה הגיוני שאם קונים את הבנדל אז אפשר לקנות את הכרטיס המסך בכזאת מציאה?

• 5 תגובות
    • 765 צפיות
  6. Started by Bose,

כל הזמן שאני פותח תאקספלור אז פשוט אני רואה זוועה בעיניים! זה קורה לי גם בלפטופ HP PAVILION שבא עם ATI 64MB וגם במחשב הרגיל עם הג'יפה 4. יש דרך לפתור את זה ? אולי בעזרת פירמוט? [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 7 תגובות
    • 765 צפיות
  7. Started by Tommy,

סוף סוף קיבלתי את הכרטיס שהזמנתי LEADTEK 6800NU עכשיו שאלה לי אליכם .. איך פותחים צינורות ואיזה תוכנת אוברקלוקינג הכי מומלצת ?

• 9 תגובות
    • 765 צפיות
  8. אני צריך כרטיס מסך למשחקים (פה ושם לא משהו רציני .. אבל שיעבוד נורמלי .. ) והכרטיס ישמש גם לתוכנות גרפיות (הרבה MAYA) ה R9100 כבר לא סוחב .. (למרות שהוא כרטיס מעולה לזמנו .. ) תודה ולילה טוב ..

• 6 תגובות
    • 765 צפיות
  9. מישהו יכול אולי לתת לי קישור לגרף השוואה בין כ.מסך AGP בבקשה?

• 6 תגובות
    • 765 צפיות
  10. Started by בזיק,

מישהו יודע האם rx9250-T128 של MSI הוא עם ממשק זיכרון של 128 ביט או 64 ביט? http://www.msi.com.tw/program/products/vga/vga/pro_vga_detail.php?UID=618 ובאותה הזדמנות, איך הכרטיס הזה בדרג שלו?

• 1 תגובה
    • 765 צפיות
  11. שלום כולם! החלטתי להחליף את המסך המזדקן שלי, הוא כבר בן 3-4, החלטתי להתחדש במסך LCD דקיק וסקסי יש רק בעיה אחת, אני לא מבין כלום בכל התחום הזה, אני זקוק להמלצות שלכם בנושא, בעיקרון, אין תקציב מוגדר זה לא אומר שהתקציב בלתי מוגבל, הוא מוגבל אבל פשוט לא יודע עד כמה, אני רוצה את המסך הכי טוב שאפשר במחיר הכי טוב שאפשר חשוב לי שתיהיה לו אחריות אמינה על פיקסלים מתים, איכות תמונה חדה וטובה שיתאים לסרטים ומשחקים. שיהיה מסך איכותי ואמין, כי סה'כ זה משהו שהולך להיות איתי ב3-4 שנים הקרובות בגדול אני מאמין ש2500-3000 אמור להספיק, מה אתם חושבים? בנוסף אני אשמח להסבר קצר על זמני תגובה, מה הם בעצם ולמה הם בעצם משנים טיפים על מסכים שעתידים לבוא\הוזלה וכ'ו יתקבלו בברכה ושאלה אחרונ…

• 9 תגובות
    • 765 צפיות
  12. Started by roeiw,

קיימים שני סוגים של FX5200 גם של 64 וגם של 128 ביט??

• 6 תגובות
    • 765 צפיות
  13. Started by eladbu,

שלום לכול םרציתי לדעת האם קיים מתאם מ: AGP ל-PCIE כמה זה עולה ?והאם חלה ירידה בביצועים?

• 4 תגובות
    • 765 צפיות
  14. עד עכשיו זה מה שמשך את עניי IIyama 17 E-431S בסביבות ה1800 BENQ FP71G 8ms גם בסביבות ה1800 LG LCD 17 1730S בסביבות ה1700 (יש לו DVI אבל?) Samsung 17 LCD SyncMaster 710N בסביבות ה1900 (יש DVI?) SONY LCD 17 SDM-HS75 בסביבות ה2000 למרות שזה כבר דיי חורג (יש DVI וכמה MS הוא?) על מה אתם אומרים כדי לי ללכת מכל המסכים שנתתי פה או שיש מסך אחר שעדיף באיזור ה1800 שקל? ועוד שאלה, כדי לי להתאמץ ולנסות לקנות את הviewsonic VP171B? הוא באמת שווה עוד 600 שקל?

15. בישביל שהוא ירוץ חלק אני צריך לשים את הגודל של המסך ל- 512 * 400 ובגודל הזה הוא רץ חלק אבל הגרפיקה ממש גרועה איזה כרטיס מסך צריך ??? יש לי geforce fx 5200

• 9 תגובות
    • 765 צפיות
  16. שלום, בקרוב אני קונה מחשב חדש...הוא יהיה מיועד למשחקים בעיקר וגם סרטים אינטרנט וכו'... בקרוב אני אעבד על מפרט...אבל כעת אני רוצה להתייעץ בקשר לכרטיס מסך.. המטרה שלי היא כרטיס של PCIEXPRESS שיהיה חזק למשחקים... מצד שני אני לא רוצה להשקיע יותר מדי מכיוון שבקרוב יצאו משחקים כמו QUAKE4 שידרשו כרטיסים ברמות גבוהות ואז אני אצטרך כבר לשדרג... אז השאלה מה אתם מציעים...בוא נניח שאני יכול להשקיע 1200 ש"ח עד 2200 ש"ח כאשר נראה לי שזה יהיה מוגזם בשביל זה... אם יש משהו באמצע זה יהיה מעולה ב1500-1700 אבל השאלה אם הוא יתן יותר תמורה מכרטיס ב1200, כמו ה6600GT... תודה לעוזרים, מצפה לתשובות.

• 5 תגובות
    • 765 צפיות
  17. Started by dan K,

שלום, אני חדש בפורום ובאמת שאני האחרון שמתמצא בחלקי מחשב. אז ככה, לפי המצב של הכרטיס מסך שלי ימיו ספורים, (כשאני מדליק את המחשב אני שומע רעשים של מכונית ספורט) וגם רואים את זה בהרצת משחקים ( אני משחק הכל טוב ונחמד ופתאום הפרים יורד ל2 למרות שלפני דקה הרצתי את זה על 60 וזה נשאר תקוע ככה) אז מה אני מחפש? אני מחפש כרטיס מסך בסביבות 600-1000 שקל ושיוכל להריץ את המשחקים האחרונים (cod black ops) וכל השאר על קצב יציב וטוב. עצות? (סליחה אם משהו לא טוב פשוט הנושא הראשון שלי)

• 8 תגובות
    • 765 צפיות
  18. אני רוצה לקנות כרטיס כדי לראות סרטים באיכות הכי טובה וכרגע יש לי 9500 GT ואני לא מרוצה ממנו מפני שהוא לא מריץ סרטים באיכות טובה ועושה לי בעיות

• 3 תגובות
    • 765 צפיות
  19. Started by RocknRolla,

אני מתלבט בין RADEON 5770 לבין GTX 260.מה עדיף? אני יודע שה-260 קצת יותר יקר אבל האם זה באמת שווה את הכסף? אני ישחק על רולוציה 1280X1024. הספק סוחב ולא יהיה צוואר בקבוק אני בטוח.

• 3 תגובות
    • 765 צפיות
  20. Started by itai_1813,

http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273&products_id=33043 עד כמה חזק ומשתלם נחשב הכרטיס הזה והאם כדאי להוסיף עוד כמה גרושים ולצאת עם כרטיס יותר חזק (למטרות גיימינג כמובן)? תודה!

• 7 תגובות
    • 765 צפיות
  21. Started by dan111,

שלום, הלך לי הכרטיס מסך ואני מחפש לקנות משהו לא יקר מידי ב-KSP עם ביצועים שווי ערך פחות או יותר ל8600GT הלוח אם שלי זה ASUS P5B DELUXE מעבד E6600 אשמח להמלצות! ואשמח גם המלצה לכרטיס ב200-300 שקל אם הכרטיס ששווה ערך ל6600GT יקר זה מחשב שלא אחזיק עוד הרבה זמן ולא רוצה להשקיע יותר מידי, מצד שני אני רוצה מוצר איכותי וטוב תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 765 צפיות
  22. היום התחילה לי בעייה מאוד מוזרה. הדרייבר של כרטיס המסך קורס שוב ושוב ברמה שפשוט אי אפשר לעבוד עם המערכת. הכרטיס הוא GeForce GTX 560 Ti והדרייבר המדובר הוא הדרייבר העדכני ביותר מהאתר של נווידיה (301.42 WHQL). אני לא יודע אם זה קשור אך היום התקנתי ווינדוס SERVER 2008 R2 במחיצה אחרת במחשב, כמובן שלמערכת הזו אין דרייבר רישמי של נווידיה אז השתמש בדרייבר שמיועד לווינדוס 7 והכל עבר בהצלחה. שוב אינני יודע אם יש קשר, אני לא חושב שיש אבל אני בכ"ז מציין זאת. כמובן שניסיתי הסרה מוחלטת של הדרייבר (הסרה ממנהל ההתקנים, הרצה של DRIVER SWEAPER ואח"כ CCLEAN) והתקנה מחודשת שלו, מה שלא פתר את הבעייה. ניסיתי שוב הסרה מוחלטת וחזרה לדרייבר ישן יותר (דרייבר הבטא האחרון שקיים באתר של נווידיה, 301…

• 1 תגובה
    • 765 צפיות
  23. Started by JONathan144,

אשמח לדעת מה עדיף לקנות. תודה!

• 7 תגובות
    • 765 צפיות
  24. Started by jkigel,

אני מתלבט בין שני כרטיסי המסך הנ"ל ואשמח להמלצות ולביקורות. תודה

• 0 תגובות
    • 765 צפיות
  25. זה המפרט שלי :לוח אם: Intel Dragontail Peak DP35DP מעבד: QuadCore Intel Core 2 Quad Q6600 (cl5 800 hz)זיכרונות קורסייר : 4 ג'יגה כרטיס מסך: HD5850 של Club דיסק קשיח: ST3500641NS (500 GB, 7200 RPM, SATA-II) מסך: samsung syncmaster226bw 22" מאוורר למעבד : thermaltake bigtyp vp 120 מארז:Thermaltake Armor-Jr Middle Tower with Window - black ספק כוח pc power&cooling 610W עכשיו לשאלות: בתוכנה everst אני רוצה לדעת את הטמפ' של הכרטיס מסך ויש לי את אלה: (GPU Diode(dispI0) GPU Diode (MemI0 GPU Diode(shader) GPU vrm עכשיו רציתי לדעת מה כל אחד אומר וראיתי באפשרות של הcatalyst control center אפשרות ati overdrive זה אוברקלוק נכון? עם המפרט שיש לי אני יכול לשחק ע…

• 2 תגובות
    • 765 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.