עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. גיזמודו http://gizmodo.com/5356822/amds-eyefinity-graphics-card-drives-6-30+inch-monitors-at-once מדווח שכרטיסי DX11 של AMD כוללים תכונוה שנקראת eyefinity שמאפשרת לרמות את מערכת ההפעלה ולגרום לה לחשוב שמס'מסכים הם מסך פיזי אחד. הכרטיסים יתמכו ב-3 עד 6 יציאות תצוגה מסוגים שונים כגון DisplayPort, DVI ו-HMDI. נ.ב. - אשמח לקישור על איך מכניסים קישור פה לפוסטים. נשבר לי לנסות.

2. Started by momo777,

אני מתלבט בין כרטיס גרפי Sapphire ATI Radeon HD4870 512MB DDR5 PCIe ¤834 כרטיס גרפי Connect3D ATI Radeon HD4850 HDMI 512MB DDR3 PCIe ¤550 ההבדל במחירים משמעותי מבחינת הביצועים? אני הולך לשחק משחקים כבדים ברזולוציה 1680*1050 איך הקירור של כל אחד מהכרטיסים ואמינות?

• 4 תגובות
    • 800 צפיות
  3. Started by cold,

שלום, כרגע יש לי 9700NP 128MB 256BIT, עכשיו אני מיתלבט אם לימכור את הכרטיס להוסיף כסף ולקנות 9800PRO משומש, או להשקיע את הכסף בקירור וליצרוב ביוס של PRO ולעשות עוד קצת OC?

• 12 תגובות
    • 800 צפיות
  4. לפי מה שרשום משתמשים רבים סובלים מבעיות של מסכים חומים/אפורים מעניין לדעת אם יש פה חברה שסובלים מהתופעה הזאת =ם http://www.tomshardware.co.uk/ATI-Radeon-Grey-Screen-Crash,news-32659.html

5. הציעו לי מסך.. הוא חדש, באריזה, כנראה כולל גם את האחריות, צריך לברר. בקשר למסך עצמו.. לא יכול לתת לכם דגם מדויק, אבל הוא של ViewPoint, 19 אינטש... האמת היא שניסיתי למצוא קצת מידע על ViewPoint ולא ממש מצאתי.. חברה גנרית? בכל אופן, המחיר הוא 1500 ש"ח. האם שווה? השימוש שלי הוא למשחקים, מה שמרתיע אותי במיוחד הוא זמן התגובה הארוך - 16 מילי-שניות. מה אתם אומרים? נדב.

• 7 תגובות
    • 800 צפיות
  6. Started by daniel89,

שלום. אני צריך שתביאו לי כרטיסים של עד 1000 שקל שיהיו עם 512MB (לגיימר). אני מתלבט בינתיים בין Spakle 8600GT OC לבין BFG 8600GT הנתונים של SPARKLE: 630MHz core speed (original - 540) 1620MHz memory speed(original - 1400) 1386MHz shader clock הנתונים של BFG: 565MHz (vs. 540MHz standard) 1242MHz (vs. 1190MHz standard מה אתם אומרים?על מה ללכת?מה יותר כדי? המחיר של Spakle הוא 838 וה-BFG הוא 900. ראיתי גם את ה-3850 של ATI אבל הוא רק 256MB וזה לא מספק אותי... אשמח לעוד המלצות לכרטיסים במחיר שביקשתי ורק מהחנויות IQPC,SKYPC,TMS,FOXPC. תודה, דניאל

• 6 תגובות
    • 800 צפיות
  7. Started by Gil80,

אהלן. רכשתי כרטיס מסך של sapphire HD6950 2GB אני לא מוצא עליו את הכפתור של dual bios. האם זה אומר באופן חד משמעי שאין לו? או שצריך לפרק את הכיסוי של הקירור? מה הסיכון של לצרוב עליו BIOS של 6970 בכל זאת? אם הצריבה נכשלת, אין דרך לחזור אחורה?

• 3 תגובות
    • 800 צפיות
  8. שלום, בקרוב אני קונה מחשב חדש...הוא יהיה מיועד למשחקים בעיקר וגם סרטים אינטרנט וכו'... בקרוב אני אעבד על מפרט...אבל כעת אני רוצה להתייעץ בקשר לכרטיס מסך.. המטרה שלי היא כרטיס של PCIEXPRESS שיהיה חזק למשחקים... מצד שני אני לא רוצה להשקיע יותר מדי מכיוון שבקרוב יצאו משחקים כמו QUAKE4 שידרשו כרטיסים ברמות גבוהות ואז אני אצטרך כבר לשדרג... אז השאלה מה אתם מציעים...בוא נניח שאני יכול להשקיע 1200 ש"ח עד 2200 ש"ח כאשר נראה לי שזה יהיה מוגזם בשביל זה... אם יש משהו באמצע זה יהיה מעולה ב1500-1700 אבל השאלה אם הוא יתן יותר תמורה מכרטיס ב1200, כמו ה6600GT... תודה לעוזרים, מצפה לתשובות.

• 5 תגובות
    • 800 צפיות
  9. Started by LM10,

שלום. לפני כמה שבועות קניתי מחשב חדש עם כרטיס מסך GTX460. היום קניתי כאבל HDMI - HDMI בשביל לחבר אותו לטלוויזיה שלי. חיברתי את הכרטיס ואת הטלוויזיה וזה פשוט לא מופיע לי בחלון של הSCREEN RESLUTION בווינדוס 7. מישהו יכול לעזור לי איך לגרום למחשב לזהות את החיבור? במחשב הקודם הייתי משתמש בכאבל S-VIDEO וזה ישר זיהה את זה בלי בעיות מיוחדות. תודה מראש על העזרה.

• 6 תגובות
    • 800 צפיות
  10. Started by dror_gh,

המוכר ב IQPC אמר לי שהSLI לא עובדים כזה טוב בד"כ וכדאי לי ללכת על 8800 במקום 2 9600 מה אתם אומרים? מה דעתכם? תודה רבה

• 5 תגובות
    • 800 צפיות
  11. שלום! ראיתי את המסך הזה LP717 Mag ב1500 שקל וזה נשמע לי מחיר יחסית טוב. הבעיה שאני לא מבין כל כך במסכים ואני רק יודע שצריך זמן תגובה נמוך וזווית ראיה גבוהה. הקיצר מה אתם אומרים על הדגם הזה? הפירוט שמצאתי עליו הוא: מאפיינים טכניים 16ומילי שניה זמן תגובה 1:450ו יחס ניגודיות 1280x1024וdpi רזולוציה מקסימלית 0.264ומ"מ גודל נקודה אולי אתם יודעים על פירוט נוסף ( זווית ראיה ועוד)ואתם יכולים להגיד לי אם הוא יספק אותי בצרכי שהם: סרטים משחקים גלישה אני לא רוצה שיהיה אפקט גוסט או משהו וגם שאם אני יסתכל קצת מהצד אני יראה שחור. תודה למי שיעזור..

• 3 תגובות
    • 799 צפיות
  12. Started by R.R,

האם הוא טוב?

• 3 תגובות
    • 799 צפיות
  13. Started by GHOST,

מישהו יודע אולי על חנות שיש אצלה במלאי 7800GS?

• 7 תגובות
    • 799 צפיות
  14. יש לי כרטיס מסך hd48670 נתון להרגע אני מנצל את שתי היציאות dvi ו-vga. יש לי מסך קטן של 5.5 אינץ שהשתמשתי בו בעבר לפני שהיה לי שני מסכים, ניסיתי להשתמש בשלושת היציאות במקביל ללא הצלחה. מישהו מכיר דרך לנצל את s-video גם ?

15. אורח ztos--
    Started by אורח ztos--,

אני חושב שהוא חלש מאוד, אשמח לשמוע דגובות.! תודה -THANKS

• 10 תגובות
    • 799 צפיות
  16. Started by eLeVaTor,

שלום.. קניתי לפני יומיים מחשב חדש, ואיתו את המשחק BioShock. יש לי בעיה מוזרה שכשאני משחק במשחק, אז לפעמים יש תקיעות קטנות ומעצבנות, במיוחד שאני משחק על רזולוציה נמוכה כל כך (1024 * 1280). המפרט: Intel Core 2 Quad Q6700 @ 2.66 GHz GIGABYTE Ep43 DS3L Twintech GeForce 9800 GTX בקיצור.. יש תקיעות מציקות כאלה.. זה בעיקר קורה כשאני מגיע למקומות חדשים והמחשב צריך "לטעון" קטעים חדשים במשחק.. מה עושים?

• 8 תגובות
    • 799 צפיות
  17. ?? כותרת

• 6 תגובות
    • 799 צפיות
  18. איזה כרטיס מקסימום אני אוכל לנצל עם מעבד axp 2600 באובר קלוק ל-3200??תקציב יש לי מספיק יש לי גי'גה זכרון 512 ddr 400 2-2-2-11 ולוח nf7 sl

• 10 תגובות
    • 799 צפיות
  19. Started by liran324,

יצא לי 17849 3DMarks עם כרטיס his 6850

• 4 תגובות
    • 799 צפיות
  20. היום קניתי טלוויזיה של TOSHIBA בגודל של 34 אינץ' מדגם Z6, יד שנייה מאנשים שנראו אמינים במחיר של 60 אחוז מהמחיר הכי זול שהיא נמכרת כיום בשוק. הבעיה היא שרק עכשיו שמתי לב למשהו מוזר, כשאני נמצא על ערוץ AV כשרואים כחול, אני רואה כאילו תמונה מאחורה, כאילו השאירו ערוץ פתוח במשך חודשים בלי לכבות את הטלויזיה ונצרבה התמונה על המסך (אני מזהה את הערוץ). עכשיו השאלה היא כזאת, האם בתור אחד שקנה אותה יד שנייה יש לבקש את כספי חזרה, האם הנזק הוא כבד מדיי ויש לו השפעות לטווח הארוך או האם להתעלם מזה. יש לציין שאיכות התמונה מצויינת, ולא שמים לב לתמונה שנצרבה כשרואים כבלים או די וי די, אך השאלה היא אם הטלוויזיה עלולה להשרף/ להתקלקל מהר יותר בגלל הסיבות שבגללן נצרבה תמונה על המסך. תודה לעוני…

• 7 תגובות
    • 799 צפיות
  21. שלום. יש לי מסך LG700P ושיניתי את תדר הריענון שלו להיות 85HZ (במאפייני תצוגה בווינדוס). בדקתי במסך, והוא אכן היה על 85HZ לאחר מכן.(רזולוציה 1024*768) כשנכנסתי למשחקים ולחצתי על הכפתור של המסך, רשום שם שהוא פועל על 60HZ. מה לעשות? ממש לא בא לי להרוס את העיניים...

• 4 תגובות
    • 799 צפיות
  22. כרגע יש לי מסך 19" אבל אני שוקל שדרוג עתידי ל22" ואני מתכנן לקנות מחשב למטרות משחקים בזמן הקרוב עם מעבד E7400 ו4GB זכרון, אז השאלה היא אם ATI Radeon HD 4770 יריץ משחקים ברזולוציה גבוהה גם ב22", התקציב עומד בערך על 700 ש"ח

• 9 תגובות
    • 799 צפיות
  23. Started by oreinis,

יש לי כרטיס מסך עם מעבד gtx 285 רציתי לדעת איזה כרטיסים אחרים ייתנו לי ביצועים טובים יותר בלפחות 20%. אני שוקל לקנות.

• 4 תגובות
    • 799 צפיות
  24. Started by david2k,

כותרת* על מה אתם ממליצים לשים בהגדרות בדריבר לא שמשהו מפריע לי חוץ מדבר אחד אחרי העדכון של הדירקטס 11 של קרסיס המשחק לפעמיים מקבל כמה נפילת FPS לכמה שניות ומסתדרר אבל עדיין אני מרגיש ירידה משמעותית בFPS משחק על ULTRA עם 1680X1050 על מה אתם מליצים לשים למשל בהגדרות של נווידיה v-sync triple buffring וכל השטויות האלה וגם הגדרות במשחק עם לבטל או להשאיר V-SYNC דרך אגב כרטיס GIGABYTE GTX570 תודה מראש לעוזרים מסךsamsung 2233rz 120HZ 3D

• 2 תגובות
    • 799 צפיות
  25. לטלויזיה דרך tv out (זמני עד שאקנה טלויזית lcd וחבר דרך hdmi) אני צריך גם את הwdm driver או שהוא לא משפיע בכלל על הtv out? תודה

• 2 תגובות
    • 799 צפיות

דיונים חדשים בפורומים