עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. פשוט לא יאמן אתר החדשות theinquirer.net מפרסם : GeForce 8800GTX יותר מהיר משני X1950XTX בCrossfire!!! http://www.theinquirer.net/default.aspx?article=35546

• 6 תגובות
    • 815 צפיות
  2. הנה השאלות ותודה מראש לעוזרים: 1)PIPELINES - צינורות עיבוד, שמעתי שיש צינורות עיבוד במעבידם וכרטיסי מסך, יש הבדל? (יענו לא שמעתי אני יודע =\) 2)מה בעצם תפקידי ה PIPELINES? (צינורות עיבוד) ולכמה ככול שיש יותר זה יותר טוב? 3)הליבה היא בעצם בצ'יפ (שעליו מונח ההיטסינק) נכון? אז איפה הזכרון ? (מדובר בכרטיסי מסך), הוא בצ'יפ ניפרד או שזה בתוך הליבה של הזכרון ביחד עם מהירות הליבה יש גם מהירות זיכרון או משהו כזה? הסבר בבקשה שאלת EXTRA למי שאין כוח לענות שלא יענה: (יעני זה לא דחוף או משהו כזה) X) איי ג'י פי זה בעצם סלוט שמיועד לכרטיסי מסך, מה הוא בעצם עושה?הוא מעביר את המידע בין הכרטיסי מסך לזכרונות המעבד? (דרך ה NB) או שיש עוד? הסבר בבקשה (לא דחוף אז למי שבאמת אין כוח לא אשא…

• 2 תגובות
    • 815 צפיות
  3. Started by eladbu,

האם ניתן לעשות סופט מוד הכרטיס רדאון 9800 פרו של גיגהבייט? או כל מוד אחר?ומה האפשרויות? כאשר הקירור הוא סטוק!

• 6 תגובות
    • 815 צפיות
  4. Started by Serene,

שבת שלום . לאחר שנה וקצת שנהניתי מהכרטיס, עקב החלפת מסך, ומיצוי סבלנותי לרעש והחום שלו, אני חושב שהגיע הזמן לשדרוג . כאן ההתלבטות: GTX260 בגרסתו האחרונה(216, 55n) או GTX285. מלבד זאת ניצבת השאלה האם המערכת שלי תגביל? את המערכת אתם יכולים לראות בצד, ולעצלנים שמביננו אני אסכם. Q6600@3Ghz P35 4G Ram Corsair Hx520. לדעתי כמה דברים עלולים להגביל פה: 1. הספק; 40A ו-480W רציף. האם הוא יספיק להחזקת המערכת? (משיטוטי הקצרים ב-google מצאתי שכן, אבל אשמח לאישורים נוספים). 2. המעבד; לפי הכתבה הטריה באתר, לצורך בדיקות כרטיסי מסך חדשים, הם נאלצו להחליף את המעבד מכיוון שהוא הגביל את הביצועים. האם האוברקלוק הקיים במעבד או OC יותר גבוה יפתרו את הבעיה הזו? 3.לוח אם; לפי תכונות…

• 7 תגובות
    • 815 צפיות
  5. Started by גד :),

כל הזמן מדברים על כרטיסים חזקים, אבל מה עם רמת הגראפיקה? ;D לדוגמא: 8400GS כרטיס חלש,גראפיקה גבוהה לעומת 7800GT כרטיס חזק, גראפיקה פחות טובה מהראשון אז לאיזה כרטיס יש רמת גראפיקה יותר גבוהה? 9800GTX+ או 4870 ?

• 5 תגובות
    • 815 צפיות
  6. Started by bezadon,

שלום לכולם . אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש. השימושים: משחקים כבדים מאוד כמו crysis וסרטים. כמו כן, חיבור המחשב יהיה לטלוויזיה 47" LCD. הטלוויזיה היא full HD . (על הטלויזייה אני רק רואה סרטים ולא משחק...) אילו משני הכרטיסים האלו עדיף : Radeon 4850 512MB DDR3 או Geforce 9800 GTX + 512 MB או שאולי יש משהו יותר טוב באותה משפחת מחירים שלא חשבתי עליו ? דעתכם ?

• 6 תגובות
    • 815 צפיות
  7. Started by levihaim,

הי, אין לי כניסת svideo בטלויזיה, אז אני מבין שאני צריך ממיר ל-rca. איפה ניתן לקנות ? כמה זה אמור לעלות ? תודה

• 2 תגובות
    • 815 צפיות
  8. שלום אני עומד לרכוש מחשב חדש אך אני רוצה לדעת את דעתכם (כנראה שאין מידע רשמי לגבי זה) לגבי האם ה 8800GTX או כלל סדרת ה 8800, תתמוך ב Direct X 10.1 וגרסאות עתידיות? שאלתי בפורומים בחול ועדיין לך הגעתי למסקנה האם מידע זה יתגלה בעתיד הקרוב?

• 11 תגובות
    • 815 צפיות
  9. Started by Cupid Me,

חבר'ה רציתי לדעת איך הכרטיסי מסך של חברת Biostar - אתם מכירים בעיות איתם או שאפשר לקנות בלב שקט? תודה!

• 10 תגובות
    • 815 צפיות
  10. Started by overload,

מה ההבדל בינו לבין הXT הרגיל?

11. Started by Black Knight,

מה עדיף? XFX PVT40AUA GeForce 6800 GT 256-bit DDR3 256MB או Albatron GeForce 6800 GT 256-bit DDR3 256MB ? תודה.

• 7 תגובות
    • 815 צפיות
  12. קניתי כרטיס מסך חדש מדגם 2060S, איך אני מסיר את הדרייברים של הכרטיס מסך הישן בצורה הטובה והנקייה ביותר? האם צריך להסיר את כל מה שקשור לnvidia בלוח בקרה? גם התקני שמע כמו בתמונה?

• 1 תגובה
    • 815 צפיות
  13. שלום, החלטתי להשתדרג למסך LCD. התקציב שלי הוא 1000-1500 ש"ח. האם זה יכול להספיק לי למסך אמין ואיכותי מספיק? אם כן, איזה? תודה.

• 2 תגובות
    • 815 צפיות
  14. Started by udi,

אני רוצה לקנות מחשב אבל אני לא יודע איזה מסך ממומלץ אני יודע שהכי כדי ללכת לחנות ולראות בעין אבל עדיין חשוב לי הדעה שלכם בנתיים המליצו לי בחום על המסך הזה : SAMSUNG 757NF DIAMONDTRON MONITOR 17"

• 2 תגובות
    • 815 צפיות
  15. אותי זה הצחיק

• 3 תגובות
    • 815 צפיות
  16. Started by אבי קורן,
    • 0 תגובות
    • 815 צפיות
  17. היי רכשתי כרטיס חדש GTX680 מחובר ב-HDMI, כעיקרון שאני שם על 1920X1080 התמונה יותר מידי גדולה ויוצאת מהמסך סידרתי את זה עם הscaling אבל זה מוריד לי את הרזולוציה ל 1884X1026 יש דרך לסדר שזה יעבוד ברזולציה מלאה ובגבולות המסך תודה?

• 2 תגובות
    • 815 צפיות
  18. על פי האתר ההשוואות הזה http://www23.tomshardware.com/graphics.html?modelx=33&model1=532&model2=607&chart=226 הכרטיס הזה : http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu2.asp?id=2546 חזק כמעט פי 3 !!! מהכרטיס הזה http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu2.asp?id=953 והם עולים אותו דבר האם זו טעות?

• 6 תגובות
    • 815 צפיות
  19. Started by davidz,

שלום כשאני מכבה את המחשב המסך לא נכבה הוא נכנס למצב stand by . במצב הזה הוא עושה רעש מעצבן מן צליל דק כזה , ביחוד כששקט בחדר אז שומעים את זה. כנראה שזה בא מהשנאי שלו. זה נפסק רק אם אני מכבה את המסך עם כפתור ה off שלו. האם מישהו מכיר את התופעה או שזה רק אצלי? ???

• 4 תגובות
    • 815 צפיות
  20. Started by guyishai,

שלום לכולם! אני משתמש בדרייבר 53.03 של nvidia לכרטיס מסך שלי, ובשימוש באנטי-אליאסינג נמוך מ-4X אני נתקל בבעיה של מריחת טקסטים במשחקים בעת גלילה או הזזת חלון (חלון בתוך המשחק). רק כשאני מעלה ל4X הבעיה נפתרת, אבל אז המשחקים רצים לאט יותר... מישהו יודע מה הבעיה?

• 10 תגובות
    • 815 צפיות
  21. Started by skyfire,

פתחתי היום בבוקר את המחשב והמסך היה מלא artifacts, אבל מיהרתי אז פשוט סגרתי את המחשב והלכתי. חזרתי לפני חצי שעה... פתחתי את המארז וגיליתי שהלהבים של הכרטיס מסך על הכרטיס קול :'( מזל שיש לי רדאון 8500 זרוק במגירה, אבל תודו שזאת דרך די מצחיקה לגלות שנדפק כרטיס. עכשיו הדילמה האם להשקיע באיזה silencer או לקנות איזה כרטיס מסך AGP עם directx10 שבטח יצא עוד *כמה* חודשים.

• 3 תגובות
    • 814 צפיות
  22. היי, חבר שלי רוצה לקנות מחשב נייד , ולא ידעתי לייעץ לו לגבי כרטיס מסך מכיוון שלא ידעתי האם הכרטיסים של ATI(למשל) בעלי מספור מסוים זהים לכרטיסים בעלי אותו מספור למחשבים נייחים ? מעבר לזה . . . אני אשמח מאוד אם מישהו יזרוק לי איזו עצם על לפטופים מומלצים במחיר של עד 1000$ . . .ומסך לא יותר גדול מ15.6 תודה

• 2 תגובות
    • 814 צפיות
  23. Started by Imtheman,

איזה קצב הוא הטוב ביותר?

• 10 תגובות
    • 814 צפיות
  24. Started by Matankzr23,

יש לי שאלה כללית לי אין את הבעיה אבל חשבתי על זה שאם יהיה למסך שלי פיקסל שרוף אז ב KSP לא מחליפים עד 4 אז יש דרך לשרוף פםיקסלים למסך? זה יהיה מאוד שימושי אם אתה רוצה להחליף מסך חח ;D

25. Started by INFERNO,

בוקר טוב. יש לי כרטיס TV .. דיי ישן (BT848 למי שמכיר ) עכשיו בכרטיס יש כניסת Composite ו כניסת S-video בממיר HOT (מסוג Thomson ) יש יציאת Composite המצב הנוכחי הוא שאני מחבר Composite ל Composite (בין הממיר לכרטיס TV ) השאלה שלי היא כזאת: האם כשאני אחבר כבל S-video ל Composite (הממיר Composite והכרטיס TV יחובר ב S-video ) האיכות של התמונה במחשב תתשפר ? תודה ויום נעים INFERNo OuT.

• 3 תגובות
    • 814 צפיות

דיונים חדשים בפורומים