עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. מפתחת החומרה ממקאו נמצאת בסביבה כבר עשור, ובוחרת להזכיר לנו את זה באמצעות מחשב ה-Magnus EN1080 האימתני לכתבה

2. הכותרת מדברת בעד עצמה הצביעו בהמוניכם!!!!

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. Started by davidcohen,

היי יש לי שאלה דיי כללית על כרטיסי מסך, יותר נכון על החברת ייצור שלהם 1. החברה של הכרטיס באמת משנה ולמה?! ועד כמה היא משנה ? 2. אם החברה באמת משנה אז מי החברה הכי טובה ? יש כזאת או שזה תלוי בכרטיס מסך ?! תודה

• 1 תגובה
    • 522 צפיות
  4. אני לא אוהב שאומרים חג אורים! שמח.... אני מחפש מסך דק 17" dvi (רואים הבדל בין החיבור הזה לרגיל אתם אומרים?) מהירות 12 ms או 85הרץ יספיק אני לא יודע אם זה המקביל לזה... אם מישהו חושב ש16 מספיק למשחקים שיגיד לי קונטרסט 450-500 גודל פיקסל הגיוני טוב אם יהיה מתכוונן גם לגובהה עד מחיר גגגגגגגגגגגגגג ג 2300 תודה מראש וגם אחכ! נ.ב אם אין מסך שעונה לכל הדרישות הללו במחיר זה, נא להוריד אותי בבקשה מהעץ.

• 0 תגובות
    • 548 צפיות
  5. שאר רכיבי המחשב אמורים להיות E6400, לוח אם ג'יגבייט 965,זיכרון 2x 1024, המפרט עדיין לא גובש לגמרי, יהיה מפרט ממוצע של 5000 ש"ח ללא מסך וציוד. לגבי כרטיס מסך אני מתלבט, מה מומלץ? לדעתכם, תוך כמה זמן כרטיסי מסך תומכי DX 10 יגיעו לרמת מחירים של 1300 שקל, אם תוך חודשיים-שלוש אז די כדאי לחכות לא? אשמח לתשובה כי זהו השיקול העיקרי האם לקנות את המחשב עכשיו.

• 4 תגובות
    • 613 צפיות
  6. הליבה העוצמתית ביותר של החברה מסנטה קלרה תשמש כבסיס ליצירת המערכת העוצמתית ביותר בעולם עבור פיתוח בינה מלאכותית לכתבה

7. Started by strife217,

חיברתי את המחשב לטלויזיה דרך חיבור S-VIDEO על מנת לצפות בסרטים רואים את הסרט בסדר גמור אבל את כל הטקסט במחשב אין אפשרות לקרוא, רואים ממש לא ברור (הכתוביות של הסרט בסדר) יש לי RADEON 9500 PRO יש אפשרות לסדר את זה?

• 1 תגובה
    • 570 צפיות
  8. Started by talk1977,

שלום , אני חדש ומקווה שפתחתי הודעה במקום המתאים ! אני רוצה לקנות את ה 8800GT החדש , יש לי ספק 500W עם 28A ב +12V האם הכרטיס יעבוד??? אם לא אז איזה ספק מומלץ עד 250 ש"ח ??? תודה מראש טל

9. Started by HellWarrior,

http://www.leadtek.com/3d_graphic/winfast_a400_letdh_1.html ;D

• 11 תגובות
    • 771 צפיות
  10. NVIDIA מתכננת להוציא את ה-GeForce GTX 1050 Ti לפנסיה באמצעות דגם Turing חדש - שיהיה חלש באופן ניכר מה-GTX 1650 על אף ששם הדגם שלו עשוי להעיד אחרתלכתבה

11. אז ככה באטל פילד 3 מתקרב ולפי מה שהבנתי כדי להריץ על הגדרות של high ו medium צריך יותר מhd4870 512 מה שיש לי כרגע מה שאני מתכנן כרגע לקנות זה gtx580 שמעתי שזה כרטיס מסך מצוין למשחקים או hd6950 כרגע אני לא יודע מה ההבדלים בינהם כל כך מבחינת ביצועים מה יותר שווה לי לדעתכם? דרך אגב בשביל לחסוך שאלות מיותרות המחשב שלי זה q9550 מעבד corssair 550vx ספק כוח לוח אם של P5q asus זיכרון 4 גיגה 800 mhz וזהו כאילו אני חושב שהספק יספיק לדעתי כי אני מכיר חבר שקנה את הgtx ויש לו 520 v של corssair

• 4 תגובות
    • 771 צפיות
  12. היצרנית המתמחה ביצירת פתרונות מחשוב קומפקטיים במיוחד ממשיכה להרחיב את ההיצע שלה לכתבה

13. שלום, אני חדש בקהילה הזאת. אני מעוניין לרכוש כרטיס מסך עד 1000 שקלים + - ואני לא מבין כלכך במפרטים של הכרטיסים או מה יותר טוב ממה איזה חברה וכו'... אם תוכלו לעזור לי לבחור כרטיס מסך שיספק את הביצועים הטובים ביותר אני יודה לכולכם. ואם אפשר איזה טיפ או הסבר על כרטיסי מסך וכו'... תודה מראש לכל העוזרים.

• 8 תגובות
    • 611 צפיות
  14. Started by soldier,

מישהו כבר בדק את הדרייבר החדש 93.71 של NVIDIA כדי להוריד?

• 73 תגובות
    • 4.9k צפיות
  15. Started by yonatan.mendelson,

שלוש יצרניות שונות מאמצות תצורת Mini-ITX קומפקטית במיוחד עבור ה-GeForce RTX 3060, כך שגם מערכות מחשב ממוזערות יוכלו ליהנות מיתרונות הדור החדש - במידה והזמינות לא תאכזב פעם נוספתלכתבה

16. אחרי שמסכים עם קצב רענון גבוה במיוחד הפכו לברירת המחדל החדשה בשוק הגיימינג הנייח, הם מתפנים לתקוף גם את עולם המחשבים הניידים - אסוס, Gigabyte (דרך חברת הבת Aorus) ו-Clevo הציגו כולן ניידי גיימינג מתקדמים עם פאנלים שכוללים קצב רענון של 120 הרץ, ומסוגלים להציג בכך תמונה בקצב של עד 120 פריימים בשנייה. רוב הפאנלים החדשים מגיעים מחברת AU Optronics הטאיוואנית והינם מסוג AHVA איכותי בעל פוטנציאל למכלול צבעים נאה וזוויות צפייה ראויות - ורובם גם תומכים בטכנולוגיית ה-G-Sync הניידת של NVIDIA, לביצוע סנכרון ורטיקלי חומרתי של התצוגה באופן שלא יפגע בביצועים. הטכנולוגיה החדשה הזו מגיעה, כך נראה, בתיאום עם דור כרטיסי המסך הניידים העתידי של NVIDIA - עם ארכיטקטורת ה-Pa…

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. גם מותגי GALAX ו-KFA2 של Palit הסינית מצטרפים אל טרנד שיפור הביצועים הגראפיים במחשבים המצויידים במחבר המתקדם מבית אינטל לכתבה

18. http://www.nvidia.com/page/goforce_design_wins.html וסימו לב ליכולות האדירות למכשיר כזה קטן http://www.nvidia.com/page/pg_20060207466624.html כמעט כמו PSP ויש גם יכולות המעניינות לגדם הקודם שהופיע ב E100 של מוטו ובעוד רבים http://www.nvidia.com/page/goforce_4800.html http://www.nvidia.com/page/pg_20040916371668.html

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. http://www.tomshardware.com/news/nvidia-physx-ati,5764.html

• 23 תגובות
    • 2.1k צפיות
  20. הדריברים הבאים של ATI...המכונים Catalyst יתנו שיפור ביצועים של עד 20 אחוז במשחקים. לידיעה : http://www.theinquirer.net/?article=23594

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. אמנם היתה הדלפה ראשונית מאתר chiphell לפני כשבוע בנושא זה, אך מאז עברו קצת מים. ההדלפה הראשונית היתה מעט מבולגנת, אולי בכוונה אפילו, ונראתה לא בהכרח אמינה. אך עתה יש קצת יותר סדר וגם שכל, כך שיתכן ומדובר בהחלט בהדלפה רצינית. עושה רושם שיצור מסחרי המוני ובמחיר משתלם ב- 20 ננומטר, עודנו רחוק מאיתנו, אולי קצת יותר ממה שחשבנו תחילה. בנוסף לחץ מצד נוידיאה בהשקת סדרה 700 עושה אף הוא את שלו, כך ש- AMD לא תשאר חייבת ותוציא ממש בזמן הקרוב (בלית ברירה עדיין ב- 28 ננומטר) את סדרה 8000 ל- desktop. וזו הסכמה הכי עדכנית שמצאתי: HD 8970 - 2304 sp, 3 geometry engines, 8 ACE 2.0, 48 ROP, 6 GB GDDR5, 384 bit memory (1100 / 7000) for USD 600. HD 8950 - 2048 sp, 3 geometry engines, 8 ACE 2…

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by elad2k,

לאחר יום של חיפושים די קצר מצאתי חנות שמוכרת את ה 959NF של סמסונג (בשביל אחי) וזאת לאחר שמועות מעצבנות ברחבי הפורום אשר הכריזו כי אין את המסך יותר בארץ! אז בבקשה אנשים אל תטעו אחרים בידיעות כוזבות. אני אישית מאוד מקווה שהמסך הזה שווה את המאמץ שהשקעתי כדי למצוא אותו = 2 טלפונים לא יכולתי להסתפק במשהו אחר כי המסך שכרגע אני עובד איתו הוא ה 454PRO של IIYAMA קיצר בחנות שממנה קניתי נשאר עוד מסך אחד אשמח לתת בפרטי את מס הטלפון שלהם אם זה לא אסור בחוקי הפורום כמובן, להתראותתת.

• 2 תגובות
    • 648 צפיות
  23. http://www.nvidia.com/object/product-geforce-gt-430-us.html שלום לכולם הסיפור הוא כזה קניתי מחשב חדש עם הכרטיס הזה. יש לי כבל DVI HDMI 10 מטר (עובר בקירות) שעבד יפה אבל במקביל אליו היה לי מחובר כבל קואקסילי בשביל הסאונד (לרסיבר). עכשיו אני רוצה לקבל את הפורמטים של HD החדשים TRUE HD וכוליי אני רוצה לשים מתאם HDMI ל DVI בכרטיס ולחבר את זה לרסיבר ומשם לטלויזיה האם יציאת ה DVI בכרטיס זה יכולה להעביר סאונד ווידאו בכבל אחד (מ DVI למתאם DVI/ HDMI ובצד השני HDMI ??? תשובה מיקצועית בבקשה תודה.

• 17 תגובות
    • 4k צפיות
  24. Started by rony1880,

בKSP הסכימו לבא לקראתי ולהחליף לי את הכרטיס בכל מה שארצה , אפילו שהכרטיס הנ"ל ניבדק שוב ונימצא תקין לחלוטין במעבדה אני מאמין להם , יכול שיש לי בעית תאימות בלוח אם , לקחתי במקומו HD6850 , ובלי עין הרע הכל עובד 100%. כל הכבוד לחברת KSP עכשיו הם הראו לי שבאמת יש אחריות ותמיד אפשר לבא לקראת הלקוח, תודה ללירן משרות לקוחות שסידר את כל זה . תודה לKSP רוני

• 7 תגובות
    • 898 צפיות
  25. אני מנסה לעשות OC לGigaByte 6800gt שלי כבר יומיים ושמתי לב שהמעלות לא יורדות מ59 במנוחה. אז חשבתי איך אני מעלה את המהירות של המאוורר שעבד על 2400RPM במצב TURBO בתוכנה v-tuner, לשים אותו על טורבו לא עוזר האפקט הולך שסוגרים את התוכנה. הורדתי SPEEDFAN מהאתר שלנו ומאוורר מספר 4 היה על 30% העלתי ל%100 והוא נסגר, הורדתי ל0% והוא עבד על 3500RPM, זה המאוורר של הכ.מסך. בנוסף שמתי במצב טורבו בתוך התוכנה V-TUNER שלא עזרה עד עכשיו והRPM על ל3700. אני לא יכול להעלות סקרין שוט כי הקובץ ענק. אז הנה השלבים: 1)להוריד את התוכנה speedfan. 2)*להתקין את v-tuner של gigabyte (לא חובה רק למי שרוצה עוד כמה RPM). 3)למצוא ולכוון את המאוורר של הכ.מסך בspeedfan ל0%. זה יעלה את המהירות ל3500. 4)*לכוו…

• 10 תגובות
    • 993 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.