עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. קניתי כרטיס מסך של SAPPHIRE 6950 ואני מתקין את המחשב מחדש עם WINDOWS 7 64BIT. השאלה היא מאוד פשוטה... האם להתקין DRIVER לכרטיס המסך מהאתר של ATI או מהאתר של SAPPHIRE? תודה!!!

• 3 תגובות
    • 817 צפיות
  2. מה יותר משתלם לי ? ספק כוח לא יחזיק ניראלי , עוד לא הבנתי איך יש לי ספק כזה בכלל ואאיך המחשב שלי לא קורס .. 380 W

• 7 תגובות
    • 817 צפיות
  3. http://game.amd.com/us-en/drivers_catalyst.aspx?p=xp/radeonx-xp על השינויים אפשר לקרוא פה: https://a248.e.akamai.net/f/674/9206/0/www2.ati.com/gamesite/Catalyst_712_Release_Notes.html

4. Started by masteryoda91,

שלום! לקהילה הכי טובה בארץ מזמן לא כתבתי כאן אשמח לקבל עזרה ממבינים. המפרט של המחשב שלי הוא לוח אם: Gigabyte P55-UD6 מעבד: Intel I5 750 זכרון: 4GB מערכת הפעלה: win7 32b כרטיס מסך: BFG 285GTX OC2 ספק: FSP 700W את הכרטיס הדגשתי באדום מכיוון שאותה אני רוצה להחליף. אני מעוניין בכרטיס שיתן לי ביצועים טובים למשחקים ברמה של battlefield 3,4 מעוניין לשחק במישחק עם FPS 60-80 ברזולוציית מסך 1680X1050 עם הגדרות גבוהות פחות או יותר מה תמליצו חברים?

• 6 תגובות
    • 817 צפיות
  5. Started by miim17,

מצטער על החזרה ל 2005, אבל יש לי תהיה קטנה (בתור אחד שלא מבין ממש בכרטיסי מסך): יש לי על הלוח אם את ה 6100 ונפל לידי ה 6800GS . האם שווה הרעש הנוסף שהוא יעשה לי במארז למחשב שכל תכליתו הינה סרטים, PDF ולימודים ? האם אני ארגיש ביצועים יותר טובים ב סרטי HD ? או פידיאפים כבדים במיוחד ? אשמח לתגובות...

• 1 תגובה
    • 817 צפיות
  6. Started by argorny,

האם 8600GT מסוגל להציג את מירב הביצועים עם מערכת P4 530 i915P Noisetaker 2 420W אם לא האם HD3650 מסוגל לעבוד יותר טוב בשילוב עם המערכת הנ"ל אם שתיהם לא איזה כרטיס מומלץ ב-400 ש"ח תודה לעוזרים...

• 9 תגובות
    • 817 צפיות
  7. Started by nicirnTAL,

שלום לכם! מה קורה ביום חורפי שכזה? הכל טוב? יופי... ;D אז ככה, היום בירצוני להמליץ לכם על כרטיס מסך במחיר המצחיק של 869 ש"ח . את הכרטיס קיבלתי ביום שישי, פתחתי את הקופסא ועיני נפערו! כזה מחזה מרהיב, לא ראיתי מימי . אץ רץ אני להתקינו, הדליקוני את המחשב, נכנסתי במהירות ל 3D Mark, עשיתי את הבדיקה, נוכחו מול עיני מחזות מרהיבים! שלא ראיתי מימי! ( שוב! ) בסופו של דבר, אחרי שהבדיקה הושלמה, הופיעה התוצאה: ! 8349 ! צרחתי באוויר, כן כן, זה מדהים! אפילו עם מערכת בינונית כמו שלי, מבוססת אינטל פי 4, 1.5 ג'יגה הרץ . לא אמתח אותכם יותר מידי, הכרטיס הוא: Leadtek A250LETD 64MB MyVIVO - הלוא הוא nVidia GF4Ti4200 64MB . ==!הוא!== ביצועים מצויינים בכל המשחקים ( למעט סולדט ), אפי…

• 2 תגובות
    • 817 צפיות
  8. Started by Cupid Me,

חבר'ה יש לעוד מישהו בעיה בהתקנה של ה-CCC 7.1? ההתקנה עוצרת במקום להרבה זמן וכלום לא קורה תודה

• 10 תגובות
    • 817 צפיות
  9. Started by ilay22,

יש לי כרגע לוח אם עם ,AGP מה עגיף לי לקנות? radeon x1950pro 256mb בחיבור PCI-E ואז אני אצתרך להחליף את הלוח אם שלי לבין radeon x1950pro 512mb בחיבור AGP ואז הוא עולה כמו הראשון והלוח אם ביחד, בדיוק אותו מחיר.. מה יותר חזק?

• 6 תגובות
    • 817 צפיות
  10. Started by deyan,

שלום, אני צריך כרטיס מסך הכי זול שיש לFIFA נטו גרסא 2009. אפשר קצת לחרוג מהתקציב, אבל שהגרפיקה תהיה סבבה. תודה מראש על העוזרים!

• 9 תגובות
    • 817 צפיות
  11. Started by athi,

איזה redeon מישתווה לgeforce 7950gt האם redeon x1950 pro או משהו אחר ואיך הוא בכללgeforce 7950

• 4 תגובות
    • 817 צפיות
  12. Started by IG,

שלום לכולם. אני מעוניין לכרטיס מסך שיתן לי את התמורה הכי טובה ל500 ש"ח. אני לא משחק במשחקים כבדים מאוד, אבל רצוי שיהייה 1GB זיכרון. המטרה- להריץ את SC2 בהגדרות בינוניות+ המערכת כנראה תכלול את הפריטים הבאים: [table][tr][td][table][tr][td]לוח אם ASRock 970 Extreme3 [/td] [/tr][/table][/td] [td][/td] [td][/td] [/tr] [tr] [td][table] [tr] [td]מעבד AMD AMD FX-4100 Box [/td] [/tr][/table][/td] [td][/td] [td][/td][/tr][/table] תודה לעוזרים!

13. Started by dino,

היי... אני צריך עזרה ממי שמבין טוב במסכי LCD... הזמנתי P90F 19" שהתגלת בו בעיה... בקיצר אני יוכל לקבל מסך 19" P95F+ רק בעוד חודש... ואין מצב... אני לא בא לעשות השוואה בין המסכים אני רק רוצה לדעת אם שווה לי לקחת ViewSonic VG500 Cotrast 400:1 Response Time: 16ms. Pancel Surface: Anti-glare Frequency Fh:30~62kHz, Fv:50~75 Hz VGA up to 1024x768 non-interlaced Consumption 30W (max) Brightness 250 cd/m² (typ) Humidity 1090% (non-condensing) Meets TCO'99 and ENERGY STAR® standards. Three-year limited warranty on parts, labor and backlight. Auto image adjust, contrast, brightness, color adjust (9300K, 6500K-default, user color), information (mode, model number, serial number)…

• 6 תגובות
    • 817 צפיות
  14. שלום רב איזה כרטיסי מסך מריצים H264 בחומרה ? NVIDIA ? AMD ? מה העלות ? ראיתי את הלינק הזה : http://www.hometheater.co.il/article00911 וחוץ מזה ?

15. כידוע לכולם DOOM 3 פועל טוב יותר על כרטיסי אנווידיה עכשיו השאלה היא האם זה רק בגלל שהוא מבוסס על OPENGL או גם כי הוכנסו בו אופתימיזציות שלא יופיעו במישחקים שמובוססים על המנוע של דום וכך כרטיסי ATI יהיה שווים יותר במשחקים אלו ? תווווודה

• 9 תגובות
    • 817 צפיות
  16. יש לי בעיה להפעיל תפילטרים במשחקים ואני מחפש תוכנה חיצונית האמתי הבעיה היא שהפעלתי שיידר 3 במשחק scct ואי אפשר להפעיל פילטר AA אז אני צריך תוכנה חיצונית, להפעלת הפילטרים. ותודה מראש

• 6 תגובות
    • 817 צפיות
  17. היי חברה, אני מתלבט בקניית כ.מסך חדש ורוצה לוודא שהוא מתאים למחשב שלי. (יש פירוט בצד אבל בכל זאת) מעבד: AMD 3700 לוח: DFI nforce4 ut זיכרון: 2X1GB DDR G.SKILL מארז: HEC 6A19 ספק: TT 650W TP מסך: 2007WFP בעקרון יש לי העדפה לATI ודי שמתי עין על ה 4830 של SAPPHIRE שעולה 690 ש"ח: http://ksp.co.il/hmain.php?uin=6919 מבחינת התאמה אני יודע שהוא מתאים, אך כמה קריטי שיש לי מעבד חד-ליבה? ואיך הוא יסתדר עם המסך (רזולוציה 1680X1050)? משחק בעיקר R6, MOTOGP08, CSS, NFS, אולי בהמשך COD5, NFL09, GRID, WINGS OVER ISRAEL. תודה לכולם, יוסי.

• 9 תגובות
    • 817 צפיות
  18. עזרתם לי כל כך הרבה כאן בפורום.. בקשר לבחירת מסך LCD.. לכן אני מביא לכם צ'ופר קטן... קודם כל בסוף לקחתי את המסך Samsung 760BF.. אני מרוצה מהבחירה.. צבעים מעולים.. לא מרגיש את הבעיה של המריחה.. (בהתחלה חשבתי שיש בעיה אבל התברר שזה התוכנה..) יש לי מסך 710N של סמסונג... שמבחית תצוגה.. כאן רואים פי כמה יותר טוב וגם העיצוב.. עכשיו לצ'ופר.. מיועד לכל בעלי LCD Samsung עם מסך Pivot.. ערכתי את התוכנה MagicRotation.. כל מי שהשתמש בתוכנה ובחר באפשרות שהתוכנה תעלה עם עליית המחשב.. שם לב לכך שיש חלון מעצבן של התוכנה שצץ בהפעלת המחשב.. אז העפתי את החלון המעצבן הזה.. וערכתי את הסמל ה"לא ידדותי".. להוריד את הקובץ הבא: http://planet.nana.co.il/avizov2/MagicPvt.zip לחלץ את הקובץ ולשמור א…

• 0 תגובות
    • 817 צפיות
  19. שלום חברים. השקעתי לא מעט במחשב החדש שלי ומשום מה בהרבה מאוד משחקים אני רוצה פוליגונים בזמן משחק , הכוונה היא שיש שיבושים בזמן המשחק. יש משחקים שזה יותר חמור , יש משחקים שזה פחות אבל ממכונה כמו שקניתי לו הייתי מצפה שזה יקרה. משחקים שאני נתקל בתופעה הם : BattleField2 , NBA Live06 , Far Cry למשל... המפרט שלי : AMD Athlon 64 3200+ Venice 512KB L2 Cache Socket 939 Processor - BOX DFI NF4 SLI INFINITY 939 SAMSUNG DDR 512MB 400mhz CL3 X 2 Thermaltake 400W WD 200GB 7200RPM 8MB SATAII NEC ND-3550 Dual Layer DVD±R/W/DL 16X BLACK LEADTEK 7800GT 256MB EXTREME PCI-E Sunbeam Samurai SILVER Thermaltake Thunderblade 80mm LED fan - GREEN X 2 תודה מראש.

• 9 תגובות
    • 817 צפיות
  20. Started by SliDeRShai,

שלום, יש לי מספר שאלות: 1.האם יש הבדל בין 560 Ti לבין 6950 2G? 2. איזה כרטיס מסך יעש האת העבודה הכי טובה במינימום מחיר בהצגת סרטי HD לטלויזית LCD 32 FULLHD עם חיבור HDMI? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 817 צפיות
  21. Started by Saliman,

טוב אז הכותרת אומרת הכל... אני כבר כמה זמן מחפש כרטיס RADEON 9700 או 9700 PRO שיש לו VIVO כי אני פשוט חייב את זה... אם מישהו מכיר/יודע על כרטיס כזה או איפה אפשר למצוא/לקנות את הכרטיס בבקשה שיכתוב פה

• 7 תגובות
    • 817 צפיות
  22. Started by talisman,

יש לי כרטיס גרפי ati X1800GTO... עם יציאת SVIDEO.... איך לחבר אותו לטלווזייה?

• 7 תגובות
    • 817 צפיות
  23. Started by AliceInChains,

תוכן נמחק

• 5 תגובות
    • 817 צפיות
  24. Started by momo777,

אני מתלבט בין כרטיס גרפי Sapphire ATI Radeon HD4870 512MB DDR5 PCIe ¤834 כרטיס גרפי Connect3D ATI Radeon HD4850 HDMI 512MB DDR3 PCIe ¤550 ההבדל במחירים משמעותי מבחינת הביצועים? אני הולך לשחק משחקים כבדים ברזולוציה 1680*1050 איך הקירור של כל אחד מהכרטיסים ואמינות?

• 4 תגובות
    • 817 צפיות
  25. לפי מה שרשום משתמשים רבים סובלים מבעיות של מסכים חומים/אפורים מעניין לדעת אם יש פה חברה שסובלים מהתופעה הזאת =ם http://www.tomshardware.co.uk/ATI-Radeon-Grey-Screen-Crash,news-32659.html

דיונים חדשים בפורומים