עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by galg,

היי כולם, יש לי בבית טלויזיה מעולה - מסך שטוח של טושיבה, צבעים יותר חדים מכל LCD שראיתי עד עכשיו (לא בסרטים אלא בערוצים הרגילים שמשדרים 4:3, וכן גם לי לא ברור איך זה עדיין 4:3) אבל לצערי היא מהבוקסות של פעם ולא LCD עם יציאת VGA/DVI. לכן אני מחפש כרטיס מסך שיתמוך comopnent וככה לפחות אני אראה את המחשב בצורה נורמלית. מישהו יודע משהו על זה? תודה ;-)

• 3 תגובות
    • 802 צפיות
  2. Started by Lanzar,

אתם אומרים לפתוח עוד צינורות אם דריברים אומגה... אפשר לעשות את זה גם על TI4600 ?? ואם כן אז אך עושים את זה ??? דרך אגב התקנתי את הדריבר והתוצאה שלי ב 3DMARK01 עלתה מ 13,500 ל בסביבות 15,000 !!

• 4 תגובות
    • 802 צפיות
  3. Started by flesh2,

אבא שלי הלך לחברה שאנחנו קונים מהם חלקים למחשב ושם המליצו לו על מסך MAG LT865A, אבל אני לא יודע איך הוא ביחס למסכים אחרים. המסך הוא 18" עם איכות תמונה טובה (אני עובד עליו כרגע), אבל אני לא ראיתי מסכים של יונדאי או בנק ואת איכות התמונה שלהם. אפשר קצת פרטים עליו ואם הוא שווה? המחיר שמציעים לי כרגע הוא בסביבות 3000 (לא שאלתי, אבל אם זה חשוב אני אשאל).

• 2 תגובות
    • 802 צפיות
  4. Started by davidz,

שלום כשאני מכבה את המחשב המסך לא נכבה הוא נכנס למצב stand by . במצב הזה הוא עושה רעש מעצבן מן צליל דק כזה , ביחוד כששקט בחדר אז שומעים את זה. כנראה שזה בא מהשנאי שלו. זה נפסק רק אם אני מכבה את המסך עם כפתור ה off שלו. האם מישהו מכיר את התופעה או שזה רק אצלי? ???

• 4 תגובות
    • 802 צפיות
  5. Started by צחי,

אני רוצה לקנות וראיתי כל מיני מחירים עם פערים גדולים, ואין לי מושג מה צריך שיהיה.... אני רק רוצה שיהיה לי חיבור שאני יוכל לראות טלויזיה במחשב וכמובן להעתיק תוכניות וסרטים להרדיסק או לצרוב

• 4 תגובות
    • 801 צפיות
  6. Started by kikkler,

אפשר קצת המלצות למסכים בצבע שחור, עדיף 19' ועדיף מאוד שלא יהיו ממש יקרים מידי ? 1100-1200 יהיה אדיר

• 6 תגובות
    • 801 צפיות
  7. בעצם, הבעיה שלי היא לא בדיוק כמו שהכותרת מתארת אותה, פשוט לא מצאתי דרך נכונה כרגע לנסח אותה כמו שצריך. הזמנתי "19 930SB של מיטסובישי, בצבע שחור, אבל מסתבר שצריך לחכות שהוא יגיע ליבואן (לבן אפשר חופשי, אבל חשובה לי האסטתיקה ). די נמאס לי כבר לחכות ולשחק על 1024x, אז רציתי לדעת אם משתלם לי לחכות בשביל השחור עוד קצת (בעצם, אין לי שמץ של מושג עוד כמה זה יקח) או ללכת על מסך LCD מסוים בתקציב סביבות ה- 3000 ש''ח, או על CRT אחר, למרות שלא נראה לי שיש עוד מסך בסטנדרטים של המיטסובישי המדובר, ובטח בטח שלא LCD (למשחקים לפחות).כרגע אני נשען לכיוון ה- CRT מכיוון שהם פשוט הרבה יותר טובים למשחקים, ומסך כזה יביא לי תמורה יותר טובה (אני יכול להשיג 19"). תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 801 צפיות
  8. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

http://www.station-drivers.com/page/atidriv.htm מי שרוצה לנסות... אני מוריד עכשיו שימו לב השימוש אל אחריותכם בלבד!! האתר קצת איטי תחכו... ועוד דרייבר הפעם לכרטיסי נוידיה שמופיע באתר שלהם!! 61.77 http://www.nvidia.com/object/winxp_2k_61.77 פה זה כבר לא בטא אז אין מה להזהיר!! תהנו

• 12 תגובות
    • 801 צפיות
  9. יש לי קצת בעיות במשחקים (MEDEVIL II ), הכל קצת מקרטע גם בהגדרות בינוניות... הכרטיס מומהר מהמפעל, יש מה לעשות O.C ? יש טעם? אני קצת מפחד... מה דעתכם על הכרטיס?

• 5 תגובות
    • 801 צפיות
  10. Started by athi,

קיבלתי ב3DMARK06 עים geforce 7950gt 256mb ועים מעבד אטלון 4200 5800 זה טוב?

• 13 תגובות
    • 801 צפיות
  11. שלום אז כמו שהכותרת אומרת לכרטיס המסך שלי(9600GT) מחובר חיבור צהוב&שחור שמתחבר ל2 פינים מצידו של הכרטיס מסך ול2 פינים נוספים על לוח האם. הייתי מעוניין לדעת מה החיבור הזה עושה בכלל? ואם אני אחליף כרטיס מסך בעתיד עדיין יהיה לי צורך באותו חיבור צהוב&שחור? העליתי תמונה(מצטער על האיכות :-\ ) תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 801 צפיות
  12. Started by KiDi,

שלום, קניתי לא מזמן מסך מחשב תומך HD הבנתי שכדי לצפות בשידורי HD צריך גם סרט שתומך, גם כרטיס מסך שתומך וגם מסך. סרט ומסך יש לי, אני לא יודע אבל אם הכרטיס תומך. ASUS Radeon 9600XT יש לו יציאות DVI ו VGA. תודה.

• 8 תגובות
    • 801 צפיות
  13. Started by zobi12,

אני רוצה לקנות את המסך אבל אני מתלבט כי אני לא מבין אולי אתם יכולים להסביר לי על כול השפופרות של המסכים והאם ה2 ביקרות האלו נכונות? http://www.zap.co.il/ratemodel.asp?Model_id=4226

• 2 תגובות
    • 801 צפיות
  14. Started by yonni,

מישהו יודע?

• 6 תגובות
    • 801 צפיות
  15. Started by bar72,

שלום רב, הבעיה: BF3 מתרסק בהגדרות בינוניות, פועל תקין בהגדרות מינימום. הרצון: לשדרג כ. מסך כדי שיהיה יציב גם בהגדרות בינוניות. קיים כיום: E8400, ווינדוס7 32 ביט, 4 ג'יגה זיכרון (מתוכם מנוצלים כמובן רק 3 ומשהו), כ. מסך 4890. חשבתי לשדרג ל- 6870, בתקווה שזה יאפשר משחקיות יציבה יותר. המוכר בחנות הציע דווקא 6850, משום שהוא זול יותר ואמור לספק כמעט את אותה תמורה בהתחשב בשאר מגבלות המערכת. דעתכם?

• 2 תגובות
    • 801 צפיות
  16. Started by pringles,

איפה אפשר למצוא... תודה.

• 3 תגובות
    • 801 צפיות
  17. שלום, בשלוש שנים האחרונות הזתדרתי עם המחשב שלי כמו שהוא, אר הגעתי למסקנה שכדאי לשדרג. לא נראה לי שיש צורך להחליף משהו מהשילוש, אז נראה לי שזהו הזמן לכרטיס מסך חדש. זה המפרט שלי: Core2Quad Q6600 @ 3.0 GHZ GigaByte P35 - DS3L Transcend 4GB (4x1024) DDR2 800MHZ Sapphire HD2900Pro 1GB GDDR4 Samsung 320GB SataII 16MB WD 640GB AAKS SataII 16MB Enermax Liberty 400W ThermalTake V1 Dell 2007FP 20" UltraSharp הרזולוציה עליה אני מעוניין לשחק היא 1600*1200 עם פילטרים (אם ניתן). המשחקים שאני משחק הם לדוגמא : gta4,bioshock2, batman arkham asylum וכו'... נקודה חשובה, אני לא רוצה שהכרטיס יהיה מאלו שתמחממים הרבה ועושים רעש, סבלתי מזה מספיק עם הכרטיס הנוכחי. שיהיה כרטיס קריר. התקציב שלי, כ…

18. אולי זה יפתור את בעיית ה"ending program...should not see me",שווה לנסות? והאם זה כדאי?

• 6 תגובות
    • 801 צפיות
  19. Started by Hitman_47,

חבר רוצה ללכת היום ליקנות כרטיס SLI והוא בהיטלבטות אחרונה הוא רוצה שאני ישאל מה יותר טוב ..? 1. Leadtek Winfast PX 7800GT 256MB 256bit PCI-E http://www.leadtek.com/3d_graphic/winfast_px7800gt_tdhvivoe_1.html 2 ASUS Extreme N7800GT/2DHTV http://www.asus.com/products4.aspx?l1=2&l2=6&l3=0&model=590&modelmenu=1

• 7 תגובות
    • 801 צפיות
  20. Started by eagle701,

יש לי כרטיס מסך רדאון 9600 XT לאחרונה המשחקים החדשים לא עובדים לי במחשב מופיע מסך שחור ויש משחקים שפשוט לא רואים את הדמויות זה קורה רק במשחקים החדשים יש לי את הדריבר האחרון של ATI הכרטיס מסך עייף וצריך להחליף אותו? או שיש פיתרון אחר?

• 10 תגובות
    • 801 צפיות
  21. Started by patah,

שלום חברים. יש לי שאלה לגבי חיבור של שני מסכים למחשב אחד כאשר שבמסך אחד תהיה מופעלת מצגת בעלת מחזור מסויים, ובמסך השני עבודה שוטפת של המחשב ללא הפרעה אחד לשני. וכמובן שליטה בו זמנית בשני המסכים עם עכבר אחד בעת ובוענה אחת. זה קצת דחוף!, תודה מראש. :

• 2 תגובות
    • 801 צפיות
  22. Started by eliXir,

http://tms.co.il/product_info.php?cPath=83_50_376&products_id=3395 http://tms.co.il/product_info.php?cPath=83_50_376&products_id=3483 האם ההבדל ביניהם משמעותי?

• 8 תגובות
    • 801 צפיות
  23. היי, אני נעול על הכרטיס הנ"ל לבסוף לאחר חשיבה וירידה מ 4850HD, יש לי אפשרות להביא את הכרטיס הנ"ל ב 850 ש"ח דרך מור לוי, עם הנחה של 3 אחוז מזומן כלומר +- 820 ש"ח שווה? אני אציין כי פה אין תוספת משלוח מביאים לי את הכרטיס ביד ככה שזה 820 שקל נקי... עריכה: מדובר בגרסת ה 512 MB

• 7 תגובות
    • 801 צפיות
  24. Started by FIRE-KID,

שלום. מפרט: AMD3200+ 2.0GH 1 ג'יגה זיכרון 400MHZ X800XL WD 120 GB SATA עכשיו עקב הכניסה של DX10 לתחום המחשבים אני חושב על שידרוג לכרטיס מסך תואם-תומך DX10..עכשיו האם יש יש עוד דברים עליהם אני צריך לדעת כדי שהמחשב שלי יתמוך? לדוגמא אולי שהמעבד לא מספיק חזק? או אולי הזיכרון לא יספיק עבור משחקים שדורשים DX10? או אולי משחקים DX10 יעלו רק על ויסטא?.. אני ממש לא יודע..

• 9 תגובות
    • 801 צפיות
  25. Started by oba3k,

רק שהוא שוקל 10.5 קילו http://www.tgdaily.com/2006/05/06/ibuypower_19inch_sli_notebook/ תתפלאו הוא לא כזה יקר. במיוחד מול הXPS הנייד של דל או מחשבים אחרים של אליינוור או וודוPC.

• 11 תגובות
    • 801 צפיות

דיונים חדשים בפורומים