כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,975 דיונים בפורום זה
-
In response to rising prices for LCD panels and other upper-stream components, LCD monitor vendors including ViewSonic, Acer and BenQ have decided to raise prices for their LCD monitors this month, according to the companies. ViewSonic decided to increase prices for its 17-inch and 19-inch LCD monitors by NT$100-300 (US$3-9) while Acer has raised prices for its 17-inch LCD monitors NT$200 (US$6). Acer also increased prices for its 15-inch and 19-inch models NT$100 (US$3). In addition, BenQ raised prices for all of its LCD monitors NT$100-200 (US$3-6). The adjusted price for the 17-inch LCD segment now stands at NT$7,500-7,800 (US$231-240) while quotes for the 19-inch segm…
-
- 2 תגובות
- 652 צפיות
-
-
הורדתי את הדרייברים החדשים של אומגה וראיתי שבתחילת ההתקנה הם שואלים על אפשרות הFAST WRITE ואומרים שעדיף על OFF ורק לבעלי R9600 שלא עובדים בלי FW עדיף ON ולי יש 9600 אז אני לא יודע מה לבחור ON או OFF?? בנוסף יש לי עוד שאלה אני יצרף אותה לכאן במקום לפתוח ת'רד חדש: יש לי R9600PRO של GeCube הליבה היא 400MHz אבל הזכרונות הם רק 200MHz שבכל 9600PRO הם אמורים להיות על 300MHz איך הגיוני דבר כזה?
-
- 2 תגובות
- 562 צפיות
-
-
יש לי מסך 19 wide אני רוצה לקנות כרטיס מסך.. אני מתלבט בין 2 כרטיסים..השימוש שלי בהם זה קצת עריכה גרפית וקצת משחקים.. איזה כרטיס כדאי יותר? HD 4670 512MB GDDR3 DX10.1 HDTV DVI HDMI PCI-E או 9600GT 512MB GDDR3 DX10 HDTV 2xDVI HDMI DisplayPort PCI-E והאם זה באמת יתאים לצרכים שלי?אני רוצה שזה יפעיל gta iv ואת התוכנה לעריכת סרטים pinnacle בדקתי והמחשב שלי מספיק חזק להריץ את שני היישומים האלה רק בכרטיס מסך זה נפל זה לא מצליח להפעיל את היישומים האלה.. ואני צריך כמה שיותר לחסוך בכסף!! תודה רבה לעוזרים אורי![br]פורסם בתאריך: 27.07.2009 בשעה 11:53:34 למה אף אחד לא עונה??[br]פורסם בתאריך: 27.07.2009 בשעה 12:04:00נוו בבקשה תענו..
-
- 2 תגובות
- 652 צפיות
-
-
מצאתי שני מסכים שנראו לי טובים רציתי לדעת אם מישהוא נתקל בהם ומי מביניהם יותר טוב ואם למישהוא יש איזו שהיא הצעה אחרת באותו המחיר מסך ראשון Samsung 730B מסך שני LG 17" LCD Monitor L1750HQ + DVI תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 540 צפיות
-
-
CryTek החברה שהביאה לנו את Far Cry הכינה את הסרטון. בסרטון מוצגים אפקטים מדהימים. http://s2.putfile.com/videos/26010463625.avi 4.34MB "The first betas of DirectX 10 will ship with Vista public beta 2" http://www.tomshardware.com/hardnews/20050916_022428.html
-
- 4 תגובות
- 675 צפיות
-
-
איך ניתן לאבחן מהיכן התקלה.הצבע האדום נעלם ואז התמונה מורכבת משני צבעים וכמובן שזה נראה זוועה.החלפתי מסך לחדש , החלפתי גם כרטיס מסך,ניקיתי את הסלוט של כרטיס המסך,החלפתי כבל מסך. שום דבר לא עוזר.השקעתי יותר מדי כסף במחשב מכדי שאחליף אותו בחדש. יש לי לוח INTEL 845HV,כרטיס מסך ELZA, פנטיום 4 1.5 G,זכרון 256 M, תודה
-
- 1 תגובה
- 785 צפיות
-
-
מכיוון שלאחרונה נוסף ל-Comp-il ה -COMPUCASE 6A19 אז אני שוקל אם לקנות משם............הבעיה היחידת שלי זה הכרטיס מסך...... רציתי לדעת האם ה-כרטיס מסך Sapphire RADEON 9800 Pro / 128MB 256bit 380Mhz/680Mhz Retail / Bulk+Accessories - No Half-Life הוא כמו כל Radeon 9800 pro 256 bit רגיל או שזה יותר גרוע.......... בגלל שכתוב בפרטים: אחריות: שנה אריזה: Lite RETAIL BOX/ Bulk+Accessories מתאם DVI, מאריך MOLEX, כבל RCA, כבל S-VIDEO, דיסקים(2) ....שמתם לב ל-Lite????? אם תוכלו לעזור לי.אז תודה
-
- 8 תגובות
- 607 צפיות
-
-
כן שלום אני חושב על לקנות כ-מסך טוב למחשב שלי ואני רוצה את העצה שלכם ........... אני חשבתי בכיוון של FX כגון: FX5700 ULTRA DDR3 128MB http://www.leadtek.com/3d_graphic/winfast_a360_ultratdh_2.html או...... FX5900XT 128MB http://www.leadtek.com/3d_graphic/winfast_a350xt_tdh_2.html יש פה שוני........ וגם זה סך הכל 100 שקל הפרש בין אחד לשני ...אז תגידו לי מה כדי מכל בחינות.......
-
- 2 תגובות
- 586 צפיות
-
-
שלום. בכרטיס המסך 8400GS מבית ZOTAC, כאשר כבל ה HDMI מחובר, אני לא מקבל סאונד. למיטב הבנתי - מאתר החברה - יש צורך בכבל שנקרא SPDIF. האמנם? במידה וכן, האם עלי לרכוש אחד עם שני פינים או שלושה פינים? והאם כבל זה אמור להיות מחובר לכרטיס המסך או ללוח האם :s05: תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 615 צפיות
-
-
הבנתי שהם אותו תווך מחירים פחות או יותר איזה מהם מציג ביצועים יותר טובים וגרפיקה יותר טובה? תודה
-
- 12 תגובות
- 907 צפיות
-
-
טכנולוגיית sli נשמעת יפה וטובה שאמורה לתת ביצועים פי 2. אבל בשטח הסיפור קצת אחר. ומה שיש בפועל שהרבה משחקים עובדים רק עם כרטיס מסך אחד. כי אנויידיה שוכחים להוסיף תמיכה לsli להרבה משחקים או שמוציאים את התמיכה אחריי הרבה זמן. האם משהו שיש לו גם SLi ונתקל בתופעה הבלתי נסבלת הזאת?
-
- 26 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אהלן אז לפני כמה ימים הסתבר לי שהמאוורר של הכרטיס מסך לא עבד למשך הרבה זמן אבל זה היה כבר מאוחר מדי... ועכשיו הradeon 9500 הוא כבר ז"ל, והמחשב בנתיים מעלה אבק... ולשאלתי: יש לי AMD 1.8 ולוח אם של ג'יגה בייט GA-7VA עם AGP*8 ו512MB זכרון פנימי האם הכרטיס מסך הבא מתאים למפרט הזה? :Gigabyte nVIDIA GeForce 7600GS 256MB AGP ואם לא , אז על איזה כרטיס מסך אתם ממליצים למפרט הנ"ל? תודה !
-
- 0 תגובות
- 534 צפיות
-
-
חשבתי למכור את הכרטיס ולהשתדרג במשהו חזק יותר (Full HD) מה המחיר האקטואלי שלו למכירה ביד שנייה? פחות מחצי שנה ולא עבר שום OC מן הסתם. תודה.
-
- 1 תגובה
- 812 צפיות
-
-
שלום לכולכם... חבר שלי עומד לקנות מחשב והוא בבעיה קשה בין איזה כרטיסי מסך לבחור: [glow=red,2,300][1) PowerColor Radeon X800 XT Platinum Edition ( R42-TVD3) 256MB GDDR3 ViVo- RETAIL 2)3 Albatron geforce fx 6800Ultra 256MB DDR[/glow] עכשיו אני מדבר מביחנת ביצועים איזה כרטיס יותר טובים ויותר חזקים ואל תתיחסו בידיוק לבאנצים של דום 3 מכיוון שהמשחק ניבנה על כרטיסי Nvidia כמו שהלף לייף 2 על ATi. בבקשה אנשים אני חייב עזרה ותגובות רציניות כמה שיותר מהר מכיוון שחבר שלי עומד לקנות מחשב אפילו מחר. תודה רבה לכולכם ;D.
-
- 7 תגובות
- 937 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי כרטיס מסך ATI 9250 128 DDR וראיתי שיצא דרייבר 5.10 והתקנתי אותו והמחשב קרס לי מדיי פעם ואמרו לי שהדרייבר הזה מתאים רק לכרטיסי מסך היותר מתקדמים של ATI ורציתי לדעת איזה דרייבר הכי ממולץ לכרטיס מסך שלי שיעבוד בצורה הטובה ביותר? ורציתי לשאול עוד משהו יש בקטליסט קונטרול סנטר של ATI תחת קטגוריה של 3D STANDRD SETINGS יש קטגוריה בשם TEXTURE PREFERFNCE ויש אפשרות בין ביצועים ואיכות וזה מסומן הכי קרוב לאיכות כברירת מחדל של התוכנה מה הכי כדאי? תודה רבה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 533 צפיות
-
-
שניהם עכשיו באותו מחיר כמעט (1300-1400). הבדלים עיקריים: 1024MB זיכרון ב-TOXIC מול 896MB ב-OCX שעונים של 960/1050 ב-TOXIC מול 709/1566 ב-OCX GDDR5 ב-TOXIC מול GDDR3 ב-OCX המאוורר של ה-TOXIC יכול כנראה להחזיר יותר טוב אוברקלוק נוסף מאשר ה-OCX.
-
- 0 תגובות
- 714 צפיות
-
-
כן אני יודע שיש מלא דיונים.... אבל לא מצאתי בדיון הראשי איך בדיוק הופכים אותו ל-XT !!?? מה חייבים לעשות? לצרוב ביוס? האם זה מסוכן? ולעשות OC? מה צריך בדיוק? מספיק שאני אעשה לו אוברקלוק נורמלי דרך הדרייברים? או מה? תודה לעוזרים, חשבתי פשוט לקנות את הכרטיס וכרגע יש לי 9700 פרו, אני לא רוצה לקנות אותו ולהישאר עם 9800 פרו שעלה לי 1300 שקל...
-
- 0 תגובות
- 659 צפיות
-
-
-
https://blogs.msdn.microsoft.com/directx/2019/01/07/wall-of-gpu-history/ https://www.pcgamer.com/microsofts-awesome-wall-of-graphics-cards-spans-35-years-of-gpu-development/
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
אני שוקל להחליף את ה 6600 הבעייתי שלי לכרטיס יד שנייה זמני רציתי לדעת איך הכרטיס הנ"ל RADEON 9600 PRO-256MB מבחינת ביצועים בעיקר מול הכרטיס שלי שיהיה לי קנה מידה להשוואה תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 712 צפיות
-
-
* שנתמך ב- XP 64Bit חשוב ביותר (מרבית הכרטיסים הפושטיים של ה-300 ש"ח לא תומכים) * שיכלול טיונר TV * סוס עבודה רציני - צריך להעביר עשרות קלטות וידאו למדיה דיגיטלית * שיכלול תכנת עריכת ווידאו טובה * איכות גבוהה * לגבי ממשק חיבור לא יודע מה הכי הטוב אבל יש לי PCI, PCI-1X, USB, 1394 אם שכחתי עוד תכונות שחשובות לקחת בחשבון לפני קניה , רק תגידו
-
- 2 תגובות
- 532 צפיות
-
-
הציעו לי את ה8500GT ו HD3650 מה עדיף מבינהם ? או שיש איזה המלצה למשהו אחר בתקציב הזה ?
-
- 6 תגובות
- 736 צפיות
-
-
שלום לכולם! אי רוצה לדעת אם אפשר להכניס למחשב איטי כרטיס מסך טוב למשל GeForce 6800GT על מחשב פנטיום 4 2.4, 768 מגה, לוח אם חדש. רעיון לשאלה זה אם אני מכניס את הכרטיס הזה אז לא יווצר לחץ על הכרטיס וזה יפגע באיכות גרפית או שיהרוס את הכרטיס או לדעתי הכי גרוע, לא יהנה מביצועים מקסימלים של הכרטיס הטוב הזה. אשמח לקבל תגובות...
-
- 4 תגובות
- 692 צפיות
-
-
החלפתי דרייבר והכרטיס מסך יותר לא עובד כל דרייבר שאני שם ושהוא אמור להתאים זה מה שרשום וגם פתחתי פה אשכול והביאו לי וזה לא טוב אז איך אני יכול לדעת אם הכרטיס מסך שלי נשרף? ויש מצב כזה שהוא מכובה או משהו כזה?והוא לא פעיל?תודה
-
- 7 תגובות
- 5.3k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות אחד מהכרטיסים כמובן שאני יחליף את הלוח וזה רק למשחקים http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=3819 http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4221
-
- 6 תגובות
- 541 צפיות
-