כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,954 דיונים בפורום זה
-
חיפשתי באתר החברה ואין שום מידע...כמו כן ב-EBAY ו-NEWEGG אף אחד לא מוכר אותם.... אז מאיפה היה להם את הכרטיס לביקורת? הכרטיס טרם יצא לשוק?
-
- 5 תגובות
- 619 צפיות
-
-
-
כי אני חושב שקראתי פה פעם שהכרטיס מסך הזה לא תואם לחלק מלוחות האם.. לוח האם הנ"ל : http://www.intel.com/products/motherboard/DG965WH/index.htm
-
- 1 תגובה
- 597 צפיות
-
-
יש לי מחשב שמחובר אליו 1. ב-DVI מסך LCD 19 ברזולוציה של 1280X1024 2. ב-VGA טלויזיה LCD 32 ברזולוציה של 1366X768 עם כרטיס מסך Geforce סדרה 6. אני רוצה לאפשר עבודה נורמלית על המחשב על המסך LCD19 בלבד וכאשר יש צורך לראות סרטים על ה-LCD32 (אין מצב שגם עובדים על המחשב וגם רואים סרט). ואני מחפש פיתרון תוכנה נורמלי לתצוגה כפולה בדריבר של NVidia הצלחתי להגדיר dual view (לא clone) של שניהם כאשר ה-LCD19 ברולוציה 1820X1024 וה-LCD32 על 1360X786 (משום מה אין לי 1366). הבעיה היא שבמצב הזה שטח העבודה נמתך על שני המסכים ולכן 1. העכבר יוצא מגבולות ה-LCD19 מה שמחרפן אותי 2. תוכנות שהיו פתוחת על ה-LCD32 יפתחו גם בפעם הבאה על ה-LCD32 וצריך יהיה לחפש אותם בנרות. ובנוסף ב-LCD32 התמונה יוצאת קצ…
-
- 0 תגובות
- 655 צפיות
-
-
שלום לכולם, רציתי לדעת איזה מהכרטיסים נחשב טוב יותר ומה עדיך לי לקנות מהם, אגב שניהם של LEADTEK ושניהם עולים אותו מחיר (כ-500 ש"ח). מי שיכול לעזור אז בכבוד. תודה!
-
- 0 תגובות
- 590 צפיות
-
-
שלום לכולם, רציתי לדעת מה נחשה כרטיס טוב יותר ה-7600GS או ה-8500GT, אגב שניהם של LEADTEK ושניהם עולים בסביבות ה-500 ש"ח. מי שיכול לעזור לי אז בכבוד! תודה!
-
- 7 תגובות
- 646 צפיות
-
-
לא מצאתי אותם חיפשתי בכל המקומות ... אני צריך את כל הדרייברים תצוגה CATALYST .. בקיצור חבילה שלהם . תודה
-
- 4 תגובות
- 590 צפיות
-
-
שלום לכולם בקרוב אני עומד לקנות מחשב, ורציתי לדעת איזה מבין הכרטיסים הבאים כדאי לקנות?, השימושים הם עריכת סרטים, OC ומשחקים כבדים: Sapphire ATI Radeon X2900XT 512MB HDCP PCI-E http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=7637 מחיר בחנות: ¤2,500.00 או: BFG GeForce 8800 GTS 640MB PCI-E OC2 VERSION http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=7254 מחיר בחנות: ¤2,190.00 עדיף לחכות קצת לירידת מחירים?, אם כן, מתי? מתי עומד לצאת הHD2900XTX ומה יהיה מחירו? איך משתמשים בטכנולוגיית הCROSSFIRE?, שמעתי על איזה כבל, איפו ניתן להשיג אותו והאם אפשר לעשות CROSSFIRE על לוח SLI? מה עדיף? הHD2900XT או ה8800GTS 640MB? מה יהיו מחיריהם של המוצרים הנ"ל בעוד כחודש? הנה הפרטים:…
-
- 13 תגובות
- 952 צפיות
-
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות כרטיס מסך בסכום של כ-700 + ש"ח. הכרטיס מיועד למשחקים בעיקר, אני צריך המלצה לכרטיס, תודה מראש .
-
- 6 תגובות
- 663 צפיות
-
-
מהיא החברה שנותנת את הכרטיס הזה עם קירור סטוק הכי קריר...? מישהו אולי יודע או שיכול לכוון אותי לטבלת השוואות?
-
- 8 תגובות
- 609 צפיות
-
-
קניתי עכשיו כרטיס מסך 8600GT של LEADTEK באיזה דרייברים להשתמש באלו שבאו בדיסק עם הכרטיס או באלו שבאתר של NVIDIA??? באתר של LEADTEK לא כתוב כלום על 8600 ואין שם דרייברים הבעיה היא שניסיתי לחבר מקודם את הLCD ולראות ברזולוציה 1080i אין לי שום סרט ברזולוציה הזאת אבל את הדסקטופ ראו ממש ממש חרא (יש לי LCD של LG שעלתה בסביבות ה7000 לפני 5 חודשים בערך) בכל אופן ירדתי לרזולוציה 720p הדסקטופ נראה יותר נורמלי הפעלתי סרט וגם ראו בסדר אבל ציפיתי ליותר.... בנוסף התמונה לא היתה על כל המסך כאילו המסך נגמר 5 סמ בערך לפני הצלע השמאלית של המסך אני חושב שזו בעיה של הדריברים או של התוכנה של NVIDIA למישהו יש רעיונות או פתרונות?? יכול להיות שלא ראיתי טוב ב1080 בגלל שזה לא בprogressive??
-
- 1 תגובה
- 731 צפיות
-
-
-
מה הכי כדאי? עד 200 שקל דרישות הכרטיס: איכות TV-OUT טובה PCI-E X16 חיבור DVI לא למשחקים כלל!
-
- 1 תגובה
- 560 צפיות
-
-
יש לי כרטיס 6600GT AGP וקבל אחד בו נפגע. השאלה אם יש אפשרות להשיג את הסכמה של הכרטיס הנ"ל לפיה להלחים את הקבל המתאים תודה
-
- 8 תגובות
- 741 צפיות
-
-
אני מתכוון לעומת הגירסה הרגילה..... אם הוספת המחיר שווה את השיפור בביצועים. אני לא יעשה OC לכרטיס מסך כי אני לא מבין בגלל זה אני רוצה לדעת. וגם ראיתי שגירסת ה-320MB XXX עוקפת בבצועים את הגירסה הרגילה בהרבה בגלל זה אני רוצה לדעת.
-
- 9 תגובות
- 784 צפיות
-
-
שלום רב, יש ברשותי GeForce 7300GT של MSI, והדבר הפשוט שניסיתי זה לחבר את המחשב לטלויזיה... המחשב מוצא את הטלויזיה בלי בעיה אבל יש בעיה מאוד מוזרה... התמונה היא שחור-לבן כשבעצם יש בעיה בסינכרון לצדדים ניסיתי להעביר את הפורמט ל Pal-G ו- Pal-B שזה הפורמטים שעובדים בארץ... אפילו עברתי על כל שאר הפורמטים שקיימים ברשימה של ההגדרות ה- nvidia ושום דבר לא עזר... עשיתי אין סוף ריסטים, וניסיתי אפילו לחבר על המקרן אחורי שיש לי בסלון ושום דבר לא עזר... מה אפשר לעשות בנידון ? והאם טמפרטורה של 60-63 מעלות במצב של ללא עבודה גרפית לכרטיס מסך זה בסדר ?
-
- 3 תגובות
- 739 צפיות
-
-
אני התקנתי stalker התקנתי הכל טוב ויפה ומשחק על הגדרות הכי נמוכות בקיצור יש לי מריחות ממש אבל ממש מריחות הכל כל מה שלמעלה נימרך . השאלה שלי היא : האם זה בגלל הכרטיס ? האם זה בגלל המסך ? samsung 931b או שיש לי בעיה במשחק ?
-
- 7 תגובות
- 511 צפיות
-
-
יש לי כרטיס X1950PRO בין חודשיים+- ולאחרונה מופיעות לי בעיות בצבעים שלא היו פעם.. מבחינים בבעיה במיוחד בצבע השחור.. כמו כן התקנתי גירסאות שונות של דריברים ונסיתי הגדרות מסויימות אבל לא עזר.. צירפתי תמונות, תגידו מה אתם חושבים [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 544 צפיות
-
-
אתם יכולים לתת לי קישור לחברה בארץ שמוכרת את ה-Sparkle Calibre 880LV שעשו עליו סקירה...
-
- 3 תגובות
- 505 צפיות
-
-
לאיזה כרטיס לפי דעתכם מגיע התואר הזה? אני מדבר על כרטיסים שנמכרים כיום, מכל טווחי המחירים- מיד ראנג', היי אנד וכו'. קחו בחשבון גם את היכולות שלו לאחר וולטמוד קטן, כי יש הרבה כרטיסים שפשוט הורידו להם את המתח שמגיע לליבה ולזיכרונות כדי שיהיו חלשים מהאחים הגדולים שלהם, ולכן הם מוגבלים בהמהרה.
-
- 9 תגובות
- 686 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות כרטיס טלוויזיה ואני צריך המלצות. אני רוצה כרטיס טלוויזיה מאחת החברות הבאות: Hauppauge,Leadtek,Asus,LifeView,Viewcast כרטיס פנימי של PCI,שיש לו גם תוכנות עריכה ובמיוחד את WinDVR 3 במחיר של עד 500 שקל. אם כבר אני פה,מישהו יכול להסביר לי על חיבורים? וגם מה ההבדל בין כניסות ליציאות? הנה כניסות: (RCA/3.5mm) Audio XLR FireWire (IEEE 1394) והנה יציאות: (RCA/3.5mm) Audio VGA ומה זה טיונר TV פנימי ו"ממיר מחשב לטלוויזיה"?
-
- 0 תגובות
- 508 צפיות
-
-
אני מתכנן בקרוב לקנות כרטיס מסך דגם 8800GTS מכיון שהמחשב מחובר לטלויזית LCD 32 אינץ רציתי לדעת אם אני חייב לקחת את הדגם עם ה- 640 MBזיכרון או שיספיק לי גם ה- 320 MB תודה לעוזרים...
-
- 15 תגובות
- 834 צפיות
-
-
קראתי עכשיו את הכתבה באתר על הכרטיס 8800GTS320 של ספרקל.. עם האוברקלוק מהמפעל... והאמת כבר מזמן גם שמתי עין על גרסאת הOC2 של BFG, למרות המחיר... ועד שכבר הבנתי שחבל סתם להשקיע עוד 200 שקל, ואפשר ללכת בלב שקט על כרטיס רגיל של לידטק, ראיתי את הכרטיסים של XFX XXX EDITION, שבאים במחיר של כרטיס סטנדרטי, אבל עם נתונים מדהימים, שעוברים אפילו את גרסאת הOC2 של BFG.. הכרטיס הזה לדוגמא: XFX PCI-EX GeForce 8800GTS XXX EDITION 320MB GDDR3 320 BIT TV/O DVI - DX10 - PV-T80G-GHD9 - RETAIL בIQPC: http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=3033 אתר היצרן: http://www.xfxforce.com/web/product/listConfigurations.jspa?series=GeForce%26trade%3B+8800&seriesId=730995&productId=731024…
-
- 4 תגובות
- 732 צפיות
-
-
אהלן לכולם, יש לי פנטיום 3 ישן, 450MHZ. זיכרון 256MB אני רוצה לקנות לו כרטיס TV ולשים אותו בסלון מחובר לטלויזיה ככה שכל היום הוא יוריד סרטים ויראה אותם בטלויזיה. האם הדבר אפשרי? אם לא מה צריך לשדרג כדי שהוא יעבוד? זיכרון? איזה כרטיס TV לקנות? איך יודעים אם כרטיס TV מתאים לי לפנטיום 3?
-
- 8 תגובות
- 762 צפיות
-