עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. אני גר לא רחוק מאיבוריי מחשבים אם אתם מכירים משם משהו טוב משם אז אני מעדיף תודה.

• 10 תגובות
    • 651 צפיות
  2. יש לי Geforce 2 MX 32mb ישן (לא 400 או 200) ויש בו יציאת וידאו composite ו-s-video. לצערי איבדתי את דיסק הדרייברים המקוריים ולא הצלחתי למצוא דרייברים לכרטיס שיאפשרו הפעלת היציאות הללו. יציאת ה-VGA עובדת כמובן עם דרייברים של nVidia. לא מצאתי על הכרטיס שום סימנים מזהים לגבי היצרן או הדגם חוץ מהמקודד של הוידאו שעליו כתוב: Chrontel 7008A-T. אשמח אם מישהו יאמר לי איפה אפשר למצוא דרייברים שיאפשרו להפעיל את היציאות ואחרי שהן יפעלו, אילו תוכנות צריך בשביל לשלוט עליהן (אני מעוניין לחבר את המחשב לטלויזיה). תודה עמרי

• 5 תגובות
    • 666 צפיות
  3. Started by yoni ^_^,

שלום השבוע יש בידי הזתמנות לשדרג את המחשב במספר חלקים ללא מחיר שזה מעבד AMD 64 וכן אני רוצה באותה הזתמנות ללכת על לוח אם DFI שתומך ב PCI EXpress הבעיה היא שאני עדיין לא רוצה לקנות כרטיס מסך מאחר ויש לי את RADOEN 9700 PRO ולכן אני עדיין רוצה למצות את הכרטיס הזה עד הסוף וגם ככה אני לא ממהר לקנות כרטיס חדש (אם אני אקנה אז כבר כרטיס על) לכן אני רוצה לחכות עם זה הבעיה היא שהכרטיס הזה הוא על תקן AGP והלוח אם על תקן PCI EXpress האם קיים פיתרון לבעיה הזאת ?

• 4 תגובות
    • 671 צפיות
  4. Started by Ohady,

שלום,אז ככה.. המפרט שלי זה ככה: מעבד- פנטיום 4- 90NM 530 1MLGA775 אינטל 3 גיגה הרץ.. לוח- MSI LGA775 915P COMBO-FR ATX זכרונות-גיגה...מהירות 533 של כרוסאייר..DDR2 כרטיס מסך- ATI X300 דיסק קשיח-160 גיגה ספק- כרגע בשלבי קניה..הספק יהיה מעל ל-400W . עכשיו השאלה שלי היא כזאת.. אני רוצה לקנות כרטיס מסך...משהו טוב...עכשיו נגיד אני רוצה את זה http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=989 לא בטוח את הכרטיס הזה..סתם נתתי דוגמא..אני מדבר על כרטיסים מהסוג הזה.. האם זה יעבוד על הלוח שלי כהלכה? תודה לעוזרים. אם זה יעבוד..אני רוצה הצעה לכרטיס מסך עד 700 ש"ח.

• 3 תגובות
    • 560 צפיות
  5. Started by House M.D.,

היי, כרגע ברשותי החומרה הבאה: AMD 955 Gigabyte 990xa-ud3 sli 2x 560 8gb ram FSP 700W לפני כמה ימים, לוח האם שלי נשרף (יצא עשן מהמוספטים!) ועכשיו אני בדילמה: 1. לקנות לוח אם כמו שהיה לי בכמעט 500 ש"ח (זו האפשרות היחידה שמצאתי בארץ שמתאימה לצרכים שלי, שהם לוח לסוקט של המעבד שלי שתומך ב SLI) 2. לקנות ביד 2 לוח יותר זול (200 ש"ח) שתומך במעבד שלי אך לא ב SLI, למכור את הכרטיסים שלי ולקנות כרטיס יחיד. אני מתחיל לחשוב לכיוון האפשרות השניה, מכיוון שה SLI עשה לי לא מעט בעיות. האם יש לכם המלצה לכרטיס מסך יחיד בתקציב של 500-700 ש"ח (עדיף ביד 2 כדי לקבל תרומה טובה למחיר) שיהיה בערך ברמה של ה SLI שהיה לי? אני כרגע חייל, אין לי הרבה כסף ולכן מעדיף לא להשקיע יותר מידי במחשב …

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  6. Innovision® GEFORCE 6800LE ב-634 ש"ח http://www.pcnow.co.il/product.asp?productid=6911 GC-RX1300GA2-E3 ב-678 ש"ח http://www.plonter.com/detail.tmpl?sku=GC-RX1300GA2-E3 SAPPHIRE RADEON 9800SE ב-575 ש"ח http://www.pccenter.co.il/Product.asp?productid=2353 CLUB-3D Radeon 9800LE ב-583 ש"ח http://www.lamir.co.il/product.asp?product=6259 Palit AGP Radeon R1300PRO ב-586 ש"ח http://www.skak.co.il/Trader/Product.aspx?loc=VGA&DRID=9206000 כמה הערות: כולם כמובן AGP (לצערי לא השכלתי לקנות PCIX לפני שנתיים). הגבול העליון הוא 650 ש"ח (צריך להשאיר כסף ל-LCD). הנטיה שלי היא ל-NVIDIA הראשון, אבל רק מתוך הרגל. הספק שלי הוא l&c b500e, כך שכרטיס חזק שיחייב החלפה של הספק…

• 31 תגובות
    • 3k צפיות
  7. האם ניתן לחבר במערך למשל 9600GT ו 8800GT ? איך בדיוק זה עובד-מבחינת חלוקת משאבים בין 2 הכרטיסים החזק והפחות חדש? האם ניתן להתחיל עם כרטיס בודד ובעתיד לשלב את השני לא בהכרח זהה וזה עובד מיידית או יש צורך לקנפג את המחשב איכשהו מבחינת החומרה?? תודה לכולכם

• 4 תגובות
    • 638 צפיות
  8. Started by LRa,

אני רוצה לקנות 9600pro והכי זול שמצאתי זה בסביבות ה 850 ש"ח של חברת gigacube. למישהו יש מושג איך הכרטיס ? כי לפני כמה ימים אמרו לי בפורום שאם אני לא מעוניין לעשות אוברקלוק אז לא משנה על איזה חברה ללכת. תודה

• 11 תגובות
    • 983 צפיות
  9. http://theinquirer.net/default.aspx?article=39829

• 4 תגובות
    • 656 צפיות
  10. Started by Sobol,

ערב טוב. קניתי כבל RCA לווידיאו. מצד אחד- פין לטלווזיה. מצד שני- כבל עם 7 פינים לכרטיס מסך- (Sapphire RADEON X800 GT (256 MB) הבעיה היא שהחשב פשוט לא מזהה את החיבור. מה הבעיה?

• 1 תגובה
    • 532 צפיות
  11. Started by spacedude,

אני זקוק להלמצה לכרטיס מסך עד 2000ש"ח שישמש אך ורק לעריכת וידאו. אני עובד עם פרימייר, בתמונה ניתן לראות את ההמלצות של Adobe. ה 7800 הוא הכרטיס היחידי שנותן תמיכה מלאה בתקציב שפוי. השאלה היא מה הכי מומלץ מכל החברות. תודה מראש שחר [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 962 צפיות
  12. Started by haimamazavs,

שלום לכולם, אני חושב על לשדרג את הכרטיס מסך שלי. והשאלה שלי היא כזאת: האם עדיף לקנות עוד כרטיס מסך כמו שיש לי כבר ( המפרט למטה) או לשדרג ל980? ואם לשדרג אז בכמה כבר אני יכול למכור את הכרטיס מסך שלי? i5 4670 arctic cooling freezer 13 gigabyt h87 d3h corsair vengeance 8gb asus gtx780-dc2oc-3gd5 samsung 840 evo 250gb seagate barracuda 7200.12 1tb hdd seasonic platinum 660w corsair obsidion 550d

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by neil4,

אני מדבר על ה 8500 64 מגה הרגיל מול ה 9000 128 מגה הרגיל ? [ספציפית -YUAN XPERTVISION ATI RADEON 8500 64MB DDR POWERCOLOR RADEON 9000 128MB DDR DVI, TV Out]

• 36 תגובות
    • 2.3k צפיות
  14. GTS - http://tms.co.il/product/4888 GT - http://tms.co.il/product/4643 GT OC - http://tms.co.il/product/5214 קודם כל השאלה שלי, אני יודע שיש גרסאות כמו שיש GTS ישן ויש GTS חדש עכשיו איך אני יודע מה חדש ומה ישן לדוגמא הבאתי פה לינק לGTS אבל השאלה אם הוא חדש? ואיך יודעים זאת? ולנושא, איזה מבין 2 הכרטיס הללו הם הטובים ביותר ? כרטיס מסך אני צריך לאורך זמן ארוך שיחזיק ויתפעל ללא בעיות כל משחק חדש שיוצא. מניסיון וממה שאומרים אני יודע בוודעות שהכרטיסים האלו מספיקים אולי לא תמיד למקסימום ביצועים(אממ CRYSIS אממ) אבל מספיק ומצוין שיפעילו כל משחק חופשי. תודה לעזורים. ארקדי.

• 22 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. פרטי מערכת ספק 400W לוח אם P45D3 NEO-F MSI מעבד ארבע ליבות Q9550 זיכרון 4G DDR3 1333MHZ איזה כרטיס מסך עד 700 שח יתן לי את הביצועים הכי טובים במשחקים ועם איזו מערכת הפעלה הכי כדאי להפעיל את המערכת XP או VISTA 32 BIT או 64 BIT תודה

• 7 תגובות
    • 869 צפיות
  16. אהלן אנשים, התלבטות קטנה, אשמח אם תוכלו לעזור לי. מחשב חדש וממש פשוט נרכש לבית, בעיקר לצרכי אינטרנט, אופיס ושמיעת מוסיקה - והמפרט בהתאם: לוח אם ASUS P5QPL-AM מעבד אינטל 5400 זכרון 2גיגה, 800מ"ה דיסק 500גיגה השאלה היא כזאת, בהסתמך על הדרישות והמפרט הנ"ל, האם יש טעם לקחת את הכרטיס מסך מהמחשב הקודם - RADEON 9600XT (של CLUB 3D) - ומכמות האבק שהורדתי ממנו, נזכרתי כמה הוא ישן... להתקין אותו ולהשתמש בו במקום כרטיס המסך המובנה של לוח האם?? בעיקרון השאלה הזאת עלתה אצלי, כשרציתי לחבר את המסך, וגיליתי שבכרטיס המובנה בלוח אין לי אופציה לחיבור DVI (מסך LCD), והייתי חייב להחליף לכבל VGA. אני לא יודע עד כמה ההבדל הוא משמעותי לצרכי השימוש שיהיו למחשב, אבל בכל זאת תהיתי אם הכרטיס המאובק נ…

• 2 תגובות
    • 670 צפיות
  17. Started by Shlomi XD,

למישהו יש בנצ'ים? וההבדל בינהם הוא ענקיייי או מינורי?

• 1 תגובה
    • 816 צפיות
  18. Started by bad-sector,

אני רוצה לקנות כרטיס מסך תודות לGTA SA שהוכיח לי שה9100 שלי פג תוקף.... עכשיו, מה הכי שווה לקנות? איזה חברה? והחשוב מכל - קיאספי מוכרים את הכרטיס לAGP ב 1020, בעוד ששאר המתחרות מינימום 1200... אבל כולם מציעים יותר אחריות (לשנתיים במקום לשנה) האם זה שווה את תוספת המחיר? והאם מישהו מכיר פה חבילה ששווה לקנות (כרטיס+אחריות+תמורה?) תשובות מרובות יתקבלו בברכה.... תודה מראש. עריכה: המליצה פה על 6800LE עם פתיחת צינורות - מישהו עשה את זה? זה בטוח עובד לכל החברות? בכמה זה משפר את הכרטיס לאחר פתיחת הצינורות? לא עדיף לקנות 6600GT ולהסתפק בסטוק מאשר להתחיל לקחת הימורים עם הפתיחת צינורות?

• 2 תגובות
    • 684 צפיות
  19. שלום לכולם, אז ככה יש לי כרטיס radeon hd 4870 הורדתי את ההתקנה של הכרטיס מהאתר של ATI אבל שאני מנסה להתקין הוא מעלה הודעת שגיאה שאי אפשר להתקין את הפאק (PACK), ניסיתי להתקין את הכרטיס מסך בנפרד ואת הקטליסט בנפרד אבל הוא בכל זאת מעלה את ההודעת שגיאה יש לי XP SP3 והמחשב עבר פירמוט ואין לי שום תוכנה אחרת מותקנת למעט הכרטיס קול והעידכון של הFRAMEWORK מהאתר של מיקרוסופט מה יכולה להיות הבעיה? אגב למרות הכל המחשב עושה ריסטרסט אחרי ההתקנה ואז זה נראה כאילו הוא מזהה את הכרטיס אבל בכל זאת אין גישה לקטליסט או לכל אלפיקציה של הכרטיס מסך [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 623 צפיות
  20. יש אפשרות להוספת כרטיס מסך עם תמיכה בDX שונה משל הכרטיס המסך השני? והאם זה יותר טוב שיש שתיי כרטיסים?

• 4 תגובות
    • 539 צפיות
  21. Started by mega1234,

יש כזה או שפשוט להשאיר אותו על 75HZ ?

• 1 תגובה
    • 557 צפיות
  22. Started by RayZ,

טוב, זו הודעה שאני שולח כאן בשם מישהו אחר, בעיקרון- זו התלבטות של חבר שלי: אני רוצה לדעת האם הכרטיסים הבאים הם טובים: nVIDIA GeForce 8800GTS 320MB PCIeוLeadtek LEADTEK PX8800 GTS 512 TDH מי טוב יותר ומה משתלם יותר? אני אמרתי את דעתי אבל הוא מתעקש על ליהיות בטוח. אשמח אם תגיבו, תודה.

• 10 תגובות
    • 850 צפיות
  23. אהלן וסהלן יפורום חח ניגש לעיניין קניתי מחשב חדש לא מזמן עם כרטיס מסך GTS 250 וראיתי מאחורה שיש לו שתי חיבורים של 6PIN ומה ששמתי לב שהטכנאי חיבר לי רק חיבור אחד כלומר רק 6PIN אחד מחובר ויש אחד לא מחובר אז לשאלתי זה טוב? זה רע? זה גורם לנזק עתידי? אפשר להישאר ככה? דוגמא על מה אני מדבר: נ.ב אני מפעיל משחקים חופשי על HIGH כגון רידיק GTA IV וכול החדשים ! ואני לא מרגיש בשום תקלות למיניהם! תודה לעוזרים וזה ממש חשוב לי !

• 1 תגובה
    • 533 צפיות
  24. התכנים שהיקלטתי לפורמט דיגיטלי האם יש כרטיס שעושה זאת? האם מישהו ממליץ על כרטיס מסויים? (לא סכום גבוה .העלתי לבני שהתגייס לגבעתי את ההקצבה החודשית) זהו תודה

• 0 תגובות
    • 552 צפיות
  25. אני מתכוון מבחינת קירור? ביצועים ? תודה

• 3 תגובות
    • 705 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.