כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
ערב טוב לכם. הרשימה שלי עומדת על הכרטיסים הבאים והשאלה שלי היא מי מהם עדיף, גם לאור התמחור הנוכחי שלהם. - ATI X1650PRO: http://digma.co.il/shop/product_info.php/cPath/27_68/products_id/4708?osCsid=aea29544e53ef1f19882754cf9fdc7f6 - 7600GS EXT של LEDADTEK במקרה הזה. (לפי נתונים טכניים של תדירויות שעון וזכרון, נראה שהATI מנצח) http://digma.co.il/shop/product_info.php/cPath/27_67/products_id/3773?osCsid=aea29544e53ef1f19882754cf9fdc7f6 ראיתי בחיפוש כאן, דיוני השוואה שונים בין השניים, אבל חלק התייחסו לגרסאות AGP ושאר הדיונים לא היו מעודכנים מול התמחור הנוכחי של הכרטיסים שוודאי יכול להשפיע ולהכריע, לא? אודה לכם על העזרה בבחירה הנכונה ביותר. אני לא גיימר כבד, אבל כן נהנה ממשחקי…
-
- 12 תגובות
- 784 צפיות
-
-
שלום כולם, קניתי לאחרונה GTX 560Ti ULTRA DURABLE של ג'יגהבייט, ורציתי לשאול אם הוא אמור להפעיל את המשחק על ULTRA ברזולוציה 1360X768? המפרט AMD 630 2.8@3.6 4GB RAM SEASONIC 500W כרגע אני מפעיל על HIGH דיי חלק - לא בדקתי FPS אם צריך לבדוק תגידו לי איך ואני אפרסם. בULTRA זה לא מספיק חלק כדי לשחק. אני שואל כי אולי כדאי לעשות לכרטיס OC (במגבלת הספק כמובן) או שמה המעבד הוא הבעיה? תודה!
-
- 2 תגובות
- 784 צפיות
-
-
תראו נכון בהגדרות של המוניטור מכוונים את ה REFRASH RATE ויש שם לסמן V על לא להציג מה שלא מתאים למסך אז זה היה מסומן והיה מופיע שם רק 60 וזה היה על זה אבל שהורדתי את ה V אז הופיעו עוד מלא (עד 120 HZ) וזה עובד ב 120 אפילו (מה שלא היה במסך הישן שלי במחשב הרגיל) עכשיו זה משנה אם אני שם 120 ? או 60? אני אישית לא רואה הבדל גדול... אבל הבנתי מה שיותר גדול יותר טוב לעניים... זה לא מזיק למסך או משהו כי לא יודע אם זה מתאים לו...
-
- 1 תגובה
- 784 צפיות
-
-
סתם החלטתי לחפור בהגדרות השונות של הכרטיס מסך שלי וראיתי את זה מה ההגדרה הזאת עושה ? PCI יותר איטי מהיר והAGP X8? ובקיצור מה זה ;D [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 784 צפיות
-
-
אהלן... צריך המלצה לכרטיסים גרפיים עד 700 ש"ח אני לומד עיצוב ועובד עם פוטושופ, מאיה, פריהנד וכו' המחשב יחסית חדש ככה שאין בעיה.. תודה
-
- 5 תגובות
- 784 צפיות
-
-
אני משחק במחשב עם ויסטה ו8800 באמריקן ארמי ומדי פעם המסך נהיה שחור והמשחק נתקע ואחרי כמה שניות משתחרר.כשאני חוזר לוינדוס אני מקבל הודעה שהייתה שגיאה במנהל ההתקן של הכרטיס מסך עם הקובץ NVLDDMKM.מיותר לציין שניסיתי את כל הדרייברים שקיימים.מישהוא יודע מה הפתרון לבעייה?
-
- 4 תגובות
- 784 צפיות
-
-
שלום רציתי לברר איזה כרטיס מסך הכי חזק יש ל AGP פשוט הכרטיס שיש לי עושה לי בעיות ואני רוצה לשדרג אותו כבר.
-
- 5 תגובות
- 784 צפיות
-
-
שלום ! אתמול רכשתי מנוי לצפייה במשחקי ה nba דרך האתר שלהם www.nba.com ומשום מה דרך המחשב שלי רואים ברמה ירודה מאוד ... ודרך המחשב של אחי רואים באיכות מצויינת לפי מה שהבנתי האיכות שידור שלהם היא HD עכשיו המחשב שלי הוא ממש ישן (לפני 4-5 שנים) שעלה בסביבות ה 2500 ש"ח כאילו פנטיום 4 ללא כרטיס מסך (עם כרטיס מובנה על הלוח) מחשב ישן בקיצור ... והמחשב של אחי הוא חדש יותר בהרבה שעלה בסביבות 6000 ש"ח עם כרטיס מסך שלפני שנתיים היה בין הטובים שיש ... וכו ... אז השאלה שלי היא עם בשביל לצפות במחשב שלי באותה איכות כמו במחשב של אחי אני צריך לקנות כרטיס מסך כמו שלו או שיש עוד דברים שאני צריך לשפר במחשב שלי ?? אתם חושבים שלמעבד יש כל קשר לזה ?? אשמח לקבל תשובה תודה רבה מראש .
-
- 0 תגובות
- 784 צפיות
-
-
מה עדיף שהוא יוציא אוויר [יעיף את האוויר לתחתית המארז] או יכניס אוויר [יעיף אוויר על הכרטיס]? ההגיון שלי אומר שיוציא אוויר, כי גם ככה החום מתרכז על הגריל הפסיבי [GB 9550] וככה זה בכל כרטיס מסך עם קירור אקטיבי, אבל יכול להיות להפך - שיעיף אוויר על הכרטיס.
-
- 4 תגובות
- 784 צפיות
-
-
באותו המחיר. האם הSONIC אמין כמו 7600GT הרגיל? של חברת PALIT.
-
- 13 תגובות
- 784 צפיות
-
-
שלום, היום שהאתר היה בבניה ניצלתי את הזמן לחפש כרטיס מסך 7800 חדש למחשב שלי אני אישית מסתפק ב 6800gs אבל אמרו לי שכדאי לי להשקיע קצת יותר ולקנות 7800 . אז למישהו יש המלצה על כרטיס זול וטוב?? מחיפוש מהיר מצאתי את זה GIL FORSA FX7800GT PCX NVIDIA Original 256 הוא טוב? נ.ב. אני רציתי לקנות את eVGA 6800 GS 256mb/ 256 bit / 425 core /1000 memory /12 pipeline ולפי הנתונים שראיתי לחלק מ ה 7800 יש את אותם המהירות ב core clock וב memory clock האם זה חשוב כל כך לקנות 7800 עכשיו או שאפשר להסתדר בנתיים עם 6800gs ??
-
- 7 תגובות
- 784 צפיות
-
-
הראשון הוא http://digma.co.il/shop/product_info.php?products_id=7546 עם קירור של זלמן. השני הוא עם קירור רגיל (מקורי). מה כדאי לקחת? (שני הגרסאות עולות כמעט אותו הדבר) כי לפי מה שהבנתי הכרטיס מתחמם מאוד ואיך הקירור של זלמן שווה משהו?
-
- 7 תגובות
- 784 צפיות
-
-
8) ברשותי גיפורס 4200 אם יציאת DVI רכשתי לו מזמן מסך LCD דנדש קיבלתי א ותו היום חיברתי אותו ל DV וביציאה האנלוגית חיברתי את הסמסונג הישן כרגע שני המסכים עובדים ביחד אם טכנולוגיית ה nView uzv וזה פצצה. אני יכול לפתוח אתר במסך אחד ומישחק במסך שני או שני אתרים שונים בשני מסכים או כל דבר אחר משהו שווה ביותר אפילו ה TASKBAR מתפרץ על שני המסכים כאילו היה זה מסך אחד יש לי שם 2 דסקטופים הסמן עובר ממסך אחד לשני אפשר לראות סרטים בכל מסך , בשניהם או חצי חצי זה כזה פצצה אני מאוד מאוד מאוד מאוד מרוצה רק שאלה לי אליכם האם אפשר לשחק מישחקים אם 2 מסכים או יותר בגיפורס 4200? כי ניסיתי וזה עובד רק על מסך אחד !!! האם רק הפריליה של מטרוקס תומך ב MONITOR SOUROUND? בבקשה תגובות שלכם אלי 8)
-
- 1 תגובה
- 784 צפיות
-
-
שלום לכולם אני משדרג את המחשב השבוע לפלטפורמה החדשה של ה 775 יש לי בינתיים 865 (לוח) הכרטיס מסך שלי הוא giga-byte 5900xt 128mb 256 bit עכשיו אחריי השדרוג אני מביא את הכרטיס הבא: GV-NX66128D שהוא giga-byte 6600 128mb 128bit האם ה 6600 הזה חיותר טוב למרות שהוא בגירסה החלשה ביותר?
-
- 2 תגובות
- 784 צפיות
-
-
היי, אחרי כל ריסטארט הרזולוציה של המסך שלי יורדת ל1600X1024, ואני צריך להעלות אותה ידנית ל1680X1050. התופעה הזו החלה לפני שבוע וחצי בערך. דרייברים גרסא 190.38 למישהו יש מושג איך מסדרים את זה?
-
- 9 תגובות
- 784 צפיות
-
-
טוב לי יש מערכת amd 3000 geforce 6600 k8nf 512 mb ובקואנטר סטריק יש לי fps בסמוק 20 כאשר יש לי מלא חברים עם intel 2,4 geforfce 4 512 mb עם 100 fps בסמוק... האם זה יתכן שיש לו מחשב יותר חזק משלי !? או לעוד חבר intel 3.0 x600pro 512mb וגם לו יש 100 fps אני חושב שמהו פה לא בסדר ... ה6600 אמור להיות יותר טוב מati הזה אם למשיהו יש אולי איזה driver להביא או הצאות שיציע תודה לכולם !
-
- 2 תגובות
- 784 צפיות
-
-
שלום, קניתי היום מחשב לאחי שלא מיועד למשחקים. המחשב נקנה עם כרטיס מסך Geforce 9300gs 512mb ואני מעוניין לקנות מסך עם רזולציה גבוהה HD , בגודל 22" או 24" האם הכרטיס מסך יעמוד ברזולציה זו?לגלישה באינטרנט אופיס ומשחקי FLASH באינטרנט. תודה, אבי
-
- 7 תגובות
- 784 צפיות
-
-
הנה השאלות ותודה מראש לעוזרים: 1)PIPELINES - צינורות עיבוד, שמעתי שיש צינורות עיבוד במעבידם וכרטיסי מסך, יש הבדל? (יענו לא שמעתי אני יודע =\) 2)מה בעצם תפקידי ה PIPELINES? (צינורות עיבוד) ולכמה ככול שיש יותר זה יותר טוב? 3)הליבה היא בעצם בצ'יפ (שעליו מונח ההיטסינק) נכון? אז איפה הזכרון ? (מדובר בכרטיסי מסך), הוא בצ'יפ ניפרד או שזה בתוך הליבה של הזכרון ביחד עם מהירות הליבה יש גם מהירות זיכרון או משהו כזה? הסבר בבקשה שאלת EXTRA למי שאין כוח לענות שלא יענה: (יעני זה לא דחוף או משהו כזה) X) איי ג'י פי זה בעצם סלוט שמיועד לכרטיסי מסך, מה הוא בעצם עושה?הוא מעביר את המידע בין הכרטיסי מסך לזכרונות המעבד? (דרך ה NB) או שיש עוד? הסבר בבקשה (לא דחוף אז למי שבאמת אין כוח לא אשא…
-
- 2 תגובות
- 784 צפיות
-
-
יש לי Celeron D בOC עד 3.6Ghz 512MB זיכרון וכרטיס 9550. ספק Thermaltake 360W עם 18A על קו 12V אני רוצה לעשות שידרוג מכסימלי למחשב הנוכחי , כדי להחזיק מעמד עד ל- direct x10 , Vista , DDR3 כלומר עד אמצע השני של 2007 - עוד שנה , שנה וחצי אני גם אשדרג זיכרון עד 1.5 GB האם הX850XT הוא מספיק טוב , או שכדי לקנות את 7800GS בתוספת של 500 ש''ח ? http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=XV-X850XT&cart=114590740371548〈=heb האם יש אלטרנטיבות אחרות ? האם היצר PALIT/XPERTVISION הוא בעייתי ? האם היו למשהו בעיות עם PLONTER בתוך ספק ? סליחה על כל כך הרבה שאלות
-
- 8 תגובות
- 784 צפיות
-
-
שלום, לא מזמן פתחתי אשכול אם 6600 יותר חזק מ7300LE, והסתבר שכן, אפילו מאוד. אז חיברתי את ה6600 והמאוורר בו עושה המון רעש כי משהו בו דפוק והוא חורק. אז רציתי לשאול אם יש טעם שאני אחבר את הכרטיס מסך בלי שהקירור מחובר למקור מתח, או שכדאי להוציא את המאוורר לגמרי ואם בכלל הכרטיס יחזיק מעמד בלי מאוורר... אם זה משנה אז גם יש לי משחה טרמית, מרחתי על הכ. לפני כחצי שנה, אפשר למרוח שוב למרות שמן הסתם זה לא מה שיגרום לו להתקרר יותר מדי. תודה למגיבים.
-
- 8 תגובות
- 784 צפיות
-
-
לפי מה קובעים עם הכרטיס מסך יוגבל ע"י המעבד או כל דבר אחר?
-
- 4 תגובות
- 784 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך radeon 9800 pro, אבל זאת לא הנקודה החשובה. קוראת לי תקרית מוזרה, ובדקתי מספר פעמים עם כל מיני אפשרות גראפיות, גם אם אני משחק על Ultra high עם כל הדברים שאפשר להוסיף וaax4, וגם אם אני משחק על ההגדרות הכי נמוכות, בלי כלום, רזולוציה הכי נמוכה, זה רץ לי על אותו fps בדיוק! ניסיתי אפילו באותן העמדות, לא משנה איזו גראפיקה אני שם, זה רץ על אותו הfps. עכשיו זה מוזר, על הגדרות נמוכות יותר הfps אמור להעלות, ובהרבה. אבל זה לא קורה אצלי (זה רק במשחק הזה, שאר המשחקים בסדר). מישהו יודע אולי מה הסיבה לכך?
-
- 7 תגובות
- 784 צפיות
-
-
-
שווה לעשות בלאגן בשביל לעבור מhd4850 512 mb לכרטיס הנ"ל ? והאם ספק 380 watt יספיק לי בשביל הgtx 260 הוא מספיק בשביל הHD4850 ..
-
- 5 תגובות
- 784 צפיות
-
-
אני רוצה (ממש) לקנות כרטיס מסך חדש אבל אני לא יודע אם המערכת שלי יכולה לתוך בו... איך אני יודע אם המערכת שלי תקלוט את הכרטים? כל הכרטיסים שמתחברים ב-PCIe יעבדו לי עם המערכת? אני ממש לא יודע כי אם כן אז אני יכול לקנות 8600GT אבל אם לא... 7600GT תעזרו לי בקשה!!
-
- 1 תגובה
- 784 צפיות
-