כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,954 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה לקנות כרטיס מסך אבל אני לא רוצה להשקיע יותר מ 600 שקל על כרטיס חדש. אני מתלבט איזה כרטיס מסך חדש לקנות בבקשה תעזרו לי ותמליצו כל כרטיסי מסך טובים שמחירם עד 600 ש"ח (בשביל משתמש מומצע)
-
- 11 תגובות
- 677 צפיות
-
-
שלום. אני לאט לאט מרכיב לעצמי מחשב, כבר יש לי לוח, מעבד, SSD וזכרונות. זקוק להמלצה לכ.מסך. בעיקרון ההתלבטות שלי היא בין GTX-650 Ti boost, GTX-660, HD-7850 2gb and HD-7870 2gb. כל אחד מאלה מתאים מעל ומעבר לדרישות שלי מבחינת ביצועים. אני לא מצליח להבין איזה מהם יותר טוב מבחינת חימום. ראיתי טבלאות, הם כולם צורכים בערך אותה כמות חשמל גם במנוחה וגם בעומס מלא, אני רק לא מבין האם כל האנרגיה שלהם מומרת לחום? אני רוצה פשוט מארז שיהיה לו במאווררים פילטר שאפשר יהיה לשטוף אותו ואני לא אצטרך לנקות את המחשב כל שלושה חודשים. אז בבקשה תמליצו מי מהם מייצר פחות חום ומי יותר, ואם אפשר אז גם בכמה. המסך שלי זה DELL שמומלץ פה בפורום. 1920x1080 בינתיים החלקים שיש לי זה: מעבד I7-4770 לוח D…
-
- 5 תגובות
- 615 צפיות
-
-
שלום... רציתי להזמין מנועה כומפ כרטיס מסך Geforce 7800 GS OC 256 מגה נראה לי של XFX ב1690 אבל נגמר להם אז אני צריך להזמין ממקום אחר.. אני צריך שיהיה לי את הכרטיס החזק ביותר(כיום) לAGP שיחזיק את המחשב שלי לעוד זמן במשחקים.. תודה. תגידו אם צריך מפרט של המחשב.
-
- 5 תגובות
- 695 צפיות
-
-
שלום. אני רוצה לקנות כרטיס מסך שיריץ לי משחקים יפים כמו GTASA, lord of the rings the rise of the witch king, FIFA2008 ועוד, וגם שבעתיד הוא יוכל להריץ לי משחקים על הגדרות לא הכי גבהוהות אבל על גבוהות ושהמשחק יפעל מספיק חלק. עכשיו אני מתלבט בין שלוש אפשרויות מחנויות שונות: Sapphire HD 3870 521MB-1240 שקל zotac Geforce 8800GTS 320MB-995 שקל. (ראיתי את הקירור שלו, לא נראה מי יודע מה מרשים כמו של האחרים). Palit nVIDIA Geforce 8800GT 512MB-1157 שקל Leadtek WinFast PX8800GT 512MB 1190 שקל (אני חושב שלזה יש קירור יותר טוב מההוא של פליט לפי איך שזה נראה בתמונה באתר) תמליצו לי מי הכי משתלם מכל אלה בבקשה, ויכול להיות שימכרו 8800GTS 320MB ב-1200 כי אני ראיתי באיזה אתר שרשום ככה אבל א…
-
- 2 תגובות
- 494 צפיות
-
-
התקציב שלי הוא 600 ש"ח . איזה כרטיס מסך יתן לי את מלוא הביצועים תמורת הכסף?
-
- 2 תגובות
- 587 צפיות
-
-
ראשית, המפרט של המחשב: AMD Athlon XP 3000+ Barton ABIT NF7-S v2.0 GEIL PC3200 512MB * 2 WD 80GB SATA אני זקוק לעזרה בבחירת כרטיס מסך ל-AGP 8X עד 900 ש"ח, כמה שפחות יבורך ואפשר גם כרטיסי מסך יד-שניה. אני חשבתי לקנות X800XL, או 6800GT, או 6800GS, או 6600GT ואז התחיל כבר לכאוב לי הראש, לכן פתחתי את הטופיק הזה. ב-X800XL גרסת ה-PS וה-VS היא 2.0, לעומת 3.0 בכרטיסי ה-6X00 - זה משמעותי בכלל? ולעתיד? שיהיה לכולם יום טוב ואחלה סוף שבוע!
-
- 28 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חברים, מצורפת תמונה של המפרט שלי, היה לי כרטיס מסך radeon 4850 שהלך אחרי כמה שנים, אז החלפתי לבינתיים לכרטיס -240 שהיה זרוק לי בצד איפשהו, עכשיו שאלה לי אליכם, איזה כרטיס מסך אני יכול לשים כדי שימקסם לי תביצועים של המפרט הזה (בשביל משחקים) בלי החלפת שום רכיב נוסף? אני מתכנן להזמין מאיביי כנראה. (הספק שיש לי הוא 500 Seasonic) תודה רבה על העזרה.
-
- 12 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום, אני זקוק לעזרה בבחירת כרטיס מסך: יש לי שני אפשרויות ושניהם בתקציב: גיפה 4 440MX (ליטדק, או איך שרשמים את זה ) ראדון 9000 פרו (גיגה ביט) ועכשיו, צרכי הם: לשחק במשחקים כמו GTA3 וסולדיאר... סימס, פיפא ברזולוציה של 1024*768 ולא יותר ועכשיו השאלה שלי היא : מה עדיף לי? (כי הגיפה יותר זול כ100 שקל) יאיר
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום רב, שימושי במחשב עבורם אני צריך כרטיס מסך הם: * משחקים דוגמת civilization,heroes,fifa,nba (אני משחק ברזולוציות סטנדרטיות) * צפייה בסרטים על מסך הטלוויזיה כשחשבתי לעצמי על כרטיס מסך מתאים בשבילי, התלבטתי בין ה8600GTS ל8600GT. בפורום מפרטים אף המליצו לי מס' פעמים לפנות ל8800GTS(מה שבכנות, נראה לי מוגזם). אציין שאני לא בנאדם שמשדרג בתכיפות ולכן חשוב לי כרטיס תומך Directx10. אז מה היא לדעתכם הבחירה הנכונה ביותר? בכבוד רב, אורי
-
- 8 תגובות
- 766 צפיות
-
-
שלום, היום התפוצץ לי ה-LG Flatron F700B - אין לי מושג איך ולמה - ואני צריך מסך חדש דיי בדחיפות: התקציב שלי דיי דחוק (עד 1000 ש"ח, עדיף פחות); אין לי עדיפות ל-LCD או CRT, אני מעדיף איכות צפייה מאשר חיסכון במקום וכדומה - אז אם CRT בתקציב הנ"ל עדיף, שיהיה CRT; המסך מיועד למשחקים ולגלישה באינטרנט, עם דגש על משחקים. אם אפשר, בנוסף לדגם, ספקו מידע על מקום בת"א שבו ניתן לרכוש ולצפות במסך. תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 565 צפיות
-
-
שלום לכולם וערב טוב. החלטתי לקנות את ה 7800 GTX, עכשיו כשהסתכלתי באתר של החנות שממנה אני רוצה לקנות, ראיתי שתי גרסאות של ה GTX, שניהם של leadtek. אחד עולה 3000 שקל והשני 3500. חייב להיות הבדל כלשהו. הנה הם: הראשון (הזול יותר): http://www.com4u.co.il/Product.asp?Pid=PX7800GTX&Cat2Cat1ID=37&Cat2ID=201 השני (היקר יותר): http://www.com4u.co.il/Product.asp?Pid=PX780GTEX&Cat2Cat1ID=37&Cat2ID=201 שמתי לב לשני הבדלים בינהם, שליקר יש שתי כניסות ל HDTV ולזול לא, ושליקר יש FX בשם ולזול PX. עכשיו השקטע עם ה PX אומר משהו? הוא לא FX כמו כל הכרטיסים החדשים של Nvidia? מה הכוונה? אז תודה רבה רבה לכל העוזרים.
-
- 3 תגובות
- 529 צפיות
-
-
אני מצטער מראש אם השאלה טיפשית אבל לא הצלחתי למצוא תשובה בחיפוש. בדרך כלל מבחני הביצועים מראים כמה פריימים לשניה מתקבלים מהכרטיס ברזולוציה נמוכה וברזולוציה גבוהה עם פילטרים ואנטיאלייזינג עבור כמה משחקים ועבור תוכנות בנצ'מארק. השאלה שלי היא האם אין משמעות לשאר ההגדרות במשחק? ז"א לדוגמא GEOMETRIC, TEXTURE DETAIL, TEXTURE QUALITY, LIGHTING וכו. איך אפשר לדעת באילו הגדרות ביצעו את המבחן? וכיצד שינוי ההגדרות משפיע על מספר הפריימים לשניה?
-
- 0 תגובות
- 576 צפיות
-
-
שלום אני מתכוון לקנות בקרוב מסך מחשב 28" FULL HD ויש לי כרטיס מסך X1950PRO 256 אני רוצה לדעת אם הכרטיס מסך יוכל להחזיק לי משחקים בסגנון COD4,CONFLIC,CRYSIS אני מתכוון לשחק על רזולוציה טבעית של המסך או איך שקוראים לזה. בקיצור 1920X1080 אני לא משתמש בכלל בכל הפילטרים האלו של ההחלקת תמונה AA AF וכאלו והגדרות אני בדרך כלל על מדיום ורק טאקסטורה על HIGH. לדעתכם הכרטיס יספק אותי? או שתהייה לי בעיה???
-
- 11 תגובות
- 789 צפיות
-
-
אהלן, אני עומד לקנות מחשב ומתלבט בין 2 הכרטיסים הבאים : LEADTEK WinFast PX8500 GT TDH 256MB PCI-E GIGABYTE ATI Radeon HD2600PRO 512MB PCIe שניהם עולים בסביבות 500 ש"ח שזה התקציב שנתתי לכרטיס מסך. המחשב ישמש בעיקר לאינטרנט,הורדות,וסרטים. אשמח לקבל הצעה לכרטיס טוב יותר בתקציב הנ"ל . תודה לכל המשיבים.
-
- 7 תגובות
- 558 צפיות
-
-
איזה כרטיס עדיף? GAINWARD GFORCE 6600 256 MB ULTRA 1780PCX או GIGABYTE NX66256DP אשמח אם תוכלו לפרט לי למה האחד עדיף על השני זה ממש חשוב לי. תודה רבה!
-
- 6 תגובות
- 531 צפיות
-
-
רכשתי את הכרטיס לפני יומיים הורדתי את העידכון האחרון מהאתר לתוכנת CATALYST 8.11 התקנתי את הכרטיס על המחשב ולאחר מכן הרצתי את הקובץ של התוכנה ר"מ לא השתמשתי ב"זיהוי חומרה חדשה" של ה XP בסוף ההתקנה נתבקשתי לבצע הפעלה מחדש למחשב והחל משלב זה המחשב לא עובר את שלב הופעת החלון של ה XP עם הבר הכחול ומופיע בעצם חלון כחול והמחשב מידי פעם מראה סימני חיים כשנורת ה HD מהבהבת מידי פעם אבל המסך לא עולה מחשב 2160 עם 1G RAM, מסך LCD 32" של MAG שעבד לפני כן בסדר מה עושים? :s05:תודה שמוליק
-
- 4 תגובות
- 510 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך GeForce 4 Ti 4400 של Leatek בעל יציאת VIVO. חיברתי את הכרטיס למצלמת הוידאו דרך כבל S-Video והתקנתי את הדרייברים האלו: http://www.nvidia.com/object/wdm_geforce2-fx_2.26 הורדתי את WinDVR 3 ומיד בכניסה לתוכנה היא צועקת עלי: Cannot detect device. Please check hardware or re-install driver. ניסיתי לשווא להתקין מחדש את הדרייבר ואף תוכנות צפייה אחרות. הדרייברים של כרטיס המסך עצמו הם החדשים ביותר. למישהו יש מושג מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 493 צפיות
-
-
שלום רב! היום קיבלתי את הכרטיס טלוויזיה שהזמנתי:leadtek winfast tv2000xp deluxe edition כאשר קראתי ביקורות עליו ראיתי שהחיבור שלו הוא בדיוק אותו חיבור שיש למודם הכבלים שלי אבל להפתעתי כאשר באתי הביתה ראיתי שהחיבור שלו לכבלים מעט שונה (בלי ההברגה הרגילה). עכשיו השאלה שלי איך לכל הרוחות אני אמור לחבר את הכבל של הכבלים לכרטיס? תודה מראש!
-
- 11 תגובות
- 912 צפיות
-
-
שלום לכולם! לפני כמה ימים התקינו לי YES בבית. קודם לכן היה לי מת"ב אנלוגי שחיברתי אותו בפשטות ע"י הכבל של הכבלים ישירות לכרטיס הטלוויזיה (leadtek winfast tv2000xp) . כשהביאו לי את הממיר אמרו לי לחבר את הכבל(הכבל של הכבלים) לכרטיס טלוויזיה דרך יציאת RF OUT1 שבממיר וכך עשיתי. התוכנה של לידטק לא זיהתה שום ערוצים. כשבאו אליי הביתה טכנאים בקשר לבעיה אחרת שהייתה בחדר של ההורים , אבא שלי שאל אותם לגבי החיבור של הממיר למחשב שלי, הם אמרו לו שצריך לחבר שתי בננות לממיר (Audio left , right) ובצד השני לחבר לכ.ט בline in . בנוסף לכך הם אמרו שצריך לקנות כבל שצד אחד שלו זה 21 פין (כניסה גדולה ועבה כזאת שיש בממיר) והצד השני s-video שאמור להכנס לכ.ט שלי. את שני הכבלים קניתי אבל התברר…
-
- 18 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום אני יודע שכבר לא ממש משתמשים בכרטיסים האלה וגם לא קונים אותם אבל בכל זאת עשיתי את החשבון ואין טעם שאני יקנה מחשב חדש בקיצור זאת המערכת שלי: intel 3.0 GHz p4x800d-x לוח אם זיכרון אני מרחיב בקנייה הזאת לג'יגה או ג'יגה וחצי עדיין לא החלטתי אני מחפש כרטיס מסך AGP טוב בסביבות ה400 ש"ח
-
- 5 תגובות
- 604 צפיות
-
-
אהלן, אני רוצה לקנות את הכרטיס הזה, http://www.pinnaclesys.com/PublicSite/us/Products/Consumer+Products/PCTV+Tuners/PCTV+Analog_Digital+PVR/PCTV+HD+Pro+Stick.htm אני צריך שהוא יתחבר למחשב נייד. ושאני דרך המחשב הנייד יוכל לראות טלוויזיה אנלוגית.. כן כמו פעם... מה שיש באוויר. האם לדעתכם, לפי הכתוב ולפי הסרטון שיש באתר הנל, הכרטיס יעשה את העבודה? בנוסף אני צריך שהכרטיס גם יקלוט שידורי FM... האם לדעתכם זה יעשה את העבודה? האם הכרטיס יעבוד פה בארץ? (בגלל כל הנושא של שיטות השידור, NTCS,PAL וכל האלו..) מה דעתכם על הכרטיס אני מקווה שזה הפורום המתאים..
-
- 2 תגובות
- 515 צפיות
-
-
שלום רב ראשית כל אני רוצה להגיד כי העדפתי לרשום את ההודעה בפורום הזה ולא במשחקים מכיוון שכאן אני יכול לקבל עזרה יותר רלוונטית ומקצועית. אשמח אם תשאירו את ההודעה פה (מנהלים) המערכת שלי היא כזו: P4 2.66 i845GE MB: Intel Brownsville 2 D845GEBV2 512 MB PC2700 DDR RADEON 9800 PRO 128mb(Omega 3.8.231 Driver) אמנם לא ממש טוב אבל גם לא זבל. אז ככה. מדובר בבעיה במשחק CS1.6. אשר ידוע שהמשחק הזה רץ על openGL נפילות FPS! ניסיתי הכל! רזולוציות שונות, דרייברים שונים, OC (אמנם צנוע אבל עדיין זה OC) ופשוט אני סובל מנפילות FPS במקומים מסוימים ולעיתים גם במקומות שלא ידועים כבעייתים אצלי! "נפילת FPS" היא לא סתם ירידה של כמות הפריימים שרצים בשניה. אם אתה לא משחק על 100FPS ב CS הביצועים שלך י…
-
- 3 תגובות
- 720 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני חושב לשדרג את כרטיס המסך שלי וזקוק לעזרה בעניין. ההשקעה שלי לכרטיס מסך זה עד 900 ש"ח. מפרט: לוח-אם: GIGABYTE GA-EP45-DS3L (rev. 1.0) http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=2844 מעבד: Intel® Core2 Quad CPU @ 2.40GHz כרטיס מסך: GIGABYTE 8600GT (GV-NX86T256H) http://www.gigabyte.com.tw/Products/VGA/Products_Overview.aspx?ProductID=2577 מסך: LG LCD 22' L226WA http://www.lge.com/products/model/detail/l226wa.jhtml ספק: HEC HEC500TDTF ATX12V 500 Watt Power Supply http://www.hecodirect.com/compucase-hec-hec500tdtf-atx12v-500-watt-powe50012500.html * צריך להחליף? שמעתי שצפויה הורדת מחירים בכרטיסי מסך, יש למ…
-
- 4 תגובות
- 680 צפיות
-
-
אוקיי אז יש לי מחשב די ישן.. יש לי מעבד 1.8 לוח אם Intel Winnipeg D845WN (גם ישן) ויש לי כרגע 256 sdram אבל כנראה אני קונה עוד 512 ואז יהיה לי 768 sd. עכשיו, אני רוצה לקנות כרטיס מסך שיתאים למחשב שלי כמה שיותר טוב. בהתחלה חשבתי אולי על radeon 9800 pro אבל מכיוון שהמחשב שלי לא כל כך טוב, המחשב עצמו יגביל את כרטיס המסך באפשרויות שלו ואז זה סתם יהיה בזבוז של כסף. בגלל זה החלטתי לקנות כרטיס קצת חלש יותר אבל שיתאים ויעבוד כמה שיותר טוב על המחשב שלי. בינתיים אני עומד על 9600xt. אז אני רוצה להתייעץ אתכם, איזה כרטיס הכי כדאי ומשתלם לי לקנות, אבל שיעבוד הכי טוב עם המחשב שלי. תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 617 צפיות
-
-
שלום לכם , אני מתלבט לגבי קנית כרטיס מסך. כרגע אני מוכן להשקיע כ 500-600 ש"ח. מה הכרטיס הטוב ביותר שאפשר להשיג במחיר כזה? כרגע אני בהתלבטות של X700(ראיתי של שפיר עם 512 מגה) מול GF7300 מול רדאון 1300 של גיגהבייט עם 256 מגה ...יש עוד מתחרים בטווח מחירים הזה? אשמח להמלצותיכם , תודה.
-
- 1 תגובה
- 520 צפיות
-