עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by Idanbs,

מהירות שעון גבוהה יותר יכולות OC גבוהות יותר? בבקשה הסבר מפורט כמה שאפשר..

• 13 תגובות
    • 821 צפיות
  2. Started by בזיק,

מישהו יודע האם rx9250-T128 של MSI הוא עם ממשק זיכרון של 128 ביט או 64 ביט? http://www.msi.com.tw/program/products/vga/vga/pro_vga_detail.php?UID=618 ובאותה הזדמנות, איך הכרטיס הזה בדרג שלו?

• 1 תגובה
    • 821 צפיות
  3. היי, האם יש צורך לחבר את ה ATX4p לחיבור SATA דרך הספק בשביל מערך GTX 660 ? חיפשתי קצת ברשת, חלק אומרים שלא חלק אומרים שכן אשמח להרחבה קצת בנושא הסיבה היחידה שאני לא פשוט מחבר ובודק בעצמי היא בגלל שיקח לי דיי הרבה זמן להוציא חיבור SATA מהספק כי כל הכבלים מסודרים מאחורי המארז וצריך סבלנות בשביל להחזיר את הכבלים חזרה לאיך שהיו

• 0 תגובות
    • 821 צפיות
  4. Started by tb0001,

שלום, החלטתי לרכוש מסך חדש, השימושים העיקריים שלי במסך הם לראות טקסט - יעני, גלישה באינטרנט, איי סי קיו וכאלה, וקונסולים (לינוקס) - תכנות וכו'.. אני לא משחק משחקים בכלל (אם כי, אם אני ארצה אולי בעתיד, אז הייתי רוצה שזה יהיה אפשרי עם המסך) ואני כמעט ולא רואה סרטים (אבל אם אני כן רואה, בדרך כלל זה סרטים של אופניים - והכל ממש מהיר, אז צריך שהמסך יסחוב).. התקציב הוא עד 2,000 שקל בעקרון, ונראה לי בסכום הזה אין מסך 19 אינטש, אז חשבתי להתפשר על 17. (אם כי, באמת הייתי מעדיף 19). המסך המעניין היחיד שראיתי בנתיים הוא הBenQ LCD 17" - FP71G+ , יש אפשרות להביא אותו פלוס רמקולים Altec Lansing ATP3 ב1800 שקל. אשמח לחוות דעת על המסך הזה והמלצות למסכים אחרים עד 2,000 שקל. הייתי רוצה…

• 3 תגובות
    • 821 צפיות
  5. Started by eladrevach,

אני סתם במקרה באאתר בודק על חברת twintech (שדרך אגב אם מישהו יכול להגיד אם היא טובה או לא...) וקבלו מה אני רואה http://www.skypc.co.il/Product.asp?Pid=TT-GTX470-1280D5E-HDMI&Cat2Cat1ID=8&Cat2ID=0&aff=Zap〈=he gtx 470 במחיר של 1943 נגיד... אבל gtx 480 http://www.skypc.co.il/Product.asp?Pid=TT-GTX480-1536D5E-HDMI&Cat2Cat1ID=8&Cat2ID=0&aff=Zap〈=he במחיר של 1950 מזה טעות? או מכוון בגלל הכניסה של הgtx 580 ?:\

• 1 תגובה
    • 821 צפיות
  6. אהלן. קניתי מחשב במתנה לבן שלי, מעבד I7 עם 8 גיגה זכרון ווונדוס 7 64 ביט. מכיוון שהוא מרבה לשחק אני צריך לבחור לו כרטיס מסך עם תקציב של כ 1000 ש"ח (אני לא יודע למה אבל הוא רוצהNVIDIA ). אני לא ממש מבין בתחום ואשמח לקבל עצה מכם. מקווה שלא החסרתי פרטים, אם כן אוסיף בשמחה. תודה רבה.

• 6 תגובות
    • 821 צפיות
  7. Started by Art Tatum,

הסרתי את הדריוור הקודם והתקנתי את 190.62, עכשיו כשאני בוחר את הHDTV כמסך יחיד או כמסך נוסף ועושה APPLY הוא פשוט מתעלם מזה לגמרי וחוזר אחורה כאילו לא קרה כלום. רעיונות ועצות יתקבלו בברכה.

• 6 תגובות
    • 821 צפיות
  8. Started by eh50,

אני רוצה לדעתת איך נראה והאם ההבדל בין רזולוציה 1280*1024 ל- 1600*1280 הוא משמועתי?? תודה

• 5 תגובות
    • 821 צפיות
  9. Started by avivbiton11,

האם שווה לקנות כרטיס dx10 או שהיום יותר שווה עדין ה 9?? והאם כל המשחקים היפים שהולכים לצאת בשנה הקורבה פלוס מינוס כמו לדוגמה far cary2 (מקווה שרשמתי נכון) יעבדו dx9 ?? והאם זה יהיה אותו דבר? שאלה אחרונה: מה ההבדל בין dx10 ל 9??

• 12 תגובות
    • 821 צפיות
  10. Started by ashkenazone,

לא הבנתי לגמרי מה זה PCX ומה ההבדל בינו לבין הPCLE ואני צריך שיסבירו לי את כל זה, בהרחבה פליז, וגם, יש הבדל גדול בין הRX850 XT של saphire לבין אותו כרטיס של Powercolor?

• 5 תגובות
    • 821 צפיות
  11. Started by or_cool,

קראתי בFAQ אבל לא מצאתי תשובה אני אומר הראדון חבר שלי מתערב איתי מה יותר טוב?? ולמה תודה מראש

• 12 תגובות
    • 821 צפיות
  12. שלום כמה חודשים שאני כבר מחכה לחלקים חדשים ובונה על מחשב חדש כמעת קניתי את 8800GT אבל לאחר זמן מה יצא דיסרה 9 ובאתי לקנות את 9800GTX עכשיו אין ממש שיפורים משמעותיים שכן כם זה אותו ליבה G92 בכל זאת המחיר דיי טוב( 1650 שקל) עכשיו זה עדיין לא רישמי אבל שי שמועות מחברת NVIDA על כרטיס 9900 עם ליבה חדשה שנקראת GT200 שיגיע כנראה עוד 3 חודשים!! אז שווה לחכות או שעדיף לקנות מחשב עם כרטיס רגיל כמו 8800GT שגם ככה יהיה לי בו שימוש לשיפור המחשב הנוכחי שיש לי או שגם אז יצא לוח לדוגמא שיתמוך בצורה שונה/חדשה בכרטיס עם הליבה החדשה תודה מראש הנה קישור http://forums.vr-zone.com/showthread.php?t=256622

• 5 תגובות
    • 821 צפיות
  13. Started by R.W.P,

יש לי תופעה מוזרה אני מפעיל את היציאה הכל טוב ויפה... אני רואה הכול בטלויזיה (מה שאני רואה במסך אני גם רואה בטלויזיה) חוץ מדבר אחד: סרטים. אני מפעיל נגן לא משנה איזה, הסרט פועל ואני רואה אותו במסך של המחשב אבל בטלויזיה אני רואה את הנגן אבל אני לא רואה סרט רץ בו אני רואה מסך שחור אפילו במשחקים אני רואה את המשחק בטלויזיה אבל אם יש במשחק סרט אני רואה מסך שחור שוב כאילו המחשב משדר הכל חוץ מסרטים מוזר!!!! אשמח אם מישהוא יוכל לעזור לי.

• 2 תגובות
    • 821 צפיות
  14. Started by faza,

קניתי כרטיס מסך חדש gigabyte hd 5750 SL (הדגם השקט ללא מאוורר) לאחר התקנתו הוא לא מוציא תמונה משום יציאה. על הכרטיס יש חיבור לספק כוח ובקופסא הגיע מתאם מכפיל עם חיבור מתאים למסך. האם צריך לחבר לכרטיס מסך את ספק הכוח? למה מגיע מפצל ל 2 חיבורים לספק כוח? מה שלא עשיתי לא הצלחתי להוציא תמונה. אפשר עזרה בבקשה?

• 1 תגובה
    • 821 צפיות
  15. Started by Ac-Boy,

1. זה בסדר בעת מאמץ הוא מגיע ל56 טמפ'? 2. האם הכרטיס מסך הזה כולל כרטיס טלוויזיה? יש לי את הגירסא השקטה של GB אם הקירור המסיבי, וכתוב שם TV על שם הכרטיס באתרי מכירות כמו KSP.. אז רציתי לדעת אם יש לי אפשרויות של כרטיס טלווזיה לכל דבר אם לא ואם בכלל יש במה אני מוגבל? עוד דבר.. הגיע יחד עם הכרטיס מין חיבור כזה שמתחבר לכ.מ ומתפצל לשלושה דברים בצבעים של חיבורי טלווזיה [אדום, צהוב ולבן או שזה בעצם שחור]

• 6 תגובות
    • 821 צפיות
  16. בכוונתי לרכוש מחשב חדש בזמן הקרוב מאוד ואני מעוניין לשמוע חוות דעת על כרטיס מסך מומלץ שאתם יכולים להמליץ לי אליו. חשבתי על הGigabyte Geforce GTX780 3GB OC WINDFORCE 3: http://www.tms.co.il/product/12847 מה אתם אומרים הוא ישרת אותי הרבה זמן? יתן לי מקסימום ביצועים במשחקים עתידיים? יש אולי משהוא יותר טוב בתמורה למחיר? תודה לעוזרים =]

• 0 תגובות
    • 821 צפיות
  17. Started by אוריפ,

יש לי שאלה לגבי FLY VIDEO 3000 של LIFE VIEW: האם אני יכול לחבר מכשיר VCR רגיל ולהליט ממנו קלטת למחשב? האם יש לכם המלצה לכרטיס יותר טוב בטווח מחירים דומה (250-300 ש"ח)?

• 6 תגובות
    • 821 צפיות
  18. Started by Vissor,

התחדשתי בכרטיס מסך Gigabyte GTX670. עשיתי לו מבחן ביצועים ב 3DMARK 11 וקיבלתי תוצאה הבאה: http://www.3dmark.com/3dm11/6307200 הכרטיס והמעבד נמצאים בסטוק! מה דעתכם התוצאה סבירה או נמוכה מידי??

• 1 תגובה
    • 821 צפיות
  19. שלום עקב מותו של ה 9500 פרו שלי אני מחפש כרטיס חדש. שני המועדמים הם 9600XT וה-9800 פרו א.רציתי לדעת כמה משמעותי ההבדל בינם? ב.מה דעתכם על החברות הבאות powercolor ן-club3d ועל אילו חברות אתם ממליצים באופן כללי?

• 8 תגובות
    • 821 צפיות
  20. איך צורבים ביוס ל-x800gto2 כי אני מתכנן לקנות אותו בעזרת ה' תודה לעונים אלי

• 12 תגובות
    • 821 צפיות
  21. חזרתי עכשיו מחבר שהרכיב מחשב פצצה עם GTX 480 מחובר למסך iiyama 24 מעבד I7 עם 6 גיגה זיכרון שמתי לו במשחק את ההגדרות הכי גבוהות. מריץ בלי בעיה עם איכות תצוגה טובה מאוד. אבל..גם ה-GTX 260 שלי שמחובר ל-DELL 22 עובד יפה מאוד, אין הבדל של שמים וארץ. בסה"כ שיחקתי בשלב הראשון, סביר להניח שבהמשך יש תצוגות מורכבות שבהם יהיה ההבדל בולט יותר.

• 1 תגובה
    • 821 צפיות
  22. Started by moshel7,

קיבלתי את ה- inno3D GeForce 9600GT 512MB DDR3 OC PCI-E אבל ב-CONTROL PANEL אין לי דרך לעקוב אחר טמפרטורת הכרטיס איך אני מוצא את הפונקציה של טמפרטורת כרטיס-המסך? האים יש תוכנה של NVIDIA שמראה את הטמפרטורה בכרטיס זה?

• 1 תגובה
    • 821 צפיות
  23. Started by cheat-it,

יש לי כרטיס מסך 8800GT של ASUS עם מאוורר סטוק ושמתי לב שהוא ממש מתחמם כשאני מריץ משחקים, הכרטיס עובר את ה 100 מעלות... ניסיתי להוריד את RIVATUNER ובעזרתו להגביר את מהירות המאוורר שלו אבל זה לא ממש עוזר... למישהו יש רעיון מה יכולה להיות הבעיה???

• 2 תגובות
    • 821 צפיות
  24. Started by MisterL,

הכותרת אומרת הכל בעיקרון... תודה לעוזרים פשוט זה מעניין יש לי את שניהם ואני לא רואה ממש הבדלים במשחקים וכו' (3dmax \ maya)... נ.ב לאנשים שאין להם משהו חכם להגיד כמו: Grave_Digger שלא יגידו כי זה רק מראה כמה הם טיפשים...(ביקשתי עזרה לא בא לך לעזור אז אל תגיב בכלל!)

• 9 תגובות
    • 821 צפיות
  25. Started by arnon,

איזה כ. מסך הכי כדי עד 300 ש"ח להריץ ממשק ארו בויסטה , לא למשחקים , ללוח ASUSA P5K SE מעבד 6750 ו 2GB תודה

• 5 תגובות
    • 821 צפיות

דיונים חדשים בפורומים