עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by roma,

"כיום שמחירי מסכי LCD 15 אינץ' ירדו לשפל חסר תקדים (במיחד אם ניקח בחשבון את נפילת שערו של הדולר לאחרונה) נראה כי מסכים אלו הולכים ונהיים יותר ויותר אטרקטיביים גם מעבר לשימוש משרדי. עם שיקולים כגון מראה יוקרתי יותר, שטח איחסון קטן בהרבה (שלא להזכיר בריא יותר לעיניים), מסכי LCD מהווים אחטרנטיבה מצוינת לכל אדם שלא מחשיב את עצמו כגיימר בנשמה." זה נלקח מהאתר פיסי ספוט... האם זה באמת כך??? נ.ב אם ההודעה שלי נחשבת לפרסום האתר(פיסי ספוט) אז תמחקו אותה ;D

• 4 תגובות
    • 805 צפיות
  2. פרטים מעניינים אודות צמד ארכיטקטורות העיבוד הגראפי העתידיות של מפתחת השבבים לכתבה

3. שלום לכל המשתמשים היקרים, מה עדיף לקנות, את ה-GeForce 7600 GT בגירסת 256MB או את ה-GeForce 7600 GS בגירסת 512MB? ולמה? אשמח אם תוכלו לפרט גם על הכרטיסים הנ"ל, כלומר מהירות ליבה, שעון וכו'. הכרטיסים עולים אותו הדבר - בדיוק אותו דבר. תודה מראש, אלי.

• 1 תגובה
    • 805 צפיות
  4. Started by stardust,

שלום ישנם 3 כרטיסי מסך משולבים בלוח שנחשבים הכי טובים: NVIDIA 6100/ 6150 ATI Radeon X1250 INTEL X3000 מי מביניהם נחשב הכי טוב בביצועים ?

• 2 תגובות
    • 805 צפיות
  5. Started by roeiw,

קיימים שני סוגים של FX5200 גם של 64 וגם של 128 ביט??

• 6 תגובות
    • 805 צפיות
  6. Started by MasterOr,

יש לי r9600 דיי חדש של ATI ואני חושב שאני לא מצליח לנצל את כל הביצועים שלו. אני משחק דיי הרבה משחקים כל החדשים שיוצאים אני שם תגרפיקה על המקסימום המשחק זורם חלק והכל אבל הDetail הוא לא נקי אני רואה הרבה קיווקווים כאלה על הדיטייל כאילו הוא לא נקי כזה...אני לא מבין מה זה כי ההגדרות הם על המקסימום ואני יודע שאם כרטיס כזה אני אמור לראות הרבה יותר יפה!!! הנה כמה תמונות: HALO: http://planet.nana.co.il/masteror/1halo.JPG http://planet.nana.co.il/masteror/2halo.JPG NFSU: http://planet.nana.co.il/masteror/nfsu1.JPG http://planet.nana.co.il/masteror/nfsu2.JPG רק תראו אותם על 1024X768 כדי שתבינו על מה אני מדבר

• 6 תגובות
    • 805 צפיות
  7. עזרה ברכישת כרטיס מסך המחשב שלי מעבד I7 2600K (לא עשיתי לו OC ) לוח אם ASUS P8Z68-V (עם אפשרות ל SLI ול CFX ) ספק כוח SEASONIC SS-750AT ACTIVE PFC F3 טלויזיה Toshiba 32SL738 LED ‏32 ‏אינטש אני רוצה כרטיס מסך שיתאים למסך (32 ‏אינטש) ושכל המשחקים החדשים יעבדו אצלו חלק ושיהיה לו אפשרות לעשות SLI/CFX מקסימום מחיר 1000

• 3 תגובות
    • 805 צפיות
  8. Started by BeNzZy-BoY,

טוב אז ככה... חבר שלי קנה כרטיס מסך חדש אז הוא נתן לי את הכרטיס הקודם שלו שהוא Geforce 4 Tornado TI4800 SE titanium הבנתי שהכל טוב ויפה חוץ מהעובדה שהכרטיס הוא SE שכנראה זה גירסא חלשה או משהו.. אני רוצה לשמוע מכם האם זה באמת נכון.. ואם כן איך ואיפה אני אראה את זה בביצועים של הכרטיס ואיך אפשר לשנות את זה כי אני יודע שיש דרכים להלביש את כרטיסים מודים וכאלה ולהפוך אותם מNON-PRO ל-PRO וכאלה אז אולי יש דרך להפוך את שלי לNON-SE או משו כזה.. תודה על העזרה מראש.. בנצי D:

• 9 תגובות
    • 805 צפיות
  9. Started by shaked2400,

האם חיבור כרטיס מסך טלויזיה LCD גורם לכרטיס מסך להיתחמם או להפך??

• 2 תגובות
    • 805 צפיות
  10. Started by סער_שי,

ובכן, קניתי כרטיס מסך... שאני די משוכנע שהוא לא שיא הטכנולוגיה (6200LE). בכוונתי לקנות עוד כמה חודשים כרטיס קצה בחו"ל, אולי איזה X1950 כשמחירו יהיה יותר סביר. בכל מקרה רציתי לדעת אולי אני כן אצליח בינתיים להנות ממשחקים. האם משחקים כמו HALF LIFE 2 יצליחו לפעול בתחום הסביר? יש לי מעבד E6400 דנדש עם אוברקלוק רציני, ככה שגם רציתי לשאול כמה מהנטל נופל עליו אם כרטיס המסך מקרטע. הבנתי שברזולוציה נמוכה התפקיד שלו גדול יותר. פחות אכפת לי הרזולוציה ויותר הANTIALIASING. אז אשמח לדעת יותר מה ניתן להוציא מהכרטיס הזה ומהמערכת בכלל.

• 10 תגובות
    • 805 צפיות
  11. ואם כן או לא? אז לאיזה כרטיס הוא בערך משתווה?

• 10 תגובות
    • 805 צפיות
  12. היי.. כאמור לאבא שלי הלך כרטיס המסך.. היה לו X1950XT.. יום אחרי שהבאנו את הכרטיס לחנות, בעל החנות אמר שהם "שרפו" את הכרטיס ונתנו חזרה ליבואן על מנת שיחליף אותו. אנו חשבנו שנקבל כרטיס חדש מאותו דגם או אחד מקביל מחברה אחרת או טיפה יותר חדש, מסתבר שבסוף קיבלנו מהיבואן את אותו דגם הכרטיס, אך כאמור כרטיס אחר ובמצב משומש - כלומר היה בשימוש אצל מישהו ??? יש מצב שזה אותו הכרטיס שנתנו להם להחלפה? כי אני חושב שהם לא "שרפו אותו" ולא נעליים, פשוט השאירו אצלם כמה ימים את המחשב כדי שנחשוב שהם עשו איתו משהו.. אני מניח שיבואן לא נוהג לשמור אצלו כרטיסים "משומשים" נכון?

• 6 תגובות
    • 805 צפיות
  13. Started by SUPER300,

יש כל מיני תוכנות לכרטיסי מסך שיש בהם אפשרות לשים אחוזים לpower target- מה זה אומר בדיוק?

• 1 תגובה
    • 805 צפיות
  14. ביום שלישי אני סוף סוף קונה LCD. אני מתלבט בין שני המסכים האלו. אני ראיתי עד היום רק את הLG L1730S ואת ה710N, כלומר את הדגמים המקבילים האנלוגים. מקומות שמציגים את הB של LG ואת הT של סמסונג לא ראיתי ... יש מקום שניתן לראות אותם ביחד או שזה בלתי אפשרי? האם אפשר להסתמך על התמונה שמציגים האנלוגים וכך לבחור את המסך? עוד שאלה, כדאי לחכות שהLG L1750HQ יגיע לחנויות או שלא יהיה הבדל גדול בינו לבין הL1730? האמת אין לי כח לחכות אבל אם זה שווה את זה אז .. המקום היחידי שמוכרים אותו זה פה ב1882, http://www.aluf.co.il/view_prod_en.asp?id=2137428375 אבל אני לא יודע לגבי אמינות החנות וגם זה לא קרוב לי לבית [באר שבע] כל תגובה תתקבל לברכה, תודה

• 8 תגובות
    • 805 צפיות
  15. Started by pwntigo,

אז סוף סוף הכנסתי את חברה שלי לעולם המשחקים תודות ל AC3, כרגע יש לה כרטיס מסך מובנה של אינטל g41 express אצלי יש בבית כרטיס ישן 7600GT וחשבתי לשים אותו לפחות בינתיים. במידה ומדובר במשחקים קצת ישנים לדוגמא AC1 והשני אולי ME האם שווא לקנות כרטיס בתקציב הזה שיתן ביצועים הרבה יותר טובים (יחסית)? המפרט כרגע זה e5400 GA-G41M-ES2L ושני ג'יגה זיכרון

• 3 תגובות
    • 805 צפיות
  16. Started by overload,

מה ההבדל בינו לבין הXT הרגיל?

17. Started by elrik,

למי יש עדיפות במשחקים? כרטיס מסך בעל נפח זיכרון גדול יותר אך מהיר פחות.( MB 512 - (GDDR2 או כרטיס מסך בעל נפח זיכרון קטן אבל מהיר יותר? ( 256MB GDDR3 - )

18. חיברתי את הטלויזיה למחשב ולא הצליח לי לעשות שיראה את אותו הדבר על שתי המסכים, אז היתי צריך לעשות שימשיך את המסך (DUAL VIEW) ועכשיו אחרי שניתקתי את הטלויזיה חלק מהחלונות נפתחים לי מחוץ למסך (אמור ליהיות על המסך השני, שבכלל לא מחובר). יש דרך לאפס את המיקום של החלונות?

• 2 תגובות
    • 805 צפיות
  19. Started by DarkX,

ראיתי על כל כרטיסי המסך Radeon כתוב ליד TV. מה זה אומר?! זה כרטיס טלויזיה? או TV-OUT?

• 1 תגובה
    • 805 צפיות
  20. Started by xcalibur,

אהלן חברים, התוכנית המקורית שלי הייתה לרכוש כעת LIGHTNING אחד ובעוד כחודש להוסיף את השני (אני בונה מחשב חדש). עכשיו כשיש את המבצע הזה של 7970 DUAL X ב-1800 שקל שזה 800 שקל פחות מהלייטנינג שאני מתכוון לקנות, אני תוהה לעצמי מה הכדאיות הכלכלית של דבר כזה. האם התוספת 800 שקל מצדיקה את עצמה כאן לדעתכם? אשמח לשמוע דעות, X

• 4 תגובות
    • 805 צפיות
  21. Started by roes,

1. א. הקרור של ה 7600 טוב? ב. ^^^ הוא שקט? 2. ה 7600 יריץ את כל המשחקים שיצאו עד היום על המקסימום נכון? (f.e.a.r ...) 3. א. בכמה אחוז בערך ה 7900GT יותר טוב מה 7600GT ? ב. ה 7900GT הרבה יותר טוב בצורה ממש מורגש מה 7600 ? 4. יש לי עוד שאלה שלא קשורה רק לכרטיס הזה: 256MB לכרטיס מסך זה הרבה להיום ועד עכשיו עדיין לא יצא משחק שמנצל את כל ה256MB (ומן הסתם לא יצא משחק שצריך יותר מ 256) כמו שכולם יודעים יצאו כרטיסים של 512 MB שזה ממש המון למשחקים , כמו 1900 ו 1800 של ATI אז עכשיו השאלה שלי אם אתם חושבים שמשחקים עתידיים כמו CRYSIS ו UT 07 יספקו ב 256 או שהם יכולים לנצל יותר מ 256 (אולי לא את כל ה512 אבל בהחלט יותר מ 256 -> משהו ביניהם: 400+, 300+ ) תודה מראש לעונים

• 12 תגובות
    • 805 צפיות
  22. Started by rosher,

אני מתלבט בין שני הכרטיסים הבאים: ??? inno3D GeForce FX5700 128MB DDR TV DVi (ATI® Radeon 9550 128MB DDR+TV+DVi(128bit אנא פרטו כמה שיותר את הבעד והנגד לכל כרטיס המחיר שלהם זהה תודה

• 5 תגובות
    • 805 צפיות
  23. Started by TheTNT.COM2,

A7600GT שונה או מוחלש מגרסת 7600GT הרגילה? למה יש A ליד השם? (AGP אולי?)

24. Started by surref,

כותרת מה יותר עדיף? ומאיזו בחינה? מה יריץ יותר טוב קריסיס ו COD4 ? ואם אני קונה היום 1950PRO שהוא תומך רק בDX 9 אז נדפקתי? כי בעתיד יצאו רק ל DX10

• 8 תגובות
    • 805 צפיות
  25. Started by אבי קורן,
    • 0 תגובות
    • 805 צפיות

דיונים חדשים בפורומים