כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,978 דיונים בפורום זה
-
שלום. תכננתי לקנות את הכרטיס הבא: http://zap.co.il/model.aspx?modelid=697615 למסך 2007FP, אך בעקבות הכתבה יציאת כרטיסים חדשים בעוד כמה שבועות האם כדאי לחכות ליציאת כרטיסים חדשים? האם צפויה ירידת מחירים כשהם יגיעו? האם יגיע כרטיס עדיף? תקציב עד 400 ש"ח. שימושים: צפיה בHD לא ממש למשחקים
-
- 8 תגובות
- 805 צפיות
-
-
לא בטוח אם אני צריך לכתוב את זה פה או בניידים.. ברשותי HP NC6000. הלוח שלו מבוסס על הצי'פסט 855PM ועם כרטיס 9600 עם 64 זיכרון DDR האם ניתן לשדרג בכלל? אם כן איפה אני יכול למצוא כרטיס מסך יותר טוב למחשב זה ספציפית, ובכלל לניידים??
-
- 0 תגובות
- 805 צפיות
-
-
יש לי הצעה כזאת : x1950XT 256MB ב 999 שקל ו X1950XT 512MB במחיר של 1180 שקל על מה ללכת או בכלל ללכת לכיוון של ה 8600GTS מתכוון למשחקים עתדיים לא יודע כמה ה 8600GTS יהיה טוב ל DX10 שיצא עזרה בבקשה ותודה מראש
-
- 6 תגובות
- 805 צפיות
-
-
איזה כרטיס מסך הכי טוב באוברקלוק וגם בלי אני יכול לקנות עד 1300 שקל
-
- 2 תגובות
- 805 צפיות
-
-
אהלן, מחפש כרטיס מסך חדש למחשב הישן: Amd athlon x2 5000+ 2GB ADATA DDR2 800MHz ספק כוח: Zalman ZM500 מסך: Viewsonic 19" vp930b המטרה היא שתהיה האופציה לשחק בכמה שיותר משחקים עדכניים ( אם הדבר יתאפשר עם החומרה הנ"ל). תודה
-
- 5 תגובות
- 805 צפיות
-
-
אני מתכנן בחודשיים הקרובים לקנות כרטיס מסך, לצורך זה אוכל להפריש מהמשכורת שלי כ-1000 ש"ח בחודש לצורך קנייה. לכל המוקדם שאוכל לקנות, זה בסוף החודש הזה, לכן אם צפוייה הוזלת מחירים בקרוב, אין לי בעיה לחכות. זה יהיה מצוין אם כרטיס המסך יוכל להפעיל משחקים על הגדורות גבוהות גם בעוד שנתיים-שלוש. תקציב: עד 2000 ש"ח למטרות: סרטים, וגיימינג על הגדרות גבוהות מסך: 23 אינץ, 1920X1080 מפרט: intel core 2 extreme qx9770 3.20 GHZ 8GB DDR2 gigabyte X48-DS5 Toughpower 850W *** חשוב לציין שאני משחק כרגע מעט מאוד והמשחקים החשובים לי שאני רוצה שיפעיל זה דיאבלו 3 וכל המשחקים שיצאו עד כה בהגדרות הכי גבוהות ולכן אולי כדאי לקנות כרטיס מסך זול ולעדכן תוך שנה כאשר הוא לא יוכל לסחוב? בכזה מצב יש לחלק…
-
- 3 תגובות
- 805 צפיות
-
-
"כיום שמחירי מסכי LCD 15 אינץ' ירדו לשפל חסר תקדים (במיחד אם ניקח בחשבון את נפילת שערו של הדולר לאחרונה) נראה כי מסכים אלו הולכים ונהיים יותר ויותר אטרקטיביים גם מעבר לשימוש משרדי. עם שיקולים כגון מראה יוקרתי יותר, שטח איחסון קטן בהרבה (שלא להזכיר בריא יותר לעיניים), מסכי LCD מהווים אחטרנטיבה מצוינת לכל אדם שלא מחשיב את עצמו כגיימר בנשמה." זה נלקח מהאתר פיסי ספוט... האם זה באמת כך??? נ.ב אם ההודעה שלי נחשבת לפרסום האתר(פיסי ספוט) אז תמחקו אותה ;D
-
- 4 תגובות
- 805 צפיות
-
-
פרטים מעניינים אודות צמד ארכיטקטורות העיבוד הגראפי העתידיות של מפתחת השבבים לכתבה
-
- 0 תגובות
- 805 צפיות
-
-
שלום לכל המשתמשים היקרים, מה עדיף לקנות, את ה-GeForce 7600 GT בגירסת 256MB או את ה-GeForce 7600 GS בגירסת 512MB? ולמה? אשמח אם תוכלו לפרט גם על הכרטיסים הנ"ל, כלומר מהירות ליבה, שעון וכו'. הכרטיסים עולים אותו הדבר - בדיוק אותו דבר. תודה מראש, אלי.
-
- 1 תגובה
- 805 צפיות
-
-
שלום ישנם 3 כרטיסי מסך משולבים בלוח שנחשבים הכי טובים: NVIDIA 6100/ 6150 ATI Radeon X1250 INTEL X3000 מי מביניהם נחשב הכי טוב בביצועים ?
-
- 2 תגובות
- 805 צפיות
-
-
-
יש לי r9600 דיי חדש של ATI ואני חושב שאני לא מצליח לנצל את כל הביצועים שלו. אני משחק דיי הרבה משחקים כל החדשים שיוצאים אני שם תגרפיקה על המקסימום המשחק זורם חלק והכל אבל הDetail הוא לא נקי אני רואה הרבה קיווקווים כאלה על הדיטייל כאילו הוא לא נקי כזה...אני לא מבין מה זה כי ההגדרות הם על המקסימום ואני יודע שאם כרטיס כזה אני אמור לראות הרבה יותר יפה!!! הנה כמה תמונות: HALO: http://planet.nana.co.il/masteror/1halo.JPG http://planet.nana.co.il/masteror/2halo.JPG NFSU: http://planet.nana.co.il/masteror/nfsu1.JPG http://planet.nana.co.il/masteror/nfsu2.JPG רק תראו אותם על 1024X768 כדי שתבינו על מה אני מדבר
-
- 6 תגובות
- 805 צפיות
-
-
עזרה ברכישת כרטיס מסך המחשב שלי מעבד I7 2600K (לא עשיתי לו OC ) לוח אם ASUS P8Z68-V (עם אפשרות ל SLI ול CFX ) ספק כוח SEASONIC SS-750AT ACTIVE PFC F3 טלויזיה Toshiba 32SL738 LED 32 אינטש אני רוצה כרטיס מסך שיתאים למסך (32 אינטש) ושכל המשחקים החדשים יעבדו אצלו חלק ושיהיה לו אפשרות לעשות SLI/CFX מקסימום מחיר 1000
-
- 3 תגובות
- 805 צפיות
-
-
טוב אז ככה... חבר שלי קנה כרטיס מסך חדש אז הוא נתן לי את הכרטיס הקודם שלו שהוא Geforce 4 Tornado TI4800 SE titanium הבנתי שהכל טוב ויפה חוץ מהעובדה שהכרטיס הוא SE שכנראה זה גירסא חלשה או משהו.. אני רוצה לשמוע מכם האם זה באמת נכון.. ואם כן איך ואיפה אני אראה את זה בביצועים של הכרטיס ואיך אפשר לשנות את זה כי אני יודע שיש דרכים להלביש את כרטיסים מודים וכאלה ולהפוך אותם מNON-PRO ל-PRO וכאלה אז אולי יש דרך להפוך את שלי לNON-SE או משו כזה.. תודה על העזרה מראש.. בנצי D:
-
- 9 תגובות
- 805 צפיות
-
-
האם חיבור כרטיס מסך טלויזיה LCD גורם לכרטיס מסך להיתחמם או להפך??
-
- 2 תגובות
- 805 צפיות
-
-
ואם כן או לא? אז לאיזה כרטיס הוא בערך משתווה?
-
- 10 תגובות
- 805 צפיות
-
-
היי.. כאמור לאבא שלי הלך כרטיס המסך.. היה לו X1950XT.. יום אחרי שהבאנו את הכרטיס לחנות, בעל החנות אמר שהם "שרפו" את הכרטיס ונתנו חזרה ליבואן על מנת שיחליף אותו. אנו חשבנו שנקבל כרטיס חדש מאותו דגם או אחד מקביל מחברה אחרת או טיפה יותר חדש, מסתבר שבסוף קיבלנו מהיבואן את אותו דגם הכרטיס, אך כאמור כרטיס אחר ובמצב משומש - כלומר היה בשימוש אצל מישהו ??? יש מצב שזה אותו הכרטיס שנתנו להם להחלפה? כי אני חושב שהם לא "שרפו אותו" ולא נעליים, פשוט השאירו אצלם כמה ימים את המחשב כדי שנחשוב שהם עשו איתו משהו.. אני מניח שיבואן לא נוהג לשמור אצלו כרטיסים "משומשים" נכון?
-
- 6 תגובות
- 805 צפיות
-
-
יש כל מיני תוכנות לכרטיסי מסך שיש בהם אפשרות לשים אחוזים לpower target- מה זה אומר בדיוק?
-
- 1 תגובה
- 805 צפיות
-
-
ביום שלישי אני סוף סוף קונה LCD. אני מתלבט בין שני המסכים האלו. אני ראיתי עד היום רק את הLG L1730S ואת ה710N, כלומר את הדגמים המקבילים האנלוגים. מקומות שמציגים את הB של LG ואת הT של סמסונג לא ראיתי ... יש מקום שניתן לראות אותם ביחד או שזה בלתי אפשרי? האם אפשר להסתמך על התמונה שמציגים האנלוגים וכך לבחור את המסך? עוד שאלה, כדאי לחכות שהLG L1750HQ יגיע לחנויות או שלא יהיה הבדל גדול בינו לבין הL1730? האמת אין לי כח לחכות אבל אם זה שווה את זה אז .. המקום היחידי שמוכרים אותו זה פה ב1882, http://www.aluf.co.il/view_prod_en.asp?id=2137428375 אבל אני לא יודע לגבי אמינות החנות וגם זה לא קרוב לי לבית [באר שבע] כל תגובה תתקבל לברכה, תודה
-
- 8 תגובות
- 805 צפיות
-
-
אז סוף סוף הכנסתי את חברה שלי לעולם המשחקים תודות ל AC3, כרגע יש לה כרטיס מסך מובנה של אינטל g41 express אצלי יש בבית כרטיס ישן 7600GT וחשבתי לשים אותו לפחות בינתיים. במידה ומדובר במשחקים קצת ישנים לדוגמא AC1 והשני אולי ME האם שווא לקנות כרטיס בתקציב הזה שיתן ביצועים הרבה יותר טובים (יחסית)? המפרט כרגע זה e5400 GA-G41M-ES2L ושני ג'יגה זיכרון
-
- 3 תגובות
- 805 צפיות
-
-
-
למי יש עדיפות במשחקים? כרטיס מסך בעל נפח זיכרון גדול יותר אך מהיר פחות.( MB 512 - (GDDR2 או כרטיס מסך בעל נפח זיכרון קטן אבל מהיר יותר? ( 256MB GDDR3 - )
-
- 1 תגובה
- 805 צפיות
-
-
חיברתי את הטלויזיה למחשב ולא הצליח לי לעשות שיראה את אותו הדבר על שתי המסכים, אז היתי צריך לעשות שימשיך את המסך (DUAL VIEW) ועכשיו אחרי שניתקתי את הטלויזיה חלק מהחלונות נפתחים לי מחוץ למסך (אמור ליהיות על המסך השני, שבכלל לא מחובר). יש דרך לאפס את המיקום של החלונות?
-
- 2 תגובות
- 805 צפיות
-
-
ראיתי על כל כרטיסי המסך Radeon כתוב ליד TV. מה זה אומר?! זה כרטיס טלויזיה? או TV-OUT?
-
- 1 תגובה
- 805 צפיות
-
-
אהלן חברים, התוכנית המקורית שלי הייתה לרכוש כעת LIGHTNING אחד ובעוד כחודש להוסיף את השני (אני בונה מחשב חדש). עכשיו כשיש את המבצע הזה של 7970 DUAL X ב-1800 שקל שזה 800 שקל פחות מהלייטנינג שאני מתכוון לקנות, אני תוהה לעצמי מה הכדאיות הכלכלית של דבר כזה. האם התוספת 800 שקל מצדיקה את עצמה כאן לדעתכם? אשמח לשמוע דעות, X
-
- 4 תגובות
- 805 צפיות
-