עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by motorishta2,

שלום רב, אני זקוק בבקשה להמלצה לכרטיס מסך לצפייה בסרטי 3D לא SBS אלה קבצי בלו ריי מלאים. מחיר הכי זול שניתן, ישמש אך ורק לצפייה בסרטים.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by Nati_The_King,

מחפש כרטיס מסך חזק שיריץ לי משחקים על 1680x1050 מסך 22 אינץ שיהיה קריר ושקט

• 2 תגובות
    • 515 צפיות
  3. Started by talevi,

אני צריך כרטיס מסך PCI-E למעבד קונרו שיפעיל משחקים כמו רד אלרט נייד פור ספיד החדש קאונטר סטריק וכאלה ..

4. Started by oranShoshany,

אני צריך כרטיס מסך שיפעיל משחקים משהו כמו קאונטר סטרייק וניד פור ספיד לא יותר מזה עד 550 שקל תודה.

• 5 תגובות
    • 649 צפיות
  5. אני יודע שזהו סכום זעום, אך זהו הסכום שיש. מחפש את הכרטיס הכי מומלץ במחיר הזה. תודה

• 15 תגובות
    • 944 צפיות
  6. כמו שכתוב בכותרת אני צריך כרטיס מסך של תקציב 1000ש''ח זה הגג! ושיריץ משחקים לעוד שנה על מקס\גבוה. אני מתכוון לקנות את הכרטיס במרץ אבל אני צריך מידע עכשיו כדי להערוך השוואות וכו'. תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 518 צפיות
  7. אני צריך בבקשה המלצה לכרטיס עריכת וידאו שיאפשר גם צפייה מממיר דיגטלי של הכבלים בין 500 ל-600 ש"ח. תודה.

• 0 תגובות
    • 494 צפיות
  8. שלום... כשאני נכנס לאתר של NVIDIA מתוך כוונה להוריד את הדרייברים האחרונים הרשמיים [לא בטא] של NVIDIA FORCEWARE אני לא יכול להוריד אותם [כל פעם שאני מגיע לUSER AGREEMENT אני לוחץ על ACCEPT אבל מקבל ERROR ולא יכול להתחיל את ההורדה] לכן אני זקוק לעזרה: האם למישהו יש לינק לדרייברים בגירסא הרשמית האחרונה [78.1?] מאתר שהוא לא האתר של אנבידיאה. תודה לכל העוזרים.

• 4 תגובות
    • 505 צפיות
  9. שלום לכולם, אני רוצה להוריד דרייברים חדשים למסך שלי, כי חבר שלי הוריד וזה נתן לו עוד אופציות ב-refresh rate ולי יש מסך יותר טוב משלו של L.G אז אולי תוכלו לתת לי אתר או משהו להוריד דרייברים מסך. מי שייתן תודה רבה ומי שלא תודה רבה גם. ביי

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  10. שלום לכולם , היום ביצעתי רכישה של מסך מחשב חדש (Benq E2400HD) שיחליף את המסך הישן ויהווה שיפור לאיכות הצפייה בסרטים. לפי מה שהבנתי כרטיס המסך הישן שלי לא יאפשר תמונה באיכות גבוהה על גבי המסך (לפחות כפי שהייתי רוצה), עכשיו כול המחשב מיושן מאוד אבל בסופו של דבר עונה על הצרכים שלי (אני לא גיימר ולא משתמש ביישומים כבדים מידי - מוזיקה, סרטים, אופיס, ולעיתים נדירות אולי PES08) . מפרט - AMD Athlon 64, 2200 MHz (11 x 200) 3500+ MSI K9N Neo (MS-7260) (3 PCI, 2 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 4 DDR2 DIMM, Audio, Gigabit LAN) 1024 MB (DDR2-667 DDR2 SDRAM) NVIDIA GeForce 7300 LE (256 MB) אשמח לקבל המלצה על כרטיס מסך שיענה בעיקר על הצורך לתמונה איכותית. מגבלת התקציב היא 400-500 שקלים. אשמח …

11. Started by 114508534,

ככה קראתי היום ש YES מתחילה לחבר לאט לאט מנויים ל PVR שלה ורציתי לדעת האם נגיד אני יכול להביא TIVO ולחבר אותו ושהוא יסתנכרן עם המערכת של YES או פשוט לחבר את ה HTPC שלי ושהוא יסתנכרן עם המערכת ..... ואפשר אולי מתומים טכניים על ה PVR

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by a12beat,

לא מכיר את החברה אבל נראה מחיר לא נורמלי למסך 19 עם שפורפרת diamnatron אני חושב לקנות אבל לפני שאני קונה רוצה להתייעץ אתכם כי זה נראה לי חשוד משהו.

13. ישנם כמה נקודות שאני לא סגור עליהם... 1. מבחינת כרטיס טלויזיה איזה מהבאים הכי טוב? Hauppauge PVR-150 MCE ATI Theater 550 Leadtek PVR2000 2. איזה כרטיס מסך הכי זול עם ביצועים סבירים שיריצו משחקים כגון Need For Speed זה פחות למשחקים, אבל אני יעדיף שאם אני ירצה לשחק מתישהו אני יוכל 3. שאלה לגביי שלטים. אני קונה מארז של "טרמלטק מוצרט" שבא עם שלט... ועם הכרטיס טלויזיה בא גם שלט... אני צריך את שתיהם?? אין שלט שישלוט על שתים הרכיבים הספציפיים ועם שאר מערכות ההפעלה של ה-HTPC בנתיים זה מה שעלה לי לראש אם יהיו עוד שאלות אני ישל תודה מראש!!!

• 8 תגובות
    • 694 צפיות
  14. זקוק למישהו שיש לו כרטיס טלויזיה MSI TV @ nywhere series. הנה,אפילו ב KSP יש אפילו את הכרטיס: http://www.ksp.co.il/hnavright.htm הכרטיס האמצעי. אני זקוק נואשות למישהו שמחזיק בכרטיס

• 0 תגובות
    • 585 צפיות
  15. Started by shaul,

המטרה: משחקים עכשיו לכל החכמים שיגידו שלא כדאי לי לקנות מסך LCD ובכן אני יודע, אבל ההורים שלי...ובכן, הם רוצים מסך דק....התקציב לא ממש חשוב, יותר חשוב לי שהוא יהיה טוב למשחקים ושיהיה 15 אינץ נ.ב איך המסך הזה למטות האלו? BenQ LCD 15 FP581SB

• 0 תגובות
    • 564 צפיות
  16. Started by asaf-g,

שלום אני צריך מסך דק בסביבות ה-1500 ש"ח. נראה לי שאני אלך על 15" למרות שגם 17" זו אופציה.. נראה לי שעדיף לקחת 15 קצת יותר איכותי מאשר 17 גרוע.. ובעיקרון יש לי חדר קטן ונראה לי ש-15" זה דיי מספק, לא? אם זה קטן מדי אז כבר עדיף 17.. באמת שאני לא יודע מה עדיף בנוסף אני אשמח לשמוע המלצות על חברות\דגמים מסויימים. המסך הוא לא למשחקים ונועד רק לשימוש שוטף במחשב. אנא עזרו לי..! תודה

• 0 תגובות
    • 536 צפיות
  17. Started by Rule The Pc,

אהלן אבא שלי רוצה למחשב בעבודה מסך חדש LCD 1000 שקל...... רצוי זמן ריענון נמוך כי אין שם משחקים וכל זה........ אני לא ממש מבין במסכים אז אם 1000 שקל זה קצת אז עדיף 15" אבל כמובן שעדיף 17" ואם 1000 שקל זה המון למסך LCD אז תביאו איזה 17" עם זמן ריענון גבוה-בינוני בשבילי ואני אתן לאבא שלי את ה15" שלי...

• 10 תגובות
    • 776 צפיות
  18. לא מתוכנן OC כרטיס מסך שיהיה כי כדאי לקנייה בתקופה הזאת והכי טוב כרגע. אין צורך בצורב DVD ( כבר יש ) אין צורך במסך מעוניין בכרטיס קול טוב עם רמקולים ( העדפה ל5.1 ) עכבר Logitch mx518 ( אני יקנה 130 שקל מנועהקומפ) תודה לכם עריכה : אנשים בטעות פתחתי פה , תעבירו בבקשה לפורום מפרטים... תודה

• 0 תגובות
    • 560 צפיות
  19. Started by manganga7,

שלום. אני מעוניין לעשות אוברקלוק לכרטיס מסך שלי לכן אשמח אם מישהוא ישלח לי לינק להורדה של: 3DNARK06 3DMARK05 Coolbits בתודה מראש

• 1 תגובה
    • 514 צפיות
  20. Started by amitaihasnes7,

שלום. תראו אני חושב שיש לי בעיה קטנה ואני לא בטוח מה לעשות ואם היא בכלל בעיה. תראו לפני חודש וחצי בערך אני קניתי 7600gs בחברה מסוימת. ששאלתי את נציג המחירות שלהם באיזה אריזה הכרטיס מגיע הוא אמר לי-Retail. כשקיבלתי את המחשב, קיבלתי רק את הכרטיס עצמו, חוברת התקנה ודרייבר. ניראה לכם ששווה לי לדרוש מהחברה את כל הבאנדל או שזה לא כזה משנה?.

• 2 תגובות
    • 654 צפיות
  21. Started by kisin,

שלום לכולם, עד שכבר קיבלתי היום את מסך המחשב החדש שלי שחיכיתי לו כל כך הרבה - לא עובד. אני לא חושב שהבעיה במסך. המסך הקודם שהיה לי, שהיה מסך סי.אר.טי של סוני עשה בימים האחרונים קצת בעיות. הוא "התעטש". היה משחיר וחוזר בהבזקים של חצאי שניות עד שלפני כמה ימים ברעש "טזזז" קל, נכבה ולא חזר. היום שהגיע המסך החדש, אל.סי.די של פרו-וויו, חיברתי אותו, הפעלתי את המחשב, הופיע מסך ההטענה של הווינדוס אקס-פי פרופשונל ואת מסך היוזר והסיסמא כבר לא זכיתי לראות. המסך נכבה ונתן הודעה: NO SIGNAL. עשיתי ריסטרט והעלתי את הווינדוס במצב בטוח וניסיתי לשחק עם הרזולוציה אבל בכל פעם שעשיתי ריסטרט, בשלב ביוזר והסיסמא המסך נכבה ונתן את הודעת ה- NO SIGNAL. אני לא יודע אם מסך אל.סי. די אמור להגיע עם דיס…

• 3 תגובות
    • 910 צפיות
  22. אהלן ביקרתי היום ב-KSP, עם מפרט מוכן שהחברה פה עזרו לי לגבש - בקצרה: משחקים,I5 2400 , GTX 570 , ב-4K בערך. אוקיי , הראתי למוכר את הכרטיס שאני רוצה http://ksp.co.il/hmain.php?uin=12173 הוא אמר לי שהוא לא משתלם ביחס ל-GTX 560 TI , אבל מילא. בכל אופן הראתי לו ש-TMS מוכרים את אותו הכרטיס בדיוק במחיר הרבה יותר ראלי http://tms.co.il/product/10387 הוא אומר לי שזה לא אותו כרטיס, גם נכנס לאתר של גיגבייט ואמר שזה לא אותו דבר בכלל: http://www.gigabyte.com/search/search.aspx?kw=570 הוא צודק? אגב - לא שאני אחזור ל-KSP, לדעתי היחס ממש זוועתי, המוכר מתנשא ועוקצני , בערך 15 איש מחכים בתור אחרי ומתוכם לפי מה שראיתי הם מתנערים מאחריות על תקלות , לכאורה (שלא יתבעו אותי - כן?) בכל מקרה , לע…

• 6 תגובות
    • 908 צפיות
  23. עזרה ממומחים ומבינים: אני רוצה להציג סרטון ב 4 מסכי LCD פשוטים,וזולים, 15 אינצ, תלויים אחד ליד השני בשורה. (הרעיון שמור). אני לא מעוניין לעשות את זה ממחשב. המסכים אמורים לעלות גג 1000 שקל לאחד, אז חשבתי על מאג פשוט וזול. מה אתם אומרים? איך ניתן לעשות את זה? אני חשבתי על זה, תגידו לי אם זה טוב: קנייה של מכשיר DVD, עם יציאת VGA. לחבר לו מפצל ל 4 VGA ולחבר כל חיבור למסך לחיבור VGA רגיל. האם זה יפעל? אשמח לרעיונות במהירות האפשרית. תודה

• 9 תגובות
    • 736 צפיות
  24. שלום לכולם, אני חדש באתר הזה ובעניין כרטיסי המסך, בעיקר למחשבים ניידים, אני רוצה לקנות מחשב נייד שיכול להריץ משחק כמו World of Warcraft בקלות (זאת אומרת DDR גבוה יחסית) אבל אני גם צריך לדעת איזה כרטיס מסך מסוגל להריץ משחק כזה בצורה טובה, ושהמחיר שלו לא יהיה מוגזם, ושאני אוכל למצוא אותו בחבילות של מחשבים ניידים, תודה רבה על העזרה, מחכה לתשובות =]

• 11 תגובות
    • 808 צפיות
  25. המחשב שלי: Intel Core 2 Quad Q8200 @ 2.33GHz 4.0GB DDR2 לוח אם (MSI P43 Neo-F (MS-7519 ספק: 400W LED 12CMF REAL EZCOOL כרטיס נוכחי: (NVIDIA GeForce 9500 GT (512 MB הנוכחי עושה בעיות לאחרונה אז אני מחפש לשדרג לכרטיס יותר נורמלי שיתאים לשאר המערכת. במחיר של משהו כמו 700-800 שקל פלוס מינוס. הידע שלי בנושא די מוגבל כך שכל עזרה תתקבל בברכה. תודה.

• 12 תגובות
    • 2.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.