כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,954 דיונים בפורום זה
-
היי, להלן פרטים על המחשב: 1. ספק 500 וואט גנרי, לא פירמה מובילה , גם סביר להניח שאפקטיבית הספק נותן פחות. 2. מעבד A10-6790K 3. 8 גיגה זכרון 4. דיסק קשיח 1 טרה מכני. 5. חלונות 10. המחשב בתצורתו הנכחית מריץ את פורטנייט וליג אוף לג'נדס (עם ה-GPU המובנה) אך חווית המשחק על 1080P היא על הפנים (בין 10ל-30 על פורטנייט, זה בלתי שחיק). בעל המחשב מוכן להשקיע כמה מאות שקלים בשביל לקבל חוויה קצת יותר טובה. הוא מודע לכך שלא יקבל חוויה של מחשב היי אנד, הוא רק רוצה להיות מסוגל לשחק, גם אם על הגגדרות נמוכות, על FPS סביר. להגדרתו זה בסדר אם מידי פעם יהיו ספייקים של אפפיאס, כל עוד המשחק לרב על FPS בין 45 ל-60 ומידי פעם יורד לפחות מזה זה גם בסדר. - אין לספ…
-
- 5 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
אהלן חברה אני מתכוון להשקיע בכרטיס מסך חדש בתקציב לא גרנדיוזי (עד 1000) . מפרט המחשב שלי כרגע : Intel quad core q8400 4GB ram ddr2 האמת אני לא זוכר יותר פרטים אני לא ליד המחשב, הלוח אם הוא של אינטל עם כרטיס מסך מובנה מעפן שרק קורס לי בזמן האחרון. אני משתמש במחשב אך ורק למטרות פיתוח תוכנה לאחרונה אני מריץ Visual Studio 2010 לפרוייקטים בWPF שצריכים עיבוד גרפי מסויים (כזה שהכרטיס המובנה משום מה מתאמץ בו....) בנוסף Microsoft Expression blend היא עוד תוכנה שאני עובד איתה די הרבה וגם היא מבצעת הרבה עיבודים גרפיים . אני רוצה כרטיס מסך חזק שלא יאכזב בתוצאות ויהיה מותאם לקונפיגורציה הכללית של המחשב.. רעיונות?
-
- 2 תגובות
- 757 צפיות
-
-
למשחקים ללא OC, AGPx8 חובה- 256bit !!! רצוי DDR2 חשבתי על הכרטיס הזה: Point of View GeForce 6800 http://www.pointofview-online.com/GF6800agp.htm מה אתם אומרים? עדיף על ה 9800 pro של Sapphire? כמו כן אני פתוח להצעות....תודה מראש.... :xyxthumbs:
-
- 1 תגובה
- 499 צפיות
-
-
חברים יקרים, אני עומד בפני קניית מחשב חדש. כעת, אחת הסוגיות שעוד לא החלטתי לגביהן הן הכרטיס מסך. בהתחשב במשחקי הספורט שאותם אני משחק, ומשחקי אסטרטגיה שונים אני עומד בפני דילמה. מחד גיסא, לא מדובר כביכול בדרישות מאוד גבוהות (כמו של דום לדוגמא) ומאידך גיסא DX10 מרחף באוויר. אני מתלבט כרגע בין הX1950PRO ל X1950XT. מבחינת תקציב אין לי בעייה לרכוש את שניהם, רק שאני ממש לא רוצה לבזבז כסף סתם כך. תחושת הבטן שלי אומרת לי שX1950PRO יספיק לי מעל ומעבר אך הרגשתי צורך להתייעץ איתכם, המומחים . אשמח לשמוע את דעתכם. בכבוד רב, אורי
-
- 13 תגובות
- 740 צפיות
-
-
שלום, לדעתי הגיע הזמן לשדרג את המחשב הנוכחי, לדעתי הדבר היחיד שאני אצטרך לשדרג הוא כרטיס המסך. אני יחסית משחק לעיתים רחוקות אבל כשאני משחק אז אני משחק במשחקים חדשים שיוצאים על רזולוציה גבוהה. המסך שלי הוא 22 אינץ' של סמסונג T220 הרזולוציה היא 1050*1680 המפרט הנוכחי שלי: מארז: AURORA 570 GIGABYTE ספק כוח: CROSAIR 450W קירור: F3 של זלמן 120מ"מ לוח אם: P35-DS35L GIGABYTE קירור למעבד: TYPHOON VX THERMALTAKE זיכרון: 4 קיטים של גי'גה DDR2 -כל הסלוטים תפוסים כרטיס מסך: 8800 GT PCX 512 MB וזהו בגדול... מה דעתכם צריכים להחליף? בנוגע לספק, לא הייתי רוצה להחליף אבל אם יהיה צורך אז.. בבקשה בנוגע לכרטיס מסך חשוב שתיהיה יציאה של HDMI ואני דיי חובב את NVIDIA אז רצוי מהחברה הזאת.. תוד …
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בימים הקרובים אני מתכנן לקנות טלוויזיה חדשה לחדר(32") ולחבר אותי למחשב. אני זקוק לכ.מסך שיכול להחזיק סרטים באיכות טובה,לא חייב 1080P ..אני אסתפק גם ב720P ;D כמו כן,המחשב שברשותי לא חדש במיוחד ולכן חשוב שלא יהיה "צוואר בקבוק" בגלל הכרטיס החדש. להלן החומרה שברשותי: CPU: AMD Phenom 8450 Triple core 2.1 GHZ זיכרון של 4GB לוח אם: ASUS M5A78 -EMH HDMI *רצוי שיהיה שקט ככול האפשר אך לא קירור פסיבי כמובן. *אני קונה בKSP,ולכן רצוי מאוד שיהיה בקטלוג המכירה שלהם. תודה מראש לעוזרים!
-
- 3 תגובות
- 775 צפיות
-
-
טוב בעקבות מותו בטרם עת של הTi4200 שלי (נכון מתאים שאני קונה H10,חוזר שמח הביתה ופתאום הכ. מסך מת? מרפי הבן ****...) אני צריך לקנות כ. מסך חדש טוב אז אין הרבה דברים להגיד על זה, חוץ מזה שאני צריך כ. מסך עד בערך 1000 שקל (בבקשה לא לחרוג יותר מדי, אלא אם כן באמת כדאי) אהה כן, ושיהיה AGP (היעוד מן הסתם הוא למשחקים...) תודה מראש לכל מי שיעזור
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
טוב כנראה שאין לי מזל בחיים והפעם מה שקורה זה ש2 הכרטיסים הבאים שהתווספו רק לפני כחודש +- והיו 'פעילים' באתר פנדה לא קיימים יותר שם. ולי נראה שהם אזלו. כדי לדעת בידיוק מחר על הבוקר אצור איתם קשר: Leadtek WinFast A6200 TD 128-bit 128MB AGPX8 160.00 ש"ח אחריות: 3 שנים Leadtek WinFast A6600 TD 128MB AGPX8 180.00 ש"ח אחריות: 3 שנים בכל מקרה אין לי ברירה אחרת ואני חייב בחלופי אחר מהרשימה למטה(הFX5200 שלי עובד כרגע בלי מאוורר ואני לא יודע אם הוא גורם לריסטים המעצבנים שמעלים לי את הפיוז כל פעם מחדש), בעיקרון חשבתי על האחרון, אבל זה נראה לי בזבזני מדיי גם ככה שאני בקושי בקושי משחק. אם יש לכם כ.מסך מומלץ אחר מאתר אחר כגון TMS אשמח לשמוע. אני זקוק לכ.מסך באפיק AGP לעבודה משרדית ב…
-
- 18 תגובות
- 978 צפיות
-
-
אם יש כאן למישהו כבל כזה מכרטיס מסך ישן שהוא לא צריך ומוכן להביא לי אותו\למכור לי בתשלום נמוך,אז אני מאוד אודה לו. מדובר בכבל שהוא יעודי לכרטיסי מסך של ati ויש לו חיבור יחודי לכרטיס המסך שדומה מעט לחיבור SVIDEO רק שיש בו 9 פינים במקום 4. הוא נמכר יחד עם כרטיסי המסך של ATI שיש להם אפשרות של VIVO ,כלומר : VIDEO IN,VIDEO OUT הוא הגיע מצורף לכרטיסי מסך ישנים כמו x800xt\pro\gt וגם יותר חדשים כמו x1900xt \x1950pro\xt\gt ויתכן גם שעם סדרות נוספות ישנות יותר\חדשות יותר. לחילופין אם אתם מכירים חנות\מעבדה שיתכן ומחזיקה כבל כזה,אז אנא תרשמו את שמה כאן. תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 769 צפיות
-
-
ערכתי את הכותרת החלטתי לא לקחת סיכון ופשוט להחליף את הכרטיס מסך הכמעט מת שלי 4870... אני צריך כרטיס דומה בביצועים לא משנה אם זה nvidia o ati המעבד e6750
-
- 4 תגובות
- 697 צפיות
-
-
היי לכולם אני מחפש כרטיס טלוייזיה לצפייה בשידורי הטלוויזיה דרך YES.בעיקר הכרטיס מיועד לצפייה נטו.אבל אם יש אפשרות להקלטה של שידורי הטלוויזיה זה יהיה נחמד. התקציב 300-350 ש"ח. בתודה מראש שי
-
- 0 תגובות
- 493 צפיות
-
-
עקב עליבותו של הלוח שלי (Onboard Anything) נותרו בפני שתי אפשרויות: 1. לקנות כרטיס PCI. 2. לקנות לוח אם חדש ולאחר מכן, כרטיס (שנראית נחותה, אך אינה אפשרות פסולה לחלוטין). לכן, אני זקוק למעט יעוץ בנוגע לכרטיס PCI. א. מהם החסרונות בכרטיסי PCI לעומת כרטיסים מן המניין? ב. האם יש יתרונות לכרטיס PCI? ג. מהם הכרטיסים המומלצים (עדיף בתקציב של עד טווח ה-600 ש"ח)? תודה מראש.
-
- 13 תגובות
- 927 צפיות
-
-
יש לי התלבטות בין שני כרטיסי המסך... Radeon X1800GTO או CONNECT3D Radeon X800 GTO? אני חושב שX1800GTO יותר טוב כי הוא יותר חדש עם יותר ביצועים, אבל מה שמפתיע אותי זה שהX800 GTO עולה 1150 ש"ח, והX1800GTO עולה 1000. מה אתם חושבים שעדיף??? תודה.
-
- 7 תגובות
- 580 צפיות
-
-
-
המחשב שלי כבר נחשב קצת ישן עם AGP.. (המפרט בחתימה). חלק מסרטי ה- HD גורמים לי לעומס במחשב בינתיים למדתי איכשהו קצת להסתדר עם זה בעזרת מקודדים שונים אבל ניסיתי להריץ UNREAL 3 והוא פשוט נראה זוועה, כשאני מכוון אותו להגדרות גבוהות אז הגרפיקה טובה אבל אז הFRAME RATE איטי וקשה לי לראות במי אני פוגע... אני לא רוצה להשקיע יותר מידי בכרטיס מסך למחשב כיוון שאני משחק בעיקר בXBOX 360. אני משתמש במחשב בעיקר למשחקי יריות און ליין כמו UNREAL, FAR CRY וכדומה.. משחקי און ליין של יריות גוף ראשון יותר קל לי לשחק במחשב מאשר בXBOX. אני מקווה שיש כרטיס מסך לא יקר שיתאים לדרישות שלי. לדעתכם אני יכול להישאר עם המחשב שלי כמו שהוא או שאפילו המעבד שלי נורת'ווד 2.8 מהירות בסטוק כבר לא נחשב טוב? האם…
-
- 18 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני זקוק לכרטיס מסך ב 300 שח שיעבוד במישחקים כאלה פחות או יותר כבדים חייב שיהיה 128 DDR\SDRAM תודה.
-
- 3 תגובות
- 597 צפיות
-
-
בקיצור, זקוק לכרטיס מסך הטוב ביותר בסביבות ה200-300 שקל, לא ידוע אם זה AGP או Pcie אבל בכל מקרה, אשמח לדעת מה הכרטיס הנורמלי ביותר במחיר הזה, וחובה שיהיה יציאה לטלוויזיה ולמסך אנלוגי.. הכרטיס הכי טוב נראה לי שמצאתי הוא זה http://www2.zap.co.il/model.asp?model_id=379247 מקווה שהפעם האשכול לא יתאחד עם אשכול אחר
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום. כנראה שיתנו לי זיכוי כספי על הכרטיס מסך הנוכחי שלי (אפשר לראות מפרט למטה) כך שיהיה לי בסך הכל 750 שח לקניית כרטיס מסך חדש וזהו (הייתי מת שיהיה לי לאיזה 7900GS אבל אין מה לעשות). יש לכם המלצה לכרטיס מסך שהוא קצת יותר טוב מבחינת הביצועים של הכרטיס הנוכחי שלי או שאתם אומרים שעדיף לי לחסוך עוד כמה זמן (אבל לא לשחק במשחקים לגמרי איזה חודשיים שלוש)?
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
מחפש כרטיס מסך שינצל לי את המערכת עד הסוף, המפרט רשום בצד. תודה! [br]פורסם בתאריך: 21 יוני 2008, 09:57:05 נאלץ להקפיץ לצערי :-[האפיק הוא PCI-E
-
- 1 תגובה
- 570 צפיות
-
-
אז ככה, יש לי כבר למעלה משנה ATI Radeon x1950P של חברת Gcube והוא פשוט עושה לי רעש נוראי וזה כבר בלתי נסבל. הקירור שלו זוועתי , ואי אפשר להוריד את מהירות המאוורר .. כבר בדקתי את זה בעבר ומסתבר שזה בלתי אפשרי בכרטיס הנ"ל. בזמן האחרון קניתי 24" בנוסף ל-19" שמחוברים יחדיו . במשחקים אני נאלץ להוריד רזולוציה והגדרות כמובן . חשבתי בהתחלה לקנות אוליי קירור אבל ראיתי שזה עולה בסביבות 150 שקל אז חשבתי גם על אפשרות לקנות כרטיס זול שיהיה אפילו יותר טוב מהקיים (בסביבות 300 -400 שקל אם זה אפשרי .) שימושים בעיקר עריכת ווידיאו בתוכנות כמו After Effect וכמובן גם משחקים כבדים כמו Crysis וכו .. רציתי לדעת מה דעתכם . האם כדאי להשקיע 350 שקל בכרטיס חדש או להסתפק בקירור חדש ב-150 שקל . …
-
- 0 תגובות
- 551 צפיות
-
-
שלום חברים. נשרף לחבר טוב שלי הכרטיס מסך שלו (היה לו 8800GTS 512MB). הוא רוצה כרטיס מסך חדש בתקציב של עד 1000 ש"ח שיהיה בערך ברמה של אותו כרטיס (השרוף) או קצת יותר טוב. לא נדרש כרטיס חדיש ומטורף כי הוא כבר לא משחק כפי שהיה בעבר (אין זמן..). אם אפשר להשיג כרטיס בערך באותה רמה אך בתקציב הנמוך מ1000 ש"ח עדיף. הערה: עדיף שיהיה זמין במלאי בKSP בירושלים (לא משנה איזה מהסניפים) לאפשרות של קנייה מיידית כי הוא כבר לחוץ לקנות. לגבי שאר המפרט שלו אני לא יודע בדיוק את הרכיבים אבל אני כן יודע שיש לו 4 ג'יגה ראם, לוח אם תומך בוודאות, וספק כוח של 480 וואט של אנרמקס אם אני לא טועה.. בטוח לא משהו גנרי. תודה רבה!
-
- 4 תגובות
- 910 צפיות
-
-
היי, מצטער על הפעם השנייה שאני פותח פה נושא בצורה כזאת, אבל כל מה שהיה לי לא היה טוב... לפני זה, תסבירו לי מה זה הזכרון של הכרטיס ( יש מ8 עד 640). מה זה חיבור AGP? ומה זה Memory Interface שיש מ64 ביט ל256 ביט או יותר... הנה כרטיס מסך שאני רוצה- אני רוצה כרטיס מסך טוב בטווח של 800-1000 ש"ח, ללא אוברקלוק (אם קיים), חיבור PCI-Express בעל VIVO מעולה. רצוי גם שה"זיכרון" וה"Memory Interface" יהיו טובים. תודה.
-
- 30 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני משדרג את המחשב של אח שלי, והוא לא שחקן ממש אבל זה רק למשחקים, הוא משחק לרוב במשחקי רשת, לי יש מחשב חזק למשחקים חדשים, אבל הוא צריך למשחקים לא חזקים אבל סבירים, יש גם הגבלה מצד ההורים. לכן אנ זקוק לרעיון של כרטיס מסך בסביבות ב300-500 שמומלץ וטוב גם לכמה זמן קרוב, כרטיס חזק במחיר זה שיתאים, בלי חריגה גדולה. שיחזיק לו תמשחקים שיריץ אותם. כמו Guild Wars, Hellgate, ומשחקים דומים, העיקר שיעבוד ללא בעיות. חריץ כניסה PCI EXPRESS מעדיף שהכרטיס יהיה עם קירור אקטיבי ולא פאסיבי אלא אם כן יש לכם מחלוקות. תודה רבה על העזרה
-
- 0 תגובות
- 571 צפיות
-
-
תודה. צריך שיעבוד בקצב רענון כמה שיותר גבוה, וצריך גם מסך 19".הבנתי שמסך רגיל לא LCD עובד "מהר" יותר. אז אני מעדיף אותו.
-
- 23 תגובות
- 1.3k צפיות
-