עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by eliXir,

דרייבר: 97.92_forceware_winxp_english_whql חיפשתי בכל ה Control Panel, לא מוצא איפה ה VSYNC, אני חייב לבטל אותו

• 0 תגובות
    • 509 צפיות
  2. Started by aviran_n,

לפני כמה ימים, באתי בלילה למחשב של האחים שלי וראיתי חרק קטן הולך על המסך.. זה טיבעי בלילה שהם נמשכים לאור ובאים למסך.. אז אני בטבעיות ניסיתי להעיף אותו מהמסך וראיתי שהוא לא עף... ניסיתי לגעת בו, והופתעתי לגלות שהוא נמצא בתוך המסך ואני, כמובן חכם גדול, אמרתי "בוא נזרז אותו לצאת משם" ובטעות מחצתי אותו למוות בתוך המסך ועכשיו יש במסך חרק קבוע ברקע :-X הנה תמונת מאקרו שתמחיש את המצב ההזוי הזה:

• 17 תגובות
    • 2.6k צפיות
  3. שלום אני מעוניין לקנות כרטיס 8800GTX אבל עוד לא בחרתי של איזו חברה ורציתי את עזרתכם. המחיר נע בין 2,990 ל 3,800 ש"ח. העניין הוא לא כספי. כרגע אני מתלבת בין : Gigabyte XFX ASUS מה אתם אומרים ? יש הבדל ביניהם בביצועים ? תודה

• 13 תגובות
    • 667 צפיות
  4. יש לי כרטיס מסך RADEON 9800 PRO + והרבה משחקים דורשים כל מיני דברים שאין לו(כמו SADOW V3 ועוד). רציתי להחליף אותו בכרטיס מהדור החדש יותר. יש לי מחשב AMD 3000+ ולוח אם EPOX 8KDA. הטלוויזית LCD שלי מחוברת למחשב, אם זה משנה איכשהו... המון תודה, ניב..

• 5 תגובות
    • 673 צפיות
  5. סליחה. טעית בפורום, לא שמתי לב שזה לא פורום תמיכה טכנית העברתי את השאלה שלי לשם. סליחה על הבלגן! [attachment deleted by admin]

6. המחשב צריך להגיע בשבוע הזה, ועדיין יש התלבטות בין 8800gts 320 xfx לבין ה8800gts 640 leadtek. המסך המתוכנן הוא dell 2007wfp כך שאני מתלבט בין ה640 ל320.(כמו כולם. ;D) מספר שאלות: האם אני יכול להגיע לתדרי שעון ב640 כמו של גרסת הxxx של xfx ה320? האם הגרסא של leadtek 640 טובה לאוברקלוקינג ואיתה אוכל להגיע לתדרים שהזכרתי? האם במידה ואני לוקח 640 הלידטק באמת הכי מומלץ? גם מבחינת האוברקלוקינג. (חשוב לי מאוד שאוכל להגיע לתדרים כמו הxfx 320 כדי שאוכל להנות מביצועים כמו שלו במצבים שבהם הזכרון לא ישפיע.) אשמח לתשובות וגם ללינקים לביקורות שממחישות את הדברים. תודה מראש.

• 8 תגובות
    • 558 צפיות
  7. אני צריך לבחור אחד מבניהם: BFG: http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16814143092 EVGA: http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16814130071 PNY: http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16814133188 עד 450$ לכרטיס מסך.. אני צריך זיכרון 640MB אם יש לכם הצעות יותר טובות משלושת אלה אז בשמחה! ד"א המסך שלי SAMSUNG 930B LCD19 תודה..

• 5 תגובות
    • 544 צפיות
  8. Started by X-It,

יש לי GEFORCE 6600GT ,מה לדעתכם הדרייבר שייתן לי את הביצועים הכי טובים..?

• 0 תגובות
    • 480 צפיות
  9. Started by Sctoweri,

אז ככה אני מתלבט בין 2 הכרטיסי מסך האלו: LeadTeak GeForce 8800GTS BFG GeForce 8800GTS OC2 מה אתם מציעים??.. האובר קליק יקצר את חייו? ויש לי על שתיהם אחריות לכל החיים... מה יותר מומלץץ?????..

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by shirNoshe,

בחלק מהכרטיסים ובייחוד סדרת ה-8XXX אני רואה שיש חיבור מולקס של מתח לכרטיס. האם זה חיבור נוסף למה שהכרטיס מקבל מאפיק ה-PCX או שזה רק ולא בנוסף? מה המתח באפיק ה-PCX?

• 4 תגובות
    • 608 צפיות
  11. היי כולם רציתי להתייעץ אתכם לפני שאני הולך לקנות כבלים לחיבור המחשב לטלוויזיה. פירוט החומרה: כרטיס מסך - GEFORCE6800GT http://www.evga.com/products/pdf/N349.pdf טלוויזיה - TOSHIBA 27WL65G יש כניסת HDMI, DVI SVIDEO, SCART ו-Component עכשיו הצלחתי כבר לחבר את המכשירים באמצעות כבל S-Video, רואים יפה אבל אני חושב שאפשר לראות יותר טוב. בכרטיס מסך שלי יש חיבור DVI אז אולי אפשר לראות יותר טוב. אולי אפילו אם המחשב עדיין מתחבר מ-SVIDEO אבל לטלוויזיה זה מתחבר עם Component או DVI אז התמונה משתפרת? אני ממש להוט לקנות כבלים אבל זה יקר אז חייב ייעוץ! תודה רבה אנשים!

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by ITSIK86,

קיצר לפני 7 חודשים בערך קניתי מחשב חדש מKSP עם 7900GT כבר אחרי כמה חודשים הוא עשה מל בעיות ובאגים במשחקים ועיווטים בגראפיקה,נקודות צבעוניות על המסך אז הלכתי אליהם והם שמו לי 7900GT חדש של EVGA ועכשיו בערך 4 חודשים אחרי שקיבלתי מהם את הEVGA אז הבעיות חזרו,משחיקם מסויימים קורסים למסך כחול,יש נקודות צבעוניות לא קשורות על המסך זה התחיל מלפני איזה חודש ממש בקטנה,אבל מאז שהתקנתי את הדרייבר החדש של ה94 זה ממש התחזק אז מחקתי אותו ושמתי את הישן 93.71,וזה לא עזר עדיין הבעיות קיימות,יש באגים בגרפיקה ודברים כאלה ללכת אז שוב לקיאספי לבקש מהם כרטיס חדש או שזה בעיה בדרייבר? ומה הם יתנו לי היום כש7900GT כבר לא במלאי שלהם?

• 11 תגובות
    • 686 צפיות
  13. אני קונה השבוע מחשב במפרט הבא: מעבד Intel core 2 duo 4300 1.86 GHz 800mhz לוח Intel 965 גראנד פיש מארז HEC 300AR-TF+1FAN+6k31 ATX – 6 USB זיכרון 2GB ddr2 667mhz השימושים שלי הם למשחקים - לאו דווקא חדשים (GTA/FIFA), עריכת וידאו (PREMIER) ופוטושופ. מה מומלץ מבחינת תמיכה ב-directx10 (חשוב?) איזו חברה? תקציב - עד 1000 ש"ח. אשמח להמלצות!

• 5 תגובות
    • 636 צפיות
  14. אני צריך מסך איכותי למשחקים מחנות SKYPC, בגג -2000ש"ח ראיתי שם כמה מעניינים, אבל אני מעוניין בדעת המומחים ;D *אם אפשר לחסוך אבל לא על חשבון איכות ,בתחום מ-19" עד 22". *אם יש משו ממש איכותי ומומלץ שיחרוג מהתקציב גם תרשמו... דעתכם חשובה מאוד, כי מסך זה שתמליצו לי יקנה עוד איזה חודש אחרי ירידת מחירי המעבדים....סומך עליכם... תודה רבה מראש רז

• 8 תגובות
    • 689 צפיות
  15. Started by slip,

יש דבר כזה מתאם מיציאה לDVI למסך CRT VGA?

• 20 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by F!R3F0X,

יש לי מחשב ישן יחסית ואין לי תקציב לקנות חדש... שידרגתי את הזכרון RAM ואני רוצה גם להחליף קרטיס מסך. יש לי עכשיו GeForce2 MX עם 32MB זכרון. והייתי רוצה לדעת לאיזה אני יכול להחליף, כי יש לי בלוח אם מקסימום AGPX4, והינה המידע על הכרטיס: תגידו אם צריך עוד מידע... תודה מראש.

• 25 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. אהלן, אני כבר הרבה זמן חושב להעיף את הטלוויזיה בחדר העבודה (21" ענתיקה) ולפנות מקום לאיזה פוף (שיהיה מקום סבבה לשבת ולנגן בגיטרה ). הפתרון נראה לי בדמות כרטיס טלוויזיה, הבעיה היא שאני לא כ"כ מבין בתחום. כמו כן קראתי באתר על כל מיני דגמים וסוגים אבל לא מצאתי הרבה המלצות ואני קצת מבולבל. אשמח לקבל המלצות לכרטיס שבו אוכל: 1. לחבר ממיר של HOT ולצפות בערוצים דרך המחשב. 2. אם תוספת המחיר לא גדולה מדי, גם להקליט תוכניות. (המפרט שלי מימין) תודה!

• 0 תגובות
    • 513 צפיות
  18. אני צריך לבחור אחד מבניהם: BFG: http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16814143092 EVGA: http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16814130071 PNY: http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16814133188 עד 450$ לכרטיס מסך.. אני צריך זיכרון 640MB אם יש לכם הצעות יותר טובות משלושת אלה אז בשמחה! תודה..

• 0 תגובות
    • 479 צפיות
  19. שלום לכולם, לאחר חיפוש דיי נואש בגוגל נימצא התאריך לשיחרורו של הכרטיס 2900XTX, שיכיל ליבת GDDR4 ועוד. הכרטיס ישווק בסוף יולי או בתחילת אוגוסט, וישווק תחת מחיר של 2400 ש"ח (כולל מע"מ). לפי התחזיות הכרטיס אמור להתחרות בכרטיס של ה8800GTX, ואני בעצמי שוקל לרכוש אותו. לכל מי שבונה על 2900XT, עדיף לחכות. (קישור: http://www.tweaktown.com/news/7469/index.html) קרדיט ל: אור כהן

• 88 תגובות
    • 4.8k צפיות
  20. חבר שלי ביקש שאני ירכיב לו מחשב.... הבנאדם רוצה לשחק oblivion, אבל בתקציב הזה אני לא מאמין שיש כרטיסי מסך שיתנו אפשרות לשחק ברזולוציות נורמליות.... בכל מקרה אני צריך כרטיס מסך עד 570 ש"ח. אני חשבתי על 7600GS, אבל אתם מוזמנים לתת הצעות תודה מראש לעונים!

• 5 תגובות
    • 666 צפיות
  21. אני רוצה לחבר את הכבלים, PS2 וכו'... למחשב... יש לי משהו בתקציב הזה? ואם אני מחבר את ה PS2 לדוגמא, אני יכול להוציא באמצע משחק PRINT SCREEN או לצלם וידיאו עם תוכנה שמיעודת לצילום המסך נכון? תודה.

• 0 תגובות
    • 476 צפיות
  22. האם יתרונו של כרטיס ה-QUAD הוא בתחום ה-3D בלבד - והוא פחות משמעותי בגרפיקה וקטורית 2D ?

• 4 תגובות
    • 594 צפיות
  23. שלום חברים, אני זקוק לעזרתכם בבחירת כרטיס לעבודה עם תוכנות גרפיקה ותלת מימד מתקדמות יורכב על מחשב חדש שמורכב גם הוא מחומרה "כבדה", מעבד QUAD, 2GB RAM, והכל כאמור, אין מגבלת תקציב, אבל אני לא מעוניין בתשובות כמו "היקר ביותר הוא הטוב ביותר..." תודה לעונים!

• 4 תגובות
    • 513 צפיות
  24. Started by ZaKeN17,

קיבלתי במבחן ציון 2699 SM2.0 Score 1076 HDR/SM3.0 942 CPU score 1788 זה היה נראה לי ממש מוזר. הפריימים לא עברו את 17 לשנייה. ולעיתים הוא פשוט היה על 0 פריימים לשנייה. המחשב חדש רק רוצה לוודא שהכל תקין. מה אתם חושבים?

• 4 תגובות
    • 494 צפיות
  25. Started by LeonBello,

הורדתי את הדמו של COJ, עכשיו, משום מה, אני לא מצליח להפעיל AA, גם דרך הדרייברים. יש דרך לפתור את זה? אגב, אמנם יצאה רק גירסת DX9 בינתיים, אבל המשחק עדיין נראה מצויין ורץ לי על רייט יציב של 40 FPS בהגדרות הגבוהות ביותר.

• 0 תגובות
    • 594 צפיות

דיונים חדשים בפורומים