כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,982 דיונים בפורום זה
-
שלום לפני מספר שבועות אבא שלי קנה למשרד שלו מסך LENOVO רחב לפני כמה זמן ראיתי את המסך ושמתי לב שהכל נראה מרוח ואפילו קשה לקרוא, ממש עושה כאב ראש, בדקתי רזולוציה אופטימאלית והבנתי שהכרטיס מסך (on board ) לא יכול להציג כאלה רזולוציות, איזה כרטיס מסך (לא צריך אחד חזק אלא פשוט עם יכולת להציג רזולוצית מסך רחב) אני יכול לקנות, כמה שיותר זול. האם אני באמת אראה שיפור ויזואלית? תודה!
-
- 4 תגובות
- 822 צפיות
-
-
אני מתכוון לעומת הגירסה הרגילה..... אם הוספת המחיר שווה את השיפור בביצועים. אני לא יעשה OC לכרטיס מסך כי אני לא מבין בגלל זה אני רוצה לדעת. וגם ראיתי שגירסת ה-320MB XXX עוקפת בבצועים את הגירסה הרגילה בהרבה בגלל זה אני רוצה לדעת.
-
- 9 תגובות
- 822 צפיות
-
-
אוקיי אז ככה יש לי R9100 כבר איזה שנתיים .. אני מרוצה ממנו לא עשה לי בעיות כרטיס מעולה (לזמנו ) , הביצועים מספיקים לי ואין לי צורך במשהו יותר חזק אני מחפש כרטיס מסך עם VIVO בתקציב של 450 (400 זה הרבה בשבילי אבל אם צריך , אז צריך ) .. לא צריך סופר ביצועים אבל שיפעיל משחקים פשוטים (GTA VC , Star Wars Battle Front , Guilty gear XX , dawn of war ) ואני לא צריך גם הגדרות מפוצצות עם 30K פילטרים וחארטות שסתם יעמיסו בקיצור מצאתי את הכרטיס הזה .. : http://wex.co.il/product_info.php?cPath=4_40&products_id=1189 האם יש אופציות אחרות בטווח המחירים הזה ? או שבכלל כדאי לי ללכת על Nvidia ? בתודה INFERNo OuT
-
- 5 תגובות
- 822 צפיות
-
-
יש לי X1950XT ושאני משחק Supreme Commander - Forged Alliance אחרי משהו כמו חצי שעה\שעה המסך נכבא פתאום... הדרייברים הכי חדשים... מופיע לי הודעה שהכרטיס בטמפ' גבוהה מידי באמצע שאני משחק...מה אפשר לעשות?
-
- 5 תגובות
- 822 צפיות
-
-
היי אני מתלבט בין קניית X1600 ל6600GT העניין הוא שGT עולה יותר מX1600 באיזה 200 100 שח, וזה לא הגיוני כי בפורום כתוב שהX1600 יותר חזק... עכשיו אם תוכלו לעזור לי, בקשר לכמה כל אחד מהם עולה, איפה קצב הפריימים יהיה יותר טוב, 256 או 128 וכו'. מישהו אמר לי שלא כדאי לי לקנות את ה-X1600 כי הוא עושה בעיות עם משחקים מסוימים, כנראה משחקים של נווידיה או עוד סיבות לא מובנות לי, אם תוכלו לעזור לי אני אודה מאוד. וה-X1600 הוא X1600 PRO כמובן. תודה מראש. לא יודע מה ראיתם, אני כתבתי X1600
-
- 8 תגובות
- 822 צפיות
-
-
שלום. אני מנסה למצוא מידה שמשווה בין כרטיסי מסך לבין מעבדים של אינטל. ממש מעניין אותי ביצועים של G2030 ניתן להשוות לאיזה כ.מסך? וגם I7 4770S אם אפשר להשוות לכ.מסך כלשהו. תודה
-
- 3 תגובות
- 822 צפיות
-
-
האם הכרטיס 280GTX יכנס לי במארז {פרטים בצד ימין למעלה } והאם כרטיס כזה של חברת ZOTAC יד שניה כמה אתם חושבים שהוא שווה
-
- 4 תגובות
- 822 צפיות
-
-
אני צריך מסך שטוח 17" עד 850-900 שקל ולא טיפה יותר {עדיף שיהיה כסוף אבל אם לא לא נורא}. תודה לעוזרים!!! ;D
-
- 12 תגובות
- 822 צפיות
-
-
הבנתי שאחד מהיתרונות בייצור בשיטת 55מ"מ היא גם חסכון מסויים בחשמל, אבל בעיקר חיסכון בפליטת חום. אז גם עם התמחור הנוח, חשבתי לקנות לעצמי איזה 9800gt למחשב המזדקן שלי (כל דבר עדיף על 7600gs), אבל מטרידה אותי סוגיית החום. שמעתי ש8800 זה סוג של תנור, ובדגמים הזולים (שמתאימים לתקציב שלי שנועד גם לעוד זיכרון וקירור למעבד) נראה שיש איוורור קצת מעפן בהשוואה לדגמים היקרים. אני לא מתכוון לעשות OC לכרטיס מסך, אבל עדיין, לקחת דגם יקר יותר בגלל האיוורור, או ש-9800 דווקא בסדר בקטע הזה? דוגמא לאיוורור קצת מטריד: Point-of-View nVidia GeForce 9800GT http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1461 איוורור קצת יותר טוב: XFX nVidia GeForce 9800GT http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?produc…
-
- 7 תגובות
- 822 צפיות
-
-
על מה אתם ממליצים לי מישהו אמר לי ששוה לי Sapphire ATI Radeon X1300 PCIe 256MB מה אתם אומרים?
-
- 6 תגובות
- 822 צפיות
-
-
איזה כרטיס מסך הכי טוב באוברקלוק וגם בלי אני יכול לקנות עד 1300 שקל
-
- 2 תגובות
- 822 צפיות
-
-
רוצה המלצה על כרטיס מסך טוב של עד 1600 ש"ח גג 2000 ש"ח מתעניין בעיקר בג'יפורסים סידרה 7XXX gt\x\gx2 אז קדימה להמליץ.... :-\ כמו כן ראיתי gx2 של חברת BFG במחיר זול יחסית לסידרת הGX2 האם זה בגלל איכות של רכיבים זולים יותר? ההבדל הוא הבדל של אלף שקל בינו לבין אסוס וג'יגה בייט!!! יותר חושב על הכיוון של ASUS...... בתודה מראש שגב שטובי. :s05:
-
- 9 תגובות
- 822 צפיות
-
-
שלום, קניתי מחשב חדש INTEL D820 1 גיגה וקניתי כרטיס מסך 7800GT שהתקנתי אותו לבד שאלה ראשונה :חיברתי את כבל החשמל של ה PCI לכרטיס והתקנתי והכול נראה כשורה (אין שום הודעות או משהו) אבל איך אני יכול להיות בטוח שהוא מקבל את כל החשמל שהוא צריך בסביבות ה 350 WATT מהספק, האם כל ספק נותן את המתח הזה או שיש כאלה שנותנים פחות? שאלה שניה : הרצתי את תוכנת הבנצ'מרק מהאתר לכרטיס מסך וקיבלתי תוצאה של 74 FRAME\SEC ב AVG ו 102 ב MAX וכאשר הרצתי ב X4 קיבלתי 64.5 ב AVG עם 24.4 POLYS\SEC האם זה בסדר{סביר} או שיש איזה שהיא בעיה כמו שהכרטיס לא מקבל מספק מספיק מתח ולכן אינו מנוצל כראוי? תודה ???
-
- 14 תגובות
- 822 צפיות
-
-
הוא בא ביחד עם המחשב הזה אם זה משנה... http://www.getit.co.il/Prod/52313/ נחשב טוב או לא? האם יש לו מגבלות?
-
- 2 תגובות
- 822 צפיות
-
-
עד עכשיו חשבתי שכרטיסי מסך תוקעים לסלוט בלבד. ראיתי תמונות של כרטיסי מסך שיש להם חיבורים של חוטי חשמל ללוח. מה בדיוק זה עושה? האם זה לא מספיק לתקוע אותם לסלוט?
-
- 7 תגובות
- 822 צפיות
-
-
שלום לכם ושבוע טוב וחופש נעים! ברשותי כרטיס מסך Radeon X1650XT בחיבור PCIeX16 של חברת Powercolor. אני רוצה המון לעשות OC לכרטיס,אך משום מה לא מצליח ... אני ניסיתי כבר את Riva Tuner ו-ATITool,אך שום דבר לא עוזר. שאני מעלה את תדרי הליבה,הציון ב3DMARK05 רק יורד,ואת הזכרונות בכלל לא ניתן לשנות,כי שאני מעלה קצת המחשב עושה לעצמו REstart. יש להזכיר,שהכרטיס כבר שבועיים לא הריץ שום משחק,והטמפרטורות שלו בעבודה בווינדוס עומדות על 47 מעלות +-. תודה לעוזרים..
-
- 2 תגובות
- 822 צפיות
-
-
קדום כול ....אני אדיוט ! שנית בגלל מוד לא מוצלח (דיסק התנפץ) המסך שלי קיבל שריטה(על הצג). יש משהו שניתן לעשות במצב כזה .. המסך כן עובד אבל השריטה צורמת לנשמה .
-
- 4 תגובות
- 822 צפיות
-
-
שלום. אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש. ואני רוצה לדעת עם הוא מתאים למערכת שלי שנקנתה בשנת 2010 התקציב הוא 1000-1400 שקל המערכת היא: 1. לוח אם H55 2. ספק כוח טרמלטיק 550W לא זוכר תדגם 3. 4 זיכרון ראם 4.מערכת הפעלה וינדוס7 64 BIT 5. מעבד I5 750 6.מארז טרמלטיק V3 האם כרטיס סך כמו רדון 7870 יתאים למערכת? תודה לעונים בבקשה תעזרו לי אני רוצה לרכוש השבוע תכרטיס
-
שלום אני חשבתי על 6600gt ל AGP כי אין PCIE זה נראה לי מקסימלי אם יש הצעות אחרות אני לא רוצה לעשות טעות ןאם אפשר מקום בירושלים שמוכר (יש ל- KSP ?) *רציתי לומר שמדריך הקניה כבר לא עדכני אז בבקשה לא לדחות את ה- POST
-
- 11 תגובות
- 822 צפיות
-
-
-
זהו זו השאלה...איזה חברה נותנת את הביצועים הכי טובים בהשוואה למחיר..... למשל יש gigacube ב-1600 שח..יש ati גם ב-1600 ויש הרקולס ב-1900 ש"ח למה ההבדל כ"כ גדול האם יש הבדל ביניהם בכלל {אולי רק בבאנדל} תודה רבה...
-
- 8 תגובות
- 822 צפיות
-
-
אז כך שמתי עין על מסך SAMSUNG TFT 19'' 930B+DVI אבל רציתי לדעת אם גם LG יש דגם שנועד למשחקים ממש כבדים *נע לא לכתוב תבחר מסך CRT
-
- 11 תגובות
- 822 צפיות
-
-
האם יש תוכנה לבדיקה של פקסלים שרופים? ואם לא , איך עושים את זה לבד
-
- 2 תגובות
- 822 צפיות
-
-
ביום שלישי אני סוף סוף קונה LCD. אני מתלבט בין שני המסכים האלו. אני ראיתי עד היום רק את הLG L1730S ואת ה710N, כלומר את הדגמים המקבילים האנלוגים. מקומות שמציגים את הB של LG ואת הT של סמסונג לא ראיתי ... יש מקום שניתן לראות אותם ביחד או שזה בלתי אפשרי? האם אפשר להסתמך על התמונה שמציגים האנלוגים וכך לבחור את המסך? עוד שאלה, כדאי לחכות שהLG L1750HQ יגיע לחנויות או שלא יהיה הבדל גדול בינו לבין הL1730? האמת אין לי כח לחכות אבל אם זה שווה את זה אז .. המקום היחידי שמוכרים אותו זה פה ב1882, http://www.aluf.co.il/view_prod_en.asp?id=2137428375 אבל אני לא יודע לגבי אמינות החנות וגם זה לא קרוב לי לבית [באר שבע] כל תגובה תתקבל לברכה, תודה
-
- 8 תגובות
- 822 צפיות
-
-
אני מחפש נואשות את הדרייבר של nvidia geforce2 mx400 tv out מי שיודע היכן ניתן למצוא את הדרייבר ל XP ?
-
- 1 תגובה
- 822 צפיות
-