עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. שלום כמה חודשים שאני כבר מחכה לחלקים חדשים ובונה על מחשב חדש כמעת קניתי את 8800GT אבל לאחר זמן מה יצא דיסרה 9 ובאתי לקנות את 9800GTX עכשיו אין ממש שיפורים משמעותיים שכן כם זה אותו ליבה G92 בכל זאת המחיר דיי טוב( 1650 שקל) עכשיו זה עדיין לא רישמי אבל שי שמועות מחברת NVIDA על כרטיס 9900 עם ליבה חדשה שנקראת GT200 שיגיע כנראה עוד 3 חודשים!! אז שווה לחכות או שעדיף לקנות מחשב עם כרטיס רגיל כמו 8800GT שגם ככה יהיה לי בו שימוש לשיפור המחשב הנוכחי שיש לי או שגם אז יצא לוח לדוגמא שיתמוך בצורה שונה/חדשה בכרטיס עם הליבה החדשה תודה מראש הנה קישור http://forums.vr-zone.com/showthread.php?t=256622

• 5 תגובות
    • 772 צפיות
  2. Started by Shizel,

שלום אנשים אני צריך כרטיס מסך שיחזיק משחקים לעוד שנה שנה וחצי כי אני מתגייס ישלי מסך 22 אינץ וספקת כוח JSPTech PS-05 PSU 420w 12cm fan 24pin retail וגם מספר שאלות העם המערכת שלי תהיה צבר בקבוק עם כרטיס מסך חדש? ועם אני הצתרך לרכוש ספק כוח חדש?

• 14 תגובות
    • 772 צפיות
  3. Started by gumi,

אז ככה יש לי כרטיס מסך 6800GT של ELSA. היום התקנתי את הדרייבר החדש 76.41, אז ככה הכרטיס עומד על טמפרטורה דיי רגילה 60 במנוחה.. אבל הבעיה היא שכל דרייבר שאני מתקין מעל 70 הכרטיס פשוט ניתקע לכמה שניות ואז ממשיך, ולפעמים קורה שהוא בכלל ניתקע. אז השאלה שלי האם יש דרך לפתור את זה? או שזה בעיה בכרטיס שלי? תודה לכל העוזרים!!

• 5 תגובות
    • 772 צפיות
  4. Started by yair71,

SDM-HS95B 19 TFT, 16ms, 250 cd/m2, 500:1, 160°:160°, BLACK SDM-HS95PS 19 TFT, 12ms, 450 cd/m2, 1000:1, 170°:170°, X-Black SDM-HS95PB 19 TFT, 12ms, 450 cd/m2, 1000:1, 170°:170°, X-Black SDM-HX93S DVI-D, Silver SDM-HX93B 19 TFT, 64kHz (Digital), 80 kHz (analog) SDM-X93H 19 TFT, 80 kHz, TCO 03 SDM-X93B 19 TFT, 80 kHz, TCO 99 יש לי כRטיס מסך ATI9500PRO הבן שלי צריך למשחקים רצינים והכי מתקדמים שיש אני צריך לסרטים ווורד האם יש המלצות אחרות

• 5 תגובות
    • 772 צפיות
  5. Started by demonshlomo,

זה קשה לראות כרטיס הולך...כבר ראיתי שתיים הולכים שלא היו שלי וזה היה קשה.. ועכשיו הגיע זמנו של שלי..וזה הרבה יותר קשה :-[ קודם אני ירשום מה קרה ואז מה אני תריך שתגידו לי...... אז אתמול הלכתי למסיבת רשת , היה בן זונה, ובדרך חזרה שמתי את המחשב על הרצפה של האוטו (מיני בוס כזה).. וכנראה באיזהשהיא קפיצה בכביש משהו נדפק בכרטיס.... אז ככה : רדאון 9700 פרו.. עם זלמן עליו ו BGA RAMSINKS... נקנה לפני שנתיים וקצת..עדיין יש לי ביטוח אצל ATI אבל אי אפשר להוריד את הBGA... אני עדיין לא בטוח שהוא הלך אז לפני שאני ישאל איזה כרטיס לקנות....כשאני פותח את המחשב אז המסך הראשוני מרוח ואז המסך שמראה את הכמות זיכרון ושטויות מלא בארטיפקטים כאלה מרובעים שמסודרים בשורות יפות..כשזה מגיע לווינדוס…

• 7 תגובות
    • 772 צפיות
  6. שלום רב, רכשתי לי כרטיס מסך חדש - Gigabyte Radeon 9600 Pro ואחרי שהתקנתי אותו ואת הדרייבר התחילו הבעיות: מסביב לסמן העכבר יש ריבוע עם שורות. יש "שגיאות" בתצוגה בכל מני תוכנות וגם שולחן העבודה. במשחקים יש המון בעיות בתצוגה (שורות, פסים, צבעים...). זה מה שראיתי עד כה. ניסיתי להסיר את כל הדרייברים ולהתקין מחדש. ניסיתי גרסאות שונות כולל כמובן את הגרסא האחרונה. ניסיתי גם הדרייברים של Gigabyte וגם של ATI - אך הבעיה נשארת. אם אני מעלה את Windows ב Safe Mode רואים הכל כרגיל ואין את הבעיות (אך כמובן שמשחקים לא ניתן לבדוק ב Safe Mode). אודה אם יש עצות כלשהן מה צריך לבדוק, לשנות או להתקין כדי לנסות ולפתור את הבעיה... תודה מראש! עדכון: הוספתי שאלה כתגובה אחרונה...תודה!

• 10 תגובות
    • 772 צפיות
  7. Started by KF,

שלום לכם.. יש לי כרטיס מסוג: ATI RADEON 9600XT 128MB בזמן שאני משחק באיזה משחק שמתי לב שהכרטיס מגיע לטמפ 62 מעלות... האם זה בסדר ? האם הכרטיס יכול להישרף בקרוב ? המאורר של הכרטיס מסך לא פועל כבר כמה חודשים טובים ובנתיים לא קרה כלום.... בכל מקרה עוד פחות מחודשיים אני קונה כרטיס מסך חדש... אז אני לא מתכוון להשקיע בכרטיס הנ"ל קירור... אז האם הכרטיס מסך הזה ישרוד בלי המאורר ועם 62 מעלות בזמן משחק ? תודה...

• 6 תגובות
    • 772 צפיות
  8. שלום. אני חדש.. פישפשתי פה בפורומים בעקבות המלצה של מישהו מKSP , סוף סוף אתר ופורומים רציניים ויש לי כמה שאלות לגבי המחשב שאני מתכנן לקנות הכי חשוב לי כרגע זה לדעת: 1 מה ההבדל בין החברות שמייצרות כרטיסי מסך? אני מתלבט בין החברות: XFX LEADTEK GAINWARD ומישהו אמר לי שיש לו של ג'יגה בייט.. אבל לא ראיתי באתר שלהם שקיים כזה כרטיס (PCX להזכירכם ולא AGP), מה אתם ממליצים? האם ההבדל היחיד הוא בקירור שלהם ורעש? מה עם אמינות ואחריות? אני ממש ממש מחפש המלצות וכל מי שדיברתי איתו שזה בעצם חנויות מחשבים אומר שהכרטיסים שלו טובים (בעצם... 6800 חייב להיות כרטיס טוב.. אפילו אם הוא מיוצר בקלקיליה לא?) 2 אולי אולי במקרה יש מישהו בארץ שמוכר וגם נותן אחריות של BFG?? 3 אני גם לא יודע איזה …

• 7 תגובות
    • 772 צפיות
  9. Started by DJ27,

האם תהיה לי בעיה של צוואר בקבוק ? ומה זה הצוואר בקבוק בין מה למה ? בתדרים שהם עובדים ? במהירות ? במה זה ישפיעה ? עם מעבד Q6700 3000 עם OC קטן 6GB זיכרון כרטיס 6950 2G ספיר דרישות ספק החל מ 500W ספק כח ENEMARX 500W LIBERTY

• 2 תגובות
    • 772 צפיות
  10. Started by Gil80,

אהלן. רכשתי כרטיס מסך של sapphire HD6950 2GB אני לא מוצא עליו את הכפתור של dual bios. האם זה אומר באופן חד משמעי שאין לו? או שצריך לפרק את הכיסוי של הקירור? מה הסיכון של לצרוב עליו BIOS של 6970 בכל זאת? אם הצריבה נכשלת, אין דרך לחזור אחורה?

• 3 תגובות
    • 772 צפיות
  11. היי רכשתי כרטיס חדש GTX680 מחובר ב-HDMI, כעיקרון שאני שם על 1920X1080 התמונה יותר מידי גדולה ויוצאת מהמסך סידרתי את זה עם הscaling אבל זה מוריד לי את הרזולוציה ל 1884X1026 יש דרך לסדר שזה יעבוד ברזולציה מלאה ובגבולות המסך תודה?

• 2 תגובות
    • 772 צפיות
  12. Started by etelsh4,

פשוט לא מבין, יש לי: 6950 CF 8GB RAM i5 2500K והמחשב פשוט לא מריץ משחקים מסויימים חלק וזה לא הגיוני. עכשיו יצא לי לשחק ב-L.A Noire וזה פשוט לא רץ חלק! אפילו קצת איטי! ואני ראיתי סרטונים ביוטיוב עם מחשב פחות טוב מזה בהרבה והוא פשוט מריץ את המשחק חלק! מה קורה פה? תודה רבה!

• 8 תגובות
    • 772 צפיות
  13. Started by ltzik,

אני רוצה לקנות מחשב חדש, אני מתלבט מה יתן לי יותר כוח גרפי. אני מוכן להשקיע הרבה כל כוח גרפי(2000 ש"ח בערך) ורציתי לדעת אם עדיף לי ראדון 7950 או SLI של שני ג'יפורס 560. או שאולי יש משהו אחר שיותר משתלם תמורת הכסף? מה יריץ לי את BF על ULTRA ביותר FPS וכמה FPS אם אפשר לשאול? תודה רבה.

• 4 תגובות
    • 772 צפיות
  14. Started by yanivd28,

היי ברשותי כרטיס מסך geforce gt220 מחובר ב-hdmi לlcd גדול בסלון ,מחובר בdvi למוניטור מחשב. כל ניסיונותיי להגדיר לכל אחד מהמסכים רזולוציה נפרדת בעוד התצוגה נשארת העתק מדוייק ( כל האייקונים על שולחן העבודה וכו...) עלו בתוהו. שעות של חיפושים השאירו אותי עם סוגיה לא פתורה למישהו יש מושג אם זה בכלל אפשרי בכרטיס הזה? תודה

15. Started by MokoLoko,

שלום, אני מרכיב מפרט חדש ואני מתלבט לגבי הכרטיס מסך. מה אתם אומרים ? 6870 ? GTX560 ? או שיש משהו אחר בתווח מחירים של 700-800 לכרטיס מסך טוב אחר ? אני קנה אותו עם מחשב חדש, אז אני צריך שהוא יהיה בTMS . תודה רבה חברה !

• 6 תגובות
    • 772 צפיות
  16. Started by ariel-ro,

שלום לכולם, אחרי שדי הרבה זמן כבר אני לא פעיל פה, אני צריך עזרה. ה6800GS הותיק שלי הלך לעולמו היום לאחר שבת.(התצוגה השתבשה לגמרי, היו ריבועים ופסים לבנים וכד', לא שאני מאשים אותו הוא היה בOC מטורף) ואני צריך המלצה לכרטיס מסך עד 600ש"ח שיתאים למשחקים על רזולוציה של 1280X1024, ורצוי שיריץ אותם על הכי גבוה. המפרט: AMD Athlon II 64 x3 445 2GB זכרון שישודרגו ל6GB ספק 400W של SEASONIC לוח אם-Gigabyte MA78LMT-US2H תודה ושבוע טוב, אריאל

• 6 תגובות
    • 772 צפיות
  17. שלום לפני מס ימים הלך לי קרטיס המסך ואני צריך להחליפו! אני לא יודע איזה כרטיס מתאים למחשב שלי (מחשב לא כל כך חדש 3 שנים בערך) . אני צריך כרטיס פחות או יותר ברמה של הכרטיס שיש לי עכשיו (8600gt) אני מעוניין שהכרטיס החדש יוכל להריץ את המשחקים הבאים כמו הכרטיס הקיים שלי המשחקים הם:age of empiers 3 and call of duty 4 מפרט המחשב שלי: מעבד amd4800 1 ram ספק ג'נרי (לא איכותי)500w גודל מסך 19 אינץ רזולוציה 1024x768 -רזולוציה בה אני עובד איזור ירושלים חנות pc תקציב מקס 450 (רצוי כמה שפחות כסף-רק שיספק את הצרכים הנ"ל) תודה מרוש!

• 2 תגובות
    • 772 צפיות
  18. אהלן! בניתי מפרט למערכת לעריכת וידאוAVID MC - Intel Core i7 930 2.8Ghz Tray GA-X58A-UD3R X58 CHIPSET Scythe Mugen 2 - Infinity SeaSonic S12II-620 620Watt 80Plus Bronze Samsung 6GB Kit (2GBx3) DDR3 1333Mhz Core I3 I5 I7 Samsung 1000GB 16MB Sata2 HD502HJ SpinPoint F3 - X2 WD 320GB 7200RPM 16MB Sata2 AAKS LG GH22 SATA x 22 Black reative Audigy SE ANTEC P193 כמה שאלות לגבי הכרטיס מסך: יש לי כרגע GEFORCE 9600GT, לפי מה שהבנתי מכל מיני דיונים פה ובפורומים אחרים, אני לא חייב לרוץ להחליף אותו בכרטיס QUADRO. עכשיו, יש לי גם כרטיס GEFORCE 9500GT. השאלה שלי היא האם אני יכול לחבר את שני הכרטיסים הללו בSLI ולקבל ביצועים שווים או יותר טובים מהQUADRO 580FX שאני שוקל לקנ…

• 2 תגובות
    • 772 צפיות
  19. Started by Mr_Eli,

ראיתי ב SKYPC כרטיסי מסך PNY Quardo שמגיעים עד למחיר של 15,700 שקל האם אלו כרטיסי עיצוב ועריכה? המחיר הכי זול של כרטיס כזה הוא כימעט 700 שקל למרות שיש בו רק 256 מגה זיכרון וחיבור PCI-X1 אני עוסק באפקטים ויזואלים ומידול תלת מימד בסרטים, אז אני אשמח לקבל מידע.. למה הם כאלה יקרים ואיך הם שונים מכרטיסים אחרים..

• 5 תגובות
    • 772 צפיות
  20. Started by id3232,

שלום רציתי לדעת האם ה4870 חזק בהרבה מה4850 לצורך משחקים לטווח הארוך גם. השיקול הוא שחשבתי לקנות מסך 22'' אבל זה רק בגדר אופציה אז אם אני נשאר עם מסך 17-19'' האם עדיין יש סיבה לרכוש 4870? הוא יתווסף למערכת הבאה: OCZ 4GB Kit DDR2 800Mhz Special Ops Edition , יחידות 1 ₪349 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=121 WD 500GB 7200RPM 16MB Sata2 AAKS WD5000AAKS, יחידות 1 ₪265 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=88 הרכבת מחשב מעל 3000 ש"ח, יחידות 1 ₪50 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=56 HEC 500TE-2WX 500W ספק כוח, יחידות 1 ₪265 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=893 מארז ANTEC Two Hundred 200 Gaming , יחידות 1 ₪255 http://www.rsm.co.il/product.a…

21. Started by almonime,

אוללה ... צ צ צ ... NV מחפשים את הזנב של עצמם. http://www.xbitlabs.com/news/video/display/20091102224952_Nvidia_Doing_Its_Best_to_Have_Working_Fermi_at_Consumer_Electronics_Show_Reports.html

• 7 תגובות
    • 772 צפיות
  22. יש לי כרטיס GAINWARD GeForce FX 5200, איך אני יכול לבדוק את מעלות החום שלו ? היה בסיקור פה: http://www.guru3d.com/article/Videocards/88/6/ נכנסתי לHidden Features Patch, והיה כתוב שם שהם עדיין לא הצליחו להפעיל את האפשרות הזאת! אז איך הם בדקו ? אם למישהו יש פאץ' שפותח את זה או משו שבודק, בבקשה תביאו לי! תודה מראש!! נ.ב לא יודע אם זה מחוייב לרשום פה את המפרט, אבל שיהיה: Intel P4 2GHz 400mhz TYAN Trinity 510 S2266 256+512 DDR-SDRAM GAINWARD GeForce FX 5200 WINDOWS XP

• 1 תגובה
    • 772 צפיות
  23. אני חושב שהכותרת מסבירה. בכלליות אני צריך כרטיס טלוויזיה אם אפשרות ללכידת וידאו, כמה שיותר איכותי למחיר. אם יש גם רדיו אז בכלל מצויין. אבל בעצם כל דבר יהיה יותר טוב מהפליי וידאו הישן שנהרס היום

• 1 תגובה
    • 772 צפיות
  24. Started by x-dream1,

יש לי בעיה אני לא מצליח להציג על הטלויזיה לאחר שחיברתי אותה המקסימום שהצלחתי זה להציג פסים בשחור לבן למישהו יש מושג? מערכת הפעלה WINXP PRO

• 6 תגובות
    • 772 צפיות
  25. Started by yanme,

מישהו יכול לרשום לי את כל בציפים שתומכים ב DX9 ורציתי לדעת אם כל הגרסאות של GEFORCE-FX תומכות ב DX9 ( גם אלו של ה 500 שקל) ?

• 2 תגובות
    • 772 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.